K-report
 

Archiv do 13.února 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Tramvaje a metro » Tramvaje v Praze » Staré archivy » Archiv do 13.února 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Lord_vetinari
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 624
Registrován: 4-2005
Odesláno Pátek, 09. února 2007 - 01:55:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Quex:

Přestupku podle kterého ustanovení zákona č. 200/1990 Sb., o přestupcích, ve znění pozdějších předpisů, se dopustí osoba, odmítnuvší prokázat revizorovi, tedy nikoli veřejnému činiteli, svou totožnost?

Já hledal, hledal, a našel jsem jen toto:

"§ 49
Přestupky proti občanskému soužití

(1) Přestupku se dopustí ten, kdo
...
c) úmyslně naruší občanské soužití ... nepravdivým obviněním z přestupku, schválnostmi nebo jiným hrubým jednáním,".
SI NON CONFECTUS NON REFICIAT
Lord_vetinari
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 625
Registrován: 4-2005
Odesláno Pátek, 09. února 2007 - 01:57:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Podle mého je jedinou šancí revizorů jen § 6 obč. zákoníku. Nebo mi najděte ustanovení zákona, které jim dává silnější postavení, než běžnému smrtelníkovi. Nevylučuji, že existuje, že se ho někomu při nějaké novele podařilo prosadit, ale nejdřív ho chci vidět.
SI NON CONFECTUS NON REFICIAT
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 30353
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 09. února 2007 - 02:22:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

L_v:
Děkuji.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Quex
Administrátor

Číslo příspěvku: 4046
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 09. února 2007 - 10:32:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nesmíte tolik věřit různým pisálkům, co na netu plácají nesmysly. Aby byly věci uvedeny na pravou míru, revizor má samozřejmě právo na zjištění jména, příjmení, rodného čísla a trvalého pobytu, viz níže citace z § 37 zák. č. 266/1994 Sb., o dráhách, v platném znění:

(4) Průvodčí drážního vozidla, osoba, která řídí drážní vozidlo, nebo jiná osoba ve veřejné drážní osobní dopravě pověřená dopravcem a vybavená kontrolním odznakem nebo průkazem dopravce (dále jen "pověřená osoba") je oprávněna dávat cestujícím pokyny a příkazy k zajištění jejich bezpečnosti, bezpečnosti ostatních cestujících a bezpečnosti a plynulosti dopravy. Pověřená osoba je oprávněna
...
d) uložit cestujícímu, který se neprokázal platným jízdním dokladem, zaplacení jízdného a přirážky k jízdnému nebo vyžadovat od cestujícího osobní údaje potřebné k vymáhání jízdného a přirážky k jízdnému, pokud cestující nezaplatí na místě; osobními údaji jsou jméno, příjmení, rodné číslo nebo datum narození a adresa místa trvalého pobytu, 6h) uvedené v osobním dokladu cestujícího vydaném příslušným správním úřadem.

(5) Cestující je povinen při nástupu do drážního vozidla, pobytu v něm a při výstupu z drážního vozidla chovat se tak, aby neohrozil svou bezpečnost, bezpečnost jiných osob, bezpečnost a plynulost drážní dopravy, a dbát přiměřené opatrnosti dané povahou drážní dopravy.

Cestující je dále povinen
a) dbát pokynů a příkazů pověřené osoby, které směřují k zajištění bezpečnosti a plynulosti drážní dopravy, jeho bezpečnosti nebo bezpečnosti ostatních cestujících,

b) na výzvu pověřené osoby se prokázat platným jízdním dokladem; neprokáže-li se platným jízdním dokladem z příčin na své straně, zaplatit jízdné z nástupní do cílové stanice nebo, nelze-li bezpečně zjistit stanici, kde cestující nastoupil, z výchozí stanice vlaku a přirážku k jízdnému nebo se prokázat osobními údaji potřebnými na vymáhání zaplacení jízdného a přirážky k jízdnému, pokud cestující nezaplatí na místě,

c) na výzvu pověřené osoby zaplatit přirážku za nedodržování přepravního řádu.

d) na výzvu pověřené osoby ji následovat na vhodné pracoviště veřejné správy ke zjištění totožnosti, anebo na výzvu pověřené osoby setrvat na vhodném místě do příchodu osoby oprávněné zjistit totožnost cestujícího, a to nesplní-li povinnosti uvedené v písmenu b).
...
(8) Porušení povinnosti cestujícího podle odstavce 5, kterým ohrozí pověřenou osobu, je přestupkem podle zvláštního právního předpisu. 6i)

Otto Bismarck rytíř síly
kráčí pilně k svému cíli
Borovička
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1300
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 09. února 2007 - 12:27:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zítra 10.2.2007
MAT - Movie & TV Studio
Karlovo náměstí 19.
Pohádka o staré tramvaji (1961)
15.00

http://www.mat.cz/
Lord_vetinari
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 627
Registrován: 4-2005
Odesláno Pátek, 09. února 2007 - 15:11:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Quex: Vyhráls.

Že něco bylo, to vím, ale nechtělo se mi to včera v noci z domova hledat.

Jen s tím přestupkem to nebude tak žhavé - nestačí říct, že něco je přestupek, je třeba stanovit sankci. Tady je odkaz na přestupkový zákon, ať jím listuji, jak jím listuji, vejde se mi to jen pod zbytkový § 48:

"§ 48

Přestupkem proti veřejnému pořádku je porušení i jiných povinností, než které jsou uvedeny v § 47, jestliže jsou stanoveny zvláštními právními předpisy. Za takový přestupek lze uložit pokutu do 3 000 Kč."
SI NON CONFECTUS NON REFICIAT
Quex
Administrátor

Číslo příspěvku: 4047
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 09. února 2007 - 16:24:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

LV: Já jsem si tím byl jistý.
Je to tak, sankce je jen na základě toho § 48. Nicméně 3.000,- Kč docela postačí, nehledě k tomu, že se jedná o přestupek, který má dotyčný pak uveden v rejstříku přestupků a přihlíží se k němu např. při posuzování spolehlivosti třeba při žádosti o vydání zbrojního průkazu apod.
Otto Bismarck rytíř síly
kráčí pilně k svému cíli
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 30388
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 09. února 2007 - 17:06:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Takže ustanovení tarifu (viz TR 10), které tvrdí, že b) náhrada za zpoždění vlaku vyšší kvality 300,- za každou i jen započatou minutu zdržení, nejméně 1000 Kč, je neúplné a maximálně tedy lze naúčtovat 3000 Kč (10 minut)?
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Lord_vetinari
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 628
Registrován: 4-2005
Odesláno Pátek, 09. února 2007 - 17:47:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

...
Hvězdy, železo, kříž si složí,
bez Viléma, jménem božím.
SI NON CONFECTUS NON REFICIAT
Lord_vetinari
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 629
Registrován: 4-2005
Odesláno Pátek, 09. února 2007 - 17:50:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin Zlivský:

Ne, ne. Tarif je de iure součást přepravní smlouvy, to nemá nic společného s přestupkem. To je dohoda o odškodnění.

Navíc České ani jakékoli jiné dráhy nemohou spáchat vůbec žádný přestupek podle zákona o přestupcích. Schválně, kdo první (kromě právníků) přijde na to, proč.
SI NON CONFECTUS NON REFICIAT
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3227
Registrován: 8-2003
Odesláno Pátek, 09. února 2007 - 18:11:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Přestupek spáchat a trestně postižena, může být pouze fyzická osoba.
Nejsem právník a nevím, jestli si to pamatuji přesně.
Život je kabaret
Lord_vetinari
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 630
Registrován: 4-2005
Odesláno Pátek, 09. února 2007 - 18:17:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ano, je to tak.
Trestné činy a přestupky může spáchat jen fyzická osoba, ne právnická.
SI NON CONFECTUS NON REFICIAT
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 30400
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 09. února 2007 - 18:26:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bkp:
Máš pravdu, asi to bude na základě tohoto:

§ 6, 200/1990 Sb.
Porušení povinnosti uložené právnické osobě

Za porušení povinnosti uložené právnické osobě odpovídá podle tohoto zákona ten, kdo za právnickou osobu jednal nebo měl jednat, a jde-li o jednání na příkaz, ten, kdo dal k jednání příkaz.

Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 30401
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 09. února 2007 - 18:30:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

L_v:
Díky. Jen pro pořádek - v tomto případě měl platit cestující/narušitel dopravy, ne dopravce.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3228
Registrován: 8-2003
Odesláno Pátek, 09. února 2007 - 18:49:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

L_v: Co jsem vyhrál?
Život je kabaret
Martin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2570
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 10. února 2007 - 12:32:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevíte v jaké dny se konal zkušební provoz tramvaje Astra 301 v Praze na linkách 10 a 17? Vím že šlo o rok 1999, ale nevím kdy.
218
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 728
Registrován: 5-2003


Odesláno Sobota, 10. února 2007 - 13:04:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin:
18. května 1999 byla převezena do Prahy,
28. května poprvé nasazena do provozu s cestujícími,
8. června oficiální prezentace,
24. června konec provozu v Praze
(zdroj MD 3/99)
Práce je důkazem toho, že pro peníze udělá člověk cokoliv...
Mmm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 743
Registrován: 5-2002
Odesláno Sobota, 10. února 2007 - 13:14:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dneska na lince 9 porsche 9113.
Nin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 669
Registrován: 8-2003
Odesláno Sobota, 10. února 2007 - 13:44:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

včera jsem viděl sv.T3R.P. 8514-8422 na d-24.
Lord_vetinari
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 631
Registrován: 4-2005
Odesláno Sobota, 10. února 2007 - 16:57:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bkp: Dobrý pocit
SI NON CONFECTUS NON REFICIAT
Vtobola
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 88
Registrován: 12-2006


Odesláno Neděle, 11. února 2007 - 19:17:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

máte v praze vleky? VV60LF nebo jiný typ? nebo žádný
 
staré kachny,dobré kachny.
pozor T3 mizí waný se šíří.
Slimman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 605
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 11. února 2007 - 19:22:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vleky máme akorát v muzeu. Žádné VV60LF.
Bart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3350
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 11. února 2007 - 19:38:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vleky nekupovat...
MHD na Hané - http://www.mhdnahane.net, ICQ #277-439-754,
Karosa C734.00 odkaz1, odkaz2
Vtobola
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 91
Registrován: 12-2006


Odesláno Neděle, 11. února 2007 - 19:46:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

a máte KT8D5.RN1 nebo varioLF3 nebo varioLF???
 
 
 
staré kachny,dobré kachny.
pozor T3 mizí waný se šíří.
1313
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 83
Registrován: 12-2006


Odesláno Neděle, 11. února 2007 - 19:51:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vtobola: ani jedno nemají v Praze. Možná tak KT8, ale narozdíl od Ostravy ji mají obousměrnou.

(Příspěvek byl editován uživatelem 1313.)
Wany...Ve waně se nekoupe, ale cestuje.
Martin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2573
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 11. února 2007 - 19:57:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vtobola:
Není lepší zavítat na www.prazsketramvaje.cz?
Get
Neregistrovaný host
Odeslán z: 212.71.129.172
Odesláno Neděle, 11. února 2007 - 20:10:50   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vtobola: nesměj se nám Pražákům .
Nicméně už nám prý pořídili jednu wanu .
1099
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1000
Registrován: 12-2003


Odesláno Neděle, 11. února 2007 - 21:03:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

pro linejsi aneb hledani .... ne mame akorat KT8D5.RN2P (zatim 10) a T3R.PLF (zatim 1)
http://foto.prazsketramvaje.cz/2007/leden/23012007/9081.jpg
http://www.prazsketramvaje.cz/obrazky/vozyosobni/9072-011.jpg
http://www.prazsketramvaje.cz/obrazky/vozyosobni/9072-043.jpg
http://www.prazsketramvaje.cz/obrazky/vozyosobni/9072-022.jpg
http://foto.prazsketramvaje.cz/2007/unor/09022007/8251-2-cerveny-vrch-sm-20070209.jpg
http://foto.prazsketramvaje.cz/2007/unor/09022007/blizzard-8251-i01.jpg
Nejsympatičtější jsou mi ŠKODA a Irisbus-KAROSA ...
Borovička
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1302
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 12. února 2007 - 07:57:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Byl jsem dnes nucen cestovat do práce vozem 9113. Brrr, strašné zvuky odkudsi z prostoru jednoho kloubu. Budu si muset nosit do tramvaje špunty do uší. To to neuměj v Plzni dodělat, než to pustí do ulic? A jinak štěstí, že jsou prázdniny a nebyla obvyklá frekvence.
VR
Neregistrovaný host
Odeslán z: 80.95.97.249
Odesláno Pondělí, 12. února 2007 - 10:16:49   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To bylo (už) pravidelné pořadí (od minulého týdne)! Taky mě překvapil hluk vydávaný podvozky při projíždění oblouky. Po přestupu jsem pak ocenil kultivovanější jízdu T6.
A o "účelném" interieru také nemá cenu mluvit, napsáno toho bylo už dost.
Slimman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 606
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 12. února 2007 - 10:25:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jel jsem 9113 minulý týden dvakrát a ničeho krom povrzávání v kloubu (oproti nízké KT ještě v poho) jsem si nevšiml. Jízda byla perfektní i v obloucích. Že by se za ten týden tak zhuntovala ?
Absolut
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1214
Registrován: 6-2005


Odesláno Pondělí, 12. února 2007 - 10:28:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Borovička:

Kritizovat je tak jednoduché, viď?

A jak si to tenhle národ hezky užívá, naházet špínu na práci někoho jiného. Fantastický národní sport. Někdy jsem moc rád, že jsem jen poloviční Čech, z téhle vlastnosti je mi opravdu na blití.
Nikdy nic nevíš, dokud to doopravdy nevíš.
Mmm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 746
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 12. února 2007 - 10:47:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Novinky.cz-
Pomoc pražských strážníků potřeboval v noci na pondělí revizor v noční tramvaji poté, co jím odhalený černý pasažér odmítal opustit soupravu. Muž se nechtěl pohodlného teplého místa vzdát ani po příchodu strážníků a bránil se vší silou. Nakonec nezbylo strážníkům nic jiného, než proti muži použít slzný plyn.

12.2. 2007 10:32
PRAHA - Vše se odehrálo před druhou hodinou ráno. Revizor nejdříve opilého muže k opuštění tramvaje slovně vyzval, ten se na něj však obořil a zůstal sedět. Kontrolor si proto přivolal na pomoc strážníky.

"Opilému muži nakonec museli z tramvaje pomoci s pomocí donucovacích prostředků. Vyváděný muž se vzpíral, zapřel se o dveře tak, že znemožnil jejich uzavření v zastávce, na kterou odmítl dobrovolně vystoupit," uvedla mluvčí pražské městské policie Radka Waitová.

Strážníci donutili muže opustit tramvaj ve chvíli, kdy do vzduchu nastříkali nepatrné množství slzného plynu. Potom se muž pustil madla a rychle vyskočil z tramvaje, která mohla pokračovat do další zastávky.
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1862
Registrován: 8-2005


Odesláno Pondělí, 12. února 2007 - 11:06:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nechceš zde Absolute povolovat pouze tzv "konstruktivní kritiku" kterou znám z Rudého Práva?(ale odkud jí znáš ty?) Tramvaje si rozvracet nedáme,(parafráze na heslo ze stejné doby) viď?!
Budoucnost patří bagrům!
Tracy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 36
Registrován: 11-2006
Odesláno Pondělí, 12. února 2007 - 11:08:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Absolut: Exemplární ukázky tohodlenc národního sportu jsou v diskusi o Student Agency. A k 14T, mile nazývané "obluda" aj., ...zdá se, že Pražané jí opravdu "nerozumějí". Stačí nastavit ucho debatám cestujících. Těm jsou šumafuk asi hodně dobré technické vlastnosti, když jim vadí něco jiného, podle mého soudu taky zásadního.
218
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 731
Registrován: 5-2003


Odesláno Pondělí, 12. února 2007 - 11:16:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Káem: když kritizuju KONSTRUKCI 14T, tak to je KONSTRUKTIVNÍ kritika, ne?
V pátek jsem potkal 14T na Výstavišti, už jsem myslel, že se svezu, ale byla to jen cvičná jízda. Zvenku ale působí rychle a elegantně a oblouk projela bez problémů. Z cca 70m vzdálenosti žádné skřípání a vrzání slyšet nebylo.
Zevntiř mi pořád přijde nepraktická - malý prostor k stání, takže stojícíc se hromadí na plošinách u dveří; proti podélnému sezení nic nemám.
Práce je důkazem toho, že pro peníze udělá člověk cokoliv...
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1863
Registrován: 8-2005


Odesláno Pondělí, 12. února 2007 - 11:54:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tracy: Ale přesně- pražanům je opravdu u prdele jaký nejmodernější tyristorový, termixstorový a kdoví jaký vybavení má a kolik kamer, a kolik počítačů, když do krajních článků vede schod pro cestující se sukní nepřekonatelný jen proto aby byl JEDEN a ne dva, když v uličce se prakticky nedá stát,natož jí procházet, když je ZÁMĚRNĚ snížena plocha xtání (aby se snížilo zatížení, ale to cestujícího nezajímá), když slušnej kaštan stojí u sloupku , ale u sloupku nastoupit nemůže (milují zejména invalidi) a podobně. Fakt se z hlediska substrátu nepovedla.
Budoucnost patří bagrům!
Slimman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 607
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 12. února 2007 - 12:03:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Káem: Souhlasím (a to se tak často nestává).
Mně osobně se v ní cestuje celkem dobře, ale fakt mě s**e, když kolem sebe (většinou) slyším, že je to "blbá tramvaj" apod (párkrát jsem ale slyšel i chválu). To bych si tedy v nové tramvaji, která by měla úroveň této dopravy kvalitativně posunout o něco dál tedy rozhodně nepředstavoval. Věřme v 15T.
Absolut
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1217
Registrován: 6-2005


Odesláno Pondělí, 12. února 2007 - 12:10:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Káem, najdi si v archivu, co jsem o ní sám psal před rokem... Mě jen štvou hlášky typu "To to neumějí v Plzni dodělat" atd. 14T jednou je taková, jaká je a její potenciál by se dal dobře využít.
Nikdy nic nevíš, dokud to doopravdy nevíš.
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1865
Registrován: 8-2005


Odesláno Pondělí, 12. února 2007 - 12:21:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Absolut: Ale 14T nemusela bejt taková jaká je. Jaký potenciál přesně máš na müsli?
Mě stále ještě jímá jistá hrdost při pohledu na (konečně) novou tramvaj (na rozdíl od wany) ale vždycky mě přejde po prvním dotazu nešotouše, pokud s nějakým takovým s ní cestuju.
Mimochodem, já si moc dobře pamatuju jinou tvou hlášku: Kaliforňan na Dlouhý nejde prostě proto že nejde a hotovo. Ta byla taky dost dobrá.
Budoucnost patří bagrům!
Borovička
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1303
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 12. února 2007 - 12:48:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Absolut: A proč nemohu konstatovat - kdo ten šmejd vyrobil? Pokud se z prostoru kloubu (kupodivu jen u jednoho) ozývá značně odpudivý zvuk, tak asi něco není dodělané. Komfort srovnávám s tím co v Praze máme a tam 14T propadá i uspořádáním interiéru.

Kritizovat to nemá kdo, protože na radnici si chtějí udělat jen další čárku za splněný úkol a přijít s tím, že je to vlastně krám, se vůbec nehodí. Kritici Béma nevynechají jedinou příležitost ke kritice a odmítnutí dodávky může přinést jen záporné body.
Absolut
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1219
Registrován: 6-2005


Odesláno Pondělí, 12. února 2007 - 16:18:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Káem: No a vidíš to - kaliforňan na dlouhé NENÍ. Takže ta moje hláška byla pravdivá. Jen jsem Ti nesdělil důvody.

Ad Borovička: Bohatě mi postačí, když mi vysvětlíš, proč je to šmejd. Pak budu spokojen. Je to částečně nízkopodlažní vozidlo s podélným sezením v nosných článcích. Nasadit ti na d-3 je trošku jako cpát čtyřčlennou rodinu při cestě na dovolenou do Audi TT. Audi není šmejd a cesta je nepohodlná.

Předpokládám, že jsi technik, ekonom a sociolog v jedné osobě a tak bude to vysvětlení fantastické a já se z něj hodně poučím do života, možná dokonce i 1/3 pochopím, protože mám jen jednu vysokou školu (taky neumím vysvětlit díteti, proč měla slečna na 1kčs minci plochá ňadra)
Nikdy nic nevíš, dokud to doopravdy nevíš.
Vladass
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2254
Registrován: 3-2004


Odesláno Pondělí, 12. února 2007 - 16:30:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

14T je jaká je. Mám na ni svůj názor. Je zbytečné ho tady opět psát. Stejně tak jako rozvířit další diskusi. Už to tady bylo.

Ale vezměme to trochu jinak. Půjdem k jiným "západoevropských" výrobcům moderních tramvají. Řekneme, co chceme-myšleno specifikace pro ČR a Prahu. Pak řeknem, jakou cenu jsme schopni akceptovat. No, a oni nás tak čutnou do zadku! Specifikace je náročná a cena nízká.
Vtobola
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 93
Registrován: 12-2006


Odesláno Pondělí, 12. února 2007 - 17:09:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

my máme tež obosměrné tramvaje KT8 ale máme i bulwu a velké vozovny
 
 
a my máme jediný trolejbus v ÈR
staré kachny,dobré kachny.
pozor T3 mizí waný se šíří.
Prox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 462
Registrován: 3-2004


Odesláno Pondělí, 12. února 2007 - 17:29:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vtobola:
Netrpíš trochu mindrákem porobeného národa Moravského žijícího v koloniích kdesi ve Slezských koloniích?
Chlapci, to jste si spíš měli vyfotit toho bobra, co tu chcípnul minulý týden!
Velké depo metra
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.192.20.1
Odesláno Pondělí, 12. února 2007 - 17:38:51   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vtobola:
Většina těch co sem píší mají dobrý přehled o celé MHD v celé ČR. Většina proto také ví, co jezdí v Ostravě tak jako většina Ostraváků ví, že v Praze máme velká depa metra, tramvaje Porsche, 1300 autobusů, 1000 tramvají, 8 vozoven, 5 garáží, mašinky v podzemí a cuc na špejli.
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3267
Registrován: 8-2003
Odesláno Pondělí, 12. února 2007 - 17:43:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Prox:
Nestálo by za to v tvém příspěvku jedno z "koloniích" nahradit třeba "guberniích"?
Život je kabaret
Slimman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 608
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 12. února 2007 - 17:56:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Prox:
Řekl bych, že ne. Důvod bude nejspíš v absenci toho, co píše anonym.
Prox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 463
Registrován: 3-2004


Odesláno Pondělí, 12. února 2007 - 19:28:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bkp:
Bohužel mi zlobil náhled při odesílání příspvěku, jinak bych to stylisticky vyšperkoval lépe
Jinak děkuji za inspiraci Gubernie si schovám po označení zbytku Moravy, byť dosud jsem ji označoval za markrabství
Chlapci, to jste si spíš měli vyfotit toho bobra, co tu chcípnul minulý týden!
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1866
Registrován: 8-2005


Odesláno Pondělí, 12. února 2007 - 20:13:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Absolut: Já neříkám, že nemáš pravdu, ani že neznáš důvody. To ale vůbec neznamená, že tvá pravda je v pořádku a ty důvody legitimní. A vo tom to je.
Budoucnost patří bagrům!
kpt.Hejl
Neregistrovaný host
Odeslán z: 217.196.213.131
Odesláno Pondělí, 12. února 2007 - 20:35:39   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Klid chlapci,Vtobola je kluk,nemyslí to snad ani jako provokaci,prostě se chce pochlubit.Třeba jednou budou nějaké děcka z Prahy podobně čechrat ostravskou diskusi,ale popravdě řečeno,zatím nemají čím.Ta nová pražská tramvaj většině lidí připadá jako obluda,má neuspokojivé vnitřní uspořádání a ve vztahu ke kolejím to také není zrovna košer,ale vzpomeňme na VW Brouka.Třeba to jednou také bude kultovní vozidlo.
Prox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 464
Registrován: 3-2004


Odesláno Pondělí, 12. února 2007 - 20:39:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

kpt.Hejl:
Však já ostravskou diskuzi také čtu, takže vím, kdo co a jak ale tady na domácí půdě mohu trochu rejpat...
Chlapci, to jste si spíš měli vyfotit toho bobra, co tu chcípnul minulý týden!
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4204
Registrován: 5-2005


Odesláno Pondělí, 12. února 2007 - 22:12:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Prox: Ještě, že jsem se tě zbavil.
MHD Ostrava FOTO Ostrava
...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
Prox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 466
Registrován: 3-2004


Odesláno Pondělí, 12. února 2007 - 23:53:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ostravák:
Na k-repu se mne jentak nezbavíš - jedině, že bys změnil lokál, šerife

Asi bych se měl zas někdy vydat na kontrolu východního panství, než se nám tam poddaní začnou bouřit.

(Příspěvek byl editován uživatelem prox.)
Chlapci, to jste si spíš měli vyfotit toho bobra, co tu chcípnul minulý týden!
George
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 445
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 13. února 2007 - 08:30:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak to buď opatrný je tam na cestách vozová hradba.Takže už se asi poddaní vzbouřili.viz http://www.novinky.cz/krimi/dalnici-d1-na-prahu-blokovala-nehoda-kamionu_109083_c2krs.html
Jo a pozor na medvědy.
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1870
Registrován: 8-2005


Odesláno Úterý, 13. února 2007 - 09:13:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Prox a Ostravák: Co se škádlívá... :-D
Opět článek o tramvajích v LN. Doplněný fotkou čehosi co v Praze asi nejezdilo, za T6 je vydáván vozík 8600, GŘ nadšen z T3 a stručný výčet budoucích TT s podtextem "moc se netěšte, všude je nějaký problém".
Budoucnost patří bagrům!
Martin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2587
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 13. února 2007 - 17:47:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sen šotouše?
http://www.bleskovky.sk/pix?a=open&oid=81317&cid=141427&pos=11
http://www.bleskovky.sk/cl/13/141427/Sidlisko-z-vyradenych-elektriciek
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3274
Registrován: 8-2003
Odesláno Úterý, 13. února 2007 - 18:17:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To mohli realizovat v Brně. Vždyť tam takovouto rekonstrukci T3 ještě nemají...
Život je kabaret
Izidor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 24
Registrován: 12-2006


Odesláno Úterý, 13. února 2007 - 18:27:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hlavně,že vy máte ten retrounikát
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3275
Registrován: 8-2003
Odesláno Úterý, 13. února 2007 - 19:03:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Copak v Brně není (pravda, zbaběle schovaný za "moderní" masku)?
Život je kabaret

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace