K-report
 

Archiv do 06.srpna 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Tratě 240, 241, 242, 243, 244, 245, 246, 247, 248 a 252 » Staré archivy » Archiv do 06.srpna 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
W.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 84.242.95.29
Odesláno Sobota, 15. července 2006 - 13:41:25   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Multiplikace investic snad platí u investičních akcí typu fabrika, prům. zóna apod.
Pindy o tom, jak dtavba žel., dálnice aj. zvýší zaměstnanost v regionu je dost drsná manipulace s veřejným míněním, bo se tam nakonec stejně zaměstnávaj slovácí, poláci, ukrajinci...Jo a ještě se nažere kvanta firem na subdodavatelským systému, ale to bych do nějakého multiplikačního efektu nemíchal.
RiC
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.71.230.44
Odesláno Sobota, 15. července 2006 - 15:46:47   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Takže Regionovy budou přiděleny DKV Brno, PP Telč. Důvodů několik a to hlavní je, že PP Telč je specializováno na údržbu 810 a leží na velice dobře vozebně vytíženém úseku Kostelec-Telč-Slavonice, kde je ze strany veřejné správy velký tlak na propagaci železniční dopravy. V té souvislosti je i velká a již reálná možnost zahájení stavebních prací na přechodu Slavonice-Waldkirchen. Také letošní modernizace nádraží v Třešti, Hodice, Sedlejov na nová 80 cm vysoká nástupiště (no moc se to tedy po provozní stránce nepovedlo - jako skok z pravěku do počítačové reality) je toho důkazem a Kraj Vysočina tuto trať považuje za důležitou i z hlediska budoucí příhraniční spolupráce s Rakouskem.
Pokračování příště viz dále (nevejde se to)
AA
Neregistrovaný host
Odeslán z: 212.158.154.230
Odesláno Sobota, 15. července 2006 - 15:48:28   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bkp: to máte pomotané vy, pokud by to bylo, jak říkáte, tak by neplatila rovnice investičního multiplikátoru dY=k*dI . Spor můžeme vést o "regionálním dopadu", protože na projektu se jistě podílí i spousta mimoregionálních firem.
W: je jedno, o jakou jde investici. Bavíme se o přímé multiplikaci investičních prostředků, které se vloží do projektu. S těmi továrnami zřejmě myslíte sekundární efekt - užití výrobních faktorů a jejich přetváření ve výrobek (službu).
RiC
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.71.230.44
Odesláno Sobota, 15. července 2006 - 15:49:43   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ale zpět k Regionovám. Do Telče přijdou čísla 009 a 010 a to závisí na rychlosti výroby v Šumperku, předpoklad konec srpna či začátek září. Ostatně v Telči již vyhotoven turnus pro dvě skupiny strojvedoucích, jedna na Regionovy (turnusová potřeba 2 x 814) a jedna na 810 (potřeba 2 x 810). Nasazení Regionovy bude zcela jednoduché - náhrada 810 ve stávající TS na vozbě Os z Telče do Jihlavy, odpoledne 4875 do Kralic, večer do Vel.Meziříčí, ráno do Jihlavy dopoledne do Telče a konec (tady ještě předpoklad nasazení na několik párů vlaků do Slavonic). V oběhu budou tímto obě 814, po ujetí km budu MO, MM v Telči - turnusová náhrada 810 dle stávajícího oběhu. Po provozní stránce jsou již v Telči obavy z 814 v těchto tématech: - jedna hnací náprava a to ještě na čele jednotky, - vyšší výkon motoru při nízké adhezní hmotnosti na hnací nápravu (možnost skluzu), - jízda řídícím vozem vpřed v zimních podmínkách (lehký vůz do zasněžených kolejí, možnost vykolejení - ráno trať není a nebude projeta těžkou lokomotiovu), - nedostatek deformační zóny na čele při srážkách na přejezdech (laminátový obal čela, bez ocelových prvků).
Jedním z provozních problémů v Telči bude i jejich možnost remízování (výnosně nařízeno remízovat v uzavřených halách pro možnost jejich povrchového poškození), kde jednotka 814/914 vjede do nové remízy celá na jednu kolej (na druhé koleji umístěny 2 x 714), ale ve staré garáži (druhá remíza), lze remízovat pouze 2 x 810, ale tato remíza nesmí bít již v zimě vytápěna (plynem) za účele úspory finančních prostředků za energie v DKV Brno (viz současné nařízení o zhasínání všech žárovek a používání vody v omezeném množství), čímž budou zde 810 odstaveny pouze venku či s přípojkou na elektr.předtápění. Po dodání 814 do Telče bude pravděpodobně jedna 810 předána do PJ H.Brod, neboť v Telči již není místo pro její remízování.
Ale všechno ukáže čas.
Nuts
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 583
Registrován: 9-2003


Odesláno Sobota, 15. července 2006 - 17:22:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak ze čtvrteční cesty v úseku Oslavany – Moravské Bránice si odnáším toto:

i) pozitivní participace na IDS JMK (jízdenka mě stála 13,- Kč místo 16,- Kč)

ii) úsek Ivančice – Oslavany neprovozovat osobní dopravou a zbylý úsek rekonstruovat ze současných 30 km/h na 50 až 60 km/h. Pak bude trať plnohodnotně zapojena do systému.
Z nejhoršího jsme uvnitř!
Mcbain
Administrátor

Číslo příspěvku: 6592
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 15. července 2006 - 21:24:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

AA tak by neplatila rovnice investičního multiplikátoru dY=k*dI

Můžete nám to trochu vysvětlit? Hlavně, co znamená to "k"?
Padesát let přepravy silničních návěsů po železnici
AA
Neregistrovaný host
Odeslán z: 212.158.154.230
Odesláno Sobota, 15. července 2006 - 23:14:04   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Investiční multiplikátor je koeficient, který udává, o kolik se změní důchod, jestliže se změní investiční výdaje o jednotku. Popisuje tedy důchodotvorný účinek investic.
Vzhledem k tomu, že platí Y=C+I (důchod se rozkládá na spotřebu a investice) můžeme investiční multiplikátor vyjádřit následovně: k= dY/dI = dY/dY-dC = 1/1-mpc = 1/mps
dY - přírustek důchodu, dI přírustek investic, mpc - mezní sklon ke spotřebě, mps - mezní sklon k investicím
Bude li mpc = 0,5 znamená to, že z každé dodatečné koruny dají investoři (např. domácnosti) 50 haléřů na spotřební výdaje a 50 haléřů uspoří. Tento proces se převádí do tabulky dodatečných poptávkových impulsů, ale to bychom tady byli dlouho.
Věřím, že mnozí z vás prošli kursem makroekonomie na VŠ, tak tady nemusím dělat chytrého sám...

ad Regionovy - to je pěkné, ale co bude s 843?
Mcbain
Administrátor

Číslo příspěvku: 6595
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 16. července 2006 - 09:29:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tohle samozřejmě chápu. Mě by zajímalo, jaké hodnoty tento multiplikátor nabývá při elektrizaci jednokolejné železniční tratě na jižní Moravě, a z čeho tato hodnota vyplývá.
Padesát let přepravy silničních návěsů po železnici
AA
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.160.174.63
Odesláno Neděle, 16. července 2006 - 10:38:04   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Podívejte. Vezmete 4 mld. Kč a nasypete je do několika firem. Pomocí modelu multiplikátoru potom lze dokázat vznik dodatečných poptávkových impulsů. Přesnou hodnotu nedokážu říct, údaj ze stránek MD považuji za přemrštěný. Na druhé straně nelze říct, že takový objem peněz nemá pozitivní dopad. Přemýšlím nad tématem diplomové práce, pokud to bude Vámi zmiňované téma "elektrizace jednokolejné...", rád Vám ji poté zašlu mailem.

Dále si myslím, že bude důležité, aby proběhlo transparentní VŘ. Aby celá zakázka nebyla "chystána" např. pro EŽ, protože to by celou věc zbytečně prodražilo.
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2253
Registrován: 8-2003
Odesláno Neděle, 16. července 2006 - 18:16:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

AA: Bkp: to máte pomotané vy, pokud by to bylo, jak říkáte, tak by neplatila rovnice investičního multiplikátoru dY=k*dI . Spor můžeme vést o "regionálním dopadu", protože na projektu se jistě podílí i spousta mimoregionálních firem.

Připomenu, jak celá diskuze začala, a na co jsem reagoval:

těším se mj. na to, že výše uvedená investice přinese na chudou Vysočinu multiplikační efekty (zaměstnanost, mzdy, rozvoj služeb)

Proto jsme zpochybnil přínos této investice do výše mezd na Vysočině.
...when you're alone and life is making you lonely you can always go DownTown.
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2254
Registrován: 8-2003
Odesláno Neděle, 16. července 2006 - 18:20:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mcbain: Tak nějak mám pocit, že uživatel AA má rád vláčky, mj. ty na trati 240, chce, aby se jejich stav zlepšil (pochopitelně bez ohledu na skutečnosti), nedávno ve škole zaslechl cosi o investicích a tak a teď se to snaží na sebe nějak napasovat...
...when you're alone and life is making you lonely you can always go DownTown.
Kubrt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1230
Registrován: 9-2004


Odesláno Pondělí, 17. července 2006 - 10:25:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Teoreticke poucky AA radsi nebudu komentovat (nemam kurs makroekonomie, pouze vlastni rozum), ale neodpustim si poznamku k nezamestnanosti.

Jakmile se zacne realne uvazovat o nejakych modernizacnich krocich, tak prvni, kdo se ozve, budou duskovci, protoze "drazni" zamestnanost na dane trati samozrejme poklesne. Ono ale ve finale to bude stejne jedno, protoze dotycni zamestnanci bud pujdou do duchodu nebo jim CD vytvori jine pozice. Pokud bychom se pohybovali v normalnim svete, tak kazda modernizacni akce vede k poklesu poctu pracovniku, protoze technika je levnejsi, spolehlivejsi, pracuje v rezimu 24/7 a neni v odborech. No a k te "mimodrazni" nezamestnanosti: na tu ma vliv kvalita dopravni obsluhy uzemi, nikoliv zpusob pohonu vlaku.

Aby jsme zustali u tematu: jake je vyuziti zastavky Jihlava Bosch Diesel, nebo jak se to tam jmenuje?
Mcbain
Administrátor

Číslo příspěvku: 6604
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 17. července 2006 - 11:16:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

protoze technika je levnejsi, spolehlivejsi, pracuje v rezimu 24/7 a neni v odborech.

Na stavbě koridorů prý ne. Jaxem se už několikrát dočetl v diskuzi "220", tak to prý dnes trvá tak dlouho, že se staví pomocí drahé techniky. Asi proto, že je drahá, tak musí být na stavbě co nejdéle.
Dřív bylo k dispozici hodně levných lidí a tak mohli trať Praha - Videň postavit za tři roky.
Padesát let přepravy silničních návěsů po železnici
Kubrt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1231
Registrován: 9-2004


Odesláno Pondělí, 17. července 2006 - 11:40:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mel jsem na mysli techniku na rekonstruovane trati - zejmena nove zab zar bez nutnosti osobni pritomnosti nekolika zamestnancu v kazde stanici.

A co se tyka mozneho snizeni nezamestnosti v prubehu vystavby (hladova zed pro diskutujiciho AA) - rekonstrukce zeleznicni trati potrebuje hlavne kvalifikovane odborniky, mistni nezamestnani se tezko uplatni napr pri vystavbe elektrifikace nebo zab zar. To zajistuji firmy s celostatni pusobnosti a s vlastnimi vysoce kvalifikovanymi odborniky. Na mistni nezamestnane zustanou tak pomocne kopacske prace - pokud je budou ochotni vykonavat levneji nez pracovnici z UA.

(Příspěvek byl editován uživatelem kubrt.)
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2259
Registrován: 8-2003
Odesláno Pondělí, 17. července 2006 - 11:46:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na mistni nezamestnane zustanou tak pomocne kopacske prace - pokud je budou ochotni vykonavat levneji nez pracovnici z UA.

Nebudou.
...when you're alone and life is making you lonely you can always go DownTown.
Bram
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 837
Registrován: 4-2003
Odesláno Pondělí, 17. července 2006 - 11:52:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nebudou. A hlavně místní dělat to, co úkáčka běžně dělají, dělat nechtějí. Navíc úkáčko je značně pilnější ( pro AA: má větší produktivitu práce ) než český dělník.
Mcbain
Administrátor

Číslo příspěvku: 6606
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 17. července 2006 - 11:54:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mel jsem na mysli techniku na rekonstruovane trati

Já myslím, že by se to mělo týkat každé techniky. Ale to je jedno...
Padesát let přepravy silničních návěsů po železnici
Kubrt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1233
Registrován: 9-2004


Odesláno Pondělí, 17. července 2006 - 11:58:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bkp, Bram: ja vim, to byla recnicka otazka
Fanfán
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 86
Registrován: 11-2005


Odesláno Středa, 19. července 2006 - 10:44:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A to by jeden řekl, že fialová saka odešla do historie už před více než deseti roky. Ale jak vidno, na Vysočině se čas zastavil.
Navrhuji tedy to rozpočtu elektrizace dostat i nový oblek, košili a kravatu a patrně i boty pro pana vrchního přednostu.
Liberté! Égalité! Sexualité!
Krysolet
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1411
Registrován: 10-2004


Odesláno Neděle, 23. července 2006 - 19:30:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

K nedávné diskuzi o přejezdech (které jsou údajně hlavní příčinou nízké traťové rychlosti v úseku Zastávka - Okřechy) - někdo tady požadoval důkaz, že příčina je jiná. Nuže:
přejezd u Tetčic, polní cesta, označen pouze kříži, traťová rychlost 80 km/h. O přehlednosti tohoto místa svědčí obrázek:


 
Další obzvlášť vypečený přejezd nachází se poměrně nedaleko od prvního, a to u zastávky Omice:
 

Opět traťová osmdesátka, silný provoz těžkých nákladních aut z kamenolomu (viz Tatra na obrázku). Z prvního obrázku vypadá neškodně, ale z větší vzdálenosti už to tak veselé není:
 

Ještě tři obrázky z úseku Zastávka - Vysoké Popovice. Za povšimnutí stojí oblouky o zjevně malých poloměrech navazující téměř bezprostředně na sebe. Tady by to osmdesátkou asi nešlo...
 


 

 
hanz_11
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.226.229.2
Odesláno Pondělí, 24. července 2006 - 07:37:51   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hezké foto. :-)

Já osobně si počkám na podrobnější info o plánovaných činnostech na trati v rámci elektrifikace 240.
Souhlasím že ty oblouky je problém, ale třeba úsek Zastávka - Vysoké Popovice je problém i velké stoupání.
Tajně doufám že mimo elektrifikace se provedou i úpravy svršku a možná i nějaké narovnání trasy, uvidíme.
Jnr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 34
Registrován: 4-2006
Odesláno Pondělí, 24. července 2006 - 20:19:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na tom přejezdu u Tetčic, co je na první fotce, nedávno rychlík z Plzně srazil traktor.
 
 
 
 
John
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 155
Registrován: 7-2005


Odesláno Úterý, 25. července 2006 - 15:26:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Přidám nějaké foto z Horních Heršpic ze dne 21.7.06. :
 
 
 
 
 
Fany
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 318
Registrován: 6-2004
Odesláno Středa, 26. července 2006 - 06:44:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kdy "skončilo" hradlo? ...ní silnice? Díky za info
Fany
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 319
Registrován: 6-2004
Odesláno Středa, 26. července 2006 - 07:18:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A kdy hradlo Troubsko?
John
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 157
Registrován: 7-2005


Odesláno Středa, 26. července 2006 - 12:06:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fany: Teď je tam nápis "státní silnice". A hradlo už nefunguje hezkou řádku let. Přesný údaj nevim, snad někdo doplní!
Mallard
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 91
Registrován: 5-2006


Odesláno Středa, 26. července 2006 - 12:37:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Státní silnice bývala odbočka,nyní je to zhlaví(Brno-Horní Heršpice zhlaví Státní silnice).
Hradlo Troubsko funguje nadále,pouze se změnilo na automatické hradlo.
M2
Neregistrovaný host
Odeslán z: 80.79.22.192
Odesláno Středa, 26. července 2006 - 15:47:33   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevíte někdo, jaký náklad chodí v současnosti přes Šatov do Rakouska? Děkuji
jel
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.99.133.54
Odesláno Středa, 26. července 2006 - 21:03:06   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

teď jezdí pouze zátěž pro Retz, protože dál z Retzu je nepřetržitá výluka
Milan11111
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 97
Registrován: 5-2006
Odesláno Pátek, 28. července 2006 - 20:08:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co se vlastně v Retzu dělá, že je ta výluka?
jel
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.99.133.54
Odesláno Sobota, 29. července 2006 - 09:53:56   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

něco dělají v úseku Zellerndorf - Retz nepřetržitá výluka tam je od 14.7. do 5.8.
Šošon
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 69
Registrován: 3-2006
Odesláno Sobota, 29. července 2006 - 20:09:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kdo jste včera fotil v Bítovčicích 750 143 na R 665? Ta fotka bude určitě žrádelní...
Já jsem vyrazil na 241 nafotit R 1519, sice jela opět 750 103, ale aspoň byla nasvícená . Na osobákách místo 810 pendlovaly 742 044 + 010 a 742 159 + Bmx. Zvláště ten Bmx příjemně překvapil. Tak teď jen doufat, aby neschopnost 810 vydržela co nejdýl !!!
Halfmister
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 851
Registrován: 2-2005
Odesláno Sobota, 29. července 2006 - 21:26:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Šošon: Já fotil včera 750.143 na Náměšťským viaduktu. Jestli jí někdo fotil u Bítovčic tak to byl Potůček. Néé, ten se vlastně poflakoval kolem Kralic.
Ženský nebo chlast, jednou si na to dno sáhneš.
Šošon
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 70
Registrován: 3-2006
Odesláno Sobota, 29. července 2006 - 21:42:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Halfmister: no, musel to být někdo místní, protože tam byl na kole... A já to původně tipoval na tebe, z Jihlavy to není tak daleko
Krysolet
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1442
Registrován: 10-2004


Odesláno Sobota, 29. července 2006 - 22:23:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Těžkotonážní doprava na trati 240 - benzín ze Slovnaftu do střelického Čepra po příjezdu do cílové stanice:

 
Šošon
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 72
Registrován: 3-2006
Odesláno Neděle, 30. července 2006 - 19:08:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Krysolet: ani trať 241 nezůstává moc pozadu. Dneska jsem vyrazil na R 1518 ke Kojeticím, jel načas a pěkně nasvícen. Ve Starči křižoval se 742 334 + 370. Přípřež banglí vezla 14 cisteren do Kojetic na vlečku ADW. Akorát nevím, jestli tam jezdí ty vozy prázdné nebo plné. Možná někdo upřesní.
Halfmister
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 856
Registrován: 2-2005
Odesláno Neděle, 30. července 2006 - 20:04:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Šošon: Tak to byl Potůček. Viděl jsem ho vystupovat s kolem v Jihlavě.
Ženský nebo chlast, jednou si na to dno sáhneš.
Krysolet
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1447
Registrován: 10-2004


Odesláno Neděle, 30. července 2006 - 22:29:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Šošon: to tam jezdí často? (Myslím kotle, ne ten šnelcúg.) Jinak 742.334 já rád, ta hulí jak tepelná elektrárna. A když jezdila ve dvojčeti s 251 - oj, to byla krása!
Jirka_kraťas
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 138
Registrován: 4-2005
Odesláno Pondělí, 31. července 2006 - 11:34:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jak to nyní vypadá s elektrifikací tratě Brno-Jihlava? Jeden čas se o ní dost psalo, ale teď je najednou "ticho po pěšině". Je to ještě aktuální?
Mallard
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 92
Registrován: 5-2006


Odesláno Pondělí, 31. července 2006 - 14:13:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na trati se pořád motají nějací vyměřovači.Už aby odtud vypadli,protože to zavání průserem.Většinou o nich nikdo neví a jako naschvál je potkáš vždycky za obloukem.Místo elektrifikace ať tu trať pořádně opraví nebo to dopadne jako s tratí Brno-Přerov.Zadrátovaná sice je,ale věčně nějaké výluky protože trať před tím neopravili.
Lokofanda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 176
Registrován: 4-2006
Odesláno Pondělí, 31. července 2006 - 14:48:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Krysolet,Šošon:Když se tak na ten provoz dívám tak až na občas zajímavý náklady na trati Jihlava-Znojmo,Brno-Střelice+nějaký to obilí z Krahulova ta dráha tady celkově padá ¨docela na hubu...Nejsem nějakej velkej pamětník je mi 21 ale tak v 1995 na 240 lítaly berty se 4,nebo 5 vozy na osobácích a dneska?Brejla+3 vozy a nebo motor s jdním či dvěma vleky.Na 241 jezdily třeba Mn kolikrát na Budějky tak našláplý že berta už musela fakt pořádně dupat a dneska,kocour letí na pohodku,osobáky taky....830+2*Bix a dneska povětšinou sólo 810,+max.1*010.I ze Znojma na Břeclav kde lítaly 842+3*vlek dneska jezdí s jedním nebo dvouma.Jen by mě zajímalo když dráhy vozí víc nákladu a lidí tak kde...
Lokofanda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 177
Registrován: 4-2006
Odesláno Pondělí, 31. července 2006 - 14:51:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Šošon:teaď mě tak napaá jak vypadá obsazenost toho rychlíku a těch osobáků cos fotil?Je to tak špatný aby ten jedinej pár rychlíků zrušily?Už jsem ho dlóóóuho neviděl
assdf vypravci
Neregistrovaný host
Odeslán z: 80.78.146.58
Odesláno Pondělí, 31. července 2006 - 14:53:35   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dříve byly kolikrát soupravy kapacitně zbytečně předimenzované, ale také osobní doprava byla na mnoha tratích o hodně slabší oproti dnešku.
Lokofanda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 178
Registrován: 4-2006
Odesláno Pondělí, 31. července 2006 - 15:11:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

vypravci:tak asi na tom taky něco bude to je pravda ale i tak mi to příjde slabší...
Šošon
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 73
Registrován: 3-2006
Odesláno Pondělí, 31. července 2006 - 16:42:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Krysolet: jak často ty kotle do Kojetic jezdí nevím. Každopádně posun těch včerejších cisteren na vlečce ADW probíhal až dnes ráno v režii 704 v barvách ADW (zeleno-žlutá).
Jo jo, 334 hulila pěkně; nedávno jsem viděl rozjezd 742 159 a to taky stálo za to...

Lokofanda: Ze Znojma do Okříšek ta obsazenost R nejspíš nebude valná, nicméně cestou se ty 4 vozy zcela jistě slušně zaplní. Každopádně, pokud od nového GVD nepojede, bude to škoda a lidem, kteří ho pravidelně používali, bude chybět. Ale hlavně bude scházet fotičům
Jnr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 35
Registrován: 4-2006
Odesláno Pondělí, 31. července 2006 - 17:42:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Včera jsem byl u Kojetic a pozoroval rychlík na Prahu, bylo v něm zhruba 10 lidí (každopádně ne víc jak 20).
Šošon
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 75
Registrován: 3-2006
Odesláno Pondělí, 31. července 2006 - 19:54:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jnr: někdy začátkem července jsem počítal, kolik lidí nastupuje v Jaroměřicích do nedělního R 1518 a bylo jich 11. To je celkem slušný. Ale je to hlavně studentskej rychlík, takže o prázdninách to bývá slabší.
Nuts
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 592
Registrován: 9-2003


Odesláno Úterý, 01. srpna 2006 - 19:59:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Je to skutečně škoda, ale co se dá dělat. Co jsem s ním párkrát jel v pátek, tak do Znojma nás přijelo cca těch deset.

To abych se s ním ještě rychle do konce GVD svez!

Ještě před pár lety jezdily ty cisterny (ze Slovnaftu) do Kojetic z Břeclavi se 771 a ze Znojma s 2x751, zhruba tak 15 až 20 vozů. Jak to jezdí teď?
Z nejhoršího jsme uvnitř!
Šošon
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 77
Registrován: 3-2006
Odesláno Úterý, 01. srpna 2006 - 20:14:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nuts: Jj, taky se s ním ještě musím před koncem GVD svézt.
Jak často cisterny do Kojetic jezdí, to nemám tušení. Tuto neděli ale přijely s 2* 742 od Okříšek, tak bych spíš tipoval trasu od HB než přes Třebíč.
Jnr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 36
Registrován: 4-2006
Odesláno Úterý, 01. srpna 2006 - 21:27:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co vím, tak v úseku Okříšky - Zastávka kvůli velkým sklonům trati tranzitní náklady nejezdí. Za poslední tři roky, co po té trati jezdím (často), tak jsem viděl snad jen transport z / na letiště v Náměsti.
3260
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1987
Registrován: 10-2003


Odesláno Úterý, 01. srpna 2006 - 22:20:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pánové, dnes večer okolo šesté jsem viděl na nákladním průtahu 742+742+742 s nákladem několika vagonů dřeva. To je pravidelný náklad na 240? Dřevo z Polska???
To je smrad. táto, ty ses zul?
Jenom trošku.
Krysolet
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1449
Registrován: 10-2004


Odesláno Úterý, 01. srpna 2006 - 23:43:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

3260: strýček to viděl ve Střelicích, byl to Pn 62220 Majlont - Znojmo, jezdí to každý den.
3260
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1990
Registrován: 10-2003


Odesláno Středa, 02. srpna 2006 - 06:24:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Krysolet: myslel jsme si, že to budeš vědět. Dík za odpověď. Tři kocouři vypadali impozantně

(Příspěvek byl editován uživatelem 3260.)
To je smrad. táto, ty ses zul?
Jenom trošku.
Krysolet
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1460
Registrován: 10-2004


Odesláno Středa, 02. srpna 2006 - 10:54:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

3260: jsme tu pro vás. Ty "trojčata" jsou qidění poměrně často, přepravují se tak mašiny mezi Majlontem a Znojmem a opačně, případně mezi místem zdechnutí a Majlontem - např.
Krysolet
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1469
Registrován: 10-2004


Odesláno Čtvrtek, 03. srpna 2006 - 09:02:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pro případné lovce (ale jen pro místní, páč už na to nebude moc času): pojede obilí z Miroslavi do Majlontu, 742.448+158 a 750.022pk. Mohlo by to jet odhadem kolem poledne, plus mínus karosa.
Halfmister
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 864
Registrován: 2-2005
Odesláno Čtvrtek, 03. srpna 2006 - 11:15:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jezdí se ještě na staré nádraží ve Velkém Meziříčí nebo do toho Agrochemického podniku? Jestli ano, pravidelně? Obsluhu by měl mít v náplni Vleč 82094/82094, ale vzhledem k tomu že 252 je taková spící trať, mám za to že jezdí pp už ze Žďára jako Mn 82141. Ale co jsem tudma jel ze Studence do VelMezu tak z vlaku vypadaly hlavy kolejnic ojetě. Teda aspoň za Oslavicí.
Ženský nebo chlast, jednou si na to dno sáhneš.
Jirka_p
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 473
Registrován: 5-2004


Odesláno Čtvrtek, 03. srpna 2006 - 14:44:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Halfmister: nevim jak ted, ale loni jezdil pomalu kazdy pracovni den.
Jen ja jsem mel smulu kdyz jsem na nej loni v cervenci v Oslavici cekal, tak zrovna nejel. Jak jsem pozdeji zjistil, nejel ten tyden vubec, kvuli celozavodni dovolene nejakeho podniku. Jeste ze to tehdy nebyl hlavni cil me cesty, jen takovy doplnek, po hodine cekani na slunku jsem pokracoval z Oslavice pesky uz za nesotouskymi zajmy.
Halfmister
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 866
Registrován: 2-2005
Odesláno Pátek, 04. srpna 2006 - 22:47:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jirka_p: Je škoda že je ta trať taková mrtvá. Při cestě vlakem jsem koukal co je jen v úseku Studenec - Meziříčí pěknejch placů. Manipulák do Budišova jezdil podle potřeby už před dvěma lety, letos snad už ani ne.
Ženský nebo chlast, jednou si na to dno sáhneš.
Krysolet
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1476
Registrován: 10-2004


Odesláno Sobota, 05. srpna 2006 - 23:22:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V pátek bylo neobvykle nákladně rušno mezi Brnem a Znojmem:

Pn 62920 Mal - Zn v Hodonicích:
 

Pn 62217 Zn - Mal v Božicích:
 
(chudák fíra ještě netuší, že dnešní směna nedopadne dobře - v Břežanech sejmul auto)

Brejlák se vrátil do Brna na Pn 1.nsl 62217, odchycen jest v Krumlově:
 

A v Rakšicích byli večer piráti OKDD s šutrem:
 

A pak že tam nic nejezdí... Kromě toho vypadají velmi slibně ty mraky rakví v Miroslavi.
Mcbain
Administrátor

Číslo příspěvku: 6933
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 06. srpna 2006 - 00:17:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To je zajímavý, že ta 750.144 má vždycky prázdný stanoviště...
Padesát let přepravy silničních návěsů po železnici

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace