K-report
 

Archiv do 11.března 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Tramvaje a metro » Tramvaje v Praze » Staré archivy » Archiv do 11.března 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Milky
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 335
Registrován: 7-2006
Odesláno Úterý, 06. března 2007 - 12:27:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mzitka: Jo, Štainer vybojovává nadjezdy, podjezdy, tunely (pro auta a metro); hlavně to musí být hodně drahé.
"Pokrok" je společenská změna institucionalizovaná v rámci neodpovědnosti.
Kritika znamená pokrok.
Bobek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 138
Registrován: 2-2006


Odesláno Úterý, 06. března 2007 - 13:22:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Teda poslední dobou je tu celkem sranda.

...já stejně chodil do největšího omyvatelného gymplu v Praze, neasi. (kterej to byl?)
Že by soubor kachlíkáren Nad Štolou?
Já bych všechny tyhle počítače a internety zakázala.
Kulihrášek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 145
Registrován: 6-2006


Odesláno Úterý, 06. března 2007 - 14:01:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin: 510 by se zkrácením na Kotlářku poměrně zabila, jelikož by najednou zmizela rychlá vazba z Hvězdy do Studůlek a okolí. Homolka už má dneska celkem slušné noční spojení, od tramvaje, která jezdí každých 15 minut, je to chvilka.
OT KM: Točí tam myslim G, resp. ve flašce ho tam mají určo.
Když nevíš, logaritmuj!
Tadeas
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4
Registrován: 2-2007
Odesláno Úterý, 06. března 2007 - 15:12:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na Kotlářku by 510 jezdila úplně zbytečně, na tramku je to tam relativně kousek (v rámci noční dopravy). A 510 se do Stodůlek primárně zaváděla kvůli pohotovosti v Motole.
Martin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2693
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 06. března 2007 - 15:29:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kalanis:
218 zralá na zrušení? Jel jsi s ní někdy kolem sedmé ráno? Interval 5 minut, stupeň mnohdy 4-5.

Kulihrášek:
Úsek 510 je vytížený hlavně z Šárky na letiště. Přes Petřiny, Vypich a Motol vozí tak max. 5-10 lidí. Ve Stodůlkách je to obdobné.
K čemu potřebuje Hvězda přímé spojení do Stodůlek? A Homolka, že má slušné spojení? Ono to vůbec není žádný kousek na tramvaje. Možná to tak na mapě vypadá, ale mezi Plzeňskou a Homolkou je kopec, který se musí obejít. A sídliště s provozem autobusu po třech minutách, by si nočák zasloužilo.

Tadeas:
510 se protahovala z Šárky do Stodůlek hlavně proto, jak píše Káem, že zaměstnanci letiště se nemají z Jihozápadního města a Petřin jak dostat do práce. Co mají Stodůlky společného s pohotovostí v Motole? To pak v nemocnici pracují i sestřičky z Ukrajiny bydlící na ubytovnách na Zbraslavi. Měla by se proto 510 protáhnout až na Zbraslav?
Martin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2695
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 06. března 2007 - 16:03:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak od 5. únory utekl již měsíc a slibovaná Porschetra se na 26 neukázala ještě ani jednou. Je to normální?
Tadeas
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5
Registrován: 2-2007
Odesláno Úterý, 06. března 2007 - 16:29:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Praha 13 má v Motole pohotovost a aspoň v místních novinách se píše o 510 jako o lince právě pro tyto případy.
A na Praze 6 jsou kluby jako Delta, Kaštan atd, ze kterých je jezdit přes centrum na Stodůlky hodně dlouhý, stejně tak z Dejvic apod. Ale moc lidí o téhle alternativě moc neví.
Martin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2697
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 06. března 2007 - 16:38:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Aha, takže to jako kdyby se mnou seklo, dojdu si na noční autobus, vystojím si 60 minut a svezu se na JIPku?

Kluby jsou sice moc hezký, ale ty jsou rozlezlý po celý Praze a ne všechny mají spojení do celého města. Já 510 rád používám z Motola na Dědinu s přestupem z 59, která vyjíždí z Lazarský ve stejnou dobu jako 51, která na ten samý autobus navazuje na Šárce. Ze Stodůlek přijede autobus prázdný úplně, v Motole nás nastoupí tak 5, na Petřinách vystoupí jeden a nastoupěj dva a na Šárce se zaplní. Cestou potkám zpáteční spoj na Petřinách, ve kterým zatím nesedělo víc jak 10 lidí. Zatím jsem takto jel vždy z pá na so nebo ze so na ne. Nepředpokládám, že to bude v pracovních dnech vytíženější.
218
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 764
Registrován: 5-2003


Odesláno Úterý, 06. března 2007 - 16:44:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak od 5. únory utekl již měsíc a slibovaná Porschetra se na 26 neukázala ještě ani jednou. Je to normální
To je napuoosto lomální, Luďo!
Spíš bych se divil, kdyby se objevila.

Ta pohotovost - možná se 510 hodí spíš pro cesty z pohotovosti (na pohotovost tě třeba někdo hodí a pak nemá čas, popř. tě přiveze sanitka, ale zpátky se musíš dostat sám), jiný důvod mě nenapadá.
Kalousek je jednička!
Tadeas
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6
Registrován: 2-2007
Odesláno Úterý, 06. března 2007 - 18:00:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mně to taky přijde na nic, ale bylo to tak prezentováno, jako že je to úspěch MČ Prahy 13, že máme noční bus na pohotovost v Motole. Samozřejmě by se bus dal od Šárky dál zrušit, ale jedna tangenta v hodinových intervalech snad DP nezabije...
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1956
Registrován: 8-2005


Odesláno Úterý, 06. března 2007 - 18:04:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bobek : správně
Kulihrášek: A hudba?
510: No hlavně největší nemocnice v zemi neměla donedávna noční dopravu... To je celkem vostuda. A to jí už kdysi měla - kdo pamatuje 508 na Vypichu?
Budoucnost patří bagrům!
Demon3
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 464
Registrován: 2-2006


Odesláno Úterý, 06. března 2007 - 18:36:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin: Tak od 5. února utekl již měsíc a slibovaná Porschetra se na 26 neukázala ještě ani jednou. Je to normální?

A ty jsi snad ropidím slibův uvěřil ? Jó sliby chyby...
Ještě s tim vyčkej.
Kulihrášek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 146
Registrován: 6-2006


Odesláno Úterý, 06. března 2007 - 20:38:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin: O tom, že na Homolku je to kopec mne poučovat nemusíš. Koukám na něj každé ráno z okna... Ovšem všude se dá dojít od tramvaje do deseti, maximálně patnácti minut loudavym krokem.

KM: 80. a 90. léta, ovšem někdy i něco jinýho, zvlášť v pozdnějších hodinách.
Když nevíš, logaritmuj!
Martin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2698
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 06. března 2007 - 21:12:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Demon3:
Jako šoutouš, kterej šmejdí po diskuzích, mi bylo samozřejmě jasné, že 5.2 na 26 nevyjede.
Jako imobilní cestující bych tento postup (přístup) nepochopil.

ČSA letadlo za miliardu vypraví do druhého dne od předání a DP s tramvajemi to trvá déle než rok.

Kulihrášek:
Na více místech v Praze se dostaneš loudavým krokem do 15minut k noční tramvaji. Přesto noční autobusy tyto místa mají. Co by bránilo 510 vést od nemocnice přes sídliště na Kotlářku a pak třeba do těch Stodůlek? Když na tom tady někdo tedy trvá.
To že například Strahov po druhé hodině nemá spojení žádné, nikoho taky netrápí. Stejně tak Hanspaulka. O okrajových čtvrtích ani nepíšu.
Drak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 556
Registrován: 10-2002
Odesláno Úterý, 06. března 2007 - 21:13:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mzitka: Já bych netvrdil, aniž bych obhajoval jejich logiku, že některé přednosti jsou v rozporu se zákonem 361/2000 Sb. Jde o místní úpravu podle § 61 odst. (2) se vztahem k obecné podle § 76 odst. (1). Užití značky "Dej přednost v jízdě!" (č. P 4) v křižovatce je myslím v souladu s § 8 odst. (1) písmeno d) vyhlášky č. 30/2001 Sb.
Demon3
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 469
Registrován: 2-2006


Odesláno Úterý, 06. března 2007 - 23:18:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin: Jako šoutouš, kterej šmejdí po diskuzích určitě taky znáš důvody proč nevyjely.

ČSA letadlo za miliardu vypraví do druhého dne od předání i v případě, že na něj nemá vyškolenej personál a letadlo vykazuje závady ?

To mi snad ani neřikej, ČSA patřej mezi moje oblíbený aerolinky !
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1957
Registrován: 8-2005


Odesláno Středa, 07. března 2007 - 09:12:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin: Zrovna u takovýchle přesně vymezených lokalit (Hanspaulka, Strahov) bych to nechal na místních. Obávám se, že Hanspaulka žádnej noční bus nechce právě tak jako nechce Baba linku 125, i když všichni šotouši vědí, že je nezbytná. Ten kdo je z Hanspaulky po 2 hodině noční venku, má na taxíka, věř tomu.
Budoucnost patří bagrům!
Lord_vetinari
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 650
Registrován: 4-2005
Odesláno Středa, 07. března 2007 - 11:07:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin:

"To že například Strahov po druhé hodině nemá spojení žádné, nikoho taky netrápí. Stejně tak Hanspaulka. O okrajových čtvrtích ani nepíšu."

Jak to, že ne? Samozřejmě, že má. Jen je tam mezi jednou a čtvrtou v noci 4 hodinový interval.
SI NON CONFECTUS NON REFICIAT
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1959
Registrován: 8-2005


Odesláno Středa, 07. března 2007 - 11:12:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Omyl, LV. Interval je na H a S. 150 minut mezi 02,00 a 04,30. :-)
Budoucnost patří bagrům!
218
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 765
Registrován: 5-2003


Odesláno Středa, 07. března 2007 - 11:48:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Absencí nočního busu na Strahov se asi DPP snaží na studenty výchovně působit, aby byli do dvou v noci v posteli. Navíc výšlap toho kopečku jim pomůže trochu vystřízlivět.
Kalousek je jednička!
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1960
Registrován: 8-2005


Odesláno Středa, 07. března 2007 - 12:14:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

218: Oni se na kopeček vy*e*ou, oni půjdou od 57. :-)

(Příspěvek byl editován uživatelem Káem.)
Budoucnost patří bagrům!
Jiří_t
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 253
Registrován: 9-2005
Odesláno Středa, 07. března 2007 - 12:28:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Káem: Ono i od 57 je to do kopečka
Petr_vlček
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 913
Registrován: 5-2004
Odesláno Středa, 07. března 2007 - 12:39:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No od 57 to je asi tak daleko jako ve dne od metra někam do Baarovy ulice na Pankráci. A taky tam nic (kloudně) nejede. To snad jde dojít těch 10-15 minut dle stupně ožralosti při cestě z putyky.
218
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 766
Registrován: 5-2003


Odesláno Středa, 07. března 2007 - 12:42:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Káem, Jiří_t: Ze všech stran je to do kopečka, ledaže by přišli po pláni od Vypichu.
Kalousek je jednička!
Lord_vetinari
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 651
Registrován: 4-2005
Odesláno Středa, 07. března 2007 - 14:07:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To jsou ti studenti tak bohatí, že mají na chlastání v centru? To pak jistě mají i na tágo, to k chlastání patří. Za nás se chlastalo na kolejích.
SI NON CONFECTUS NON REFICIAT
Borovička
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1311
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 07. března 2007 - 14:39:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jó za nás...
Jestli to chlastání na kolejích nebylo spíš tehdejší skoro jednotnou zavíračkou ve 22.00 než studentskou chudobou. A kdo dnes z chudých studentů bydlí na předražených kolejích? Nezvýšil se také věkový průměr studentů, s tím že dávaj přednost usedlejšímu způsobu nočního života (kdo to má pořád na koleje tahat, že).
Martin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2699
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 07. března 2007 - 16:24:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Demon3:
Důvody znám. Neznám důvody, proč ROPID vyvěsil JŘ, o kterých věděl kdejakej šotouš, že nejsou pravdivé? A dodnes nechápu, co brání Ropidu ty jízdní řády ze svých stránek stáhnout nebo do poznámky napsat, "zatím na 26 nevyjely"?

Ty závady a vyškolený personál jsi napsal ty. Závady na letadlech samozřejmě mnohdy jsou a jsou také pokud možno co nejrychleji odstraňovány. Piloti se zaškolují na trenažérech a pak v Toulouse. Chápu, že 14T ještě nebyly a řidiče nešlo nijak zaškolit, ale školit řidiče několik měsíců na jeden typ tramvaje, se mi zdá až příliš.
Martin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2700
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 07. března 2007 - 16:29:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Káem a Hanspaulka:
Vidíš to moc černobíle. Na Hansapulce nebydlej jenom lidi, který maj na taxíka každej den. Dokonce jich i pár znám.

LV, 218:
Strahov nejsou jen koleje. To je také sídliště na Podbělohorské, Spiritka a Hřebenka.

LV:
Levných hospod v centru najdeš ještě pořád dost. Například U Templáře v Masné ulici. Pivo tam dodnes stojí méně než na okraji. Samozřejmě tomu odpovídá personál a hosté, ale hermelín jsem nejedl nikde lepší.
Lord_vetinari
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 652
Registrován: 4-2005
Odesláno Středa, 07. března 2007 - 21:02:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já se pouze snažím taktně naznačit, že veřejnou noční dopravu neplatí město kvůli opilcům ... je jejich problém, jak se dostanou domů. Slušný opilec má na taxíka.

Ad Hanspaulka: Pokud tam bydlí někdo, kdo nemá na tágo, pak tam bydlí omylem, a prostřednictvím nabídky - poptávky by měl být odsunut dejme tomu na Žižkov. To je takový socialistický přežitek, žít celý život na stejném místě. Chci-li bydlet na Hanspaulce, pak na to musím mít.
SI NON CONFECTUS NON REFICIAT
Martin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2704
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 07. března 2007 - 21:12:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

...a ten kdo bydlí v Praze, je vlastně velmi bohatý a proto tu můžem celou MHD zrušit. Chce-li někdo bydlet v Praze, musí na to mít a ne se tahat sockou. To jsi chtěl naznačit?

Jinak asi nemá smysl s tebou o tomto dál diskutovat. Dodnes jsi asi nepochopil princip hromadné hromadné dopravy, jako služby všem, bez rozdílu zda maj nažehlený košilky nebo roztrhaný tepláky. MHD se řídí poptávkou a pokud 131 na Hanspaulku jezdí po pěti minutách plná, je asi přirozené, že jí nebudeme rušit, že?

Stejně tak lidé pracující na zámcích nebo na hradech by neměli bydlet v panelácích, ale ve vilkách na Ořechovce.
Lord_vetinari
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 653
Registrován: 4-2005
Odesláno Středa, 07. března 2007 - 22:08:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ne. Chtěl jsem naznačit, že Hanspaulka je luxusní čtvrť pro "horních deset tisíc", a pokud tam žijí jeden dva lidi, co nemají na taxíka, mají se odstěhovat někam, kam jezdí socka, protože to jsou - bez urážky - socky.
SI NON CONFECTUS NON REFICIAT
Lord_vetinari
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 654
Registrován: 4-2005
Odesláno Středa, 07. března 2007 - 22:12:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ano, i MHD se musí řídit i poptávkou, byť je to především veřejná služba - a zavádět noční linku kvůli dvěm či třem lidem, kteří pojedou jednou za měsíc, se jaksi nevyplatí. Sorry, ale tohle já dotovat z daní nemíním.

P.S.: "Dodnes jsi asi nepochopil princip hromadné hromadné dopravy, jako služby všem ... MHD se řídí poptávkou ..." ... jo, jo - TESAT, TESAT, TESAT.

P.P.S.: Veřejná služba je protipól nabídky-poptávky, ale Martinovi to radši neříkejte.
SI NON CONFECTUS NON REFICIAT
Lord_vetinari
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 655
Registrován: 4-2005
Odesláno Středa, 07. března 2007 - 22:15:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A naposled: Poslední 131 jezdí z Hradčanské někdyv půl druhé, je to jedna ze 2 linek s polonočním provozem. Pro 99% pijících či jinak se bavících lidí je to akorát, to chodí z plesů a srazů i ti nejposlednější, a to zbylé 1% je posléze tak zpité, že stejně netrefí ani na ten autobus a spí v parku.
SI NON CONFECTUS NON REFICIAT
Vratislav
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 211
Registrován: 1-2004
Odesláno Čtvrtek, 08. března 2007 - 00:53:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

LV a plesy končící v jednu hodinu: "vesnické" plesy v Kolovratech, kterým mám tu čest přispívat k pořádání, končívají obvykle tak ve tři. Kdyby z něj chtěl někdo do Prahy MHD (poslední spoj 23:20), tak nestihne ani tombolu (bývá kolem půlnoci). V pátek jdu na reprezentační ples fakulty Stavební ČVUT, tak vám napíšu, v kolik skončil.
Ad účel noční VHD: A já si vždycky myslel, že je to právě kvůli těm opilcům - aby se třeba nepokoušeli v noci po městě řídit. V noční MHD totiž skoro nikoho jiného nepotkávám! :-) (jistě, výjimky jsou, např. poslední 512 - tam se opilci jedoucí z Lehovce na sídlišti plynule vymění za brzké pracující jedoucí na první metro na ČM).

Problém taxíků je v tom, že zatímco někam do ^10K čtvrti (třeba na Hanspaulku) stojí tágo z centra nějaké dvě stovky, tak kamkoliv na okraj Prahy, (kde žije plebs a kam bývá spojení, resp. "zbytkový pěší přesun" o dost horší) se už cestující prohne o dost víc. Naposledy jsem platil (a zrovna z Hanspaulky, byl jsem tam na kalbě, asi nějaký omyl... do HoPo) šest stovek, naštěstí jsme na to byli čtyři.

Ale v zásadě máte pravdu pokud jde o tu konečnou hodinu, půl druhá je alespoň pro mne v současnosti čas, kdy už spojení domů obvykle naléhavě hledám - holt už to není co to bývalo...
Borovička
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1313
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 08. března 2007 - 08:40:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já bych to viděl jináč. Jak daleko je z Hanspaulky k noční tramvaji či busu? Nejdál 1,5 km. Než čekat na autobus s hodinovým intervalem, tak se jde pěšky. A kdo na to nemá, dá pár stovek za taxíka, stejně jako v okrajových vesničkách (také jen pro bohaté?) na hranicích Prahy, kam je to pěšky od noční MHD 5 kilometrů a nic jiného nezbývá.
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1962
Registrován: 8-2005


Odesláno Čtvrtek, 08. března 2007 - 09:04:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chicht. Horní Hanspaulka (tedy zastávky 131 Hanspaulka a Dyrinka) je BĚŽNĚ dostupná od tramvaje ze zastávek Hadovka, Bořislavka a Horoměřická. Problém vzniká jen u zastávky Špitálka (ale ta je ve vztahu k Evropské (Thákurova) nejzašším bodem, veškeré osídlení je blíže a U Matěje (to je ta Baba, ale tam nechtěj bus ani ve dne)- to co obsluhuje ve dne Juliska a Santinka je dosažitelné z Dejvické. Tak to v noci funguje.
Martin: Odesláno Středa, 07. března 2007 - 21:12:57 To bych trošku polemizoval. MHD je služba jako každá jiná, ale protože usnadňuje přežití lidstvu, je lidstvem podporována. A k tomu bydlení - opravdu se začne diferencovat, ostatně růst nájmů v P6 bude zdaleka nejvyšší v Praze. To jsme prostě chtěli, tak to máme a neměli bychom se tomu divit. (ty asi ne, tys byl asi ve školce v době kdy se o tom zvonilo klíčema).
Budoucnost patří bagrům!
Arj
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1208
Registrován: 9-2005
Odesláno Čtvrtek, 08. března 2007 - 10:28:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

k tomu bydlení - opravdu se začne diferencovat

Při vzpomínce na diskusi s Vratislavem et. z konce minulého týdne (nahnat IGK občanů Vinohrad, Vršovic a třeba Dejvic do tržně placených garáží), mohu jen říct "Už aby to bylo".

Akorát nevím, jak se k tomu pražskému stěhování národů postaví dopravní inženýři přes MHD i přes silniční provoz. Zatím - co jsem s nimi mluvil - to všichni berou "ono se to (nějak) podá".
Milky
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 345
Registrován: 7-2006
Odesláno Čtvrtek, 08. března 2007 - 11:03:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Arj: V centru ubydou auta. Chudí tam nebudou mít na obojí. Nebo v centru auta přibudou, neb se tam bohatí přestěhují ze sídlišť na okraji, a ti mají nejméně dvě auta.
"Pokrok" je společenská změna institucionalizovaná v rámci neodpovědnosti.
Kritika znamená pokrok.
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1965
Registrován: 8-2005


Odesláno Čtvrtek, 08. března 2007 - 11:28:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Helejte, zajímavej trend - instituce opouštějí centrum (např. ČSOB) a stěhují se na okraj a to co se v centru před 15 lety přestavovalo na kancly se přestavuje na byty nebo hotely. Možná budou na Příkopech byty. Myslíte že pro lidi, co jezděj tramkou? :-)))))))) chicht.
Budoucnost patří bagrům!
Arj
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1211
Registrován: 9-2005
Odesláno Čtvrtek, 08. března 2007 - 11:41:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

instituce opouštějí centrum (např. ČSOB) a stěhují se na okraj

To je jeden z těch dotazů, které mám a dostávám na ně odpověď, že se to podá. Počet metro-tramvajových dojížděčů z ČSOB zřejmě poklesne (o ty, kteří mají na dojíždění autem, ale zatím nejezdí, protože nemají nárok na firemní parkoviště), počet aut vzroste na blbých místech (kromě směru od "sídliště na předměstí Berouna" budou muset všichni ostatní buď přes Anděl [ucpaný] nebo propletené mosty na Zlíchově [ucpané]).
Martin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2706
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 08. března 2007 - 17:32:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Káem:
Soudružku učitelku si ještě pamatuju, tak pozor na tu školku
Mně už z principu vadí rozdělovat lidi do skupin na ty, který maj na auto a který ne. A pokud jsem dobře poslouchal rodiče a prarodiče, tak si vzpomínám, že rozdělování na rovné a rovnější, bylo právě před tím cinkáním klíčema.
A já si bláhově myslel, že moderní vyspělá společnost je ta, která veřejné statky nabízí všem a to bez rozdílu. Že brát bohatým a dávat chudým, že bohatý jsou od toho, aby platili vysoké daně, školné a léky a že bohatý maj ze svých daní dotovat ty chudé, je vize levicových stran (tedy ksčssd). Pak mi tedy ty klíče a vystěhování těch horních deset tisíc někam na větrnou hůrku Prahy 6, dohromady nesedí.
Jako obyvatel Prahy 6 (nejdražší lokality v ČR), mám být podle tebe odkázaný na osobní automobil a MHD má končit někde na Brusce? Nemám na ní právo a odmítáš jí s Lordem dotovat?
Martin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2708
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 08. března 2007 - 17:37:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Lord vetinari:
1) Asi neznáš Hanspaulku. Tam jsou totiž i normální bytové domy plné rodin s dětmi.
2) V očích 90% Čechů je život v Praze pro horních deset tisíc. A nemohou třeba pochopit, proč se vydává 9 miliard na "socku", když tu každej má na auto.
3) Věřím, že většina z Hanspauláků auto má a třeba z nich i většina do města radějí jezdí MHD, protože je to pro ně méně komplikované a rychlejší.
4) Zajímalo by mě, kde jsi přišel na ty tři opilce? Ona totiž poslední 131 z Hradčanský bývá velmi zaplněná normálními lidmi, o kterých si nemusíš dělat předsudky, že by byli žlutý a nebo černý.
Akribius
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 675
Registrován: 4-2003
Odesláno Čtvrtek, 08. března 2007 - 19:38:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mě už z principu vadí,že pokud poctivě makám,tak mám přesto potíže s uživením se.Ano,přestěhoval bych se do levnější čtvrti,ale levnější než Řepy už nic není a 70km za Prahu díky zaměstnání holt nemůžu.
A to mě děda říkal,že nám závidí naše možnosti a že pokud budu poctivě KDEKOLIV pracovat,tak se budu mít jen a jen dobře a ne jako oni,kdy se měli dobře především dobře zapsaní rudí spoluobčané.
Martin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2709
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 08. března 2007 - 20:08:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Akribiusi, a ty bys s dědou měnil? Já tedy rozhodně ne! Neříkám, že tu není spoustu lidí, který to maj těžký, ale všem těmto lidem bych doporučil zajet se podívat třeba do Afriky. Možná by zjistili, že se maj ještě pořád velmi dobře. Můj známý podniká. 2 roky neměl dovolenou a víkendy jsou pro něj běžný pracovní den. Dělá od nevidim do nevidim a žije pořád ve stresu, jestli mu odběratelé zaplatěj, aby splatil úvěr apod. Do toho mu konkurence vyhrožuje praktikami, o kterým se mnohým ani nezdá, ve čtyřiceti má vypadaný vlasy a po psychický stránce je úplně hotovej. K tomu zaměstnává 6 lidí, z toho svobodnou matku s dvěma dětma nebo tátu pětičlený rodiny. Ví, že ukončit činost znamená tyhle lidi vyhodit na ulici a mít u banky dluh. Přesto je jeho příjem z podnikání dostatečný na to, aby měl nové auto a svůj vlastní domek.
Proto zase mně štvou řeči o tom, jak to maj všichni těžký a jak doplácej na ty bohatý. Teď to nemyslím přímo na tebe, ale je "mít se dobře" a "mít se dobře". Ty máš možná problém zaplatit rodině dovolenou a koupit si nový auto, ale po psychický stránce jsi naprosto zdravej. S mým známym to možná v padesáti šlehne.
A teď přijde někdo, kdo tu začne hlásat, že bohatý maj mít na taxíka a mít vyšší daně, aby ty chudáci z hradu na ně nedopláceli. Nechápu proč by mělo být těch horních deset tisíc trestáno za to, že maj víc peněz? Problém je, že naše celá společnost kohokoliv v Mercedesu hodnotí jako zloděje, a proto by ráda viděla, kdyby daňové zatížení měli tyhle lidi desetinásobné. Ale jsou opravdu všichni takoví zlodějíčci?
Akribius
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 676
Registrován: 4-2003
Odesláno Čtvrtek, 08. března 2007 - 20:25:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Po psychický stránce jsem vyřízenej taky.Praktiky některých mých nadřízených za dodržování předpisů jsou srovnatelné s tím Tvým známým.Každý měsíc se jen modlím,aby se na mě neukázalo,že jsem nevhodný,protože pak letím ani nevím jak a každý řidič,ne jen já.Potom ovšem nebudu mít na byt a žena je doma na mateřský.Sám víš,že na trhu práce je bezcenná.Za tohle děda klíčema nemával.
Netvrdím,že bohatí jsou zloději,ale pokud narážíš na rovnou daň,tak pro mě by to byl bankrot.Rovněž tak bych nechtěl,aby mi jednou v nemocnici řekli,že můj příjem a z toho se odvíjející zdrav. poj. na operaci nestačí,tak jako mi to řekli v bance na hypotéčním odd.
Pořád si myslím,že kdo dobře pracuje,tak si má zaplatit odpovídající bydlení a jídlo.Jedenkrát do roka by snad mohl mít i dovolenou.
Řečmi o Africe mi připomínáš vedoucího-tam je hladomor,tak buď rád,že máš vejplatu včas na účtu a drž hubu.
Akribius
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 677
Registrován: 4-2003
Odesláno Čtvrtek, 08. března 2007 - 20:37:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zbytek v mailu pod nickem.
Martin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2710
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 08. března 2007 - 20:54:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Akribius:
Máš dvě možnosti. Najít si jinou práci (ta v Praze je a ne že není) a nebo to zkusit za hranicema. Před těma "klíčema" bys dostal na těch hranicích kulku do zad.
Rovná daň pro nikoho bankrot nebude. Zvýší se ceny základních potravin z 5 na 19% Jestli ty sám utratíš za jídlo měsíčně 3 000 Kč, je to sotva pětistovka navíc. Na druhou stranu se ale sníží daňové zatížení firmám a to z 24 na 19%. A co s těmi penězi udělají? Vrazí je zpátky do firmy, naberou nový lidi (třeba i tebe), daj ti vyšší plat a DP můžeš zdát sbohem. V Estonsku je daleko nižší životní úroveň, než v ČR a nikoho tam rovná daň k bankrotu nepřivedla. Až budeš koukat, jak zdravotní sestřičky z Prahy půjdou raději za lepším do Tallinu nebo do Bratislavy, bude už pozdě. Nesmíš věřit všemu co píšou v novinách. Ono se daleko lépe píše rovná daň zvýši ceny potravin, než rovná daň sníží daňové zatížení firmám v celé ČR = firmám zaměstnávající lidi pobírající plat = firmám, na kterých stojí a padá celá ekonomika celé země.
Já se na nemocnice dívám z druhé strany. Co když ten náš sociální stát dovede nemocnice k úplnému bankrotu a pak si tam nebudeš moct zasádrovat ani zlomenou nohu a zdravotní pojištění ti bude tak jako tak k prdu, když tu všichni doktoři zdrhnou a nemocnice ti spadne na hlavu.
Aby se měli lidi dobře, musí nejdřív fungovat ekonomika. Opačný příklad je cesta do pekel. Jestli chceš vyšší plat, musí si na to ten stát nejdřív vydělat. Jestli chceš, abys měl dobrou zdravotní péči, musí ten stát na ty nemocnice a lékaře někde vzít a ne prohlubovat schodky rozpočtů. Jestli chceš, aby ekonomika ČR dopadla jako ta v Argentině, současný trend zadlužování země na úkor sociálním podporám, je k tomuto stavu na dobré cestě.
A Afrika? Tvoje problémy, kdy máš byt, práci, mrzutýho šéfa, rodinu, mýdlo, teplou vodu, by chtělo mít 70% populace na týhle planetě. Mohl ses taky narodit o pár tisíc kilometrů jižnějc nebo východnějc. Třeba tě to v dalším životě čeká.
Martin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2711
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 08. března 2007 - 21:08:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Omlouvám se za OT, dál to řešíme s Akribiusem po mailu.
Edison
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.228.130.167
Odesláno Čtvrtek, 08. března 2007 - 21:54:34   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin> Pardon, že do toho kecám... ale co má ten Tvůj známý zeživota? Auto, barák.. a zkurvený zdravý, nervy v kýblu,pomalu strach vo kejhák... Sory, ale o to já fak nestojim. Já jsem na tomhle světě přecijen kvůli něčemu jinýmu. A kecama o svobodě a demokracii, která je v tomhle státě stejně značně pofidérní, si žaludek nenaplní nikdo. A podnikat se dá jistě i za hranicema, stejně, jako si najít zaměstnání.
Absolut
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1287
Registrován: 6-2005


Odesláno Pátek, 09. března 2007 - 09:15:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martine, Tvoje starosti bych chtěl mít. A jak koukám na ten čas visení na Káčku, tak bych chtěl mít i tolik čast na blbosti.
Nikdy nic nevíš, dokud to doopravdy nevíš.
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1971
Registrován: 8-2005


Odesláno Pátek, 09. března 2007 - 09:20:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin: tys to docela překroutil. S tou MHD je to tak, že se především nemá nehospodárně cpát někomu, kdo o ní nestojí. Aby totiž zbylo na ty kteří o ní stojí a potřebují ji.
Společnost rozdělující všem stejně je společnost nespravedlivá. To je takový paradox.
Akribius: Někde bude chyba. Nevím kde, ale jsi v mém širokém okolí v podstatě jediný, kdo tak pláče, a to se ve svém volném čase nepohybuju v bankovním prostředí (aby to tu někdo nezkreslil), ale v prostředí lidí tvého věku a vesměs i kvalifikace. Navíc všechna makroekonomická čísla hovoří o opaku. Fakt jsem z toho zmatenej, naprosto nezpochybňuju co píšeš, jen prostě nevím, kde je ten rozpor.
Ta část o nadřízených je ovšem univerzální, v takové obavě žijeme všichni. Myslíš že já ve svém věku a se svou kvalifikací jsem ještě zaměstnatelný?
Budoucnost patří bagrům!
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1972
Registrován: 8-2005


Odesláno Pátek, 09. března 2007 - 09:21:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Moc koukáš Absolute a málo paříš. To soudím z toho, že na moje noční sms odpovídáš až ráno
Budoucnost patří bagrům!
Lord_vetinari
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 656
Registrován: 4-2005
Odesláno Pátek, 09. března 2007 - 14:07:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jestli to nebude spíš tím, že když paří, tak čte sms až ráno.
SI NON CONFECTUS NON REFICIAT
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 31232
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 09. března 2007 - 14:20:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Anebo už v noci, ale nechce odpovídat formou rozsypaného čaje. :-)
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Pawel
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1004
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 09. března 2007 - 14:29:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jej, tady je ale pohoudička. zajímavý OT, žádný emocionální hádky. super. máte pochvalu, hoši
pěkný víkend..

P.S. ne že bych se cítil být zrovna tím, kdo by tady měl hodnotit vývoj diskuse, ale nějak se mi prostě zachtělo to sdělit.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 31233
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 09. března 2007 - 14:36:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Občas je třeba to odlehčit. :-) Sice na to jsou diskuse bokem (i když ne přímo v šalinách), ale občas se to vyrojí někde a těžko to někam vyhánět, když to nikomu nevadí. :-)
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Akribius
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 678
Registrován: 4-2003
Odesláno Pátek, 09. března 2007 - 16:02:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mé brečení je letos už asi poslední:-)
Śtve mě to,že i když makroekonomická čísla hovoří o dobré ekonomice a o zdravé ekonomice a když se v Listech hl. m. Prahy radní chlubili perfektními výsledky hospodaření,tak proč mám poprvé za dobu působení u DPP přidáno méně než činily výdaje po lednovém zdražování.Připadá mí to,že si naší práce pak nikdo neváží a zároveň mě ta práce baví:-)
S tebou už jsem to na konečné probíral-hledání jiné práce,ale manželka mě zase zazdila slovy-máš práci,co tě baví a zatím ta výplata stačí,kdo to má? A na ty debily,co tě buzerujou za kabinu a rádio zapomeň.Ti mají za úkol vždycky něco najít.Tak nevím.Chápeš:-)))
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1976
Registrován: 8-2005


Odesláno Pátek, 09. března 2007 - 19:01:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Manželka má dycky pravdu, Akri. A za kým bych chodil na konečný. Pozdravuj jí a poslouchej jí :-)
Budoucnost patří bagrům!
Martin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2716
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 11. března 2007 - 21:09:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Káem:
S tou MHD je to tak, že se především nemá nehospodárně cpát někomu, kdo o ní nestojí. Aby totiž zbylo na ty kteří o ní stojí a potřebují ji.
A v Praze to tak někde chodí? Máš snad pocit, že do luxusních vilových čtvrtí jezdí prázdné autobusy každých 5 minut a na sídliště jezdí nepobírající Ikarusy každou půl hodinu? Já mám pocit, že velké výkyvy ve vytíženosti pražských linek, zrovna moc neexistují. Samozřejmě nepočítám vyjímky 245, 116 apod.

Společnost rozdělující všem stejně je společnost nespravedlivá
O co víc, než společnost, která se radikalizuje proti těm, který maj víc? Mně jde jen o to, že ne všichni v Mercedes maj nakradeno, ale třeba se zřekli i svého volna a nervů jenom proto, aby nebydleli v paneláku a mohli svejm dětem udělat hezký prázdniny. A taky ne všichni bohatí bydlí na Hanspaulce a všichni chudí v panelácích. Lordova teorie o doplácení na bohaté je ve větším, jen teorie o doplácení Moraváků na bohaté Pražáky a tedy nesmyslného dotování MHD v celé Praze.
Martin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2717
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 11. března 2007 - 21:17:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Edison:
Co má můj známý ze života? Třeba to, že zaplatí dětem dovolenou nebo školu, že dává práci jiným, nebo že může v klidu umřít, že zabezpečil rodinu. Dělá to třeba taky proto, že by ho tramvajačina neuživila a že by mu ty vlasy z řízení T3 a s vozením kaštanů slezly ještě dřív. Mně šlo z principu o to, že chudý nadávaj na bohatý, jak si hezky kradou a nemakaj a proto ať platěj vyšší daně. Paušalizace, předsudky a házení do jednoho pytle bohatých se zlodějema je asi stejně tak hloupý jako házet tramvajáky k flinkům a nemakačenkům.

Absolute, a co je Ti vůbec potom? Já si myslím, že focení mnohdy zabere víc času, než se párkrát podívat na krep. Mimochodem registrace Martin 5-2002 2700 příspěvků, registrace Absolut 6-2005 1287 příspěvků. Kdo na tom káčku visí tedy častějc?

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace