K-report
 

Výměnná burza železničářských předmětů Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Inzeráty » Výměnná burza železničářských předmětů « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Milanisko
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 26
Registrován: 3-2006


Odesláno Čtvrtek, 27. července 2006 - 14:31:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

I přes krkolomný název této diskuze by bylo fajn kdyby se tady občas něco vyměnilo co má kdo zajímavého na půdě třeba motor z bardotky:-) a tak ale určitě spousta věcí někde zahálí a rezaví tak s chutí do toho ...ve Vracově u Kyjova je pán který má doma snad všecko od návěstidel přes výhybky jízdní řády prostě paráda
Halfmister
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 845
Registrován: 2-2005
Odesláno Čtvrtek, 27. července 2006 - 16:36:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já jsem kdysi ve velkým čóroval tabulky z návěstidel, tedy z těch vyřazených samozřejmě. Když se na 224 rušila mechanická návěstidla tak se pak zbytky válely v Horní Cerekvi. No, voni tam furt jsou. Takže ty smaltovaný tabulky typu Se 1, S 3, L 2 apod. mám doma po kilech. A taky ty tabulky který označovaly druh návěstidla, tj. návěstidlo slouží pro posun i jízdu vlaků, jen pro jízdu vlaků. No, a můj největší úlovek byl když jsem v JLS votočil celý dveře od motoru z T 211.0 i s litým logem ČKD.
Ženský nebo chlast, jednou si na to dno sáhneš.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 24323
Registrován: 4-2003


Odesláno Čtvrtek, 27. července 2006 - 21:29:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nebylo by lepší to probírat v inzerátech?
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Milanisko
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 27
Registrován: 3-2006


Odesláno Čtvrtek, 27. července 2006 - 21:43:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

uvidíme jak to tady půjde ty inzeráty mně připadly že se tam nic neděje občas knížka
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 24324
Registrován: 4-2003


Odesláno Čtvrtek, 27. července 2006 - 21:46:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Myslel jsem celé téma tam přesunout.
Možná právě aby se tam něco dělo (tam to bude víc na očích jak tady...).
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Pes
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1177
Registrován: 1-2005


Odesláno Čtvrtek, 27. července 2006 - 22:17:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tohle je jednoznačně vhodné pro inzeráty. Budiž přesunuto pane Zlivský
Autor v tomto příspěvku vyjadřuje svůj osobní, subjektivní názor. Necítí se nucen ho propagovat jako pravdu Boží.
_________________________________________________________________
České Nezávislé Dopravní Sdružení

ICQ : 221-908-090 - Budu rád za veškerý kontakt fandů MHD.
6120
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 487
Registrován: 4-2005
Odesláno Čtvrtek, 27. července 2006 - 22:44:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já jsem kdysi ve velkým čóroval tabulky z návěstidel No, a můj největší úlovek byl když jsem v JLS votočil celý dveře od motoru z T 211.0i s litým logem ČKD

a měli doma z tvojí sbírky radost viď?
AV 15-30
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 24340
Registrován: 4-2003


Odesláno Čtvrtek, 27. července 2006 - 23:22:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak je to tu.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Buggy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 136
Registrován: 10-2005
Odesláno Pondělí, 31. července 2006 - 09:14:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nemáte někdo náhodou výpravčáckou plácačku pro odjezd???
Neratovice... Vy nevíte kde to je??? No přeci mezi Prahou a Žumpou takzvaně Spolana.
Cogwheel
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.228.94.242
Odesláno Pondělí, 31. července 2006 - 10:13:19   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mám, ale neprodám. Přišel jsem k ní kuriózním způsobem: Před lety jsem ji vylovil z říčky Rokytky v Praze-Libni. Přitom nejbližší žel. trať (Holešovická přeložka) s tehdy ještě obsazenou odbočkou Rokytka byla skoro kilometr daleko. Seshora jsem se domníval, že je to jen smaltovaný štítek z odjezdového návěstidla (nevím, jesli se ještě používají), ale byla to celá plácačka!
El_ron_de_cuba
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 86
Registrován: 2-2004


Odesláno Neděle, 20. srpna 2006 - 20:08:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zdravím,

pokud by někdo mohl postrádat (koupím, vyměním) VOD 1-3 a JŘ z bývalé Jugoslávie (jak Jugoslávie, tak nástupnické státy) vše cca GVD 98/99 a starší.
Můj zájem neustále trvá. Určitě se dohodneme

Děkuji.
Hanzalik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 235
Registrován: 11-2003


Odesláno Pondělí, 21. srpna 2006 - 07:37:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Našel by se někdo, kdo prodá, či jiným způsobem vymění informační směrové tabule z vlaků? Nemyslím ty velké, kovové, které se zavěšují vně vozů, ale ty malé, které se dávaly např do oken průvodců vozů, posléze do chodbiček vozů. Převažueje zájem o bývalé dálkové noční rychlíky (Meridian, Balt-Orient, Metropol, Istropolitan, Sanssouci apod.). Věřím, že se dohodneme. Díky
Zabij bobra, zachráníš strom...
www.martinhanzal.net
Majkl
Neregistrovaný host
Odeslán z: 160.218.157.10
Odesláno Středa, 23. srpna 2006 - 00:43:32   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Z rodinných důvodů ruším sbírku tištěných návodů k fotopřístrojům a příslušenství. Vzhledem k tomu, že zde většina lidí fotografuje, dovolím si nabídku nejprve zveřejnit zde. V závorce je napsána cena návodu + připočtěte dobírečné za zaslání poštou. V Praze možný i osobní odběr. Majkl.

Viz. odkaz

http://mujweb.cz/Veda/navody/index.htm
skopIk
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.100.122.96
Odesláno Čtvrtek, 12. října 2006 - 22:01:07   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

NEVEDEL BY NEKDO KDE SEHNAT STARE NEBO NOVE PRAZCE .A ZAKOLIK BY SE EVENTUELNE DALI SEHNAT NEBO ZACO VYMENIT,JA DEKUJI
Mandy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 25
Registrován: 8-2006
Odesláno Úterý, 07. listopadu 2006 - 15:10:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

prodám knihu o ruských dvoudílných lokomotivách T33 je to v Ruštině veliká vzácnost cenu kdo dá víc je jeho ostatní informace mailem
Pes
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1357
Registrován: 1-2005


Odesláno Sobota, 11. listopadu 2006 - 01:04:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

SkopIk: http://zeleznicka.bloudil.cz/?lang=cz&page=prazec

Zde pro dobrý účel.
Nepořádkem ve stanici to začíná, srážkou vlaků to končí !
D O P R A V N Í P O D N I K
města Ústí nad Labem a.s.

_________________________________________________________________
České Nezávislé Dopravní Sdružení

ICQ : 221-908-090 - Budu rád za veškerý kontakt fandů MHD.
Kwasi
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.208.24.106
Odesláno Čtvrtek, 16. listopadu 2006 - 14:39:10   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Shanim reverz z utahovacky prazcovych sroubu Chodura za primerenou cenu. Jak je tento reverz velky a tezky a jaky snese vykon? Stavim drezinu s motorem CZ 175 ccm skutr o vykonu cca 7 kW.
S pozdravem a diky Kwasi
E-mail: kwasi@seznam.cz
zpst
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.100.43.238
Odesláno Středa, 06. prosince 2006 - 19:09:03   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kwasi:Jak seš daleko, máš foto?
Kwasi
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.100.178.239
Odesláno Neděle, 10. prosince 2006 - 14:13:48   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ahoj,
v patek jsme neuspesne shaneli reverz z utahovacky sroubu nebo soustruhu. Na drezinu mam zatim nachystana kola z cihelnoveho voziku, silnostenne trubky na napravy a motor skutr CZ 175 ccm, ktery planuji nechat opravit pres zimu. Stroj si nechavam vyrobit znamym automechanikem. S vyrobou pro nedostatek materialu a financi nespechame. Prestavujeme kulnu na dilnu. Fotky nemam.
Ahoj Kwasi
E-mail: kwasi@seznam.cz
Dearie
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1
Registrován: 12-2006
Odesláno Čtvrtek, 14. prosince 2006 - 15:49:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

nazdárek pánové, nabízím ručně malované (tužka, uhel, sepie, pastely) obrázky s motivy MHD :-) Pokud máte zájem, pošlete určo nějakou fotečku (fotečky) a já ráda nakreslím
854215
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 782
Registrován: 8-2005


Odesláno Úterý, 19. prosince 2006 - 20:34:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sháním levně !!! motor+pojezd do TT lokomotivy řady T 466.0 (735). Nevěděl by někdo o něčem ???
Zcela nové stránky o motorových jednotkách řady 814+914 ČD http://www.jednotky814.ic.cz.
Mandy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 41
Registrován: 8-2006
Odesláno Středa, 20. prosince 2006 - 16:11:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

zdravím mám tu k prodeji větší množství sešitových jízdních řádů?Nutno vidět cena dohodou plus nějaká D1 a D2 starší cenu nabídnětě.Kontakt pod nickem
Martin_z_dolu
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1
Registrován: 12-2006
Odesláno Čtvrtek, 21. prosince 2006 - 23:02:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pro rekonstrukci úzkorozchodné tratě v našem dole Skalka u Mníšku pod Brdy, kde budujeme hornický skanzen, sháníme vyřazené dřevěné železniční pražce (délku si upravíme). Nemáte někdo tip na zdroj? Jinak více o projektu na http://montannispolecnost.publix.cz
 

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace