K-report
 

Archiv do 29.července 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Tramvaje a metro » Tramvaje v Ostravě » Staré archivy » Archiv do 29.července 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Inekon
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4
Registrován: 7-2007
Odesláno Úterý, 24. července 2007 - 20:19:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hoši, neberte datum, to je špatné je to focené předevčírem..
Inekon
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5
Registrován: 7-2007
Odesláno Úterý, 24. července 2007 - 20:22:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

JJ to se nám opravdu nezdá, pomalu všechny Tria pochcipaly a ted Astry. Zachvíly to budou T3. A celkem hodně nehod se stalo za poslední měsíc, kdybych to měl porovnat s minulým rokem
Norton
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1646
Registrován: 12-2004


Odesláno Úterý, 24. července 2007 - 20:35:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes (odpoledne, v podvečer?) bourala 982+978 s nějakým autem - viděna projíždějíc kolem telekomáku směr vozovna (otlučené plenty na čumáku).
Tak se nám na trať vrátila 1317. Dnes na d-7 s 1313 (+/-). A postřeh z jízdy: po rozjezdu na Svinově (vystoupil jsem, proto jsem to viděl) se přední vůz (1317) choval, jak má a zadní vydával takové ty typické rány, které už zde byly několikrát zmiňovány (~škubání). Co je příčinou nevím, zde to nikdo ještě "nepráskl", ale projevuje se to tak, že v krátkém intervalu (cca 1-3x za sec.) jakoby přiskočí a odskočí kolejovka. Co to musí dělat s kolejí samotnou, je jasné (navíc mi přišlo, že spíše jde dolů nejprve její přední část = na hranu, nikoliv naplocho), nemluvě o spřáhlech...
Co naplat, vše už tady jednou bylo a bude zase... Mění se jen čas, místo a obsazení rolí...
solidní dopravní fotogalerie... http://norton1.ic.cz
Gakon
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1143
Registrován: 8-2002


Odesláno Úterý, 24. července 2007 - 21:06:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Dog: Co mi zbývá .

Ad Norton - tou 1313 jsem dneska v podvečer jel a rozjezdy byly hrozné. Hodně to škubalo - připadal jsem si jako na nějaké zadrhlé kolotočové atrakci. Dosti nepříjemné. I kdy jindy letargičtí spolucestující zpozorněli
Boris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1319
Registrován: 6-2002


Odesláno Úterý, 24. července 2007 - 21:30:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Je to zřejmě nějaká konstruktéry neočekávaná činnost skluzové ochrany. Zatím se zřejmě neví, co a jak a co s tím. Hlučné rány vznikají v uložení otočných čepů v kolébkách podvozků.
Norton
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1647
Registrován: 12-2004


Odesláno Úterý, 24. července 2007 - 21:37:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Boris: díky Konečně nějaká technická diskuse Mmch., kolikže zbývá v OV obousměrných tramvají? Na pokrytí d-1, 2, 8 asi málo, že?
Co naplat, vše už tady jednou bylo a bude zase... Mění se jen čas, místo a obsazení rolí...
solidní dopravní fotogalerie... http://norton1.ic.cz
Boris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1320
Registrován: 6-2002


Odesláno Úterý, 24. července 2007 - 21:46:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

T3 chcípat nebudou, protože v nich není tolik teplotně choulostivé elektroniky. Progress, ač plně elektronický, zatím odolává úplně všemu a příčinou poruch je vždy příslušenství. Ze stejnosměrných výzbrojí je Progress evidentně nejlepší (TV8 fuj).
tramdriver
Neregistrovaný host
Odeslán z: 81.91.217.26
Odesláno Středa, 25. července 2007 - 08:05:08   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes v noci ( cca 22,43 ) nám na delší dobu umřelo TRIO 1251. Těžší DN. Předběžná škoda ( údajně ) skoro 1 Mega. Stalo se na křiž.Novinářská-Výstavní-28.Října. ( dům Energetiky ). Odklon trval 3 hodiny. Jezdilo se po Vítkovické-Ruské-Plzeňské
Jirka_m
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 803
Registrován: 5-2006


Odesláno Středa, 25. července 2007 - 11:37:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tramdriver: Jojo, dneska jsem tam jel a všiml jsem si těch vyjetých kolejí v betoně a podouraných svodidel.. Máte někdo fotky?
Práce ještě nikoho nezabila, ale nerad riskuji! ICQ: 225-833-748


www.eli.borec.cz
Tommas
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 401
Registrován: 5-2004


Odesláno Středa, 25. července 2007 - 12:35:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Včera 23:00 jsem jel d-19 ze Svinova a zaregistraval jsem d-9 od NVV -> jih a plno majáčků u Energetiky, ale po celodenním cestování se mi nechtělo zkoumat detaily a navíc baterky ve foťáku KO.
Klasické T3 = nejlepší současné vozy. Ať žijí zrychlovače !
www.MHDOVA.IC.cz
Jenki
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2449
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 25. července 2007 - 13:50:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bylo tam i dost panáčků od tisku a TV, takže fota vyplavou, nebojte.

1251 jela na d-11 směrem na Hulváky a od Carrefouru vyletěla Toyota Yaris. Zřejmě se řidič snažil se předvést před těma dvěma slepicema co měl vzadu a ještě před tramvají přefičet na Výstavní. O fous mu to nevyšlo. Výsledek : Yaris na šrot, ale všichni vystoupili. Trio vykolejené oběma povozky a zalomené do "Z" uprostřed křižovatky, pantograf rozsekaný na kousky, plasty kolem čela taktéž, spřáhlo Sécheron pozohýbané úplně všechno co jde vč. nosiče, kloubu a základny, tj. taktéž na vyhození. Trošku promáčklý pravý bok čela, jinak nic, ani vysypané okno. Zato sklo z Yarisu je až na střeše :-)
Jenki
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2450
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 25. července 2007 - 14:00:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Následující 2 obrázky jsou ze serveru www.pozary.cz - trošku jsem si s nima pohrál, aby bylo lépe vidět, jak to dopadlo :

 

 

Jinak tam píšou, že v autě byli 4 kluci, já měl informaci 1 kluk + 2 baby, ale to není až tak podstatné.

(Příspěvek byl editován uživatelem Jenki.)
Olsi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 64
Registrován: 10-2006


Odesláno Středa, 25. července 2007 - 16:07:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chudák Trio, to musela bejt pěkná šlupa, doufám, že to ten řidič gumokolu zacvaká. Mnoho zdaru při resuscitaci přední části tramky. Zdá se, že někdo nemá Tria rád, že by nějaký nepřející pracovník Škodovky?
Uhlomír Parostojevsky :"Úzká pára, to je kára."
Libro
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 122
Registrován: 2-2004


Odesláno Středa, 25. července 2007 - 17:22:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Taky je mi 1251 líto, doufám, že Trio lékaři rychle odoperují a půjde zpět do provozu!

Jinak dnes 1401 řádila na d-11
 

Ještě k té trati kolem Duhy... Pokud si vzpomínám dobře, tak se starosta Novák vyjádřil, že je to drahé, ale že pokud by si DPO sehnalo peníze např. z fondů EU, tak by se mohla diskize znovu otevřít. Já myslím, že v tom případě by už nebyla žádná diskuze, ale rovnou by se stavělo, jinak by to nebyl Novák, ale Hlupák (sorry za tu urážku, ale nemohl jsem si pomoci).
Tak mě napadlo, jestli někdo neví, zda je možnost na to peníze sehnat a pokud ano, tak jestli v tomto směru vyvíjí DPO nějakou aktivitu???
http://tramvaj.webgarden.cz/
Wilhelm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 67
Registrován: 1-2007
Odesláno Středa, 25. července 2007 - 19:20:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Havárie 1251:Nevím jestli jsou vozidla nějak havarijně pojištěny, ale myslím si, že by už měl DPO začít využívat možnosti soudní náhrady škody mimo rámec zákonného pojištění. I s ohledem na možnost žaloby vůči DPO nějakým potencionálním zraněným cestujícím nebo chraň bůh pozůstalými po zemřelém při nehodě. Začíná to již být tady zvykem, že každý každého žaluje o každé uprdnutí.
Pako
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1818
Registrován: 6-2002


Odesláno Středa, 25. července 2007 - 19:37:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dobrý podvečer.

Je to síla, jak takový malý chcípák, jako Yaris, dokáže způsobit takovou škodu. Je mi sice jasné, že u tramvaje stačí nadzdvihnout předek a zadek si popostrčí vůz už mimo trať sám, na druhou stranu, přeci jen i předek tramvaje, zejména vozu TRIO, neváží jednu tunu...

Doufám, že řidič gumokola byl řádně vyšetřen, byla provedena dechová zkouška (třeba není z rodiny Košťálů, takže i na něj dopravní policie mohla mít metr) a že nezpůsobilost pro řízení motorových vozidel je již na cestě...

Jinak nápad s vymáháním náhrady škody se mi zdá být dobrý... Blbnul, tak ať si to cvaká až do konce života...
Vznik tram.provozu v Ostravě:
Důvod: Spojení města s nádražím Přívoz. Omnibusy nestačily. 18.08.1894 otevřena linka parní tramvaje z nádr. přes Mor.Ostravu do Vítkovic. Majitel: Brněnské místní dráhy (BLEG). 18.05.1899 zahájen provoz na další trati v úseku Mor.Ostrava–Lhotka–Hulváky. Rozšiř.sítě parní tramvaje zvyšovalo náklady, klesala hospodárn.; síť k 1.05.1901 elektrifikována.
Jenki
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2451
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 25. července 2007 - 19:46:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pojištění vozidel MHD je v rámci běžného zákonného pojištění, takže platí :

- nehoda z cizí viny - pojišťovna zaplatí DPO celou škodu
- spoluvina - přiměřené krácení náhrady
- vina DPO a nehody vlastních vozidel mezi sebou - pojišťovna neplatí nic, řidiči lze ze zákona jako náhradu škody vzít maximálně 4,5 násobek průměrné měsíční mzdy a zbytek jde na vrub DPO. Na toto se DPO svého času zkoušel pojistit, ale nabídky pojištění byly tako vysoké, že se to nevyplatilo. Pojišťovna není charita.

Možnosti soudní náhrady škody mimo rámec zákonného pojištění - to těžko, protože když zákonné pojištění pokryje veškeré vzniklé škody (včetně škod na zdraví apod.) tak už se není o co soudit.
Spíš by mělo zajímavý preventivně výchovný charakter tlačit PČR do častějšího využívání obžaloby z trestného činu Obecného ohrožení, prootže (a to je tento případ) pokud tam není alkohol ani vážnější zranění, tak se obvinění z obecného ohrožení nevznáší. Takhle to bude "jenom" správní řízení + flastr + asi 7 bodů.
Inekon
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6
Registrován: 7-2007
Odesláno Středa, 25. července 2007 - 19:57:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ale víte co by mně zahímalo? Jak takové autíčko jako je Yaris dokáže takhle vykolejit tramvaj, že ji takhle odhodil, to musel jet poté teda pořádně rychle. chudák Trio,ty Tria mají v poslední době nějakou smůlu. Měly by jsme je fotit, zachvíly nezbudé žádné...
Jenki
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2452
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 25. července 2007 - 20:09:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Je to síla, jak takový malý chcípák, jako Yaris, dokáže způsobit takovou škodu.

Není to až tak nepochopitelné. Podle toho, co ke mně (ústně - bez záruky) dospělo, jel ten "chcípák" 80km/h, a kinetická energie roste s 2 mocninou rychlosti. Navíc jsou v tomto směru modernější (tužší) vozy v nevýhodě - pokud by narazilo do něčeho "měkkého" (T3, T6) tak sešrotuje kus bočnice, zatímco u novějších (a tužších) vozů se síla nárazu přenese na rám, na podvozky, na kola a šup ven z kolejí. Dost příkladů na toto téma je s Astrami, ale i s T3 se dají vyvádět pěkné vylomeniny (jen tak co mě napadá za poslední léta : T3 vs BMW X5 v noci u Vodárny, X5 na odpis + 2ks "exclusive hadičkové menu FNSP Poruba", T3 udělala hodiny; 2xT3 vs os. auto na Zárubku - oba vozy vykolejené na nástupišti směr Hranečník, v os. autě spolujezdkyně těžce nebo ex; z nedávné doby 777 vs Octavia u Ferony).

Co mě osobně těší je fakt, že Trio dokázalo perfektně ochránit řidiče i cestující (dokonce vydržela všechna okna!), poměrně velká hmotná škoda je způsobena totální likvidací dvou dost drahých komponentů - sběrače Lekov a spřáhla Sécheron. Očesané plasty a trošku omlácené čelo jsou brnkačka, i když nějaké ty hodiny to spotřebuje.
Wilhelm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 68
Registrován: 1-2007
Odesláno Středa, 25. července 2007 - 20:13:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jenki: Náhrada škody ze zákonného pojištění je dána takhle: měl jsem před léty (10let) nezaviněnou nehodu. Řádně vyšetřenou PČR a nahlášenou v té době jisté nejmenované monopolní pojišťovně. Oprava v servisu ( ne u meloucháře)vyšla na 27000. Přišel nažehlený frajírek ve fialovém sáčku a vydal toto resumé: Opravu vám uhradíme, ale vzhledem ke stáří vozu dostanete 18500. A já musel doplatit zbytek ani jsem nemrkl. Před měsícem se mi pod služ. auto Felicia položil frajer bez papíru na sk. "A" s Cagivou 750 (mmch. profesionální šofér kamiónu, nabízel mi 50 papírů, že budu držet hubu).Urvané kolo, kastle hnutá atd. Pojišťovák konstatoval že zústatková hodnota vozu dle tabulek je 24000, přibližná cena opravy 65000 a autíčko muselo jít na odpis. Muselo se koupit nové.tzn. leasing, akontace atd. Přitom mohlo ještě v pohodě dva roky jezdit.
Jenki: zdraví tě Eva Mikša
Wilhelm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 69
Registrován: 1-2007
Odesláno Středa, 25. července 2007 - 20:23:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co se týče pevnosti tram. vozů, tak si myslím, že je lepší zkaličit jeden až čtyři členy osazenstva ( vetšinou viníků ) než pomlátit třista cestujících v .
Jenki
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2453
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 25. července 2007 - 20:25:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pořiď si vlastní právní oddělení a půjde ti to líp, pak si na tebe pojišťovna netroufne :-)

Jinak já z vlastní zkušenosti mám z náhradami z povinného ručení zkušenosti dobré (1x do mě napálili, 1x přítelkyni nacouvali do dveří). Asi je to případ od případu.

Těch 50tisíc... no to bych hodně přemýšlel, ale asi nevzal, protože za zatajení nehody bych mohl mít problémy nejen s řidičákem na , ale i . Krom toho si pak může druhý účastník začít něco vymýšlet, uplatňovat různé metody "mám na to 15 svědků" a tak.

E.M. taky pozdrav :-)
Inekon
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7
Registrován: 7-2007
Odesláno Středa, 25. července 2007 - 20:25:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

S tou Feronou, to je síla, ta tramvaj se jenom rozjížděla, JENOM, a auto bylo na šrot ve sloupu. Aspon ví, že příště nemá takovou šanci vyhrát.
Inekon
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 8
Registrován: 7-2007
Odesláno Středa, 25. července 2007 - 20:28:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

  Připomenutí u Ferony.
Martins
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 761
Registrován: 5-2004


Odesláno Středa, 25. července 2007 - 20:45:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, nedávno jsem slyšel o nehodě 777ičky trochu odlišnou verzí. Prý řidič zastávkou projel (nebo do ní nedobrzdil). Nedokáži posoudit co je na tom pravdy, ale logicky není normální, aby srážka s autem pár metrů za zastávkou skončila takto drasticky a tramvaj ujela po srážce ještě dalších dvacet metrů.

Ostravák asi nebude moc rád, že mu zveřejňuješ bez jeho souhlasu fotky.
Ženy bez mužů vadnou, muži bez žen blbnou :o)

http://foto.prazsketramvaje.cz - fotky z českých, slovenských i zahraničních tramvajových provozů
Inekon
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 9
Registrován: 7-2007
Odesláno Středa, 25. července 2007 - 20:55:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ježiš, já úplně zapoměl se zeptat Ostraváka. Já se mu omluvím. Dík za připomenutí. To je pravda no s tím aby hned po rozjezdu bylo auto takhle našrot,
Olsi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 65
Registrován: 10-2006


Odesláno Středa, 25. července 2007 - 20:57:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Blbý dotaz do ringu: má velký vliv na nehodu typu 1251 vs. profil tramvajového kola? Myslím tím to, že v Ově je jiný profil/větší žlábek. Kdyby se to stalo např. s Triem,které má Olomoucký profil/relativně úzký žlábek, byla by šance, že takový to náraz Trio ustojí lépe?
http://tramtrain.blog.cz
Václav Š. David
Neregistrovaný host
Odeslán z: 158.196.48.136
Odesláno Čtvrtek, 26. července 2007 - 01:23:34   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jezdí 61 poloprázdná? Ne. Tak snad není důvod ji ve špičce omezovat na 20 min. interval. Spíš by mně naopak zajímalo, kolik lidí jezdí linkou 49. A další "užitečná věc" je, když jezdí 44 a 54/56 minutu nebo dvě po sobě. Jinak se mi zdá, že je MHD v celé Ostravě slušně vytížená, když vynechám úseky okolo Sokola Tůmy a Most Pionýrů - Bazaly, nebo 13 na Hranečník. A pokud chceme, aby byla ještě lepší, jedinou cestou je zvýšení jednotlivého jízdného a zlevněných tramvajenek (majitelé plnocenných mohou přesedlat do aut, slevaři ne).
Jenki
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2454
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 26. července 2007 - 08:06:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Olsi : Trio s menším okolkem by vykolejilo ještě snadněji.

Holt ta síla se musí někde projevit - když nemůže něco deformovat, protože je tramvaj moc tuhá, tak se přenese až na kola a šup ven z kolejí.

K tomu jedna důležitá poznámka - stojící vůz by z kolejí nevyletěl, ale jedoucí vyskočí celkem lehce, protože kolo může postupně šplhat z koleje ven. Dá se to trošku přirovnat k točení volantem bez posilovače - na místě s tím člověk skoro nehne, za jízdy stačí jedním prstem.
Denny
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 352
Registrován: 12-2005


Odesláno Čtvrtek, 26. července 2007 - 12:21:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

8204 + vozík s agregátem k vidění odstavena na Vřesinské , bude využita v průběhu výluky při práci na kyjovické trati
www.helax.cz dance music radio
Norton
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1648
Registrován: 12-2004


Odesláno Čtvrtek, 26. července 2007 - 22:10:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes nám to tu nějak spinká...
Kopáči kopají a koleje jsou ještě na svých místech. Už jen pár hodin zbývá.
 
 
 

Brousek a vuzek. Denny, díky. Mmch., smí vuzek na běžnou trať? A ač všici nadávají na smyčku Spár, tak je občas docela fotogenická.
 
 
Co naplat, vše už tady jednou bylo a bude zase... Mění se jen čas, místo a obsazení rolí...
solidní dopravní fotogalerie... http://norton1.ic.cz
Norton
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1649
Registrován: 12-2004


Odesláno Čtvrtek, 26. července 2007 - 23:27:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak už nám míří kachna (1508) na Vřesinskou. I dnešní večer máme problém u Energetiky: PČR+Dispečink - neodhadnutí průjezdného profilu? Neboli, kdo to schytal dnes? Pluhy dát na tramvaje, jak za dob divokého západu...


Co naplat, vše už tady jednou bylo a bude zase... Mění se jen čas, místo a obsazení rolí...
solidní dopravní fotogalerie... http://norton1.ic.cz
Silesia
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 521
Registrován: 7-2006


Odesláno Čtvrtek, 26. července 2007 - 23:55:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad martins nevim jestli sidobre pamatuju ale mam za to že 777 byl zatahujici kurs tudiz projet klidne smel.
Ještě chvíli a poctivý Ostravan bude chodit do školy pěšky, protože ho do školy nic nedoveze, a nebo hůř, do toho co by ho tam dovezlo, se prostě nevleze..
Denny
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 353
Registrován: 12-2005


Odesláno Pátek, 27. července 2007 - 06:58:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Norton: to nevím zda po legislativní stránce může vuzek na běžnou trať,ale osobně jsem ho za 8204 z Martinova dotáhl. Jinak opravdu nevím, tohle jde trošku mimo mě.
www.helax.cz dance music radio
Křivák
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.215.138
Odesláno Pátek, 27. července 2007 - 10:35:58   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes jezdí VS na koupaliště, mmch jezdí se jak se chce:-) Vs jezdí pouze na příkaz Dispečera/ky tak na ní nečeikjte:-) jinak je tam vůz 1508
T2681
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 16
Registrován: 7-2007
Odesláno Pátek, 27. července 2007 - 22:45:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Křivák: To jako na Vřesinské je v pohotovosti jeden tramdriver a čeká, až nastane čas protáhnout 1508 na koupaliště?
Norton
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1650
Registrován: 12-2004


Odesláno Pátek, 27. července 2007 - 22:49:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Asi jo...
A kdopak nám to dnes před 20:00 klábosil na Vozovně s informátory? Kdybyste nebyli leniví se projít kousek dále (počasí přálo až moc)...
 
 
 

 
 
..fotky jsou pouze zmenšené, žádná editace
Co naplat, vše už tady jednou bylo a bude zase... Mění se jen čas, místo a obsazení rolí...
solidní dopravní fotogalerie... http://norton1.ic.cz
T2681
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 17
Registrován: 7-2007
Odesláno Pátek, 27. července 2007 - 23:39:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Norton: Jj, nebyl jsi sám, kdo se dneska okolo osmé večer procházel po 17. listopadu :-) Já tam potkal dokonce jednu paní s vizuálním záznamovým aparátem a dokumentovala si Areál VšB. Pár svých fotek přokládám pro všechny. Počasí bylo opravdu více jak přívětivé pro vycházku a fotografování.

 
 
 
 
 

Jsem zvědav, do jaké míry pokročí práce o víkendu a kdy se objeví nové kolejnicové pásy. Budou opět dřevěné? Neví někdo, z kterého roku pochází toto provedení tohoto úseku tratě? Bylo předtím někdy modernizované?
Martins
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 764
Registrován: 5-2004


Odesláno Sobota, 28. července 2007 - 00:34:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Třetí se hlásí do party - důvod je prostý, dřív mě práce nepustila. Sice foťák v kapse, ale spíše než focení jsem sondoval situaci na zítřejší (= dnešní) tah a jak zahnat hladový žaludek

(Příspěvek byl editován uživatelem Martins.)
Ženy bez mužů vadnou, muži bez žen blbnou :o)

http://foto.prazsketramvaje.cz - fotky z českých, slovenských i zahraničních tramvajových provozů
Haki
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 955
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 28. července 2007 - 01:08:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jedna pozdně večerní idylka ...
 

Konečně vám prozradím i změny v autobusech. Nejbližší změnou bude zkrácení linky 39 na Opavskou od 6.8.
1313
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 224
Registrován: 12-2006


Odesláno Sobota, 28. července 2007 - 11:52:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dobré dopoledne,
malý fotožurnál dnešní zajímavé výluky Mírové nám. - Vítkovice vys. pece s ještě parádnější kačkou.
 
 
 
 
Inekon
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 10
Registrován: 7-2007
Odesláno Sobota, 28. července 2007 - 13:08:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co je to ta živice?
Křivák
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.215.138
Odesláno Sobota, 28. července 2007 - 13:20:21   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad T2681: zprávně, je to šichta iod 9 - 19 hodiny a pro upřesnění mám dojem že sem ve výkazu viděl 931/199 ale nevím 100%, jinak docela záhul pro ty autobusáky, motat se z kloubákem tam všude možně...
Spion_v_terenu
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 133
Registrován: 9-2006


Odesláno Sobota, 28. července 2007 - 14:10:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

VYLUKA NA MIRAKU UKONCENA. TENTO TYDEN SE MI NEDARI. OSTRAVAK
Automatický robot přeposílající emaily z spionvterenu@seznam.cz do této diskusní skupiny. Verze 1.0
Jirka_m
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 806
Registrován: 5-2006


Odesláno Sobota, 28. července 2007 - 18:37:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Inekon: Živice neboli bitumen je souhrnné označení pro organické kapaliny, které jsou vysoce viskózní, černé barvy a zcela rozpustné v sirouhlíku. Asfalt a dehet jsou nejčastější formy živic.
Práce ještě nikoho nezabila, ale nerad riskuji! ICQ: 225-833-748


www.eli.borec.cz
Inekon
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 11
Registrován: 7-2007
Odesláno Sobota, 28. července 2007 - 18:49:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jirka_M: Díky, taky mi potom došlo že to bude asfalt. , neví někdo, jeslti bude pokračovat rekonstrukce u. Ruské? Protože ten zbytek ulice je taky tankodrom až po Ředitelství Vítkovic. ???
xyz1
Neregistrovaný host
Odeslán z: 80.188.224.231
Odesláno Sobota, 28. července 2007 - 19:50:31   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na úterý 31.7. mám naplánovaný výlet do Ostravy. Poradíte mi někdo, prosím, co si určitě nemám nechat ujít v provozu MHD? Díky moc.
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4644
Registrován: 5-2005


Odesláno Sobota, 28. července 2007 - 20:15:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No takže poreferuju jakže se mi to nedaří... V neděli minulý týden jsem jel do Warszawy, po třech dnech mi odešel LCD display na foťáku a o den později ještě paměťová karta s cca 100 fotkami, takže mám jen asi 20 fotek, z toho především hodně autobusů... a dneska mi ke všemu ujela poslední "míráková" kačena...
 
MHD Ostrava FOTO Ostrava
...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
Křivák
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.215.138
Odesláno Neděle, 29. července 2007 - 13:06:20   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

xyz1: tak já nevím co preferuješ? Jestli tramvaje, tak třeba nové wany LF2,LF3, nebo co já doporučuji tak odchytit si klasickou kachnu které jsou v Ově již pouze dvě. Pokud busy, tak to neporadím. A trol tak třeba dlouhé trollino které jezdí furt a tak komplexně všude.
tramdriver
Neregistrovaný host
Odeslán z: 81.91.217.26
Odesláno Neděle, 29. července 2007 - 15:17:00   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Haki: Pokuď se ti povede i po prázdninách taková pitschovina jako je odjezd z Intersparu více kurzů v jedné minutě tak bych měl návrh. Dej jim řazení na jednu kolej, protože teď tam dochází ke kolizním situacím,když se najednou rozjedou dvě vedle sebe stojící soupravy
tramdriver
Neregistrovaný host
Odeslán z: 81.91.217.26
Odesláno Neděle, 29. července 2007 - 16:46:42   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zjištěno, že v pátek odpoledne Busy NAD od Vozovny na Vřesinskou zpoždění až 25 minut. Tak jsem zvědav co přinese nový týden. Myslím, že to lepší nebude. Opravdu jim nezávidím
machten
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.29.39.154
Odesláno Neděle, 29. července 2007 - 18:06:20   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tramdriver kde si přišel na taku volovinu že měli tak velké zpožděni jezdili na čas když tak nepřehaňej ja tam byl jak to můžeš vědět ty si jim stopoval čas
Gakon
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1144
Registrován: 8-2002


Odesláno Neděle, 29. července 2007 - 19:33:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jel jsem v pátek kolem 20:00 a určitě to podle JŘ nejelo. Je tam interval tuším 6 min, ale z Vozovny minimálně 10 min nic nejelo a pak jely dva busy v rozmezí 1 minuty navíc v době, kdy už bylo asi 4 minuty po odjezdu a 2 minuty před odjezdem dalšího spoje, ale if to bylo 20 minut to nevím, ale pokud na 17.listopadu byly kolony jako obvykle, tak bych se ani nedivil. Á propos - možná že o víkendu by na tu výluku stačily malé autobusy, protože ty kloubáky jezdily hodně prázdné. Za víkend jsem viděl několik autobusů a v každém bylo od 5 do 15 lidí (viděno u zastávky Areál VŠB tím i oním směrem).

Dneska jsem se na kole vypravil na výlet a projížděl jsem kolem PrůmZóny v Hrabové... Celkem mě překvapila autobusová budka na výstupní zastávce 73 a 77 PrůZóna střed... Na co tam je? Vím nebo spíše tuším, že by se to mohlo prodlužovat ještě o jednu zastávku (zastávka PrůmZóna jih se nabízí ), ale kvůli toho by tam ta budka asi nebyla. Uvažuje se tedy o prodloužení této komunikace někam dál?

(Příspěvek byl editován uživatelem Gakon.)
tramdriver
Neregistrovaný host
Odeslán z: 81.91.217.26
Odesláno Neděle, 29. července 2007 - 20:10:04   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Machten:Žádná volovina. Tak za prvé:mám to zjištěné od službukonající dispečerky a za druhé: taky jsem tam byl a sledoval. A když ty jsi tam byl tak co jsi vypozoroval???Že to jelo celkem v čase??? Možná, ale jiné kurzy než měly. Je třeba sledovat vše a pak se navážet do jiných
T2681
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 18
Registrován: 7-2007
Odesláno Neděle, 29. července 2007 - 20:15:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ohledně NAD v Porubě: Proč jezdí do Kyjovic busy i mimo jízdní řád, případně dva kloubáky minutu dvě po sobě? To se z nudy projedou s lidma otočit do Kyjovic? Zprvu jsem to nechápal, ale když jsem tento stav spatřil za pátek minimálně pětkrát (nepopíratelně napíklad okolo 18:30 ve Vřesině), trochu mi to nepáslo na rozum. Jinak se spoje snaží jezdit dle řádu. Ale ty mezi nima mi nelezou do hlavy...
tramdriver
Neregistrovaný host
Odeslán z: 81.91.217.26
Odesláno Neděle, 29. července 2007 - 20:37:56   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

T2681: Pokuď jsi v PÁTEK viděl víc kurzů jet do Kyjovic tak to určitě byly opožděné kurzy jak jsem psal výše a jak se to nesnažil pochopit machten
machten
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.29.39.154
Odesláno Neděle, 29. července 2007 - 21:04:51   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tramdriver také sem to sledoval a jezdilo dle JŘ to mohly mít spoždeni jak jely zpět a ne na Vřesinskou
xyz1
Neregistrovaný host
Odeslán z: 80.188.224.231
Odesláno Neděle, 29. července 2007 - 21:36:39   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Křivi: díky za tipy. Jaké jsou, prosím, zajímavé tramvajové tratě, které stojí za to projet (když se bohužel nedá jet do Kyjovic ) Díky
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4646
Registrován: 5-2005


Odesláno Neděle, 29. července 2007 - 21:42:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

xyz1: Nejzajímavější tratí hned po Kyjovicích je trať na Novou huť. Vřele doporučuji.
MHD Ostrava FOTO Ostrava
...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2843
Registrován: 4-2006


Odesláno Neděle, 29. července 2007 - 22:05:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jelikož vaši diskusi nenavštěvuji běžně chci se zeptat je někdo z vás řidičem tramvaje v Ostravě?Jedná se o dotat ale nechci ho veřejně probírat.díky
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace