K-report
 

Archiv do 02.listopadu 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Tratě v Českém ráji a Podkrkonoší » Staré archivy » Archiv do 02.listopadu 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Nuts
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 783
Registrován: 9-2003


Odesláno Neděle, 15. října 2006 - 14:13:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Petr Vlček: Souhlas, vidím to podobně.

K.: Kdo nepodléhá hysterii dálniční lobby, nemusí být rozumu mdlého, možná naopak až moc bystrého, cháchá

Argil: Spojení HK - Jičín by se dalo trochu modernizovat (pár obchvatů, Hořice jsou), tragické je zaústění do Úlibic, pak ten kousek na Jičín nyní jde. Více zatížený dále je dle mě tah na Boleslav a ne na Turnov. Proto si myslím, že "dálnice" Hradec - Turnov je zbytečná.
Z nejhoršího jsme uvnitř!
Argil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 118
Registrován: 4-2004
Odesláno Neděle, 15. října 2006 - 15:10:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nuts: Já nepodlém hysterii dálniční lobby, ale snažím se to vidět trošku reálně. Kdysi se mluvilo o napřímení železniční tratě z Turnova do Jičína, ale pokud jsem si správně všimnul, v nejnovější studii "Optimizace Jih" už to není zakomponováno.

Jičín nutně potřebuje severní obchvat tvořený částí R35 v úseku Jinolice-Úlibice. Po případném zkapacitnění silnice I/16 od Mladé Boleslavi to jižní obchvat nepobere.

A silnice I/35 v úseku Jičín-Hradec Králové už to kapacitně nezvládá, obchvaty obcí a kopců nutné, ale ještě bych viděl potřebné rozšíření na čtyřpruh.
Nuts
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 784
Registrován: 9-2003


Odesláno Neděle, 15. října 2006 - 15:34:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To celkem beru, ale ona slova patřila spíše tajemnému panu K. Ty diskutuješ jako normální člověk

Ty Úlibice jsou dnes přece jen lepší než nedávno s těmi semafory. Ale zaústění čtyřpruhu do kruhového objezdu je snad jen provizorní. Ale zaplať Bůh za něj.

Proč myslíš, že Jičín - Hradec kapacitně nezvládá? Když tam jedu, přijde mi to jako všude jinde.
Z nejhoršího jsme uvnitř!
Argil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 120
Registrován: 4-2004
Odesláno Neděle, 15. října 2006 - 15:47:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nuts: pochopil jsem. Zústění čtyřpruhu na kruháč v Úlibicích je fakt tragické, ale uvidíme na jak dlouho provizorní. Celou situaci by v budoucnu mělo řešit mimoúrovňové krížení silnic R35 a I/16 za Úlibicemi, kde obchvat Jičína bude navazovat na obchvat Úlibic. Snad už brzo, ale pokud je mi známo, tak obchvat Úlibic byl už v plánu v investičním roce 2004 (??).

Měl jsem možnost jet přes léto a na podzim několikrát JC-HK, v různé dny a denní doby, a vždy jsem jel prakticky v souvislé koloně až do HK bez možnosti předjet. Ale možná jsem se jen štastně "trefil".
A.F.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.192.60.15
Odesláno Neděle, 15. října 2006 - 21:01:05   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak jsem rád že jste se mrkli na ten článek o modernizaci tratě Pardubice-Liberec,a ted dovolte abych se k tomu vyjádřil!Pardubice-HK je potřeba zdvojkolejnit jako sůl,nevím na co se stále čeká,ale pevně věřím že se začne stavět nejdéle v roce 2008,jen se bojím aby při zatížení této tratě v dnešní době nedošlo k nějakému karambolu,vše tam záleží na lidech.Úsek HK-Lochenice-Hněvčeves lze pokládat za bombastické trasování,jen mě mrzí ty Smiřice ty by stáli za rychlíkovou zastávku,malinko narovnat ten oblouk u Dobré Vody a u Jičína a jsme skoro v půlce tratě.Úsek Jičín-Libun,musí doznat podstatných změn,úsek Libun-Turnov bych viděl jako bez problémů,jen mě mrzí že při těžké opravě v loni v úseku Rovensko-Turnov nebyla zvýšena rychlost na min 90 km/h!Trat Turnov-Liberec musí byt rekonstruován v rámci 5. koridoru bez debat.Než cpát prachy do R35 to bych je investoval do této tratě,nehladě na to ,že v budoucnu,můžou byt R vedeny i na tratě DB,i s kvalitnějšíma vozidlama než je 854!
Nuts
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 787
Registrován: 9-2003


Odesláno Pondělí, 16. října 2006 - 07:55:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A.F.:
Z nejhoršího jsme uvnitř!
Wartg
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 17
Registrován: 5-2006


Odesláno Pondělí, 16. října 2006 - 11:58:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes spešl křížení v Hořicích Péti 854.225 na Sv a Babičky 854.019 na Os5502 v 7.50. Nejspíše asi je na vině dnešní výluka Všestary a HK?
Lokom
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 297
Registrován: 9-2003
Odesláno Pondělí, 16. října 2006 - 15:50:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad AF:
naprosto souhlasim, mnohem lepsi by bylo nacpat penize do teto trate nez do silnice, ktera bude mene prijatelnejsi z Trosek nez zeleznice :-)

bohuzel vedeni LK a potazmo i vyse to vidi jinak - MD proste chce propojit tento kout do turnova, kde by se pak navazalo na soucasnou R 10. cely tah ma vest ze stredni moravy az prave na hranice do hradku nad nisou, kde zase bojuji za to, aby se tamni prechod zprovoznil i pro kamiony. proc? myslim, ze duvod si uz kazdy odvodi ...
Argil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 122
Registrován: 4-2004
Odesláno Pondělí, 16. října 2006 - 16:12:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Lokom: Pokud bude mezi Jičínem a Turnovem fungovat RoLa souhlasím. Jinak se těch čoudících kamiónů, co ničí silnice ve vesnicích v Českém ráji, nezbavíte. A pokud je část Prachovských skal na seznamu přírodních památek UNESCO ( když tak mne opravte ), jak k nim chcete dostat platící zahraniční turisty bez R35 ?
854215
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 659
Registrován: 8-2005


Odesláno Pondělí, 16. října 2006 - 16:15:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

na 5507 takže asi i 5504 jela dnes 814.006 . Vidím to tak že jako pk 5525 dojela do Všestar a tam hned točila na tu 5504
http://zeleznicehk.czweb.org - Nové stránky o železničních fotografiích ze všech koutů ČR
ICQ - 205-355-261
Nuts
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 793
Registrován: 9-2003


Odesláno Pondělí, 16. října 2006 - 16:25:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Argil: Sice to k tvému příspěvku nepatří, ale o prázdninách jsem byl svědkem toho, jak v Sedmihorkách nalezlo do vlaku směr Turnov cca 50 Dánů. Úvrať v Turnově nemohli rozdejchat. Navíc pak přestupovali do 810 směr Malá Skála
Z nejhoršího jsme uvnitř!
Argil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 123
Registrován: 4-2004
Odesláno Pondělí, 16. října 2006 - 16:35:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nuts: tak ti už se tady asi neukážou, ledá by to byli vyznávači adrealinových sportů
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 26618
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 16. října 2006 - 17:00:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To jste asi ještě neviděli, jak se v Budějcích večer houfně přestupuje z Plečky (Bmz) do 810 do Krumlova... Napřed se snaží nacpat do Os 8014 (Bp), obvykle až pak jim někdo vysvětlí, že opravdu ty tři krabice jsou osobák do Volar

PS:
Jedna ouvrať nic není, dvě byly lepší :-O
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz
Payus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4
Registrován: 10-2006
Odesláno Pondělí, 16. října 2006 - 17:04:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

a v Turnově by přitom stačilo tak málo....udělat někde na cca 10-12té koleji nástupiště směr Jičín,pak to nadchodem/podchodem spojit s ostatními.vlaky by v pohodě přímo z toho jičínského perónu pokračovali na Lib bez úvratě a s jasnou úsporou paliva
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 26623
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 16. října 2006 - 17:34:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na co nad/podchod??

Zas tak velký posun tam snad není (navíc je v čase přistavení vlaku), aby se to nenechalo řešit úrovňově...
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz
Payus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5
Registrován: 10-2006
Odesláno Pondělí, 16. října 2006 - 17:44:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin Zlivský:
přece jen by se muselo přes více kolejí.Nadchod/podchod by vyřešil bezpečnost cestujících.no byl to tip,stejně se to v nejbližší době nijak nevyřeší
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 26628
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 16. října 2006 - 17:57:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pak je také otázka, zda tam tolik kolejí vůbec musí být...
A věřím, že časem se budou ubírat úvahy zejména tímto směrem.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz
Payus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6
Registrován: 10-2006
Odesláno Pondělí, 16. října 2006 - 18:27:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin Zl.:
být nebýt...ona je ta přípojka od budovy na šířku dost daleko...a navíc je to uzel,tak si myslím,že těch kolejí zase tak moc ubírat asi nebudou.Už tak ubrali při stavbě perónů
A.F.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.192.60.15
Odesláno Pondělí, 16. října 2006 - 19:28:57   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dneska na 5525 814 006 potom hned točila 5504 ze Všestar,na dnešní výluce se dělalo hlavně na vyhybce směr Jičín v HK kde nedávno vypadl brejlovec,potom celý úsek pojížděla podbíječka a na přejezdu před Všestarama se taky něco tvořilo,jinak děkuji za kladné ohlasy k mému článku,jen se bojím,jakmile se dostane k moci ODS tak tyto projekty budou chytat prach v archívech,a kamiony udělají z naší krásné země koleje ,ale bohužel z ASFALTU!Proto já se držím hesla-KAMIONY NA ŽELEZNICI(A bude pokoj)!!!
Babor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 39
Registrován: 5-2006
Odesláno Pondělí, 16. října 2006 - 21:42:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A.F. Nechci považovat ODS za stranu s kladným vztahem k ekologické dopravě, ale co udělaly pro železnici strany, které jí slibují výraznou podporu-ČSSD, KDU-ČSL? Velké ho.no
K.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.160.135.93
Odesláno Pondělí, 16. října 2006 - 21:49:49   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No jo, jak se někdo ozve proti šotoušské hysterii proti všemu s gumovými koly, hned je spřísežencem dálniční lobby :-)
Tak jednou větou: tato země potřebuje dokončit základní dálniční síť, ať se to vlakoušům líbí nebo ne. A o nepotřebnosti nové komunikace Hradec-Jičín-Turnov (všimněte si, že neřeším, jestli kolem Trosek zleva či zprava) si běžte popovídat do Ostroměře, Úlibic, Libuně, Radvánovic...
K.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.160.135.93
Odesláno Pondělí, 16. října 2006 - 21:56:32   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Lokom: proc? myslim, ze duvod si uz kazdy odvodi ...
Spiknutí dálniční lobby? :-)
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 26637
Registrován: 4-2003


Odesláno Úterý, 17. října 2006 - 14:51:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

K:
Teď jen ještě, čo je to ta základná diálničná síť... (Narážím na variantu Kundeš. )

Payus:
Uzel, neuzel, spíš jde o skutečný provoz a potřebu, příp. nějakou vizi do budoucna. A ten tak dobře neznám, abych si trofnul soudit, kolik je tam nutné mít průběžných kolejí...
Minimálně na odstavování souprav ale není potřeba průběžné koleje - stačily by i šturcy (tedy by se kolej ani nezrušila, ale jen pokrátila).
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz
Payus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7
Registrován: 10-2006
Odesláno Úterý, 17. října 2006 - 15:04:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin Zl.:
problém v Turnově (sice jsem tam dlouho nebyl,jsem z Ostravy) je ten,že od Jičína je to napojení z mostu na úplně ta nejzašší koleje,tak i kdyby nějaké "zbytečné"koleje vytrhaly,tak stejně ta vzdálenost zůstane "daleká".vyřešení nějaským "hrubým"perónem...ale co náklad?
K.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.160.164.3
Odesláno Úterý, 17. října 2006 - 15:34:42   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

čo je to ta základná diálničná síť...
Cílový stav ŘSD cca 2100 km (D+R).
(Keď chcete akože po slovensky hovoriť, tak sa to povie "základná diaľničná sieť").
Argil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 124
Registrován: 4-2004
Odesláno Úterý, 17. října 2006 - 15:46:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A ještě jedna otázka:
Kudy chcete vozit lidi a náklad, až se bude trať z Jičína do Turnova optimalizovat, když nebude R35 ?
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1945
Registrován: 8-2004


Odesláno Úterý, 17. října 2006 - 21:39:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Argil:
Po trase Turnov-Stará Paka-Ostroměř nebo Turnov-Bakov-Kopidlno-Jičín...
Není týden ten, abys nepotkal blbce každý den.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 26651
Registrován: 4-2003


Odesláno Středa, 18. října 2006 - 16:53:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Payus:
Daleká by i tak zbyla, ale nemusela by být tolik.

K:
To mělo být po Terazkyovsku...
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz
K.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.160.132.221
Odesláno Čtvrtek, 19. října 2006 - 22:17:04   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin_zlivský: Terazky byl Rusín, ne kretén.
Kříž
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 116
Registrován: 11-2005
Odesláno Pátek, 20. října 2006 - 08:49:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jelikož jsou volby, tak si přečetl sliby. Všechno stejná omáčka (člověk se alespoň pobaví). Ale všiml jsem si něčeho doposud nevídaného, a proto jsem si to raději znova přečetl. Současný primátor HK se v dopravních prioritách nezmínil o žádné dokončené D11, ale představte si; o dvoukolejce HK-PCE!!!
Ono to sice ažtak nic neznamená, ale zárodek jistého obratu jest na světě.
Jinak "hradečáka usilujícího o přízeň" ohledně R35 zajímá pouze úsek Sedlice-Opatce (ten toho v takhle krátké trase moc nevyřeší, smysl by měl pokud by vedl k Holicím - o tom se tam také někdo zmiňuje). Kraj a "senát" zajímá spíše pokračování D11, místo R11 D11 a obchvaty měst.

Tedy R35 na Jičin zatím nemá příliš politickou podporu, a že by ji ŘSD postavilo samo od sebe? Jestli se začne R35 okolo Hradce stavět tak to bude na jihovýchod.

Jinak, kdo si toho nevšiml, tak v Chlumci se opravuje záhlaví (Hradec, Bydžov). Vyzískaný materiál poněkud "pohřbil" zdejší torzo točny. Dále se zde pohyboval "Brejlovec" (číslo neznám). Včera ráno byl v Převýšově včele ucelenky cisteren.
Bureš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1074
Registrován: 8-2005


Odesláno Pátek, 20. října 2006 - 16:49:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kříž: Brejlovec tam má být kvůli předtápění.
ICQ -> 21 65 33 068
Argil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 125
Registrován: 4-2004
Odesláno Sobota, 21. října 2006 - 11:17:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kříž: ano, R35 se bude nejdřív stavět z HK na jihovýchod, kde není stále jasná trasa a všichni proti tomu protestují. V úseku JC-HK, kde není žádný problém a nikdo neprotestuje, se stavět zatím nebude.

Jinak jsem si v předvolebních slibech také všimnul, že by snad město Jičín si mělo samo postavit obchvat v trase R35 v úseku Úlibice-Jinolice ...
A.F.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.192.60.15
Odesláno Neděle, 22. října 2006 - 20:40:58   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zítra snad mezi 8-9 hod se pojede na večku ČKD v HK, ve stanici stojí 2 Wapky(Fals)PKP-pravděpodobně koks.Jinak na Mn asi 6x Eas do Š.Lhoty a 2x Eas uhlí do Hořic!
Nuts
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 815
Registrován: 9-2003


Odesláno Čtvrtek, 26. října 2006 - 19:03:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnešní volný prázdninový den slibující hezké počasí mě zlákal k výletu z Paky do Liberce. Moc šťastně to nezačalo, protože hned ve Staré Pace bylo hlášeno zpoždění Sp 1880 ve výši 45 minut. Během takto nabytého času jsem byl aspoň svědkem v 8.04 příjezdu kocoura 742.080 s jedním „dvojautem“, dle dedukce asi od Vrchlabí. Pak tam začal mohutně posunovat, byly tam odstaveny autovozy a dvě cisterny Lovosice – Lomnice nad Popelkou!! (příjemce Zeas). Skutečné zpoždění vlaku (854.217 + 2 x 053) na odjezdu nakonec činilo 70 minut, na příjezdu do Liberce vzrostlo na konečných 90 minut!!!

Pak jsem se věnoval projetí všech tramvajových tratí a zpět vyrazil v 15.59 rychlíkem. Ten již jel včas. Ve Staré Pace se projevilo tradiční „šetření“, protože ač Sp1866 dorazil ve složení 854 + Btn, vůz zde byl odstaven, a tak se cca 40 dětí muselo nacpat do již tak plného oddílu motorového vozu. Dlužno dodat, že část vystoupila v Pace na městě a zbytek na nádraží.

Takže z dneška dojem ambivalentní … Jinak vlaky byly celkem plné.
Z nejhoršího jsme uvnitř!
Hrubyv
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 259
Registrován: 6-2005
Odesláno Čtvrtek, 26. října 2006 - 21:22:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

S těmi vleky je to takové všelijaké. Na 1866 se, mám takový pocit, odvěšuje vždycky, ale na některých vlacích jsem ani po roce provozu nenašel systém. Skoro každé ráno jezdím 5740. Někdy s vlekem, někdy bez. Ale ono je to stejně jedno, když se všichni v poho vlezem do 854. Pokud totiž nejede výlet, tak většina spojů (kromě několika školních) vystačí se sólo motorem. A jestli na 040 bude ještě víc vlaků, tak snad bude stačit MUVka...

No a to jsem ještě v tiskovce ČD četl, že se příští rok udělá jen 5 modernizací na 054.2
Navštivte www.interrail.brejlovec.net a podělte se o své zážitky z cestování v cizině!
Hrubyv
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 260
Registrován: 6-2005
Odesláno Čtvrtek, 26. října 2006 - 21:28:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A jinak včera došlo ve Staré Pace k neuvěřitelnému pokroku. Pravidelně totiž mívá zpoždění večerní R 790 (tak 15 minut), takže se pak musí čekat na následně zpožděný Os od Liberce. Ale včera konečně někoho napadlo, že by mohl z Bělé zavolat, že nikoho neveze, takže jsme mohli odjet s 5730 do N. P. s trochu menším zpožděním. Už se mi několikrát stalo, že v takto zpožděném vlaku od Liberce přijel jen fíra s průvodčím
Navštivte www.interrail.brejlovec.net a podělte se o své zážitky z cestování v cizině!
Nuts
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 819
Registrován: 9-2003


Odesláno Čtvrtek, 26. října 2006 - 21:51:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Hrubyv: Tak to konečně někdo pochopil využití mobilů v drážní praxi

Jinak ty vozy 054 mě taky dost zaskočily, myslím tím počet 5 kusů. Já myslel, že tak aspoň 20 - 30
Z nejhoršího jsme uvnitř!
854215
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 668
Registrován: 8-2005


Odesláno Čtvrtek, 26. října 2006 - 22:20:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jinak ty vozy 054 mě taky dost zaskočily, myslím tím počet 5 kusů. Já myslel, že tak aspoň 20 - 30

Pokud vím tak se hovořilo, že vozů 054.2 má být cca celkem 20-30. No a jelikož jsou dva hotové a dle informací zaměstnanců ČD jich je nejméně dalších 13 v KOSU, takže to máme celkem 15 vozů a příští rok 5 a je to dvacítka.

Co vím já, tak vozy 054.2 prý , mají jezdit hlavně s 954. Na 100 % se !nebudou! na 054.2 rekonstruovat všechna Btn. Zbylá Btn pokud se budou rekonstruovat, tak je údajně !!! čeká PARS a 056 - ale jak říkám, kdysi jsem to zaslechl takže to může být fáma
http://zeleznicehk.czweb.org - Nové stránky o železničních fotografiích ze všech koutů ČR
ICQ - 205-355-261
Nuts
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 825
Registrován: 9-2003


Odesláno Pátek, 27. října 2006 - 22:26:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes jsem pro změnu vyrazil na menší železniční okruh po východních Čechách. Začátek byl po vzoru včerejška napjatě očekáván a taky bylo proč. Sp 1860 nejel kdy měl a nakonec se objevil se sekerou skoro 20 minut. Jako odměna za zpoždení bylo na konci vlaku 854.205 + Btn řazeno dvojče kocourů 742.142 a 742.254, což mohlo znamenat jediné – někde nějaký mimořádný náklad.

A taky že jo, v Ostroměři odstaveno 20 „Transcereáles“ na šesté koleji a další 4 v nákladní části. Bylo to pro zdejší silo? Propagaci ČD příliš nesloužil Os 5527 jedoucí v sestavě 742.214 + Regionova 007. Ještě v Bydžově stál přijetý Mn 730.018 + 5 vozů.

Jinak ve vlaku jela nějaká mladá solidní průvodčí, která poctivě volala nejprve do Ostroměře, a pak do Chlumce stran čekání přípojů. Taky když mi vyplňovala KMB si to hlasitě říkala co a jak dělá, což však přikládám spíše tomu, že to dělala teprve málokrát, tak aby něco nezkazila.

Při návratu přes Trutnov (z Trutnova Sp 1864) jsme potkávali:
Pilníkov – Mn na Trutnov 742 + 4 x Es
Kunčice – Pn na Trutnov 742.184 + 742.180 + 5 vozů
Martinice – Os 5705 - 742.254 + 742.142 + 854.210 + Btn (kocouři se zřejmě vraceli po šichtě s těma Transcereáles (?))

Na čtyřce vedle seděl nějaký chlap s dcerou a jejím milým (vyznavačem punku) a ten měl v sobě (dle pátraní mladých) již 8 piv a další (s punkerem) notně popíjel. Dlužno dodat, že aspoň Krákoru. Jeli z Trutnova do Smidar!
Z nejhoršího jsme uvnitř!
Hrubyv
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 261
Registrován: 6-2005
Odesláno Pátek, 27. října 2006 - 23:18:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mě zase dnes překvapilo, že na R 857 jel Bdt místo posledního Bp. Na 5745 sólo 854, v pátek by to skoro chtělo posílit jedním 053.

854215: 056 bych bral, ale to je jen ve hvězdách...
Navštivte www.interrail.brejlovec.net a podělte se o své zážitky z cestování v cizině!
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 26919
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 27. října 2006 - 23:43:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To jelo již i na R 762, asi ho nebylo z čeho doplnit...
Nejspíš má teď málo lepších vozů - staví náhradní soupravu pro R 45x v úseku Pz - Pha, které teď jezdí odklonem trs Klatovy a souprava v Plzni končí.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz
Hrubyv
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 262
Registrován: 6-2005
Odesláno Sobota, 28. října 2006 - 09:01:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Aha, to bude tím. Já jen že jsem nikdy nic takového u nás na 020 neviděl

A Martine, co teď vlastně děláš? Nějak jsem o tobě ztratil přehled
Navštivte www.interrail.brejlovec.net a podělte se o své zážitky z cestování v cizině!
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 26941
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 29. října 2006 - 00:03:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já?
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz
Masinka
Moderátor

Číslo příspěvku: 915
Registrován: 6-2002


Odesláno Neděle, 29. října 2006 - 09:12:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na 53691 včera 750.163 s pětatřiceti uhlákama. Do Kostelce se to vejde naprosto přesně.
 
Hrubyv
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 263
Registrován: 6-2005
Odesláno Neděle, 29. října 2006 - 13:39:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin: Ty . Asi mě neznáš, ale já tu tebe sleduju už dost dlouho. Tak proto. Někde jsem totiž zaslechl, že jsi teď snad v Pardubicích...

Dnes jsem se svezl 1862 z TU do N. Paky. Ocenil jsem řazení 854+053, protože ze Staré Paky už bylo dost plno (hlavně spousta skautíků do Poděbrad ).
Navštivte www.interrail.brejlovec.net a podělte se o své zážitky z cestování v cizině!
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 26981
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 29. října 2006 - 14:05:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

já tu tebe sleduju už dost dlouho

A jejda... Nejsem už na nejlepší cestě ke kolegovi Chocholouškovi?
Přehed o mém pohybu nemá asi nikdo, občas ani já, můj výskyt je zcela náhodný a občas jsou některé mé „manévry” naprosto nepředvídatelné.
S jakousi poměrně nezápornou pravděpodobností lze ale očekávat, že se na přelomu grafikonu opět objevím v jistém městě, kam se kverulanti posílají na návštěvu krematoria, které tam nemají a nikdy neměli.

Jsem si právě napřed nebyl jistej, zda Tě mám, či nemám znát. Čím dál tím častěji někoho potkám a vůbec netuším, jak mne může znát a kdo to je...
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 26985
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 29. října 2006 - 14:47:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mmch, R 762 dneska 242.240+AB+BDbmsee+B255+Bp+Bdt279+2×Bp.

Takže pokud to v Plzni v rámci obracení soupravy nezmění, pojede na R 857 opět s jednou náhradou za Bp. Jedu až R 859, takže to nepotvrdím, ani nevyvrátím
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz
Bureš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1111
Registrován: 8-2005


Odesláno Neděle, 29. října 2006 - 15:12:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Čím dál tím častěji někoho potkám a vůbec netuším, jak mne může znát a kdo to je... - to už je úděl celebrit
ICQ -> 21 65 33 068
Hrubyv
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 266
Registrován: 6-2005
Odesláno Neděle, 29. října 2006 - 16:06:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin_zlivský: No Ty jsi ale nějaký tajemný .

Ono je pak docela vtipný, když člověk zjistí, že za vsí přes pole bydlí jeho kolega z Káčka .

Mě to Bdt v pátek nejprve dost zarazilo, protože jsem se domníval, že je to nějaká nová páteční posila (což by skoro v semestru chtělo, ale nějak jsme se vešli). Nestihl jsem si spočítat, kolikátý vagón to je, protože v Praze jsem nastupoval dost na poslední chvíli, cestou jsem makal na protokolu do laboratoře a když jsem v Chl/Ci vystupoval, potkal jsem kamaráda (ten teda není z Káčka), takže opravdu nebyl čas .

btw chtěl bych vidět definici pravděpodobnosti, která by mohla lézt pod nulu .
Navštivte www.interrail.brejlovec.net a podělte se o své zážitky z cestování v cizině!
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 26994
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 29. října 2006 - 16:47:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

chtěl bych vidět definici pravděpodobnosti, která by mohla lézt pod nulu

To já snad ani radši ne. Čistě symbolicky by se tím ale dala označovat pravděpodobnost dopočítávaná do jedné (sta procent), abychom pracovali s vyššími čísly. :-) (Přechod od kladných k záporným je ale víceméně hovadina :-O)
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz
Hrubyv
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 267
Registrován: 6-2005
Odesláno Neděle, 29. října 2006 - 17:10:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já jen že právě teď se to v mém textovém editoru taky hemží statistikou, tak mě tak napadlo, jak by to asi bylo se zápornou pravděpodobností.

Co takhle definovat, že p("ešus pojede zítra po 040 vlastní silou")=-0.99 a nějaké drobné
Navštivte www.interrail.brejlovec.net a podělte se o své zážitky z cestování v cizině!
Nuts
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 829
Registrován: 9-2003


Odesláno Neděle, 29. října 2006 - 21:40:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Koukám chlapi, že jste se pustili do seriózní vědy

Martin: Doufám, že tentokrát v rodišti Poutníka na šotosilvestr budeš více ve formě stran znalosti GVD a jeho (ne)přípojů. A ráno nezachrápeš ve vlaku!

Já doufám, že už nebudu muset dělat ostudu na žst. a že mi v neděli ráno bude kapku líp než loni.
Z nejhoršího jsme uvnitř!
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 27003
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 30. října 2006 - 10:58:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Budu - pojedu plánovaně až v neděli

Navíc - letos ten přípoj neexistuje už od začátku...
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz
Wartg
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 18
Registrován: 5-2006


Odesláno Středa, 01. listopadu 2006 - 08:41:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Právě mi pod okny Gymplu N. P. projel zpožděný o 10 min. Sp1861, byl postrkován jedním kocourem.
Max
Neregistrovaný host
Odeslán z: 195.113.165.66
Odesláno Středa, 01. listopadu 2006 - 11:39:15   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Brý den, chtěl bych se zeptat, zda někdo nemá přehled o oběhu Reginovy na 041. V sobotu chci jet HK - Jičín a zpět a rád bych se trefil do toho zázraku. Dík
Payus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 33
Registrován: 10-2006


Odesláno Středa, 01. listopadu 2006 - 15:28:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nedávno jsem do Želpage přispěl článkem o proměnách nádraží na severní Moravě(přestavby, rekonstrukce,nové koleje,apod.) Jsem z Ostravy tak to nebyl problém vyhledat.Naopak ČRáj mám z ruky,ale je to moje srdcová záležitost(internát,část rodiny,pamatuju si Rusáky,čundry,první láska,první...ale to je jedno..).chci se zeptat,jestli se nějaké zajímavé "novosti" v podobném duchu chystají i tam u vás,a jaké.Dík za zajímavou odpověď
471015
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 123
Registrován: 6-2005


Odesláno Středa, 01. listopadu 2006 - 17:54:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na stránkách Libereckého kraje jsem objevil návrh autobusových jízdních řádů a zděsil jsem se - zatímco ke slibovanému skoro zastavení provozu mezi Jabloncem a Rokytnicí dojde, k zavedení nových autobusových návazných spojů z Rokytnice k jabloneckému nádraží nedojde, čímž se ještě víc zhorší již tak mizerná dopravní obslužnost. Asi budu nucen přesedlat do IGK
Poslouchám www.danceradio.cz.
Bureš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1128
Registrován: 8-2005


Odesláno Čtvrtek, 02. listopadu 2006 - 13:34:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

471.015: Mám to chápat tak, že budou ty vlaky zrušeny bez náhrady? No to je fakt zlepšení. No co, vždyť lidi můžou chodit pěšky
ICQ -> 21 65 33 068
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1985
Registrován: 8-2004


Odesláno Čtvrtek, 02. listopadu 2006 - 18:03:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bureš:
Ještě existuje kolo nebo lyže ...
Není týden ten, abys nepotkal blbce každý den.
471015
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 124
Registrován: 6-2005


Odesláno Čtvrtek, 02. listopadu 2006 - 20:21:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bureš: V úseku Jablonec n. Jiz. - Rokytnice n. Jiz. pojede jen jeden pár vlaků denně.

Hroch: Jo, v létě se to dá řešit kombinací kolo+vlak (což činím často již řadu let), ale v zimě se tahat takový kus do kopce s běžkama ...

Nejlepší je, že stále zůstávají nesmyslné souběhy busů a vlaků v úseku Jablonec - Jilemnice, kdy asi 3x nebo 4x denně jedou snad 10 minut od sebe ve stejné trase vlak i autobus. Zajímavé, že kraji takové plýtvání nevadí.
Poslouchám www.danceradio.cz.

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace