K-report
 

Archiv do 26.června 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Tramvaje a metro » Optimalizace linkového vedení v Praze » Staré archivy » Archiv do 26.června 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Martin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2983
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 11. června 2007 - 14:26:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

218:
Já bych se toho neobával. Ten kdo chce navštívit pražskou ZOO ji navštíví a ten kdo nechce se sem stejně nebude kodrcat.

Ceny parkování:
Proč ne, ale chtělo by to dost zřetelné cedule už někde v Holešovicích.
Jiří_t
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 289
Registrován: 9-2005
Odesláno Pondělí, 11. června 2007 - 14:57:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Káem,218: Toho prázdninovýho intervalu jsem se dneska taky dopídil, a bez výhrad musim souhlasit s Káemem. To zas bude "parádní" cestování...
Lord_vetinari
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 754
Registrován: 4-2005
Odesláno Pondělí, 11. června 2007 - 15:01:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Káem: Pochopitelně, to vytvoří tlak na tu silnici a parkoviště.
SI NON CONFECTUS NON REFICIAT
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2271
Registrován: 8-2005


Odesláno Pondělí, 11. června 2007 - 15:15:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin: o výnosech ze záchytného parkoviště není pochyb.
218: Jo, to bysme mohli zkusit, tu diferenciaci cen. Stejně si myslím, že parkoviště za 200 by bylo plný.
218 Loni se o prázdninách již jedilo 10/10/10 - letos se prý zase musí šetřit . Zase na nesprávným místě. Hlavně že na ty šejdry zase budou vyjíždět vozy přes celou Prahu. Na to peníze budou.
Budoucnost patří bagrům!
Petr_vlček
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 949
Registrován: 5-2004
Odesláno Pondělí, 11. června 2007 - 16:16:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No pokud bude u mostu záchytný parkoviště za dejme tomu 50 na den a u ZOO za 200 (samozřejmě včas avizováno) tak spousta lidí zjistí že nemusí autem až před bránu a nejspíš zmizí zácpy z Troje. Nicméně ten kdo musí až před bránu tu možnost mít bude.
Martin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2986
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 11. června 2007 - 17:34:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Úplně jsem se lek
www.dpp.cz
První viditelná změna za Dvořáka?
Martin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2987
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 11. června 2007 - 17:49:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Především doporučuju tohle:
http://www.dpp.cz/index.php?q=cs/bezbarierove-pristupy-v-metru
že by admini byli šotouši?
Fikajs
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 202
Registrován: 1-2006
Odesláno Pondělí, 11. června 2007 - 19:42:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hlavně seznam ostatních dopravců je skvělý. Dle webu ještě jezdí Hotliner, ČSAP...
seznam dopravců dle DPP; že by někdo opisoval z jiného webu? Silně mi to totiž připomíná tabulku na www.ropid.cz, ale stránku si nejspíš vytiskl už vloni

Koukám, že jsem přehlídl datum, ke kterému platí tabulka: "Stav ke dni 2.9.2006". Stejně si myslím, že je to lajdáctví.

(Příspěvek byl editován uživatelem fikajs.)
Kulihrášek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 175
Registrován: 6-2006


Odesláno Pondělí, 11. června 2007 - 21:04:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Káem: Interval 10-12-10 byl zaveden především z důvodu nutnosti ušetřit vozokilometry na druhý vůz jedné nejmenované linky, které nebyly městem objednány.
Když nevíš, logaritmuj!
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2272
Registrován: 8-2005


Odesláno Pondělí, 11. června 2007 - 22:05:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kulihrášek: Ejhle! Že by i to bylo důvodem zarputilého mlčení na mé opakované zdvořilé dotazy? Inu, pak půjdu na to nezdvořile...
Budoucnost patří bagrům!
218
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 851
Registrován: 5-2003


Odesláno Úterý, 12. června 2007 - 09:32:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin:
Tak těm stránkám musím zatleskat. Míň pochybné grafiky, větší přehlednost

Kulihrášek:
ušetřit vozokilometry na druhý vůz jedné nejmenované linky, které nebyly městem objednány.
Takže druhý vůz 25 nejezdí v rámci základní dopravní obslužnosti, ale je to podnikatelské riziko DPP?.
To se mi moc nelíbí. Co když DPP stejným způsobem posílí třeba linku 2 na interval 2 minuty celodenně v soupravách a pak si kvůli tomu prosadí omezení 9 na 8min., aby se na to vzaly vozokm..
A co na to Ropid? A co Jan Tleskač?
Žiju si jako v pohádce, když nechci nejdu do práce
Venku se pasou ovce, dělá si každá co chce
Divokej Bill
Jiří_t
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 290
Registrován: 9-2005
Odesláno Úterý, 12. června 2007 - 10:15:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

218: Tak to by se například Káemovi určitě líbilo
Ale že se vozokm na druhej vůz 25 musej sebrat timhle způsobem, to se mi taky moc nelíbí. Což mi připomíná, že jsem chtěl napsat na Ropid takovej malej optimalizační návrh...i když jejich odpověď už předem znám...
Tracy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 78
Registrován: 11-2006
Odesláno Úterý, 12. června 2007 - 10:48:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Také v souvislosti "vlečňák na 25" a v souvislosti prázdninové "nutnosti" 10-12-10 mi rozum nebere, že projekt Ropidu i nadále nepočítá se snížením kapacity v Kobylisích. Nu, asi jim, odborníkům, proklamovaný průzkum vyšel se závěrem: spoje tam jezdí vytížené dle standardů.

A moclipak vozokm se o prázdninách ušetří tím 12min. základním intervalem v sedle? ...Když víme, jaké bývají zatahovací trasy.

Z projektu mě ještě zaujaly tabulky o neplnění standardu obsazenosti, třeba v trase linky 195, aniž by se na to reagovalo např. úpravou 146.
A 111 do Dubče se zrušením 228. Že by Dubečané chtěli raději k Tesku a na Skalku?

A to jste četli v plátku Pražský deník vyjádření kohosi z DP, že s IV.C2 dojde k úpravě 24 bus linek a zrušení pěti? Ten pán je věštec, či už se něco rýsuje? Nezapomněl ani na poněkud tendenční údaje ohledně časových úspor, až metro k syslům bude.

Ad nové stránky DPP: húúú, kde je to veselé a kultivované fórum pro hlas lidu?
218
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 852
Registrován: 5-2003


Odesláno Úterý, 12. června 2007 - 10:58:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

že projekt Ropidu i nadále nepočítá se snížením kapacity v Kobylisích
Možná se dočkáme v prosinci, prosincové změny tam myslím vůbec nejsou.

húúú, kde je to veselé a kultivované fórum pro hlas lidu?
Taky jsem si na něj vzpomněl, když jsem si ty stránky prohlížel. Nedá se nic dělat, ale mohli by tam místo toho dát odkaz na K-report.

Co mě v tom projektu zaujalo, je rozdělení Prahy do tří pásem, podle nichž se vytváří maximální intervaly (1=centrum, 2=širší centrum, 3=okraje). Hlavně ten paradox, že třeba Kunratice jsou v pásmu 2, zatímco Letňany v pásmu 3.
Žiju si jako v pohádce, když nechci nejdu do práce
Venku se pasou ovce, dělá si každá co chce
Divokej Bill
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2273
Registrován: 8-2005


Odesláno Úterý, 12. června 2007 - 12:37:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Obávám se, že na Ropidu začínají blbnout. Svou úlohu, zkultivovat autobusové prostředí okolo Prahy splnili, zdá se že bude čas je odejít. Začínají evidentně škodit.
Budoucnost patří bagrům!
Lord_vetinari
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 755
Registrován: 4-2005
Odesláno Úterý, 12. června 2007 - 12:46:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Káem: Nebo jim najít jinou náplň činnosti. Není to legrační, že to říkám právě já, satan nejsatanovatější? :-)
SI NON CONFECTUS NON REFICIAT
Orky
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 147
Registrován: 10-2004
Odesláno Čtvrtek, 14. června 2007 - 17:01:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak a je to tady - omezení Kobylis od 30.6.:
15 zkrácena na Palmovku
24 zkrácena na Březiněveskou.
http://www.ropid.cz/cz/projekt/2007-06.htm
Mouser
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 109
Registrován: 4-2006
Odesláno Čtvrtek, 14. června 2007 - 17:10:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chacha, a pak že musí mít Dolní Holešovice přímé spojení s Bulovkou...
Syverin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 615
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 14. června 2007 - 17:59:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nějak se nemůžu ubránit pocitu, že se vzalo ze špatného konce. Proč nemohla být 14 na Výstaviště a 17 na Střelničnou?
Kucíí, víte, ona je pravda ale úplně někde jinde
218
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 854
Registrován: 5-2003


Odesláno Čtvrtek, 14. června 2007 - 18:12:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No jo, holt si P7 musí vybrat...buď 2vozovou 25 u Tržnice nebo 15 z Orteňáku na Bulovku.
Já bych teda radši na Palmovku zkrátil 25, ale i tohle je pokrok
Žiju si jako v pohádce, když nechci nejdu do práce
Venku se pasou ovce, dělá si každá co chce
Divokej Bill
Mouser
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 110
Registrován: 4-2006
Odesláno Čtvrtek, 14. června 2007 - 18:54:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Syverin: Ani tak bych to neřešil. Pakliže mají do Ďáblic jezdit 2 linky a ne jedna, bylo by fajn zachovat směrovou nabídku, tedy jednu linku přes Trojskou a druhou přes Bulovku. Stejně jako 218 bych raději zkrátil 25, P7 by pak mohla mít jak 2 vozy na 25 u tržnice, tak spojení Bulovka-Ortenovo nám. Otázkou je, jestli by dvě a půl linky v Zenklově stačily. IMHO ano, ale ať se vyjádří i jiní.
Martin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2997
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 14. června 2007 - 19:07:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ještě bych 15 protáhl k nádru Libeň a na opačném konci zavedl na Červeňák. Tam tramvaje jezdí výrazně plnější než přes Břevnov.
Syverin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 616
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 14. června 2007 - 19:39:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mouser: Pravda, spíš bych nechal na Sídlišti 10 a 17, k Vozovně pak 24 a 25:-) Směrová nabídka je sice hezká věc, ale imho bych ji nechal spíš na Palmovce, kde je každý přestup za trest, než v Kobylisích, kde je to vždy v jedné zastávce. A Trojská taky nepotřebuje luxus dvou linek, navíc v souběhu s metrem...
Kucíí, víte, ona je pravda ale úplně někde jinde
Mouser
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 111
Registrován: 4-2006
Odesláno Čtvrtek, 14. června 2007 - 20:27:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Syverin: Směrovou nabídku na Palmovce myslíte jak? Aby "ze všech směrů jezdila linka do všech ostatních směrů"? Může být, nicméně já bych zrušil pouze vazbu Bulovka-Tržnice, což IMHO takový problém není.
Řešil bych to asi následovně: 15 Červený Vrch-Hradčanská-Ortenovo nám.-Bulovka-Voz.Kobylisy (tam by IMHO stačily dvě sóla, nechávám sólo a soupravu), čímž se stává linkou naprosto navíc (ve smyslu, že není spjatá s 25), ostatně 25 je stejně v soupravách. 25 by jezdila z BH na Palmovku a 24 na Voz.Kobylisy. V Ďáblicích zůstávají 10 a 17, u Voz.Kobylisy 15 a 24. Obě linky z Kobylis vedou přes Bulovku, Trojskou vede pouze jedna linka a tu bych vedl do Ďáblic. Ikdyž je otázka, jestli je vhodnější zachovat směrovou nabídku v Ďáblicích, kde je (byť jen v části) metro, nebo v Kobylisích.
Iiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1195
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 14. června 2007 - 20:47:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já si myslím, že 25 nejde v současnosti zkrátit do trasy BH-Palmovka, žádné z těchto obratišť není vhodné na odstavení soupravy o přestávce. To by se ale mělo řešit střídanými přestávkami. Jinak je to nápad rozumný.
Syverin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 617
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 14. června 2007 - 21:24:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No ano. Takhle je to správně :-) Chybí tam totiž 14 zkrácená na Výstaviště :-) Pak jsem ochoten zkousnout i 25 nebo 15 zkrácenou na Palmovku. Ono celé ty Kobylisy jsou tím, že se na ně od zavedení metra nesáhlo, nějaké předimenzované
Kucíí, víte, ona je pravda ale úplně někde jinde
Mouser
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 112
Registrován: 4-2006
Odesláno Čtvrtek, 14. června 2007 - 21:37:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Iiii: V tom případě by se s tím daly spláchnout i Vysočany. 25 na Vysočanskou a 8 na Nádr.Libeň. Vím, že se to nebude líbit, protože důchodci budou chtít přímé spojení z Karlína k Poliklinice Vysočany, ale souběh 8 a B od Nám.Republiky po Vysočanskou (!!!) mi pije krev. Pakliže je tedy nutné to spojení zachovat, pak by bylo nutné to řešit ještě jinak.
Tracy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 79
Registrován: 11-2006
Odesláno Čtvrtek, 14. června 2007 - 22:44:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mně jenom rozum nebere, že v tom velkém ropidím elaborátu, co jsem si před pár dny stáhnul, ani slovo o změnách u tramvají. Nebo že by někdo rozumný a rázný to narychlo prosadil? Této změně zaplácáme asi všichni. Teď budu zvědavý na proklady, aby kouzlo úspory fungovalo, aniž by si toho kaštan všimnul.
škvor
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.71.188.121
Odesláno Pátek, 15. června 2007 - 02:39:58   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V souvislosti s výše uvedenou debatou mi přišel na mysl jeden můj starý nápad:
15 - MALOVANKA - POHOŘELEC ... Prašný most - Březiněveská
24 - Nádr. Strašnice - VOZOVNA KOBYLISY
25 - Bílá Hora - PALMOVKA
Jiří_t
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 294
Registrován: 9-2005
Odesláno Pátek, 15. června 2007 - 07:22:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A já na Ropid před pár dny posílal mail, týkající se právě možnosti úspor v oblasti Kobylis/Ďáblic. Že by si to někdo přečet a zamyslel se? A že by jednali tak rychle? Ne, to asi bude jenom náhoda...
škvor: Zajímavej nápad. Já bych tam prohodil 15 a 25 na Pze 6, na Bílou horu by stačila 22+sólo, tedy 15.
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2278
Registrován: 8-2005


Odesláno Pátek, 15. června 2007 - 08:59:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tahle změna je hodně podivná a pod nějakým tlakem. Navíc zřejmě P7 si úplně neuvědomila, co se děje. Podezřelý je i termín od prázdnin. Vypadá to na nedostatek vozokm a škrty v penězích v II.pol, i přes obrovskou úsporu vozokm v Nuslích zrušenou 7. Jako obvykle je to změna polovičatá a navíc z té horší poloviny. Je mi to divný. Hodně. Uvidíme. Bohužel, zatímco u busů napravuje Ropid svoje omyly relativně rychle (134,135), u tramvají to je tragédie.
Budoucnost patří bagrům!
Lord_vetinari
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 758
Registrován: 4-2005
Odesláno Pátek, 15. června 2007 - 10:03:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Káem:

Třeba má busy na starosti jiný referent :-)
SI NON CONFECTUS NON REFICIAT
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2281
Registrován: 8-2005


Odesláno Pátek, 15. června 2007 - 10:19:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

LV: Ano, obávám se že různá nepochopitelná kouzla bývají způsobována právě takovýmito banálními příčinami... :-)))
Budoucnost patří bagrům!
škvor
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.71.188.121
Odesláno Pátek, 15. června 2007 - 14:53:54   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Jiří T:
To prohození mě napadlo taky. Ale musel by se rozšířit rozsah provozu 15 na CD/CT, protože jenom jednu tramvaj večer na Bělohorské by Praha 6 určitě neskousla...
Jiří_t
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 296
Registrován: 9-2005
Odesláno Pátek, 15. června 2007 - 14:57:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

škvor: Tak spíš nechat 25 na Vypich, nebo tam protáhnout 23. Možností je spousta.
škvor
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.71.188.121
Odesláno Pátek, 15. června 2007 - 15:01:43   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jiří_t:

To spíš tu 25 na Vypich. Na Břevnově jsem žil přes 20 let a ta tramvaj z Hradčanské tam být musí, tím jezdí i večer hodně lidí.
Jiří_t
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 297
Registrován: 9-2005
Odesláno Pondělí, 18. června 2007 - 14:43:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

škvor: Souhlas, to by určitě bylo lepší. No, jsem zvědavej co mi na to napíšou z toho Ropidu...
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2296
Registrován: 8-2005


Odesláno Pátek, 22. června 2007 - 08:33:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Výýýýýýbornej článek v PD-příloha Praha. Žádná Jeremenkova, ale: Pankrác s nábřežím možná propojí kabinková lanovka! Húúúú! To dělaj ty vedra! :-))))
Budoucnost patří bagrům!
Absolut
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1397
Registrován: 6-2005


Odesláno Pátek, 22. června 2007 - 13:27:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nene čumáčku. Vedro u některých plátků, které čteš v pracovní době, není ani potřeba...
Nikdy nic nevíš, dokud to doopravdy nevíš.
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2297
Registrován: 8-2005


Odesláno Pátek, 22. června 2007 - 14:09:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jen poznámka koťátko, mám to v popisu práce.
Budoucnost patří bagrům!
Absolut
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1404
Registrován: 6-2005


Odesláno Pátek, 22. června 2007 - 14:17:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Poznámka přijata, kůzle.
Nikdy nic nevíš, dokud to doopravdy nevíš.
Zdenek1
Neregistrovaný host
Odeslán z: 81.201.62.35
Odesláno Pátek, 22. června 2007 - 17:11:15   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ja bych tez zkratil 14 na Vystaviste. Ale ted me napada zda na Vystavisti mohou koncit 2 linky.
218
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 861
Registrován: 5-2003


Odesláno Pátek, 22. června 2007 - 19:27:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Káem, Absolut: Už i tady?!
Žiju si jako v pohádce, když nechci nejdu do práce
Venku se pasou ovce, dělá si každá co chce
Divokej Bill
Paes
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 60
Registrován: 1-2007
Odesláno Pondělí, 25. června 2007 - 09:00:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vzhledem k tomu, že linka č. 15 končí na Palmovce (docela mě překvapilo, že se P7 nebouřila proti zrušení přímého spojení Bulovka - Ortenovo nám., jak zde bylo několikrát zmíněno), bych si dovolil nabídnout jeden ze svých archivních návrhů. Sloučit linky č. 5 a 15, v úseku Výstaviště - Vypich či Malovanka (zde bych viděl nejraději trasu Podbaba - Vítězné náměstí - Hradčanská) do jedné. Linka by mohla změnit na Nádraží Holešovice či na Výstavišti své číslo z 5 na 15 nebo raději neměnit. V úseku Výstaviště - Podbaba jede jen část spojů. V zahraničí není neobvyklé, že linka v nějakém přestupním bodu změní číslo a pokračuje jako jiná.
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2301
Registrován: 8-2005


Odesláno Pondělí, 25. června 2007 - 09:08:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Paes: já si myslím, že P7 s tou 15 prostě jen zaspala. Je mi to divný, divný a divný. Tipnul bych si že při další změně....
Budoucnost patří bagrům!
Lord_vetinari
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 771
Registrován: 4-2005
Odesláno Pondělí, 25. června 2007 - 12:40:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Paes: Prostě měl někdo, kdo je v daném případě Prahou 7, dovolenou. Buď skutečnou, nebo z těch veder.
SI NON CONFECTUS NON REFICIAT
Paes
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 61
Registrován: 1-2007
Odesláno Pondělí, 25. června 2007 - 12:56:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já jsem čekal razantnější změny v Bulovce. Vždyť před otevřením metra tramvaje sbíraly cestující z linek 162 a 175.
Co třeba tedy takto.
25 (sloučit s 12) na Dělnické dojde přečíslování
15 PODBABA - Hradčanská - Sparta - Nádraží Holešovice - Palmovka - KOBYLISY
24 VOZ. Kobylisy - Kobylisy - NÁDR. STRAŠNICE
45 PALMOVKA - Vltavská - Hradčanská/Královský letohrádek - BRUSNICE. - Jezdí v době domácích zápasů Sparty

Z Holešovic jezdí na Bulovku autobusy
v přijatelných intervalech a většina spojů je navíc nízkopodlažních.

(Příspěvek byl editován uživatelem Paes.)
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2302
Registrován: 8-2005


Odesláno Pondělí, 25. června 2007 - 13:37:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Paes: Nevšim semsi, že by z Orteňáku, Dělnické a Manin jezdily nějaké autobusy na Bulovku.
ad 45: Když je někdo sportovec, tak nechť si laskavě dojde na sport pěšky. Doprava fanoušků kamkoliv je to nejnerentabilnější co může být. Leda že by si tu tramvaj a škody v ní platila Sparta. Pak ano, náš zákazník náš pán, račte si rozbít vše, co si zaplatíte. :-)
O výhodách přečíslovávání na trase se záhy přesvědčíme. Nevěštím tomu nic dobrýho, vlezete do 12 a probudíte se v 25.
A proč cpete do Podbaby dvě linky? Když tam jezdí 6 linek busů?
Budoucnost patří bagrům!
Lord_vetinari
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 772
Registrován: 4-2005
Odesláno Pondělí, 25. června 2007 - 14:47:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jaká Sparta? Tohle město bylo přeci už dávno opuštěno a dnes zajímá jen historiky, ne?
SI NON CONFECTUS NON REFICIAT
Paes
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 62
Registrován: 1-2007
Odesláno Pondělí, 25. června 2007 - 15:46:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na stránce www.supermapy.cz je u stadionu Sparty linka č. 45 již uvedena. :-)).
Autobusy jezdí z Jankovcové (což je nedaleko). Z Manin a dělnické jezdí dvacetpětka na Palmovku.
Kdo bude platit železniční zastávku Slavia? Slávia nebo město? V německých městech nebo Bratislavě tyhle posilové vozy platí město. Dopravu na Spartakiádu, Bambiriádu apod. taky platilo město. Myslím si, že přepravy ultras v Ostravě či Brně taky platilo město a ne fotbalový klub.
Lord_vetinari
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 773
Registrován: 4-2005
Odesláno Pondělí, 25. června 2007 - 16:05:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Paes:

"Autobusy jezdí z Jankovcové (což je nedaleko)."

... bych Ti přál mít v rodině někoho, pro koho už je utrpením každý krok a kdo musí každý týden na tu Bulovku.

Btw, docela by mne zajímalo, kterou hlavu pomazanou napadlo postavit tu nemocnici na kopečku a úplně nahoru dát plicní.
SI NON CONFECTUS NON REFICIAT
Lord_vetinari
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 774
Registrován: 4-2005
Odesláno Pondělí, 25. června 2007 - 16:07:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Či jinak:

Bulovka (od tramvaje do areálu a zpět) - další práce pro pidibus.
SI NON CONFECTUS NON REFICIAT
Paes
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 63
Registrován: 1-2007
Odesláno Pondělí, 25. června 2007 - 19:09:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V mém novém návrhu je linka č. 15 vedena přes Holešovice a tedy zkrácena linka č. 25. Myslím si, že Když už jsme u toho přečíslovávání - jaký byl ohlas na přešíslování linek na Újezdě (12 na 23) a Kubánském náměstí během výluk? (7 a 19).

Těžko říct, jestli v pracovní dny budou 3 linky přes Libeňák stačit, o víkendy ty tři linky by snad stačit mohly. Do budoucna bych viděl nějakou linku něco jako BBC v trase PALMOVKA - (ulicemi Libeňský most a Jankovcova)- NÁDRAŽÍ HOLEŠOVICE pro cestující do oblasti "Holešovické laguny".
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2304
Registrován: 8-2005


Odesláno Pondělí, 25. června 2007 - 20:26:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Paes: Pro ty chromý co jedou na Bulovku je každá zastávka daleko :-) No neva.
S tím městem bych to tedy neviděl tak jak vy. Proč mám já ze svých daní doplácet na vandalismus fotbalových chuligánů a klub přitom mě nedá ani korunu ze svých bohatých sponzorských darů? Zajímavé, že třeba příznivci atletiky takový bordel nedělají. Opakuji, nejde mi o sport, ten nechť se podporuje, ale škody účtovat klubu, který vyvolal nepokoje pořádáním zápasu, ať už je dělali fanoušci číkoliv. Sorry ale jedině tento přístup funguje a klub by si začal svoje fanoušky vychovávat.
Budoucnost patří bagrům!
Martin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3015
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 25. června 2007 - 21:11:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A co když nějací zaměstnanci banky pozvrací látkové sedačky v tramvaji? Taky bys to dal na fakturu bance?
Iaya
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 207
Registrován: 6-2002
Odesláno Úterý, 26. června 2007 - 06:34:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin: Pokud v počtu několika tisíců pojedou na sraz pracovníků v bankovnictví tak každopádně.
Ono je třeba jít tomu štěstíčku naproti ...
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2305
Registrován: 8-2005


Odesláno Úterý, 26. června 2007 - 09:45:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Iaya: Přesně. Tu hranici Martin moc nechápe. Jinak takový případ z historie zatím není znám :-)))) Bankovníci musejí mít silné žaludky, které něco vydrží :-))))) Právě tak jako nedělají výtržnosti návštěvníci stejně masových koncertů a podobně. Je to čistě fotbalový a trošku i hokejový fenomén. Ostatně, potenciální škody při Czechteku by se bez mrknutí okapřipsaly organizátorům a nikoli účastníkům. A jaký je rozdíl mezi technodavem a čutálisty-teoretiky? :-)
Budoucnost patří bagrům!
Martin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3021
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 26. června 2007 - 16:48:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Káem:
Samozřejmě jsem měl na mysli bujaré večírky organizované bankou.
Arj
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1362
Registrován: 9-2005
Odesláno Úterý, 26. června 2007 - 17:10:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martine, měl bych na Tebe dotaz: když se hraje zápas nějakého (třeba) evropského fotbalového poháru mistrů, ty desítky letadel pro fanoušky jim nabídnou letecké společnosti na svůj účet nebo si naopak šéfové všech zúčastněných dopravců mnou ruce, jak jim takový zápas vylepší finanční bilanci?

Já chápu, že letectví není úplně srovnatelné s MHD a železnicí, ale třeba tohle by byl dobrý příklad "sjednocování podmínek" mezi dopravními obory.

(Příspěvek byl editován uživatelem arj.)
Demon3
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 619
Registrován: 2-2006


Odesláno Úterý, 26. června 2007 - 17:24:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Arj: !...chápu, že letectví není úplně srovnatelné s MHD..."

Doufám že jsi to myslel v žertu, protože tohle opravdu, ale opravdu není srovnatelné ani trošičku !!!

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace