K-report
 

Archiv do 31.října 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Tratě kolem Opavy » Staré archivy » Archiv do 31.října 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Samlep
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 8
Registrován: 2-2006
Odesláno Neděle, 29. října 2006 - 09:18:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nedrážděte ČD4revera, protože to je Onrůj - tedy velký blbec.
Podívete se co napsal na ŽP "Supermoderní rychlovlak na (téměř) vysokorychlostní trati
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2901
Registrován: 8-2003
Odesláno Neděle, 29. října 2006 - 11:14:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Opavacek:
Takže jestli dobře chápu, tak ta část interiéru opavské staniční budovy dříve vypadaly takto.

Payus:
Ta fotka pod nickem je Svinov? Pokud ano, nemáš více takovýchto fotek, stačí na mail. Díky!
"Já vítám déšť, haleluja, já vítám déšť,..."
Payus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 24
Registrován: 10-2006


Odesláno Neděle, 29. října 2006 - 13:06:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bkp: je to Svinov ;-) hezké fotky jsou po registraci i tady:
http://www.archiweb.cz/buildings.php?action=show&id=769&
Payus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 25
Registrován: 10-2006


Odesláno Neděle, 29. října 2006 - 13:08:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

...dodatek: teda i bez registrace,ale zůstane ti tam nápis "archiweb"
Opavacek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1047
Registrován: 10-2005


Odesláno Neděle, 29. října 2006 - 13:52:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bkp: Ano. To je ona.
Trolejbus, můj druhý domov.
PŘES 650 FOTOGRAFIÍ OPAVSKÝCH VOZŮ Þ http://www.mhdopava.ic.cz/

»Profil«
ICQ: 176653451
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2908
Registrován: 8-2003
Odesláno Neděle, 29. října 2006 - 14:06:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Díky moc!

(Příspěvek byl editován uživatelem bkp.)
"Já vítám déšť, haleluja, já vítám déšť,..."
Opavacek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1048
Registrován: 10-2005


Odesláno Neděle, 29. října 2006 - 14:19:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sice teď nádražní budova působí značně prázdně, ale má tam být někde obchod a trafika.
Mě je celkem líto toho, že tam je ten pajzl. Bych ho zrušil a udělal bych tam pěknou čekárnu, která si myslím, že nám tam chybí. Ta hospoda tam akorát dělá ostudu, protože tam chodí samá "vybraná společnost".
Trolejbus, můj druhý domov.
PŘES 650 FOTOGRAFIÍ OPAVSKÝCH VOZŮ Þ http://www.mhdopava.ic.cz/

»Profil«
ICQ: 176653451
Locutus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1326
Registrován: 5-2004


Odesláno Neděle, 29. října 2006 - 14:54:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Čd4ever:tak co nám řekneš k příspěvku od Alzona č.258 takovích útulných vozů provozují ČD desítky po celém území ČR.

Když přijedu na nádraží Ostrava-Svinov tak po výstupu z vlaku z Opavy mě hned praští do očí počmárané soupravy vlaku směřujících do Bohumína,Českýho Těšína.Ty to soupravy vypadají odpudivě pro každeho cestujíciho.

Na tratích v okolí Opavy jezdí soupravy čisté a není to dáno politikou ČD ,ale tím,že zaměstnaci se o ně starají nad rámec svých poviností.



Bkp:ano takto vypadaly,po úpravách spojených s otevřením ČD CENTRA.
Lidstvo zapomene na válku nedávnou a zbrojit se ve světě bude a lidé zbraněmy neskutečně nelidskými zabíjet se budou.

PŘES 620 FOTOGRAFIÍ OPAVSKÝCH VOZŮ http://www.mhdopava.ic.cz/
Čd4ever
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 13
Registrován: 10-2006
Odesláno Neděle, 29. října 2006 - 19:15:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Alzon: Nevím, jak jste k této fotce přišel, ale domnívám se, že jste vyfotil nějaký starý nepoužívaný vůz, určený k likvidaci a ve photoshopu se vám velice zdatně podařilo napodobit pohyb vlaku....nebo jste tento vagón roztlačil, pak naskočil a následně vyfotil....(upozřňuji vás, že 2 varianta je trestná...)
Trollin: ČD nepomlouvám, protože na nich není co pomlouvat a hledal jsem důkladně a dlouho...
Jena: Je vidět, že jste vlakem, nebo busem necestoval již pár desítek let...
Samlep: Nejsem pan Ondrůj, ale to neznamená, že ho nebudu bránit pokud ho někdo naprosto nesmyslně uráží...Tento člověk dělá pro českou železnici opravdu hodně
Opavacek: Lidem se dělá v autobusech nesmírně špatně....K trati 315 buďto se špatně díváš, nebo žijou na Moravě samí blbci, kteří nedokážou odcenit nesporné výhody železniční dopravy...ALE NEJPRAVDĚPODOBNĚJI V AUTOBUSECH DO HRADCE JEZDÍ POŘÁD TI SAMÍ LIDÉ, KTEŘÍ JSOU OD DANÉHO AUTOBUSOVÉHO DOPRAVCE PLACENÍ(aby jejich autobusy nevypadali prázdně) A VLAKY SE TI PRÁZDNÉ JEN ZDAJÍ, PRTOŽE NA DANÉ TRATI NASAZUJÍ VELICE NADPRUMĚRNÝ POČET VOZU PRO POHODLÍ CESTUJÍCÍCH......
Adams
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 257
Registrován: 2-2006


Odesláno Neděle, 29. října 2006 - 19:22:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ČD4ever: Zíííív.
Payus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 26
Registrován: 10-2006


Odesláno Neděle, 29. října 2006 - 19:33:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

George_couser
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 21
Registrován: 9-2006
Odesláno Neděle, 29. října 2006 - 19:47:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pro Adminy - Prosím o BAN na Uživatele Čd4ever - nedopusťte, ať to tady zaplevelí, znepřehlední a ostatní znechutí. Děkuji (Myslím, že pod todleto se podepíše víc lidí...)
Payus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 28
Registrován: 10-2006


Odesláno Neděle, 29. října 2006 - 19:59:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

George couser,to all:
bereš to moc osobně...nezastávám se čd4evera,ale aspoň se nad těmi jeho nesmysly zasměju...to že se s ním chcete hádat je jen voda na jeho mlýn.vy máte nervy a on z vás
George_couser
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 23
Registrován: 9-2006
Odesláno Neděle, 29. října 2006 - 20:16:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Payus: Právě že ne, já ho už ignoruju, taky jsem se tomu zpočátku zasmál, ale co je moc, to je moc...na takovém autorevue dokázal jistý uživatel během měsíce totálně zaplevelit půlku diskuzního fóra tak, že se musely některé thready zrušit a založit znova...a nechtěl bych to vidět i tady...
Adams
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 258
Registrován: 2-2006


Odesláno Neděle, 29. října 2006 - 20:21:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pod vyzvu George Cousera se klidne podepisu taky. Prvni den jsem se tomu zasmal, druhy jsem se smat prestal a ode dne tretiho uz jsem na tu prezdivku alergicky, nebot jsou to nesmyslne blaboly.
Pvvs
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2096
Registrován: 7-2003


Odesláno Neděle, 29. října 2006 - 20:29:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

d4ever: KOukam fanklub CD by se mel stydet . I u CD sem tam nejakej vlak prijede vcas a vagony sou nekdy omylem i uklizeny.
S trpělivostí učitele zvláštní školy dojdeš nejdál .
Čd4ever
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 14
Registrován: 10-2006
Odesláno Neděle, 29. října 2006 - 20:36:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Adams a George Couser: Proboha!!!!! Nepíšu to sem aby ste se zasmáli..... Když si někdo nechce připustit pravdu, tak ať si ji nepřipouští, ale dejte tedy možnost, aby se mohli o pravdě dozvědět ostatní....
???BAN???: Proč BAN? Hodně lidí tu reaguje na moje komentáře a např. naprosto nesmyslnýma fotkama nebo komentářema znevažují spol. ČD..... Co z toho vyplívá... Já budu úplně nejradši, když sem už nebudu muset nic psát, protože mi nikdo moje názory nebude vyvracet a nikdo tu nebude urážet spol. ČD, nebo vychvalovat autobusovou dopravu....(pokud se budete nadále bavit o trati 316 tak já se přidám a nebudu mít(byť oprávněné) narážky na autobusovou dopravu, pokud se někdo začne s tímto tématem viz. Locutus nebo jiní JÁ SE PŘIDÁM A BUDU SE ZASTÁVAT ŽELEZNIČNÍ DOPRAVY, ČD, pana Ondrůje Pendolin.........atd)
Čd4ever
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 15
Registrován: 10-2006
Odesláno Neděle, 29. října 2006 - 20:40:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Lidi tipu Pvvs jsou přesně ti, kvůli kterým musím ČD bránit...Tohle vám nepříde jako absolutně nesmyslnej kec, kterej akorát uráží a znevažuje ČD??????
Garfield
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3326
Registrován: 10-2004


Odesláno Neděle, 29. října 2006 - 20:51:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tohle vám nepříde jako absolutně nesmyslnej kec, kterej akorát uráží a znevažuje ČD??????

Ne, Pvvs přesně vystihnul pravdu...
ICQ: 202 888 377
Opavacek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1056
Registrován: 10-2005


Odesláno Neděle, 29. října 2006 - 20:55:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Čd4ever: Si děláš srandu ne??? Na trati 315 už se shurta objevuje vlečňák, možná už vůbec a jsou poloprázdné. A když tolik lidí cestuje do Hradce autobusem. Kdo bude blbí? Ti lidi tady nebo jedinec - ty?
Trolejbus, můj druhý domov.
PŘES 650 FOTOGRAFIÍ OPAVSKÝCH VOZŮ Þ http://www.mhdopava.ic.cz/

»Profil«
ICQ: 176653451
Opavacek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1057
Registrován: 10-2005


Odesláno Neděle, 29. října 2006 - 20:57:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Čd4ever: A jinak co se týče toho "Photoshopu" tak nevím. Já ti teď můžu tvrdit, že ty fotky, co jsem tu dal z vestibulu jsou také photoshop a že skutečnost je o dost jiná (myslím horší). Fakt se ti směju.

Jinak taky se přidávám k ostatním, aby už konečně byl tu klid - Čd4ever = BAN.
A pak by mě ještě zajímalo, proč by autobusový dopravce měl platit za to, aby vozy nebyli prázné? Já jsem si vždycky mylslel, že dopravce potřebuje zisk.
Teď mě napadá: V které republice žiješ???

(Příspěvek byl editován uživatelem opavacek.)
Trolejbus, můj druhý domov.
PŘES 650 FOTOGRAFIÍ OPAVSKÝCH VOZŮ Þ http://www.mhdopava.ic.cz/

»Profil«
ICQ: 176653451
Pvvs
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2097
Registrován: 7-2003


Odesláno Neděle, 29. října 2006 - 21:17:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zadnej Ban,ale povolit prispivat pouze do jedny jediny diskuse a to rekneme CD4ever verzus sotousi.
Tam navrhuju presunout i ostatni prispevky odsud..
S trpělivostí učitele zvláštní školy dojdeš nejdál .
Opavacek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1059
Registrován: 10-2005


Odesláno Neděle, 29. října 2006 - 21:18:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pvvs: Spíš "Idealista ČD4ever aneb o někom, kdo se seknul před rokem 1989".

(Příspěvek byl editován uživatelem opavacek.)
Trolejbus, můj druhý domov.
PŘES 650 FOTOGRAFIÍ OPAVSKÝCH VOZŮ Þ http://www.mhdopava.ic.cz/

»Profil«
ICQ: 176653451
Čd4ever
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 16
Registrován: 10-2006
Odesláno Neděle, 29. října 2006 - 21:25:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tohle nemůžu komentovat, protože mi MZ zakázal vulgaritu........
George_couser
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 24
Registrován: 9-2006
Odesláno Neděle, 29. října 2006 - 21:28:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MZ - zakažte mu mluvit úplně
Opavacek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1060
Registrován: 10-2005


Odesláno Neděle, 29. října 2006 - 21:28:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Čd4ever: Hele. Domluvíme se takto. Já ti založím vlastní forum phpbb a tam si ty svoje bolševický keci klidně mel. Můžu ti slíbit, že se tam rád někdy zajdu podívat a zasmát se ti.
Trolejbus, můj druhý domov.
PŘES 650 FOTOGRAFIÍ OPAVSKÝCH VOZŮ Þ http://www.mhdopava.ic.cz/

»Profil«
ICQ: 176653451
Gromit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1283
Registrován: 1-2006


Odesláno Neděle, 29. října 2006 - 21:52:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kluci, s váma je .

Kde na to Čd4ever přišel, že je lidem v autobuse blbě? Já s ním jezdím často ale nikdy jsem tam neviděl nikoho blít.
Čd4ever, já tuhle vaší vzájemnou žabomyší válku beru s humorem ale pokud by to někdo bral vážně, tak mu spíš bude na blití z tvých názorů. Chápu, že jsi ortodoxní zastánce železnice ale nemůžeš ze své osobní preference dělat dogma, které musí akceptovat každý.

Objektivě vzato, já mám rád vlaky i autobusy a každý trochu rozumný člověk pochopí, že oba druhy dopravy se mohou vzájemmně doplňovat, protože každý druh dopravy nabízí něco jiného a hlavně, každý cestující je jiný a má právo si z nabídky vybrat, co mu vyhovuje.
Kdo není aspoň trochu blázen, ten snad ani nemůže být normální.

www.fotodoprava.com
Opavacek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1062
Registrován: 10-2005


Odesláno Neděle, 29. října 2006 - 22:00:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Gromit: No ona musí být, ale pan Čd4ever to už přehání.
Co se týče vlaků a autobusu, tak to s tebou naprosto souhlasím.
Trolejbus, můj druhý domov.
PŘES 650 FOTOGRAFIÍ OPAVSKÝCH VOZŮ Þ http://www.mhdopava.ic.cz/

»Profil«
ICQ: 176653451
Payus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 29
Registrován: 10-2006


Odesláno Neděle, 29. října 2006 - 22:14:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

na tom vašem názoru pro BAN pro Čd4evera něco bude.kdyby to nepsal aspoň tak dlouhé...
ryba rybišta
Neregistrovaný host
Odeslán z: 195.113.108.25
Odesláno Pondělí, 30. října 2006 - 10:33:10   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chtěl bych se zeptat Čd4evera, jak často cestuje s ČD, případně jak daleko...??? (spíše počet přestupů, pokud-li někam cestuje!!!) Protože jestli cestuje a není totálně splachovací, tak mu asi ČD vypravují speciální vlaky... Případně mluví-li právě o Českých drahách a ne o jeho modelové železnici doma na stole a virtuální spoelčnosti ČD.
Rail2005
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 228
Registrován: 11-2005


Odesláno Pondělí, 30. října 2006 - 10:56:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pánové a (dámy), raději ČD4ever naprosto ignorujte a vůbec se s ním nebavte. A admin se o něj určitě rád postará...

Spíš by mě zajímalo, jak to vypadá mezi Štítinou a Opavou teď na konci října. Myslíte, že plánovaný termín ukončení výluk je reálný?
http://rail2005.euweb.cz
Čd4ever
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 17
Registrován: 10-2006
Odesláno Pondělí, 30. října 2006 - 14:11:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ryba rybišta: Já necestuji ničím jiným, než vlakem a mhd...... V neděli jsem zrovna jel do Karlových Varů (trať 090, 140, 130) zpět jsem jel přes Mariánky (trať 149, 170) Musím říct, že to bylo opravdu velice luxusní cestování... špičková průměrná rychlost, čistota, pohodlí a vše jelo přesně na čas... prostě vlaky ČD....
Gromit: Nemluvím o zvracení, ale o neskutečné bolesti hlavy, nechuti k jídlu a to samozřejmě vylučuji jakékoliv čtení natož práci na notebooku...
ryba rybišta
Neregistrovaný host
Odeslán z: 195.113.108.25
Odesláno Pondělí, 30. října 2006 - 14:13:22   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

včera jsem jel k večeru z opavy do ostravy. chvilema i kdosik neco delal, což mi pripadalo prapodivne na nedeli večer (byla už i tma). na druhou stranu počet delniku by se dal spocitat na jedne ruce. podle mi už co se koleji a elektrifikace tyce tam moc prace neni. horsi to je s nastupisti... kdyby jim vyslo slunečne, ne přiliš mrazive počasi, mozna by to i mohli stihnout, ikdyž dva tydny jsou nic moc...
Payus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 30
Registrován: 10-2006


Odesláno Pondělí, 30. října 2006 - 15:31:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rail2005: vypadá to,že výluka skončí včas...jenže vypadá to,že jak do "rozkopané" Opavy pošlou vlaky z Ostravy i od Krnova,tak zřejmě na další ramena udělají výluku,protože se tam asi nic víc už nevejde...Opavu čeká asi pořádný frkot,než se to zprovozní tak jak má
Opavacek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1064
Registrován: 10-2005


Odesláno Pondělí, 30. října 2006 - 15:51:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Čd4ever: Luxusní cestování??? To jsi měl vlastní soukromý vagón, ne??? A na čas? No asi ti ukážu pár příkladů, kdy vlak přijel "na čas". Ostatně informace o spožděních najdeš i na http://www.cd.cz/.

(Příspěvek byl editován uživatelem opavacek.)
Trolejbus, můj druhý domov.
PŘES 650 FOTOGRAFIÍ OPAVSKÝCH VOZŮ Þ http://www.mhdopava.ic.cz/

»Profil«
ICQ: 176653451
Samlep
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 9
Registrován: 2-2006
Odesláno Pondělí, 30. října 2006 - 16:37:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Souhlasím s BANem, pro pana Ondrůje ala ČD4revera.
Icetiger
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 24
Registrován: 8-2006
Odesláno Pondělí, 30. října 2006 - 16:42:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ČD4revera: ty si buď skutečně Ondrůj a nebo píšící reklama na cestování vlaky ČD, jak by to mělo vypadat, ale opak je bohužel pravdou ...

BAN pro ČD4ever - to je exot nad exoty
Trollin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 400
Registrován: 6-2006


Odesláno Pondělí, 30. října 2006 - 17:19:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To ještě nevíte?To co píše ČD4ever je příklad toho jak umí psát sci-fi
Teď bez legrace, ještě nikdy se mi nestlalo, že vlak, kterým jedu by neměl zpoždění méně než 10 minut.
Radši ztratit v životě minutu, než v minutě život.

...tramvajáci jsou piráti silnic...:-)))
Alzon
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 261
Registrován: 10-2005


Odesláno Pondělí, 30. října 2006 - 18:03:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co si myslíte o inteligenci exota ČD4ever halsujte prosím, anketa je pod linkem...

http://jr1947csd.ic.cz/inteligence_cd4ever.html
S pozdravem Alzon
ICQ => 310-582-272

Navštivte moje železniční diskuzní forum : <a href="http://forum-jizdnirady.kvalitne.cz/forum"forum-jizdnirady.kvalitne.cz/forum</a>
Díky!
Opavacek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1066
Registrován: 10-2005


Odesláno Pondělí, 30. října 2006 - 18:05:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Opava východ 30.10.2006
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fotky se moc nezdařili, protože už bylo málo světla, takže předpokládám, že půjdu fotit v nejbližší době znova .
Trolejbus, můj druhý domov.
PŘES 650 FOTOGRAFIÍ OPAVSKÝCH VOZŮ Þ http://www.mhdopava.ic.cz/

»Profil«
ICQ: 176653451
George_couser
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 26
Registrován: 9-2006
Odesláno Pondělí, 30. října 2006 - 20:21:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kde ukradli těch 500m kabelu v hodnotě 100 000CZK? Na Východě?
Opavacek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1069
Registrován: 10-2005


Odesláno Pondělí, 30. října 2006 - 20:31:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

George_couser: Bylo to v Komárově za přejezdem (směr Svinov).

(Příspěvek byl editován uživatelem opavacek.)
Trolejbus, můj druhý domov.
PŘES 650 FOTOGRAFIÍ OPAVSKÝCH VOZŮ Þ http://www.mhdopava.ic.cz/

»Profil«
ICQ: 176653451
Čd4ever
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 18
Registrován: 10-2006
Odesláno Pondělí, 30. října 2006 - 20:37:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dík za fotky ... :-)
George_couser
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 27
Registrován: 9-2006
Odesláno Pondělí, 30. října 2006 - 20:57:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tajže další změna v GVD2007 - Elektricky jen do komárova, dál jen klasicky v naftě.
Opavacek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1070
Registrován: 10-2005


Odesláno Pondělí, 30. října 2006 - 21:17:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

George_couser: Ale to bylo ještě v době, kdy nebyli dráty ani v Komárově na nádraží.

(Příspěvek byl editován uživatelem opavacek.)
Trolejbus, můj druhý domov.
PŘES 650 FOTOGRAFIÍ OPAVSKÝCH VOZŮ Þ http://www.mhdopava.ic.cz/

»Profil«
ICQ: 176653451
Drerror
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1
Registrován: 10-2006
Odesláno Pondělí, 30. října 2006 - 22:05:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tajže další změna v GVD2007 - Elektricky jen do komárova, dál jen klasicky v naftě.


A to je zase co za blabol??? Je to neják potvrzené???

(Příspěvek byl editován uživatelem drerror.)
Payus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 31
Registrován: 10-2006


Odesláno Pondělí, 30. října 2006 - 22:19:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

hmm...elektrika sice bude,ale nebude kam s tolika vlaky zaparkovat

Opavacek:dík za foto,s kvalitou si nelámej hlavu...mě a myslím že i ostatním to na posouzení stavu provozuschopnosti opavského nádraží stačí
George_couser
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 28
Registrován: 9-2006
Odesláno Pondělí, 30. října 2006 - 22:46:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Drerror: Neboj, to jsem napsal v reakci na včerejší krádež toho materiálu...
Opavacek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1071
Registrován: 10-2005


Odesláno Pondělí, 30. října 2006 - 22:52:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Payus: Plánuji další fotky tak na pátek popřípadně o víkendu (záleží na počasí).
Trolejbus, můj druhý domov.
PŘES 650 FOTOGRAFIÍ OPAVSKÝCH VOZŮ Þ http://www.mhdopava.ic.cz/

»Profil«
ICQ: 176653451
Tramtejl
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.101.156.194
Odesláno Pondělí, 30. října 2006 - 23:17:52   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Čd4ever: Já necestuji ničím jiným, než vlakem a mhd...... to bylo opravdu velice luxusní cestování... prostě vlaky ČD....
Však ty změníš názor, až přijdeš o režijku

Ale zase by si z tebe měli vzít příklad někteří režijkáři, kteří o prázdninách prakticky zadarmo projedou půlku Evropy a mají ještě kecy
Opavacek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1072
Registrován: 10-2005


Odesláno Pondělí, 30. října 2006 - 23:36:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tramtejl: Příklad??? To jako, když má někdo režijku, tak ho opravňuje pomlouvat autobusovou dopravu nepravdivíma informacema a k tomu povídat o vlacích také samé lži.
A možná je to jenom můj pocit, ale nemáš náhodou něco s Čd4everem něco společného nebo nejsi to přímo ty? No já už se pokusím zjístit.
Trolejbus, můj druhý domov.
PŘES 650 FOTOGRAFIÍ OPAVSKÝCH VOZŮ Þ http://www.mhdopava.ic.cz/

»Profil«
ICQ: 176653451
Opavacek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1073
Registrován: 10-2005


Odesláno Pondělí, 30. října 2006 - 23:59:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A ten můj pocit mi říká:
1) Jak víš, že má režijku?
2) Jak víš, že o ni příjde?
3) Neregistrovaný - sice to zdaleka nic neznamená, ale nějak to utvrzuje první dva body.

Čd4ever (nebo jakoliv): No rozhodně jsem informoval moderátora, ať se na to mrkne a něco mi říká, že ten BAN tě asi nemine (samozdřejmě to záleží na něm). Tak být tebou, tak se důstojně rozloučím.

(Příspěvek byl editován uživatelem opavacek.)
Trolejbus, můj druhý domov.
PŘES 650 FOTOGRAFIÍ OPAVSKÝCH VOZŮ Þ http://www.mhdopava.ic.cz/

»Profil«
ICQ: 176653451
Adams
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 259
Registrován: 2-2006


Odesláno Úterý, 31. října 2006 - 00:55:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Opavacek: V kolik to je focene? Exif udava cas 17:23-30 (cca), ale na pul seste se mi tam zda moc svetla. Ja sam jsem se tam motal dnes kolem 16:40 a vsechno vcetne svetla, delniku montujicich pristresek a souprav u nastupiste odpovida teto dobe... A zahlidl jsem tam takovou osobu, kterou me sotosmysly vyhodnotily jako potencialniho sotouse, mela cervenou nebo oranzovou bundu, nebyls to ty? :-)
Opavacek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1074
Registrován: 10-2005


Odesláno Úterý, 31. října 2006 - 07:01:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Adams: Dík za připomenutí. Ve foťáku mám ještě letní čas. Takže uber jednu hodinu. Jinak já jsem to asi nebyl, protože já jsem měl šedou bundu.
Trolejbus, můj druhý domov.
PŘES 650 FOTOGRAFIÍ OPAVSKÝCH VOZŮ Þ http://www.mhdopava.ic.cz/

»Profil«
ICQ: 176653451
Čd4ever
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 19
Registrován: 10-2006
Odesláno Úterý, 31. října 2006 - 08:27:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tramtejl: V žádném případě režijku nemám rodiče u dráhy nepracují a já jsem vysokoškolák. Kdybych ji měl tak ji stejně nepoužívám. Byla by škoda neplatit ČD za jejich vysoce nadstandartní služby.....
BAN: Si ze mě děláš legraci ne??? :-D Kdyby vám diskuze se mnou vadila, tak byste na moje komenty nereagovali ale hlavně byste diskuzi se se mnou nevyvolávali.....
Modra_1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1
Registrován: 10-2006
Odesláno Úterý, 31. října 2006 - 09:17:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Čdnavždy a ani o minutu déle: Člověče ty asi žiješ v úplně jiném světě. Jaké luxusní cestování, dám malý příklad. Studuju v Brně a každý týden jezdím domů do Opavy.

1. na nádraží musím dorazit o dost dřív abych si vubec ve vlaku sednul. Vlak je tak narvaný ze lidi stojí v ulickách (to je ta kultura cestovaní když sedí v kupé osm lidí);
2. ješte se nestalo, ze bychom vyjeli včas (vždy alespoň deset minut);
3. V geniálně sestaveném jídním řádu vlak do Opavy odjel těsně před příjezdem rychlíku. Takže musím čekat dalších 45min.
4. výluku neberu v potaz, ta snad brzo skončí.

Takže dohromady to mame 195km (97Kč) a 3hod 38 min. Když pojedu se čtyřma dalšíma autem zaplatím taky 100kč, ale doma budu za necelé dvě hodiny. Tak potom opravdu nevím co je výhodnější cestování

Ještě ke tvému poslednímu příspěvku, jak nemáme reagovat na ty tvoje kraviny, vždyť jsou do nebe volající. Ještě si nenapsal jediný rozumný názor, který by se schodoval se skutečností na dráze.
Opavacek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1075
Registrován: 10-2005


Odesláno Úterý, 31. října 2006 - 10:44:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Čd4ever: To by jsi chtěl! Aby jsme na to nerágovali a ty jsi měl ten úžasný pocit toho, že máš samozdřejmě pravdu. Nehledě na to, že to děláš schválně.
Stejně nevěřím, že Tramtejl s tebou nemá nic společného.
Trolejbus, můj druhý domov.
PŘES 650 FOTOGRAFIÍ OPAVSKÝCH VOZŮ Þ http://www.mhdopava.ic.cz/

»Profil«
ICQ: 176653451
Jena
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3465
Registrován: 11-2002
Odesláno Úterý, 31. října 2006 - 11:30:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Čd4ever: člověče, Vy si buď z nás všech jen děláte nebo jste fakt totální . Jinak to nevidím... Ale aspoň se člověk ....

Opavacek: co furt máš s tím BAMem?? Vždyť, pominu-li tu snůšku keců a nesmyslů, tak zase nic tak odsouzeníhodného či nezákoného nepíše. Teda zatím... A zatrhnout někomu přístup jen proto, že je asi "cvok"??? To zavání diskriminací pro odlišný názor! A to už tady bylo...

PS: podávej se na Kuneše. Pokud to celý není jen dost ujetá recese, tak to je člověk, který by zasloužil odstřihnout od sítě a nejlépe zavřít do klece (s pastelkama a mapou). Proti němu je Čd4ever ještě naprostý beránek...
Jacek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 294
Registrován: 9-2003


Odesláno Úterý, 31. října 2006 - 12:41:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jena:
to je těžké. Na jiném fóru se objevil podobný člověk. Během dne tam bylo asi 30 příspěvků, z toho 25 od něj. Většinou sáhodlouhých a hlavně úplně mimo téma. Ve jménu demokracie zablokován nebyl a účel DF byl ten tam.
Když tu někdo bude dávat pravidelně nějaké sprosťárny nebo třeba nějakou reklamu a bude zablokován, to bude taky diskriminace?
Vlastně se stačí podívat na TV - stačí jeden cvok v paneláku, který si z bytu udělá skládku odpadu a nikdo s ním nepohne, že? Byl by to přece zásah do jeho soukromí. Soukromí všech ostatních je vedlejší...
Stránky o skutečné a modelové železnici
http://modely-tt.wz.cz
Alzon
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 263
Registrován: 10-2005


Odesláno Úterý, 31. října 2006 - 12:43:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No pánové snad nám časem nezačne ČD4ever kreslit mapy žel.sítě v r 2050, toto pak bude durhej Kuneš na kčku.....
S pozdravem Alzon
ICQ => 310-582-272

Navštivte moje železniční diskuzní forum : <a href="http://forum-jizdnirady.kvalitne.cz/forum"forum-jizdnirady.kvalitne.cz/forum</a>
Díky!

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace