K-report
 

Brno Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Hry a simulátory » Brno « Předcházející Další »

Simulátor železničního uzlu BRNO

  Dialog Autor Příspěvky Stran Posl. příspěvek
Staré archivy19611440 25   
  ClosedUzavřeno: Další dialogy již nemůžete zahájit.        

Autor Příspěvek
Cernys
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 11
Registrován: 9-2004
Odesláno Čtvrtek, 28. prosince 2006 - 16:31:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pro lidi zvyklé na sérii Multi je Multi4 (beta) asi přijatelnější. Zatím má nějaké chyby, ale spíš v grafikonu než ve vlastní funkci (nepadá a nekouše se), ale pravda je, že Brno od Koudyho je zajímavější díky daleko většímu množství funkcí. Pro laika je to větší makačka na bednu pochopit, ale je to super! Díky Koudy
Mmrozek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 9
Registrován: 12-2006
Odesláno Čtvrtek, 28. prosince 2006 - 17:07:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

cernys, 1961: pošli mi ji prosím mejlem, nevím, kde ji hledat, vycházel jsem jen z informací na softikon.wz.cz, takže jsem o berzi beta neměl ani tušeni, tímto se Vám omlouvám.

(Příspěvek byl editován uživatelem mmrozek.)
Karlos2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 8
Registrován: 6-2006
Odesláno Čtvrtek, 28. prosince 2006 - 18:09:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já by jsem taky chtěl zkusit Multi 4.Šlo by to poslat i na muj mejl?klub-icko@seznam.cz
Děkuju moc
Ťuhýk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 496
Registrován: 4-2003
Odesláno Čtvrtek, 28. prosince 2006 - 18:26:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

http://www.softikon.wz.cz/beta04.htm
1961
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.71.31.58
Odesláno Čtvrtek, 28. prosince 2006 - 18:26:35   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kdyby ještě někdo chtěl, tak zde je, snad fungující odkaz na Multi-4 /beta/:
http://www.softikon.wz.cz/beta04.htm
Mára 007
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.103.67.174
Odesláno Čtvrtek, 28. prosince 2006 - 19:44:07   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mimo diskuzi k Brnu: Když pustím to Multi-4 spadne mi monitor do úsporného režimu a nechce naskočit. Nevíte někdo čím to je? Díky. Jinak k rozpadání vlaků: Je to celkem problém. Rozpadl se mi rychlík do Prahy, kterému jsem dal loko ???? z předcházejícího vlaku a postavil jsem mu VC do Židenic. Pak jsem se naštval a odsunul ho do depa a zrušil VC. Číslo vlaku ovšem v mezistaničním úseku zůstalo a všechno vlaky, které jím projížděli (směr Kuřim, Adamov a Šlapanice) pak měly číslo toho rychlíku. Měl jsem v tom pak strašnej bordel a musel jsem to ukončit.
Blazek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2
Registrován: 12-2006
Odesláno Čtvrtek, 28. prosince 2006 - 20:19:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

K Multi-4.
Ke spuštění používám DOSBox jinak to padá.
Viz vlákno: "Gordikon + Multikon + Multi"
zde je vše popsáno
mlocek
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.146.8.2
Odesláno Pátek, 29. prosince 2006 - 00:41:10   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nejlepší je, když se sjede pár souprav, který v BHL končí a kde loko pokračují na jiné vlaky. To potom čekám na Sv z ONB se žehličkou a všechny je na ni zavěsím :o). To potom jede třeba 500m souprava do ON a žehlička někde uprostřed. Nereálný, ale jde to. Jinak chválím vydání další verze a do nového roku přeju hodně času na vypilování GVD ;o). Brno je nejlepší!!!
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 28863
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 29. prosince 2006 - 00:47:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Proč nereálný? Mašina uprostřed není při posunu ničím až tak moc neobvyklým...
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Jakub_kedroň
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 117
Registrován: 9-2005


Odesláno Pátek, 29. prosince 2006 - 07:28:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Problém s rozpadajícími se vlaky vyřešen!!!!!!!!!!!!!!
Vlak č. XXXX SUŇTE!!! Např. i vlak 4005.
Mára 007
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.103.67.174
Odesláno Pátek, 29. prosince 2006 - 09:46:05   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jako jak suňte, přes posunovou vlakovou cestu nebo loko na opačnou stranu a couvat přes Židenice do Šlapanic?
Gregor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 274
Registrován: 5-2006
Odesláno Pátek, 29. prosince 2006 - 12:20:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To >>> Koudy
musim pochválit obrázky. Sou docela dobrý a v hodně případech je jen poupravím ale jinak nechám. Docela se mi líbí

p.s. to jaks vyřešil názvy u 363, můžu tenhle systém ulpatnit i u jiných lokomotiv??

(Příspěvek byl editován uživatelem Gregor.)
Omluvte prosim muj pravopis :-)
Vlackofil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 193
Registrován: 2-2004


Odesláno Pátek, 29. prosince 2006 - 13:10:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zdravím všechny!
Chci všem, kdo se podíleli na simulátoru, moc poděkovat za nejhezčí dárek! Náročné a drahé stáhnutí simulátoru v zahraničí za to zcela rozhodně stálo!
Nový GVD 2007 je fakt něco. Začal jsem jako vždy šichtu 6:50 v pondělí ráno a nestíhal jsem se divit. Takové oběhy v minulých GVD rozhodně nebyly! Fíru na záloze v Brně bych nechtěl dělat ani za nic Jen nevím, co budu dělat, až připojení soupravy bude nějakou chvilku trvat, to to pak s jednou a občas i dvěma zálohami asi nevyjezdím... Začít v 6:50 v pracovní den nebyl dobrý nápad, jen jsem stále načítal ze záznamů dokud jsem se v tom nezačal orientovat. Bohužel jsem našel dost různých chyb. Kam to napsat? Napsal bych je sem, ať to můžeme všichni probrat, ale to celkem dlouhý seznam. Mám to se napsat?
Všem přeji vše nejlepší do nového roku!
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 28872
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 29. prosince 2006 - 13:41:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jen nevím, co budu dělat, až připojení soupravy bude nějakou chvilku trvat

Při posunu to netrvá i ve skutečnosti ani půl minuty.

Chyby snad radši sem, aby se pak hlášení zbytečně neopakovala.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Vlackofil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 194
Registrován: 2-2004


Odesláno Pátek, 29. prosince 2006 - 14:04:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

U mě to funguje stylem záloha si šlápne na kolej, přivěsím ji a okamžitě postavím PC jinam...
Dobře, jdu připravit seznam.
Vlackofil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 195
Registrován: 2-2004


Odesláno Pátek, 29. prosince 2006 - 14:50:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

1) Lokomotivy v obvodu DKV BHH i DKV BML jezdí moc rychle, většinou svojí nejvyšší rychlostí, ačkoliv by měly jet jen 5km/h.

2) Není u Sp 1728 špatně uveden následující oběh u jednoho vozu Bmx? Má uvedeno, že má jet na vlaku 4104, který však jede ze Šlapanic do Brna (příj. 7:21).

3) Některé vlaky EC mají uveden příjezd na 6.SK na hl.n., ale nevejdou se na ni (třeba EC 172 s délkou 270m, 6.SK má jen 263m). Nechtěl bych být cestující vylézající z drahého EC někam do kolejiště mimo nástupiště.

4) Po zastavení vlaku 4905 na hl.n. chtějí vozy z tohoto vlaku na vlak 4609, který však jede z Žďáru do Břeclavi. Co s nimi?

5) Na hl.n. se mi objevil 2x objevil vlak 4714. Jednou jako souprava z ONB, podruhé jako Os 4008 z Chrlic. Možná na výskyt hned dvou těchto souprav mělo vliv zpoždění Os 4008 z Chrlic +27 minut.

6) Špatně se mi zobrazuje PC u ONA a 6.SK, viz obrázky. U ONA před vlakem kousek PC chybí (nebezpečí podhození!) a za vlakem je naopak ještě kousek PC vidět. U 6.SK se lokomotiva právě nachází v úseku, který je v PC za návěstidlem ze 6.SK šedivý.
PC u ONA PC u 6.SK

7) Na hl.n. se po zastavení od R 971 z Adamova zbytečně odpojí lokomotiva, ačkoliv tento vlak za pár minut odjíždí na R 907 v přesně tom samém složení jako přijel (lokomotiva neobjíždí vlak).

8) Byl jsem velice překvapen, když mi v pondělí ráno okolo 8:30 přijela z ONB souprava na vlak 4722, který z Brna odjíždí až v 15:03! To mi radši ani neříkejte, že je to tak i v reálu

9) Rád bych doplnil, co zde již napsal uživatel Skrebi: Vlak 1646 z Chrlic se po zastavení na hl.n. přečísluje na Sv 4095. Zkoušel jsem užít funkci přečíslování vlaku zpět na vlak 1646. Vždy, když jsem tak učinil, po pár vteřinách se sám opět přečísloval na vlak Sv 4095. Zkusil jsem ho zavést jako 1.nsl 1646, tj. 11646. To se povedlo, ale pro změnu se mi nepodařilo ho dostat z hl.n., funkce ODJEZD nezafungovala.

10) Není ten strojvedoucí vlaku 77174 sebevrah? Chápu, že spěchal domů, ale tohle?
 

11) Už několikrát se mi stalo, že jely vlaky, které se navzájem ruší. Viz 2 Nexáky z Kuřimi.
 
 
Odjezd Rus Nex

12) Vozidlo 704 má ve skutečnosti maximální rychlost 60km/h a ne 80km/h.

13) I v této verzi simulátor staví nemožné VC, viz obrázek Kuřimi v bodě 11.

14)
Rušící vlaky v Modøicích
K tomuto snad jen komentář: A to se ještě opět ty dva náklady navzájem rušily... Přimlouvám se pro předávání vlaků na TK.

15) Na Os 4758 má jezdit 242+4xBdmtee. Bohužel, simulátor chtěl na tento Os vozidlo 854 z Os 4859.
 

16) Občas se mi stane, že jede vlak z Modřic na hl.n. a za ním druhý na blok. Aby nedocházelo k tomu, že první vlak opustí 2.SK v BHH a ten druhý bude muset čekat u vjezdu do BHH dokud se nespustí přejezd, spouštím ho sám pomocí funkce UZ. Jenže! První vlak opustí 2.SK v BHH, přejezd je dole, zeleně se zobrazí VC od návěstidla 2L na 2.SK, ale návěstidlo je na stůj, až po nějaké době povolí jízdu. Jak kdyby čekalo na spuštění přejezdu.
Pøejezd v BHH

17) Os 4726 zastavil na 1.SK v BML. Neměl spíše čekat v Židenicích? Případně na které koleji měl zastavit v BML?
 
 

18) Pn 69602 jede načas, ale zobrazuje se u něj +26 minut.
 

19) To to muselo v Adamově křupat! (Bylo i v minulé verzi.)
Pøejetí lidí v Adamovì

20) Vlak 663 chce lokomotivu řady 363, ale pro tento vlak přijede řada 362. Vlak v čase odjezdu lokomotivu odpojí a nechce jet. (Bylo i v minulé verzi.)

21) Pro vozy na vlak 4117 si nepřijela žádná 842, tak jsem si ji poslal z DKv. Připojil jsem ji, ale v čase odjezdu se mi odpojila od vozů. Připojil jsem ji, dal odjezd, ale opět se 842 odpojila a tak stále dokola, dokud jsem soupravu neodtáhl do ONB.

22) Líbilo se mi složení vlaku 62239. To tak jezdí i ve skutečnosti? Mohou být 3 lokomotivy za sebou?
 

23) Vůz Bmx má délku -6m. Ještě pár takových vozů a vejdou se mi všechny vlaky třeba na jednu kolej
 

24) Podle GVD má jet na Os 4856 sólo 850 od vlaku 4417, ale ve skutečnosti i Bmx od vlaku 4417 chce na Os 4856. Všiml jsem si, že u více vlaků nesouhlasí souprava uvedená v GVD s tím, co jede v simulátoru.

25) Stalo se mi, že na 6.SK na hl.n. jela z ONB souprava vozů na vlak 1972 tlačená zálohou a hned za ní záloha z ONB vezoucí vozy na vlak 4147. Z obou stran jsem pak nechal na 6.SK najet správné vlakové lokomotivy, tzn. že na 6.SK byly následující posunové díly: 754(pro 4147), vozy pro 4147, záloha, záloha, vozy pro 1972, 363(pro 1972). Jenže, v menu koleje se zobrazily jen první 4 posunové díly zleva. Nešlo by dodělat, aby se jich zobrazovalo více? Naopak bych v na kolejích v BML zobrazoval klidně jen číslo jednoho vlaku, nikdy jsem neměl dva za sebou (nikdy jsem neměl plné všechny koleje a stejně: 500m nějakého těžkého nákladu brát na PN na obsazenou kolej si netroufnu...)

26) V 8:57 z DKV HH vyjelo (údajně 0 minut zpoždění) Lv 72427 se soupravou vlaku 1721, který má odjezd z Brna v 7:33.

27) Stala se mi taková pozoruhodná věc: Vypsalo se mi zpoždění Lv 72451 o 65 minut. Tak se stalo, že když byl Os 4410 (842+Bmx) na 2.TK mezi BHH a Střelicemi, z DKV vyjela 704 s 854+Bmx pro Os 4410! Až z GVD jsem zjistil, že vlak 4410 má jezdit ve složení 842+Bmx+854+Bmx. Od té chvíle kontroluji v programu GVD, zda každý vlak jede v řazení, ve kterém má jet. Je to nepředstavitelně náročné. Nedalo by se k náhledu každého vlaku připsat, v jakém řazení má jet? Myslím se, že kdyby měla mít souprava z DKV zpoždění +65 minut, asi by poslali fíru pro jiné hnací vozidlo. +65 je hodně.

28) Na hl.n. používám často stítky pro přehled o zálohách. Bohužel když použiji štítek, zmodrá kolej, ale i čísla vlaků na ní, čímž dojde k nepřehlednosti. Nedalo by se to opravit?

Ke všem zmíněným problémům můžu dodat příslušné záznamy či další obrázky.
Omlouvám se za délku příspěvku, ale jak jinak jsem to měl udělat? Mně to taky dalo práci sepsat. Snad jsem byl v maximální možné míře stručný, ale výstižný a pomůžu tím k dalšímu vylepšení simulátoru.
742041
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 8
Registrován: 7-2006


Odesláno Pátek, 29. prosince 2006 - 15:21:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A ještě jeden stálej problém,nijak se stále nedaří vyřešit to že když cokoliv pošlu do HH tak mě automaticky vyjede odtud souprava,takže nastane nezvratně srážka.Jinak je to opravdu krásnej a pořádnej dárek.
S pozdravem 742 041
Vlackofil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 196
Registrován: 2-2004


Odesláno Pátek, 29. prosince 2006 - 15:25:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nechci to zakřiknout, ale mě se to za celý den simulace nestalo, ačkoliv posílám každé HV zvlášť. Právě jsem uzřel na Pannonce ty nové ČD WLABmee. Nádhera! Ty jsou tedy fakt překrásné!
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 28882
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 29. prosince 2006 - 15:32:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

742041:
Dá se zrušit cesta, poslat motor do stanice a pak tam zkusit jet znovu
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Ice
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 615
Registrován: 10-2002


Odesláno Pátek, 29. prosince 2006 - 16:11:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vlackofil a bod 15: Na Os 4758, kromě 4x Bdmtee (v kladiva) do Skalice, jezdí v pondělí - čtvrtek na konci 854 do Blanska, která se pak vrací zpět do Brna jako 4757.
http://fotodoupe.net
Vlackofil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 197
Registrován: 2-2004


Odesláno Pátek, 29. prosince 2006 - 16:26:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To já nemohl tušit, viz GVD
 
Vlackofil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 198
Registrován: 2-2004


Odesláno Pátek, 29. prosince 2006 - 16:27:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

O 854 žádná zmíňka...
Gregor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 275
Registrován: 5-2006
Odesláno Pátek, 29. prosince 2006 - 17:57:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

zapoměl sem se zmínit o takové malé chybce. Když v židenicích kliknu na vlak pravým, tak se nezobrazí nabídka s možnostma co dělat s vlakem (info, odjezd atd..) ale informace o koleji (délka atd). Zkrátka se to chová jako by ta kolej byla prázdná. Ale jinak nic jinýho. Vlak tam je, pohybuje se, akorat se na něj můžu kouknout.
P.S. Ta veselá kráva se ale opravdu moc moc povedla!!!!

(Příspěvek byl editován uživatelem Gregor.)
Omluvte prosim muj pravopis :-)
Gregor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 276
Registrován: 5-2006
Odesláno Pátek, 29. prosince 2006 - 18:33:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ale ta 731 vypadá spíš jako starej 735 pielstick . Mám ho v obrázcích taky, a moc rozdílů sem mezi nima nezpozoroval. Ale je to asi tím že je taková trochu krabice a navíc je focena nějak našikno.
Omluvte prosim muj pravopis :-)
Gregor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 277
Registrován: 5-2006
Odesláno Pátek, 29. prosince 2006 - 20:25:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

nechci nic říkat, ale ta 010 připomíná teda víc 810 a 810 zas nepřipomíná nic známýho. 010 akorát předělám a dám jako 810 a bude to lepší
Omluvte prosim muj pravopis :-)
Koudy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1173
Registrován: 3-2004


Odesláno Pátek, 29. prosince 2006 - 20:56:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ježkovi oči, to je přípěvků

Nic není jisté...

http://www.brnosim.wsite.biz
Mzitka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 788
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 29. prosince 2006 - 21:20:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Add. Vlackofil - bod 22 - Já viděl v Praze na Hlavním přijíždět dopolední rychlík z Aarhusu ve složení 372-372-371 a pak vozy.........
Vlackofil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 199
Registrován: 2-2004


Odesláno Pátek, 29. prosince 2006 - 21:31:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fakt? Občas se kamarádovi stane, že o noční šichtu pošlou z depa konvoj strojů, které přivěšuje na náklady jedoucí určitým směrem. Říkal, že vždy může přivěsit jen jednu neprovozní lokomotivu mezi tu funkční vlakovou a náklad.
Gregor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 278
Registrován: 5-2006
Odesláno Pátek, 29. prosince 2006 - 22:12:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To >>> Vlackofil
bod 22. Ve verzi 2.2 byl vlak podobnýho složení. S tím rozdílem, že brejlovec nebyl zařazen jako třetí lokomotiva, ale trůnil mezi oběma laminátkami. TO bylo opravdu řazení . Ještě je to v archívu. myslim že to tu nedávno někdo umísťoval.

To >>> Koudy
jestli ti tohle připadá jako hodně příspěvků, co mám říkat já?? Já tu nebyl nejmíň 7 dnů

(Příspěvek byl editován uživatelem Gregor.)
Omluvte prosim muj pravopis :-)
Martin0
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 301
Registrován: 5-2004


Odesláno Pátek, 29. prosince 2006 - 22:29:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pokud dovolíte odpovím zítra
Čeština není můj koníček, proto prosím omluvte případné chyby.
Můj koníček je železnice.

ICQ 342 641 925
Gregor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 279
Registrován: 5-2006
Odesláno Pátek, 29. prosince 2006 - 22:54:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

chci se zeptat, nebudou později do oběhu zařazeny i zamráča?? Sice mi v simulaci jezdí proptože sem jich několik dal jako obrázky 754 a ačkoliv sou pouze 4 což znamená že jsou v poměru s brejlovci asi 1:3, potkávám je v simulaci celkem často. Ale přecejenom se chci zeptat jestli se s nima do budoucna počíta
Omluvte prosim muj pravopis :-)
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 28891
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 30. prosince 2006 - 00:02:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Koudy:
Já Ti to říkal...
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


742041
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 9
Registrován: 7-2006


Odesláno Sobota, 30. prosince 2006 - 08:48:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin_zlivský
Jenže on tam naskočí až když mám soupravu za klackem a to se pak už těžko dělá cokoli,ani červenej praporek nepomohl tak to prostě co je do HH pošlu na ONA či ONB a je klid
S pozdravem 742 041
Vlackofil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 200
Registrován: 2-2004


Odesláno Sobota, 30. prosince 2006 - 16:27:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kdy se používá záloha k přistavení vlaků z ONS a z těch kusých, co jsou u TK do Chrlic? Používá se i v případě, že by daný vlak jel z kusé svojí vlastní lokomotivou napřed?
Omar
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 168
Registrován: 8-2004


Odesláno Sobota, 30. prosince 2006 - 17:03:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Koudy: Jupíííí , supr že jsi zprovoznil tu odstavnou kolej v BKP!!! To se to bude jezdit na napěťovky .

Díky
Tento člověk je do železnice uplný blázen...

Přijďte si poslechnout bezva rádio!! (moje rádio :-)
Hraji každý všední den ve večerních hodinách...(po 20 hodině) a o víkendu podle toho jak sem doma..:-)
www.RadioStation.cz/Johnys-Radio/
Gregor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 280
Registrován: 5-2006
Odesláno Sobota, 30. prosince 2006 - 17:21:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

nechci ti kazit náladu, ale BKP = Brno Královo pole že?? což znamená že jako odstavnou kolej bereš ten malej kousek posunu co je za 6 SK směrem ke kuřimi a ten teda provozní neni
Omluvte prosim muj pravopis :-)
Martin0
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 302
Registrován: 5-2004


Odesláno Sobota, 30. prosince 2006 - 18:24:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak tady sou ty odpovědi:
Skrebi z 25.12. : ta 704 je jako řešení sunutých vlaků, aby to depo posílalo ve správným řazení.

Mára007 z 27.12. : čísla kolejí se dají dodělat. Já osobně Sv z HH rozpojuji už na koloeji 3c (myslím že to tak dělají i v reálu) a po rozvěšení se ti u jednotlivých částí zobrazí požadovaná kolej.

1961 z 28.12. : v reálu se to taky používá a říká se tomu Výpis z Technologických Postupů Práce neboli VTPP - dalo by se to dodělat.

Jakub_kedroň z 28.12 : u Os 4732 je chyba.

Vlackofil z 29.12. :
Sp 1728 - chybička se vloudila

6.SK je pro EC naprosto běžná akorát v simu chybí 6a.SK takže to musíš zkrátit, nebo postavit odjezd až v čas plánovaného odjezdu

Os 4905 o řádek jsem se spletl při opisu

Os 4714 - zafungovala ti záloha IDS JMK

Os 4722 přijede jako Sv 4093 z BML od Os 4002, který končí svou jízdu v Židenicích a jede Sv do Majlontu.

Lv 77174 - podle mě je to normální jízdní doba BHL - DKV Maloměřice.

Ty Rušící Nexáky jsem opravil, ale nejsou dořešeny.

Os 4758 - má ( 1 - 4 ) v závěsu 854. Zapoměl jsem na ni.

Os 4726 a ještě asi další 3 vlaky za den jedou přes Majlont, protože nechávají předjet vlak vyšší kategorie (SC, EC).

R 663 - překlep u HV.

Chybějící HV a s tím pravděpodobně související rozpadávání vlaků - chybí pár HV které nastupují přes ONB - bude doděláno.

Pn 62239 - v sešiťáku to tak je, chtělo by to potvrdit.

Sv 72427 - chybička se vloudila, je to Sv pro Sp 1723.


Vlackofil z 30.12. : na ONF (u TK do Chrlic) v reále se tam dá najet i od Heršpic, ale nejsou tam návěstidla, tak asi proto to chybí v simu. A přistavování s ONS to nevim, ale myslím že se to přistavuje normálně vlakovou mašinou, protože se tam skládájí pouze vlaky na Šlapanice z motorových vozů a přívěšáků. A jinak je to určený co přistavuje záloha a co přistavuje vlakové HV.
Čeština není můj koníček, proto prosím omluvte případné chyby.
Můj koníček je železnice.

ICQ 342 641 925
Vlackofil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 201
Registrován: 2-2004


Odesláno Sobota, 30. prosince 2006 - 19:39:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin0:
Os 4714 - zafungovala ti záloha IDS JMK
Tak to je dobře vymakané! Pro jaké vlaky to rámcově funguje a kdy to zaúčinkuje?

Os 4722 přijede jako Sv 4093 z BML od Os 4002, který končí svou jízdu v Židenicích a jede Sv do Majlontu.
Tak jak je možné, že mi přijela okolo 8:30 z ONB?

Lv 77174 - podle mě je to normální jízdní doba BHL - DKV Maloměřice.
Nejde o jízdní dobu, ale o rychlost té lokomotivy! Dále jsem si všiml, že například při posunu v BML, byť na volnou kolej, jezdí lokomotivy 30km/h.

Os 4726 a ještě asi další 3 vlaky za den jedou přes Majlont, protože nechávají předjet vlak vyšší kategorie (SC, EC).
Ano, to vím, ale ty vlaky mají zastavovat v BML?

Nedalo by se k náhledu každého vlaku připsat, v jakém řazení má jet? Nebo to nespadá do tvé kompetence?
Martin0
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 303
Registrován: 5-2004


Odesláno Sobota, 30. prosince 2006 - 20:02:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vlackofil: Os 4714 - najela ti nová souprava protože nebyl určitej čas před odjezdem v řízené oblasti - víc případně doplní Koudy.
Os 4722 - těžko říct, teď nemám možnost testovat.
Lv 77174 - já jsem se špatně podíval kde ta mašina je
Zastavení v BML - z provozních důvodů má napsán asi 3 minuty pobyt.

Náhled vlaku - těžkoříct. k tomu se vyjádří Koudy.
Čeština není můj koníček, proto prosím omluvte případné chyby.
Můj koníček je železnice.

ICQ 342 641 925
Vlackofil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 202
Registrován: 2-2004


Odesláno Sobota, 30. prosince 2006 - 20:04:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Díky.
1961
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.71.31.58
Odesláno Sobota, 30. prosince 2006 - 20:12:48   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin0:
Snad kdybych měl podklady, jsem ochotný VTPP naklápat.
Šari
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 499
Registrován: 11-2005


Odesláno Sobota, 30. prosince 2006 - 21:17:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No moc to tu nesleduju..ale dneska sem si to výjimečně zapl na co sem narazil bylo EC SLOVANSKÁ STRELA. Sorry jestli to tu už bylo...
--> ŠOTING 4EVER !!! <--

810 The best of motorové vozy
14Tr The best of trolejbusy

E - mail: ckd.zlin@seznam.cz

Martin0
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 304
Registrován: 5-2004


Odesláno Sobota, 30. prosince 2006 - 22:11:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Šari: Dik za upozorněni, loudička se vchybila.
Čeština není můj koníček, proto prosím omluvte případné chyby.
Můj koníček je železnice.

ICQ 342 641 925
Trolejbusák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 579
Registrován: 1-2006


Odesláno Neděle, 31. prosince 2006 - 08:24:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pár chybiček (nevím jestli už tady byly):
Os 4724 - přijel z ONB
- má ale napsáno, že přijel ze Sokolnic, ve zprávách nemám nic napsáno, že Os 4724 má zpoždění, a proto že byla vypravena náhrada

Os 4816 - přijel mi ve stejný čas z DKV HH a z ONA
- z ONA - samotná souprava (850+Bmx)
- z DKV HH - složení: Lego + Os 4442 + Os 4816

lokomotiva pro R 737 - přijede s nějakým R kolem 15:00 a pak musí čekat až do 11:03 dalšího dne na další R?
ICQ:192-449-432
mail: Trolejbus.3259@seznam.cz
Vlackofil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 203
Registrován: 2-2004


Odesláno Neděle, 31. prosince 2006 - 10:00:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fungují v praxi posuny typu, že záloha najede na hl.n. na nějakou SK, tam vezme vozy, co tam zbyly od nějakého vlaku, sune je směrem do ONS, najede těmi vozy na nějaký výchozí vlak, který tam stojí, spojí se s ním, přitáhne ho k nástupišti, tam ho zanechá a pokračuje s těmi zbývajícími vozy do ONB? Nerad bych si to zbytečně ulehčoval. Posunuje se takto v Brně, či nikoliv, tzn. záloha jede vždy sama bez jakýchkoliv vozů pro vlaky z ONS?
Vlackofil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 204
Registrován: 2-2004


Odesláno Neděle, 31. prosince 2006 - 10:33:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Koudy:
Chtěl jsem vymazat cestu ze zásobníku, zmáčkl jsem Print Screen a už jsem viděl jen černou obrazovku a okno: "Run-time error '340': Control array element '769' doesn't exist
Filip_bouska
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 143
Registrován: 3-2004
Odesláno Neděle, 31. prosince 2006 - 14:36:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vlackofil: A neměl si nějakou výluku? Mně se to stalo, když jsem si vyloučil TK mezi BHN a odb.Slatinská.
Vlackofil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 205
Registrován: 2-2004


Odesláno Neděle, 31. prosince 2006 - 14:37:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zcela určitě ne.
Gregor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 281
Registrován: 5-2006
Odesláno Neděle, 31. prosince 2006 - 22:04:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

chyba GVD..vlak 441 se mi oběvil v simulaci, ale kdyz sem se jen tak chtěl kouknout na jake hv vubec čeká, GVD mi oznámilo že vlak tohoto čísla neexistuje
Omluvte prosim muj pravopis :-)
Omar
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 169
Registrován: 8-2004


Odesláno Neděle, 31. prosince 2006 - 22:06:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Máš dobře nastavenej GVD??? to mi většinou psalo, když jsem měl jinej GVD...
Tento člověk je do železnice uplný blázen...

Přijďte si poslechnout bezva rádio!! (moje rádio :-)
Hraji každý všední den ve večerních hodinách...(po 20 hodině) a o víkendu podle toho jak sem doma..:-)
www.RadioStation.cz/Johnys-Radio/
Gregor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 282
Registrován: 5-2006
Odesláno Neděle, 31. prosince 2006 - 22:12:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

hmm..aha..tak sry...a diky za radu..ale stejne mam bug...uz se mi to sice vymazalo, ale krom toho ze sem v simulaci naraziol na BMXko s -9 metry tak sem taky narazil na 500 metrovej vlak co se v klídku vešel na 2 kolej v BHL a to sem ho v žádném případě nekrátil
Omluvte prosim muj pravopis :-)
Vlackofil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 206
Registrován: 2-2004


Odesláno Neděle, 31. prosince 2006 - 22:28:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Třeba se u toho vlaku udává těch 500m jako normativ

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace