K-report
 

Archiv do 23.října 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Tratě kolem Opavy » Staré archivy » Archiv do 23.října 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Icetiger
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 8
Registrován: 8-2006
Odesláno Pátek, 13. října 2006 - 12:42:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tak jak to vypadá na úseku Komárov - Východ? Je tam něco nového a co Východ, nějaké news?
Opavacek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 938
Registrován: 10-2005


Odesláno Pátek, 13. října 2006 - 22:16:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Icetiger: Komárov ten už je prakticky hotový. Ještě se tam asi bude něco dělat s nástupištěm, ale to je tak asi vše. Co se týče ŽST Opava východ, tak tady už jsou sloupy připravené pro trakci. Předpokládám, že během několika dnů tu budou dráty. Fotky by měli být během zítřka nebo neděle zde.
Trolejbus, můj druhý domov.
PŘES 650 FOTOGRAFIÍ OPAVSKÝCH VOZŮ Þ http://www.mhdopava.ic.cz/

»Profil«
ICQ: 176653451
Alesl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 203
Registrován: 7-2002
Odesláno Sobota, 14. října 2006 - 10:27:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mech.závory v Kravařích to budou mít brzo za sebou.Přejezd je už zrušen,závory budou následovat.Kdo si je chce nafotit tak ať neváhá.
MaS
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.208.104.33
Odesláno Sobota, 14. října 2006 - 11:03:40   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Opava- východ - jestli je něco super, tak opravená budova včetně interiéru. Je to především díky památkové ochraně, která byla vyhlášena cca. před dvěma lety a do které spadá i vodárna s věží. Drahstav tak naštěstí neměl volnou ruku. Jak rekonstrukci přežil původní hektometrovník "nach Wien"?
Icetiger
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 9
Registrován: 8-2006
Odesláno Sobota, 14. října 2006 - 15:01:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

potřeboval bych - jestli někdo bude tak mooooc hodný a zakreslil mi +/- umístění sloupů TV na plánek žst. Opava-východ + možné změny kolejí a návěstidel. Plánek pošlu v mailu, není problém. Nežádám typ úchytu, ale stačí mi typ sloupu - tzn. jestli to je latice, flat (žebříkový) nebo trubka - osobně si myslím,že na žst. OP-vý bude převážně latice a trubka...

jo a úsek Komárov - východ - nějaké změny ohledně návěstidel? Nebo to zůstalo jak předtím - jen předvěsti a vjezdovky?
Alesl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 205
Registrován: 7-2002
Odesláno Sobota, 14. října 2006 - 20:54:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Návěstidla zůstanou jen ty zmíněná.Výstavba nějakého AHr je zbytečnost.
VláďaH
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.209.6.26
Odesláno Sobota, 14. října 2006 - 21:34:31   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jen v Komárově budou na vjezdu a odjezdu žluté pruhy, neb štíhlá a ještě oblouková výhybka stojí pár korun a zvýšení rychlosti do odbočky z 50 na 60 km/h přinese obrovské časové úspory. Absurdistán za moje daně.....
Icetiger
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 10
Registrován: 8-2006
Odesláno Neděle, 15. října 2006 - 12:42:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

VláďaH - do odbočky se jezdí 40km/h nee 50! A pokud vím, tak indikátory budou jen asi na vjezdu od Opavy,co? Směrem od Štítiny to nemá cenu ...
Garfield
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3232
Registrován: 10-2004


Odesláno Neděle, 15. října 2006 - 12:44:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Icetiger:
Nové vexle dovolují 50 km/h. Na návěstidle pak svítí "5".
Fotky ze Dne železnice
VláďaH
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.209.6.26
Odesláno Neděle, 15. října 2006 - 13:19:32   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Icetiger: Na trati jsou všude použity výhybky 1:11 300, které umožňují 50 km/h do odbočky - včetně zhlaví v Opavě východ směřující k peronům. Jedinou vyjímkou s nižší rychlostí v hlavní koleji je výhybka v Komárově do Galeny, která je 1:9, tam to ovšem nehraje žádnou roli. No a pak ty tři štíhléjší kusy v Děhylově, Štítině a oblouková v Komárově na 60 km/h.
VláďaH
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.209.6.26
Odesláno Neděle, 15. října 2006 - 13:23:14   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Garfield:Nové vexle dovolují 50 km/h. Na návěstidle pak svítí "5".
No na opavské štrece naštěstí nic nesvítí, používají se reflexní tabulky za 300 Kč. Svítící blázinec stojí bratru 30 000 Kč a používá se tam, kde se to v těch miliardách ztratí - viz.Bohumín apod.
El_ron_de_cuba
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 101
Registrován: 2-2004


Odesláno Neděle, 15. října 2006 - 14:37:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

to VláďaH: indikátor "5" se používá jen na návěstidlech, za kterými nejsou výhybky ve všech vlakových cestách na 50km/h. Velikost stavby v tom roli nehraje.
Locutus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1267
Registrován: 5-2004


Odesláno Neděle, 15. října 2006 - 19:55:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dneska se činili dráteníci ve stanici Opava - východ před měnírnou, jinak dráty z Komárova do Opavy už jsou na tažené.Kolejnice ve stejném úseku zbývá už jen pospojovat dohromady,jak jsem si dneska všiml,jinak jsem viděl dráteníky tedy jejich montážní vlak u uhelných skladů u Tesca,podél vlečky ležely i sloupy.
Lidstvo zapomene na válku nedávnou a zbrojit se ve světě bude a lidé zbraněmy neskutečně nelidskými zabíjet se budou.

PŘES 620 FOTOGRAFIÍ OPAVSKÝCH VOZŮ http://www.mhdopava.ic.cz/
Hajnej
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 742
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 16. října 2006 - 11:35:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Icetiger: Kolejiště ŽST Opava východ se docela změní. Angličany zůstanou jen směrem od Západu do nákladních kolejí, opačným směrem (od Kravař do osobního) se rozloží.
Hodně výhybek bude na 50 a bude se jezdit na jedno světlo (rychlostník 50), kdežto 40 na těch zbylých se bude návěstit dolní žlutou. Koleje 7,3,1,2,4 budou rozděleny cestovými návěstidly (7 a 3 oběma směry, 1,2,4 v sudém směru ranžírky), naopak zmizí cesťáky směrem ven (v místě dnešních Sc budou odjezdy).

Bude to vypadat asi takto (sorry za podtečkování a je potřeba to dát do neproporcionálníhio fontu):
......................................S15
.....................................--15---|
..................................../.S13
...........................depo..../---13---|
...............................\../...S11
.......................----11a---------11---|
....................../............./.S9
...............depo../...---9a----------9---|
..................|./.../......../...S7.......Sc7b
..................|/.../----7a--/...----7---------
................../.../......../.../.S5....Lc7
Hradec-----------/.../....--------------5-|
............\.../.../..../.....S3.............Sc3a
Západ-------------------/.....----------3---------
..............\......../...../.S1..........Lc3
Komárov--------\------------------------1---------
............/...\......../.....S2..........Lc1
Kravaře----------\----------------------2---------
........./.../....\.........\..S4..........Lc2
výtah----------....\.........\----------4---------
....../........\....\.........\............Lc4
vlečka..........20...8-16......---------6---------
Icetiger
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 11
Registrován: 8-2006
Odesláno Pondělí, 16. října 2006 - 14:02:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hajnej - tak to sem skutečně nepochopil

jinaxem dneska udělal pár fotek na východě, tady jsou

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hajnej
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 744
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 16. října 2006 - 15:51:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ajstajgr: je potřeba to vzít do bloku, přetáhnout do Notepadu a pokud to nestačí, tak nahradit tečky mezerama. Discus to bohužel zprasí vyházením mezer a různě širokými znaky, takže se to rozsype...


Jinak je to docela pěkně vidět na těch fotkách...


(Příspěvek byl editován uživatelem hajnej.)
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 26616
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 16. října 2006 - 16:55:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hajnej:
Tak to sem pls zkus vložit jako txt (tlačítko "Poslání přílohy...").
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz
Icetiger
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 12
Registrován: 8-2006
Odesláno Pondělí, 16. října 2006 - 16:56:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hajnej - píšu se jinak

nooo, myslím si, že by to bylo nej nakreslit a poslat to třeba jako příspěvěk sem ...
Hajnej
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 745
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 16. října 2006 - 17:42:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tož to zkusím jako ten .txt:

text/plainOpava Keleti jako .txt
Opava-Keleti.txt (1.1 k)
Icetiger
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 14
Registrován: 8-2006
Odesláno Pondělí, 16. října 2006 - 18:28:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

no,už to je jasnější ...

když tu dám plánek východu - a každý si představí zrušenou 15. kolej, tak to bude každému jasné,ne?

je to sice plánek ještě starého Východu, ale tam se vlastně nic nezmění ... pokud mám dobré info - zdroj SŽDC
http://data1.edisk.cz/stahni/14502/vychod.xls_(127.5kB).html
Opavacek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 953
Registrován: 10-2005


Odesláno Pondělí, 16. října 2006 - 19:42:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Opava východ 16.10.2006

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Trolejbus, můj druhý domov.
PŘES 650 FOTOGRAFIÍ OPAVSKÝCH VOZŮ Þ http://www.mhdopava.ic.cz/

»Profil«
ICQ: 176653451
Opavacek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 954
Registrován: 10-2005


Odesláno Pondělí, 16. října 2006 - 19:49:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

 
 
 
 
 
 
 
Fotek je sice více, ale změn se odehrálo taky dost.
Trolejbus, můj druhý domov.
PŘES 650 FOTOGRAFIÍ OPAVSKÝCH VOZŮ Þ http://www.mhdopava.ic.cz/

»Profil«
ICQ: 176653451
Icetiger
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 15
Registrován: 8-2006
Odesláno Pondělí, 16. října 2006 - 19:58:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

pěkné fotky, já fotil ráno a proto i fotky podle toho vypadají ...

Východ je teda i na šturcu pěkné staveniště ...jen aby to stihli do konce listopadu ...
Opavacek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 956
Registrován: 10-2005


Odesláno Pondělí, 16. října 2006 - 20:05:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No třeba mě není jasné, proč nalili asfalt do té díry. Vytvořili tím sice "chodník" pro chodce, ale není mi jasné, proč. Možná, že opravdu počítají s tím, že to ještě letos nebude.
 
Trolejbus, můj druhý domov.
PŘES 650 FOTOGRAFIÍ OPAVSKÝCH VOZŮ Þ http://www.mhdopava.ic.cz/

»Profil«
ICQ: 176653451
Balik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 746
Registrován: 11-2002
Odesláno Pondělí, 16. října 2006 - 21:41:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

VláďaH, Neděle, 15. října 2006 - 13:19:32:
Na trati jsou všude použity výhybky ... 50 km/h do odbočky, ... no a pak ty tři štíhléjší kusy v Děhylově, Štítině a oblouková v Komárově na 60 km/h.

Mohl bych u těch štíhlých poprosit o upřesnění - které zhlaví, která kolej?
(Žádná špionáž, je to jen pro hračičky - tvorba oblasti do Staničáře ).

A ještě upřesnění ke Komárovu - ta "čtyřicítková" Galena je ze 109. ve stanici, označená jako vl. Balakom, nebo za přejezdem na štítinském zhlaví, jako vl. Ivax?
(Nejsem místní, omlouvám se ).
VláďaH
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.209.6.26
Odesláno Pondělí, 16. října 2006 - 22:03:15   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad.Balik:No že jste to vy :-).
V Děhylově ostravské zhlaví z koleje č.2, ve Štítině na opavském zhlaví z koleje č.2. Na fotce níže je první výhybka 1:11-300 na kolej č.3, až druhá je 1:12,5 na kolej č.2.
 
V Komárově je to výhybka u přejezdu 1:7,5-190 mírně ohnutá v přímé větvi, viz.foto.
 
Doufám, že jsem ty poměry odbočení popletl
Balik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 747
Registrován: 11-2002
Odesláno Úterý, 17. října 2006 - 10:16:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Diky. A ta štíhlá oblouková v Komárově je tedy na opavském, předpokládám.
Payus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 8
Registrován: 10-2006
Odesláno Úterý, 17. října 2006 - 15:27:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

fotky jsou fajn. No mají do listopadu co dělat,mám obavy že to nestihnou,a chvíli potrvá,než se tam ze Svinova mrknu elefantem
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 26639
Registrován: 4-2003


Odesláno Úterý, 17. října 2006 - 15:29:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hajnej:

Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz
Opavacek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 965
Registrován: 10-2005


Odesláno Úterý, 17. října 2006 - 16:56:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Payus: No co se týče ŽST, tak tam nevěřím, že bude ještě letos hotová. Vždyť už jenom, když se podívám na podchod, tak tam je práce. Ale cityelefanty by tu už mohli začít jezdit hned toho listopadu.

(Příspěvek byl editován uživatelem opavacek.)
Trolejbus, můj druhý domov.
PŘES 650 FOTOGRAFIÍ OPAVSKÝCH VOZŮ Þ http://www.mhdopava.ic.cz/

»Profil«
ICQ: 176653451
Payus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 9
Registrován: 10-2006
Odesláno Úterý, 17. října 2006 - 18:06:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Opavacek:
no nevím nevím...bude to teda pořádný frkot...vem si,že vlaky Svinov-Opava jezdí v hodinových intervalech( a někdy i častěji) +zpátky a moc míst k "zaparkování"těch souprav v OP zatím teda není (aspoň podle fotek).připočti si ostatní větve a prostě mi z toho chtě nechtě vychází pořádný frkot...nebo spíš zácpa.Já osobně si to moc přeju aby to stihli,ale...

(Příspěvek byl editován uživatelem Payus.)
Locutus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1274
Registrován: 5-2004


Odesláno Úterý, 17. října 2006 - 18:39:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Opaváček:asfatový koberec který byl položen ,před vlakáčem muže sloužit jako podkladní z pevňovací vrstva pod dlažbu na zástávkách aa nebo pokud zde bude asfaltový povrch tak je to jedna ze tří a čtyř vrstev asfaltu.
Lidstvo zapomene na válku nedávnou a zbrojit se ve světě bude a lidé zbraněmy neskutečně nelidskými zabíjet se budou.

PŘES 620 FOTOGRAFIÍ OPAVSKÝCH VOZŮ http://www.mhdopava.ic.cz/
Icetiger
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 16
Registrován: 8-2006
Odesláno Úterý, 17. října 2006 - 20:58:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

letos musí být vše v provozu,příští rok se dokončují jen drobné práce okolo tratě ... takže si myslím, že prostě budou muset makat na 150% jak starých špatných časů ...

já bych to viděl tak, že jak bude nový GVD, tak už budou jezdit 460 a 471 v poho na východ
Opavacek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 976
Registrován: 10-2005


Odesláno Úterý, 17. října 2006 - 22:31:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Icetiger: No ono, když jsem je sledoval posledně, tak poprvé jsem viděl, že délka kuřpauz byla menší než doba práce.

(Příspěvek byl editován uživatelem opavacek.)
Trolejbus, můj druhý domov.
PŘES 650 FOTOGRAFIÍ OPAVSKÝCH VOZŮ Þ http://www.mhdopava.ic.cz/

»Profil«
ICQ: 176653451
Rail2005
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 226
Registrován: 11-2005


Odesláno Středa, 18. října 2006 - 10:49:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mám dotaz, budou se v Opavě opravovat i ty koleje u peronů? Ty zkrouceniny s podmáčeným podložím vypadají děsně, i když na druhou stranu mi je naprosto jasné, že z dopravního hlediska to nemá žádný význam, když se na nich víceméně jen stojí nebo jsou pojížděny malou rychlostí. Jen si říkám, když rekonstrukce, tak od podlahy.
http://rail2005.euweb.cz
George_couser
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 11
Registrován: 9-2006
Odesláno Středa, 18. října 2006 - 14:41:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No než makat na 150%, tak to radši dodělat se zpožděním, zato pořádně.
Hajnej
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 747
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 18. října 2006 - 15:41:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

VláďaH: v Děhylově a ve Štítině jsou štíhlé vždy na vzdáleném zhlaví a do druhé koleje, přičemž jde o tvary 1:14-760, tedy na 80 km/h.
Výhybka č. 5 v Komárově je oblouková 1:12-760/1463 na 100 do/z první koleje a na 60 do/z třetí koleje, č.1 (Ajvaxí) je 1:7,5-2600/205.

Icetiger: zhlaví se oproti starému stavu dost změnilo - již zmiňované rozložení angličanů a fakt, že koleje 13 a 15 nejsou dostupné od Cow City.


(Příspěvek byl editován uživatelem hajnej.)
Balik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 750
Registrován: 11-2002
Odesláno Středa, 18. října 2006 - 16:34:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A jaký je teď rychlostní profil tratě?
Icetiger
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 17
Registrován: 8-2006
Odesláno Středa, 18. října 2006 - 17:47:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Balik: 100km/h

no, asi budu muset požádat na SŽDC, o plánek žst. Opava-východ po rekonstrukci ...
Opavacek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 979
Registrován: 10-2005


Odesláno Středa, 18. října 2006 - 17:56:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Icetiger: Jo, to by se hodilo.
Trolejbus, můj druhý domov.
PŘES 650 FOTOGRAFIÍ OPAVSKÝCH VOZŮ Þ http://www.mhdopava.ic.cz/

»Profil«
ICQ: 176653451
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2888
Registrován: 8-2003
Odesláno Čtvrtek, 19. října 2006 - 22:18:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Když se tak dívám na ty pěkné Opaváčkovy fotky ta mě napadají dva dotazy:
- S jak dlouhými soupravami (jakých vlaků) se v Opavě počítá - to nové ostrovní nástupiště je docela dlouhé.
- Kdo vlastně navrhuje a schvaluje podobu zastřešení nástupišť ("vlaštovek"). Zde použitý jednoduchý styl připomíná spíše nějaký velkosklad, než prostor pro veřejnost, tj. zákazníky. Přístup k tomu kontrastuje s historickou budovou, kde se pečlivě obnovují/udržují různé detaily, zatímco zde se šlo tou nejobyčenější cestou. (Podobná poznámka bohužel neplatí jen pro Opavu-východ.)
"Já vítám déšť, aleluja, já vítám déšť,..."
Icetiger
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 18
Registrován: 8-2006
Odesláno Pátek, 20. října 2006 - 09:03:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

do Opavy určitě budou jezdit soupravy 471 a 460, jinak by mě zajímalo, jak to dopadlo s Pendo v Opavě - ředitel říkal, že budou jezdit do Opavy min. 2 soupravy denně, jenže v návrhu na GVD 6/7 tam nic není, takže asi smůla,no
Hajnej
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 748
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 20. října 2006 - 11:17:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bkp: u nového docela dlouhého ostrovního nástupiště budou koleje dělené cestovými návěstidly. Část blíže vjezdu bude mít cca 200 metrů, část blíže šturcu cca 80-100 metrů, mezi nimi asi 30 m mezera.
Bugear
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 196
Registrován: 8-2005


Odesláno Pátek, 20. října 2006 - 11:26:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Poslední dobou se do Opavy moc nedostanu, takže pár otázek. Pokud jsem se dobře díval, měl by být možný souběžný odjezd na Komárov a Kravaře při rozestavení Kravaře na koleji 3, Komárov na koleji 7,9,11, je tomu skutečně tak? Teď se koukám, že to snad bylo možné i před rekonstrukcí, ale za čtyři roky jsem nezažil, že by se tak kdy jelo. Druhý dotaz ohledně koleje 15, zůstane v nějaké zkrácené podobě s nástupištěm, nebo bude úplně bez (nástupiště).
810: lepší udržovaná koženka než neudržovaná plyš.
S200
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 242
Registrován: 4-2006
Odesláno Pátek, 20. října 2006 - 11:52:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Současné jízdy z/do Komárova a z/do Kravař nebyl možné. Při pohledu na schéma kolejiště by to možné bylo, ale tamní elektromechanika neumožňovala postavení bezkolizních jízdních cest pro tyto dva směry.
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2892
Registrován: 8-2003
Odesláno Pátek, 20. října 2006 - 11:59:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hajnej:
A čistě laický dotaz: může u něj stát třeba 250 m. dlouhý vlak, tj. přes obě části?
"Já vítám déšť, aleluja, já vítám déšť,..."
Locutus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1287
Registrován: 5-2004


Odesláno Pátek, 20. října 2006 - 15:05:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ale pokud si dobře pamatuji,tak současně příjížděli vlaky i od komárova i od Kravař.

Jinak vlaky na Ostravu byly složené jen z lokomotivy a čtyř vagónů,rychlíky již z více 6 až 9 vozů včetně řídícího.
Jinak se spíš počítá stím.,že na delších nástupištích budou stát dvě soupravy.Jinak v posledních měsících provozu se soupravy hned po přepřažení lokomotivy vydaly na zpátečí cestu.

Jinak už je jen otázkou času ,kdy budou zrušena osobní doprava do Jakartovic(poměrně málo vytížené spoje) a Hradce nad Moravicí (zde je velmi hustý autobusový provoz).
Lidstvo zapomene na válku nedávnou a zbrojit se ve světě bude a lidé zbraněmy neskutečně nelidskými zabíjet se budou.

PŘES 620 FOTOGRAFIÍ OPAVSKÝCH VOZŮ http://www.mhdopava.ic.cz/
Opavacek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 986
Registrován: 10-2005


Odesláno Pátek, 20. října 2006 - 15:54:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Locutus: No když jsem jel naposledy do Mladecka (byla sobota), tak jsem málem ani nenastoupil kolik tam bylo lidí. A Hradcem bych si tak jistej taky nebyl, protože na Hradec jsou přeci jenom stále posílané i vlečně vozy (tedy pokud se nepletu).

Opava východ 20.10.2006
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Trolejbus, můj druhý domov.
PŘES 650 FOTOGRAFIÍ OPAVSKÝCH VOZŮ Þ http://www.mhdopava.ic.cz/

»Profil«
ICQ: 176653451
Hajnej
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 749
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 20. října 2006 - 15:57:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevím, zda tam bude ESA nebo RZZ, ale v obou případech budou souběžné cesty Kravaře/3 a Komárov/7,9,11 možné.
Stejně tak bude možné natáhnout dlouhý vlak přes obě půlky kolejí 3 a 7.

U 471 to vypadá na tento oběh:
1.TD Sv2981-3400-3405-3408-3411-3416-3419-3424-3427-3430-3447-3450
2.TD 3401-2824-3444-3407-3412-3415-(3415x-Sv2894x-2823x)/2805SN-3420-3423-3428-3431-2960

Čili v Opavě vždy okolo půl liché od půl sedmé ráno do půl jedenácté večer (v Těšíně od sudé do tři čtvrtě na lichou).
Payus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 12
Registrován: 10-2006
Odesláno Pátek, 20. října 2006 - 16:43:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Icetiger:
pendolinu v Opavě nevěřili ani optimisté. Veškeré moderní technologie na vyčištění a celkové udržování právě těchto vlaků je v Bohumíně...prostě tahle "úvrať" není reálná. Mě spíš hodně zklamalo to,že podle velkohubých slibů měly do Opavy zajíždět nějaké dálkové rychlíky(od:Praha/Žilina/Břeclav/Brno...),ale podle nového Jř nic nic a nic...a to je velká škoda.Té trati by dálkový rychlík hodně slušel... :-( sliby chyby
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 26712
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 20. října 2006 - 20:18:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Locutus:
Také mívám štěstí na vytížené spoje do Mladecka...
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz
Opavacek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 990
Registrován: 10-2005


Odesláno Sobota, 21. října 2006 - 00:11:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já bych řek, že dokonce na trati 314 v poslední době i cestujících přibylo. Sice třeba o všední dny to není tak slavné, ale o víkendu to je o dost lepší, protože v Mladecku a i v Jakartovicích má hodně lidí chaty. Nehledě na to, kdybych se chtěl dneska dostat do Jakartovic nebo do Mladecka autobusem, tak budu mít na výběr:
 
 
No nic slavného.
Trolejbus, můj druhý domov.
PŘES 650 FOTOGRAFIÍ OPAVSKÝCH VOZŮ Þ http://www.mhdopava.ic.cz/

»Profil«
ICQ: 176653451
Opavacek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 991
Registrován: 10-2005


Odesláno Sobota, 21. října 2006 - 00:27:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nehledě na to, že v Mladecku je kamenolom, takže se trať využívá i pro náklad. I když teď si nejsem jistej, jestli ten kamenolom funguje, ale asi jo, protože jsou tam většinou (nebo spíš skoro vždycky) nákladní vagóny, takže i z tohoto hlediska je výhodné ji uchovat.
Trolejbus, můj druhý domov.
PŘES 650 FOTOGRAFIÍ OPAVSKÝCH VOZŮ Þ http://www.mhdopava.ic.cz/

»Profil«
ICQ: 176653451
Icetiger
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 19
Registrován: 8-2006
Odesláno Sobota, 21. října 2006 - 07:48:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Trať 314 bude určitě nadále využívaná, kamenolom se totiž bude v Mladecku rozšiřovat ->takže funguje ...
Locutus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1290
Registrován: 5-2004


Odesláno Sobota, 21. října 2006 - 18:47:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V Mladecku na nádraží u vlečky kamenolomu je nějaký naviják,který snad slouží-žil pro posunování vagonů při nákládce kamene.Takže nebylo potřeba lokomotivy.
Pokud někdo ví víc,tak ať mě doplní nebo opraví.
Lidstvo zapomene na válku nedávnou a zbrojit se ve světě bude a lidé zbraněmy neskutečně nelidskými zabíjet se budou.

PŘES 620 FOTOGRAFIÍ OPAVSKÝCH VOZŮ http://www.mhdopava.ic.cz/
843
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 78
Registrován: 12-2003
Odesláno Neděle, 22. října 2006 - 19:44:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad mirseb: jak to teda vypadá od nového GVD s depem v Krnově?, A co 843, slyšel jsem že snad budou do Olomouce zajíždět i opaváci? co je na tom pravdy?
Opavacek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1001
Registrován: 10-2005


Odesláno Pondělí, 23. října 2006 - 18:36:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Takže odbavovací místnost ŽST Opava východ již je otevřena a musím říct, že je moc pěkná.
Trolejbus, můj druhý domov.
PŘES 650 FOTOGRAFIÍ OPAVSKÝCH VOZŮ Þ http://www.mhdopava.ic.cz/

»Profil«
ICQ: 176653451
Payus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 14
Registrován: 10-2006
Odesláno Pondělí, 23. října 2006 - 20:11:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Opavacek:
co takhle nové fotky?trochu nás zanedbáváš,Opavacku.. :-)
Mirseb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 105
Registrován: 9-2003


Odesláno Pondělí, 23. října 2006 - 20:44:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad 843: 9.12.2006 se depo v Krnově zavírá a HV budou stát ve stanici. Opaváci zajíždí už i dnes do OC a v novém GVD budou zajíždět taky.
Opavacek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1003
Registrován: 10-2005


Odesláno Pondělí, 23. října 2006 - 21:38:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Payus: Neboj. Zítra budou . Připravím zase toho trošku více, když je tu takový zájem.
Trolejbus, můj druhý domov.
PŘES 650 FOTOGRAFIÍ OPAVSKÝCH VOZŮ Þ http://www.mhdopava.ic.cz/

»Profil«
ICQ: 176653451

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace