K-report
 

Archiv do 30.května 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Tramvaje a metro » Optimalizace linkového vedení v Praze » Staré archivy » Archiv do 30.května 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2130
Registrován: 8-2005


Odesláno Úterý, 24. dubna 2007 - 15:06:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo a hele! Jiří t: - gratulace xwátku :-)
Budoucnost patří bagrům!
Vratislav
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 225
Registrován: 1-2004
Odesláno Úterý, 24. dubna 2007 - 16:06:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jiří_t: Tak tak, namaloval jsem si to, ML by opravdu dokázala východní tangentě odlehčit - ovšemže při vhodném intervalu. Tak mě napadá, existuje vůbec výhled na vlakovou zastávku u Zenklovy? Ta by použitelnosti ML taky dost pomohla. A cuknout s tramvajovou zastávkou U Kříže pod železniční most, tak vznikne fajn přestup...
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 32631
Registrován: 4-2003


Odesláno Úterý, 24. dubna 2007 - 16:11:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já bych takovou zastávku též přivítal. :-)

Prý má být, ale porotože nelze postavit „lehkou zastávku” (tedy dle normy), má to stát docela dost peněz a tedy si asi počkáme. :-(
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Mouser
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 100
Registrován: 4-2006
Odesláno Úterý, 24. dubna 2007 - 16:45:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Když už se tu mluví o ML, prezentoval bych tu svoji myšlenku: Trať na nákl.nádr.Žižkov bych zachoval (po křížení s Malešickou ulicí) a zřídil zastávky Hrdlořezy (v místě, kde se trať nejvíce blíží Českobrodské ulici - samozřejmě ze Spojovací protáhnout TT až na křižovatku s ulicí Pod Táborem a vytvořit přestupní bod) a Jarov (u zmíněného křížení s Malešickou ulicí). Sem by mohly ve špičkách PD jezdit vložené spoje z Uhříněvsi v prokladu s ML1. V další fázi bych železniční trať vedl tunelem pod Žižkovem s podzemní stanicí cca pod Basilejským náměstím a dále napojil na stávající trať pod Vítkovem. Na Žižkově zřídil zastávku a krásné nové radiálně-tangenciální spojení je na světě. Ještě doplnit spojku Hrdlořezy-Jahodnice a vést tudy vlaky z trati 011 na Hlavní nádraží (a samozřejmě průjezdným systémem dál) a na Masarykovo nádraží vést "zbytek" přes Libeň.
Vratislav
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 226
Registrován: 1-2004
Odesláno Úterý, 24. dubna 2007 - 20:30:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin_zlivský: Pár panelů pro šukafon (co jiného teď na ML jeydí) a je to, ne? - za dvojnásobek ceny Tanvaldského Špičáku. Proč to nejde, ten nebyl podle normy?

Ale co bych se tady rozčiloval...
Jiří_t
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 267
Registrován: 9-2005
Odesláno Středa, 25. dubna 2007 - 07:17:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Káem: Díky za gratulaci
MZ: No, pokud má zastávka U kříže stát dost peněz, řek bych že se jí při megalomanii pánů radních dočkáme dřív, než kdyby to bylo opravdu jen těch pár panelů za hubičku. A je fakt, že ta zastávka by se tam hodila.
Mouser: Zajímavej nápad.
Iiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1170
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 25. dubna 2007 - 13:26:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Btw na ML už jezdí jeden oběh i jednotka regionowa.
Možná že prodloužení ML do hostivaře v současnosti brání přetížení úseku Malešice-Libeň (nejen náklady, ale i ONJ-Masna).
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2131
Registrován: 8-2005


Odesláno Středa, 25. dubna 2007 - 14:09:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kdosi to tu myslím psal, že i procpat ML z jedný strany libeňskýho nádraží na druhou (zleva doprava) je dneska složitý ?

(Příspěvek byl editován uživatelem Káem.)
Budoucnost patří bagrům!
Paes
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 49
Registrován: 1-2007
Odesláno Středa, 25. dubna 2007 - 14:27:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Možná by to chtělo vytvořit novou skupinu Návrhy na velké projekty VHD v Praze (Je jich spousta) a tuhle diskuzi omezit na to, na co je určená (optimalizace MHD, jež má vést k určitému cíli a ne jen záplatovat jednotlivé chybyčky. - Návaznost, pravidelnost, sjednocené intervaly, sloučení krátkách autobusových linek do dlouhých a s patřičnou prefenencí MHD s tím, že i malá preference pokud správně funguje je taky preference.
Bobek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 163
Registrován: 2-2006


Odesláno Středa, 25. dubna 2007 - 14:47:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

sloučení krátkách autobusových linek do dlouhých
Jen přes mou mrtvolu! Na tohle jsem alergický. Mě 136 a 177 úplně "stačí".
Já bych všechny tyhle počítače a internety zakázala.
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2132
Registrován: 8-2005


Odesláno Středa, 25. dubna 2007 - 15:15:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Naopak: Roztrhání dlouhých linek na krátké má znít ten úkol!
Budoucnost patří bagrům!
Lord_vetinari
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 703
Registrován: 4-2005
Odesláno Středa, 25. dubna 2007 - 15:56:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Paes: Když jsem tuhle diskusi kdysi založil, šlo mi jak o malé záplaty, tak o koncepční změny, tak mi neříkej, na co je tahle debata určená. Určil jsem to už někdy před 5 lety :-)
SI NON CONFECTUS NON REFICIAT
Lord_vetinari
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 704
Registrován: 4-2005
Odesláno Středa, 25. dubna 2007 - 15:57:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bobek: Zdá se, že Cech vrahů dostane zakázku ...

KM: Ty taky trváš na své mrtvole? :-)
SI NON CONFECTUS NON REFICIAT
Mouser
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 101
Registrován: 4-2006
Odesláno Středa, 25. dubna 2007 - 16:04:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Paes: Popravdě mezi těmi tématy nějak nevidím rozdíl...

ad dlouhé/krátké linky: A už je to tu zase. Babské tlachání o teorii, kterou nelze ve všech případech aplikovat. Jinými slovy všechny linky se musí řešit individuálně ať už pro specifickou poptávku na trase nebo pro různé podmínky pro vytvoření preference (na silnici s jedním pruhem v každém směru nelze zavést bus-pruhy apod.), zkrátka pro svou specifičnost.

Jiří_t: Děkuji.
Bobek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 165
Registrován: 2-2006


Odesláno Středa, 25. dubna 2007 - 17:46:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

<ot>
L_v: To by se pan Chrysopras zlobil!
</ot>
Já bych všechny tyhle počítače a internety zakázala.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 32654
Registrován: 4-2003


Odesláno Středa, 25. dubna 2007 - 18:07:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vratislav:
Jenže ta zastávka spíš bude pro dvě 471, s bezbariérovým přístupem, tedy nejspíš s výtahem atd...
A zrovna Tanvaldskej Špičák snad nějaký úlevy měl. Ale to si nejsem jistej.

Káem:
Jo, to taky není zrovna v pohodě.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Lord_vetinari
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 705
Registrován: 4-2005
Odesláno Středa, 25. dubna 2007 - 21:01:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak dobře, námět na reportáž:

1) 216 derogujeme. Nemám to číslo rád :-)
2) Každý druhý spoj 131 protáhneme via 216 na Strahov, odkud pokračujeme jako každý druhý spoj 176 na Karlák a výsledek označíme 125.
3) KM a Bobek doma za trest 177x opíší "Ať žijí dlouhé autobusové linky v Praze!".
SI NON CONFECTUS NON REFICIAT
Lord_vetinari
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 706
Registrován: 4-2005
Odesláno Středa, 25. dubna 2007 - 21:02:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, ať nežeru, 116 protáhneme z Bořislavky na Hradčanskou.
SI NON CONFECTUS NON REFICIAT
Martin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2873
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 25. dubna 2007 - 21:02:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ještě bych prodloužil 177 po trase 165, 256 a 225 až na letiště.
Lord_vetinari
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 707
Registrován: 4-2005
Odesláno Středa, 25. dubna 2007 - 21:13:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin:
To ne!!!
Jen vybrané spoje :-)
A mohou se jmenovat 178.
SI NON CONFECTUS NON REFICIAT
Bobek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 166
Registrován: 2-2006


Odesláno Středa, 25. dubna 2007 - 21:24:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jen blbněte.
L_v: Opsat? To je v pohodě, horší by bylo 136x projet 177 z konečný na konečnou. Anebo 177x 136?

Martin: No tak když už, tak já bych ji ještě protáhl přes Slaný, Louny, Most, Chomutov, Chemnitz, Lipsko, Hannover, Hamburk, Kolding, Kodaň, Malmö, Stockholm, Oulu, Turku, Helsinki, Petrohrad, Tallin, Rigu, Vilnius, Minsk, Varšavu, Katovice, Ostravu, Olomouc, Hradec Králové, Mladou Boleslav a Kuala Lumpur na Černý Most, ne?
No tak vážněji. Když zrušíme 116 a místo ní povedeme Šáreckým údolím z Horoměřické na Dejvickou 119 v mikrobusech (aby se to dalo u Jenerálky vytočit), tak klidně dovolím prodloužit 177.

A až tohle uvidí admin, zabije nás všechny.

Edit: Ale fakt bychom to neměli přehánět, někdo z Ropidu to tady určitě čte.

(Příspěvek byl editován uživatelem Bobek.)
Já bych všechny tyhle počítače a internety zakázala.
Lord_vetinari
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 708
Registrován: 4-2005
Odesláno Středa, 25. dubna 2007 - 21:41:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Taky by se dal zřídit Dopravní podnik hlavního města Prahy - vrtulníky. Já bych si prosil linku od Krakova na Prašný most.
SI NON CONFECTUS NON REFICIAT
Lord_vetinari
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 709
Registrován: 4-2005
Odesláno Středa, 25. dubna 2007 - 21:42:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pro magistrát: Od Krakova v Bohnicích, ne v Polsku :-)
SI NON CONFECTUS NON REFICIAT
Vratislav
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 227
Registrován: 1-2004
Odesláno Čtvrtek, 26. dubna 2007 - 01:40:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MZ:
- Zenklova: Vím, že 2x471>810, ale výtahy kam? K tramvaji stačí rampy, ledaže by byl "zájem"
- Kde měl Špičák úlevy? V tom, že perón je ze strany, kde není frekvence, takže 99,9% cestujících musí lízt přes kolej? Takhle snad umíme stavět už jen dneska...

Dotaz na plénum (vážně míněný): je lepší zastávka "ne tak docela podle normy" nebo vůbec?

Bobek: 177 na ČM? O tom jsem vždycky snil - na obě strany (kde jsou ty časy 276, či jak se to jmenovalo...)

Ale Praze chybí něco jiného: Plnohodnotná okružní linka kolem dokola - jako v Brně, ale líp: tak, aby spojila koncové stanice metra a letiště, čímž se vyřeší probléímy s tangentami. A 'Číslo' bude 240186125119100192*, aby se to nepletlo
*) jiné návrhy přijímány
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 32674
Registrován: 4-2003


Odesláno Čtvrtek, 26. dubna 2007 - 09:03:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mám pocit, že ohledně bezbariérovosti. Ale jak říkám, spíš to kolem mne proběhlo, může to být jinak.
Ale samozřejmě když se bude chtít, tak zastávka bude za jakoukoliv cenu.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2133
Registrován: 8-2005


Odesláno Čtvrtek, 26. dubna 2007 - 09:05:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vratislav: Okružní linka se bude jmenovat E. Z toho urči kudy bude vedena a jaké bude trakce.
LV: Ne, spojíme 107+143+176, tu z Karl. n. protáhneme přes Výtoň do Podolí a dále jako 148+192+246+165+271+část177. Zbytek do okruhu bude přívoz Sedlecký.
Mouser: Jasně že to chce individuální přístup. Přesně při něm vyplyne, že 177 jsou 3 linky a 136 jedna, max. s posilou v trase býv. 270.
Budoucnost patří bagrům!
Bobek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 169
Registrován: 2-2006


Odesláno Čtvrtek, 26. dubna 2007 - 09:26:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Okružní linka se bude jmenovat E. Z toho urči kudy bude vedena a jaké bude trakce.
No to je jasné - trakce bude autobus, konkrétně vybrané spoje prodloužené linky AE.
Ehm. Tak to by stačilo. Můžeme si blahořečit, že máme ve značení (až na jisté výjimky) takový pořádek, ne jako třeba v Pešti (nebo Budě).

K zastávce v Libni - nedal by se přístup nějak zakomponovat do pěších lávek přes budoucí MO? Něco bylo vidět v ukázce vizualizace MO Pelc-Tyrolka - Balabenka od Ctechu (link jsem líný hledat, zeptejte se pana Googla). Je to tedy hudba vzdálené budoucnosti, na druhou stranu si nemyslím, že by tam ta zastávka vznikla o tolik dřív.
Já bych všechny tyhle počítače a internety zakázala.
Tracy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 57
Registrován: 11-2006
Odesláno Středa, 09. května 2007 - 08:48:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kdo a proč tak vtipně „zoptimalizoval“ grafikon béčka? Sice většinou jde o nevýznamný posun +1 min. ve směru ZL, to však o víkendu znamená, že na Anděl či Florenc se přijíždí z obou směrů současně. V exponovaných časech víkendu to způsobuje zahlcení podesty na přestupu B-C, kde obdobně jako ve stanici Anděl je spuštěno jen jedno eskalátorové rameno. Pak 7,5 minuty pusto a prázdno. V této souvislosti mě pobavila přítomnost revizorů pod eskalátory na Andělu. Když špunt, tak asi ať to stojí za to.
Kulihrášek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 164
Registrován: 6-2006


Odesláno Středa, 09. května 2007 - 15:50:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tracy: Grafikon byl optimalizován kvůli jiným jízdním dobám rekonstrukcí oproti starým soupravám 8171.
Když nevíš, logaritmuj!
Lord_vetinari
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 715
Registrován: 4-2005
Odesláno Pátek, 11. května 2007 - 00:34:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tady vojín Kotas, mám dotas:

Stalo by se něco katastrofálního, kdyby 186 jela přes ČM II.?

Vůbec mi ČM II od té doby, co udělali to hrozné, cenami ověnčené prodloužení Béčka, přijde takové jakoby neexistovalo, jako by si někdo řekl, že ČM II je v docházkové vzdálenosti ... bych si prosil případného autora té myšlenky, já bych ho do toho kopečka krapet prohnal ...
SI NON CONFECTUS NON REFICIAT
Mouser
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 104
Registrován: 4-2006
Odesláno Pátek, 11. května 2007 - 15:52:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

LV: Lehce by se zvětšila pěší docházková vzdálenost k metru Rajská zahrada, které je pro Hutě a Satalice z pohledu linek 186 a 386 klíčové. Jinak si myslím, že 186 už ČM II nevytrhne a naopak na starém ČM by chyběla (pouhá jednosměrná 141 mi při jejím intervalu přijde málo). ČM bych nejspíš řešil midibusy č.141 v krátkém intervalu a v obou směrech okruhu.
Osobně bych Hutě a Satalice konečně přestal trápit a raději vedl 186+386 z Lehovce na Hloubětínskou. Odpadl by konečně dloooouhý závlek k tramvaji a jízdní doba z centra by se zkrátila (z metra by se vystupovalo o stanici dřív). Pro přímé spojení s ČM (táži se pro změnu já: Je skutečně třeba?) bych navrhoval upravit 269 (rozšířit rozsah provozu a směrem od severu ji v Počernicích ohnout na ČM (po trase 701, kterou by mohla nahradit)). Se vším bych ovšem počkal až na otevření IV.C2.
Tracy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 58
Registrován: 11-2006
Odesláno Pátek, 11. května 2007 - 17:15:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Obávám se, že motání 186 v dané oblasti a její vedení na ČM je především dáno poliklinikou ČM (a asi též pro spojení Satalic a Hutí k místu s hyper-super). Nedovedu posoudit, jak využívána je přestupní vazba na Lehovci (odhaduju, že nic moc, protože 186 nepatří mezi spolehlivé linky), ale její dlooouhý a zdržující závlek jednou možná odstraní zavedení nové linky z Vinoře přes Satalice na Hloubětínskou. (V SV cípu Prahy se staví o sto šest.) No a na jakoukoliv úpravu 269 teď či později bych snad ani nesázel...
Paes
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 51
Registrován: 1-2007
Odesláno Sobota, 12. května 2007 - 10:12:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V případě linky č. 141 připadá v úvahu její vedení ulicí Bryksovou. Kdysi jsem kvůli tomu psal na ROPID, zda by linka č. 141 neobsluhovala oblast kolem Vybíralovy ulice a Praha 14 by to snad i chtěla (tak mi bylo zodpovězeno z emailu). Linku č. 141 by mohla jezdit v trase Černý Most - Breitcetlova (ul. Bryksovou - zastávky Františkova a Bryksova) - Kpt. Stránského - DOLEŽALOVA s možností prodloužení na Rajskou zahradu např. polookruhem ulicemi Broumarská-Cíglerova-Pospíchalova int. 8 - 30 - 12 - 30; 30 o víkendu.
Přes Doležalovu by mohla jezdit regionální linka č. 386, která nemá proklady s linkou č. 186. Tuto linku bych vedl v trase PŘEZLETICE (popř. okruh Vinořský hřbitov - Klenovská - Přezletice - Lohenická - Vinořský hřbitov) - Klenovská - Vinořský hřbitov - Satalice - Hutě - (bez zajíždění na Lehovec) - Hejtmanská - Doležalova - ČERNÝ MOST.

Zajímalo by mne, kdo stojí za přejmenováním zastávky Horní Počernice na Ratibořická. Dříve se zastávka Běluňská měnila na název Horní Počernice aby se poznalo, kam autobus jede.

(Příspěvek byl editován uživatelem Paes.)
A.Š
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.148.19.162
Odesláno Neděle, 13. května 2007 - 23:24:00   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tracy: přestup na Lehovci je zejména ve špičkách pracovního dne využíván (bohužel) poměrně dost. Díky tomuto závleku máme do Satalic od metra jízdní dobu delší o cca 3-4 minuty. Doufám, že s otevřením IVC2 se linkové vedení v oblasti Satalic změní k lepšímu. Např. z 269 by se dal udělat použitelný spoj změnou rozsahu jejího provozu a buď nasměrováním z Počernic na ČM, nebo ze starých Letňan místo na Avii k metru Letňany.
Jinak na nějakou linku z Vinoře přes Satalice do Hloubětína bych si nevsadil, protože 386 (především díky své zoufalé jízdní době) jezdí nyní soustavně téměř prázdná, z Vinoře jezdí všichni na metro přes Prosek. Zajímavá alternativa trasy s rychlým spojením Vinoře, Satalic, Počernic a ČM, která by mohla nalézt využití, by mohla vzniknout jejím přesunutím do trasy Přezletice - Vinoř - Satalice - Chvaly - ČM.
Vratislav
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 230
Registrován: 1-2004
Odesláno Pondělí, 14. května 2007 - 09:41:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Paes: těžko říct, proč přesně, ale Ratibořická je rozumnější z několika důvodů.
1. název "Horní Počernice" pouze pro konečnou linky 223 byl matoucí - jako by linky 221,222,273 atd. do Horních Počernic nejezdily.
2. Ratibořická se jmenuje kromě ulice i škola, poblíž které 223 končí.
3. Je to možná rezerva pro zkonzistentnění názvu nádraží a zastávky v jeho blízkosti (dosud "Nádraží Horní Počernice"), kde je i místní úřad a tedy nejspíš centrum obce (ovšem HoPo žádné jasné centrum nemají).

Tracy: Ten závlek 186 je zoufalý. Ale východ Prahy by to chtělo překopat z gruntu, od Letňan po Kutnohorskou (a možná i dál), a v tom by se tenhle kiks ztratil.
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2151
Registrován: 8-2005


Odesláno Úterý, 15. května 2007 - 10:41:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad AŠ: A hele, konečně někdo, kdo se na IVC2 těší :-)
(A co zavléct 186 až tedy k metru Hloubětín?)
Budoucnost patří bagrům!
Tracy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 60
Registrován: 11-2006
Odesláno Úterý, 15. května 2007 - 11:39:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Podle článku z plátku Pražský deník z minulého týdne Ropid stále připravuje změnu 102 (přes Davídkovu), jen není stanoven termín. Vedle toho bylo šéfem Ropidu naznačeno, že budou reagovat na kritické podněty týkající se podvečerního provozu ve směru Bohnice a Čimice, prokladů a nedobrého spojení do některých částí Čimic a Chaber.
Aneb "blik a bingo!" po skoro třech letech!
218
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 805
Registrován: 5-2003


Odesláno Úterý, 15. května 2007 - 11:49:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Káem:
Nějak takhle?:
...-Satalice-Hutě-Lehovec-Sídl.Hloubětín-Hloubětín(M)-Sídl.Lehovec-Rajská Zahrada(M)-...


V zásadě proč ne, kdo chce jet přímo, musí holt počítat s tím, že se povozí

(Příspěvek byl editován uživatelem 218.)
Don`t worry, be wary!
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2153
Registrován: 8-2005


Odesláno Úterý, 15. května 2007 - 12:05:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tracy: To je bohužel peklo. Oni než se rozhoupou, zkonzultují sami se sebou a s kdekým kdo jde kolem, vyberou termín, aby nebylo před něčím nebo po něčem, ověří, schválí, znovu ověří.... tak tim ty lidi přestanou jezdit. Jsou přeštudovaní na tom Ropidu (a nejen tam). Rok praxe v provozu (např. čištění výhybek) by mnohým neuškodil.
Stále vzpomínám na článek v DP-k , jaxe zaváděly linky 232-236 v půlce šedesátek.
Budoucnost patří bagrům!
Paes
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 53
Registrován: 1-2007
Odesláno Úterý, 15. května 2007 - 12:38:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chtěl bych zde připomenout zajímavou věc k přemýšlení. Týká se to linkového vedení mezi Opatovem a Čestlicemi. Část těchto linek je hrazena hypermarkety v Čestlicích. -
Linka č. 328 jedoucí po dálnici v intervalu 30 minut zde nádherně rozhoduje o tom, jak narvané budou autoubusy přes Průhonice jedoucí v Pracovní dny odpoledne v intervalu 15 minut a o víkendu v intervalu 20 minut. - Když jede linka č. 328 o 5 minut dříve než Průhonické linky, tak jsou Průhonické linky poloprázdné. Když jede naopak linka č. 328 po Průhonických linkách, tak jsou tyhle linky narvané. - Námět k přemýšlení. -
Arj
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1297
Registrován: 9-2005
Odesláno Úterý, 15. května 2007 - 14:02:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Část těchto linek je hrazena hypermarkety v Čestlicích ... Námět k přemýšlení

Pro koho - pro šéfy hypermarketů, že by mohli ušetřit nebo
pro ROPID, že by mohl najít sponzory i na další linky?
218
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 811
Registrován: 5-2003


Odesláno Úterý, 22. května 2007 - 10:04:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vypadá to, že někdo na Ropidu dostal rozum, linka 134 by měla být od června zkrácena do trasy Ládví-Kavkazská
http://www.ropid.cz/cz/projekt/2007-06.htm

I když mohli jít ještě dál, a vést jí přes Floru po 136.

(Příspěvek byl editován uživatelem 218.)
Don`t worry, be wary!
218
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 812
Registrován: 5-2003


Odesláno Úterý, 22. května 2007 - 10:10:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

pro ROPID, že by mohl najít sponzory i na další linky?
To náhodou není vůbec špatný nápad, třeba taková linka 356 Autocentrum Šídlo. Hlášení v autobuse: "tuto linku sponzoruje Autocentrum Šídlo Horoměřice... příští zastávka Pučálka, zastávka na znamení"
Don`t worry, be wary!
Iaya
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 200
Registrován: 6-2002
Odesláno Úterý, 22. května 2007 - 14:52:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak můžem jen doufat, že ten kdo 134 vymyslel a prosadil už na ROPIDu nepracuje.... Jéééé já jsem tak naivní....
Ono je třeba jít tomu štěstíčku naproti ...
Paes
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 56
Registrován: 1-2007
Odesláno Úterý, 22. května 2007 - 16:04:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na webu www.dpp.cz je v sekci Tisk jízdních řádů - sekce aktuality - zobrazen jízdní řád linky č. 134 od 30.6. v trase Ládví - Florenc.
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2177
Registrován: 8-2005


Odesláno Středa, 23. května 2007 - 09:05:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad l.č. 134: Nejhorší na tom je , že si to prostě musí ověřit v praxi, že takovejhle proklad nebude fungovat. Že na to študujou spoustu let, chytrý jsou jak rádio, mnozí šotouši až na půdu a nedovedou si představit jak proklad 134/135 bude v praxi fungovat. "Odborníci". Pche.
Budoucnost patří bagrům!
Iaya
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 201
Registrován: 6-2002
Odesláno Středa, 23. května 2007 - 09:22:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

KM: Víte co je nejhorší? Jak tu bývalo zvykem posledních cca 50 let, nikdo za nic nemůže a nikdo za nic není odpovědny a proto ten "odborník", který zcla vážně navrhl proklad 134/135 a druhý "odborník", který ho schválil. Tak ti tam budou sedět pořád a pořád rozhodovat o "podobných prokladech"a budou tam sedět, jak zpívá v jedné písničce JUDr.Jahelka " Pořád a furt, v důchodu, nad hrobem, ale hlavně FURT!" :-(((
Ono je třeba jít tomu štěstíčku naproti ...
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2179
Registrován: 8-2005


Odesláno Středa, 23. května 2007 - 09:33:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Iaya: Nevyhazoval bych. Škodili by jinde a nic by se zase nenaučili. Ale zaplatit bych je to nechal. Určitě by se nějaké kritérium našlo. Jako u zbytečně vyjiždějících 21 z Vokovic a Strašnic je to otázka jedné srážky ze mzdy ve výši projetých vozokm na trase Vokovice - Národní a určitě by se vozy i řidiči na Pankráci našli.
Budoucnost patří bagrům!
Akribius
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 707
Registrován: 4-2003
Odesláno Středa, 23. května 2007 - 10:36:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tahle odpovdnost mě docela štve.Nás řidiče pořád někdo kontroluje-buď elektronika nebo člověk.Já si myslím,že je to dobře,protože se jedná o samostatnou práci a jsou mezi náma hovada.Štve mě spíš to,že jsme lidi a občas se člověk prostě splete (jednou za čas,nikoliv pořád,tam je to třeba řešit proč k tomu dochází) a hned musí následovat sankce.A přitom někde se pochybení vůbec neřeší.
Lord_vetinari
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 726
Registrován: 4-2005
Odesláno Středa, 23. května 2007 - 12:41:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Akri, zrovna ten Tvůj kolega, který včera stanicoval s jedničkou na Prašném mostě směr Hradčanská jako druhý, před ním volno, by zasloužil upálit: On vidí, že tam hafo lidí čeká na zelenou, a musí se rozjet zrovna, když jim naskočí, a dojet plynule až k semaforu s červenou - hlavně nezastavit ...

Jsem dnes milostivě naladěn, tak neuvedu čas a číslo vozu, ale vážně se zaobírám myšlenkou, že nějakou práskačskou rubriku by to tady občas chtělo.

(A nějaký její opak taky, jiný Tvůj kolega před týdnem byl k cestujícím vstřícnost sama, jen si už nepamatuju jeho data a navíc si nejsem jistý, jestli by ho za to nečekalo - na rozdíl od toho druhého - nějaké popotahování.)
SI NON CONFECTUS NON REFICIAT
Tracy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 66
Registrován: 11-2006
Odesláno Středa, 23. května 2007 - 13:12:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Lord: S tou zastávkou Prašný most dc lze klidně užít množného čísla. Tohle mi (a dalším vyčkávajícím na zeleného panáčka) tam nedávno o víkednu udělal i jeden s 25.
Martin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2927
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 29. května 2007 - 20:14:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

112 opět posiluje. Tentokrát na 7-8 minut Po-Pá a na 5 minut po celý víkend. Už by si Troja docela zasloužila tramky. Čekám až budou do ZOO jezdit o víkendu klouby. 112 k tomu nemá daleko.
Mouser
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 106
Registrován: 4-2006
Odesláno Úterý, 29. května 2007 - 21:04:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

112 se v sezóně posiluje pravidelně, po skončení sezóny se každoročně zase vrací zpět k delším intervalům. Klouby by tam rád viděl asi každý, ale prý se nevytočí v obratišti u zoo. Možná by tedy stálo za to popřemýšlet o zkrácení intervalu na ještě nižší hodnotu a vytvoření samostatného JŘ pro pátek. Kdo 112 někdy jel, potvrdí, že to je maso...
Iaya
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 204
Registrován: 6-2002
Odesláno Středa, 30. května 2007 - 06:58:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, pokud o víkendu (ještě podpořeném hezkým počasím) někdo chce jet do ZOO 112, dobře mu tak. Je přece tolik pěkných možností jak se do ZOO dostat. Procházka přes Stromovku, Podbabský přívoz+procházka podél Vltavy, sejít lesíkem z Bohnic. Chodíme se ženou a naší fenkou do ZOO tak jednou za 3 měsíce, ale nikdy za poslední 4 roky jsme nepoužili 112.
Ono je třeba jít tomu štěstíčku naproti ...
Martin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2928
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 30. května 2007 - 09:25:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Iaya:
To sice ano. Já do ZOO 112 taky nejezdím, ale ze ZOO už ano. A to bývá kolem sedmé opravdu maso. Když nachodíš 10-15 km po ZOO, pak tě po Stromovce přejde chuť.

Mouser:
Vím, že se posiluje na sezónu, ale nevěděl jsem, že měla 5 minut i minulý rok. Kloubák se vytočí úplně všude, spíš bych viděl problém v Troji, kde je nechtěj místní. A někde jsem snad i četl, že kloubák nesmí přes retardéry a těch je v Troji požehnaně.
Iaya
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 205
Registrován: 6-2002
Odesláno Středa, 30. května 2007 - 09:32:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To sice ano. Já do ZOO 112 taky nejezdím, ale ze ZOO už ano. A to bývá kolem sedmé opravdu maso. Když nachodíš 10-15 km po ZOO, pak tě po Stromovce přejde chuť.

Jo to povídejte naší fence... :-))))
Jo co takhle opustit ZOO východem u zastávky Botanická zahrada a vychytat si spoj jedoucí z Podhoří... ;-)
Ono je třeba jít tomu štěstíčku naproti ...
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2201
Registrován: 8-2005


Odesláno Středa, 30. května 2007 - 10:11:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No a nebo východem u žiraf a přívozem do Podbaby kde jezdí kapacitních linek dostatek... :-)
Třeba by nebyl od věci bagr 712 Trojská-ZOO bez zastávky, řízen dispečersky...?
Nebo směřovat návštěvníky na Trojskou lávka a busík 751 Nádrhol-Výstaviště zezadu-Most na ostrov (kdysi takovej bus jezdil)

(Příspěvek byl editován uživatelem Káem.)
Budoucnost patří bagrům!
Martin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2929
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 30. května 2007 - 10:21:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ale ale Káem chce zřídit kyvadlovou dopravu. Při jedné diskuzi v narážce na letište ses zmínil sarkasticky o spojení Kobylisy-Bohnice-ZOO. Měls geniální nápad. Hned bych ho zrealizoval.
Btw. Co takhle na konec června ten sraz v ZOO u Gastona?
Tracy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 72
Registrován: 11-2006
Odesláno Středa, 30. května 2007 - 10:30:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kdysi byl i ten účelový bagr. Není to ani tak dávno (zhruba před deseti lety?), kdy interval 112 byl těch 12-15 minut, zato dispečer s vysílačkou vysílal posilové vozy s nápisem ZOO dle potřeby. Slunečno - nezastavily se, deštivo - zůstaly na Klíčově / v Hostivaři.
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2202
Registrován: 8-2005


Odesláno Středa, 30. května 2007 - 10:31:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin - no taky by to šlo, jen připomínám že ten sarkasmus byl proto, že ty bys na tuto linku převedl hlavní frekvenci, jako to chceš udělat s linkou 100 a 119, kdežto pro mě by byla jen podpůrná či variantní k základní a hlavní 112. Myslím že by stačila v trase Sídl.B.-Krakov-Zoo. :-)
Budoucnost patří bagrům!

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace