K-report
 

Archiv do 16.září 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Kočky chované v železničních stanicích » Staré archivy » Archiv do 16.září 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Michal_čb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 341
Registrován: 3-2006


Odesláno Pondělí, 04. září 2006 - 16:00:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pěkný kočky byly v sobotu v neděli v RD Bratislava východ, ale já neměl digitál

Ale aspoň něco přihodím:
 
 
Budějčáááááák z Českejch Budějccc
Jena
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3340
Registrován: 11-2002
Odesláno Pondělí, 04. září 2006 - 20:45:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Michal čb: zejména ta druhá fotka
Standart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 12
Registrován: 8-2006


Odesláno Pondělí, 04. září 2006 - 20:47:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

I vy, Michale?
Jnd
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 819
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 04. září 2006 - 21:21:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Michal čb:
Most inteligence nemílím li se .......ja tam jednou potkal uchyla co si honil pindoura když mě viděl .......mno zbalil sem si prdel a foták a raději odjel .....))))
Majlan od Horek
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.235.30.15
Odesláno Pondělí, 04. září 2006 - 22:03:17   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ne konkrétně k diskuzi, ale proč se to vlastně jmenuje Most inteligence? Prej to údajně za temných dob byla jedna ze záložních tras přes Prahu, kdyby imperialisti zničily trať na hlavní a most je i dost odolný.? Jinak fotky zatím nemám, kočka má výmluvy :-( a nechce přijet. Ale pojedu na Slovač a tam prý jsou moc hezké a bude hej.:-)))
Michal_čb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 343
Registrován: 3-2006


Odesláno Pondělí, 04. září 2006 - 22:14:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Standart: Už i já A to je jen začátek... Ale cenzuru po mě pan Zlivský provádět nemusí. On by si to se mnou potom vyřídil v hospodě...

Jnd: Tak to netuším, je to stažené z netu
Budějčáááááák z Českejch Budějccc
Kubrt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1331
Registrován: 9-2004


Odesláno Pondělí, 04. září 2006 - 22:54:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

proč se to vlastně jmenuje Most inteligence

Na stavbě pracovali nebezpeční inteligenti, odstranění dělnickou třídou ze svých původních pozic a nasazení "do výroby", aby konečně poznali, co je práce.
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2555
Registrován: 8-2003
Odesláno Pondělí, 04. září 2006 - 22:58:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ne konkrétně k diskuzi, ale proč se to vlastně jmenuje Most inteligence?

Protože na jeho stavbu na začátku 50. let byla do dělnických profesí režimem nahnána nepohodlná "intelgence".

...a most je i dost odolný.?

Maximálně před dopravou, jinak z výše uvedených důvodů spíše není.
"Slova jsou jen zrnka v poušti rozfoukaná větrem nočních bouří,..."
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2556
Registrován: 8-2003
Odesláno Pondělí, 04. září 2006 - 23:02:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kubrt:
Opět rychlejší, ale alespoň je vidět, kdo všechno to tady vlastně pasivně sleduje.
"Slova jsou jen zrnka v poušti rozfoukaná větrem nočních bouří,..."
Milanm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 537
Registrován: 9-2005
Odesláno Pondělí, 04. září 2006 - 23:06:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Majlan od Horek...Most Inteligence se nazývá proto, že byl v letech 1951-1955 stavěn tehdejšímu režimu nepohodlnými lidmi...inteligence...různí JUDr., PhDr. a jiní "reakcionáři".
Snad měly být původně koleje dvě, ale vzhledem k tomu, že stavbu prováděli lidé staveb neznalí nebo naopak velmi znalí, kteří chtěli udělat režimu menší ostudu, tak nakonec to vyšlo jen na kolej jednu.
Most měl sloužit a slouží jako nákladní spojka ze 171 od Radotína do Krče a dále do Prahy a pro případné odklony...viz výluka tento týden.
Taktéž slouží jako "lávka" pro pěší z Chuchle do Braníka.
Ovšem měl i jiné tajné učely. Někde jsem četl, že most je postaven z nějakého pevnějšího a odolnějšího betonu, takže pro případ války, kdyby se něco událo mezi Prahou hl.n. a Velkou Chuchlí.
Další tajné poslání bylo v tom, kdyby praskla Vltavská kaskáda, tak by se prý jezdilo na 171 přes most. No a kdyby byla válka, tak prý bylo naplánováno, že k ochraně Prahy před pozemními vojsky se právě odstřelí Vltavská kaskáda a most by zase sloužil jako strategické spojení. Jinak prý se měla v době ohrožení údajně srovnat se zemí dnešní 171 a na jejím místě narychlo postavit nějaký val proti vodě, aby chránil kolej z Krče do Radotína.
Nejsou to 100 procentní informace, ale docela jim věřím.
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2557
Registrován: 8-2003
Odesláno Pondělí, 04. září 2006 - 23:15:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak alespoň přidám dva odkazy:
http://www.cd.cz/static/old/NEW/TCD2004/4_21most.htm
http://www.hrady.cz/index.php?OID=3805
"Slova jsou jen zrnka v poušti rozfoukaná větrem nočních bouří,..."
Jnd
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 820
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 04. září 2006 - 23:40:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Verča



 
Agent
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 341
Registrován: 9-2002
Odesláno Úterý, 05. září 2006 - 17:26:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

K tomu mostu Inteligence: 2. kolej se snad nepolozila proto, ze to ten most prej neunese, ale to je mozna kec, mohl by nekdo upresnit ?

Jnd: Jestlipak Verca umi mejt okna na Esusu ?
ICQ 268-987-545
Qěcy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 700
Registrován: 9-2005
Odesláno Úterý, 05. září 2006 - 18:10:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Agent:
To je jedna verze a druhá je, že tunel je úzký. Jenže nikdy to nikdo nepotvrdil. Dokonce jsem si zjistil aktuálně platné normy pro vnitřní profil tunelu dvojkolejného a zkoušel to přeměřit, dospěl jsem k závěru, že to, že je úzký, je blbost. Ovšem je možné, že na radotínském konci je tunel nedostatečně rozšířen - koleje se tam od sebe vzdalují (výhybky jsou v přímé části tunelu) a kolej Vjezdová se vůči bližší stěně klikatí. Potřebaoval bych na ověření plány tunelu.
Jnd
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 823
Registrován: 4-2003


Odesláno Úterý, 05. září 2006 - 21:01:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Agent:

no dyt vidíš jak je pěkně naleštěnej
Vajgl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 188
Registrován: 9-2003


Odesláno Středa, 06. září 2006 - 06:37:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Qěcy: jojo, tunely, to je moje

 
 
 
 

a tady jednu zrzavou, to si neodpustím...
 
Kdo neměl zrzku, nepoznal lásku!
Jena
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3346
Registrován: 11-2002
Odesláno Středa, 06. září 2006 - 11:19:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Včera jsem "valil" očiska na jednu kočku-dvounohou, ale nikoli drážní, nýbrž autobusovou. Postavou a vizáží tak trochu podobná té na Vajglově fotce z metra, melír, krásné velké oči a jak jí to za volantam té Karosy B952 šlo. Taky ji každý kolega-řidič vřele zdravil.

Fotku bohužel nemám, páč fotit nějak pokoutně dámu bez jejího souhlasu - to fakt nemusím. Kdo chcete vidět, zřejmě jezdívá s "Shopping busy" v Ostravě, protože kolega z práce jí tam onehdá taky viděl....

(Příspěvek byl editován uživatelem jena.)
Rail2005
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 205
Registrován: 11-2005


Odesláno Středa, 06. září 2006 - 11:43:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jena: To je škoda. Když vidíš objekt, je třeba reagovat rychle a přesně, bez žádných servítek. A jak se říká, když se kácí les, tak létají třísky. Ono to občas není jednoduché, ale pak výsledek stojí za to!
http://rail2005.euweb.cz
Jena
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3347
Registrován: 11-2002
Odesláno Středa, 06. září 2006 - 12:02:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rail2005: řekněme, že ctím nějaká pravidla slušnosti a etiky. Nejsem žádný paparazi...
Semolina
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 394
Registrován: 2-2006
Odesláno Středa, 06. září 2006 - 12:46:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Jena: Jojo, vím o kterou jde, taky proto, když jedu do Poruby nebo do Hrabůvky jezdívám Shopping parkem.
Ne, americké základně v Česku!
Questa guerra é cosa nostra.
3260
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2252
Registrován: 10-2003


Odesláno Středa, 06. září 2006 - 12:58:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

vajgl: zrzka je krásná a půvabná
Vikijous
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 462
Registrován: 4-2003
Odesláno Středa, 06. září 2006 - 13:30:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jena: a nejen slušnosti a etiky, ale i zákona
40/1964 Sb. Občanský zákoník - § 12
(1)Písemnosti osobní povahy, podobizny, obrazové snímky a obrazové a zvukové záznamy týkající se fyzické osoby nebo jejích projevů osobní povahy smějí být pořízeny nebo použity jen s jejím svolením.
(2)Svolení není třeba, použijí-li se písemnosti osobní povahy, podobizny, obrazové snímky nebo obrazové a zvukové záznamy k účelům úředním na základě zákona.
(3)Podobizny, obrazové snímky a obrazové a zvukové záznamy se mohou bez svolení fyzické osoby pořídit nebo použít přiměřeným způsobem též pro vědecké a umělecké účely a pro tiskové, filmové, rozhlasové a televizní zpravodajství. Ani takové použití však nesmí být v rozporu s oprávněnými zájmy fyzické osoby.


Jinak Vajgl opět nezklamal. Dávám 6 hvězdiček z 5.
Prográmky pro BAHN
Jena
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3348
Registrován: 11-2002
Odesláno Středa, 06. září 2006 - 13:49:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vikijous: no - pokud bych fotil ten autobus (jako celek) někde z ulice, těžko mi může někdo něco řici. Ale páč bych věděl, že by mi o ten autobus vůbec nešlo, z takto "pokoutně" získaného snímku bych měl pramalou radost. Když už bych o tu její fotku tolik stál, tak bych se jí slušně zeptal. Možná přístě...

Druhá věc je otázka, jak by bylo právně pohlíženo na snímek autubusu, kde by bylo zřejmé, že byl focen se záměrem fotit někoho, kdo je uvnitř. A ještě bych to třeba "potvrdil" nějakým tím komentářem k jasně zřetelné osobě. Zde už se myslím pomalu dostáváme tam, o čem hovoříš ty....

Krásně si s tímto problémem poradil 3260, kde jsou všechny ty "kočky" zachyceny díky "nešťastné shodě náhod" a "chromosti" fotografa...
Rail2005
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 206
Registrován: 11-2005


Odesláno Středa, 06. září 2006 - 14:24:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já myslím, že je na to potřeba nahlížet zcela opačně. Když je nějaká buchta skutečně kočka, tak tím, že ji někdo zvěční bude spíše potěšena, odměněna. Bude to pro ní takový kompliment.
http://rail2005.euweb.cz
Bílý_petr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 165
Registrován: 7-2005


Odesláno Středa, 06. září 2006 - 16:13:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Teda Vajgle - čumím. Kam ty na ty kočky chodíš? A dokonce i umělecké foto (ta třetí zleva). Zrzečka je krásná, ale hezký jsou všechny.
A myslím, že tento druh "photo" už snad nikoho neuráží, co?
Na některé lidi je lepší vzpomínat, než je ještě pořád potkávat
Vikijous
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 464
Registrován: 4-2003
Odesláno Středa, 06. září 2006 - 16:59:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Krásně si s tímto problémem poradil 3260, kde jsou všechny ty "kočky" zachyceny díky "nešťastné shodě náhod" a "chromosti" fotografa...
Právě že neporadil, protože smějí být pořízeny nebo použity jen s jejím svolením. Jiné by to asi bylo, kdyby to použil jako zpravodajství: "Dnes na Valdštejnovi mimořádně bardotka".

Když je nějaká buchta skutečně kočka, tak tím, že ji někdo zvěční bude spíše potěšena, odměněna. Bude to pro ní takový kompliment.
No právě jsem četl v jakémsi časáku (myslím, že to byly Hlasy a ohlasy Turnovska), kde si čtenářka stěžovala, že je vyfocená v poznej se ze 2 kila. Byl tam právě napsaný tetno paragraf a řečeno, že pořizují jen "reportážní" fota. No a tak sem si vzpoměl na "reportážní" fota ve zdejší diskuzi.

A taky se mě už stalo, že jsem fotil vlak a v záberu byl i vypračí (mě lidi na snímcích nevadí) a nelíbilo se mu, že ho fotím. Tak jsem mu omluvil, řekl že to mám jen pro soukromou potřebu a nakonec jsme aj trochu pokecali.
Prográmky pro BAHN
Jena
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3349
Registrován: 11-2002
Odesláno Středa, 06. září 2006 - 17:27:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vikijous: ani máš pravdu

Já onehdá ve Velimi hodlal udělat takovou náladovku zastavujího vlaku (s kusem perónu, kytkama na nástupisti, lidmi a tak). Na vlak mj. čekala, řekl bych velmi "zachovalá", pětatřicátnice v lehkých letních šatech, se kterými si vítr hezky pohrával. Stála tak, že bych ji do toho snímku pěkně zakompoval a tak jsem z povzdálí vyměřoval (cca 10m). Ale nakonec se mi něco nezdálo (a hlavně nejel žádný vlak), tak jsem šel pryč. Když jsem procházel poblíž ní, tak se takovým ječivým tónem zeptala: "Vy jste se mě pokoušel vyfotit??" A ještě nějaké další hysterické připomínky. Odvětil jsem jen suše, že ne, že mi šlo o případný vlak. A byl jsem v duchu rád, že jsem tu fotku neudělal, protože jakkoli vypadala sympaticky, vše zhatilo její "promluvení duše"....
Bobek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 81
Registrován: 2-2006
Odesláno Středa, 06. září 2006 - 17:34:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Přátelé přehlédli jste asi odstavec 3:
Podobizny, obrazové snímky a obrazové a zvukové záznamy se mohou bez svolení fyzické osoby pořídit nebo použít přiměřeným způsobem též pro vědecké a umělecké účely a pro tiskové, filmové, rozhlasové a televizní zpravodajství. Ani takové použití však nesmí být v rozporu s oprávněnými zájmy fyzické osoby."

Takže stačí prohlásit šocení za umělecký účel. A nebo vědecký.

Vajgl: no tedy! Holt jsem taky zrz-pozitivní.
Vikijous
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 466
Registrován: 4-2003
Odesláno Středa, 06. září 2006 - 18:21:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Takže stačí prohlásit šocení za umělecký účel. A nebo vědecký.
Žeby Knížák na AVU učil Uměleckou šotografii
Prográmky pro BAHN
Flexo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 458
Registrován: 7-2005


Odesláno Středa, 06. září 2006 - 21:34:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Takže stačí prohlásit šocení za umělecký účel. A nebo vědecký.

Tak tedy jedna vědecká ze včerejší Paříže.

 

Za povšimnutí stojí především důsledné oddělení tramvajového pásu od ostatní silniční dopravy.
Vašut
Moderátor

Číslo příspěvku: 485
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 07. září 2006 - 19:39:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Flexo: ...Chtěl bych vidět Paříž ... a nedostat se ???
Za více peněz méně muziky ... Motto DP hl. m. Prahy od 1.7.2005

Můžeme o tom vést spory, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat...
Mallard
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 117
Registrován: 5-2006


Odesláno Čtvrtek, 07. září 2006 - 19:40:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Toto není ani vědecký,ani umělecký,ale dokumentární snímek maďarské kočky na lovu.

 

(Příspěvek byl editován uživatelem Mallard.)
Vašut
Moderátor

Číslo příspěvku: 486
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 07. září 2006 - 19:47:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hádanka:
Pod kterým mostem (samozřejmě železničním) tato kočka odpočívá?
 

- tohle přeci nelze neprohlásit za umění
Za více peněz méně muziky ... Motto DP hl. m. Prahy od 1.7.2005

Můžeme o tom vést spory, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat...
Jena
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3350
Registrován: 11-2002
Odesláno Čtvrtek, 07. září 2006 - 19:54:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vašut: že by Výtoň ??
Vašut
Moderátor

Číslo příspěvku: 487
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 07. září 2006 - 20:04:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Da, Da

To si tam takhle fotím parník a nějak se mi rozmazal

 
Za více peněz méně muziky ... Motto DP hl. m. Prahy od 1.7.2005

Můžeme o tom vést spory, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat...
Omar
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 130
Registrován: 8-2004


Odesláno Čtvrtek, 07. září 2006 - 21:13:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vašut: 1 fotečka moc hezká...
Tento člověk je do železnice uplný blázen...
Jnd
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 826
Registrován: 4-2003


Odesláno Čtvrtek, 07. září 2006 - 21:37:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vašut:
Musíš používat manualní zaostřování:o)
Flexo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 459
Registrován: 7-2005


Odesláno Čtvrtek, 07. září 2006 - 22:37:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vašut ...Chtěl bych vidět Paříž ... a nedostat se ???

Tam co dělám jsme jednou nohou za mříží skoro všichni .
Saxiradim
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 104
Registrován: 11-2005


Odesláno Pátek, 08. září 2006 - 07:33:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vašut:

ale ta druhá by taky stála za......

 
Každý nemůže být nejlepší, ale my se o to snažíme.... www.saxi.cz

K 130. výročí tratě Zdice - Protivín vyšel u SAXI soubor s desíti pohledy historických staničních budov z období 1875-1930.
Bobek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 85
Registrován: 2-2006
Odesláno Pátek, 08. září 2006 - 14:30:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mallard: tipuju, že kočka na lovu v zápětí obchvatem z boku zaútočila a zardousila ten elektrický vozík. Škoda že není foto, i když chápu, že to asi nebyl pěkný pohled

Flexo: Spíše než důsledné oddělení tramvajového pásu mě (samozřejmě čistě vědecky) zaujalo to zakřivení. Pochopitelně mluvím o obloucích kolejového přejezdu
Šari
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 288
Registrován: 11-2005


Odesláno Pátek, 08. září 2006 - 15:34:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jedna "kočka" v Albatrosu a v bundě ČD
 
ŘADÍM SE MEZI ŠOTOUŠE!!!

E-MAIL:ckd.zlin@seznam.cz



Mallard
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 121
Registrován: 5-2006


Odesláno Pátek, 08. září 2006 - 19:52:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Bobek:Závěrečným popisem dramatu nemohu sloužit,neboť Transbalkán se dal vzápětí po pořízení snímku do pohybu k maďarským hranicím.
Rentier
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7
Registrován: 1-2006
Odesláno Pátek, 08. září 2006 - 20:01:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Trocha z jineho soudku... zdroj http://blog.lide.cz/lenae/607/
 
 
Klv
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 9
Registrován: 6-2006
Odesláno Pátek, 08. září 2006 - 20:35:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Prosím, Vašute, odkud máš tu bezkočkovou fotku s ET 89 a E 95?
Hrdina_hlubin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3
Registrován: 9-2006


Odesláno Sobota, 09. září 2006 - 20:08:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Prosím, Vašute, odkud máš tu bezkočkovou fotku s ET 89 a E 95?

Lehce opravím - ta elektrika je řady E 90.5.
Zvítězit, nebo zhebnout!
Michal_čb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 358
Registrován: 3-2006


Odesláno Sobota, 09. září 2006 - 20:11:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Šari: Tu kočku jsem viděl minulý týden v montérkách v Bratislavě a motala se kolem tohoto krásného stroje
Budějčáááááák z Českejch Budějccc
Šari
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 289
Registrován: 11-2005


Odesláno Sobota, 09. září 2006 - 20:25:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Michal_čb:moje chyba neuvedl sem kde sem to fotil - omlovám se.Ano je to focené na RENDEZu v Bratislave minulý týden...a tak sa krásně usmívala
ŘADÍM SE MEZI ŠOTOUŠE!!!

E-MAIL:ckd.zlin@seznam.cz



Klv
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 10
Registrován: 6-2006
Odesláno Sobota, 09. září 2006 - 20:47:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

H.H. - Děkuji ua opravu, při zvětšení obrázku je to opravdu poznat. Ale obě řady mají velky podobnou střechu nad představkem. Zůstává otázka: Vašute, odkud to máš??
Michal_čb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 361
Registrován: 3-2006


Odesláno Sobota, 09. září 2006 - 20:58:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Šari: Ano ano, celé naše kupé po ní koukalo. Alespoň bylo na co. Holky a mašiny... Ale jedna tamní kočka (nejen jedna) stála za to. Pak se tam k večeru vozila na té karkuli, když šíbovali
Budějčáááááák z Českejch Budějccc
Dusanh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 260
Registrován: 3-2004
Odesláno Pondělí, 11. září 2006 - 22:39:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ještě OT k Mostu inteligence: podle toho, co vím, je most nezpůsobilý pro dvoukolejný provoz kvůli nízké únosnosti. Dneska by se k tomu možná přidaly i prostorové poměry (profil UIC-G).
Jinak ty další informace o "využití" mostu, prosím případně o link na můj mail. Díky.
Vajgl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 189
Registrován: 9-2003


Odesláno Úterý, 12. září 2006 - 10:19:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tramvajová číča

 
Kdo neměl zrzku, nepoznal lásku!
Vašut
Moderátor

Číslo příspěvku: 496
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 12. září 2006 - 11:03:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hrdina_hlubin Štrikrhojzer, Tkáče... je to z jedné staré pohlednice. Najít ji lze mimo jiné taky v knížce ke 100 letům zubačky od SAXI.
Za více peněz méně muziky ... Motto DP hl. m. Prahy od 1.7.2005

Můžeme o tom vést spory, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat...
Hrdina_hlubin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 8
Registrován: 9-2006


Odesláno Úterý, 12. září 2006 - 12:57:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dík, ale ptal se kolega Klv. Já to jen upřesňoval. A skoro bych si tipnul, že ho nezajímalo kde je to focené, ale odkud je získána ta samotná fotka.
Zvítězit, nebo zhebnout!
Hugo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 213
Registrován: 2-2006


Odesláno Úterý, 12. září 2006 - 15:26:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zlin__24tr POSLES MI FOTO Z VOZOVNE HROBONOVA NA HUGO20@POST.SK DIK
MHD je ako smrť,nikdy nevieš kedy pride
Klv
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 13
Registrován: 6-2006
Odesláno Úterý, 12. září 2006 - 19:10:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, rád bych viděl tu fotku trochu větší...
K7
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.148.30.184
Odesláno Úterý, 12. září 2006 - 19:41:26   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dáma na peróně ...

http://www.hairphoto.de/images/rk610.jpg
http://www.hairphoto.de/images/rk608.jpg
http://www.hairphoto.de/images/rk606.jpg
Halfmister
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1054
Registrován: 2-2005
Odesláno Úterý, 12. září 2006 - 21:36:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hm, ňák mu to vinětuje.
Ženský nebo chlast, jednou si na to dno sáhneš.
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5285
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 16. září 2006 - 01:08:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Určete řadu hnacího vozidla:
 
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
Michal_čb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 388
Registrován: 3-2006


Odesláno Sobota, 16. září 2006 - 04:11:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin j: A mají ČD vůbec taková vozidla???
Budějčáááááák z Českejch Budějccc
Valach
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 871
Registrován: 4-2004


Odesláno Sobota, 16. září 2006 - 09:23:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Michal_ČB:vozidla 810 bohužel majou,ale takové strojvedoucí jsem ještě neviděl.A ani v kurzech asi nebudou.
...a ze všeho nejhorší jsou trpaslíci.Ty potvory vám lezou všude a strašně rychle se množí!

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace