K-report
 

Archiv do 24.dubna 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Tramvaje a metro » Optimalizace linkového vedení v Praze » Staré archivy » Archiv do 24.dubna 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Martin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2842
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 16. dubna 2007 - 16:50:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Káem:
Chlapče zlatej, pokud je R7 zasekaná, projeví se to i na té tvé Evropské. A pokud někdy byla R7 zasekaná, na PO se vždy jezdilo v pohodě. Na PO u Ruzyně sem fakt zápchu ještě neviděl.

Lord vetinari:
Všechny autobusy MHD z centra jedou od hangáru k terminálu Sever 1 (zastávka pod estakádou), pak jedou k terminálu Sever 2 (zastávka opět pod estakádou) a nakonec dojedou do obratiště Letiště Ruzyně, kde končí. Cestou zpět objedou celé letiště a zastaví přímo před TS1 a pak u TS2 a dál jedou k hangáru.

Snad ti pomůže tento plánek
 
Martin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2843
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 16. dubna 2007 - 17:00:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ještě Lord:
Ohledně parkingu tě žádnej bordel nečeká.

Krátkodobé parkoviště jsou na letišti dvě. Vždy před terminály Sever 1 a Sever 2. Když pojedeš podle ukazatelů, tak tě na tyto parkingy navedou.
Na těchto parkovištích můžeš stát 15 minut zdarma, 16. minuta je už snad za pade.

Nejlepší varianta je nechat auto na parkingu C. Je to ten obrovskem zelenej barák hned před vjezdem na letiště. Nemůžeš ho minout. Pokud si budeš jist, že na letišti strávíš víc jak těch 15 minut a je tedy pro tebe krátkodobý parking nevýhodný, nech auto tady. Za každou hodinu se platí 40 Kč. A daleko od haly to taky neni.
Ještě ti doporučuju vyjet až na střechu parkingu, je tam pěknej výhled a máš jistotu, že chytneš prázdný místo hned u výtahu. V nižších patrech bývá plno a k výtahu je to pěknej kus.

Platí se v automatech, které jsou rozfrkané po celém letišti. Platit můžeš i kartou. Až zaplatíš, máš ještě půl hodiny na to dojít k autu a projet závorou. Takže neplať až těsně před odjezdem. Můžeš ušetřit třeba další započatou hodinu.

U Tuchoměřic ještě existuje jedno parkoviště. Je to nejlevnější a jezdí od něj kyvadlovej minibus.
Více tady: http://www.goparking.cz/
Martin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2844
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 16. dubna 2007 - 17:04:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak teď koukám, že goparking nejlevnější není.
Bobek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 152
Registrován: 2-2006


Odesláno Pondělí, 16. dubna 2007 - 17:37:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Krátkodobé parkoviště jsou na letišti dvě. Vždy před terminály Sever 1 a Sever 2. Když pojedeš podle ukazatelů, tak tě na tyto parkingy navedou.
Na těchto parkovištích můžeš stát 15 minut zdarma, 16. minuta je už snad za pade.


Venkovní parkování je 15 minut zdarma, ale pak každá půlhodina blahé paměti dokonce za kilo. Uvnitř je to levnější. Najít parkoviště ani garáže není problém.

Parkovné na letišti rozebrané do šroubku:
http://www.prg.aero/cs/site/klient/parkovani/cenik_sluzeb_parkovani.htm
Já bych všechny tyhle počítače a internety zakázala.
Martin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2846
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 16. dubna 2007 - 18:00:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bobek:
Nedávno jsem koukal, že krátkodobý parking zlevnili na 50 Kč. Bylo to ale z dálky a ještě rozmazaně. Proto za to neručím.
Bobek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 153
Registrován: 2-2006


Odesláno Pondělí, 16. dubna 2007 - 18:21:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Aha, tak to je možný, už je to nějakej pátek co jsem tam byl naposled.
Já bych všechny tyhle počítače a internety zakázala.
Lord_vetinari
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 683
Registrován: 4-2005
Odesláno Pondělí, 16. dubna 2007 - 19:53:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Aha! Takže pod tou estakádou je ještě normální silnice, to je to, co mi unikalo, že ta estakáda je dvoupatrová.

Jinak pánové děkuji, až si KM bude chtít u našeho milého Cechu vrahů objednat vraždu někoho z vás (tuším speciálně Martin je v ohrožení), na oplátku tuto službu zatížím zvýšenou sazbou DPH, aby ho to nevyšlo zas až tak levně :-)
SI NON CONFECTUS NON REFICIAT
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2103
Registrován: 8-2005


Odesláno Pondělí, 16. dubna 2007 - 20:35:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

LV: Já je mám rád. S kým bych se hádal?
Budoucnost patří bagrům!
Arj
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1265
Registrován: 9-2005
Odesláno Úterý, 17. dubna 2007 - 09:16:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Trochu mi uniká, proč se parkování na letišti rozebírá v optimalizaci pražské MHD, ale chápu, že hrad je poněkud konservativní instituce a tudíž ještě nezaregistrovali leteckou rubriku K-r.

Zaujala mne ovšem rada Parkovné na letišti rozebrané do šroubku. Tuto neděli jsem při pěší cestě po rampě z nového terminálu koukal na parkoviště u nové budovy služeb, kde jsou tarify 20 Kč/30 min (čili v hodinovém přepočtu stejné jako v "C", ale s poloviční započítávanou dobou). Odkaz tuto parkovací možnost neuvádí (taky jak by mohl, když je rok starý a nový dům služeb je otevřen 2 týdny).

(Příspěvek byl editován uživatelem arj.)
Martin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2848
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 17. dubna 2007 - 13:06:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Arj:
Mám dokonce pocit, že když si v Bille necháš projet pokladnou parkovací lístek, máš to grátis. Akorát si nejsem jist, jestli ti ho pokladní projede při nákupu jednoho rohlíku.
Martin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2849
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 17. dubna 2007 - 13:09:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ještě na oplátku pro Lorda, aby to bylo úplně jasný:
 
Arj
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1266
Registrován: 9-2005
Odesláno Úterý, 17. dubna 2007 - 13:23:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

máš to grátis

No, mně nejde o to parkovat na letišti grátis - já na rozdíl od mnoha liberálních ekonomů a redaktorů vlivného tisku chápu, že parkování je služba (na letišti to navíc mám relativně pod střechou - plus v zimě i horkých dnech), za kterou se platí. Ale s*re mne, když mám doplácet na neschonost/línost pozemních služeb, kdy cestující (na kterého já čekám) stráví 50 minut u zavazadlového pásu a displej po vložení parkovacího lístku mi pak ukáže "80".
Lord_vetinari
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 686
Registrován: 4-2005
Odesláno Úterý, 17. dubna 2007 - 22:28:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ještě jednou děkuji. Jen mi vrtá hlavou, proč je to krátkodobé parkování před hlavní budovou jen 15timinutové - to si vážně někdo myslí, že za tu dobu se dá někdo vyložit a odbavit, či dokonce odbavit a naložit? Co když to letadlo bude mít zpoždění? To mi přijde, že těch 15 minut je tam jen pro forma.
SI NON CONFECTUS NON REFICIAT
Bobek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 154
Registrován: 2-2006


Odesláno Středa, 18. dubna 2007 - 09:04:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já nevím, já s těmi 15 minutami nikdy neměl problém. Při vysazování je to snad jasné, při vyzvedávání jsme to vždycky vyřešili metodou přílet - odbavení - telefonát - kafe - vyzvednutí.

Ale fakt jsme teda dost OT
Já bych všechny tyhle počítače a internety zakázala.
Martin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2853
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 18. dubna 2007 - 09:50:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Lord vetinari:
Krátkodobé parkování slouží pouze k vyložení nebo naložení. O žádném odbavení tu není řeč. Krátkodobý parking slouží těm, co jsou na letiště doprovázeny někým jiným.
Hnidopich
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 345
Registrován: 6-2004
Odesláno Středa, 18. dubna 2007 - 11:08:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Matrin:

Což o to, vyložit ano, ale naložit je opravdu trochu problém. To znamená buď být plánovací génius nebo kroužit, dokud mi vyzvedávaný nezavolá, že je venku. Ale že bych přijel podle letového řádu, naložil a odvezl... na to to opravdu není.
Martin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2855
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 18. dubna 2007 - 14:53:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hnidopich:
A jak byste to tedy řešil? Dát to grátis hodinu? Pak byste tam nezaparkoval, neb by toho všichni zneužívali. Podobně to funguje všude jinde ve světě. Zaparkovat se dá všude kolem letiště a čekat na telefon. Na zaparkování v Tuchoměřicích nepotřebujete být génius.
Lord_vetinari
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 687
Registrován: 4-2005
Odesláno Středa, 18. dubna 2007 - 15:00:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin: Dal bych to grátis na půl hodiny :-)
To by stačilo.
SI NON CONFECTUS NON REFICIAT
Mcbain
Administrátor

Číslo příspěvku: 8896
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 18. dubna 2007 - 15:26:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vrátím to k tématu.

Zajímalo by mě, jestli po zrušení "iXek" mají dispečeři tramvají vůbec nějakou snahu a možnost ovlivňovat jízdu tramvají na lince postižené nějakou mimořádností. Mě připadá, že ne.
Padesát let přepravy silničních návěsů po železnici
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2107
Registrován: 8-2005


Odesláno Středa, 18. dubna 2007 - 15:26:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To už by tam tou MHD nejezdil vůbec nikdo. Vy ste taky šotouši jen hubou koukám. :-))))))
Budoucnost patří bagrům!
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2108
Registrován: 8-2005


Odesláno Středa, 18. dubna 2007 - 15:28:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

McB: Zatím ne, ale personální audit dojde i na Bojiště. Jedna z věcí, kterých si nový GŘ všiml hned byla flegmatičnost personálu.
Budoucnost patří bagrům!
Lord_vetinari
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 688
Registrován: 4-2005
Odesláno Středa, 18. dubna 2007 - 16:22:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, sorry za tu letištní odbočku, ale přeci jen ze zvyku chodím jen do tří rubrik na celém K-Repu a tuhle rubriku jsem kdysi dávno, když to ještě šlo, sám založil, tak prosím o trochu shovívavosti, cítím se tady "ve svém" :-)

A kdo je nový GŘ DP /to je taky k tématu :-) .../ - on nějaký je? Já tady řeším evropské ústavy a jiné veledůležité věci celogalaktického významu a takovéhle "prkotinky" mi pak unikají :-)
SI NON CONFECTUS NON REFICIAT
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 32374
Registrován: 4-2003


Odesláno Středa, 18. dubna 2007 - 22:14:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin Dvořák, býv. ředitel TV Prima:
Dvořák z Primy přišel do vedení Dopravního podniku
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Lord_vetinari
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 689
Registrován: 4-2005
Odesláno Středa, 18. dubna 2007 - 22:44:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A to nezní tak špatně :-) Určitě to není taková tragédie, jako když se debiloidní čů..k Němec stal ministrem spravedlnosti, tisícerédíky všem bohům, že už je v haj..u (sorry za sprostá slova, ale nemohu si pomoci, s jeho politickou příslušností to nemá nic společného). Dokonce si myslím, že by Dvořák mohl být i pozitivní změnou, a to i proto - bijte mne - že je to člověk zvenčí a není "zaběhaný". A DP trochu toho průvanu potřebuje.
SI NON CONFECTUS NON REFICIAT
Lord_vetinari
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 690
Registrován: 4-2005
Odesláno Středa, 18. dubna 2007 - 23:03:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A abych se vrátil aspoň trochu k tématu, když už jsem od něj tak ošklivě ujel :-), jaká je šance, že se na linky typu 116, 216 dostanou pidibusy? Já myslím, že i pro DP by bylo výhodné mít větší flotilu než udržovat 5 vozů pro 3 vypravovaná pořadí, to máme 40% záloh ... krapet neekonomické, řekl bych ... raději bych udržoval třeba 40 vozů na 32 pořadí, to bychom měli jen 20% záloh ...
SI NON CONFECTUS NON REFICIAT
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2109
Registrován: 8-2005


Odesláno Čtvrtek, 19. dubna 2007 - 08:49:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pos*at se můžu, když vidím jak 135 projíždí zastávku Masarykovo nádraží přesně po trase, která by vyřešila spojení s Vinohrady.
Když to jde při výluce, proč to nejde trvale?
Budoucnost patří bagrům!
Arj
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1267
Registrován: 9-2005
Odesláno Čtvrtek, 19. dubna 2007 - 09:38:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Když to jde při výluce, proč to nejde trvale?

Ona ta výluka "jde"? Mám pocit, že nárůst jízdní doby 10 minut na lince, která má za normálních podmínek celkovou jízdní dobu těsně nad 20 minut, tak to "nejde". Přičemž včera jsem potřeboval něco objet a tudíž jel IGK, nárůst jízdní doby autem byl nějakých -5 (čti "minus pět") proti automobilovému normálu.
Paes
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 47
Registrován: 1-2007
Odesláno Čtvrtek, 19. dubna 2007 - 17:07:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad: Lord vetinari. - Já bych si dokázal představit minibusy na více linkách - byť třeba jen o víkendu - např. 104,120,172,148,256,245 u DPP, ale třeba i 173, 232 dopravců Connex a Bado.
Kulihrášek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 161
Registrován: 6-2006


Odesláno Čtvrtek, 19. dubna 2007 - 20:45:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Paes:
104 a 120... To by z Tebe měli výletnící do Prokopáku velkou radost.
Když nevíš, logaritmuj!
Mouser
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 97
Registrován: 4-2006
Odesláno Pátek, 20. dubna 2007 - 15:20:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kulihrášek: A proč? Úměrně zkrácení délky autobusu by se zkrátily i intervaly. (Alespoň tak to já chápu a tak bych to udělal.) Kapacita +- stejná, ale provozovaná v kratším intervalu menším vozidlem. To škodí akorát početným skupinám a ty, předpokládám, do Prokopského údolí nejezdí.
Jinak osobně bych k tomu přidal ještě 115,151,162+169+175,163,216 (ikdyž zde bych přemýšlel spíše co s linkou než s typem vozu),231,264-6,268,269 a podobné "vesnické" linky (i některé příměstské). Je smutné, že průměrné vytížení mnoha spojů (zpravidla mimo Prahu) je 2 cestující a pro ně je vypraven standartní autobus (někdy dopravce nic jiného nemá) a pak člověk vidí Sor C 10,5 na 332...
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 32469
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 21. dubna 2007 - 03:23:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A ještě jeden:
Dvořák: Stížnosti na revizory mění systém kontrol
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Adam_r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 844
Registrován: 10-2003


Odesláno Sobota, 21. dubna 2007 - 20:34:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

104 a 120... To by z Tebe měli výletnící do Prokopáku velkou radost.

Ad Kulihrasek. Ted si poloz otazku, jestli ty vyletnici v Prokopaku jsou pravdu 7 dni v tydnu 24h denne? Odpoved je NE. Takze na SO+NE (za pekneho pocasi) se daji poslat "velke" autobusy a zbytek do midibusu. Ty midibusy v SO+NE urcite najdou bezproblemu jine uplatneni.

(Příspěvek byl editován uživatelem adam_r.)
218
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 799
Registrován: 5-2003


Odesláno Neděle, 22. dubna 2007 - 02:41:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Výletníci do Prokopáku mají jezdit vlakem. Když se někam jede městským autobusem, tak to není výlet.
Don`t worry, be wary!
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2116
Registrován: 8-2005


Odesláno Neděle, 22. dubna 2007 - 06:58:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

218: No samozřejmě souhlas, na vejlety se jezdí vlakem, ale řeknu ti, díky busům 3XX jsem objevil kraje, kam jsem předtím nejezdil prostě proto, že jsem ČSAD moc nedůvěřoval a od vlaku to byl vejlet už moc velkej - Jevany 38X, nebo Nová Hospoda-Kamenice 33X, do Štěchovic už nemusím absolvovat trmácení přes kopec z Pikovic (Petrova)než se dostanu na stazku ke Svatojánskejm proudum a pod... Ostatně, i vejlet 116 nebo 256 je vejlet i bez vystupování :-)
Budoucnost patří bagrům!
Iaya
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 185
Registrován: 6-2002
Odesláno Pondělí, 23. dubna 2007 - 12:16:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mouser - Doufám, že u linek 264-6 jste pro midibusy myslel jen víkendy? U 268 už je úplně úlet.
Ono je třeba jít tomu štěstíčku naproti ...
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2122
Registrován: 8-2005


Odesláno Pondělí, 23. dubna 2007 - 13:00:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

264-8 bych optimalizoval důsledným ukončením u Nádr. Uhříněves. Zajíždění k Depu je jen projev slabosti samosprávných orgánů.
Budoucnost patří bagrům!
Iaya
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 186
Registrován: 6-2002
Odesláno Pondělí, 23. dubna 2007 - 13:12:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Káem: A řešení pro zastávky Ústřední až Na Vrchách?
Já Vás docela chápu, dokud jsem linky 26x nepotřeboval k cestě do práce, také jsem si držel názor proboha, proč tam v tom Uhříněvsi nejzdí jeden BUS od vlaku a nevymetá všechny ty zapadákovy? Teď jsem nucen jezdit DH-Průmstav a už se mi stalo (nejednou) že 26x ráno na Průmyslové nepobrala...
Ono je třeba jít tomu štěstíčku naproti ...
Paes
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 48
Registrován: 1-2007
Odesláno Pondělí, 23. dubna 2007 - 18:27:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Minibusy -
I.Případ Connex - Zde se minibusy asi jen tak nezavedou. Autobusy jezdí přes den na údržbu do Vršovic, během níž jsou nasazovány na na linky Budějovická - Jílové resp. Kamenice, kde je velká poptávka po spojích. Proto jsou minibusy velmi oblíbené u Polkostu a nově Uhera.
II.Pokud se o neví co s minibusy o víkendu. Jako nejlepšího kandidáta bych viděl linku č. 148. Minibusy má Kačerov,do Podolí to z Kačerova není daleko. Trasa je krátká. Takže v případě náhlého zvýšeného zájmu není problém aby minibus se vrátil pro cestující ještě jednou. - V případě linky č. 264 a 364 vidím problém v sobotním dopoledne, kdy je podle mě zvýšený zájem o cestu do chatových oblastí Babice a Doubek.
Mouser
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 98
Registrován: 4-2006
Odesláno Pondělí, 23. dubna 2007 - 20:08:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

264-6 a 8 beru zpět. Myslel jsem to spíše jako ty "vesnice". Pouze v případě, že by se chtělo hodně šetřit, lze cestující buzerovat zkrácením všech spojů 26x na Nádr.Uhříněves a převedením těchto linek do MdN a v úseku DH-Nádr.Uhř. zavést novou linku v Sd v patřičném rozsahu.
Nevidím rozdíl mezi 268 a ostatními 26x. Klánovice? Sorry, máte vlak.
V případě zvýšené poptávky do Babic lze v SO dopoledne zahustit JŘ.

Když jsme u toho, osobně bych zavedl ještě nějakou víkendovou MdN linku do chatové oblasti Zdiby-Brnky. Je to od MHD dost daleko a pár spojů by tu nemělo vadit, naopak by to umožnilo např.před cestou do Prahy si dát pivo.

Co se 148 týče, jaké je její vytížení o víkendu? Pobíraly by MdN? Případné zkrácení intervalu by muselo být o polovinu, aby to šlo proložit se 193, a to už by se asi prodražilo. Ale možná by to nebylo od věci, alespoň by tu byl souhrnný interval 7-8 min.
Iaya
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 187
Registrován: 6-2002
Odesláno Pondělí, 23. dubna 2007 - 22:18:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

U té 268 jsem měl na mysli něco jiného než Kolovraty (patrně bylo myšleno). Jak používám různé 26x v úseku Průmstav-DH, tak 268 přijede téměř vždy nejvíce obsazená. Netuším jak je to v úseku Nedvězí-Uhříněves, ale oproti ostatním 26x je 268 nejvíc vytížená.
Mmch, co má 193 a 148 o víkendu společného do prokladů?
Ono je třeba jít tomu štěstíčku naproti ...
Iaya
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 188
Registrován: 6-2002
Odesláno Pondělí, 23. dubna 2007 - 22:20:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ještě dodatek - když už jsme u těch vlaků, tak raději nejdřív počkat na dokončení koridoru, teď bych ty lidi do vlaků necpal, nebo je tak odradíme, že se tam pak nevratí... ;-)
Mimochodem, díky stavebním pracem, počet cestujících nastupujicích/vystupujících v Kolovratech klesá, tak proto asi ta 268 více zaplněná.
Ono je třeba jít tomu štěstíčku naproti ...
Mouser
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 99
Registrován: 4-2006
Odesláno Pondělí, 23. dubna 2007 - 22:40:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Koukám, že svůj minulý příspěvek si za rámeček nedám... Jistě, Kolovraty jsem myslel. A za 148 vs. 193 se omlouvám, to byl zkrat. Nicméně otázka týkající se vytížení 148 o víkendu platí.
Ad 268: OK, ona ta otázka stejně není moc aktuální, DP by musel nakoupit ještě hromadu midibusů, aby to byl schopen odjezdit. A to bohužel není na pořadu dne, takže s tím koridorem by se to tak akorát stihlo...
Iaya
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 189
Registrován: 6-2002
Odesláno Úterý, 24. dubna 2007 - 07:32:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

S Kolovraty už se mi to jednou taky stalo, ve svaté prostotě jsme chtěl na hl.n. lístek Praha-Kolovraty - České Budějovice, přičemž jsem suveréně pronesl "z Prahy,Klánovic do Českých Budějovic, Junior, prosím..." No trošku jsem si připlatil... No už je to cca 5-6 let zpátky...
Ono je třeba jít tomu štěstíčku naproti ...
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2124
Registrován: 8-2005


Odesláno Úterý, 24. dubna 2007 - 09:11:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Iaya: Viz moje motto pod textem :-) Možná bych tedy prodloužil místo těch 5 linek 267 k Depu a byla by napaječem na obě linky metra, tak jako je 271 o kousek vedle. A při přestupu v terminálu Uhříněves by lidi třeba napadlo, jestli, když už přestupují, by nestálo místo bus-bus zkusit bus-vlak nebo bus-bus, ale na jiné metro.
Budoucnost patří bagrům!
Iaya
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 190
Registrován: 6-2002
Odesláno Úterý, 24. dubna 2007 - 09:21:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Káem: Máte pravdu, mě by se také daleko víc líbil bagr: Uhříněves-DH, řekněme PD:10/60/10/60 SN:60 celý den (jakýž takýž proklad s 3xx) a 26x k Nádraží Uhříněves.
Ale rozhodně bych počkal po dostavbě koridoru, případně pokud projdou nějaké posily Říčany-Praha. V současné době se o tom nedá ani diskutovat.
Ono je třeba jít tomu štěstíčku naproti ...
Jiří_t
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 264
Registrován: 9-2005
Odesláno Úterý, 24. dubna 2007 - 10:07:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jestli ono by nebylo od věci linkový vedení v celý týhle oblasti zgruntu překopat. Přece jenom pořád to tak nějak zůstává v podobě někdy z 80.let, akorát konečná busů "v Praze" se párkrát změnila...
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2126
Registrován: 8-2005


Odesláno Úterý, 24. dubna 2007 - 10:26:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jiří t.:Čas k překopání linkového vedení kdekoliv je kdykoliv :-)
Iaya: Jasně, dneska ne. Ale až bude půlený interval vlaků ze Stránčic...
Budoucnost patří bagrům!
Vratislav
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 222
Registrován: 1-2004
Odesláno Úterý, 24. dubna 2007 - 10:35:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Káem, Iaya. Něco k téhle oblasti (Uhříněves a okolí):

Kdysi jezdily linky 26x v dost řídkém intervalu (max. 1/hod, i méně). Pokud jde o 268, pak vězte, že za posledních 5 let se počet obyvaltel Kolovrat zhruba zdvojnásobil. Vznikají stále nové obytné zóny, které opravdu nejsou v docházkové vzdálenosti na jakékoliv nádraží. Tyhle zóny potřebují spojení MHD. A dneska pořád ještě MHD znamená metro.

O čem se dá uvažovat dnes, je v zásadě pouze stažení linek 26x a 38x na Háje. Tenhle úmysl tady byl po postaveí DH, ovšem ovšem obyvatelstvo PIDových vesnic se proti tomu dost jasně vzbouřilo (Kutnohorská má prostě tradici, i když je čím dál tím ucpanější a PIDové autobusy jsou podstatně pomalejší, než bývaly).

Pokud vlakové řešení, tak je třeba:
- dostavět koridor,
- Zavést říčanské posily na 15minutový interval ve špičce,
- Stáhnout 3xx z Kutnohorské do Říčan (ale tam není kde je točit, jak už se tu několikrát řešilo)
- 2xx do Uhříněvsi, ale přestup musí být spolehlivý - tedy vzájemné čekání v oprávněných případech.
- svázat vlaky v Horních Měcholupech s 240 směr ČM (zastávka tam už je, aktuální návaznosti ale nic moc)
- Vymyslet, jak zajistit přestup z vlaku na tangentu 177/195 (=sáhnout na její linkové i směrové vedení, přitáhnout jí do Strašnic nebo Hostivaře - nevím, nastřeluju).
- Potom lze Kutnohorskou řešit bagrem.

Suma sumárum, dalo by se, pokud se po dokončení koridoru také zlepší návazností autobusů na vlak v širším centru Prahy.
Iaya
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 191
Registrován: 6-2002
Odesláno Úterý, 24. dubna 2007 - 10:38:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vratislav: Pokud stáhneme 26x a 3xx na Háje, pak nám vznikne z DH nejzbytečnější stavební počin od dob egyptských pyramid... Možná dokonce by trumfla metro do Letňan a to už je co říct. :-))
Ono je třeba jít tomu štěstíčku naproti ...
Iaya
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 192
Registrován: 6-2002
Odesláno Úterý, 24. dubna 2007 - 10:40:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jinak je pravda, že dokud nebude int. na ČD221 15 minut ve špičce nemá cenu o tom ani diskutovat.
177/195 bychom nemuseli násilím nutit k ČD221, pokud by ML pokračovala z Libně na jih.
Ono je třeba jít tomu štěstíčku naproti ...
Jiří_t
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 265
Registrován: 9-2005
Odesláno Úterý, 24. dubna 2007 - 10:47:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No,já bych zase všechny 26x a 38x na Háje netahal. Ono C už moc kapacitních rezerv nemá. Bylo by fajn kdyby něco jelo na Háje, a něco na DH, ale to už by se nám to roztmelilo na spoustu linek a byl by v tom kapku guláš, takže tudy cesta taky nepovede. Mně teda momentálně nenapadá žádný elegantní řešení, aspoň ne do doby, kdy opravdu bude přes UH jezdit vlak co 15 minut (nejlíp kdyby se tam, jak psal Iaya, protáhla ML z Libně)
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2127
Registrován: 8-2005


Odesláno Úterý, 24. dubna 2007 - 11:27:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vratislav: Souhlas, tohle všechno by bylo optimální. Nestahoval bych busy na Háje ale soustředil se na ten vlak. Ono za dva roky bude Nové spojení, tím se pantografy přes Hl.n. stanou průjezdnými, koridor kolem Uhříněvse snad již taky bude, takže vlak Stránčice-Lysá bude moci být realitou. Tak jako Řevnice-Č.Brod a Vrané-Všetaty.
Budoucnost patří bagrům!
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 32616
Registrován: 4-2003


Odesláno Úterý, 24. dubna 2007 - 11:41:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A jak Ti nedokončené NS brání vést Vrané - Všetaty přímo už nyní? Opravdu si myslíš, že je to o NS?
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2128
Registrován: 8-2005


Odesláno Úterý, 24. dubna 2007 - 12:09:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Samozřejmě. Jedna kolej do většiny republiky pobere tak akorát to, co tam musí. Ne to co by tam mělo. Nebuď tajemnej, některé věci bývají prostší než se dělají.
Na oplátku mi prozraď, proč maj všechny budějický rychlíky kufry ve čtverečku, to se tam bojíte cyklistů, či co?
Budoucnost patří bagrům!
Vratislav
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 223
Registrován: 1-2004
Odesláno Úterý, 24. dubna 2007 - 12:44:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Iaya: O zbytečnosti DH za současného linkového vedení (11, 133, 146 v dané podobě, 208, etc.) nepochybuju ani dnes .
177/195 by moc velké násilí s přihejbáním nevyžadovala. 177 nechat, 195 Přes Strašnickou a na Zahradním Městě točit na smyčce 101, 122 posílit - a je to. Ovšemže raději bych to tam překopal výrazněji.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 32624
Registrován: 4-2003


Odesláno Úterý, 24. dubna 2007 - 12:51:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Káem:
A ony snad nějaké vlaky od Všetat končí ve Vysočanech nebou úvratí přes Libeň do Masny?

Ke čtverečku raději bez komentáře, nechci bejt sprostej (ale kdo chce kam...).
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Vratislav
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 224
Registrován: 1-2004
Odesláno Úterý, 24. dubna 2007 - 12:51:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Káem: Rád bych sdílel ten optimismus, že se průjezdný systém zavede už za dva roky... Nezačne se třeba stavět Rajská Zahrada a vůbec dělat něco s 231, nebude ještě dlouho probíhat koridorizace Libeň - Úvaly? To obojí by průjezdný systém spolehlivě zabilo.

Jiří_T: Protažení ML ale nezajistí z Uhříněvsi 15 minut interval na hlavák (tedy takový, kdy už tolik nevadí, když to zrovna ujede). Ledaže by nějakým zázrakem vznikla aspoň zastávka u Depa Hostivař - aby to Depo k něčemu bylo .
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2129
Registrován: 8-2005


Odesláno Úterý, 24. dubna 2007 - 13:06:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MZ: A nojo, vlastně... No ale na intervalovej provoz by to asi nebylo... ad 220: Myslel jsem si to.
Budoucnost patří bagrům!
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 32627
Registrován: 4-2003


Odesláno Úterý, 24. dubna 2007 - 13:53:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

O 220 radši až někdy osobně. Důvodem totiž není dokonce ani nárořná NAD.

Intervalovej provoz na 210/070. Asi by to byl problém a NS to mírně ulehčí.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Jiří_t
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 266
Registrován: 9-2005
Odesláno Úterý, 24. dubna 2007 - 15:02:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vratislav: Ta 195 přes strašnickou je zajímavej nápad.
ML sice nezajistí spojení z UH každou čtvrthodinu na hlavák, ale zas ne všichni z UH potřebujou na hlavák (koneckonců pokud tam jedou, můžou použít i a-267 a m-C), a taky by takováhle ML mohla částečně nahradit východní bus tangentu. Jinak zastávka u Depa je samozřejmost, tam se dá vytvořit přestup víceméně na cokoliv.

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace