K-report
 

Archiv do 18.prosince 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Tratě kolem Opavy » Staré archivy » Archiv do 18.prosince 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Icetiger
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 88
Registrován: 8-2006


Odesláno Pátek, 15. prosince 2006 - 13:29:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

dneska 12.53 příjezd 471 z Opavy do Háje ve Slezsku..

už aby jich tu jezdilo víc než 1 (2), ať tu jezdí aspoň 5 souprav ...no,snad to nebude travat až třeba to roku 8...
Payus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 65
Registrován: 10-2006


Odesláno Pátek, 15. prosince 2006 - 13:55:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Icetiger: a má ten čas pravidelný,nebo každý den to má jinak?

má to řešení...v nedohlednu (svinovské plato)
Drerror
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 26
Registrován: 10-2006


Odesláno Pátek, 15. prosince 2006 - 14:45:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Včera okolo 21 hodiny sem byl v Opavě východ. Hodně sem se zarazil při vstupu do podchodu... Takový svinčík sem dlouho neviděl!!! Ale s myšlenkou, že se uklízí třeba ráno sem pokračoval v chůzi... Dnes okolo půl jedenácté sem byl znova na východě. Těžce mne podchod zklamal!!! Svinčík ještě o trochu horší...!!! Dokázal bych pochopit že je tam vrstva písku z nově udělané dlažby, ale ty papírky, sáčky, části jídel z blízkého rychlého občerstvení,... Copak se tady uklizet nebude??? Jestli to tak půjde dál, no nevim kudy budeme chodit za rok na koleje 3a + 7a(snad si je pamatuji správně). Mimochodem už sem našel i okopanou zeď...

(Příspěvek byl editován uživatelem drerror.)
Bugear
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 212
Registrován: 8-2005


Odesláno Pátek, 15. prosince 2006 - 14:54:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co jezdí na vlacích Os 3440 a Os 3449? Sólo 843? Proč tam potom není uvedený invalida?
810: lepší udržovaná koženka než neudržovaná plyš.
Garfield
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3638
Registrován: 10-2004


Odesláno Pátek, 15. prosince 2006 - 16:39:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bugear:
Jj, na 3440 a 3449 je psaná sólo 843.
ICQ: 202 888 377
Locutus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1567
Registrován: 5-2004


Odesláno Pátek, 15. prosince 2006 - 17:07:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ono záleží jestli vůbec policie přijede řešit takovou blbost jako je příplatek do první třídy.Z osobní skušenosti vím(jako kamarád řidiče),že policie kvůly takové blbosti alespoň v Opavě nejezdí.
Mě by jen zajímalo kde pak soudruzi ze Solarisu udělaly chybu?
V tom,že místo lžiček začali vyrábět trolejbusy.

PŘES 670 FOTOGRAFIÍ OPAVSKÝCH VOZŮ http://www.mhdopava.ic.cz/
Payus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 66
Registrován: 10-2006


Odesláno Pátek, 15. prosince 2006 - 19:10:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

záleží,jestli se ten risk vyplatí...ted už policajti nepřijedou kvůli příplatku,ale ke zjištění totožnosti,které si vyžaduje třetí osoba(dle zákona má nárok)...a určitě přijedou,protože je tam posílají ze 158. ČD to pak z něho budou vymáhat přes finančák...kompletní totožnost budou mít a "černoch" nemá už jak uniknout...
Ve 471 se druhá třída nevozí v dobytčáku,proto zrovna u téhle soupravy mi přijde takový risk spíš jako hloupost...můj názor
řešení to má...v nedohlednu (svinovské plato)
Locutus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1572
Registrován: 5-2004


Odesláno Pátek, 15. prosince 2006 - 20:02:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pokud je možnost so k ODISce přikoupit příplatek k první vozové třídě ,tak není problém.Pruvodčí mě může maximálně vykázat,když to to není možné.

Potom by mě zajímalo jestli je povinost dopravce v každém -vagonu vlaku vyvěsit přepravní řád,jak je tomu u autobusů ,trolejbusů a tramvají.
Mě by jen zajímalo kde pak soudruzi ze Solarisu udělaly chybu?
V tom,že místo lžiček začali vyrábět trolejbusy.

PŘES 670 FOTOGRAFIÍ OPAVSKÝCH VOZŮ http://www.mhdopava.ic.cz/
Adams
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 316
Registrován: 2-2006


Odesláno Pátek, 15. prosince 2006 - 20:08:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dotaz na znalce mistnich pantaku. Dneska pri sotolovu jsem chytil na 316 dvojicku 059-060, nicmene jsem byl daleko a nevim, ktery konec je ktery. Poradite? Posilam fotku jednoho z hnacich vozu, indentifikovatelny je jednak podle zelnozluteho fleku u dveri, jednak podle chybejici casti modreho pruhu na hnacim vozu a taky podle sileneho grafiti na prvnim vlozenem voze. Je to 060 nebo 059? Diky za odpoved.

 

(Příspěvek byl editován uživatelem adams.)
Payus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 67
Registrován: 10-2006


Odesláno Pátek, 15. prosince 2006 - 20:33:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Locutus: víš jak to je...neznalost neomlouvá.
např. městská vyhláška o psech taky nevisí pod každou tabulkou s názvem ulice
řešení to má...v nedohlednu (svinovské plato)
Locutus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1573
Registrován: 5-2004


Odesláno Pátek, 15. prosince 2006 - 20:54:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Adams:to nepoznám.
Mě by jen zajímalo kde pak soudruzi ze Solarisu udělaly chybu?
V tom,že místo lžiček začali vyrábět trolejbusy.

PŘES 670 FOTOGRAFIÍ OPAVSKÝCH VOZŮ http://www.mhdopava.ic.cz/
Jena
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3641
Registrován: 11-2002
Odesláno Pátek, 15. prosince 2006 - 21:01:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Payrus: ČD to pak z něho budou vymáhat přes finančák... - kdepak, finančnák už nedělá ani pokuty uložené PČR (vyjma "dodělávek" z minula, dnes to je záležitost celníků). A prohřešky proti nějakým "interním" tarifům/předpisům neřešil snad nikdy. To je věc dopravce, jak si vymůže svou pohledávku...

Adams: 460.060

PS: dnes na nákladu do Opavy sice šestikolo nejelo, ale turnusový peršoun taky ne. Vezlo ho eso 363.018...
Adams
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 319
Registrován: 2-2006


Odesláno Pátek, 15. prosince 2006 - 22:27:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jena: Zdravim a diky. Pritom jsem tou soupravou jel na sotovylet, ale vykourilo se mi z hlavy, co bylo vpredu a co vzadu. Dockal ses toho esa na fleku, nebo jsi odesel driv domu? Ja jsem ho krizoval cestou domu v Trebovicich.
Payus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 68
Registrován: 10-2006


Odesláno Pátek, 15. prosince 2006 - 22:40:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jena: u MHD(revizoři) to pak ta cifra taky leze geometrickou řadou nahoru...a vymahatelné to je...ony se ty zákony zase změnily.i ty interní předpisy jsou dohoda mezi dopravcem a cestujícím...porušení=dohoda o finanční náhradě/pokutě/sankci(at si to každý nazve,jak chce)...a po přenesení na papír je i ta pokuta vymahatelná...přes finanční asi fakt ne ale soudně určitě jo...zvlášť když ty úroky rostou rychle
řešení to má...v nedohlednu (svinovské plato)
Jena
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3645
Registrován: 11-2002
Odesláno Pátek, 15. prosince 2006 - 22:45:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Adams: nedočkal - vlastně dočkal, vjíždělo to do Štitiny, když jsem vycházel z vyhřáté čekárny (mimochodem vybavené 2 pohodlnými křesly ) až po západu slunce. Škoda, ale mě potěšila i barevná sestava 460008/09
Semolina
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 574
Registrován: 2-2006
Odesláno Pátek, 15. prosince 2006 - 22:45:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes snad malé prolomení ledů, na opavském nástupišti na Svinově stála 460. Byla tam sice odstavena, ale stála tam, tak samotinká na 12. koleji.
Ostrava - Karolina; budoucí nová ostravská čtvrť.
Jena
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3646
Registrován: 11-2002
Odesláno Pátek, 15. prosince 2006 - 22:52:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Payrus: vymahatelné to je určitě, ale asi jen soudně. FÚ s tím nemá nic společného. Peníze z pokut udělených ČD (MHD) nejdou do státní pokladny, ale dopravci. Takže do toho FÚ nemá/neměl co strkat nos. Zatímco peníze z pokut udělených PČR tam jdou...
Payus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 69
Registrován: 10-2006


Odesláno Sobota, 16. prosince 2006 - 09:12:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ale rozdíl v tom moc není. u soudu budeš "vinen", protože je to dáno na papíře, a když se tomu budeš vyhýbat,tak tě exekuce taky nemine (nehledě na to že soukromý subjekt už pak vyšší dluh přenechá vymahačské firmě,kteří nasadí splátkový kalendář např. po 7tis./měs. a pak zase exekuce) ...princip bude podobný,jestli ne stejný(možná i horší), a kvůli těmto trouble riskovat zrovna ve 471, kde je i dvojka na naše poměry luxusní, je hloupost. třeba nad tím průvodčí mávne rukou(riskující postih revizora),ale taky v tom vlaku může fungovat nějaký nadšený "diktátor" a ...smůla...úplně zbytečná

(Příspěvek byl editován uživatelem Payus.)
řešení to má...v nedohlednu (svinovské plato)
Bugear
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 213
Registrován: 8-2005


Odesláno Sobota, 16. prosince 2006 - 10:40:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

@Jena: Tak to jsme se skoro potkali, já seděl v gumokole u štítinského přejezdu u nádraží. Ovšem poznamenal jsem si 363.016, pravda, mohl jsem se přehlídnout, ale v tu dobu jsem byl ještě střízliv.
Jinak na 3440 se mi zdálo, že jelo něco delšího než 843, možná 843+043+943. To už jsem střizliv nebyl, takže to mohlo být cokoliv (i když ono to svítilo, takže náklad to být nemohl).

(Příspěvek byl editován uživatelem bugear.)
810: lepší udržovaná koženka než neudržovaná plyš.
Intercity
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 159
Registrován: 8-2005
Odesláno Sobota, 16. prosince 2006 - 12:07:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Adam: Já jsem to eso potkal cca 15:35 ve Lhotě. Než jsem ale stačil vyběhnout ven z čekárny a vytáhnout foťák bylo pryč...
Payus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 73
Registrován: 10-2006


Odesláno Sobota, 16. prosince 2006 - 12:53:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

eso v Opavě?tak to je docela raritka,škoda že jste si ho nevyfotili
řešení to má...v nedohlednu (svinovské plato)
Jena
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3647
Registrován: 11-2002
Odesláno Sobota, 16. prosince 2006 - 17:01:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Payrus: v principu v tom moc rozdíl není, jde jen o to, jakými prostředky se bude oprávněný domáhat své pohledávky. Což může být u soukromých exekutorů ještě ostřejší, že..

Bugear: já mám za to, že to byla 018, ale nakonec, to je fuk.

Intercity: a dnes si mohl mít další šanci, tentokrát se do Opavy podíval tuším stroj 363.026. Ale zase žádnou fotku nemám, jelo to tak pozdě, že už slunko zapadalo (cca v 14.50 odj. ze Svinova)

PS: nemohl by sem někdo informovaný napsat časy těch nákladů?? Resp. zda jezdí denně a tak??
Garfield
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3649
Registrován: 10-2004


Odesláno Sobota, 16. prosince 2006 - 17:27:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jena:
363.026 to nebyla . Ta byla v tu dobu v Lipníku s vlakem 52043.

Spíš to byla 363.010 (vypadá podobně), s vlakem 60040.
ICQ: 202 888 377
Jena
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3650
Registrován: 11-2002
Odesláno Sobota, 16. prosince 2006 - 17:35:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Garfield: možná je všechno, ale jsem přesvědčen, jsem viděl 363.02x... Že bych byl až takový slepejš??
Icetiger
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 89
Registrován: 8-2006


Odesláno Sobota, 16. prosince 2006 - 19:34:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

můžu tu dát akorát nový grafikon ...ale vůbec mi teda nesedí ty průjezdy nákladů ... jezdí si totiž jinak ... asi jak chtějí

viz. můj příspěvěk o 181
VláďaH
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.209.6.26
Odesláno Sobota, 16. prosince 2006 - 20:26:25   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad.Jena:nemohl by sem někdo informovaný
Mohl, ale bude ti tak dobrý na.....
Jezdí to TS 102 - tedy loko 130 v třídenním oběhu.
60040 - kladiva a 6: Ostrava hl.n. 12:45 - Opava 15:07
60041 - kladiva: Opava 17:24 - Ostrava Svinov 18:21
60042 - kladiva: Ostrava Svinov 19:27 - Opava 20:07
60043 - kladiva a 7: Opava 22:29 - Ostrava hl.n. 0:46
V sobotu a neděli jede 60041 a 60042 Lv. Tak kolikrát už to tak jelo?
Jena
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3652
Registrován: 11-2002
Odesláno Sobota, 16. prosince 2006 - 22:37:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

VláďaH: Díky moc. No - v SJŘ jsem (pokud jsem dobře viděl) viděl na všem psanou 163, ale to na věci nic nemění.

Ptáš se, kolikrát už to tak jelo. GVD zatím platí pár dní, v úterý jsem zahlédl 60041 v čele se 163, jelo to relativně podle JŘ, ve čtvrtek jsou info o 60040 se 181/2 (opět relativně podle JŘ), pátek a sobota jsou osobně zmapovány 60040 (opět plus mínus autobus podle JŘ), v sobotu ve Svinově zahlédnut 60041 (opět relativně podle JŘ).

Jo a to eso bylo asi fakt 363.010, páč tahle mašina stála v nákladem v cca 19.20 ve Svinově směr hlavní... Ale zda si tu soupravu přivezla z Opavy nebo brala něco "místního" - to netuším.
Chozé
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.70.30.152
Odesláno Neděle, 17. prosince 2006 - 07:44:02   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chtěl bych se zeptat.Co je pravdy na tom že 471 024 má odejít výměnou za 471 019.Že by Opava putovala do Prahy ?
Payus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 78
Registrován: 10-2006


Odesláno Neděle, 17. prosince 2006 - 08:44:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

už to tak vypadá...v Práglu prostě chtějí,aby jim Opava nebo Ostrava byly co nejblíže
řešení to má...v nedohlednu (svinovské plato)
Icetiger
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 90
Registrován: 8-2006


Odesláno Neděle, 17. prosince 2006 - 08:46:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

cože? to snad neee, ti úředníci na ČD mě už fakt dost se....
Alesl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 330
Registrován: 7-2002
Odesláno Neděle, 17. prosince 2006 - 09:32:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co by tou výměnou získali?
Payus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 80
Registrován: 10-2006


Odesláno Neděle, 17. prosince 2006 - 10:44:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

údajně má 024/025 v sobě nějaký moderní comp(někdo to tu někde už podrobněji popsal,o co jde),který ta 019 nemá,tak si tu moderní pražáci berou (prý na vyzkoušení ,022/023 mají asi málo odzkoušené)...asi na furt. spíš mě na tom zaráží to,že to nevěděli před křtem na jména,takže Opava nebo Ostrava bude "logicky" asi jezdit Praha-Beroun.

>>podle uživatele OH ve vedlejší diskuzi: "do Ostravy poputuje 471.019 výměnou za 471.024"
důvodem opravdu může být to, co popisuje Penik, ale- podle těch , co byli na školení a zaslechli od školitele, že je nemyslitelné, aby někde na periférii jezdily moderní jednotky a centru staré... <<


(Příspěvek byl editován uživatelem payus.)
řešení to má...v nedohlednu (svinovské plato)
Opavacek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1274
Registrován: 10-2005


Odesláno Neděle, 17. prosince 2006 - 11:33:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jestli je to pravda, tak ti pražáci jsou kvalitní (s prominutím) svině!!! Tohle mě opravdu dokáže na****!!!
Trolejbus, můj druhý domov.
PŘES 650 FOTOGRAFIÍ OPAVSKÝCH VOZŮ Þ http://www.mhdopava.ic.cz/

»Profil«
ICQ: 176653451
Alesl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 332
Registrován: 7-2002
Odesláno Neděle, 17. prosince 2006 - 12:15:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Svině nejsou,to by nám poslali 471.001,ale k***y ano.
2m62u
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2
Registrován: 12-2006
Odesláno Neděle, 17. prosince 2006 - 12:46:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Řekl bych, že zhruba dle GVD jezdí i 60043, v úterý kolem 23.30 jsem ho spatřil ve Svinově s nějakým esem, snad 020?
Vlak 60041 by relativně načas jezdit měl, neboť ve Svinově je přípoj na Nex 50500 směr Středokluky...Alespoň tak to bylo v minulých GVD.
Balik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 814
Registrován: 11-2002
Odesláno Neděle, 17. prosince 2006 - 12:57:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Alesl, Opavacek, Icetiger:
Šetřte silná slova a přečtěte si nejprve, jak zhruba funguje aktivní odstavení - např.
Zapa, odesláno Pondělí, 09. října 2006 - 20:03:15, a Penik, odesláno Pondělí, 09. října 2006 - 20:23:33,
a co je telerail - Penik, odesláno Čtvrtek, 14. prosince 2006 - 14:50:35.
Sajtr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 17
Registrován: 11-2006
Odesláno Neděle, 17. prosince 2006 - 13:55:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V sobotu a neděli jede 60041 a 60042 Lv.

60042 jsem potkal minulou neděli a na Lv měl docela dost vozů
Payus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 84
Registrován: 10-2006


Odesláno Neděle, 17. prosince 2006 - 14:01:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Balik: pořád mi tímto není vysvětleno, proč berou pokřtěnou jednotku, když tam jednotky s telerailem už mají...mají 5ks,tak proč by nemohli mít 6...to je jedno,že kolem Práglu bude pendlovat Ostrava nebo Opava...Kdyby tam s telerailem neměli,nebo měli "jen" dvě,tak to pochopím
řešení to má...v nedohlednu (svinovské plato)
Locutus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1576
Registrován: 5-2004


Odesláno Neděle, 17. prosince 2006 - 14:21:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Něco ze včerejška.
ČESKÝ TĚŠÍN 16.12.2006.
 
 
 

OSTRAVA-SVINOV 16.12.2006


 
 
Mě by jen zajímalo kde pak soudruzi ze Solarisu udělaly chybu?
V tom,že místo lžiček začali vyrábět trolejbusy.

PŘES 670 FOTOGRAFIÍ OPAVSKÝCH VOZŮ http://www.mhdopava.ic.cz/
Jena
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3655
Registrován: 11-2002
Odesláno Neděle, 17. prosince 2006 - 14:58:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Locutus: nebyl jsi v tom Svinově náhodou s kamarádem?? A někdo z vás si odjezd 471 točil na kameru??

PS: na jednom z těch snímků jsem zachycen, byť stylem Jára da Cimrman...
Zapa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1189
Registrován: 10-2003


Odesláno Neděle, 17. prosince 2006 - 15:02:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Payus: Tak asi je to jen na odzkoušení. Dále je potřeba tam údajně přehrát SW. Další informace hledejte pokud možno na "471", ať se to tu netříští do dvou diskuzí. Ovšem "svině" můžete nechat tady.
...za všechny svoje činy veliký, někdy budem asi hrozně pykat...
Opavacek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1275
Registrován: 10-2005


Odesláno Neděle, 17. prosince 2006 - 15:03:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jena: To s tou kamerou jsem byl já...
Nebyl jsi pak náhodou v té jídelně?
Trolejbus, můj druhý domov.
PŘES 650 FOTOGRAFIÍ OPAVSKÝCH VOZŮ Þ http://www.mhdopava.ic.cz/

»Profil«
ICQ: 176653451
Jena
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3658
Registrován: 11-2002
Odesláno Neděle, 17. prosince 2006 - 15:10:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Opaváček: v jídelně??
Locutus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1580
Registrován: 5-2004


Odesláno Neděle, 17. prosince 2006 - 15:12:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jena:jídelna na svinově
Mě by jen zajímalo kde pak soudruzi ze Solarisu udělaly chybu?
V tom,že místo lžiček začali vyrábět trolejbusy.

PŘES 670 FOTOGRAFIÍ OPAVSKÝCH VOZŮ http://www.mhdopava.ic.cz/
Opavacek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1276
Registrován: 10-2005


Odesláno Neděle, 17. prosince 2006 - 15:12:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jena: Aha, tak to byl pak ještě někdo jiný. Tam jsme též záhledli jednoho, kterého výdám často v Opavě.
Trolejbus, můj druhý domov.
PŘES 650 FOTOGRAFIÍ OPAVSKÝCH VOZŮ Þ http://www.mhdopava.ic.cz/

»Profil«
ICQ: 176653451
Jena
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3659
Registrován: 11-2002
Odesláno Neděle, 17. prosince 2006 - 15:21:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ne - tak to jsem určitě nebyl já, neb jsem tím Ešusem zase odjel. Do Štítiny...

PS: na "opavské" jsem se svého času vyskytoval často, ale přímo v Opavě mě moc často výdat nemůžeš...
Jena
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3662
Registrován: 11-2002
Odesláno Neděle, 17. prosince 2006 - 16:26:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ještě bych měl technický dotaz: odkud se pouští hlášení rozhlasu ve Štítině a hlavně, kdo jej "nahrával"??

Protože vyjmenovát zastávky osobáku do Těšína v pořadí Háj (možná), Ostrava-Svinov, Ostrava-Kunčice, Chotěbuz a Český Těšín mi připadá drobet ujetý. Ve kterém případě je to asi do uší nejvíc bijící je asi všem jasný. Hlavně, že jedno "nevýznamné" cca 100tisícové město se ve hlášení vynechává...
Locutus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1590
Registrován: 5-2004


Odesláno Neděle, 17. prosince 2006 - 16:52:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

soudě podle toho jak,to hlási v Komárově tak i Štitina je ovládaná z Ostravy a hlasíto to automaticky.Čili hlásíto přibližně 2 až 3 minuty před pravidelným příjezdem a pak při příjezdu vlaku.
Když do Komárova přijíždí vlak od Svinova,tak vlak je pokaždé na stejném místě,když se zapne hlášení upozorńující,že souprava přijíždí k nástupišti.

takže podle mne je to takto:
hlásí to 2 až 3 minuty před pravidelným příjezdem vlaku.
druhé hlášení pak zdřejmě pomocí GPS čidla nebo vysílače umístěného,protože vlak je pokaždé na samém místě když se hlášení při příjedu vlaku k nástupišti zapne.

Může to být samozdřejmě náhoda,ale podezřele častá.
Mě by jen zajímalo kde pak soudruzi ze Solarisu udělaly chybu?
V tom,že místo lžiček začali vyrábět trolejbusy.

PŘES 670 FOTOGRAFIÍ OPAVSKÝCH VOZŮ http://www.mhdopava.ic.cz/
Icetiger
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 91
Registrován: 8-2006


Odesláno Neděle, 17. prosince 2006 - 17:01:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

osobně lituju toho člověka co to musel nakecat ...aby sme si ho mohli poslechnout na nádru ...

myslím si, že paxi dal nějaký ten týden s kecáním pokoj (myslím v reálu)

Jena - je sice pravda, že město výkvět stalinismu (Havířov) je asi důležitá stanice, ale hold se někde soudruzi v Praze sekli ... ono, víš jak - Morava je pro ně Asie ...takže asi ňák tak ...jo a taky vyjmenovat všechny stanice a zastávky v úseku OP-východ - ČT - Čadca ...no, asi by to trošku zabralo delší dobu než 2-3 min než přijede vlak ... a nebo by to kecalo ještě 5min po odjezdu vlaku ...
Intercity
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 160
Registrován: 8-2005
Odesláno Neděle, 17. prosince 2006 - 17:06:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Locotus: Hlášení se spouští podle průjezdu přejezdem. Jinak to hlášení je ujeté skoro všude, v pátek třba v Děhylově hlásili jenom příjezd jednoho vlaku, jednou jsem slyšel i "ze směru Opava-východ do stanice Děhylov, Ostrava-Třebovice, Ostrava-Svinov, Ostrava-Kunčice... Český Těšín přijíždí na kolej 1. od výpravní budovy"
Locutus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1594
Registrován: 5-2004


Odesláno Neděle, 17. prosince 2006 - 17:15:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Intercity:dík za doplnění.
Mě by jen zajímalo kde pak soudruzi ze Solarisu udělaly chybu?
V tom,že místo lžiček začali vyrábět trolejbusy.

PŘES 670 FOTOGRAFIÍ OPAVSKÝCH VOZŮ http://www.mhdopava.ic.cz/
Payus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 86
Registrován: 10-2006


Odesláno Neděle, 17. prosince 2006 - 18:01:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

všechny zastávky vyjmenovávat je nesmysl,ale ty velké nádraží,a určitě ty kde stojí i rychlíky, by vyjmenovávat mohli...rozhodně by mi přišlo logičtější jmenovat Havířov na úkor zastávky Chotěbuz
řešení to má...v nedohlednu (svinovské plato)
Locutus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1602
Registrován: 5-2004


Odesláno Neděle, 17. prosince 2006 - 18:45:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Něco pro pamětníky
 
Mě by jen zajímalo kde pak soudruzi ze Solarisu udělaly chybu?
V tom,že místo lžiček začali vyrábět trolejbusy.

PŘES 670 FOTOGRAFIÍ OPAVSKÝCH VOZŮ http://www.mhdopava.ic.cz/
Opavacek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1277
Registrován: 10-2005


Odesláno Neděle, 17. prosince 2006 - 21:52:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Locutus: Ach jo. To byly časy.
Z kterého roku je ta fotka?

(Příspěvek byl editován uživatelem opavacek.)
Trolejbus, můj druhý domov.
PŘES 650 FOTOGRAFIÍ OPAVSKÝCH VOZŮ Þ http://www.mhdopava.ic.cz/

»Profil«
ICQ: 176653451
Opavacek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1282
Registrován: 10-2005


Odesláno Pondělí, 18. prosince 2006 - 06:52:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Podle EXiFu je fotka z 22.10.2006.
Trolejbus, můj druhý domov.
PŘES 650 FOTOGRAFIÍ OPAVSKÝCH VOZŮ Þ http://www.mhdopava.ic.cz/

»Profil«
ICQ: 176653451
Opavacek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1285
Registrován: 10-2005


Odesláno Pondělí, 18. prosince 2006 - 16:23:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

471 024 v Českém Těšíně 16.12.2006
 
 
 
 
 
 
 
 
471 024 v Ostravě-Svinově 16.12.2006
 

Videa
471 024 z Českého Těšína do Chotěbuze
471 024 z Chotěbuze do Albrechtic u Českého Těšína
471 024 z Horní Suché do Havířova-Suchá
471 024 z Ostravy-Bartovic do Ostravy-Vítkovic
471 024 z Ostravy-Vítkovic do Ostravy-Svinova
ŽST Ostrava-Svinov a jednotka 471 024
Videa sice nevím, jak pro vás budou zábavná, takže pokud vás nezaujmou, tak se omlouvám. Jinak, kdyby jste nevěděli, kdo je ten stín vedle, tak to je kolega Locutus.
Trolejbus, můj druhý domov.
PŘES 650 FOTOGRAFIÍ OPAVSKÝCH VOZŮ Þ http://www.mhdopava.ic.cz/

»Profil«
ICQ: 176653451
maglev
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.195.210.90
Odesláno Pondělí, 18. prosince 2006 - 16:49:40   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

chlapci, už tu dlouho nebyly fotecky ze stavu prací na zastávkách a odbočovacím pruhu na jánské. jsou tam nějaké zásadní změny?
Opavacek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1288
Registrován: 10-2005


Odesláno Pondělí, 18. prosince 2006 - 16:53:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

maglev: Ne. Jaksi se práce zase trošku zadrhli a ani tam moc pracovníků nevidím. Je zima no.
Trolejbus, můj druhý domov.
PŘES 650 FOTOGRAFIÍ OPAVSKÝCH VOZŮ Þ http://www.mhdopava.ic.cz/

»Profil«
ICQ: 176653451
Locutus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1614
Registrován: 5-2004


Odesláno Pondělí, 18. prosince 2006 - 18:15:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Opaváček:den a měsíc je správně,rok už ne.
V tomto vlaku byly jako cestující šotouši ze Zlína-Otrokovic-Ostravy-atd.Je to z 2OO5 foceno před osmou hodinou ranní.Tímto vlakem přijeli šotouši oslavit 100let MHD v Opavě.
Mě by jen zajímalo kde pak soudruzi ze Solarisu udělaly chybu?
V tom,že místo lžiček začali vyrábět trolejbusy.

PŘES 670 FOTOGRAFIÍ OPAVSKÝCH VOZŮ http://www.mhdopava.ic.cz/
Bugear
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 216
Registrován: 8-2005


Odesláno Pondělí, 18. prosince 2006 - 23:47:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Asi před dvěma týdny jsem taky v Jilešovicích slyšel: "Nevstupujte do kolejiště před zastavením vlaku". To by tam dělal tak maximálně sebevrah.
810: lepší udržovaná koženka než neudržovaná plyš.

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace