K-report
 

Archiv do 13.července 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Tramvaje a metro » Tramvaje v Ostravě » Staré archivy » Archiv do 13.července 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Boris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1305
Registrován: 6-2002


Odesláno Středa, 11. července 2007 - 19:59:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Je smůla, že už se dávno místo BET 1 nepořídil podúrovňový soustruh. Sice bere větší třísku, ale výhodou je nesporně přesné opracování profilu kola.
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4600
Registrován: 5-2005


Odesláno Středa, 11. července 2007 - 20:16:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fcb06: To přece nikdo nemohl vědět a pokud by jakýsi anonymní uživatel semerad nezačal "Buzerovat", tak předpokládám, že by Norton k horlivější odpovědi nepřistoupil.
MHD Ostrava FOTO Ostrava
...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
Fcb06
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2
Registrován: 7-2007
Odesláno Středa, 11. července 2007 - 20:19:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Ostravák:No tak si příště zjistěte příčiny a pak teprve kritizujte!Co jste zatím kromě keců dokázali Vy?Asi hodně co?
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4601
Registrován: 5-2005


Odesláno Středa, 11. července 2007 - 20:23:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vždyť tady nikdo nekritizoval. To si až pak někdo přebral jako kritiku. Kdybi semerad napsal příčinu, tak by nemusela vzniknout tato nesmyslná výměna názorů. Asi chtěl provokovat. Jinak nevím co...
MHD Ostrava FOTO Ostrava
...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
Fcb06
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3
Registrován: 7-2007
Odesláno Středa, 11. července 2007 - 20:32:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

toto není jediná diskuse u které zůstává stát rozum.Vždy si hrajete na mistry světa!!!!!!!Jste nejlepší a nejvíce jste dokázali.Nikdo Vám nebere zálibu v dopravě,ale nenapadlo Vás,že mnoha lidem v té dopravě pracujícím můžete i ublížit?Asi né!!!
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4602
Registrován: 5-2005


Odesláno Středa, 11. července 2007 - 20:36:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To nemá cenu. Vy máte vlastní pravdu a konec. To víte, že můžeme ublížit mnoha lidem. Proto si alespoň já a určitě i jiní po zkušenostech dávají velký pozor na to, co se zde objeví a není to jednoduché.
MHD Ostrava FOTO Ostrava
...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
Fcb06
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4
Registrován: 7-2007
Odesláno Středa, 11. července 2007 - 20:43:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No tak tím co čtu v poslední době si teda nejsem až tak úplně jist.Hlavně,že Vy si za svou pravdou stojíte!Já myslím,že by jste se především měli ptát a až pak po zjištění skutečnosti psát!!!Je velmi zajímavé,že Boris znalý většiny této problematiky je objektivní!
semerad
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.29.39.154
Odesláno Středa, 11. července 2007 - 20:52:52   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ostravák Norton tak to už má i tramvaj zakazane aby podklouzla neudělala plochy na kolech
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4603
Registrován: 5-2005


Odesláno Středa, 11. července 2007 - 20:57:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fcb06: Takže to, že Norton napsal, že mají vozy plošky je špatná informace a nepravdivá? Proč někdo nenapsal, že je stroj na odstraňování ploch mimo provoz místo provokace? Hm? Myslím, že by se měli zamyslet jiní.
MHD Ostrava FOTO Ostrava
...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
Fcb06
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5
Registrován: 7-2007
Odesláno Středa, 11. července 2007 - 21:02:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Když Vás tak zajímá doprava a vše sní spojené,tak proč se nezajímáte o to jak je možné,že např. vozy přijíždějící z UDM po různých opravách čí úpravách se několikrát vracejí zpět na reklamaci.A jak teda provádějí výstupní kontrolu lidé zainteresováni!Jistě Ostrava má třeba starší voz. park,proto se do ni všichni rádi trefují.poruba má zase jiné problémy!A o řidičích ani nemluvě,jak se do nich všichni rádoby trefují,ale nikdi si neuvědomí,že to co v poslední době přijali do komunálu je sám HUJER a všichni jsou nesmírně chytří,ale pouze do prvního problému.Takovéhle věci Vás ovšem nezajímají!!!!
T2681
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 9
Registrován: 7-2007
Odesláno Středa, 11. července 2007 - 21:05:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nějak jsem zpětně vlastně nepochopil, proč 7xx vlastně jezdí na porubských kurzech? Jaký to důvod?
Fcb06
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6
Registrován: 7-2007
Odesláno Středa, 11. července 2007 - 21:06:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

neříkám,že není pravdivá.Ale když máte takové informace tak by jste mohli vědět i toto.Provoz je bohužel tak nahuštěný,že se to stane.
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4604
Registrován: 5-2005


Odesláno Středa, 11. července 2007 - 21:09:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fcb: To víte, že nás zajímají i jiné věci týkající se řidičů, díleňáků, platové politiky atd. Ale nepíšeme o tom, jelikož by to taky někteří lidé asi rádi neviděli.
MHD Ostrava FOTO Ostrava
...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4605
Registrován: 5-2005


Odesláno Středa, 11. července 2007 - 21:10:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

T2681: Nižší vypravenost Křivé o prázdninách? Třeba? Nevím. Myslím, že tohle.
MHD Ostrava FOTO Ostrava
...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
Fcb06
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7
Registrován: 7-2007
Odesláno Středa, 11. července 2007 - 21:13:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Proto teda raději budete hanit?A možná i vědomky jim ubližovat?
T2681
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 10
Registrován: 7-2007
Odesláno Středa, 11. července 2007 - 21:14:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

"Laicky" položená otázka - jak často se musí tramvajím brousit kola? Samozřejmě že je to asi individuální a záleží na vytíženosti, ale něco jako hrubý odhad v měsících třeba? Kupříkladu pro T3 soupravu každodenně využívanou na celodenním kurzu po městě?
Olsi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 57
Registrován: 10-2006


Odesláno Středa, 11. července 2007 - 21:21:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No toto, musim na tuto diskuzi reagovat: "Kritizovat umí každý, ale co jste dokázal Vy?", těmi to slovy chtěl autor říci, že bych si ty kola měl jít přesoustružit sám? Já bych očekával, že pokud si za něco zaplatím /jízdenka/lítačka, tak mi budou poskytnuty adekvátí služby (DP). Neříkám, že je lehké přesoustružit třeba 20 vozů, ale takové to množství by bylo celkem alarmující a chyba bude spíše mezi řadičem a sedačkou. Nejsem na ničí straně, jen mě tyto argumenty občas pobaví. Nu nic, bafte se dobře, já jdu na zastáfku vyhlížet žebřiňák s kulatými koly, za čtyři stovky měsíčně, to jsou panečku služby, no nekup to...
Uhlomír Parostojevsky :"Úzká pára, to je kára."
Fcb06
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 8
Registrován: 7-2007
Odesláno Středa, 11. července 2007 - 21:23:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dle mého názoru se to takhle odhadnout nedá,brousí se v případě,že jsou velké plochy a nikdo se neohlíží nato,kolik ujeli km atd.Ale samozřejmě se určitě musí hlídat,aby měly dostatečnou velikost,aby nebyly sjeté v tom příp. se musí vyměnit.
Fcb06
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 9
Registrován: 7-2007
Odesláno Středa, 11. července 2007 - 21:29:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No bohužel tramvaj nemá gumová kola!A pokud je vadná Betka tak opravdu nikdo nic nenadělá,když je jen jedna a to v Porubě!
Norton
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1627
Registrován: 12-2004


Odesláno Středa, 11. července 2007 - 22:05:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, tak alespoň už vím, proč mám poslední dobou tolik štěstí na n-úhelníky. Stačilo napsat, že není čím brousit (už zase nebo ještě? - myslím, že obdobně se tato informace objevila cca 11/2006-1/2007)... Mimochodem, kdybych to vzal od základu, tak mi - JAKO UŽIVATELI MHD - může být jedno, PROČ ta kola nejsou kulatá, když jsem řádně platící cestující, že
Pak se nemůžete divit, že nikdo nechce v Porubě další tram. tratě... Toto je odstrašující skutečnost, když u MÚK Rudná slyším tramvaj ze Svinova...
Co naplat, vše už tady jednou bylo a bude zase... Mění se jen čas, místo a obsazení rolí...
solidní dopravní fotogalerie... http://norton1.ic.cz
Pako
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1808
Registrován: 6-2002


Odesláno Středa, 11. července 2007 - 22:13:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dobrý večer.

Kolegové, všimli jste si dnes, že na 11/105 a 11/101 byly pěkně vyšmiknuté soupravy T3? Začínám litovat, že si na cestu do práce neberu foťák, vidět soupravu na d-11, resp. 2 soupravy d-11 stojící na smyčce Výstaviště, kolikát se to člověku poštěstí...

Trošku mimo tuto diskusi: Nevíte náhodou, co se stalo s 7902...? Už jsem ho neviděl dost dlouho...

Svezl jsem se dnes ráno na d-6 s 1318... Klidná jízda, interiér v poho... Začínal jsem mít pocit, že žiju v Evropě...
Vznik tram.provozu v Ostravě:
Důvod: Spojení města s nádražím Přívoz. Omnibusy nestačily. 18.08.1894 otevřena linka parní tramvaje z nádr. přes Mor.Ostravu do Vítkovic. Majitel: Brněnské místní dráhy (BLEG). 18.05.1899 zahájen provoz na další trati v úseku Mor.Ostrava–Lhotka–Hulváky. Rozšiř.sítě parní tramvaje zvyšovalo náklady, klesala hospodárn.; síť k 1.05.1901 elektrifikována.
Pako
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1809
Registrován: 6-2002


Odesláno Středa, 11. července 2007 - 22:14:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Norton: Čím jezdil táta František donedávna...? Superbem... Čím jezdí dnes...???
Vznik tram.provozu v Ostravě:
Důvod: Spojení města s nádražím Přívoz. Omnibusy nestačily. 18.08.1894 otevřena linka parní tramvaje z nádr. přes Mor.Ostravu do Vítkovic. Majitel: Brněnské místní dráhy (BLEG). 18.05.1899 zahájen provoz na další trati v úseku Mor.Ostrava–Lhotka–Hulváky. Rozšiř.sítě parní tramvaje zvyšovalo náklady, klesala hospodárn.; síť k 1.05.1901 elektrifikována.
Mayg
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1486
Registrován: 11-2004


Odesláno Středa, 11. července 2007 - 23:00:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

na d-11 tato krásná souprava
 

jinak na d-7 1316+1313 (ještě v pondělí měla 1316 vuzek)
na d-17 1320+1323 (tu jsem ještě neviděl, ale nebyl jsem tu týden a zprávy jsem jen rychle prolítnul takže možná už to tu bylo)

ad jeden takový skromný dotaz:
mají vozy 1507 a 1508 na prázdniny nějakou práci kromě cvičných jízd a odtahování zdechlin? Dnes jsem viděl 1508 jako služební jízdu jak vyjížděla z Křivé a dal bych krk na to že si jela pro tu mrtvolku co tady byly fotky.
Ostrava: 2007 Genocida tramvají T3 započala wanpír se šíří 775,747
Foťte kachny! Než jim upadne druhá hlava a bříško se propadne dolů (Už jich moc nezbývá )
Fotky nejen dopravní
Kdo si přečetl, že poslední písmenko mojeho nicku je Q má buď FF nebo neumí číst :-)
Boris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1306
Registrován: 6-2002


Odesláno Čtvrtek, 12. července 2007 - 06:57:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A čím teda jezdí? Zatím to nebylo v prokazatelném seznámení...

Kola se samozřejmě brousí, pokud jsou na nich plochy nebo vlnky. Pokud byly někdy na kolech kritické plochy a BET nejela, plochy se zabrousily ruční bruskou, ale pořádná díra v kole se dá odstranit opravdu jenom obroušením celého obvodu kola.
Denny
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 347
Registrován: 12-2005


Odesláno Čtvrtek, 12. července 2007 - 07:19:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tak to vypadá že nás čeká 28.7. opět výluka kdy nasadíme obousměrnou KT8 a to jako náhradu za d-2 v úseku Mírové náměstí - Vysoké pece (jednokolejně) a dál na Výstaviště dvojkolejně. Bude se pokládat živice na Ruské a jelikož už bude běžet i výluka na 17. listopadu tak nebudeme mít tolik řidičů na NAD. Jen doufejme že nám bude nějaká obousměrná KT8 jezdit.
www.helax.cz dance music radio
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4606
Registrován: 5-2005


Odesláno Čtvrtek, 12. července 2007 - 07:25:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Denny: Nešlo by to odložit o týden? Já jsem totiž ve Warszawě a nemůžu si to přece nechat ujít...

(Příspěvek byl editován uživatelem Ostravák.)
MHD Ostrava FOTO Ostrava
...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
521
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.102.15.64
Odesláno Čtvrtek, 12. července 2007 - 07:30:51   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

1507,1508,1015 přes prázdniny STOP.

Velice mě pobavilo frézování kol .
- U frézování koná hlavní řezný pohyb nástroj ( Tak proč se tak pracně připojuje trakčák a točí nápravou, když chytrolíni to umí i jinak).
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4607
Registrován: 5-2005


Odesláno Čtvrtek, 12. července 2007 - 07:40:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

U 1507, 1508 bych to pochopil. Šetří se km, ale proč stojí 1015?
MHD Ostrava FOTO Ostrava
...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
Mayg
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1488
Registrován: 11-2004


Odesláno Čtvrtek, 12. července 2007 - 08:47:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Ostravak: nejspíš aby se v tichučku cyklistická veřejnost zapoměla ,že nějaký cyklouš existuje a loni se s nim svezli.
Ostrava: 2007 Genocida tramvají T3 započala wanpír se šíří 775,747
Foťte kachny! Než jim upadne druhá hlava a bříško se propadne dolů (Už jich moc nezbývá )
Fotky nejen dopravní
Kdo si přečetl, že poslední písmenko mojeho nicku je Q má buď FF nebo neumí číst :-)
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4608
Registrován: 5-2005


Odesláno Čtvrtek, 12. července 2007 - 08:55:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No tohle mě taky napadlo, ale příjde mi to pytlem praštěné.
MHD Ostrava FOTO Ostrava
...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
Xxichtyl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1123
Registrován: 10-2003


Odesláno Čtvrtek, 12. července 2007 - 10:16:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pako: 7902? no já ji vidím teda často... to bude tím, že asi málo jezdíš do Petřkovic ne? (odpoledne)
KAROSA IRISBUS ARES 15M - první pořádný autobus na linkách ODIS
Kdo nežije na prajzské..nikdy nezažil klid, pohodu a mír!
http://www.mds.yc.cz
poslední aktualizace : 15.6.2007
Norton
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1628
Registrován: 12-2004


Odesláno Čtvrtek, 12. července 2007 - 10:33:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

521: Sorry, občas se člověk může upsat (a zaměnit pojmy), ne?
: No, ani já tu po celou dobu výluky na 17.11. nebudu, takže kdo bude dokumentovat?
Co naplat, vše už tady jednou bylo a bude zase... Mění se jen čas, místo a obsazení rolí...
solidní dopravní fotogalerie... http://norton1.ic.cz
3313
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 92
Registrován: 4-2006
Odesláno Čtvrtek, 12. července 2007 - 11:18:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Lidi, prosím, dokáže mi někdo vysvětlit, k čemu slouží (sloužila) druhá kolej na smyčce NH jižní brána??? Děkuji.
ICQ: 190-403-678(pisněte všeci)
URL: www.linka401.wz.cz
mail: helmans666@seznam.cz
M¨´
Muchachos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 158
Registrován: 7-2006


Odesláno Čtvrtek, 12. července 2007 - 13:14:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pako:7902 jezdí na a-98
Zmatkař
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 68
Registrován: 10-2006


Odesláno Čtvrtek, 12. července 2007 - 19:32:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

3313: smyčka nhkg -kolej slouží k tomu ,aby když má domkař ,bydlící uvnitř slépku tak aby aj ona věděla že za koleje nesmí loziť proto je to dokola aby se zmátla a zůstala doma
Pako
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1810
Registrován: 6-2002


Odesláno Čtvrtek, 12. července 2007 - 19:42:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dobrý podvečer.

Ad Ostravák: Správně. Člověk si zde 10x rozmyslí, než něco vůbec napíše, protože autocenzura funguje docela spolehlivě... Člověk něco napíše v dobré víře, pak se dva dny nestačí divit, kolik povyku kolem věcného problému se zde nadělá, a většinou to končí tím, že fandové MHD Ostrava, kteří nejsou v zaměstnaneckém poměru vůči DPO, jsou vlastně saláti, kteří ničemu neruzumějí (rozumět něčemu = být zaměstnancem, protože jen prosté užívání logiky a zdravého rozumu + nějakých těch zkušeností odpozorovaných po několika letech, co se tomuto koníčku člověk věnuje, není prostě adekvátní). Proto jsem třebas sám příspěvky zde omezil a spíše komunikuji prostřednictvím e-mailů. To si, prosím nestěžuju, to jen konstatuju fakt. Ale včera jsem se zase po dlouhé době dost nasmál, vzpomněl jsem si na bývalou ředitelku gymplu, kam jsem chodil ještě za Husákova mocnářství: "...Soudruzi, socialismus má možná nějakou tu drobnou chybičku, ale vy jste ještě nic nedokázali, takže nemáte absolutně právo chyby socialismu kritizovat...".

Ad Boris: V čem vlastně jezdí...??? No to by mě právě zajímalo, protože jsem ho viděl vystupovat i nastupovat do něčeho, co jsem z tramvaje nedokázal spolehlivě identifikovat, ale troufnu si říci, že to superb už nebyl. Pokud se pletu, pak má hluboká omluva...

Ad 7902: Vím, že mi utrhnete hlavu, sem to opravdu nepatří, ale přeci nepolezu ke konkurenci... Na a-97 se střídají 7901, 7903 a 7905. Na a-99 vídávám zpravidla 7901 a 7905, občas (třebas dnes) 7904. 7902 jsem v končinách, kterými projíždím, viděl snad jen 2x, a již mnoho dnů tomu nazád...

Ad 3313: 2. kolej na NH - no řekl bych, že většinou jako manipulační, když něco kikslo... Idem kusá odstavná např. v Zábřehu, ne...?

P.S.: Husák, soudruzi, to byl takový ten píp-píp-píp-píp-píp, který kdysi seděl na hradě, odkud za normálních okolností kdysi vládli čeští králové...
Vznik tram.provozu v Ostravě:
Důvod: Spojení města s nádražím Přívoz. Omnibusy nestačily. 18.08.1894 otevřena linka parní tramvaje z nádr. přes Mor.Ostravu do Vítkovic. Majitel: Brněnské místní dráhy (BLEG). 18.05.1899 zahájen provoz na další trati v úseku Mor.Ostrava–Lhotka–Hulváky. Rozšiř.sítě parní tramvaje zvyšovalo náklady, klesala hospodárn.; síť k 1.05.1901 elektrifikována.
Pako
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1811
Registrován: 6-2002


Odesláno Čtvrtek, 12. července 2007 - 20:16:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

P.P.S.: Aby nevznikla mýlka - to, co jsem napsal ad Ostravák, tím samozřejmě nenarážím na spřátelené duše Hakiho, Jenkiho, Dennyho a Borise...
Vznik tram.provozu v Ostravě:
Důvod: Spojení města s nádražím Přívoz. Omnibusy nestačily. 18.08.1894 otevřena linka parní tramvaje z nádr. přes Mor.Ostravu do Vítkovic. Majitel: Brněnské místní dráhy (BLEG). 18.05.1899 zahájen provoz na další trati v úseku Mor.Ostrava–Lhotka–Hulváky. Rozšiř.sítě parní tramvaje zvyšovalo náklady, klesala hospodárn.; síť k 1.05.1901 elektrifikována.
Denny
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 348
Registrován: 12-2005


Odesláno Pátek, 13. července 2007 - 07:00:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Ostravak: termín výluky se posunout nedá, stanovila si ho fa ODS a termín dokončení celé stavby je 31.7.2007

zase nás čeká couvání s lidma, bude se měnit jazyk sjízdné výhybky na Palkovského a d-7 zajede z Výškovic rovně na Ruskou, pak couvne na Závodní a rovně na Palkovského. Termín přesně nevím
www.helax.cz dance music radio
Pako
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1812
Registrován: 6-2002


Odesláno Pátek, 13. července 2007 - 09:02:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dobré dopoledne,

dnes 1401 na 3/407.
Vznik tram.provozu v Ostravě:
Důvod: Spojení města s nádražím Přívoz. Omnibusy nestačily. 18.08.1894 otevřena linka parní tramvaje z nádr. přes Mor.Ostravu do Vítkovic. Majitel: Brněnské místní dráhy (BLEG). 18.05.1899 zahájen provoz na další trati v úseku Mor.Ostrava–Lhotka–Hulváky. Rozšiř.sítě parní tramvaje zvyšovalo náklady, klesala hospodárn.; síť k 1.05.1901 elektrifikována.
Martins
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 755
Registrován: 5-2004


Odesláno Pátek, 13. července 2007 - 10:11:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak co chlapi, kdo si dá na moje zdraví jednoho vychlazeného Radegasta v pivní Astře ? Ze mě bude odpoledne taxikář, takže můžu pouze obdivovat lesk a pěnu.

Křiváci se dneska vyšvihli - na d-8 jezdí 751+771
Ženy bez mužů vadnou, muži bez žen blbnou :o)

http://foto.prazsketramvaje.cz - fotky z českých, slovenských i zahraničních tramvajových provozů
3313
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 93
Registrován: 4-2006
Odesláno Pátek, 13. července 2007 - 10:30:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Pako: No ale podle mě, nebylo to v historii něco jako na Hlučínské (černý potok)??? Jen tak to tam přece být nemůže...
ICQ: 190-403-678(pisněte všeci)
URL: www.linka401.wz.cz
mail: helmans666@seznam.cz
M¨´
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4610
Registrován: 5-2005


Odesláno Pátek, 13. července 2007 - 10:45:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

3313: Ne. Žádný důvod. Nikdy nic za smyčkou NH jižní brána nebylo.
Martins: No co, alespoň si porubáci užijou historie...
MHD Ostrava FOTO Ostrava
...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
Martins
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 756
Registrován: 5-2004


Odesláno Pátek, 13. července 2007 - 12:30:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Naša pivní tramvaj. Úkolu, následující dva dny nezdechnout, se zhostila Astra 1207
 

Svezl jsem se s ní od vodárny k Výstavišti, zrovna v době kdy před ní z Poruby do Ostravy 5 minut nic nejelo = kdo se chtěl dočkat piva, musel se probít do předního článku.


Ostravák : Nebylo to myšleno nijak ve zlém, 751 jest moje oblíbená

Na d-3 se odpoledne dvojwany nedočkáte, nahrazovala kolem jednácté hodiny na Výstavišti K2R.P 803 na d-11.
Ženy bez mužů vadnou, muži bez žen blbnou :o)

http://foto.prazsketramvaje.cz - fotky z českých, slovenských i zahraničních tramvajových provozů
Vtobola
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 264
Registrován: 12-2006


Odesláno Pátek, 13. července 2007 - 15:07:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

nevím jestli je to pravda ale v televizi mluvil starosta a říkal že se bude opravovat hlavní nádraží a že bude tramvajová a trolejbusová smyčka posunuta dál. a říkali že by se to mělo začít spravovat v roce 2008 - 2010
T3 mizí,wany se šíří
staré kachny,dobré kachny

foťte kachny už zbývají jen 2 to je dost málo!!!

Hrajete bahn? chcete nové ostravské vozy?
Máte jedinečnost šanci si odemne stáhnout vozy Vario LF2,VV60LF,T3r.EV,Solaris urbino 12, staré tramvaje a další (moje výroba)
Wilhelm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 64
Registrován: 1-2007
Odesláno Pátek, 13. července 2007 - 15:10:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pamatuji že na smyčce NH byla dříve slepá kolej, až pak z toho udělali dvorek pro tu slepici
Norton
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1629
Registrován: 12-2004


Odesláno Pátek, 13. července 2007 - 15:12:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vtobola: mohly by být bližší informace (kdy a kde to bylo řečeno)? Díky...
PS: LF2 na 11/4
Co naplat, vše už tady jednou bylo a bude zase... Mění se jen čas, místo a obsazení rolí...
solidní dopravní fotogalerie... http://norton1.ic.cz
Wilhelm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 65
Registrován: 1-2007
Odesláno Pátek, 13. července 2007 - 16:33:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Norton: Na OHN přesun obou smyček cca do míst kde je dnes servis autobaterií a stará tovární hala s reservou na budoucí protažení tram. tratě na Hlučínskou. Před nádr. halou pouze nástup a výstup. Dále výstavba nového přednádraží, obchodní zóny a většího parkoviště.
Náklady cca 100 Mio. Hlavní zůstane Hlavním i kdyby na Svinově letadla přistávala. Mmch ta přestavba čelní stěny haly se opravdu povedla.
Absolut
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1419
Registrován: 6-2005


Odesláno Pátek, 13. července 2007 - 16:37:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vtobola: Ano, to je pravda. Smyčka bude připravena k napojení na Hlučínskou. Kousek tratě přes SBN včetně zastávek d-12 se výhledově zruší a bude se jezdit pouze přes Hl.n. Je to hezky nakreslené v ÚP, akorát smyčka bude jinde a jiná (velká tram smyčka a uvnitř obratiště pro trolejbus). Zastávky budou v přímé společné tram i trolejbus. A sanmozřejmě se ubourají ty pitomé obloukové střechy.
Nikdy nic nevíš, dokud to doopravdy nevíš.
Absolut
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1420
Registrován: 6-2005


Odesláno Pátek, 13. července 2007 - 16:40:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zase pozdě jo, to průčelí bude moc hezké. Někde mi prošly rukou vizualizace.
Nikdy nic nevíš, dokud to doopravdy nevíš.
Norton
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1630
Registrován: 12-2004


Odesláno Pátek, 13. července 2007 - 16:59:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Absolut, Wilhelm: mohl bych poprosit (na mail=SZ) o zdroj infa k této akci? Pak vám povím proč ... Díky moc.
Co naplat, vše už tady jednou bylo a bude zase... Mění se jen čas, místo a obsazení rolí...
solidní dopravní fotogalerie... http://norton1.ic.cz
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4611
Registrován: 5-2005


Odesláno Pátek, 13. července 2007 - 17:31:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Norton:
MHD Ostrava FOTO Ostrava
...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
Norton
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1631
Registrován: 12-2004


Odesláno Pátek, 13. července 2007 - 18:41:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ostravák: JJ, to se směje, když víš, že...
A ještě pár fotek z posledních dní:
 
 

 
 
Co naplat, vše už tady jednou bylo a bude zase... Mění se jen čas, místo a obsazení rolí...
solidní dopravní fotogalerie... http://norton1.ic.cz
Vtobola
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 265
Registrován: 12-2006


Odesláno Pátek, 13. července 2007 - 20:02:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tak na to hlavní nádraží se můžete podívat na televizním kanále fabex ostravsko TV každou sudou hodinu.ale jak sem to viděl v televizi vypadalo to hezky.ale jak říka abslolut viděl jsem to jinak.. vlastně jak je tam ta střecha před nádražím ta bude asi o 10 metrů delší,za ni bude hned smyčka tramvaje.vedle te smyčky tramvaje bude ta trolejbusová smyčka jak je doteť ale bude posunuta jak ta smyčka tramvaje.tam bylo víc návrhu skusím najit nějaký web kde je to napsane víc informaci sem nestihl vidět nebo zapoměl
T3 mizí,wany se šíří
staré kachny,dobré kachny

foťte kachny už zbývají jen 2 to je dost málo!!!

Hrajete bahn? chcete nové ostravské vozy?
Máte jedinečnost šanci si odemne stáhnout vozy Vario LF2,VV60LF,T3r.EV,Solaris urbino 12, staré tramvaje a další (moje výroba)
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4615
Registrován: 5-2005


Odesláno Pátek, 13. července 2007 - 20:05:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vtobola: Absolut má pravdu.
MHD Ostrava FOTO Ostrava
...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
Vtobola
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 266
Registrován: 12-2006


Odesláno Pátek, 13. července 2007 - 20:15:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ostravak: aha tak sem se zase splet. ale nějaké info a video se pokusím najít
T3 mizí,wany se šíří
staré kachny,dobré kachny

foťte kachny už zbývají jen 2 to je dost málo!!!

Hrajete bahn? chcete nové ostravské vozy?
Máte jedinečnost šanci si odemne stáhnout vozy Vario LF2,VV60LF,T3r.EV,Solaris urbino 12, staré tramvaje a další (moje výroba)
tiskař
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.185.227.1
Odesláno Pátek, 13. července 2007 - 20:48:46   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vtobola - třeba toto (use the google)?
 
Vtobola
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 267
Registrován: 12-2006


Odesláno Pátek, 13. července 2007 - 20:50:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

nojo ale v televizi to bylo jinak koleje byly vedle sebe a trolejbusová smyčka byla uprostřed ale byla jinačí ja to prostě viděl jinak ale už posílam at mi z Tv fabex pošlou video
T3 mizí,wany se šíří
staré kachny,dobré kachny

foťte kachny už zbývají jen 2 to je dost málo!!!

Hrajete bahn? chcete nové ostravské vozy?
Máte jedinečnost šanci si odemne stáhnout vozy Vario LF2,VV60LF,T3r.EV,Solaris urbino 12, staré tramvaje a další (moje výroba)
Mayg
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1489
Registrován: 11-2004


Odesláno Pátek, 13. července 2007 - 21:07:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Norton:
co jest pravdy na Absolutích slovech o zrušení úseku přes SBN?
A ještě jsem se chtěl zeptat, nevíš kdy se poseče stavájící kryté nástupiště na HL.N?

Takže Radegast tramvaj:
dneska jsem se svezl dokonce dvakrát (Ti co mě znají mě určitě neobviní že proto že jsem chtěl to pivo) a jaké jsou mé dojmy? (pokud Vás to zajímá, Ti co si myslí že jen kritizuju ať dál nečtou)
No představoval jsem si to trošku jinak, doufal jsem v nějakou hudbu nebo reklamní předměty (kromě piva) třeba jen obyčejné letáky, ale budiž jak si to pivovar vymyslel tak to nepochybně má. Pro ty co se nesvezli tak probíhá to tak že co cca 4 zastávky se ozve uvítací hlášení, tramvaj proběhne kočka ještě s nějakým týpkem a kdo chce tomu dají pivo. Co mě například zamrzelo, je že se trošku (schvalně či neschválně) opomělo na informační systém. To že na BUSE je VSuvka no budiž, domnívám se sice že nahrat do jediné tramvaje piktogram třeba půllitru není takový problém, ale možná vidím ten svět přece jen trochu jinak. Ale to, že nikde (kromě papírových letáků uvnitř) nejde zjistit trasa, to mě zamrzelo. Boční BUSE pouze s konečnou stanicí, a vnitřní úplně stejně (ani přes: nejezdilo). No a poslední věcí co by se mi líbila jinak jsou zapnuté označovače jízdenek, za mou dobu jízdy si minimálně 4 lidi označili jízdenky (zbytečně jelikož tramvaj přepravuje zdarma), však by se moc nestalo kdyby se buď vyply nebo jen zakryly. :-)
No a pár fotek:
 
 
 
 
 
 
 
Ostrava: 2007 Genocida tramvají T3 započala wanpír se šíří 775,747
Foťte kachny! Než jim upadne druhá hlava a bříško se propadne dolů (Už jich moc nezbývá )
Fotky nejen dopravní
Kdo si přečetl, že poslední písmenko mojeho nicku je Q má buď FF nebo neumí číst :-)
Vtobola
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 268
Registrován: 12-2006


Odesláno Pátek, 13. července 2007 - 21:11:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

bude jezdit i zítra ta pivni tramvaj?
T3 mizí,wany se šíří
staré kachny,dobré kachny

foťte kachny už zbývají jen 2 to je dost málo!!!

Hrajete bahn? chcete nové ostravské vozy?
Máte jedinečnost šanci si odemne stáhnout vozy Vario LF2,VV60LF,T3r.EV,Solaris urbino 12, staré tramvaje a další (moje výroba)
Mirda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1033
Registrován: 8-2004


Odesláno Pátek, 13. července 2007 - 21:15:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mayg: Není problem na mypolu zmáčknout tlačítko "vypnutí tisku" a u všech označovačů náhle začne svítit červená dioda a nepůjdou označovat jízdenky.

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace