K-report
 

Archiv diskuse Sdělení pro redakci do 01. 06. 2011  

Diskuse K-report » Archiv 2011 » Vzkazy pro redakci, dotazy, připomínky apod. » Sdělení pro redakci » Archiv diskuse Sdělení pro redakci do 01. 06. 2011 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Rzeczpospolita
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1162
Registrován: 9-2004

Odesláno Pondělí, 30. května 2011 - 22:59:52   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Proč nemám oprávnění přispívat do tématu Optimalizace? Nejsem si vědom žádného prohřešku(já vím, to říkaj všichni)
Alpha 1983
Martin_zlivský
Administrátor

Číslo příspěvku: 61275
Registrován: 4-2003

Odesláno Pondělí, 30. května 2011 - 23:04:35   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Poděkuj Mašotoušovi. :-)

Mrknu na to, zkusím s tím něco provést.


Edit:
Už by to mělo být snad v pořádku.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Mašotouš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1152
Registrován: 9-2008
Odesláno Pondělí, 30. května 2011 - 23:11:50   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Martin Zlivský: Teď jsem se vyděsil... Můžu se zeptat, jak to bylo míněno?
HOC SCIO PRO CERTO: QVOTIES CVM STERCORE CERTO, VINCO, SEV VINCOR, SEMPER EGO MACVLOR.

Tím jsem si jist: kdykoli spor mám se špinavci, ať vítězím či poražen jsem, vždy pošpiním se sám.
Rzeczpospolita
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1164
Registrován: 9-2004

Odesláno Pondělí, 30. května 2011 - 23:22:08   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

MZ: Díky. Už mi to fachá. Napadlo mě, že IIIxhonzík (dostal ban?) a já jsme přispívali ze společné sítě.
Alpha 1983
Martin_zlivský
Administrátor

Číslo příspěvku: 61276
Registrován: 4-2003

Odesláno Pondělí, 30. května 2011 - 23:27:43   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Je tomu přesně tak.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Mašotouš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1153
Registrován: 9-2008
Odesláno Pondělí, 30. května 2011 - 23:31:52   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Uf, tak to jo.
Taky mě to napadlo, ale byly i horší scénáře.
Jinak 3xhonzíka je mi líto, ale to, co v poslední době předváděl, už bylo vážně za hranou.
HOC SCIO PRO CERTO: QVOTIES CVM STERCORE CERTO, VINCO, SEV VINCOR, SEMPER EGO MACVLOR.

Tím jsem si jist: kdykoli spor mám se špinavci, ať vítězím či poražen jsem, vždy pošpiním se sám.
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 10432
Registrován: 8-2005

Odesláno Úterý, 31. května 2011 - 09:40:57   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Vzkaz pro MZ:
Nezačal jsem spor v Optimalizaci já. Znovu si přečti Bručounovy příspěvky 6325 a jeho sprostou reakci 6327 a hlavně tvrzení v 6334, které je přímo v rozporu s 6325. Nezačal jsem ani nadávání, to začalo příspěvkem Bručouna 6327.
Domnívám se že nejsi kompetentní pro správu některých diskusních vláken - jsi opakovaně zaujatý a jednostranný, proti mě zjevně kvůli 200. Navíc tvoje jednoduché zákazy poškozují více přispěvatelů, jak se ti stalo včera, admin či moderátor by měli jít cestou mazání příspěvků a ne udělováním banů. V tomto případě se navíc pasuješ do role jakéhosi soudce či arbitra, rozhodujícího o tom, kdo má pravdu.
Tak ti to píšu, abys věděl, že svou práci děláš špatně. Samozřejmě že nemám žádné právo tu být a vy máte naopak právo mě zakázat, ale i s tímto vědomím ti to píšu. Dlužíš mi navíc stále ukázku "mých podpásovek", kterou jsi zamluvil poukazem na vytíženost. V reálném životě by to bylo na žalobu pro poškozování cti, protožes to ani na opakovanou výzvu nedoložil. Tady je to jen na velké znechucení ze způsobu zasahování do diskusí, jakkoliv naprosto nepopírám, že na takovýto způsob máš (máte) právo a jakkoliv je zřejmé, že ani nic nenutí mě tady být, když se mi to nelíbí.

(Příspěvek byl editován uživatelem Káem.)
Jsem oběť, ne viník.
Martin_zlivský
Administrátor

Číslo příspěvku: 61281
Registrován: 4-2003

Odesláno Úterý, 31. května 2011 - 10:14:49   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Možná máš jen smůlu, ale na aktuální stránce jsi byl první Ty.
Ale abys neřekl, pročetl jsem si Tebou odkazované příspěvky (čímž sice popopíráš sám sebe - bylo jasně a opakovaně napsáno, že se na to reagovat nemá - ale budiž). Bručoun tam nadává akorát výroku, ne přímo Tobě (stejně jako hned o jeden příspěvek výše Hnidopich se tako vyjádřil o popojížděcí jízdence, aniž by to autora myšlenky uráželo vyprovokovalo). To je trochu rozdíl, ne?
Kdo začal spor, je vcelku jedno, bez protichůdných názorů by byla diskuse celkem o ničem. Jde o jejich formulaci. A s tou jste oba přestřelili, přičemž Ty jsi k tomu měl blíž. Nebo čím konkrétně se Bručoun provinil jako první a mnohem víc?

Se začátkem druhého odstavce můžu klidně souhlasit. Ale protože nikdo kompetentnější ke čtení vašeho písečku nebyl (já o to skutečně ani trochu nestojím...) a protože bylo slíbeno, že budete příště včas zaraženi, jiná možnost nebyla.
Uznávám, že jsem mohl hlouběji do archivu zajít, ale to bych taky mohl pročítat až do rána, kdybych měl hledat, kdo dal první ránu. Postupoval jsem na základě toho, co bylo vidět nejvíc. Rozhodně lepší způsob, než vás nechat přejít do vyššího levelu, abyste udělali z diskuse kůlničku na dříví a na podobnou "úroveň" vyjadřování dotlačili i ostatní, jinak slušně diskutující.

Ale:
Včera se mi nic nestalo, nevymejšlej si.
Cestou mazání blábolů trojhonzíka jsme šli už několikátým rokem. Zbytečně. Což ostatně někteří (možná včetně Tebe) opakovaně kritizovali a žádali si jeho hlavu.
Stačila menší korekce (konkrétní provedení zde popisovat nebudu), aby slušné příspěvky od Rzecz. omezovány nebyly. Tady uznávám, že nebyly dokonale prověřeny následky, ale stát se to může. Ne každý umí s nástroji dokonale a ne vše lze účinně odhalit. Ale lze to celkem snadno napravit.

Až mi pošleš na účet mzdu, můžeme se bavit o práci. :-)

A nedělej, že nevíš, co píšeš. Např. zde: https://www.k-report.net/presmerovani/?prispevek=2156338 (první dvě věty, dále pak rozváděné)

Když je ti celkem jasně prokázáno, že nepíšeš pravdu (resp. snažíš se pravdu zlehčovat nebo jinak upozadit), vynoříš se s blábolem o 3 na čtyřce (jakkoliv je to jindy pravda).
A když Ti najdu i čísla (zcela zbytečně, páč takových případů jsou ročně stovky bez ohledu na to, co kdy sečtu nebo nesečtu), tak se vymlouváš na fiktivní výpravy (i tenhle pátek mohla jet), na pátek (tohle pátek nebyl???) a že v tu dobu jezdil plnej i protivíňák s patrama. (Opět popíráš sám sebe - napřed píšeš, že je blbost, aby to nepobíralo, a pak ještě přitakáš, že to není žádný div, když tou dobou jede hodně lidí.)
Na závěr utečeš úplně jinam, a začneš naprosto nesouvisející nesmysly o obězích.

Nedělej, že nevíš, co píšeš a jak.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 10434
Registrován: 8-2005

Odesláno Úterý, 31. května 2011 - 10:35:15   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

MZ: Já prostě řetězec "Bručounovy příspěvky 6325 a jeho sprostou reakci 6327 a hlavně tvrzení v 6334, které je přímo v rozporu s 6325" hodnotím naprosto odlišně od tebe. Podle mě jsem mu dokázal že psal o Kačerově, když tvrdil že ne a on mě pak začal nadávat.
200 je složitější. Nemyslím, že bys našel případ, kdy protestuji proti Švejkovi v 7,40 a 9,40 a 15,40 a 17,40 ale čísla ze švejků v 11,40 a 13,40 a ostatně i v 19,40 a 5,40 vidět moc nejsou. Souhlasím, že můj způsob diskuse ti nemusí být po chuti, ale jsem přesvědčen, že jsem za něj trestán v jiných diskusích.
PS: Doufám, že až zjistíš svůj další omyl, který jsi udělal včera při rozdávání banů, projevíš velkorysost a oceníš tak to co ti teď prozrazuju a neopravíš to v můj neprospěch, ale naopak v prospěch druhého antidiskutujícího. Vidiš jakej jsem?

(Příspěvek byl editován uživatelem Káem.)
Jsem oběť, ne viník.
Mašotouš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1155
Registrován: 9-2008
Odesláno Úterý, 31. května 2011 - 10:41:36   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Sorry, že se Vám do toho pletu, ale:

Káeme, vyčítat redakci tu věc s Rzeczpospolitou je fakt nefér. Nevím, jak vy, ale já nestojím o to, aby někdo do optimalizace psal o světových proletářských revolucích, popravách pravičáků censuře v ČT. Mazání příspěvků nic neřešilo, v tomhle případě byl BAN, jakkoli je to řešení krajní, řešení jediné. A holt se s tím na chvíli svezl i Rzeczpospolita (pokud se nepletu, bydlí kousek od sebe, tak to mají přes společnou síť?), což bylo okamžitě po zjištění opraveno. V čem je problém?

A pro MZ: Vám přijdou výroky Žádám,abyste veřejně přiznal že ste sklerotickej blb. Rozdíl mezi náma dvěma je jen v tom, že já to o sobě říkám sám, kdežto o vás to vědi všichni ostatní. a hned pod tím Jste tak velké hovado, nebo tak velký hajzl? na stejné úrovni? To se tedy neshodneme.
A vyčítate-li mně odbíhání do osobní roviny, jak byste můj řešil problém můj (abyste to nemusel hledat: zde, zde, zde a dva příspěvky další)? Možná, že moje první reakce byla příliš vypjatá, asi byla, ale nic to nemění na tom, že by se mi omluvit měl. Já můžu někoho nesnášet, ale když mu šlápnu na nohu, tak se mu taky omluvím. On mě jistě v lásce nemá, ale tenhle konkrétní přešlap udělal a bylo by fér, kdyby se mi omluvil. Místo toho mi napsal: Jste upadl.
Co jsem měl dělat? Nechci, aby si o mě kdokoli z čtenářů myslel, že jsem s ROPIDem nějak spojen a tajně tu píšu v jeho prospěch. Jak k tomu přijdu, když moje informace pocházela z TOHOTO fóra, TOHOTO vlákna?
HOC SCIO PRO CERTO: QVOTIES CVM STERCORE CERTO, VINCO, SEV VINCOR, SEMPER EGO MACVLOR.

Tím jsem si jist: kdykoli spor mám se špinavci, ať vítězím či poražen jsem, vždy pošpiním se sám.
Martin_zlivský
Administrátor

Číslo příspěvku: 61285
Registrován: 4-2003

Odesláno Úterý, 31. května 2011 - 10:45:33   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Káem:
Mně není po chuti, že napadneš tvrzení (podobnost s formou reakce Bručouna na Tebe je docela značná) a pak nejsi schopen ho řádně vyvrátit, když někdo protestuje. Místo toho se začneš točit kolem.
A pak ještě chceš trestat někoho jiného, kdo napíše něco podobného (věcně ve sporu s Bručounem nemůžu a ani nemíním soudit, kdo máte větší pravdu). Nadávali jste si navzájem.
Možná mohu "rozdílení cen" přehodnotit (=oba byste na tom pak byli stejně, pro Mašotouše by se nic neměnilo), ale napřed bys mě musel přesvědčit, že jste oba vinni stejně.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 10436
Registrován: 8-2005

Odesláno Úterý, 31. května 2011 - 10:57:41   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Jak víc bych měl Bručounovo tvrzení vyvrátit než jeho vlastní citací???
Já nikoho trestat nechci - nelži!!! Já nikdy do bonzvlákna sám od sebe iniciativně nepřeposílal příspěvky druhejch a nežádal aby se do toho admini vkládali.
Ty vůbec nic nechápeš - tak po lopatě: Dals mi ban do železniční diskuse, kde jsem nic neproved a můžu do Optimalizace. Naprav to tak, že pustíš Bručouna do Optimalizace a mě do železniční. Ukážeš, že jseš schopen sebereflexe a nadhledu, i když ti napíšu, že si myslím, žes tyhle dvě věci hodně v posledním roce ztratil.
Jsem oběť, ne viník.
Martin_zlivský
Administrátor

Číslo příspěvku: 61286
Registrován: 4-2003

Odesláno Úterý, 31. května 2011 - 10:58:34   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Mašotouš:
Úroveň je stejná, oboje je nepřípustné a akorát dále zvyšuje napětí. Ano, jedno je ostřejší, ale to už plyne ze situace. Když se ale trochu začítám do archivu, asi to bylo tak nějak z obou stran podobné, i když vyjma snažení o zosobnění ROPIDu v diskusi, vidím impulzy spíš ze strany Káema. Možná má jen smůlu, ale jeho styl psaní tak vyznívá.

S ROPIDem je to napsané jako reakce na konkrétního uživatele, ale jinak ne. Tak jako tak se mi jakékoliv snahy o nedobrovolné prolomení identit nelíbí. Za to díky, ještě to tam připíšu a Bručounovi je to k tíži.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Martin_zlivský
Administrátor

Číslo příspěvku: 61287
Registrován: 4-2003

Odesláno Úterý, 31. května 2011 - 11:04:09   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Káem:
Jakej BAN do železnice zase?

Edit:
Už vidím. Je to nějak naopak.
Napraveno.

Aspoň už víte, proč se tolik požadovanými blokacemi šetří. :-)

Řešení, aby k takovým nedopatřením nedocházelo, samozřejmě existuje. Ale nepředpokládám, že BAN na všechny diskuse by byl oblíbenější než občasný překlep.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 10437
Registrován: 8-2005

Odesláno Úterý, 31. května 2011 - 11:05:39   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Jo tak styl psaní. Tak s tim nic nenadělám. Píšu tak 50 let a je 1000násobně víc médií, kam jsem byl požádán abych psal, než kde jsem žádán, abych tam nepsal.
Napravils to jaxem ti radil?

(Příspěvek byl editován uživatelem Káem.)
Jsem oběť, ne viník.
Robert_08022
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1216
Registrován: 3-2004
Odesláno Úterý, 31. května 2011 - 11:07:01   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Tento spor se mě nijak netýká, krom toho, že čtu ve Sděleních hromady hnoje (můj problém), ale když si pročtu Optimalizaci, tak musím dát za púravdu Martinovi. Bručouna ani Káema neznám, ale zatímco Bručoun (nějak, po svém) reaguje na konkrétní věci, v každém druhém příspěvku Káema vidím mezi řádky skryté rýpnutí, popíchnutí, ironii až sarkazmus. Možná je to jen styl jeho vyjadřování, nevím, ale při vzájemné averzi těch dvou se pak příliš nedivím Bručounovým slovům o žvástech a hajzlech.
Kdo víno má a nepije, kdo hrozny má a nejí je,
kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá,
na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl.
(Jan Werich)
Martin_zlivský
Administrátor

Číslo příspěvku: 61288
Registrován: 4-2003

Odesláno Úterý, 31. května 2011 - 11:12:20   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Káem:
A o čem jiným se celou dobu bavíme??

Napravil jsem to do stavu, který měl být od začátku. Proč bych měl zamezovat Tobě v psaní do železnice, to (zatím, naštěstí) nevím, stejně jako nevím, proč bych měl pustit Bručouna do optimalizace.
Opravdu Tě nechápu.

Jestli ty trestat nechceš, tak já ano. Protože co jste si tam včera psali, to sem prostě nepatří. A pokud chcete podobným stylem pokračovat, je otázkou, zda má cenu vás do diskuse vůbec někdy pouštět, protože většina ostatních takové hádky číst nechce.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Rzeczpospolita
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1165
Registrován: 9-2004

Odesláno Úterý, 31. května 2011 - 11:16:54   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Jedná se o to, že protože jsem neschopen si doma zařídit bezdrátový rozvod netu ze stolního počítače, občas využívám síť Prahy 4. No a protože 3xH se zřejmě řídí heslem, že co je zadarmo, to je proletářské, tak ji využívá taky.

Mašotouš: Pokud si mne nebo tebe někdo spojuje s Ropidem, jsem tím spíše pobaven, než rozezlen. Ať si koneckonců každý myslí, co chce. To je pak jeho problém. Na druhou stranu, to že pan K. trpí stihomamem ještě neznamená, že ho nikdo nesleduje, že?
Alpha 1983
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 10438
Registrován: 8-2005

Odesláno Úterý, 31. května 2011 - 11:17:35   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

R08022-propásl jste příležitost mlčet.
(přijde vám moje reakce kolem Kačerova málo konkrétní?)
MZ-propásls příležitost ukázat velkorysost. Víc ztrácíš ty, i když si to teď rozhodně nemyslíš.

Jsem oběť, ne viník.
Mašotouš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1156
Registrován: 9-2008
Odesláno Úterý, 31. května 2011 - 11:30:13   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

MZ: Díky za nestranné posouzení.

Robert: Náhodou jste napsal moc zajímavý příspěvek. Inteligentní sarkasmus je třeba pro mne důkazem argumentační vyspělosti, vznešené umění, které ocením i u oponenta, když míří na mne. Naopak když se někdo uchýlí k nadávní do hajzlů, kreténů a vykřikuje, že ten druhý zasluhuje zpřerážet hnáty, je to ubohost a podle mne by zasloužil ráznou důtku od autorit, a pokud se nezlepší, tak i ban. Ale koukám, že pro řadu lidí je to obráceně - sarkasmus je čirá provokace a vulgární nadávky její přirozený a pochopitelný důsledek, který dotyčnému nezazlívají. To mi sice přijde pěkně na hlavu, ale očividně takový názor existuje a možná že ze střetu těchto dvou vnímání plynou ty věčné problémy. Zkusme se nad tím zamyslet.
P. S. Skoro mi to připomíná rozdíl mezi diskusí v britské Dolní sněmovně a českými poslanci. Podívejte se někdy na westminsterské PMQ's, nádherné debaty premiéra a předáka oposice, prošpikované rétorickými obraty, sarkastickými poznámkami, to celé vždy ve třetí osobě (viz slavné Blairovo: Vážený pane předsedo, mezi mnou a premiérem Majorem je jeden velký rozdíl - já svou stranu vedu, on tu svou následuje). Na Malé Straně si místo toho nadávají do opilců a debilů. Pokud jde o mne, volím jednoznačně anglosaský způsob.

Rzeczpospolita: Mě se to docela dotklo. Kdybych byl zaměstnancem či spolupracovníkem ROPIDu, tak bych se s tím netajil a nevydával bych se za nezávislého šotouše. Dvojnásob mě to urazilo například díky onomu dopisu, který jsem rozeslal středočeským starostům - díky Bručounově narážce si mohl každý čtenář vyvodit, že jsem na ROPID nějak napojen, a tudíž bych byl oprávněně považován za podvodníka, který se tváří jako nestranný aktivista, ale přitom rozesílá dopisy v zájmu "své" organizace. Já nikým takovým nejsem a s ROPIDem kontakty neudržuji (ale taky nejsme nijak na kordy, prostě jsem se s pány párkrát v životě potkal a nic víc), občas ho chválím, občas kritizuji.

(Příspěvek byl editován uživatelem Ma(šo)touš.)
HOC SCIO PRO CERTO: QVOTIES CVM STERCORE CERTO, VINCO, SEV VINCOR, SEMPER EGO MACVLOR.

Tím jsem si jist: kdykoli spor mám se špinavci, ať vítězím či poražen jsem, vždy pošpiním se sám.
Bručoun
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6348
Registrován: 9-2007
Odesláno Úterý, 31. května 2011 - 11:32:31   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Technická: Nevolal jsem po prolomení identit jednotlivých konkrétních uživatelů. To jsem nikde nenapsal ani nemyslel.
Nikoho konkrétního jsem neoznačil. V Mašotoušově případě jsem reagoval na vynesenou neveřejnou informaci, neřešil jsem přitom, kdo a kdy ji vynesl. Quorovi jsem to vmetl do tváře řečnicky, protože mě štval zjevnou jednostranností.

Je ale až příliš neuvěřitelné, že se některé nápady napřed půl roku či rok přetřásají v "optimalizaci" na K-reportu, a pak se stanou skutečností. Chce někdo trvrdit, že do "optimalizace" píšou výhradně nezávislí šotouši, zatímco "oficiální šotouši" si to tam jen čtou, a některé nápady použijou do praxe? To byste mě rozesmáli.
Nebudu dále rozpitvávat, jaké konkrétní indicie mám, ani komentovat reakce.

(Příspěvek byl editován uživatelem Bručoun.)
Martin_zlivský
Administrátor

Číslo příspěvku: 61290
Registrován: 4-2003

Odesláno Úterý, 31. května 2011 - 11:48:05   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

To nechci soudit, ale chápu, když se to Mašotouše dotklo (reakce byla směřována právě na něj).


Mašotouš:
Ano, s tím se dá souhlasit. Bohužel takový sarkasmus narazí, když argumenty nejsou kvalitní. A ať se na mě Káem zlobí jakkoliv (a ať si klidně myslí, jak je to osobní, nemá cenu mu to rozmlouvat), zrovna v jeho případě té formě často chybí stejně kvalitní obsah. Můžu se mýlit, ale nebudu sám.


Káem:
Není mi jasné, vůči komu bych měl být velkorysý. Když už, tak ke všem. Kdyby to bylo poprvé, tak snad.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Bručoun
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6349
Registrován: 9-2007
Odesláno Úterý, 31. května 2011 - 12:04:42   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Martin Zlivský: Mašotouš si za to může sám, když v tomhle příspěvku machroval znalostí neveřejných informací z městských dopravních struktur. Pokud si ty inforamce opravdu jen přečetl před měsícem nebo dvěma na K-reportu, tak jak může vědět, že je ta inforamce pořád aktuální?
Nemluvě o tom, že mluví o jakémsi "B.", a že si do podpisu dává ten cint o špinavcích. Takového člověka nemíním nijak šanovat ani se mu omlouvat.
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 10439
Registrován: 8-2005

Odesláno Úterý, 31. května 2011 - 12:06:44   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

MZ: Navrhoval jsem velkorysost ke všem. Ale teď už je to jedno. Víšco, mě ten ban do Optimalizace nech už natrvalo, jo? Zbytečný pokušení a ještě jsem urážen.

Poznamenám jen, že spor vznikl OPĚT kvůli AUTOBUSUM a že kdybys vytvořil autobusovou optimalizaci, jak jsem ti navrhoval, měl bych ban maximálně tam a ne do celejch tramvají - takže ani fotku poslat nemužu, což je ke mě výrazně nespravedlivější, než k Bručounovi, kterej v životě sem dokázal jen okopírovat fotky autobusů z Googlu.

Nemyslím si, že bys měl schopnost hodnotit kvalitu argumentů, to se na mě nezlob. Odježděné kilometry ti tuto schopnost nedají, very sorry.

(Příspěvek byl editován uživatelem Káem.)
Jsem oběť, ne viník.
Bručoun
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6350
Registrován: 9-2007
Odesláno Úterý, 31. května 2011 - 12:12:18   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Martin Zlivský: Proč se v "Tratích a lokálkách" toleruje pisatel s nickem "jirka z ..."? Pokud byste chtěli omezit vulgarity, tak proč nezačnete u něj? Před pár týdny jsem zde ve "sdělení redakci" jeho urážky zdokumentoval. Můžu případně zdokumentovat i další.

Přijde mi přece jen divné, že si na mně kdejaký hejhula může pravidelně otvírat hubu, a když se po pokusech o slušnější komunikaci nebo ignorování začnu bránit stejně, tak to schytám spolu s ním.
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 10440
Registrován: 8-2005

Odesláno Úterý, 31. května 2011 - 12:15:41   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

B6350: To je neuvěřitelný. Kvůli vám trpim Bručoune taky a víc. Tak trpte rovněž.
OPĚT jsem oběť, ne viník.
Pvvs
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4580
Registrován: 7-2003

Odesláno Úterý, 31. května 2011 - 12:20:28   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Neda se nejak resit ostravske tornado ? Zeleznicni sekce je pomalu necitelna...
Koupím otáčkoměr, pořádám soutěž ve vytáčení kindermafie.
Martin_zlivský
Administrátor

Číslo příspěvku: 61291
Registrován: 4-2003

Odesláno Úterý, 31. května 2011 - 12:25:57   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Bručoun:
Tak nějak se asi nedostal po drobnohled. Napraveno, jeho slovník je skutečně výživný.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Robert_08022
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1218
Registrován: 3-2004
Odesláno Úterý, 31. května 2011 - 12:26:12   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Inteligentní sarkasmus je třeba pro mne důkazem argumentační vyspělosti, vznešené umění, které ocením i u oponenta, když míří na mne. Naopak když se někdo uchýlí k nadávní do hajzlů, kreténů a vykřikuje, že ten druhý zasluhuje zpřerážet hnáty, je to ubohost a podle mne by zasloužil ráznou důtku od autorit, a pokud se nezlepší, tak i ban.

Nevidím velký rozdíl mezi tímto a řečmi o blbech. Nemluvě o tom, že já mám ironii a sarkazmus také rád, ale pokud jsou tyto veličiny nacpány do každého druhého příspěvku a směřují vždycky k jedné a téže osobě, umím si představit, že to tu osobu štve.
Mimochodem, je mi milejší, když mě někdo přímo do , než když mi desekrát výsměšně odpoví.

Káem: Neřekl bych, že se s (vynucenou) přestávkou už pomalu čtvrt roku hádáte jen o Kačerovu. Navíc jsem nepsal o tvé nekonkrétnosti, ale o konkrétnosti Bručouna a tvém stylu reakcí. Ale mám dojem, že jsi právě svou reakcí na mě potvrdil to, co ti Bručoun a Martienm Z. vytýkají, že věc, která je proti tobě, obrátíš někam jinam.

(Příspěvek byl editován uživatelem robert_08022.)
Kdo víno má a nepije, kdo hrozny má a nejí je,
kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá,
na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl.
(Jan Werich)
Mašotouš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1158
Registrován: 9-2008
Odesláno Úterý, 31. května 2011 - 12:27:05   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Bručoun: 1) Ano, přečetl jsem si to na K-reportu, kde to napsal Rzeczpospolita, ještě jsem se ho mailem optal, nakolik je ta informace jistá (zdroj je víc než povolaný), a nic víc o tom nevím. Že vy jste tu informaci nezaznamenal, to je jen a pouze vaše hloupost a nevím, proč mě urážíte slovem "machrovat". Já vám to usnadňovat nebudu, projděte si archivy.
2) Předpokládám, že kdyby se na platnosti té informace něco změnilo, tak by to Rzeczpospolita dal vědět. Nestalo se tak, tudíž ji pokládám za stále aktuální, dokud to nebude jinak.
3) Že slovo "špinavec" automaticky vztahujete na sebe, to taky o něčem svědčí. Ten "cint", přesněji řečeno inteligentní latinský citát, si prozatím dávat pryč nehodlám, protože je to velmi moudrá a rozhodně platná věta. Zrovna vy jste ji mimochodem celkem prokázal, když jste můj nick špinil i v železničních diskusích, kam nepřispívám a kde mě vůbec neznají, což byla velká podlost, za kterou jste mimochodem taky nikdy neomluvil.
4) Přispěju vám ještě jednou větou: Geminat peccatum, quem delicti non pudet. Svůj přečin násobí, kdo se zaň nehanbí. Vy jste objektivně udělal přešlap, zachoval jste se vůči mě dost neslušně a nefér, ale nejste schopen potlačit starou averzi a omluvit se ani za tuto konkrétní věc. Vyjadřuji vám tímto své nejhlubší opovržení. O další komunkaci už vážně nestojím a budu jen doufat, že váš oprávněný ban bude trvat co nejdéle.
HOC SCIO PRO CERTO: QVOTIES CVM STERCORE CERTO, VINCO, SEV VINCOR, SEMPER EGO MACVLOR.

Tím jsem si jist: kdykoli spor mám se špinavci, ať vítězím či poražen jsem, vždy pošpiním se sám.
Martin_zlivský
Administrátor

Číslo příspěvku: 61292
Registrován: 4-2003

Odesláno Úterý, 31. května 2011 - 12:37:09   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Bručoun:
Pravda. Nějak jsem to teď nesledoval, ale jen poslední stránka je docela silný argument, že se chovat neumí.


Bručoun, Mašotouš:
Kdybyste si to mohli vyříkat soukromě, byl bych radši.



spor vznikl OPĚT kvůli AUTOBUSUM a že kdybys vytvořil autobusovou optimalizaci, jak jsem ti navrhoval, měl bych ban maximálně tam a ne do celejch tramvají - takže ani fotku poslat nemužu, což je ke mě výrazně nespravedlivější, než k Bručounovi

To je ale asi tak jediná výhoda, kterou by takové řešení mělo.
Správnějším řešení je tolerance odlišných názorů.

Až budete tolerantní vy, mohu být tolerantnější taky.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Mašotouš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1159
Registrován: 9-2008
Odesláno Úterý, 31. května 2011 - 12:42:49   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

MZ: Díky za snahu. Pokusy z mé strany byly, Bručoun ale tají svou mailovou adresu a na SZ neodpovídá. Já se snažil to řešit soukromě už mockrát.
A krom toho už si nic vyříkávat nechci, buď se omluví, nebo neomluví, je to jednoduché. Kdyby se omluvil, všechno by bylo hned při starém.
HOC SCIO PRO CERTO: QVOTIES CVM STERCORE CERTO, VINCO, SEV VINCOR, SEMPER EGO MACVLOR.

Tím jsem si jist: kdykoli spor mám se špinavci, ať vítězím či poražen jsem, vždy pošpiním se sám.
Bručoun
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6351
Registrován: 9-2007
Odesláno Úterý, 31. května 2011 - 12:49:31   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Mašotouš: Před delším časem jsem od Vás dostal jednu soukromou zprávu. Nešlo ale o žádný pokus o domluvu, nýbrž o pokračování Vašeho hnojometu přesně v tom stylu, jakým na mě útočíte na těchto stránkách. Nevím, jak se můžete divit, že jsem na to nijak nereagoval.
Martin_zlivský
Administrátor

Číslo příspěvku: 61294
Registrován: 4-2003

Odesláno Úterý, 31. května 2011 - 12:51:19   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Pvvs:
Tornádo je už pod dohledem, snad byl už i upozorněn. Ale víc k tomu nevím.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 10442
Registrován: 8-2005

Odesláno Úterý, 31. května 2011 - 12:56:12   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

MZ: Hm. Tak se nauč tolerovat moje názory na Švejky. Tim bychom mohli začít. Pak by mohl Bručoun tolerovat muj názor na to že z Kačerova není potřeba přímej bus na SN a neoznačovat slovy: "Co to zase žvaníte za blbosti? Vy byste kvůli Vašim pokrouceným teoriím zapřel i nos mezi očima" (6327). Pak bys ty moh tolerovat mé údajné občasné nepříliš silné vyargumentování některých názorů a bručoun by mohl svou toleranci projevit třeba tim, že nebude soustavně donášet a bonzovat no a pak snad bych byl na řadě já. To je tedy gól, MĚ vytýkat netoleranci.

(Příspěvek byl editován uživatelem Káem.)
OPĚT jsem oběť, ne viník.
Orky
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5034
Registrován: 10-2004
Odesláno Úterý, 31. května 2011 - 13:00:42   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Bručoun: To, že lidi mají na ledacos mnohdy podobný pohled jako ROPID ještě neznamená, že na něj musí být napojeni. Navíc kanálů, ze kterých můžou chystané změny uniknout je celá řada, projednávají se na MČ, DPP apod. O spoustě plánovaných změn se dá dočíst na stránkách MČ, jejich časopisech, jejich fórech. Třeba o takové 180 a 264 (ex.298) se dají najít docela přesné informace.
Samozřejmě není vyloučeno, že lidé, kteří s přípravou linkového vedení mají co do činění to tu čtou, to jim nikdo nezakazuje. Ale přijde mi naprosto nekorektní někoho z toho obviňovat. Neví, jak by se Vám líbilo, kdyby o Vás někdo začal šířit lži a obviňovat Vás z něčeho, co není pravda.
Leonardo da Vinci: „Nikdy nevysvětlujte. Přátelé to nepotřebují a nepřátelé vám stejně neuvěří.“
Duš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1950
Registrován: 2-2005

Odesláno Úterý, 31. května 2011 - 13:05:17   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Mohl bych poprosit o odmáznutí mého příspěvku č. 1947 a první věty v tom dalším ( 1948 ), v diskuzi o 754 ... UP má pravdu .. nepřítel naslouchá! Díky redakci! Duš
Robert_08022
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1220
Registrován: 3-2004
Odesláno Úterý, 31. května 2011 - 13:13:50   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Káem: Bručoun podle tebe donáší. A nevadí ti, že jsi mu hned na samém počátku sporu bonzováním vyhrožoval?
odkaz
Kdo víno má a nepije, kdo hrozny má a nejí je,
kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá,
na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl.
(Jan Werich)
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 10443
Registrován: 8-2005

Odesláno Úterý, 31. května 2011 - 13:20:48   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Roberte, dám vám dobrou radu - nepleťte se do toho. Vstoupil jste ne na začátek, ale ani do prostředka problému, nýbrž do jeho 99% před koncem - Bručoun má za sebou dlouhou historii bonzování od konce roku 2010, která vedla v březnu t.r. až k uzavření celé optimalizační diskuse na dlouhé týdny. To co citujete ode mě je parafráze na Bručounův projev v předchozích týdnech. Navíc - nabonzoval jsem sem někoho? A Bručoun?
Začínám chápat, že literární styl zde se omezuje na nádražnické výrazivo a sprostou terminologii. Nic mezi tím.
OPĚT jsem oběť, ne viník.
Robert_08022
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1222
Registrován: 3-2004
Odesláno Úterý, 31. května 2011 - 13:30:07   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

No, první, kdo se k tomu vyjádřil tady, nebyl Bručoun, ale ty v příspěvku 10432...
To, že jste se spolu hádali někdy dřív, bych sem netahal, Bručoun do Optimalizace psal naposled před posledním sporem 6. května. Od té doby tam do 29. května nenapsal ani písmenko, přesto jste vesele debatovali o vedení autobusových linek. Jinými slovy, tvrdíš, že ti vadí, že Bručoun píše o autobusech v tramvajové optimalizaci, ale s jinými se o nich bavíš vesele a rád.
O čem to svědčí? Že i kdyby Bručoun psal, co chtěl, bude pro tebe trnem v oku.

EDIT: Už se do toho opravdu plést nebudu, osobní spory se mají řešit mezi zúčastněnými. A o nic jiného tu nejde.

(Příspěvek byl editován uživatelem robert_08022.)
Kdo víno má a nepije, kdo hrozny má a nejí je,
kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá,
na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl.
(Jan Werich)
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 10444
Registrován: 8-2005

Odesláno Úterý, 31. května 2011 - 14:02:00   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Roberte, opravdu je problém několik let s eskalací od podzimu 2010. Desítky lidí kvůli tomu z diskuse odešli a zbylým jsou rozdávány bany jak na běžícím páse. Osobní spor z toho udělá bručoun, já napíšu že není poptávka pu busu Kačerov-SN (příklad, ale platí to unverzálně o všem) a on místo aby doložil že je (ale MZ po mě neustále chce dokazovat moje argumenty) tak napíše Co to zase žvaníte za blbosti (příklad). Čili nějaký datum z května je naprosto okrajový.
ALE POZOR - uvědomil sis cos napsal - že jsem mezi 6-29/5 vesele diskutoval a nebyl se mnou problém!!! Já ti děkuji velmi mnoho, v podstatě před každym soudnym člověkem jsi mě očistil. Se mnou problém nebyl a vesele jsem diskutoval. neměl jsem problém s nikym, bručoun má problém nejméně s 5 dalšími (když počítám ty co je tady nabonzoval a žádá jejich bany, sám je nakonec několikrát vyjmenoval) ale bany dostávám já. To je spravedlnost? No neni. Dojde to i MZovi????


(Příspěvek byl editován uživatelem Káem.)
OPĚT jsem oběť, ne viník.
Robert_08022
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1223
Registrován: 3-2004
Odesláno Úterý, 31. května 2011 - 14:10:38   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

To, že jsi schopen diskutovat, pokud tam někdo nechodí, mně jen potvrzuje, že nejde o pravdu, ale o osobní zášť.

já napíšu že není poptávka pu busu Kačerov-SN (příklad, ale platí to unverzálně o všem) a on místo aby doložil že je (ale MZ po mě neustále chce dokazovat moje argumenty)

A ty tu pravdu bereš kde? V podstatě je to jako s "fanoušky." Pepa řekne Sparta, Lojza Baník a pobijí se na louce u Třebové.
Kdo víno má a nepije, kdo hrozny má a nejí je,
kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá,
na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl.
(Jan Werich)
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 10445
Registrován: 8-2005

Odesláno Úterý, 31. května 2011 - 14:17:48   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

R: typický výklad téhož faktu opačným způsobem. uvědomuješ si, že kdybych byl Bručoun, už před třema příspěvkama tě označim za hlupáka a pošlu do pr*ele? Já to vidim tak že se snesu s každym, ale s*at na hlavu si nenechám. A to leckdo těžko rozdejchává.
K otázce: A kde bere bručoun jistotu, že ta poptávka je? Navrhl jsem mu aby zjistil, zda občané píšou na místní úřady a na ropid, že toto spojení potřebujou. já jsem si jist že nepíšou. Ona se 125 nezaváděla jen tak ale taky na základě požadavků lidí a posiluje se taky na základě průzkumů. Já prostě sleduju, co chtěji lidi, bručoun u mapy maluje grafikony, to je ten rozdíl.
OPĚT jsem oběť, ne viník.
Vojtik
Moderátor

Číslo příspěvku: 4075
Registrován: 2-2007

Odesláno Úterý, 31. května 2011 - 14:26:16   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Duš: provedeno.

Teda pánové, tady vyfiltrovat slušnou žádost, mezi tím nánosem... solidní piplačka
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 10446
Registrován: 8-2005

Odesláno Úterý, 31. května 2011 - 14:38:34   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

V.: mohlo to bejt v optimalizaci. tak mi dejte ban i sem.
OPĚT jsem oběť, ne viník.
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 10449
Registrován: 8-2005

Odesláno Úterý, 31. května 2011 - 15:29:28   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Vzhledem k tomu že mám ban a vzhledem k tomu že slušnější část publika odpovídá věcně na moje příspěvky, mohl by někdo např. MZ odpovědět Ml636 v Tramvajích v Praze, že práci řidiče považuji za manuální a jinak přijímám jeho vysvětlení. děkuji. přijde mi neslušné neodpovědět, byť je to z důvodů mnou nezaviněných. Slušní diskutující by si mohli myslet že jsem nějakej hulvát nebo Mrzout.

(Příspěvek byl editován uživatelem Káem.)
OPĚT jsem oběť, ne viník.
Martin_zlivský
Administrátor

Číslo příspěvku: 61298
Registrován: 4-2003

Odesláno Úterý, 31. května 2011 - 15:44:22   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Sice si to snad ani za ty řeči o zaujatosti, netoleranci atd. nezasloužíš (tohle je spíš protekce popírající smysl trestu), ale budiž.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


jirka z ...
Neregistrovaný host
Odeslán z: 193.86.73.147
Odesláno Úterý, 31. května 2011 - 16:54:18    Odkaz na tento příspěvek  

martin zliuvsky: kdyz uz jste byl tak hodny a dal mi ban v "lokalkach v okoli prahy", mohl byste zablokovat take "meho praskace" brucouna, castujiciho mne hajzly a kreteny, pripadne tvrdiciho evidentni lzi?

nebo je zakazovani selektivni a zelezi na toim, jak kdo podkuruje?

dekuji.
Rzeczpospolita
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1166
Registrován: 9-2004

Odesláno Úterý, 31. května 2011 - 21:08:47   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Jirka z: Asi se hodně před některými schodím, ale - jako že mi není sympatický váš slovník, v jednom máte mé sympatie.
Alpha 1983
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 10450
Registrován: 8-2005

Odesláno Středa, 01. června 2011 - 09:15:17   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

MZ: Děkuji za přeposlání.
Ale to nejsou řeči, já si to opravdu myslim. Funguješ jako špatný soudce,nebo špatně osvícený monarcha, bohužel na to máš právo. Dost diskutuju v jiných oborech a tak znám dost adminů s jejich přístupy, ale ten tvuj je v posledním půlroce bezkonkurenčně nejhorší.
Asi mi nejvíc vadí, když to tak zkoumám, nedokonalost systému, kdy kvůli jednomu nesnášenlivci v Optimalizaci mi zablokuješ celý tramvaje. Ta optimalizace je prostě špatně umístěna.
Normálně mě sere, jak se tu se mnou zachází, to ti povim.
(PS: Jirka z... - mě se líbí i váš slovník, máte moji podporu)

(Příspěvek byl editován uživatelem Káem.)
OPĚT jsem oběť, ne viník.
Martin_zlivský
Administrátor

Číslo příspěvku: 61302
Registrován: 4-2003

Odesláno Středa, 01. června 2011 - 10:13:20   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Vadit Ti může leccos. Ale znal jsi podmínky? Znal. Porušil jsi podmínky? Porušil.
Takže není moc co řešit.

To samé platí i pro Jirku z Radotína.

Jestli to někdo jiný udělal taky, není omluva, ale výmluva hodná dětí na pískovišti.


Asi mi nejvíc vadí, když to tak zkoumám, nedokonalost systému, kdy kvůli jednomu nesnášenlivci v Optimalizaci mi zablokuješ celý tramvaje.

Za prvé: Můžeš si za to sám (ač třeba pohnutky byly jinde). Nebo snad chceš popřít, že jsi ty příspěvky psal?
Za druhé: Lze to brát i jako dokonalost - místo blokace celého fóra jde blokovat jen tramvaje.


Ale jestli se Ti navíc líbí Jirkův slovník (viz třeba zde: https://www.k-report.net/presmerovani/?prispevek=2154215), tak si říkám, zda vůbec má cenu, abys sem vůbec chodil. Klidně se sejděte s dlaždiči u piva a takhle si tam mluvte. Tady na to ale není nikdo zvědavý!
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


jirka z ...
Neregistrovaný host
Odeslán z: 193.86.73.147
Odesláno Středa, 01. června 2011 - 10:21:55    Odkaz na tento příspěvek  

rzeczpospolita: myslite muj normalni slovnik, kterym se bavim s normalnimi lidmi, ci muj slovnik, aplikovany selektivne na vulgarniho a moralne invalidniho bonzaka brucouna?
vite, ja normalne vulgarni nejsem, ale pokud mne nekdo v prvnim svem postu na moji adresu oznaci "hovadem a neskutecnym hajzlem" a v tomto rytmu pokracuje i nadale, co jineho mam delat, nez mu oplacet stejnou minci? (rozhodne by mne ani nenapadlo na nej neco praskat drabum - myslim, ze vyvracet jeho plky dokazu i bez toho, aby za mnou musela stat sotovrchnost a zaonglovat banany).
navic, ja narozdil od brucouna ty vulgarismy podkladam i nejakymi argumenty, zatimco brucoun je pouze sprosty jako kanal a argumentaci se vetsinou nezdrzuje (v jeho pojeti se argumentaci vetsinou rozumi nekonecne omilani stokrat vyvracenych tvrzeni - viz diskuse o radotinu)

takze mi pak prijde jako ukazkove nezvladnuti adminstvi, kdyz mily m_z na zaklade opakovanych bonzu jednoho z nejsprostsich a nejnesnasenlivejsich individui, ktery tento server hosti, rozdava banany. ale ono podivat se, zdali vulgarni udavac a donasec brucoun akorat nechce umlcet nekoho, koho neni schopen udolat argumenty, je mnohem slozitejsi, nez rychle tasit svuj proklate nizko zaveseny sotokolt.

kaem: dyk sme taky vzajemni pritakavaci!
jirka z ...
Neregistrovaný host
Odeslán z: 193.86.73.147
Odesláno Středa, 01. června 2011 - 10:26:27    Odkaz na tento příspěvek  

m_z:

aha. cili na jednu stranu tady povidate, ze "znal jsi podmínky? Znal. Porušil jsi podmínky? Porušil.
Takže není moc co řešit.", na stranu druhou tvrdite i "Jestli to někdo jiný udělal taky, není omluva, ale výmluva hodná dětí na pískovišti."

tato dve tvrzeni se vzajemne vylucuji. pokud tvrdite prvni, nemuzete zaroven tvrdit, ze je "vymluva jak z piskoviste", kdyz nekdo poukazuje, ze jine lidi (asi jen nahodou ty, kteri vam t u mazou med kolem ust) za vulgarity nebanujete.

bud merte vem stejnym metrem, nebo si priznejte, ze nedokazete byt nestranny a prestante delat admina.
Martin_zlivský
Administrátor

Číslo příspěvku: 61305
Registrován: 4-2003

Odesláno Středa, 01. června 2011 - 10:46:15   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Tvrzení se nevylučují. Pokud umíte číst vše (nejen to, co se zrovna hodí do krámu), i Bručoun byl za své výroky trestán. Takže jakýpak jiný metr?
Ctí vás, že nechcete "bonzovat", ale pak přijměte i následky svých činů, když pak vezmete "spravedlnost" do svých rukou.

Pokud bych nebyl nestranný a měl bych reagovat na neustálé pomluvy a urážky (omluvu nečekám), tak zrovna vy dva už sem nenapíšete ani čárku, ne?
A hlavně - co bych jako měl mít z toho, že budu někomu stranit?

Ale pokud se vám zde nelíbí, nikdo zde nikoho nedrží, přispívání i čtení je nepovinné. Povinné je pouze respektování pravidel (https://www.k-report.net/cgi-bin/discus/discus.pl?pg=instructions# rules).
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 10451
Registrován: 8-2005

Odesláno Středa, 01. června 2011 - 10:52:27   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

MZ: Neporušil jsem podmínky. Jestli jsem dostal ban za text: "Žádám,abyste veřejně přiznal že ste sklerotickej blb. Rozdíl mezi náma dvěma je jen v tom, že já to o sobě říkám sám, kdežto o vás to vědi všichni ostatní. A teď konejte." tak tedy sorry, ale to bys musel zabanovat celý autobusy komplet a hry rovněž (což nežádám). Pro mě je to jen důkaz tvého nespravedlivého selektivního přístupu, kterýs přinesl navíc sám. Bručounovy reakce byla zcela jiného kalibru.
Nevnímám to jako trest ale jako nespravedlnost. O to větší, že probíhají diskuse, kterých bych se rád zúčastnil, ale kvůli jednomu netolerantnímu agresorovi, který k nim naprosto nemá co říct, protože ho nezajímaji lidi ale jen grafikony a Ostrava je mu už uplně ukradená, takže mu to nechybí a čeká jen, až zas bude moct vyvolat spor o spojení Kačerov-SN, se jich nemužu zúčastnit.
OPĚT jsem oběť, ne viník.
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 10452
Registrován: 8-2005

Odesláno Středa, 01. června 2011 - 10:58:36   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Ano MZ, přeskočil jsi bod 8 a rovnou používáš bod 9 a to je v něm napsáno "výjímečně". Z těch pravidel pak připadá v úvahu maximálně porušení bodu 3, ale "sklerotickej blb" v daném kontextu prostě není vulgarita.
Jsem si plně vědom že čtení a přispívání je nepovinné, a řadů konsekvencí jsem si již pro sebe vyvodil (hodně se mi pročistil např. adresář a telefonní seznam) ale nechci odejít ocuď kvůli jednomu nevychovanému hrubci a navíc s cejchem viny, kterou nenesu.

(Příspěvek byl editován uživatelem Káem.)
OPĚT jsem oběť, ne viník.
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 10453
Registrován: 8-2005

Odesláno Středa, 01. června 2011 - 11:08:21   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

A vůbec, když se nebonzování neocení, tak co já furt budu mít nějaký zábrany: koukni se do tý Ostravy . To co tam píše Cogwheel Odesláno Úterý, 31. května 2011 - 12:54:51 naplňuje bod 4, což je daleko závažnější, protože již i trestné.
OPĚT jsem oběť, ne viník.
Mašotouš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1161
Registrován: 9-2008
Odesláno Středa, 01. června 2011 - 11:25:38   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

MZ: Nešla by tato pravidla nějak umístit pod každou diskusi či dát na ně alespoň rychlý odkaz? Já je nikdy nemůžu najít a přitom by vždy stačilo někomu říct - porušil jste pravidla diskuse, bod č. 3. A bylo by.
Za sebe říkám, že vulgarismy do diskuse nepatří, sám se snažím být v tomto bezúhonný, ale ve výjimečných případech se to snese, jsme lidi - ovšem takový jirka z..., byť samozřejmě v určitých aspektech má mé sympatie, už tam sprostě nadává spíš obvykle než mimořádně, a omlouvá ho jen to, že on s tím nezačal, nejdřív na svou adresu schytal pár (s odpuštěním) "hajzlů" (hádejte od koho), tam byl ale zásah spíše oprávněný; naopak KM je sprostý spíš výjimečně a většinou to má humorné konotace (např. že tímž termínem počastuje i sebe, viz právě příklad onoho "sklerotického blba"). Ale za nejsilnější kalibr, který jsem kdy na diskusi viděl, považuji "za vaše názory zasloužíte zpřerážet hnáty", hádejte od kterého uživatele (zde). A nikdy za to potrestán nebyl (teď má sice krátkodobý ban, ale za něco úplně jiného) ani se neomluvil. Takže trochu nevyvážené mi to při vší úctě přijde.
HOC SCIO PRO CERTO: QVOTIES CVM STERCORE CERTO, VINCO, SEV VINCOR, SEMPER EGO MACVLOR.

Tím jsem si jist: kdykoli spor mám se špinavci, ať vítězím či poražen jsem, vždy pošpiním se sám.
Rzeczpospolita
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1167
Registrován: 9-2004

Odesláno Středa, 01. června 2011 - 11:41:39   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Mojí největší chybou za posledního půl roku bylo tady na fóru bylo to, že jsem si myslel, že s panem B. se dá normálně a věcně diskutovat a celé to je pouze nějaké nedorozumění. Tak jsem nabídl ruku ke smíru, čehož lituji. Vlastně jsem uplatňoval něco jako apeacement. Pan B. toho využil pouze k dalším útokům. No co, znovu již tuto chybu opakovat nemíním. Chápu každého, kdo se proti útokům razantně a adekvátně brání. Protože zásahu velmocí (moderátora) se taky člověk nemusí dočkat, nebo úplně jiného, než čekal.

To, že tento: https://www.k-report.net/presmerovani/?prispevek=2113296 příspěvek redakce neodstranila, považuji za zásadní křivdu. Hlavně, že byla po udání odstraněna moje adekvátně silná reakce.

Jirka z: Vy to sám vysvětlujete, není co dodat.

Jsem zvědavý, kdo bude letos pořádat sraz K-repu 21. srpna. Kolega B. asi ne, přestože se mu podařilo rozbít tuto dobře fungující komunitu, že? V mé paralele zlikvidoval soužití Čechů s Němci, kteří se sice předtím hádali, ale vzájemně se respektovali.
Alpha 1983
Martin_zlivský
Administrátor

Číslo příspěvku: 61307
Registrován: 4-2003

Odesláno Středa, 01. června 2011 - 12:08:36   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Káem:
Díky za tip. Prošel jsem to tam a zmizelo toho trochu víc.

Nelze mít všechny diskuse (podobně jako hry) pod nepřetržitým dohledem. Občas se pak bohužel stane, že se leccos přehlédne.


Edit:
K Tvým výhradám: Kdybys to napsal a nic se pak už nedělo, zřejmě by se Ti nic nestalo. Ale ono se dělo, byla z toho (opět) dávka hnoje, který s tématem nesouvisí. Sám jsi musel vědět, že se to bez odezvy neobejde. Pokud ne, pro příště už to víš.
Navíc jsi měl smůlu, že to bylo hned nahoře. Selektivním přístupem bych to nenazýval. Možná zkreslenými vstupními údaji.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz