K-report
 

Archiv do 10.září 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Tratě 240, 241, 242, 243, 244, 245, 246, 247, 248 a 252 » Staré archivy » Archiv do 10.září 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Nuts
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 676
Registrován: 9-2003


Odesláno Pondělí, 04. září 2006 - 20:28:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Kralupan: Bývalé dřevařské závody v Jihlavě.
Z nejhoršího jsme uvnitř!
Kralupan
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 221
Registrován: 6-2006


Odesláno Pondělí, 04. září 2006 - 20:44:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

aha, díky
Jnr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 42
Registrován: 4-2006
Odesláno Pondělí, 04. září 2006 - 20:44:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

2 Baile atha: V Třebíči už jsem 2 otevřené pokladny neviděl hodně dlouho. I dneska, v první školní den, kdy si studenti vyřizují průkazky na slevu, byla v provozu jen jedna.
Halfmister
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1004
Registrován: 2-2005
Odesláno Pondělí, 04. září 2006 - 20:48:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kralupan: Ona by Jihlava nebyla špatný město, kdyby její siluetu nezdobily dva sloupy kouře z kronospaňáckejch komínů. Mimochodem ten kouř vydávaj jen za páru, ale když je nízkej tlak a sedne to na nádraží tak to je smrad že se venku nedá bejt.
Ženský nebo chlast, jednou si na to dno sáhneš.
Lokofanda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 245
Registrován: 4-2006
Odesláno Pondělí, 04. září 2006 - 21:42:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Když sem neviděl 751 001 v Jaromkách tak jsem si za ní zajelaspoň do Jemnice....Ale chtělo by ji nakopnout-kdyby tak chtěla jet zítra až tak ve dvě....

Halfmistr:když to ale srovnáš z dobou ještě plného provozu zamračených,tak ty vlaky byly vytíženější...Škoda že to tak zesláblo,ale ještě to není tak hrozný....241 lokálkou myslel někdo a i já v osobní dopravě protože jak čísly vlaku,tak sestavou a počtem vlaků to trať prostě připomíná...

A když už jsme u toho tak Mos 24835 vezla z Jemnice 810 421
Milan11111
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 128
Registrován: 5-2006
Odesláno Pondělí, 04. září 2006 - 21:45:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Po 241 teď jezdí opravdu hodně nákladu. Zhruba 20 rakví stojí také na vlečce sila v Moravských Budějovicích. Vypadá to na uceleňák.

Jinak ti, co nazývají 241 lokálkou jsou pěkní ...., protože když by si přečetli něco z historie, zjistí, že "dnešní 241" je součástí ÖNWB spojující Vídeň - Děčín (mj. kilometrovníky to dodnes dokazují). Že dnes nejezdí takovéto spoje je chyba Ministerstva dopravy a Českých drah.
Milan11111
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 129
Registrován: 5-2006
Odesláno Pondělí, 04. září 2006 - 21:47:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

* škrtněte slovo "kilometrovníky" a nahraďte slovem "hektometrovníky"
Baile_atha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 27
Registrován: 7-2006
Odesláno Pondělí, 04. září 2006 - 22:00:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

JnR: už mám telefon na přednostu UŽST Jihlava. To by mě zajímalo, na co se bude vymlouvat.
Netušíte náhodou, kolik bývá otevřeno pokladen v Jihlavě, kde je s Třebíčí srovnatelný provoz (myslím frekvenci cestujících)?
Milan11111
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 130
Registrován: 5-2006
Odesláno Pondělí, 04. září 2006 - 22:05:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To Baile_atha: V Jihlavě bývá otevřena 1 pokladna + ČD centrum, kde je taky možnost odbavení cestujícího. Ráno však na pražský a plzeňský rychlík je otevřena pouze tato pokladna a myslím si, že to v tenhle čas plně dostačuje.
Halfmister
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1006
Registrován: 2-2005
Odesláno Pondělí, 04. září 2006 - 22:11:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Baile_atha: Jen toho čů.... Novotnýho řádně sprcej! V Jihlavě bejvá otevřená jedna, odpoledne když jezdí lidi z práce tak obě + celodenně ČD centrum.

Lokofanda: Třeba trať 021, můj oblíbený úsek Letohrad - Lichkov by se taky dala nazývat lokálkou, protože kromě Jeseničáku a Poznaňáku tam lítaj taky osmsetdesky. Ovšem panuje zde silná nákladní doprava.

Ten nehoďák by měl přijet do Okříšek kolem půl pátý, jak psal 750_277. Nakopni Oktávku a stihneš ho.
Ženský nebo chlast, jednou si na to dno sáhneš.
Baile_atha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 28
Registrován: 7-2006
Odesláno Pondělí, 04. září 2006 - 22:12:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Milan11111: já o tom v případě Třebíče nejsem přesvědčen (že by 1 pokladna v době 6:00-15:00 postačovala), minulý týden jsem stál 5 minut ve frontě. Kdybych měl možnost cestování na IDS kupóny, tak to neřeším. Bohužel kraj Vysočina tato problematika vůbec nezajímá.
Jak to je v žst Znojmo? Díky!
Jnr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 43
Registrován: 4-2006
Odesláno Pondělí, 04. září 2006 - 23:00:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Když jsem byl ve Znojmě počátkem července, byla v provozu jedna pokladna (totéž v červenci loni) + by mělo být v provozu ČD centrum. I když bylo před rozjezdem lokálek do všech směrů, tak jsem byl u pokladny sám (což frekvenci cestujících ve Znojmě docela odpovídá :-))

Co se týče Třebíče a Brna: Zlatý prázdniny, kdy mám JP Léto a můžu kupovat jízdenky v automatu ...
Milan11111
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 131
Registrován: 5-2006
Odesláno Úterý, 05. září 2006 - 08:57:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To Baile_atha: V Třebíči by měly být obě pokladny ve Vámi uvedený čas v provozu. To s Vámi souhlasím Myslím si, že v Třebíči je vyšší frekvence cestujících než v Jihlavě - je to ale můj subjektivní dojem.

Co se týče Znojma bývá v provozu také 1 pokladna + ČD centrum, jak píše Jnr. Ve směru Břeclav jezdí ze Znojma vlakem dost cestujících, v tomto nesouhlasím s Jnr. Ve směru na Okříšky by jich taky jezdilo víc, být lepších spojů. No a ve směru na Šatov, Vídeň se snad dočkáme modernizace a drátizace takže se necháme překvapit!
Kubrt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1333
Registrován: 9-2004


Odesláno Úterý, 05. září 2006 - 09:50:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Že dnes nejezdí spoje spojující Vídeň - Děčín po ÖNWB je chyba Ministerstva dopravy a Českých drah.úprava slovosledu Kubrt

Vy vždycky překvapíte To není chyba Ministarstva a ČD, ale cestujících. Ty substráti jedni nám chtějí cestovat z Berlína do Prahy, z Prahy do Vídně, z Vídně do Brna. Proto jezděj dneska mezinárodní vlaky tak, jak jezděj. Relace Vídeň-Jihlava-Děčín-Berlín opravdu není motivace pro mezinárodní vlaky, kvůli nim se nejezdí. Nehldě k tomu, jak rychle by tu pokroucenou ÖNWB ty mezinárodní rychlíky pro důstojníky wehrmachtu projely.

Stejně absurdní je debata, jestli některá trať je lokálka nebo ne. To byste si nejdřív museli definovat, co lokálkou myslíte. Buď je to trať postavená podle umírněných parametrů lokálkového zákona (např. Zastávka-Oříšky a Jihlava-Tábor/Veselí), nebo trať, kde má dnes jen místní význam. Tak si vyberte, lokálka je buď 240 nebo 241

na Vídeň se snad dočkáme modernizace a drátizace

Která přinese do Znojma davy elektrizacelačných Vídeňáků
Krysolet
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1589
Registrován: 10-2004


Odesláno Úterý, 05. září 2006 - 10:15:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Měděný drát je lákavý především pro ty občany, o jejichž přítomnost ve svém městě nikdo nestojí...

A ještě jsem slyšel jednu zajímavost: ve Znojmě prý budou zadrátovány jen dvě koleje nad nástupišti, takže v el. trakci bude provozována jen osobní doprava, zatímco doprava nákladní i nadále zůstane z tohoto důvodu v režii dýmajících dvojčat 742. Může to někdo potvrdit či vyvrátit?
Pjp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 564
Registrován: 12-2005
Odesláno Úterý, 05. září 2006 - 10:43:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Otazka zni, zda Znojmo bude dratovano kvuli nakladum, ci kvuli S-Bahn pro Viden. Osobne me druha moznost prijde lakavejsi, stejne jako zajizdeni S-Bahn od Drazdan treba do Usti nad Labem. Ale to chce Sengen (nevim jak se to spravne pise), asi ...
Pavel
Arogance znalosti, neodpustitelny prohresek proti dobrym mravum ...
Jsem clovek a proto delam chyby a taky jsem na to patricne hrdy ...
http://www.rur.cz
ICQ: 30831569
hanz_11
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.226.229.2
Odesláno Úterý, 05. září 2006 - 11:54:03   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sakra, protáhnout vláček z Vídně přes Třebíč do Jihlavy to by bylo super!!!
Škoda že to je jen sen :-(
Polii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 50
Registrován: 9-2005
Odesláno Úterý, 05. září 2006 - 12:45:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

hanz_11
Žádnej sen, "pořádnej vláček" s vlakovou 350.xxx už párkrát přes Třebíč jel...
Polii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 51
Registrován: 9-2005
Odesláno Úterý, 05. září 2006 - 12:49:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Asi ještě větší překvapení, ale zažívali domorodci z lokálky Křižanov - Studenec, když se jim tam místo 810 prohnalo 751 + 350 + něco hodně dlouhýho + 751... nesním, ani sem se nezbláznil
Lokofanda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 246
Registrován: 4-2006
Odesláno Úterý, 05. září 2006 - 12:58:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kubrt:máš pravdu ohledně těch lokálek,ale myslím si že většina řekne lokálka a má na mysli pár osobáčků,které tam za den projedou a to prostě 241 ikdyž jsem domácí je-jsem realista!!

Milan11111:historie je jedna věc ale vlaky jezdí teď a vozí současné lidi tak že dneska už to jak dřív opravdu není....A dneska ta trať plní význam jen regionální osobní dopravy a i kdyby se tam nahnaly velké soupravy(což by se mi z pohledu fandy líbilo)tak by prostě nic nevezly...Proč?Protože....už se to mele a mlelo mockrát

Krysolet:cože?to by byla pěkná pipkovona...Když už to tam je,nebo bude tak ať se to využije naplno!!!Dyť těch nákladů tam jezdím pořád slušně tak že jen na osobáky by to byla blbost....Ale jsme v ČR tak že kdo ví jak...

Halfmistr.tak barča dneska odjela po půl dvanáctý z Budějic a já šel o půl jedný z práce tak že sakra smůla to už musela bejt minimálně v Okřechách...
hanz_11
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.226.229.2
Odesláno Úterý, 05. září 2006 - 14:13:51   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Polii: To by byla paráda!!!!!!!!!
Nemáš foto??? :-)

Pro všechny:
Nemáte někdo foto loko 350+něco na 240???
Fany
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 364
Registrován: 6-2004
Odesláno Úterý, 05. září 2006 - 14:18:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

  Jak často "jdou nahoru" i mech. odjezdová návěstidla z jiných kolejí - než jen
"z první"? Výjimečně? Díky za info - žst. Moravské Bránice, což jistě není nutno dodávat
Polii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 53
Registrován: 9-2005
Odesláno Úterý, 05. září 2006 - 14:28:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

hanz_11
Foto bohužel nemám, vždy sem se o tom dozvěděl až jaksi po funuse, ale třebas se tu někdo najde, kdo má slova potvrdí i fotograficky...
hanz_11
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.226.229.2
Odesláno Úterý, 05. září 2006 - 15:57:34   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To by bylo moc fajn, kdyby to někdo měl a byl ochoten se s tím podělit!
Bylo by to jedinečné foto!!!
Nuts
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 678
Registrován: 9-2003


Odesláno Úterý, 05. září 2006 - 17:28:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A ještě jsem slyšel jednu zajímavost: ve Znojmě prý budou zadrátovány jen dvě koleje nad nástupišti, takže v el. trakci bude provozována jen osobní doprava, zatímco doprava nákladní i nadále zůstane z tohoto důvodu v režii dýmajících dvojčat 742. Může to někdo potvrdit či vyvrátit?

Ajajaj, to by byla pěkná blbost. Já si představoval náklady bez zastavení v Retzu, pohraniční formality ve Znojmě
Z nejhoršího jsme uvnitř!
S200
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 195
Registrován: 4-2006
Odesláno Úterý, 05. září 2006 - 18:02:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A co by se přesunutím "pohraničních formalit" do Znojma ušetřilo? (Kromě cesťáků pro zaměstnance ČD).
Nuts
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 679
Registrován: 9-2003


Odesláno Úterý, 05. září 2006 - 19:34:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad S200: No, náklady ve Znojmě stejně čumí, tak by už nemusely čučet (přepřahat) v Retzu. A taky by se v praxi projevila ta "výhoda" drátizace (i z environmentálního hlediska).

Bohužel však úsek Znojmo - Retz obsluhují primárně ČD, tak těm by se taky moc nepozdávalo .
Leda jak s Herkuly čeští fírové => nutnost zastavení v Retzu

Ale současný stav je taky na
Z nejhoršího jsme uvnitř!
Halfmister
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1012
Registrován: 2-2005
Odesláno Úterý, 05. září 2006 - 22:17:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes točila R 667/664/665/968 750.144. Zítra poveze Sp 1661 a nejspíš i Os 4814.
Ženský nebo chlast, jednou si na to dno sáhneš.
Jirka_kraťas
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 225
Registrován: 4-2005
Odesláno Středa, 06. září 2006 - 09:56:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Krysolet: To by byla stejná pitomost jako v 80.letech v Holíči nad Moravou. Tam také zadrátovali pouze tři dopravní koleje od Hodonína, zatímco vjezd od Skalice zůstal nezadrátován.
hanz_11
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.226.229.2
Odesláno Čtvrtek, 07. září 2006 - 10:18:36   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Koukám že se fotečky asi nedočkám :-(

Co ty Polii nesehnal jsi něco?
Baile_atha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 30
Registrován: 7-2006
Odesláno Čtvrtek, 07. září 2006 - 10:58:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak přednosta UŽST Jihlava mě sdělil, že jedna pokladna byla v žst.Třebíč zrušena opravdu kvůli vnitřním úsporám ČD. Zároveň mi řekl, že tržby v žst. Třebíč jsou vyšší než v žst. Jihlava. Ale vzhledem k tomu, že si žádný cestující nestěžoval, tak to nehodlají řešit. Takže - pánové a dámy - příležitost pro všechny, já už svoji stížnost přednesl... tel.č. 972646490.
Díky moc!! p.s.:Možná by stačilo poslat i e-mailem, ten bohužel nemám...
Jnr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 44
Registrován: 4-2006
Odesláno Čtvrtek, 07. září 2006 - 21:51:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Škoda, na mejl by se chytlo mnohem víc lidí, studentů, kteří před odjezdem vlaku stojí ve frontě až u stánku s novinami je ...
Krysolet
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1596
Registrován: 10-2004


Odesláno Čtvrtek, 07. září 2006 - 21:55:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bylo nebylo, někdy někde... Možná na odbočce Státní silnice...
 
Nuts
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 687
Registrován: 9-2003


Odesláno Pátek, 08. září 2006 - 07:44:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Krysolet: Jééééé!
Z nejhoršího jsme uvnitř!
Fany
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 367
Registrován: 6-2004
Odesláno Pátek, 08. září 2006 - 10:12:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Krysolet: super fotka!
Lokofanda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 257
Registrován: 4-2006
Odesláno Pátek, 08. září 2006 - 14:03:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

krysolet:pěkná fotka a ty mašiny taky...
Milan11111
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 132
Registrován: 5-2006
Odesláno Sobota, 09. září 2006 - 11:08:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Krysolet: Super foto! Není to za Brnem, kde vedle sebe vede společně 240 a 244? Hádal bych, že náklad jede po 244 a osobák po 240.
Jnr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 45
Registrován: 4-2006
Odesláno Sobota, 09. září 2006 - 11:31:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

2 Milan11111: ta fotka je přímo z Brna. Je to foceno z místa, kde 240+244 podjíždí Vídeňskou. Za zády fotografa je odbočka Státní silnice, na které se dvojkolejka ze Střelic rozděluje na jednu kolej do Horních Heršpic a Hlavního nádraží (po ní jede osobák) a jednu kolej, která se mimoúrovňově kříží s břeclavskou tratí a pak se napojuje na nákladový průtah (po ní jede nákladní vlak).
Atsch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 30
Registrován: 7-2005
Odesláno Sobota, 09. září 2006 - 16:27:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dovolím si na uvedené fotografii demonstrovat historické souvislosti: Kolej vpravo (90. spojovací, tzv. "za plotem") je pozůstatek dvoukolejného úseku zprovozněného v roce 1870; od konce druhé světové války se zde jezdí jen jednokolejně. Kolej vlevo (93. spojovací) byla postavena v roce 1946. V letech 1856 - 1870 a 1945 - 1946 se jezdilo ještě trochu víc vlevo.
V sobotu i neděli 16. a 17. 9. by na těchto místech měla jet současně 464.202 (po 93. koleji) a 556.0506 (po 90. koleji) v rámci oslav 150 let trati Brno - Zastávka u Brna. Více též na http://zeleznice.e-metro.cz v sekci Aktuality.
Thomas11
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 10
Registrován: 8-2006
Odesláno Sobota, 09. září 2006 - 18:24:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ta fotka je ze čtvrtka, to je 17 vozů do Miroslavi na nakládku ječmene. Zpátky to pojede asi nejdřív 13. září, minimálně 20 vozů.
Halfmister
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1033
Registrován: 2-2005
Odesláno Sobota, 09. září 2006 - 19:22:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Atsch: Díky za odkaz! Zrovna tohle jsem sháněl. A nejvíc se mi líbí tahle věta:

V jednání je nasazení bývalých jihlavských lokomotiv 749.051 a 749.121 na pravidelné vlaky během soboty a neděle, prozatím bez určitého výsledku.

Pí.. to by bylo megažrádlo!!!!
Ženský nebo chlast, jednou si na to dno sáhneš.
Lokofanda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 262
Registrován: 4-2006
Odesláno Sobota, 09. září 2006 - 21:04:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Atsch,Halfmister:Já si to četl už dřív,ale to o těch Bertách jsem to nějak přehlíd a nebo to tam nebylo.Ty vado kdyby tam byly tak tak...754 jsou sice super ale barče zase doma jsou prostěA navíc sec mi ta 749 051 hóóódně líbila,teda jestli je ještě tak pěkná a dobrá...a 121 to bejvalo svýho času děo u kterýho jsem stál s pusou a jen....Snad tam budou...
Atsch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 31
Registrován: 7-2005
Odesláno Sobota, 09. září 2006 - 23:39:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Lokofanda: nebylo to tam. Jisté to bohužel zatím není, záleží jak se DKV dohodnou. Na T 478.1,2 vzpomínám dodnes, byly to poslední lokomotivy, které byly schopny rozdrnčet okenní tabulky na mém domě, což na Os 4801 byl pro mne takový malý budíček . Pokud by vše vyšlo, pak 749.051 by po oba dny udělala 667/664/665/968 a 749.121 v sobotu 4826/4843/666/661 a v neděli 662/669/668/663. Ale slibovat teď nic nemohu. O výsledku budu informovat na svých webových stránkách.
Halfmister
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1034
Registrován: 2-2005
Odesláno Neděle, 10. září 2006 - 00:28:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ty we ale 749.121!!! Jihlavská perla byla zas na svý trati!!! Z toho bych se asi blahem pochcal!
Ženský nebo chlast, jednou si na to dno sáhneš.
Krysolet
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1602
Registrován: 10-2004


Odesláno Neděle, 10. září 2006 - 01:06:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Atsch: a nešlo by toho cecka dát na tři šestky v neděli? Bysme ho otestovali...

A k té fotce: ano, je to ze čtvrtka, vlevo 750.143 a vlak 4834, vpravo 742.394 a vlak 62920, 17 vozů, 408 tun.
Krysolet
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1603
Registrován: 10-2004


Odesláno Neděle, 10. září 2006 - 01:09:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ještě by tady bylo k mání foto z Krumlova:
 
(Jó, když se ví, kde to roste!)
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 25551
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 10. září 2006 - 01:14:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Teda to vypadá zajímavě... Náhodou jsem zde zahlédl povědomé „budějcké” číslo (051) a ono hned až tak. To se tam snad přijedu svézt jen kvůli té barče, když mi na to nějak rozumně zbude čas...
Vypadá to velmi lákavě. (Jen lituji okolní zvěř a obyvatele, které už něčemu takovému asi odvykli... I když ta 051 není až tak drastická, záleží samozřejmě i na fírovi.)
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Charlie
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.160.85.83
Odesláno Neděle, 10. září 2006 - 10:05:15   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Atsch: Kdy by měly jezdit ty barči do Jihlavy? Které dny, myslím datum. Děkuji.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 25553
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 10. září 2006 - 12:38:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Stačí si projít uváděný odkaz (http://zeleznice.e-metro.cz/text/akt.htm)
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Charlie
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.160.75.18
Odesláno Neděle, 10. září 2006 - 13:53:41   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Děkuji. Rád bych je zase viděl tady u nás na trati...
Lokofanda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 263
Registrován: 4-2006
Odesláno Neděle, 10. září 2006 - 14:00:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ATSCH:já se snad na Barušky těším víc jak na ty páry a že to jsou kurňa pěkný páry-pořádný,velký,tak to má bejt....P.S.kamarád bydli v Třebu u trati(za druhým přejezdem od nádru ve směru na Jihlavu)tak se má na co těšit,ale i 754 tam jinak ůplně pohádkově klidnou ulici řádně rozduní a probere....

KRYSOLET:Kurňa ten kocour je moc hezkej,jak má ty žlutý linky...podobnej byl i ve Znojmě tuším 742 247.A řídil si někdy 749/751?

MARTIN ZLIVSKÝ:já bejt fíra tak bych byl hrdej ject se 749 a celýmu okolí bych dával jasně najevo,že je berta aspoň na malou chviličku zase zpátky doma...Lidi to vydrželi přes 30 let tak dva dny je zabít nemůžou....
Valach
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 853
Registrován: 4-2004


Odesláno Neděle, 10. září 2006 - 14:09:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Lokofanda:máš strojvedoucí a "strojvedoucí".
Někteří na 749/751 jezdili leta,a teď by si rádi zařádili klidně i na 8.stupeň.
Jiní to berou jen jako práci.

Ale i v dnešní době se najdou výkony,kde je lok.749/751(nahoře bez)za odměnu-viz sobotní a nedělní Tanvald s 749.006.Setkal jsem se s fírou,který byl vysloveně zklamaný,když dostal tlumítko-749.251.
...a ze všeho nejhorší jsou trpaslíci.Ty potvory vám lezou všude a strašně rychle se množí!
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 25564
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 10. září 2006 - 14:33:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

U nás se jinak než na poslední moc nejezdi, přeci jen dá práci to z fleku rozject na 100. Ale někteří to opravdu „šetří” a pak dokonce nestíhají JD (i když letos je má hlavně Notor poměrně nenavatované, vloni to stíhal s přehledem).
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Lokofanda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 267
Registrován: 4-2006
Odesláno Neděle, 10. září 2006 - 14:37:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Valach:jo já vím,že není "voják jako voják"...Kurňa bylo by dobrý se na nich svézt,ale to asi nepůjde...Navíc ještě vlastně není jistý jestli tam budou
S tím fírem si mě
Když tady seš mohl bys mi prosíííím poslat to video 751 089?Já ti o to psal na 751,ale už je to tam zarovnaný novejma věcma...a nevím jak daleko to čteš...
Valach
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 854
Registrován: 4-2004


Odesláno Neděle, 10. září 2006 - 14:41:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad MZ:jo,to jsem si nedávno poslechl.Jeli jsme z Prahy do Hoštic.A v úseku ČB-Volary byla na Šumavě 749.134-krásný rachot(máme i nějaké videa),a v kerési stanici jsme křižovali s 749. 100 na modrých patrech.Poté ty rozjezdy na dva směry-
...a ze všeho nejhorší jsou trpaslíci.Ty potvory vám lezou všude a strašně rychle se množí!
Valach
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 855
Registrován: 4-2004


Odesláno Neděle, 10. září 2006 - 14:43:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo,to video už odesílám od oběda.Nějak se se mnou nebaví email,a ICQ se na mě vybodlo už tak před dvouma měsícama.
Jinak díky za tu adresu na videa-hlavně mě tam potěšila 751.094.
...a ze všeho nejhorší jsou trpaslíci.Ty potvory vám lezou všude a strašně rychle se množí!
Lokofanda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 268
Registrován: 4-2006
Odesláno Neděle, 10. září 2006 - 14:57:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Valach:Tak jsem rád že tě ta adresa potěšila,ale i tak jsem si myslel ža ji všichni znají...To je škoda že ti to blbne ale kdyby přeci jen tak...Budu rád
Mr_lachtan
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 80
Registrován: 3-2006


Odesláno Neděle, 10. září 2006 - 17:39:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nasazení dvou čoud jedoucích vedle sebe je sice velmi efektní, ale z Brna na Střelice ráno a ze Střelic do Brna odpoledne naprosto nefotitelné! Takže asi se vážně budem těšit jen na ty berty...
Halfmister
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1038
Registrován: 2-2005
Odesláno Neděle, 10. září 2006 - 18:09:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ale z Brna na Střelice ráno a ze Střelic do Brna odpoledne naprosto nefotitelné!

Jo, taky jsem to zaregistroval. Ale už vím kam na to pojedu...
Ženský nebo chlast, jednou si na to dno sáhneš.
Šošon
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 103
Registrován: 3-2006
Odesláno Neděle, 10. září 2006 - 19:23:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pakliže bude pod mrakem, je to fotitelný všude

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace