K-report
 

Archiv do 11.února 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Tramvaje a metro » Tramvaje v Ostravě » Staré archivy » Archiv do 11.února 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 30422
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 10. února 2007 - 00:50:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kdyby to nebylo dostatečně jasné, tak to nebyla reakce jen na uživatele Edison, ale na celou diskusi a informace, které ke mně (k mé velké radosti) dospěly mailem.

Ano, jsem nasranej, protože slítla železniční diskuse a protože jsem jedním ze dvou, co to umí nahodit (a Honza je kdesi v Blavě), takže mi nezbylo, než se dopravit k internetu a opravit to. A když pak ještě někde čtu (oprava trvá v řádu hodin) takovýhle dohady, tak opravdu už nedokážu nevidět rudě (=přepadá mne hlad, žízeň a všechno možný kolem).
Ráno si to přečtu, teď nemám co měnit.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Edison
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.220.210.23
Odesláno Sobota, 10. února 2007 - 00:56:54   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zlivský> Aha... Ego Zlivského je moderátorsvím celkem dobře živeno. Jak vlastně může mít hlad? Já zase jezdím po celé Evropě, vracím se ve čtyři ráno dom a pochybuji, že to někoho zajímá, natož pak co jsem kde řešil za problémy a jak jsem třeba naštvanej. Jestli Tě to rozčiluje, tak to třeba nemusíš číst, žáno. No.. možná jsi masochysta, co já vim... :-D

No.. a nakonec.. Inteligentní člověk nejprve čte a pak reaguje. Nikoli naopak, jako Ty.
Mayg
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1265
Registrován: 11-2004


Odesláno Sobota, 10. února 2007 - 01:03:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Mirda: no správně napsal jsi jak to může být, jen jsi zapoměl na ostatní možnosti jako:
Zastávka pro 2 soupravy:
4x T3
2x KT8D5
3x K2
a dále
2xT3 (souprava) + NxT3 (solo)
T3 + KT8D5 + T3 (obvzlášť chutná kombinace)
...
a pokračujeme zastavkami které NEJSOU pro 2 soupravy:
2xT3 (souprava) + 1xK2 (zažito na vlastní kůži, řidič pořvával že on souprava není a u označníku znovu nestál)
...
Ostrava: 2007 Genocida tramvají T3 započala wanpír se šíří 775,747
Foťte kachny! Než jim upadne druhá hlava a bříško se propadne dolů (Už jich moc nezbývá )
Fotky nejen dopravní
Kdo si přečetl, že poslední písmenko mojeho nicku je Q má buď FF nebo neumí číst :-)
Mayg
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1266
Registrován: 11-2004


Odesláno Sobota, 10. února 2007 - 01:12:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Edison: zvláštní že mi připadá že by ses měl krotit Ty. Píšeš tu že "subjekt typu DPO" nezajímá co se tu probírá. Jak to můžeš vědět? Za poslední roky se tady stalo několik situací kdy bylo promptně zareagováno na příspěvek této diskuse a prostě člověk v DPO se zvednul a zařídil nápravu. A mimo to nevidíš do pozadí problémů které tu MZ jen nastínil.
Ostrava: 2007 Genocida tramvají T3 započala wanpír se šíří 775,747
Foťte kachny! Než jim upadne druhá hlava a bříško se propadne dolů (Už jich moc nezbývá )
Fotky nejen dopravní
Kdo si přečetl, že poslední písmenko mojeho nicku je Q má buď FF nebo neumí číst :-)
Wokodobe
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 30
Registrován: 11-2006
Odesláno Sobota, 10. února 2007 - 01:20:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Se divím, že se tím MZ vůbec zabývá. Sám kdesi psal, že to nemá cenu a je to pak spíš ještě horší.

MZ:
Děkuji za zprovoznění železniční diskuse, bohužel stejně v diskusi o RT Expresu není moc nového. :-(
Edison
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.220.210.23
Odesláno Sobota, 10. února 2007 - 01:30:15   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mayg> Další, který dává věcem jiný význam, než mají?? Myslím, že bys neměl říkat, do čeho vidím, a do čeho ne. Nemáš totiž ani tušení, do čeho všeho vidím.
Jenki
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2370
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 10. února 2007 - 07:27:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A kde je Jenki? Fotky hlavounů jsou na nic...
Jenki je v Portlandu a je rád, že má klid na práci :-)

Boris a "hláška z lidu" : to snad radši ani ne...

Já jen, že poslední dobou má tu dopravu na MMO na starosti docela zajímavá skupinka politiků... Fascinuje mě, co zrovna tyto pajtáše vede k tomu, že si berou do referátu zrovna MHD...???
V referátu dopravy jsou i jiné zajímavé věci, a hlavně přes něj tečou pěkné peníze, že...

za války se v Reichu děly různé věci
Nejen v Reichu. V SSSR je doloženo přestěhování vysoké pece z Donbasu na Ural za 43 dní. Stačilo odstranit politické vedení závodu a nechat to na improvizaci obyčejných lidí.
BTW - v pamětech maršála Arthura Harrise je zajímavá zmínka o tom, jak vybombardováním administrativních center průmyslových závodů v Porúří nechtěně dosáhli zvýšení německé výroby. Autor k tomu poznamenává, že po zjištění této skutečnosti měl silné nutkání omylem nechat vybombardovat některá vlastní ministerstva. Mám dojem, že pravidelné vypalování administrativních budov by bylo výrazně efektivnější než outsorcing, controlling, management a jiné moderní náhražky zdravého rozumu.

MZ / Edison : kua nechtě těch cipovin...

Všichni : vztah DPO k tomuto fóru je asi takový, že pokud se tady DPO moc nepomlouvá tak je to všem jedno, pokud se chválí je to taky jedno. Nicméně pokud tady prosakuje něco co nemá tak se namísto obvyklého názoru "bláboly náctiletých amatérů" rozvíjejí paranoidní teorie kdo a co tím sleduje a proč. Pokud se na základě zde uvedených informací něco v DPO "hne" tak je to z 95% vlastní iniciativa někoho komu se chce a z 5% náhodný souběh jevů.
Sledování je spíše nahodilé, rozhodně není nikdo, kdo by se tím soustavně zabýval. Nálada na k-r není pro DPO podstatná, spíš by se asi hodil nějaký odbor na sledování nálady uvnitř MMO :-)
Edison
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.220.210.23
Odesláno Sobota, 10. února 2007 - 10:11:26   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jenki> Tak nějak to bude a taky tak něco jsem taky říkal. A týká se to ne jen DPO, ale i ostatních organizací.

Prostě nevím, proč Zivák nejdřív píše a pak čte přemýšlí (sám to napsal!!)

Bye
aaaa
Neregistrovaný host
Odeslán z: 193.179.202.254
Odesláno Sobota, 10. února 2007 - 10:46:41   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

04.03.2007 - AUTOBUSOVÁ VÝLUKA LINEK Č. 27, 55
Příčina výluky: Oprava mostu přes ul. Horní
Doba trvání výluky: Od 04.03.2007 (00:00 h) po dobu cca 6 měsíců
Co vy na to tak se zdá že se nám vrácí linka 27,takže to co zde bylo psáno nebyla úplně finální verze změn.Zdroj výluky dpo.
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4187
Registrován: 5-2005


Odesláno Sobota, 10. února 2007 - 11:20:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

aaaa: Hm. Tak to teď absolutně nevím jak to tedy bude vypadat. Napadá mě možná verze ze www.starabela.cz, kdy bude jejich linka "26" přečíslována na "27".
MHD Ostrava FOTO Ostrava
...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
Gakon
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 979
Registrován: 8-2002


Odesláno Sobota, 10. února 2007 - 11:27:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

nebo jen novinářský šotek...
fiktivní stav MHD v Ostravě v roce 2015
(jízdní řády, vypravenost, vozový park, mapa): http://ostrava2015.webz.cz
aaaa
Neregistrovaný host
Odeslán z: 193.179.202.254
Odesláno Sobota, 10. února 2007 - 11:55:41   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

no nevím jak to bude vypadat bo na Hranclu se mluvilo taky o celodenní 26 ale vše může být jinak a nebo je to chyba v tisku.
Mirda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 893
Registrován: 8-2004


Odesláno Sobota, 10. února 2007 - 12:07:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Linka 55 jede přes ten most?
Nejede tam i (nebo jen) linka 35? Most přes ulici Horní to je přece ten most co je hnedka u Intersparu ne?
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4188
Registrován: 5-2005


Odesláno Sobota, 10. února 2007 - 12:09:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mirda: Linka 35 bude od 4.3. přetrasována. Viz alespoň pro představu www.starabela.cz .
MHD Ostrava FOTO Ostrava
...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
Steavee
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.81.66.189
Odesláno Sobota, 10. února 2007 - 12:44:48   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A ví už někdo jak to bude tedy vypadá oficiálně od toho 4.3.2007??Neboť jak se dívám na ty návrhy na www.starabela.cz dochází dle mého spíše k omezení dopravy do průmyslové zóny než k jejímu posílení
Koďas
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 245
Registrován: 10-2006


Odesláno Sobota, 10. února 2007 - 12:55:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To, co je na těch stránkách www.starabela.cz napsáno, tak to je jen iluze o tom, jak by to tam mohlo vypadat. Skutečnost je ale jiná. Linka 35 bude přetrasována, a linka 27 bude absolutně nová (psal jsem to na autobusovou diskusi) a linka 26 bude celodenní.

PS: Toto jsem jenom někde slyšel, nevím, jestli to bude platit na 100%.

(Příspěvek byl editován uživatelem koďas.)
Ostrava+MHD=ŽIVOT. Tak proč si ho nezlepšit?
Jinak, všelijaké blbosti o mhd v Ostravě najdete na http://mhd-ostrava.wz.cz

MÁ OBLÍBENÁ 747, SBOHEM. BUDEŠ MI TU CHYBĚT.
Steavee
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.81.66.189
Odesláno Sobota, 10. února 2007 - 13:58:37   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mě jde jen o to nějak se dostat po 16:30 a 18:00 z průmyslové zóny a podle těch jízdní řádů na internetu zrušili celkem využívaný spoj a-35 v 18:03 směr poliklinika
Vtobola
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 87
Registrován: 12-2006


Odesláno Sobota, 10. února 2007 - 14:39:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

takže mám dotaz, na spiona v terenu. SMS stojí kolem 2kč a SMS se posílá takhle???

spionvterenu@seznam.cz spion vtobola:na lince1 je bouračka s autem.....
+358405174761
odeslat
staré kachny,dobré kachny.
pozor T3 mizí waný se šíří.
týjo přijelo trio.
Haki
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 847
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 10. února 2007 - 14:51:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To co je na internetu Staré Bělé byl prvotní návrh, skutečnost bude trošičku jiná. Linka 27 bude protože, číslo 26 zůstává i nadále obsazeno. Tudíž nemohou být dvě linky se stejným číslem. No, dříve za komunistů to šlo.V roce 1979 byly dvě různé linky s číslem "6".

A navíc, přečtěte si důkladně a prostudujte si linkové vedení. Steavee, jak může být zrušen spoj 35 z PZ, když tam vůbec nejede tato linka??
Gakon
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 980
Registrován: 8-2002


Odesláno Sobota, 10. února 2007 - 15:16:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

AD Haki: A prozradíš, jak to teda bude?

Napadá mě, že l.č.26 budou ty spoje l.č.59 z internetu Staré bělé vedené v trase Mírák - Proskovice (jinými slovy žádná změna na této lince nebude). A l.č.27 bude vedena v trase jako byla l.č.26 z toho samého zdroje...


(Příspěvek byl editován uživatelem Gakon.)

(Příspěvek byl editován uživatelem Gakon.)
fiktivní stav MHD v Ostravě v roce 2015
(jízdní řády, vypravenost, vozový park, mapa): http://ostrava2015.webz.cz
Steavee
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.81.66.189
Odesláno Sobota, 10. února 2007 - 15:35:48   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já to myslel obecně - bude zrušena ta linka a-35, místo ní podle těch plánku a-55 a a-77 do PZ, ale s úplně jiným jízdním řádem, takže bude zrušen i ten spoj 18:13 - ne 18:03 -omlouvám se
Xxichtyl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1036
Registrován: 10-2003


Odesláno Sobota, 10. února 2007 - 16:28:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

POkud jsem dobře viděl z vlaku, tak na křivé vykolejil vlek 302. Pak jsem stal na zast. tak se linka 4 jela otočit na hlavní takže to tak mohlo být.
KAROSA IRISBUS ARES 15M - první pořádný autobus na linkách ODIS
Kdo nežije na prajzské..nikdy nezažil klid, pohodu a mír!
http://www.mds.spsei.cz
Haki
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 848
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 10. února 2007 - 16:37:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V pátek jsem vydal služební příkaz pro řidiče, tak už není co tajit.

26 - beze změny (pouze zrušeno zajíždění na SPAR)
27 - Proskovice - Stará Bělá - Plzeňská - Helbich - Poliklinika (ve směru na Polikliniku přes Dubinu)
35 - viz trasa na stránkách Staré Bělé
50 - viz trasa na stránkách Staré Bělé
55 - viz trasa na stránkách Staré Bělé
59 - beze změny (pouze zrušeno zajíždění na SPAR)
73 - Svinov mosty d.z. - Svinov nádraží - Svinov náměstí - Bivojova (jen zpět) - Důl Jeremenko (jen tam) - Žižkovská (jen zpět) - Hrabová TESCO (jen tam) - Hrabová zóna sever - Hrabová zóna střed
77 - prodloužení o zastávku dále na Průmyslové zóně

Rozsah provozu:
26 - beze změny
27 - 30/60/60
35 - 60/60/60
50 - beze změny
55 - 30/60/60
59 - beze změny
73 - 1x na směnu a ze směny/--/--

Posílení dopravy do PZ spočívá v tom, když si dáte dohromady JŘ 55 a 77 dostanete 10-ti minutý interval po celou dobu špičky. Co se týče rozšíření doby provozu, to není, neboť to nebylo požadováno. Kromě 3 spojů na 77 v prac. dny večer a 3 spojů v So+Ne.

Linky 35 a 50 dělají v úseku Hrabůvka kostel - Krmelínská interval 30 minut.
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4189
Registrován: 5-2005


Odesláno Sobota, 10. února 2007 - 19:45:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Haki: Dost velká degradace přestupního uzlu na Dubině. Pokud jsem to správně pochopil bude na Dubinu zajíždět jen linka 55 a linka 27 jen ve směru na Polikliniku. Přidávám snad konečné schéma.
 
MHD Ostrava FOTO Ostrava
...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
Haki
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 849
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 10. února 2007 - 20:18:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nějak mi nepasuje to zajíždění na Dubinu, šipka u 27 je naopak a a ty cesty nepasují na sebe.
Boris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1169
Registrován: 6-2002


Odesláno Sobota, 10. února 2007 - 20:18:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak podle toho, co se ke mně doneslo, o jeden z podvozků 302 už projevily zájem Sběrné suroviny Olomouc, národní podnik
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4190
Registrován: 5-2005


Odesláno Sobota, 10. února 2007 - 20:21:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Haki: Jaké cesty? Pošli maila.
MHD Ostrava FOTO Ostrava
...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
lucie
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.102.86
Odesláno Sobota, 10. února 2007 - 20:53:57   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Čuste kluci, nechce si to semnou někdo rozdat v posteli, třeba ty Ostraváku, potom mi napište lucie.bleska@seznam.cz
Boris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1170
Registrován: 6-2002


Odesláno Sobota, 10. února 2007 - 20:58:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

lucie: To musíš poslat fotku, my si to rozmyslíme
Trollin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 774
Registrován: 6-2006


Odesláno Sobota, 10. února 2007 - 21:06:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

GolasM čili lucie-lucinka: jak vysvětlíš zcela shodnou IPku jak tvuj příspěvek kdysi???

(Příspěvek byl editován uživatelem trollin.)
Radši ztratit v životě minutu, než v minutě život.
Život šotouše není lehký
Pvvs
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2284
Registrován: 7-2003


Odesláno Sobota, 10. února 2007 - 21:15:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

488-207-852 icq schovavajici se pod dotycnym emailem .
nehlede na to maly logo v levym dolnim rohu na fotce ....

(Příspěvek byl editován uživatelem PvvS.)
S trpělivostí učitele zvláštní školy dojdeš nejdál .
Aresák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 119
Registrován: 1-2007


Odesláno Sobota, 10. února 2007 - 21:51:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Boris ta Lucinka je KE 13 nebo 16?
Si takový znalec.......
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4191
Registrován: 5-2005


Odesláno Sobota, 10. února 2007 - 22:03:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Lucie: Máš smůlu.
MZ: Však ty víš co s tím.
MHD Ostrava FOTO Ostrava
...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
Bart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3343
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 10. února 2007 - 22:15:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nějak se zde přestalo diskutovat o tramvajích...
MHD na Hané - http://www.mhdnahane.net, ICQ #277-439-754,
Karosa C734.00 odkaz1, odkaz2
Edison
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.220.210.23
Odesláno Sobota, 10. února 2007 - 22:35:07   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak se někdo přihlašte, že jí to uděláte, bo si bude myslet, že váš svět končí u tramvají, bo tady... :-D
Peto5220
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 832
Registrován: 5-2005


Odesláno Sobota, 10. února 2007 - 22:47:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

lucinka: Nemaš náhodou dvojča v Košiciach?
ICQ 199-295-438
e-mail: peto5220@zoznam.sk
Moja stránka: http://www.kemhd.wbs.cz/ --> hlasujte v ankete
Fórum o MHD --> http://www.mhdforum.ic.cz/ !!!
Urbino18
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 36
Registrován: 1-2007


Odesláno Sobota, 10. února 2007 - 22:55:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

lucinka:
nové stránky nejen o dopravě v Ostravě, ale i další města např.brno www.attostrava.ic.cz
icq: 254-100-948
e-mail: lukaschrobacek@seznam.cz
Tom
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 527
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 10. února 2007 - 22:56:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na druhou stranu kouká se na to lépe, než na tramvaje
http://www.metroweb.cz
Urbino18
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 37
Registrován: 1-2007


Odesláno Sobota, 10. února 2007 - 22:58:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tom: že jo
nové stránky nejen o dopravě v Ostravě, ale i další města např.brno www.attostrava.ic.cz
icq: 254-100-948
e-mail: lukaschrobacek@seznam.cz
Edison
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.220.210.23
Odesláno Sobota, 10. února 2007 - 22:58:57   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na to jsi přišel až teď?
Urbino18
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 38
Registrován: 1-2007


Odesláno Sobota, 10. února 2007 - 23:01:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Edison: já jsem na to přišel hodně dlouho
nové stránky nejen o dopravě v Ostravě, ale i další města např.brno www.attostrava.ic.cz
icq: 254-100-948
e-mail: lukaschrobacek@seznam.cz
Urbino18
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 39
Registrován: 1-2007


Odesláno Sobota, 10. února 2007 - 23:02:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jsem zvědav co na to řekne MZ
nové stránky nejen o dopravě v Ostravě, ale i další města např.brno www.attostrava.ic.cz
icq: 254-100-948
e-mail: lukaschrobacek@seznam.cz
Edison
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.220.210.23
Odesláno Sobota, 10. února 2007 - 23:05:14   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ono to bylo spíš na Toma... :-D Ale to je fuck, ne?
Trupman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 248
Registrován: 12-2005


Odesláno Sobota, 10. února 2007 - 23:05:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Urbino18: Dle tvých použitých výraziv usuzuji, že se na to správně ani nemáš dívat...(vlastně já taky ne, ale já se na to nedíval a zavřel jsem oči. SODOMA GOMORA VELEBNOSTI. JÁ DU BLEJT)
ICQ: 246-442-983
Silesia
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 307
Registrován: 7-2006


Odesláno Neděle, 11. února 2007 - 03:38:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

mno mě nějak uteklo jakto že bychom měli mít dvě a-26
To omezení zajíždění na Spar je docela dobře, protože dle mého názoru se moc neujalo.
Ta a-50 je drsnost s tou Hrabůvkou to byl čí nápad. To znamena točit se u Polikliniky a z jedne strany na HK nestavět?
(To abych vstával brzo no neva mam to 5 kroků skoro)

ta a-73 taky stojí za to. Škoda toho slabého provozu tou se svezu.(snad ne o půlnoci tam a v jednu zpět)

Ta a-59 no jen zaplakat co víc.

jinak v Olcu maji nějaký nový info system co dokonce svede napsat, že tramvaj jede pozdě a kdy teda přesně dojede. Cestujicí je na tuto nemilou skutečnost upozorněn hvězdičkou u času odjezdu spoje.
Zajiímavá věcička.
Info systém je ve zkušebním provozu.
Bohužel jsem nezíjstil jak to s těmi zpřesněnými odjezdy funguje.
(kdo zadává to, že linka /spoj jede pozdě a eviduje li se to)
Ještě chvíli a poctivý Ostravan bude chodit do školy pěšky, protože ho do školy nic nedoveze, a nebo hůř, do toho co by ho tam dovezlo, se prostě nevleze..
Koďas
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 246
Registrován: 10-2006


Odesláno Neděle, 11. února 2007 - 09:36:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Silesia: Myslím, že něco podobného (až na ty zpoždění) máme na zastávce Svinov Nádraží. Tady by se mi to ale taky líbilo, je to užitečná věc. Až na to, že budou muset být předělané všechny ceduláky a to by bylo 1) hodně velká škoda, 2)bylo by to setsakramentsky hodně práce.

Jiank, na tu a-73 se moc netěš, bude nejspíš plná až k prasknutí (a to na tom bude kloubák), je to totiž jediná možnost, jak se z Poruby (resp. Svinova) dá dostat do PZ.

(Příspěvek byl editován uživatelem koďas.)
Ostrava+MHD=ŽIVOT. Tak proč si ho nezlepšit?
Jinak, všelijaké blbosti o mhd v Ostravě najdete na http://mhd-ostrava.wz.cz

MÁ OBLÍBENÁ 747, SBOHEM. BUDEŠ MI TU CHYBĚT.
Trollin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 778
Registrován: 6-2006


Odesláno Neděle, 11. února 2007 - 09:40:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

...3) stálo by to hodně peněz (myslím tu předělávku ceduláků)...
Radši ztratit v životě minutu, než v minutě život.
Život šotouše není lehký
Gakon
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 984
Registrován: 8-2002


Odesláno Neděle, 11. února 2007 - 09:44:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Koďas: Pokud bude plná až k prasknutí, tak je pravděpodobné, že ji město (či kdo tu linku objednal) postupně posílí (zvláště pokud se PrůmZóna bude i nadále rozrůstat)...
fiktivní stav MHD v Ostravě v roce 2015
(jízdní řády, vypravenost, vozový park, mapa): http://ostrava2015.webz.cz
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4194
Registrován: 5-2005


Odesláno Neděle, 11. února 2007 - 10:37:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Koďas: Té plnosti moc nevěřím. Uvidíme.
Silesia: Proč by se měla a-50 jezdit otáčet až na Polikliniku. Stačí, když se otočí ve středu Dr. Martínka.

P.S.: Už nám chybí jen 74 a hurá na 80.
MHD Ostrava FOTO Ostrava
...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
Boris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1171
Registrován: 6-2002


Odesláno Neděle, 11. února 2007 - 10:37:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ono se tu fakt o tramvajích moc nemluví. Přiotráven naftou a jiným svinstvem na čas opouštím tuto sféru.
Silesia
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 308
Registrován: 7-2006


Odesláno Neděle, 11. února 2007 - 10:39:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No já nevím proč by se měli předělávat ceduláky když na tramvajích žádné nemáme.
Mě se to právě líbilo kvůli těch zpoždění.
včra jsem jel olomouckou d-4 a už 3 minuty před odjezdem jsme běděl že d-4 má sekeru. (jen jsem kutil, jak to ví ten systém).
Hodím dotaz do lomoucké diskuse, ale teď čeština k maturitě volá.
Jo a může mi někdo znalý potvrdit /vyvrátit tu mou doměnku z a-50
Ještě chvíli a poctivý Ostravan bude chodit do školy pěšky, protože ho do školy nic nedoveze, a nebo hůř, do toho co by ho tam dovezlo, se prostě nevleze..
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4196
Registrován: 5-2005


Odesláno Neděle, 11. února 2007 - 10:49:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Silesia: Myslím, že v mém příspěvku výš to co jsi chtěl máš. Češtině na maturu se budu věnovat od cca 14:00.
MHD Ostrava FOTO Ostrava
...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
Busman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 655
Registrován: 10-2005


Odesláno Neděle, 11. února 2007 - 10:52:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Který kolega jel včera s nějakou starší paní po půl 6 večer d-7 (1311+12) odněkud z Výškovic, kde jsem s nimi zároveň vystoupil u Kotvy a pak zároveň nastoupil do Z1 a zároveň vystoupil u Hypernovy? Měl kulicha na hlavě. Ne že bych poslouchal cizí rozhovory, ale to, že byl fotit předevčírem v Opavě se přeslechnout nedalo
Trupman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 251
Registrován: 12-2005


Odesláno Neděle, 11. února 2007 - 10:59:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Silesia: nikam nic neházej. Ty panely fungují na systému GPS. Je to něják propojeny s preferencí.
Před křižovatkou je na sloupu TV umístěna taková krabička, ta vyšle signál do tramvaje, tramvaj vyhodnotí info z palubního počítače a pošle signál zpátky ke krabičce (teď už ale k jiné, dál umístěné) pokud má tramvaj sekeru, tak dostane preferenci na křižovatce. No a ty informace o zpoždění se dostanou i ktěm "inteligentním zastávkám" (samozřejmě to podobně funguje i u busů). Něco podobnýho je v Praze.
Sorry za OT. Mé informace nemusí být přesné.
ICQ: 246-442-983
Silesia
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 309
Registrován: 7-2006


Odesláno Neděle, 11. února 2007 - 11:11:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ostravák:sorry jsem neviděl a¨no tam jsem myslel. Nemoh jsem spát tak jsem si pročítal archív a asi jsem to v noci nenapsal dost přesně.; Hodně zdaru
Trupman: díky

(Příspěvek byl editován uživatelem silesia.)
Ještě chvíli a poctivý Ostravan bude chodit do školy pěšky, protože ho do školy nic nedoveze, a nebo hůř, do toho co by ho tam dovezlo, se prostě nevleze..
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4197
Registrován: 5-2005


Odesláno Neděle, 11. února 2007 - 11:18:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Silesia: Taky přeju.
MHD Ostrava FOTO Ostrava
...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
Silesia
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 310
Registrován: 7-2006


Odesláno Neděle, 11. února 2007 - 11:39:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

no ja jsem si konečně našel nějaký jak štakš system, tak to snad bude lepší. Sice to vypadá jako omalovánka ale co.
Ještě chvíli a poctivý Ostravan bude chodit do školy pěšky, protože ho do školy nic nedoveze, a nebo hůř, do toho co by ho tam dovezlo, se prostě nevleze..
Spion_v_terenu
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 94
Registrován: 9-2006


Odesláno Neděle, 11. února 2007 - 12:30:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

VTOBOLA: V 1314 STALE AUTOMATY NA JIZDENKY TISKNOU SPATNE A ZADNICH DVERI NESVITI CERVENE SVETLO
Automatický robot přeposílající emaily z spionvterenu@seznam.cz do této diskusní skupiny. Verze 1.0
1313
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 77
Registrován: 12-2006


Odesláno Neděle, 11. února 2007 - 13:58:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mám malý dotaz: pracovní den je rozdělen(rozdělení podle intervalů na lince) na ranní špička, sedlo, odpolední špička, sedlo? Díky za odpověď
Wany...>>>Tramvaje v Ostravě: www.ostramvaje.estranky.cz<<<
Koďas
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 248
Registrován: 10-2006


Odesláno Neděle, 11. února 2007 - 15:39:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vtobola: Od kdy má 1314 automat? Nemyslíš náhodou označovač jízdenek? Jinak, přes špiona posílej spíš jen zajímavosti, kde jezdí nějaký zajímavý vůz, kde je nehoda...

1313: Nevím to jistě, ale mělo by to být spíš špička,sedlo,špička a zátah (popř. večerní a noční interval).
Ostrava+MHD=ŽIVOT. Tak proč si ho nezlepšit?
Jinak, všelijaké blbosti o mhd v Ostravě najdete na http://mhd-ostrava.wz.cz

MÁ OBLÍBENÁ 747, SBOHEM. BUDEŠ MI TU CHYBĚT.

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace