K-report
 

Archiv do 26.října 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Tramvaje a metro » Tramvaje v Ostravě » Staré archivy » Archiv do 26.října 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Jakub_kedroň
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 264
Registrován: 9-2005


Odesláno Úterý, 23. října 2007 - 18:45:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To mu vůbec nevyčítám, ale přeci jen máte k tomu trochu blíže. Takže pokud by se ozvalo více kurzů, že je zájem topit, tak snad by se všemohoucí páni mohli slitovat...utopie,co??? Prostě sy myslím, že od 10°C by se už dalo temperovat.
A proč vlastně netopí noční linky? Teď (čtvrtek-neděle) se určitě našly dny, kdy bylo okolo 5°C (zejména noc z pátku na sobotu). Také by mě zajímalo, kde se nachází velitelský teploměr. Je to v ČHMÚ Poruba či někde jinde?
Norton
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1780
Registrován: 12-2004


Odesláno Úterý, 23. října 2007 - 18:48:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

JK: doporučuji fakt projít příslušná ČSN a pochopíš, že to není tak jednoduché - aneb závislost na čase a teplotě
A fota posledních dní:
Včerejší vsuvky na Palkovského; 1301+302; Barča směr Martinov;
 
 
 

(Příspěvek byl editován uživatelem norton.)
Co naplat, vše už tady jednou bylo a bude zase... Mění se jen čas, místo a obsazení rolí...
solidní dopravní fotogalerie... http://norton1.ic.cz
Trollin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1012
Registrován: 6-2006


Odesláno Úterý, 23. října 2007 - 19:07:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Silesia: chcípla, to se ji stalo...

Takže už se začina něco dít a asi budeme mít oboustranné LF3 do příštích Czech raildays, snad...
Radši ztratit v životě minutu, než v minutě život.
SOLARIS-club
Denny
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 410
Registrován: 12-2005


Odesláno Úterý, 23. října 2007 - 19:08:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mám dojem že je to nižší teplota než 5st. Teploměr se nachází na budově ředitelství. Jinak si myslím že je to ještě trošku složitější. DPO jako velký odběratel el. energie ji musí dopředu objednávat, pokud odebere víc nebo míň má za to penále. Objednává se nějaký dlouhodobý průměr a třeba i cvičné jízdy se musí povolovat dopředu aby s nima bylo počítáno k odběru. Samozřejmě že provoz nikdo neovlivní, jednou je víc výměn,jindy míň,ale zhruba se do toho vejít musíme. Ve chcíli když zapne cca 100 vozů topení, naskakuje odběr pěkně nahoru a ve výsledku jsou to hodně nemalé peníze. Proto asi nějaké opatření kvůli topení. Ta hranice bývala 0st a po stížnostech se zvedla,ale fakt nevím zda 2,3, nebo 5st. Tím bych kapitolu topení uzavřel, řidiči ji budou respektovat, ho svými stížnostmi nedonutíte zatopit a cestující budou dále lamentovat. Moje rada: více se po ránu oblékat, já to tak dělám a nestěžuju si. Anebo se na tramvaj proběhnout (5 minut běhu Vás pěkně zahřeje, běhávám po ránu i 15 minut)
www.helax.cz dance music radio
Trollin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1013
Registrován: 6-2006


Odesláno Úterý, 23. října 2007 - 19:17:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jakub Kedroň: Hašišikriste, pošli žádost na DPO a uvidíš, je to lepší než tu spekulovat...
Radši ztratit v životě minutu, než v minutě život.
SOLARIS-club
Křivák
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.215.138
Odesláno Úterý, 23. října 2007 - 19:18:38   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Norton:
sem si říkal kdo mě to tak po ránu fotí
Norton
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1781
Registrován: 12-2004


Odesláno Úterý, 23. října 2007 - 19:39:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Křivák: JJ, tak už se od vidění známe a nemusela to být ani hra "kdo je kdo" na Dni železnice Ale slovo po ránu si představuji jinak, než jako tmu, jak v pytli
Co naplat, vše už tady jednou bylo a bude zase... Mění se jen čas, místo a obsazení rolí...
solidní dopravní fotogalerie... http://norton1.ic.cz
Busman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 810
Registrován: 10-2005


Odesláno Úterý, 23. října 2007 - 19:51:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tommas: Teplým vzduchem od motoru autobus vytopíš jen těžko. Topí se přídavným naftovým topením.
Křivák
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.215.138
Odesláno Úterý, 23. října 2007 - 19:55:35   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Norton:
no taky si řikám, ale na dni žekeznice sev fakt nevěděl kdo jsi...:-) ale tak to je jiná


Jinak zítra Barborka Křivá - Zahrada - Nám.Republiky - Dílny DPO - Svinov - Nám.Republiky - Výstaviště - Nám.Republiky - Vřesinská - Dolní Lhota - Vřesinská - Nám.Republiky -. Výstaviště - Nám.Republiky - Dílny - Výstaviště - Zahrada - Křivá
vozí se nějací studenti takže budeme jezdit a vozit 21+219, tak esli chcetë fotit, tak si poslušte, ale fotky pak chcu:-)

A dovětek k topení, nikdo z Vs neví co je zima pokud od 6 - 15 hodin nestojíte na otevřené plošině 23. Řijna:-)
Norton
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1782
Registrován: 12-2004


Odesláno Úterý, 23. října 2007 - 20:08:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Křivák: a mohu vědět, v jakých časech se kde bude (+/-) pohybovat (kdyžtak na mail norton.ov(a)seznam)? Topení: taky mě to napadlo, vidíce vás ráno na plošině (mmch., buďme rádi, že nesjou doby XY let zpět, kdy řada T ještě nebyla...).
Co naplat, vše už tady jednou bylo a bude zase... Mění se jen čas, místo a obsazení rolí...
solidní dopravní fotogalerie... http://norton1.ic.cz
Pecha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 38
Registrován: 6-2007
Odesláno Úterý, 23. října 2007 - 20:49:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Křivák: fakt by se ty časy hodili alespoň přibližně
Pako
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1873
Registrován: 6-2002


Odesláno Úterý, 23. října 2007 - 21:04:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dobrý večer...

Když topení, tak topení... Co jest nařízeno řidičům, to bych si dovolil služebním příkazem nařídit i ing. Františkovi Vaštíkovi, řediteli DPO, při jeho každodenním ježdění do práce vozidlem Superb. Ať se nám také zapotí zimou... A totéž v sobotu dopoledne, když soukromě služebním vozidlem opouští parkoviště před diskontem Plus na Slezské Ostravě!

Děkuji za pochopení.

(Příspěvek byl editován uživatelem pako.)
Vznik tram.provozu v Ostravě:
Důvod: Spojení města s nádražím Přívoz. Omnibusy nestačily. 18.08.1894 otevřena linka parní tramvaje z nádr. přes Mor.Ostravu do Vítkovic. Majitel: Brněnské místní dráhy (BLEG). 18.05.1899 zahájen provoz na další trati v úseku Mor.Ostrava–Lhotka–Hulváky. Rozšiř.sítě parní tramvaje zvyšovalo náklady, klesala hospodárn.; síť k 1.05.1901 elektrifikována.
T2681
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 52
Registrován: 7-2007
Odesláno Úterý, 23. října 2007 - 21:24:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Boris: Trochu jsem koukal, když na d-5 nečekaně 901 s automatem č. 142. A až večer jsem si přečetl Tvé objasnění :-) . K čemu bude mít 905 velké BUSE? Bude snad pasována na přední vůz???
Silesia
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 625
Registrován: 7-2006


Odesláno Úterý, 23. října 2007 - 21:43:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No pánové vím že vás to neptěší, ale jediní dopravci kteří topí v rámci možností vždy co jsme s nimi jel a bylo chladno nezavisle na roční době jsou ČD(národní podnik)a pak connex Morava a.s za čež pěji chválu
Ještě chvíli a poctivý Ostravan bude chodit do školy pěšky, protože ho do školy nic nedoveze, a nebo hůř, do toho co by ho tam dovezlo, se prostě nevleze..
Jenki
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2529
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 24. října 2007 - 02:40:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No jo no... ono s tím topením už se namluvilo hodně, ale postoj úředníků na Poděbradově 2 zůstává neoblomný. Šetřit se musí ať to stojí co to stojí.

Akorát teda nevím, proč jsme se v Triu namáhali s tvorbou 4 stupňů topení optimalizovaných pro 15° - 12° - 8° - 5°, když se topí stejně jenom tím posledním...

Topit zadarmo se dá velmi efektně zrychlovačem, ale vzhledem k tomu, že řidiči vidí akorát slovo "Zákaz" a jsou za neoprávněné topení postihováni tak raději neotvírají ani klapku od zrychlu. Přitom právě pro teploty kolem 10°C zrychlovač docela stačí. Taky je fakt, že zrychlů už moc není.

Co by se ovšem dalo udělat (pravda, něco by to stálo) by bylo u vozů s rekuperací vytvořit polohu "rekuperační topení", tj. by vůz topil jen když je řadič v brzdě + mechanická brzda odparkovaná. Málokdy jde do troleje celý rekuperační výkon, takže na spotřebě by se to projevilo tak maximálně 1% pokud vůbec. Dokonce jsme nad tím uvažovali při vymýšlení vozů 1257-1259 (do CANu můžete naprogramovat kdejaký nesmysl co vás napadne), ale nějak nebyl zájem druhé strany.
Ještě je třeba podotknout, že by z toho možná nebyly moc nadšené stykače topení, protože místo 2x denně by spínaly asi 1000x denně, ale existuje vynález jménem tranzistorový elektronický stykač topení, tomu je to šumafuk, ale musí se to nakoupit za peníze.

Vlastně jediné vozy které by to nevyřešilo jsou T6 a KT8, tam rekuperace není. A potom trolejbusy, to jsou neskutečné ledničky. I když u Solarisů by to rekuperační topení šlo, ale bylo by to tam trošku složitější se zapojením (muselo by se lézt i do Vn části a do SW pohonu).

Hezká pohádka... a pak jsem se probudil :-)
Rovy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 486
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 24. října 2007 - 13:40:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zdravím ostravské fanoušky MHD. Začátkem minulého týdne bylo nádherné počasí, tak jsem neváhal a vyrazil do terénu, abych obohatil fotoarchív o podzimní obrázky několika moravských provozů. Samozřejmě jsem nevynechal ani moji rodnou Ostravu a pořídil jsem zde několik zajímavých fotek. Doufám, že se budou líbit.
 
 
 
Rovy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 487
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 24. října 2007 - 13:44:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

 
 
 
Inekon
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 130
Registrován: 7-2007
Odesláno Středa, 24. října 2007 - 14:29:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rovy : Ta fotka T3 na u.Vítkovická je skvělá, i řidič Tě zdraví, což se mi hodně líbí, pozdravy řidičů a jejich gesta.Typuju, že Ti i přibrzdil ne???
Rovy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 488
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 24. října 2007 - 15:40:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Inekon: Já měl pocit, že všichni řidiči byli k fotografování ten den přátelští a zpomalili Nejčastěji zpomalili za smyčkou Dubina, ale když se mě to pak stalo po každém projetí spoje, uvědomil jsem si, že je tam křížení a hned za ním sekčák
Nejrizikovější bylo focení na Mírovém nám. (špička, auta, lidi..) a taky na té Vítkovické ul., jelikož po pravé straně byl výjezd z rychlostní komunikace směr FM. Absolutní adrenalin byl na trati za mostem přes Lučinu, kde jsem chtěl na fotit tramvaje v "podzimním listí".
Rovy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 489
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 24. října 2007 - 15:52:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ještě přidávám foto z trati na Hranečník...
 
Sergeilbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1886
Registrován: 10-2004


Odesláno Středa, 24. října 2007 - 16:27:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rovy: Čím fotíš? Krásnější fotky z Ostravy jsem dosud neviděl!
VEB Verkehrsbetriebe der Stadt Dresden - Ihr Partner im städtischen Nahverkehr
Fotoweb městské hromadné dopravy
Aktuálně z Liberce a okolí
Rovy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 490
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 24. října 2007 - 16:52:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sergeilbc: Díky Digitál. zrcadlovka Canon EOS 350D. Když už jsem se dneska donutil probrat se trošku archívem (občas je nutno vše uspořádat), tak ještě posílám něco z minulého roku.
 
 
Někdo tady kdysi chtěl foto soupravy Volksbank:
 
Inekon
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 131
Registrován: 7-2007
Odesláno Středa, 24. října 2007 - 17:12:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sergeilbc : Norton má také pěkné fotky, ale Rovy je má pěkně ostré a větší barevnost jde vidět na první pohled. Norton používá velké rozlišení, tím klesá kvalita fotky. Ale oba dva je máte

Já mám taky pěkné fotky, ale nemám na to pořádný foťák,a web, kde bych tyto fotky umístil. S kamarádem jsme si už web založili, ale teprve to rozjíždíme a s místem na webu to taky není nejlepší.
Rovy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 491
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 24. října 2007 - 17:24:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mám i foto ostravských tram z 90. let, ale vše papírově a nic moc kvalita (foceno na automat). Bohužel, zatím není čas na skenování a probírání se archivem. Pár jsem jich oskenoval, takže pohledám a pak nějaké zveřejním, ale nebude jich moc.
Inekon: Barevnost-záleží na počasí, světelnosti... a taky záleží na parametrech, jaké nastavíš na foťáku (zrcadlovce). Tím rozlišením jsi asi myslel citlivost ??!
Rovy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 492
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 24. října 2007 - 17:38:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zatím jsem našel toto:
 
Tady stojí za povšimnutí provedení směrovek a lišta ptg druhého vozu v soupravě.
 
Prouza
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 274
Registrován: 4-2004


Odesláno Středa, 24. října 2007 - 17:48:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rovy & scanner: PARÁDIČKA!!!
Inekon
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 132
Registrován: 7-2007
Odesláno Středa, 24. října 2007 - 17:48:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rovy : Čím větší rozlišení, tím je kvalita menší. Ale záleží taky na tom, čím to foíš...
Inekon
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 133
Registrován: 7-2007
Odesláno Středa, 24. října 2007 - 17:51:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rovy: Máš ICQ? Že by jsi mi mohl poslat starší fotografie....
Pvvs
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2761
Registrován: 7-2003


Odesláno Středa, 24. října 2007 - 18:15:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

rozliseni ma vliv na kvalitu. Cim vetsi rozliseni, tim vic detailu je na fotografii. Jak to pak kdo skazi, nebo neskazi pri dalsich upravach je druha vec. Zjistuju ze malokdo umi poradne zmensit , tak aby fotka byla ostra, hrany nebyly zubaty..Ale vzdycky zalezi na tom kdo foti.
S trpělivostí učitele zvláštní školy dojdeš nejdál Vyměním Setright za ZX Spectrum +2/3.
Rovy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 493
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 24. října 2007 - 18:15:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Inekon: ICQ nemám, přečti si mail
Norton
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1783
Registrován: 12-2004


Odesláno Středa, 24. října 2007 - 18:16:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Inekon: nemohu souhlasit. Čím větší rozlišení, tím máš větší možnost udělat z fotografie (beztrestně) výřez. Qalita je jinak stále stejná, jen je rozdíl, jestli na fotku koukáš v 1:1 nebo něco na způsob "fit to window/page...". Když ti drží počasí, je fotka dobrá i se špatným fotoaparátem. Kvalitnější digi, resp. fotografa, poznáš podle fotek za ztížených podmínek (počasí, přítmí, protislunce...). A myslím, že rozdíl mezi EOSkou a D50/70 je spíše o tom, komu co lépe padne do ruky, než o fotoaparátu samém (pokud si to autor nesprasí objektivem).
Rovy: smekám a přeji ostrý obraz i při dalších štacích v tomto regionu
Co naplat, vše už tady jednou bylo a bude zase... Mění se jen čas, místo a obsazení rolí...
solidní dopravní fotogalerie... http://norton1.ic.cz
Rovy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 494
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 24. října 2007 - 18:21:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

PVVS: Běžně fotím na velikost fotek 3-4MB (archiv), na net dávám fotky v mnohem menší kvalitě, na K-rep v co nejmenší. Do časopisu a knihy v co nejvyšší kvalitě, samozřejmě:-)
Inekon
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 134
Registrován: 7-2007
Odesláno Středa, 24. října 2007 - 18:27:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Norton: Tak doslova jsem to zase nemyslel. Říkám, podle toho, jaký je foťák hlavně že, jestli máš digi. zrcadlovku nebo nějaký obyčejný digi. foták, tak je tam citelný poznatek v pestrosti barev a ostrosti.
Rozlišení: Zase, jak u kterého foťáku. Ale mi se zdá, že čím větší rozlišení, tím je ta fotka taková,jak bych to řekl, zrnitější... nemám zase takovou zkušenost s foťáky. Ale co já jsem na svém starším Olympusu fotil, tak vždy jsem měl fotku v menším rozlišení kvalitnější.
Rovy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 495
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 24. října 2007 - 18:28:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Norton: Hodně souhrnně: Neostrou fotku můžeš mít i v krásném, slunečném počasí, jestliže neumíš zacházet se sebelepším fotoaparátem a nefotíš pouze statické foto ze zastávek a smyček. Za hezkého počasí fotím na tratích za plné rychlosti a za ztížených světelných podmínek tam, kde jede vůz pomaleji ev. kde je nějaké světlejší pozadí, abych mohl nastavit větší čas a fotka nebyla úplně tmavá...
Jinak Ostrava je na focení tram fantastická, plno otevřených tratí, velice zajímavé prostředí včetně téměř předměstských až venkovských úseků.
Rovy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 496
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 24. října 2007 - 18:31:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Inekon: Jak fotit, nastavit parametry, jaké rozlišení etc. přesahuje rámec této diskuze...Takže ev. přes mail
Křivák
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.215.138
Odesláno Středa, 24. října 2007 - 18:31:38   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad všeci:
velice se omlouvám že jsem již nenapsal, ale jaksi sem tu pak už nebyl, a stejně sem ty časy jaksi ani moc nevěděl:-) ale bylo to super:-)
Pako
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1874
Registrován: 6-2002


Odesláno Středa, 24. října 2007 - 19:36:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dobrý večer.

Ad Jenki: Kolego, prostě pohádka. Pořád tvrdím, že když se chytrý mozek ochotný prospět zamyslí, na 99 % se vždy ledacos vymyslí...

Osobně si myslím, že problém topení je dost subjektivní. Mám vyšší krevní tlak. Takže je mi teplo tam, kde manželka s nízkým tlakem drkotá zuby... Ale v to pondělí... 10 min. na Hrabůvka, kostel, foukal fičák, drkotal jsem zuby ještě v a-77, kterou jinak považuji na daleko vytopenější než d-10...

Myslím, že řidiči za nic nemohou, bo... Ale štve mě, že systém není pružnější... Nikdo neříká, že se musí topit denně... Nicméně, srovnám-li pondělí a včerejšek/dnešek, pak v pondělí povolím, včera/dnes klidně ne. Teploty přitom +/- stejné, jen všeobecné klimatické podmínky v pondělí horší... Jenže... Jenže, ten, kdo rozhoduje, se prostředkem MHD projede jen tehdy, když Trautenberg houkne, Anče, Kubo, hajnej, presentační akce...

Je jasné, že energokřivka asi mluví za vše. Podnik musí jet v poměru výkon/cena, je to asi stejné jako v závodní jídelně. Není to Alcron, ale za 20 Kč, prostě je to teplé a nemusím po sobě umývat nádobí... Těžko se zlobit na ekonoma, který tvrdošíjně drží kasu na uzdě, protože výkyv = pokuta... Ale přiznám se, že když jsem četl Jenkiho rozbor, řekl bych, že v dlouhodobém horizontu je problém řešitelný, aniž by to dlouhodobě energokřivku vychýlilo - a o to přeci jde!!! Protože cestující, marná sláva, je pořád primárním zákazníkem. Není člověk ten, kdo by se zavděčil lidem všem. Ale jde vyřešit ledacos.

Ad všichni: Včera 6/406 ASTRA. Dnes sólo. Včera i dnes na d-6 K2, jen jsem nezachytil kurs.
Vznik tram.provozu v Ostravě:
Důvod: Spojení města s nádražím Přívoz. Omnibusy nestačily. 18.08.1894 otevřena linka parní tramvaje z nádr. přes Mor.Ostravu do Vítkovic. Majitel: Brněnské místní dráhy (BLEG). 18.05.1899 zahájen provoz na další trati v úseku Mor.Ostrava–Lhotka–Hulváky. Rozšiř.sítě parní tramvaje zvyšovalo náklady, klesala hospodárn.; síť k 1.05.1901 elektrifikována.
Muchachos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 175
Registrován: 7-2006


Odesláno Středa, 24. října 2007 - 20:03:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Včera byla myslim K2 na 6/421
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4730
Registrován: 5-2005


Odesláno Středa, 24. října 2007 - 20:16:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Se nám ty K2 na d-6 nějak rozšiřují.
Jak to vypadá s 1601? Je poškozeno i něco víc než jen laminát? Dík.
MHD Ostrava FOTO Ostrava
...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
Tommas
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 437
Registrován: 5-2004


Odesláno Středa, 24. října 2007 - 21:10:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já bych řekl spíš vracejí. Pamatuju, že kdysi (rok, dva zpátky) jezdila na d-6 celkem pravidelně jedna Astra a jedna K2. Že by se zvyšoval počet cestujících d-6?
Klasické T3 = nejlepší současné vozy.
Inekon
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 135
Registrován: 7-2007
Odesláno Středa, 24. října 2007 - 21:14:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes na d-7 Trio 1255.
Pako
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1875
Registrován: 6-2002


Odesláno Středa, 24. října 2007 - 21:15:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nooo, nezapomeňme, že d-6 je spoj, který spojí NámRep s Výškovicemi, kde jest jedna z fakult VŠB-TU. A co začal semestr, začíná být d-6 nepříjemně plná cca 6:40 už na NámRep.

Plus - z opačného směru... Je hodně lidí, kteří raději vynechají d-2, protože se v d-6/d-13 méně mačkají směr centrum...

Řekl bych, že kombinace d-2/d-6/d-13 je vedena velmi rozumně...
Vznik tram.provozu v Ostravě:
Důvod: Spojení města s nádražím Přívoz. Omnibusy nestačily. 18.08.1894 otevřena linka parní tramvaje z nádr. přes Mor.Ostravu do Vítkovic. Majitel: Brněnské místní dráhy (BLEG). 18.05.1899 zahájen provoz na další trati v úseku Mor.Ostrava–Lhotka–Hulváky. Rozšiř.sítě parní tramvaje zvyšovalo náklady, klesala hospodárn.; síť k 1.05.1901 elektrifikována.
Mayg
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1652
Registrován: 11-2004


Odesláno Středa, 24. října 2007 - 21:31:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Inekon: jen pár připomínek (rejpavých jak jinak)
Vyšší rozlišení nikdy nezhoršuje fotku, zato je kvalita fotografie vždy vyšší bez ohledu zda je rozmazaná nebo nikoliv, prostě je kvalitněji provedená rozmazaná fotka, reakce nejsou nutné mám pravdu
Trio na d-7 nevylučuju, ovšem jsi si jistý zda nešlo o přejezd nějakého kurzu (nejpravděpodobněji d-6) pokud ano tak potom je informace ač správná prakticky zbytečná, je to jako psát že jezdí solo d-9 z Hulvák na Hranec
Ostrava: 2007 Genocida tramvají T3 započala wanpír se šíří 775,747,777,750,770,749
Foťte kachny! Než jim upadne druhá hlava a bříško se propadne dolů (Už jich moc nezbývá )
Fotky nejen dopravní
Inekon
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 136
Registrován: 7-2007
Odesláno Středa, 24. října 2007 - 22:14:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mayg : Jsem si 100% jistý, když stálo (to Trio) na d-7 na Horymírově....směr Výškovice.
Denny
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 412
Registrován: 12-2005


Odesláno Čtvrtek, 25. října 2007 - 07:30:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Rovy: krásné fotky, jen poznámečka k vozu 685 na Hlučínské..nejedná se o T2R ale o klasickou T2 která existuje do dneška (později ev. č 8205)

ad Pako a topení: jen takový malý příklad z mé včerejší praxe - měl jsem odpolední d-1 s vozy 912/916 tedy s možností topení teplým vzduchem od zrychlu. Měl jsem vzduch puštěný na polovinu, venku myslím docela hnusně a vlezlo a přesto 3x jsem dostal nadáno že je ve voze nedýchatelno, 4 střešní poklopy byly celou dobu otevřené no a vše dodělala dvojice otylejších obyvatel tmavší pleti kteří nastoupili na J.Kotase a otevřeli 4 boční okna naplno, prý kur..a já jsem se zapotil a z celého vozu udělali mražák. Takže asi tolik k topení. 100 lidí 100 chutí, no a pro mě plyne ponaučení, za dobrotu na žebrotu. Jen podotýkám že vůz nebyl přetopen, ono to vzduchem na půl ani přetopit nejde.
www.helax.cz dance music radio
Silesia
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 630
Registrován: 7-2006


Odesláno Čtvrtek, 25. října 2007 - 10:00:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Denny:tož bych je nechal s díky počkat na 1/3 když je jim hic, tam by mělo být KT8..
To víš lidi si vzali k srdci tvou radu začali se pořádně oblékat a běhat před cestou a teď ty, hodný a všímavý pan řidič jim pustíš aspoň trochu tepla noo...

(Příspěvek byl editován uživatelem silesia.)
Ještě chvíli a poctivý Ostravan bude chodit do školy pěšky, protože ho do školy nic nedoveze, a nebo hůř, do toho co by ho tam dovezlo, se prostě nevleze..
Jakub_kedroň
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 268
Registrován: 9-2005


Odesláno Čtvrtek, 25. října 2007 - 11:10:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Denny: tak aspoň vím, jaké tramvajky mám vyhledávat a na které si brát trautembergův hubertus. Z pohledu normálního cestujícího jsou zrychly ty, co "hučí" i v zastávce,že? Bo ty modernější v zastávce nebo při zastavení přestanou hučet,aspoň myslím
Inekon
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 137
Registrován: 7-2007
Odesláno Čtvrtek, 25. října 2007 - 17:10:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevíte dneska něco o vykolejení? Jel jsem d-3 a najednou jsme uslyšel hlášení: vykolejení odklizeno....více už jsem nezaslechl. ???
Adams
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 724
Registrován: 2-2006


Odesláno Čtvrtek, 25. října 2007 - 18:47:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Někde na 1. máje. Taky jsem slyšel zprávu o zrušení odklonu. Odkláněla se trojka a dvanáctka, minimálně trojka určitě přes Dr. Malého, dvanáctka předpokládám taky.
Pako
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1882
Registrován: 6-2002


Odesláno Čtvrtek, 25. října 2007 - 19:05:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dobrý večer...

Ad Denny: Smekám... Doufám, že každá snaha nemusí být nutně potrestána...
Vznik tram.provozu v Ostravě:
Důvod: Spojení města s nádražím Přívoz. Omnibusy nestačily. 18.08.1894 otevřena linka parní tramvaje z nádr. přes Mor.Ostravu do Vítkovic. Majitel: Brněnské místní dráhy (BLEG). 18.05.1899 zahájen provoz na další trati v úseku Mor.Ostrava–Lhotka–Hulváky. Rozšiř.sítě parní tramvaje zvyšovalo náklady, klesala hospodárn.; síť k 1.05.1901 elektrifikována.
Mirda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1074
Registrován: 8-2004


Odesláno Čtvrtek, 25. října 2007 - 19:41:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

 
Inekon
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 138
Registrován: 7-2007
Odesláno Čtvrtek, 25. října 2007 - 19:48:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mirda : Zajímalo by mě teda, jak se to stalo?
Mayg
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1653
Registrován: 11-2004


Odesláno Čtvrtek, 25. října 2007 - 19:57:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fíha tramvajka udělala krok o kolej doprava :-)

Ted na televizi Nova reportaz o uzavreni Nádražní z důvodu nebezpečného kufříku na Stodolní, jakto že o tom tady nic není? :-)
Ostrava: 2007 Genocida tramvají T3 započala wanpír se šíří 775,747,777,750,770,749
Foťte kachny! Než jim upadne druhá hlava a bříško se propadne dolů (Už jich moc nezbývá )
Fotky nejen dopravní
Norton
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1789
Registrován: 12-2004


Odesláno Čtvrtek, 25. října 2007 - 20:14:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To je kde? Mezi Vítkovickou radnicí a křížením na ul. 1.5. (směr k Míráku nebo od něj)? A na NVV qečeru nějaká nehoda, asi se ťuklo auto s tramvají, podle polohy stání auta a přítomnosti dispečerů.
Co naplat, vše už tady jednou bylo a bude zase... Mění se jen čas, místo a obsazení rolí...
solidní dopravní fotogalerie... http://norton1.ic.cz
Inekon
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 140
Registrován: 7-2007
Odesláno Čtvrtek, 25. října 2007 - 20:31:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mayg: Na levých kolech,pravá kolej , to víš no, řidiči už neví kde mají jezdit.
Silesia
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 633
Registrován: 7-2006


Odesláno Čtvrtek, 25. října 2007 - 22:08:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

1212 záviděla 301 a chtěla wajcu vzít primát no..
Ještě chvíli a poctivý Ostravan bude chodit do školy pěšky, protože ho do školy nic nedoveze, a nebo hůř, do toho co by ho tam dovezlo, se prostě nevleze..
Hnidopich
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 401
Registrován: 6-2004
Odesláno Pátek, 26. října 2007 - 00:11:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Koukám na tu 1212... To teď tramvaje, kde není ostrůvek, budou zajíždět k obrubníku?
Křivák
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.215.138
Odesláno Pátek, 26. října 2007 - 08:43:34   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Hnidopich:
no jistě, nová služba cestujicím
T2681
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 53
Registrován: 7-2007
Odesláno Pátek, 26. října 2007 - 08:47:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hnidopich, Křivák: ale jen na znamení :-)
Inekon
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 141
Registrován: 7-2007
Odesláno Pátek, 26. října 2007 - 09:00:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hnidopich :

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace