K-report
 

Akce s dopravní tématikou Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Akce s dopravní tématikou « Předcházející Další »

  Dialog Autor Příspěvky Stran Posl. příspěvek
Archive through 17.duben 20069_tr60  17-4-06  12:51
Archiv do 30.května 2006Onvo60  30-5-06  17:21
Archiv do 18.srpna 2006Sergeilbc60  18-8-06  20:05
Archiv do 15.září 2006Pes60  15-9-06  20:30
Archiv do 23.září 200631960  23-9-06  18:07
  ClosedUzavřeno: Další dialogy již nemůžete zahájit.        

Autor Příspěvek
319
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 208
Registrován: 2-2005


Odesláno Sobota, 23. září 2006 - 18:36:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Study: Tak pošli nějakou ochutnávku, nabo nějaké foto kde sem, nebo kde je dobře vidět někdo od nás, neco prosím vyber a pošli, díky.
Nejsimpatyčtější je mi vše mimo Karosy Citybus a Karosy Citelis a ostatních podobnejch vozů.
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1425
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 25. září 2006 - 14:37:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nikde jsem tu neobjevil zhodnocení víkendové akce v Plzni, tak aspoň já řeknu svůj názor. Na akci jsem byl v sobotu. Jízdné v historických spojích bylo zdarma, ale spojů bylo málo, navíc jeden z vozů byla 17Tr, která sice je zajímavá pro šotouše, ale pro "obyčejné" rodiče s dětmi nikoliv. Těžko říct, jestli zavedení o něco kratších intervalů historických spojů (což by technicky bylo možné) bránila nedostatečná štědrost sponzorů nebo snaha přilákat lidi na nedělní jízdy, kde se platilo jízdné. Nejhorší situace byla u trolejbusu 6Tr, který už při prvním ranním spoji pobral cestující jen z výchozí zastávky. Je to logické, neboť šlo o nejstarší (tedy nejzajímavější) vozidlo, do nějž však průvodčí vpouštěli jen omezený počet lidí. Podle toho to pak vypadalo - lidi se do jeho dveří cpali jak zvířata.

Na druhou stranu je třeba říct, že akce byla skvěle organizačně zvládnutá. Na všech zastávkách visely jízdní řády historických linek a jako "zálohy" byly k dispozici celkem tři historické autobusy (ŠD11, ŠL11 a RTO-LUX). Dva z nich našly využití - ŠL11 fungovala jako posilový vůz na spojích zajišťovaných 6Tr a ŠD11 operativně nahradila RTO-CAR na lince D3 při jeho "drobné indispozici".

Ale co mě doslova dostalo, bylo "trolejbusové vydání" Plzeňského deníku. Sice jen dvojlist, ale stejně to bylo hezké - speciální vydání novin, zaměřené na škodovácké trolejbusy. Během akce se rozdávalo zdarma. Geniální nápad na propagaci trolejbusové dopravy. Opravdu obdivuji toho, kdo se zasloužil o jeho vydání.
Macek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 686
Registrován: 3-2004


Odesláno Pondělí, 25. září 2006 - 18:51:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já tam byl taky v sobotu a spokojen tak nějak jen napůl, mně mrzelo to že jsem ještě s dvouma kamarádama čekali jako blbci na poslední spoje historických trolejbusů které byly uvedeny v jizdním řádu z CAN k vozovně,kde jsme chtěli ještě udělat nějaké fotky. Posádka z vozu 11Tr nás rezolutně odmítla, 6Tr radši vůbec nezastavila a přitom projela s lidma a čekání na 17Tr už jsme vzdali protože už by měla být dávno pryč.
České Nezávislé Dopravní Sdružení
ČNDS - ČB
ICQ 312-249-479

Syverin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 502
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 25. září 2006 - 20:01:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Macek: Pokud se něco takového stalo, tak se velice omlouváme. Nabízím aspoň malou cenu útěchy:
 
 
 
 
 
 
Kucíí, víte, ona je pravda ale úplně někde jinde
Macek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 687
Registrován: 3-2004


Odesláno Pondělí, 25. září 2006 - 21:05:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Syverin: Nádherný fotky z vozovny jediného exempláře 11Tr svezl jsem se dopoledne na Doubravku a babička i prababička 6Tr jeli opravdu svižně. 17Tr není až tak starý trolejbus ještě vlastně letos jezdil pravidelně v Ostravě a řadě lidí i fandům nabídl první svezení. Doufám že muzeum Škoda ho jen nebude vystavovat a občas nějakou aakci s ním umožní. Jinak děkuji organizátorům za celkem vydařenou akci, i počasí bylo nádherné a i umožnění exkurze do výroby trolejbusů a tramvají.
České Nezávislé Dopravní Sdružení
ČNDS - ČB
ICQ 312-249-479

Kejvačka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 293
Registrován: 10-2004


Odesláno Pondělí, 25. září 2006 - 21:48:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já myslím, že ze strany SPVD byla akce zvládnuta dobře. To, že za plně obsazenou 6Tr projíždějící všechny nácestné zastávky jezdila zastavující ŠL 11, bylo pěkným vstřícným gestem cestujícím. A dovedu si představit, že při akci oraganizované pouze dopravcem by nic takového nebylo a cestující z nácestných zastávek by měli prostě smůlu.
Slabší byla organizace v areálech Škoda holding. Ve Škodě Electric se vešlo vrátnicí a nikde žádná šipka ani zaměstnanec, takže se dalo jít kamkoli a ani po prohlídce si člověk nebyl jistý, jestli viděl všechno. U 1. brány Škoda naopak bránili v cestě z plácku s občerstvením zaměstnanci slovy typu "Sem ne." Teprve otázkou, kam tedy ano, jsem se dozvěděl, že do areálu Škody Transportation pojede autobus. A pak ten všemi náramně dodržovaný "přísný zákaz fotografování"

A ještě maličkost: Nevíte někdo, pro koho byly ty modro-žluto-bílé 24Tr? Předpokládám dle nátěru správně, že pro Teplice?

(Příspěvek byl editován uživatelem Kejvačka.)
Řada 700 - to nejlepší z Karosy
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1429
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 25. září 2006 - 22:26:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kejvačka: Ty 24Tr byly pro Mariánky!!!
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5338
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 26. září 2006 - 00:04:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak, teď řeknu něco za organizátory:

ale spojů bylo málo,

V doudlevecké škodovce měly být původně organizované exkurze po 50 minutách a tomu byl uzpůsoben jízdní řád (interval 50 min, návoz a odvoz na časy exkurzí). Pak si to škodovka rozmyslela, ale o už byly JŘ hotové a zveřejněné.

Nejhorší situace byla u trolejbusu 6Tr, ..., do nějž však průvodčí vpouštěli jen omezený počet lidí.

Brňáci řekli, že tam smíme pouštět lidi jen na místa k sezení plus cca. 5 stojících cestujících. Bohužel to řekli až v pátek večer, takže se tohle omezení nestihlo dát veřejnosti na vědomí do jízdních řádů a pozvánek na akci. Proto jsme v sobotu zajistili ŠL11 jako náhradní dopravu, v neděli jezdila 17 Tr.

A z pohledu průvodčího vám řeknu, že je to pěkně blbej pocit, když vám na zastávce stojí mamina s dvěma dětma, kteří se přišli svézt a chtějí jen a pouze do tohohle vozu - a vy je tam nesmíte pustit, protože už i tak jste tam těch stojících cestujících pustili víc, než vám řidič dovolil.

"trolejbusové vydání" Plzeňského deníku. ... Geniální nápad na propagaci trolejbusové dopravy. Opravdu obdivuji toho, kdo se zasloužil o jeho vydání.

Za to mohou dobré vztahy s vydavatelstvím VLP - minimálně dva lidé v téhle firmě mají kladný vztah k MHD, takže to zas takový problém nebyl. Mimochodem, těchhle dvojlistů docela dost zbylo, zdaleka se nerozdaly všechny, které byly k dispozici, i když jsme se snažili, takže s sebou část přebytku vezmu do Pardubic pro případné zájemce.

a čekání na 17Tr už jsme vzdali protože už by měla být dávno pryč.

Trošku se zdržela. Jinak, u škodovky se zastavovalo, protože jsem si nakládal kolo (to, co bylo zamčené na zastávce u mříže na okně).

Slabší byla organizace v areálech Škoda holding.

Škodovka sjednala hostesky, které se přišly do informačního stánku SPVD zeptat, co že tu vlastně bude k vidění a co mají těm lidem říkat

===== ===== =====
Podtrženo, sečteno: Doufáme, že se akce líbila, organizátoři dělali vše, co bylo v jejich silách. Byla to první akce takového rozsahu, kterou jsme zajišťovali, takže se to neobešlo bez problémů a bez chyb. O chybách víme, jsme si jich vědomi a příště je už neuděláme. Budem totiž dělat chyby úplně jiné. A o tom to je.
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
Study
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1693
Registrován: 11-2004


Odesláno Úterý, 26. září 2006 - 07:30:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

319: Jeste by bylo dobry vedet ci je Chavdar a nazev toho vaseho Jyhlavskyho spolku. Dik
Web o prostějovských autobusech

Rezoun PV-67-39 je nesmrtelny vuz, ktery je schopen si to na rovine rozdat i s kamionem, ale na PV-57-09 nikdo nema!
Pida
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 255
Registrován: 12-2004


Odesláno Úterý, 26. září 2006 - 10:10:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chavdar, jestli myslíš toho co byl v JBN, tak ten je Spolku historické techniky - www.sht.cz
www.cnds.cz /www.sht.cz/
ch{br}ICQ 222-729-231
Karosa B952E ev.č. 10
9_tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1252
Registrován: 6-2005


Odesláno Úterý, 26. září 2006 - 15:59:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

319 opět zastoupím, když jsem tu dřív
Občanské sdružení za záchranu historických trolejbusů a autobusů.
Makrelu neumeješ.
Tohle mi řekne, no to je něco, já mám naježděno 1,5 mil km bez nehody a tohle mi řekne, já si asi něco udělám, až přijdu domu, tak si asi hodím mašli, tohle mi řekne, no to je něco.
Nejdokonaljším přibližovadlem osobním je Škoda 1000MB
319
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 211
Registrován: 2-2005


Odesláno Úterý, 26. září 2006 - 18:40:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

9_tr: děkuji
Nejsimpatyčtější je mi vše mimo Karosy Citybus a Karosy Citelis a ostatních podobnejch vozů.
M__r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1206
Registrován: 12-2004


Odesláno Úterý, 26. září 2006 - 20:12:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin j: Osobně se mi akce velmi líbila. Sice jsem jel pouze T11, ale i tak jsem byl spokojen. Do 6Tr jsem se nedostal ani jednou a 17Tr mi vždy nějak zdrhla... Osobně jsem byl potěšen i ŠLkou. Organizace ve Škodovce sice byla slabší, ale viděl jsem to, co jsem chtěl - výrobu trolejbusů i tramvají, takže super nápad i super akce. SPVD patří velký dík!
2.5.1991 - 2.5.2006 15 let trolejbusů v Českých Budějovicích
SOR BN 12 = parodie na městský nízkopodlažní autobus
Kejvačka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 295
Registrován: 10-2004


Odesláno Středa, 27. září 2006 - 19:38:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chtěl bych se zeptat: neví někdo něco o Škodě 706 RTO CAR RZ V 2843, která se účastnila sobotní plzeňské akce? Viděl jsem ji na konečné Doubravka, Zábělská, kde se nechala fotografovat. Přijela tam a odjela patrně prázdná. Zajímal by mě rok výroby, původní dopravce a současný majitel (pokud je to fyzická osoba, stačí mi to potvrdit, jméno nepotřebuji).
Řada 700 - to nejlepší z Karosy
Brnenskadopravka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 22
Registrován: 2-2006
Odesláno Pátek, 29. září 2006 - 06:56:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fotografie z akce: Den otevřených dveří v depozitáři tramvajové dopravy TMB

naleznte na www.dopravka.net
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2319
Registrován: 8-2002
Odesláno Pátek, 29. září 2006 - 08:27:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kejvačka:
mě akorát překvapuje, že si lidi zvykli ptát se na některý věci na netu, když by bylo daleko jednodušší a rychlejší zeptat se na místě...

ten bus je soukromej, bydlí prej v Bděnevsi za Plzní (směr na Domažlice nebo tam někam na západ) a je v PM dost známej. btw v historických vozidlech se probíral trochu víc.
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5356
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 29. září 2006 - 12:34:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bdeněves je na silnici číslo 605, z Plzně směrem na Stříbro.
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
xyz1
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.71.215.117
Odesláno Pátek, 29. září 2006 - 19:01:08   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nemuselo by to být úplně nezajímavé viz. http://www.novespojeni.cz/novinka.html
Kejvačka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 297
Registrován: 10-2004


Odesláno Pátek, 29. září 2006 - 21:43:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pavel 2: Jistě, zeptat se na místě by bylo výhodnější, kdyby na to byl čas. Ovšem já jsem přijel, odfotil a okamžitě odjel fotit na jiné místo, protože jsem musel stihnout vše od 9 do 15 hodin - a bylo toho poměrně dost
Řada 700 - to nejlepší z Karosy
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 26252
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 30. září 2006 - 21:08:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

xyz1:
Takových lidí jsem dlouho nikde neviděl...
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejlepším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Brnenskadopravka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 23
Registrován: 2-2006
Odesláno Středa, 04. října 2006 - 20:56:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Areál Škodovky ožije během posledního zářijového týdne díky dvěma připravovaným akcím – Noci vědců a Dni otevřených dveří.

Pojďte se bavit do Škodovky

Co?
22. 9. Noc vědců aneb věda a technika hrou, hudbou a divadlem
23. 9. Den otevřených dveří

Kdy?
22. 9. od 18 - 24 hodiny a 23.9. od 9 – 15 hodiny

Kde?
Nádvoří u 1. brány areálu Škodovky



Noc vědců aneb věda a technika hrou, hudbou a divadlem

Pod tímto názvem se skrývá akce pro širokou veřejnost, jejímž cílem je nejen pobavit a nenásilnou formou představit některé vědecké metody a znalosti, ale i seznámit veřejnost s některými významnými osobnostmi regionu na poli vědy a ty také na této akci ocenit.

Na akci, která začne v 18 hodin, bude k vidění řada zajímavostí, např. trojrozměrné expozice ČVUT, výstava fotografií Svět pod mikroskopem, středoškoláci mezi sebou budou soutěžit v realizaci fyzikálních pokusů a další.
O zábavu se budou starat známé hudební skupiny, mezi nimiž jistě zaujme i skupina Hlasoplet, ve které mimojité vystupuje i personální ředitel ŠKODA TRANSPORTATION. V průběhu večera dojde také k ocenění významných vědců, působících v našem regionu, kteří převezmou cenu Regionálního technického muzea. Program je připraven až do půlnoci. Nezapomněli jsme ani na dobré jídlo a pití. Na akci je vstup zdarma.
Podrobnosti a aktuality naleznete na http://www.techmania.cz/


Den otevřených dveří

Přijďte navštívit výrobní prostory společností ŠKODA TRANSPORTATION, ŠKODA POWER a ŠKODA ELECTRIC, kde je pro vás připravena prohlídka hal se zajímavým výkladem průvodců.
Doprava do společností TRANSPORTATION a POWER je zajištěna autobusy, do společnosti ELECTRIC se budete moci dopravit historickými trolejbusy. Autobusy a trolejbusy budou vyjíždět od první brány.
Návštěvníky bude připraveno přivítat i Muzeum ŠKODA v Korandově ulici. Kromě stálé expozice tam budete moci zhlédnout dokumentární filmy a výstavu „Historie trolejbusů“. Před budovou bude umístěn i nový trolejbus typu ŠKODA 24Tr, takže budete mít možnost srovnání – historie vs. současnost.
Na nádvoří u 1. brány bude i tento den přístupná expozice z předchozího večera.
I na Dni otevřených dveří jsou pro vás připraveny soutěže pro děti a dospělé a každou hodinu vylosujeme tři návštěvníky, kteří od nás obdrží věcné ceny.

Přílohy
Jízdní řád historických trolejbusů - Stáhnout (pdf, 200.02 KB)
Linka D1 - provoz v sobotu 23. 9. mezi 08:40 - 15:18 ke "Dni otevřených dveří " mezi areálem ŠKODA a ŠKODOU ELECTRIC v Doudlevcích Linka D2, D3 - provoz v sobotu 23. 9. - vyhlídková jízda od 1. brány společnosti ŠKODA HOLDING (naproti CAN)

Něco málo o trolejbusech, kterými se můžete 23. 9. projet - Stáhnout (pdf, 184.78 KB)

Noc vědců - správné odpovědi - Stáhnout (pdf, 291.24 KB)

 

Zdroj: Pro stránky Škoda - klikni zde!
Pes
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1312
Registrován: 1-2005


Odesláno Středa, 04. října 2006 - 21:00:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ehm. Je 4.10. K čemu nám je akce 22.9.? Fakt jsem to nepochopil
Nepořádkem ve stanici to začíná, srážkou vlaků to končí !
D O P R A V N Í P O D N I K
města Ústí nad Labem a.s.

_________________________________________________________________
České Nezávislé Dopravní Sdružení

ICQ : 221-908-090 - Budu rád za veškerý kontakt fandů MHD.
Macek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 689
Registrován: 3-2004


Odesláno Čtvrtek, 05. října 2006 - 21:33:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ani já ne, Brněnské dopravce trochu ujel čas.
České Nezávislé Dopravní Sdružení
ČNDS - ČB
ICQ 312-249-479

Brnenskadopravka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 24
Registrován: 2-2006
Odesláno Neděle, 08. října 2006 - 20:04:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Omlouvám se, sem se přehlídnul, za to Vám nabídnu na svých stránkách fotografie z MHD Jihlavy a oslavy 10. let ICOM transport = www.dopravka.net
Jardik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 111
Registrován: 1-2006
Odesláno Sobota, 02. prosince 2006 - 19:26:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

sICE TROCHU POZDĚJI SEM HODÍM FOTO Z dOPRAVNIHO VÍKENDU .V Jablonci nad nisou(2006)
 
 
 
 
 
 
 
Bart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2935
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 27. prosince 2006 - 20:38:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pěkné fotečky ...
MHD na Hané - http://www.mhdnahane.net, ICQ #277-439-754,
Karosa C734.00 odkaz1, odkaz2

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace