K-report
 

Archiv do 08.září 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Tramvaje a metro » Metro a spol. » Staré archivy » Archiv do 08.září 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Karel
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 347
Registrován: 11-2003


Odesláno Pátek, 31. srpna 2007 - 06:21:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes ráno někdo spadl nebo spíš skočil pod vlak ve stanici Muzeum - C. V úseku Pražského povstání - Florenc provoz metra přerušen, v tomto úseku zavedena náhradní autobusová doprava.
Bobek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 194
Registrován: 2-2006


Odesláno Pátek, 31. srpna 2007 - 08:32:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

iHned: Praha ukázala nové stanice metra
Já bych všechny tyhle počítače a internety zakázala.
Martin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3182
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 31. srpna 2007 - 08:52:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A tady ve větším rozlišení:
https://www.praha.eu/portal/dt...
Masinka
Moderátor

Číslo příspěvku: 2024
Registrován: 6-2002


Odesláno Pátek, 31. srpna 2007 - 09:25:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, vypadá to hezky. Ale za ty prachy bych raději viděl něco úplně jiného

Každopádně to došlo do stavu, kdy už tomu těžko kdo zabrání. Nezbývá tedy než doufat, že to dojede nejdál do Motola.
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3915
Registrován: 8-2003


Odesláno Pátek, 31. srpna 2007 - 09:34:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bobek, Martin Roztahovač:
Hmm, abych pravdu řekl, nic moc. (Byť samozřejmě uznávám, že se nejedná o definitivní verzi.)
Červený Vrch, Petřiny a Bílá hora jsou prakticky nuda, Veleslavín a Motol vypadají docela k světu, schody v Dlouhé Míli jsou docela obstojný nápad, Letiště by měla být vstupní brána do města a tedy i nejlepší vizitka, ale návrh je dost průměrný, snad jen Dědina vypadá hezky.
P. S.: Nemá ten Motol nějak úzká nástupiště?
Nebudeme sedět doma a půjdem tancovat...!
218
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 901
Registrován: 5-2003


Odesláno Pátek, 31. srpna 2007 - 09:55:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co bych na návrhu ocenil, je fakt, že se drží tradice a jednotlivé stanice jsou barevně rozlišeny jako je tomu na zbytku Áčka.
To, že stanice Dlouhá míle, Bílá Hora, Petřiny a Červený Vrch vypadají jinak prakticky stejně, podle mě nijak nevadí. Třeba by to mohlo vést i k úspoře na materiálu (to jsem asi trochu naivní)
Žiju si jako v pohádce, když nechci nejdu do práce
Venku se pasou ovce, dělá si každá co chce
Divokej Bill
Bobek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 195
Registrován: 2-2006


Odesláno Pátek, 31. srpna 2007 - 10:08:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A tady ve větším rozlišení
Děkuji uctivě.

Nemá ten Motol nějak úzká nástupiště?
Ani bych neřekl, ty pruhy nejsou na kraji nástupiště. A i kdyby, tak nemocnice, krematorium i hřbitov jsou kousek.
Já bych všechny tyhle počítače a internety zakázala.
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3916
Registrován: 8-2003


Odesláno Pátek, 31. srpna 2007 - 10:16:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bobek:
Ale já bych i řekl. I ten prostor za pruhy je výrazně užší, než jak je v Praze zvykem; ŠÍŘKOU připomíná to běžnou železniční zastávku.
Nebudeme sedět doma a půjdem tancovat...!
Bobek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 196
Registrován: 2-2006


Odesláno Pátek, 31. srpna 2007 - 10:32:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tož já nevím, teď jsem též nahlodán... Hlavní nádraží to není, no.

Edit: zas že by mi to připadalo nějak užší, než nástupiště "trojlodních" stanic, se říct nedá.

OT: Zajímavé, na webu Praha.eu je kromě dopravy apod. též sekce Gayové a lesbičky. Hergot, to jsme multikulti.

(Příspěvek byl editován uživatelem Bobek.)
Já bych všechny tyhle počítače a internety zakázala.
Zapa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1689
Registrován: 10-2003


Odesláno Pátek, 31. srpna 2007 - 11:04:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mašinka: Jestli je tím stavem nazýváno to, že už stanice mají své vizuální podoby, tak bych rád připmněl, že stanice "rychlodráhy" jsem viděl už před čtyřmi léty...
...za všechny svoje činy veliký, někdy budem asi hrozně pykat...
http://emj471.euweb.cz
Masinka
Moderátor

Číslo příspěvku: 2027
Registrován: 6-2002


Odesláno Pátek, 31. srpna 2007 - 11:08:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zapa:
Jde spíš o to, že je tahle stavba podporována mocnými - narozdíl od rychlodráhy. Déčko v nedohlednu a METPOCTAB se po dokončení Letňan nebude chtít nudit
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3917
Registrován: 8-2003


Odesláno Pátek, 31. srpna 2007 - 11:17:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Užší než nástupiště trojlodních stanic to patrně není, ale zde jaksi chybí ta prostřední loď. (Tedy pokud je ta vizualizace přesná.) Patrně je to navrženo podle předpokládané frekvence cestujících...

OT: Praha je prostě město zaměřené na turistický ruch. Ale tím bych raději ukončil debatu na zakázané téma.
Nebudeme sedět doma a půjdem tancovat...!
Pawel
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1043
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 31. srpna 2007 - 12:15:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

i přes odpor k chalupoidě musím říct, že je to pěkný - hlavně motol a jednolodní stanice. aneb v jednoduchosti je síla. škoda, že se totéž nedá říct i o trasování.
218
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 904
Registrován: 5-2003


Odesláno Pátek, 31. srpna 2007 - 12:41:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

v jednoduchosti je síla. škoda, že se totéž nedá říct i o trasování.

- 100% souhlas, i když na Praze 6 se toho tolik vymyslet nedá. Úseku do Motola se z hlediska trasování moc vytknout nedá, dál je to horší...
Žiju si jako v pohádce, když nechci nejdu do práce
Venku se pasou ovce, dělá si každá co chce
Divokej Bill
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3919
Registrován: 8-2003


Odesláno Pátek, 31. srpna 2007 - 13:01:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

v jednoduchosti je síla

Teď jde už jen o to, kde je hranice jednoduchosti a nedostatku fantazie a spořivosti...
Nebudeme sedět doma a půjdem tancovat...!
Mouser
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 136
Registrován: 4-2006
Odesláno Pátek, 31. srpna 2007 - 13:23:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Myslím, že nemá smysl to takhle hluboce řešit. Za jednotvárností stanic bych viděl spíše neochotu (ostatně pochopitelnou) se s tím nějak zabývat ze strany autora. Nehledě na to, že těžko budou moci být stanice typu Červeného Vrchu ražené jednolodní...
Ale uznávám, že debata o architektonické stránce stanic (i již existujících) by mohla být zajímavá.

(Příspěvek byl editován uživatelem Mouser.)
Masinka
Moderátor

Číslo příspěvku: 2029
Registrován: 6-2002


Odesláno Pátek, 31. srpna 2007 - 13:30:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

těžko budou moci být stanice typu Červeného Vrchu ražené jednolodní...
I pačemú nět?
Mouser
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 137
Registrován: 4-2006
Odesláno Pátek, 31. srpna 2007 - 14:25:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Eh, omlouvám se, nedíval jsem se předtím na údaj o hloubce stanice a 28,6 m bych tedy u ČV nečekal. To ji nelze vyprojektovat mělčí? Nebo není chuť?
Masinka
Moderátor

Číslo příspěvku: 2032
Registrován: 6-2002


Odesláno Pátek, 31. srpna 2007 - 14:56:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chuť by možná byla, ale vono to jednak musí vylézt z Dejvické a pak to musí projet "údolím" pod Buštěhradkou na Petřiny.
Kalanis
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 126
Registrován: 12-2006


Odesláno Pátek, 31. srpna 2007 - 15:48:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Koukám, že na iHned je i aktualizovaný průběh trasy. Kdo mi tenkrát nevěřil, že to půjde pod ranvejí? Kdo si 1. března myslel, že to půjde okolo? Martine...
Asi se ve finále na letišti směstná metro i vlak.
Doprava nebo cizí kapsy? Je to jedno - tunely jako tunely...
Martin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3183
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 31. srpna 2007 - 15:57:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kalanis:
Už se to tu řešilo. Je o tom už opravdu rozhodnuto a úsek Dlouhá Míle - Letiště Ruzyně bude ražený vč. stanic.

Důvody mi známé nejsou. Stále je počítáno se čtyřkolejnou tratí podél ulice Lipská. Proč tedy ražba? Dražší, náročnější... nechápu.

Ad. vizualizace:
Neberte je nikdo vážně. Magistrát chtěl jen ukázat, že se výstavba metra nezastavuje. Kolikrát se změnila vizualizace stanic v Kobylisech a na Ládví? Já jich viděl. Spíš na těch obrázcích můžeme konečně poznat o jaké stanice (typově půjde).
Drak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 620
Registrován: 10-2002
Odesláno Pátek, 31. srpna 2007 - 16:16:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Koukám že áčko bude mít stylově další přes 40m hlubokou stanici. A zřejmě bez OSM, na který se hloubka často svádí.
Prox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 588
Registrován: 3-2004


Odesláno Pátek, 31. srpna 2007 - 19:48:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Docela mne zarazilo to pevné schodiště na Petřinách???
http://domaci.ihned.cz/115-21922520-156870-0-66310-002000_d-73#fg
A ten malý výtah na vizualizaci, který má dle popisků nahrazovat druhý vestibul??? Pokud má být jeden výstup skutečně nahrazen výtahem - bude to chtít minimálně dva velkokapacitní výtahy jako Muzeu. Ovšem při jejich spolehlivosti bych řekl, že by to chtělo raději tři výtahy jako je to běžné jinde ve světě
Chlapci, to jste si spíš měli vyfotit toho bobra, co tu chcípnul minulý týden!
Pjp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1639
Registrován: 12-2005
Odesláno Pátek, 31. srpna 2007 - 19:55:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zrejme maj bordel ve vizualizaci, protoze v popisu pod obrazkem jest napsano:
- Výstup pohyblivými schody do vestibulu a podchodu u křižovatky Na Petřinách – Brunclíkova s návazností na tramvajovou a autobusovou dopravu
A za vytah bych se primlouval za paternoster, ale to uz by asi bezpecaci nepustili ... :-(
Pavel
Znalosti a dovednosti, neodpustitelne prohresky proti dobrym mravum ...
Jsem clovek a proto delam chyby a taky jsem na to patricne hrdy ...
Vyjadruji pouze svuj nazor, "radcu" beha po svete vic, nez je obcas unosne.
Adam_r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 961
Registrován: 10-2003


Odesláno Pátek, 31. srpna 2007 - 20:57:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ovšem při jejich spolehlivosti bych řekl, že by to chtělo raději tři výtahy jako je to běžné jinde ve světě

Osobne bych klidne vystup vytahy namisto jezdiciho shodiste udelal. Videl jsem to nazivo v Parizi a bylo to v pohode - vytahy tam jezdi podle programu bez zasahu cestujicich (je mozne, ze jsou tam nejak cidla, a v pripade ze nikdo nechce jet, tak vytah stoji). Zvenku na display svitilo, ktery vytah pojede jako prvni, a uvnitr slo odpocitavani, za jak dlouho se pojede.
Drak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 621
Registrován: 10-2002
Odesláno Pátek, 31. srpna 2007 - 21:52:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Myslím že v tom bordel není. Podle tohoto popisu bych řekl, že to je severní část stanice, kde bude prostor stanice vertikálně rozčleněný a výtah je pouze pro překonání pevného schodiště na úroveň nad nástupištěm, odkud teprve povede eskalátorový tunel se šikmým výtahem. Dvoje (trojice) výtahů je za zády umělce.
Když jsem poprvé viděl KB, inspirován ZTC1, mě to vertikální členění taky napadlo, ale technické prostory umístit nahoře a ne dole, což by se zřejmě nevešlo. Tohle vypadá líp.
Jsem zvědav jestli budou zavedení dodavatelé schopni namontovat evakuační výtahy, ze kterých se nebude muset každý den vyprošťovat.

(Příspěvek byl editován uživatelem drak.)
David_pecina
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 376
Registrován: 11-2003
Odesláno Sobota, 01. září 2007 - 09:55:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

pjp: paternostery nejsou v rozporu s bezp. předpisy. nedavno jsem navštívil stránku o paternosterech a bylo to tam dost podrobně rozebráno. spíš si myslim že by paternoster neprošel protože paragraf 1 (nikdy se to nedělalo)
Všichni jsou blázni, jenom já jsem tramvaj T3.
Drak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 622
Registrován: 10-2002
Odesláno Sobota, 01. září 2007 - 11:29:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ono se toho nedělalo a dneska se to dělá nebo se něco běžně dělalo a dneska se to nedělá. To jsou jen pindy. Taková kontrolní otázka, splnil by páter noster požadavky na evakuační výtah?
David_pecina
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 380
Registrován: 11-2003
Odesláno Sobota, 01. září 2007 - 16:34:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

drak: to nevim nejsem předpisář. ale možná by nemusel neboť paternoster neni výtah. viz zde http://paternoster.archii.cz/

(Příspěvek byl editován uživatelem david pecina.)
Všichni jsou blázni, jenom já jsem tramvaj T3.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 35683
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 01. září 2007 - 19:14:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V celé Praze nejelo třicet minut metro
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Brejšín
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 251
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 01. září 2007 - 20:04:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No tak to metro na Ruzyň už mi leží v žaludku. Cop takle spojit rychlodráhu a trasu D dohraomady.
Asi jsem z jiného světa.
Petr_vlček
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 963
Registrován: 5-2004
Odesláno Sobota, 01. září 2007 - 21:33:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Metro skutečně nemetralo:-). Viděno na Deflorenci C, kde směr Vltafská stála u peronu prázdná souprava s otevřenejma dveřma, na odjezdovým počítadle právě běžela 29 minuta od minulého vlaku. Zajímavý je že vchod od antabusáku byl zavřen zatímco ze Sokolovský ne. Jinak plechová huba hlásila často a srozumitelně, bohužel ale jen česky takže cizinci (kterejch není v sobotu až tak malý procento) chudáci čuměli jak vrány. To by snad ty dvě věty v engličtině nemusely bejt neřešitelnej problém....

Co vlastně lehlo? Na Seznamu píšou že napájení - tedy nějaký fatal zdech UPS?
4021
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 61
Registrován: 9-2006


Odesláno Sobota, 01. září 2007 - 21:39:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fotky z Dejvic při krachu metra: http://pidservis.ic.cz/report.php?no=378&style=standard
http://pidservis.ic.cz/
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 35695
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 02. září 2007 - 02:55:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Petr_vlček:
Dle zpráv by se prý jezdit dalo, ale chyběl dohled...
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 35698
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 02. září 2007 - 03:22:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A aby toho nebylo málo:
Sebevrah na hodinu zastavil metro
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Musil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 163
Registrován: 9-2005


Odesláno Pondělí, 03. září 2007 - 16:59:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

První celovozovka na M1
http://www.youtube.com/watch?v=Nt2FhUv4vYc
http://lokogalerie.wz.cz
Nin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 827
Registrován: 8-2003
Odesláno Pondělí, 03. září 2007 - 17:03:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Musil: dnes je poprvé venku s CVR bude jezdit cca tři roky.
Web
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 117
Registrován: 1-2006
Odesláno Pondělí, 03. září 2007 - 21:40:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ta reklama vypadá moc povedeně :-)
Pjp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1650
Registrován: 12-2005
Odesláno Úterý, 04. září 2007 - 09:19:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

http://www.lidovky.cz/ln_praha.asp?c=A070904_090046_ln_praha_hlm
Znalosti a dovednosti, neodpustitelne prohresky proti dobrym mravum ...
Jsem clovek a proto delam chyby a taky jsem na to patricne hrdy ...
Vyjadruji pouze svuj nazor, "radcu" beha po svete vic, nez je obcas unosne.
6120
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1304
Registrován: 4-2005


Odesláno Středa, 05. září 2007 - 18:30:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

První celovozovka na M1
Snad to nedopadne jako reklama na ardo..Ale musim uznat ze se to povedlo az vodafon prestane platit tak tu bude jezdit rudá souprava.
AV 15-30
Rhomosapienc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 134
Registrován: 2-2007


Odesláno Středa, 05. září 2007 - 22:55:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

no mě to příde nepovedený ty býlí dveře se tam vůbec nehoděj a měli tu červenou udělat i mezi vagony.Jinak se chci zeptat je to nalakovaný na červeno nebo přelepený?
Regiosprinter by Regionova
Abraxik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 69
Registrován: 12-2006
Odesláno Čtvrtek, 06. září 2007 - 07:01:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nemáte někdo fotky té soupravy s CVR?
Demon3
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 683
Registrován: 2-2006


Odesláno Čtvrtek, 06. září 2007 - 08:42:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rhomosapienc: Proč by měla bejt na dveřích tráva ?
Tráva se kouří, ty už jsi měl, viď...

Je to přelepený, kdyby to byl lak, tak je i mezi vozama, nemyslíš ?
Kalanis
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 129
Registrován: 12-2006


Odesláno Čtvrtek, 06. září 2007 - 09:26:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes ráno (8:50)se zastavilo C. (Stál jsem v Holešovicích) Nevíte někdo víc? Skokan, PC či jiná příčina?
Doprava nebo cizí kapsy? Je to jedno - tunely jako tunely...
CITRUS
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.100.199.28
Odesláno Čtvrtek, 06. září 2007 - 09:48:05   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

na jak dlouho??
Kalanis
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 130
Registrován: 12-2006


Odesláno Čtvrtek, 06. září 2007 - 10:21:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V 8:55 jsem vypadl ze stanice na tramky a ještě stálo (na počítadle kolem sedmé minuty od posledního vlaku). Neměl jsem kvůli studijním povinnostím čas tam kysnout.
Doprava nebo cizí kapsy? Je to jedno - tunely jako tunely...
Drak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 628
Registrován: 10-2002
Odesláno Čtvrtek, 06. září 2007 - 11:30:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zřejmě závada na soupravě oběhu 11 na 2.koleji Vltavská. Provoz se pozdřel okolo 6 min.
218
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 921
Registrován: 5-2003


Odesláno Čtvrtek, 06. září 2007 - 12:32:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Článeček na idnesu, většina se týká metra a jeho výpadků:
10 otázek a opovědí o pražské MHD
Žiju si jako v pohádce, když nechci nejdu do práce
Venku se pasou ovce, dělá si každá co chce
Divokej Bill
Rhomosapienc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 135
Registrován: 2-2007


Odesláno Čtvrtek, 06. září 2007 - 14:00:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

je jsem psal něco o trávě jo tak to jedinej kdo tady je možná zhulenej seš ty
Regiosprinter by Regionova
Web
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 120
Registrován: 1-2006
Odesláno Čtvrtek, 06. září 2007 - 14:19:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rhomo: Býlí? :-)
Masinka
Moderátor

Číslo příspěvku: 2084
Registrován: 6-2002


Odesláno Čtvrtek, 06. září 2007 - 14:59:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

218:
Úplně nejlepší je tahle věta:
Na výpadek elektrického proudu navíc podzemní dráhu připravili už i projektanti. Trať naklonili tak, aby z každého úseku mohl vlak do stanice dojet samospádem.

To je ale hovadina
6120
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1310
Registrován: 4-2005


Odesláno Čtvrtek, 06. září 2007 - 15:15:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Je to přelepený, kdyby to byl lak, tak je i mezi vozama, nemyslíš ?
Ne!Nemyslim protoze ardo melo lak a mezi vagonam bylo normálne sedy.

Pravdepodobne to ale bude nalepený.
AV 15-30
Kalanis
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 131
Registrován: 12-2006


Odesláno Čtvrtek, 06. září 2007 - 15:57:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

6120: Je to nalepený jak CVR na tramkách... Ty charakteristický varhánkoidní bubliny blbýho lepení jsou sice jen u rohů střech vozů, ale jsou tam. Ty pomocí laku nevykouzlíte.
Doprava nebo cizí kapsy? Je to jedno - tunely jako tunely...
Demon3
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 685
Registrován: 2-2006


Odesláno Čtvrtek, 06. září 2007 - 16:37:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rhomo: No já nenapsal "nepovedený býlí dveře..." !
A býlí je u mě tráva ! (jinak to nerozlišuju...)
Už to fakt nehul...

6120: "Pravdepodobne to ale bude nalepený."
Ne pravděpodobně ! Je to nalepený !!!
A Ardo mělo lakovaný jen modrý oblouky, proto byly boky a čela vložených vozů šedý !
Drak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 629
Registrován: 10-2002
Odesláno Pátek, 07. září 2007 - 07:57:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak včerejší zásek byl způsoben epileptickým záchvatem cestující v soupravě.
Citrus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2
Registrován: 9-2007
Odesláno Pátek, 07. září 2007 - 12:20:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

me se ten vodafone moc libi :-)
Mcbain
Administrátor

Číslo příspěvku: 10006
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 07. září 2007 - 12:45:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes jsem to taky viděl a též se mi to zamlouvá.
Padesát let přepravy silničních návěsů po železnici
Skeeve
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 237
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 07. září 2007 - 14:02:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

U článku na ihned.cz jsou uvedené i délky stanic, ale nejsem z toho moudrej. 301m, 478m, 352m, 504m??
Masinka
Moderátor

Číslo příspěvku: 2096
Registrován: 6-2002


Odesláno Pátek, 07. září 2007 - 22:43:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Skeeve:
To nejsou délky nástupišť, ale stavební délka stanic, tj. včetně eskalátorů a technologie v nepřístupných prostorách a asi i vestibulů. Své přidají i obratové koleje...
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 35802
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 08. září 2007 - 19:25:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

:
Úplně nejlepší je tahle věta:
Na výpadek elektrického proudu navíc podzemní dráhu připravili už i projektanti. Trať naklonili tak, aby z každého úseku mohl vlak do stanice dojet samospádem.

>>> To je ale hovadina


A jak jinak si tedy interpretovat, že v mezistaničních úsecích by nemělo docházet ke změnám klesání/stoupání, resp. naopak, prý to je stanoveno v nějaké normě technické nebo zákonné (ale na dotaz ve které, jsem se odpovědi nedočkal :-(, a sám jsem to nikde nenašel).
I když pochybuji, že je to pravda a že je to dodrženo např. mezi Hoešovicema a Kobylisama a asi zdaleka nejen tam...
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace