K-report
 

Fotografování + fotografové + fotogra... Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Fotografování + fotografové + fotografie « Předcházející Další »

  Dialog Autor Příspěvky Stran Posl. příspěvek
Staré archivyMníšek900 16   
  ClosedUzavřeno: Další dialogy již nemůžete zahájit.        

Autor Příspěvek
Standa_blábol
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 259
Registrován: 5-2004


Odesláno Úterý, 19. prosince 2006 - 16:32:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jen si tak říkánm, jestli prodané fotopasy aspoň zaplatí tu ochranku
Vidím jen výjevy...
Jirkas
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 363
Registrován: 8-2003
Odesláno Úterý, 19. prosince 2006 - 17:36:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak to bude super, až bude ochranka vyhánět fotografy :-) Nebo jim znemožňovat záběry :-) Kdybych to měl blíž, tak bych se snad i přijel pobavit, jak se někteří budou vztekat, že jim někdo zakazuje fotit. To by mohla být dobrá show.
A i kdyby ty fotopasy tu "ochranku" nezaplatily, stejně v tomhle organizátorům fandím, protože se mi zdá, že jak se stává foťák čím dál dostupnější, je čím dál víc těch, co si přijedou vyfotit jízdu, kterou někdo jiný zorganizoval a hlavně zaplatil a pak se chovají, jak by jim to celé patřilo. To bývají super výjevy, jak se někteří občas vztekají, že na mikulášském vlaku je cedule s Milulášem, že někde je tabule s logem sponzora a podobně. :-)
Silenymax
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 16
Registrován: 4-2005
Odesláno Úterý, 19. prosince 2006 - 23:45:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

mno huraa a na vrtulniky, letadla a pod ? :D či paralaydink či jak se tomu nadává prostě s vrtulí skoro v pr.... a padákem :D to budou sestřelovat raketama země*vzduch ? :D
Jnd
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 995
Registrován: 4-2003


Odesláno Středa, 20. prosince 2006 - 07:31:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nemam nic proti organizovaným foto axim,(osobně na ně nejezdím)ale nemůže mě přece nikdo vyhodit z nejakého foto fleku pokud nejni majitelem pozemku ??
Ale jak píše Jirkas docela bych se jel jen tak ze srandy podívat
Jena
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3682
Registrován: 11-2002
Odesláno Středa, 20. prosince 2006 - 08:38:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jnd: pokud jsou organizátoři rozumní lidé, nebudou (a ani dost dobře nemůžou) vyhánět lidi, kteří stojí na JEDNOM, jediném kontrétním místě. Na druhou stranu by od těch lidí bylo přinejmenším fér, kdyby i na tu jednu fotku přispěli, byť jen symbolickou částkou.
Nějaké "perzekuce" proti různým "stíhačům-neplatičům" však plně podporuju a schvaluju.
Kralupan
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 444
Registrován: 6-2006


Odesláno Středa, 20. prosince 2006 - 14:13:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

mam dotaz pro Krysoleta: nevim jestli si to ještě pamatuješ, když byla oslava trati Brno-Zastávka tak si jel na postrku obilí z Miroslavi nebo jak se to jmenuje, posílal sem ti i tu fotku jak si nás fotil. Potřeboval bych vědět jestli to jelo pod číslem Manipuláku a nebo toho Pn co jede asi z Hrušovan. Popisuju si fotkxÿ a ted nevim jestli tam mam napsat číslo Mn nebo Pn, byl bys tak hodnej a zjistil mi to??
Saxiradim
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 121
Registrován: 11-2005


Odesláno Čtvrtek, 21. prosince 2006 - 18:47:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Plně souhlasím s placenými akcemi za které se řádně platí, ale má to i jeden háček...
Stejně se může stát, že za placené akce zaplatíte a posléze Vás stejně někdo napadne, že neplatíte. Takže ve výsledku je to tak, jako když jste na fleku a neplatíte... -ne, to byl jen tak na zamyšlení pro některé nejmenované
Každý nemůže být nejlepší, ale my se o to snažíme.... www.saxi.cz

K 130. výročí tratě Zdice - Protivín vyšel u SAXI soubor s desíti pohledy historických staničních budov z období 1875-1930.
Duš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 501
Registrován: 2-2005


Odesláno Čtvrtek, 21. prosince 2006 - 19:04:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Saxiradim: na to je jednoduchý a levný recept ... Proč ti platící nemají nějaké vysačky, třeba s logem akce? Pak lehce poznáš kdo, co a jak! Tohle je běžná praxe například při focení ve veřejně přístupných jeskyních ... dostaneš na viditelné místo samolepku s nápisem, třeba, "foto" nebo "kamera" a průvodce ví, že je vše ok ...
Krysolet
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1921
Registrován: 10-2004


Odesláno Čtvrtek, 21. prosince 2006 - 19:40:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kralupan: směrem do Miroslavi jsme jeli jako Pn 1. nsl. 62920 (742.306, dvojče 333+162 a dvě prázdné rakve), zpátky s loženým vlakem jako Pn 62921. Jinak ta fotka od tebe tehdy nedorazila - možná jsem měl přežranou schránku. Můžeš ji poslat znovu?

Sám sobě šotoušem:
 
Lukash
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1200
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 21. prosince 2006 - 19:44:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fotíte někdo na NIKON D50?

Jaké s tím máte zkušenosti. Díky
http://www.webpark.sk/traffic/pfy/aktual.htm
- stránky hlavně o střídavých pantografech -
Kralupan
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 457
Registrován: 6-2006


Odesláno Čtvrtek, 21. prosince 2006 - 22:20:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Krysolet: díky mockrát, tu ftku teda pošlu znova až se ktomu dostanu

Lukash: nefotím na tento foták ale chci ho a lidi kteří ho mají říkají že je prej dost dobrej a zatim sem nepotkal nikoho kdo by řikal že je s jedinou věcí nespokojenej. Prej že dělá ilepší obraz než D70...ale má mín funkcí, ale prej nepodstatnejch funkcí
Jka2005
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 17
Registrován: 12-2006
Odesláno Pátek, 22. prosince 2006 - 10:25:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nikon D50 mám pár měsíců a je super, ale trochu hlučnější. Přece jenom zrcadlo a závěrka jako u analogu. Velice rychle zaostřuje a menu není v češtině. Pár fotek je na http://jka2005.sweb.cz
Jtb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 715
Registrován: 3-2005
Odesláno Pátek, 22. prosince 2006 - 10:27:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kralupan: Prej že dělá ilepší obraz než D70

Nesmysl. Snímač je stejný a pokud jde o firmware, ten se dá zupgradovat. Údajně jediná výhoda D50 je v tom, že má o něco lepší šumovou křivku. Co se funkcí týče, podsvícený stavový displej nebo oddělené kolečko na ovládání závěrkového času nejsou zrovna nepodstatný. Krom toho je D70 bytelnější a líp se drží.

Kvalita obrazu u zrcátek ale závisí především na použitých objektivech.
Jtb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 716
Registrován: 3-2005
Odesláno Pátek, 22. prosince 2006 - 10:29:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jka: Velice rychle zaostřuje

To není věc těla, ale objektivu. Asi máš 18-55, která má fakt hodně rychlý ostřící mechanismus, ale opticky dost kulhá.
Lukash
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1201
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 22. prosince 2006 - 21:01:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No já si ho koupil zatím v KITu se zákl. objektivem než se naučím, pak koupím kvalitnější skla a za tři dny už z toho lezou použitelný fotky. Ano taky jsem překvapen jakou to má rychlost.
No že by se mi špatně držel, je lehkej, jsem zvyklý na zrcadlovku se 4.tužkovýma baterkama, takže si nestěžuju. Ono to taky je o ceně, taky jsem pokukoval po D40 ale v obchodě mi ji známý rozmluvil, že není moc dobrá, že 50ka je nejlepší v poměru cena/kvalita. Viz vzorek (po zmenšení cca 40% původní a komprimaci ze 4MB na 150 kb...)

 
 
http://www.webpark.sk/traffic/pfy/aktual.htm
- stránky hlavně o střídavých pantografech -
Jtb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 717
Registrován: 3-2005
Odesláno Pátek, 22. prosince 2006 - 23:27:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mezi D50 a D40 jso obě ořezané D70, ale mají zásadní rozdíl. Zatímco D50 řezali lupénkovou pilkou a leckde to bylo dokonce ku prospěchu věci, D40 vzali pilou motorovou. A teď ani nemá cenu ji kupovat, stojí skoro stejně, jako D50. Jo za rok, to bude s objektivem někde u 10k...

K držení: mě osobně ta D50 přišla už moc malá a titěrná, ale pořád je to zázrak proti D40 nebo skoro všem Canonům. To musíš mít buď holčičí ručičku, nebo se smířit malíčkem plandajícím ve vzduchu. Anebo podvěsit bateriový grip.

Je paradoxní, že D70 je sice tři roky starej foťák, ale z hlediska výbavy a "dojmu" je z celý desítkový řady (40/50/70/80) nejblíž profifotidlům.

No, ale to je šumák. Gratuluju k pořádnýmu fotidlu a doporučuju okamžitě začít fotit ještě do rawů. Já takhle proflákal skoro rok, kdy jsem fotil obvykle do JPEGů a ty fotky nestojej technicky za moc (červenec 05-květen 06). Kdyby se ti sekal při spouštění Nikon Capture, dej vědět, poradíme, co nám bylo porazeno...

(Příspěvek byl editován uživatelem JTB.)
Kralupan
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 470
Registrován: 6-2006


Odesláno Sobota, 23. prosince 2006 - 10:23:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jtb: je pravda že se D70 už neprodává??
Mr_lachtan
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 114
Registrován: 3-2006


Odesláno Sobota, 23. prosince 2006 - 10:28:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kr: už cca rok...
Jtb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 721
Registrován: 3-2005
Odesláno Sobota, 23. prosince 2006 - 11:16:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kralupan. Lachtan: pravda to je, ale poslední kousky se ze skladů vyprodávaly ještě v srpnu a za fantastický peníz. U megafota stálo tělo D70 nějakých 16-17k. To bylo něcíčko...

Od loňska se totiž D70 prodává v inovované verzi D70s. De facto stejná, má jen větší displej, jinou očnici a jiný firmware, ten si ale může kdokoli upgradovat i na původní D70. Tohle je král dneška, kterého asi stojí za to sehnat, až se budou definitivně vyprodávat. D80 je sice fajn, má hodně pixlíků, ale tvarově a zpracováním jako by byla o kousek blíž D50. Pocitově se D70 z novinek vyrovná nejlevněji D200, ale za nesrovnatelně vyšší peníz.
Kubíček
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.70.82.182
Odesláno Sobota, 23. prosince 2006 - 14:51:35   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A co si zkušenější železniční fotigrafové myslí o Olympusu E-500? Cenově je teď srovnatelný s D50, ale přijde mi, že všichni fotí na Nikon...:-) Je s Olympusem něco špatně?
Lukash
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1203
Registrován: 5-2002
Odesláno Sobota, 23. prosince 2006 - 15:42:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Taky jsem po E-500 pokukoval ale bylo mi řečeno jediné - šum...

Nj :-)
http://www.webpark.sk/traffic/pfy/aktual.htm
- stránky hlavně o střídavých pantografech -

Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.146.132.22
Odesláno Sobota, 23. prosince 2006 - 15:47:12   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Podívej se na recenzi na wwww.fotografovani.cz. Nejrychleji najdeš úplně dole - ve srovnávací tabulce. Podstatné je že zrcadlovky od Olympusu mají menší čip a tím pádem podstatně větší šum - viz výňatek z recenze:
Stejně jako u dřívějších modelů, zrcadlovky formátu 4/3 se stále potýkají s velkým šumem na vysokých citlivostech. To vše díky menší ploše snímače, kde jsou snímací buňky menší než u konkurence, která ve většině pracuje s rozměry snímače APS (cca 23,3 x 15,5 mm). Na citlivostech ISO 100, 200 a 400 není problém, snímky jsou velmi dobré a šum se výrazněji neprojevuje. Problém nastává při přechodu na tzv. rozšířenou citlivost, kde se již šum začíná projevovat silněji, typicky barevným zrnem. Dá se říci, že šum na ISO 800 odpovídá zhruba tomu, čeho dosahují konkurenční zrcadlovky (Nikon D70s, Canon 350D) na ISO 1600.

Je to neocenitelné v horších světelných podmínkách, kdy ze stínů můžeš v Photoshopu vytáhnout ještě nějakou kresbu. Při tom ale dost vzrůstá šum, takže čím míň ho tam je před zpracováním, tím lépe. Rozdíl už je i na citlivosti 400. S Nikonem D70, který mám úplně v pohodě, s tím Olympusem bych se trochu bál. Ale u D70 je nutné upravovat fotky v Photoshopu či jiném editoru. Kdo chce dokonalé snímky, tak to ale dělá stejně i s jiných foťáků. A důsledně manuálně vyvažovat bílou. Na druhou stranu je Oly menší a lehčí. Kolikrát si myslím, že mně fotobrašna s D70 přelomí, takže jde o to kdo čemu dává přednost, jestli technické kvalitě snímku, nebo jiným věcem.

Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.146.132.22
Odesláno Sobota, 23. prosince 2006 - 15:48:35   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vidím, že než jsem to napsal, tak mně někteří předběhli...
Kubíček
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.70.82.182
Odesláno Sobota, 23. prosince 2006 - 16:05:19   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Díky :-).
Bitevní_kočka_pitipačka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 46
Registrován: 11-2005


Odesláno Sobota, 23. prosince 2006 - 20:36:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

D70s: Tohle je král dneška
Celkem odvážné tvrzení pro starší (i když hodně povedený) šotoaparát. Při vzniku D70 super, ale vývoj trošku postoupil... A taky nejsou jen digitály s červeným trojúhelníčkem, Pentaksáci a Kanoňáci to asi vidí trošku jinak

přijde mi, že všichni fotí na Nikon

MŇŇAAUUUUUU
Saxiradim
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 128
Registrován: 11-2005


Odesláno Sobota, 23. prosince 2006 - 21:30:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vždy to tak bude

- každý hájí svojí značku a jen tak asi nepřejde na jinou...
Každý nemůže být nejlepší, ale my se o to snažíme... www.saxi.cz


Pro kalendářní rok 2007 vyšly u SAXI opět železniční kalendáře

Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.146.132.22
Odesláno Sobota, 23. prosince 2006 - 22:39:20   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Máte pravdu není jenom Nikon. Já jsem měl předtím kinofilmový Canon EOS50. Při rozhodování který digitál to u mně vyhrál Nikon kvůli objektivu 18-70. Canon v setu žádný takový nenabízel a za tu cenu je to velice slušné sklo... Já osobně mám fototechniku jako nutné zlo, focení mně v zásadě až tak nebaví. Radši bych chodil, koukal na mašinky s rukama v kapsách a doma si to pak z hlavy stáhnul do PC...
TB
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.102.30.192
Odesláno Sobota, 23. prosince 2006 - 22:58:03   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

focení mně v zásadě až tak nebaví. Radši bych chodil, koukal na mašinky s rukama v kapsách a doma si to pak z hlavy stáhnul do PC...

Tak to je džouk dne!
753006
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 778
Registrován: 7-2004


Odesláno Neděle, 24. prosince 2006 - 16:20:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Takhle vypadali šotouši před čtvrtstoletím
 

Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.146.132.22
Odesláno Neděle, 24. prosince 2006 - 16:58:42   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Můze to být trochu neobvyklé, ale jiný příklad. Počítačového maniaka baví pořád se vrtat v PC. Já mám počítač jako nástroj. Stejné je to i s tím fotografováním. Chci mít výsledný produkt, který za mně tak jak chci nikdo neudělá, takže se s tím musím otravovat sám... Něco jiného je koukat na průjezd vlaku jen tak a pěkně si ho vychutnat a něco jiného přes hledáček fotoaparátu. To z toho průjezdu nic moc nemám a ještě obavy,jestli fotka vyjde jak chci...
Jtb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 722
Registrován: 3-2005
Odesláno Neděle, 24. prosince 2006 - 23:33:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rozhodně není jen Nikon. Ale mezi českými "advanced" šotouši výrazně převažuje. I proto, že v základních setech nebízí asi nejvíc muziky za nejmíň peněz. D50+18-55 či D70(s)+18-70 právě díky bundlovaným sklům slavila hodně velký úspěch. Ono je to fakt i o pocitu. D70 je dospělý kus fotidla, za ty samý prachy nabízí Canon zoufale neergonomický EOS300/350, který patří spíš do holčičí ruky, než kamkoli jinam.

A král dneška, Nikon D70s? Ano, pořád je. Z celé své generace (40/50/70/70s/100) toho nabízí fakt nejvíc. A zatím jsem ani nenabyl dojmu, že by D80 nebízela krom pixelů, pár funkcí a pokročilejšího FW něco navíc. Leckde naopak. Proto je u Nikonů dalším krokem vzhůru jen D200 a pak nějaký derivát D2...

A konkurence? Canony zmapované nemám, ostatní zatím nezaujali...ale přihodím tip. Vyprodávají se Fujifilmy S2 a někde jsem viděl tělo za 35k. I když to má svý mouchy, je to profitělo s bajonetem Nikon F.

Když se nad tím zamyslíme ale trochu z nadhledu, pro šotiče je de facto jedno, jaký zrcátko mu klape v rukou. Jde o to, aby nějaké klapalo...

U mě osobně rozhodlo třebas i to, že jsem měl nějkou chvíli služební tělo a věděl jsem, co umí. IMHO s
Krysolet
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1928
Registrován: 10-2004


Odesláno Pondělí, 25. prosince 2006 - 09:00:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jsem velmi potěšen, že se po dlouhém půstu opět podařilo ulovit jedného šotúša:
 
Bitevní_kočka_pitipačka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 47
Registrován: 11-2005


Odesláno Pondělí, 25. prosince 2006 - 11:22:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

mezi českými "advanced" šotouši výrazně převažuje
Tak to už je trochu moc, ne? Zaměňuje se tu pár dvacetiletých výrostků s D70 (kteří se nejvíce prezentují na inetu) za většinu "advanced" šotouštva v republice. To je fakt nesmysl.

nabízí Canon zoufale neergonomický EOS300/350
Canony jsou možná poněkud malé, ale "zoufalé" to zase není. A řešením je např. BG...

A konkurence? Canony zmapované nemám, ostatní zatím nezaujali
To je možná chyba. Nové sady Pentaxů K10D, K100D, u Canonu pak EOS 400D - to jsou hodně zajímavé mašinky. Víc než rovnocenná konkurence pro D80, tím spíš pro D70...
MŇŇAAUUUUUU
Saxiradim
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 130
Registrován: 11-2005


Odesláno Pondělí, 25. prosince 2006 - 15:10:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kočko, nezoufej při vánocích...

Souhlas s Tebou, mě zas přijde, že kolem mě se "pletou" krom digimejdlíčkářů-kvantitářů samý "Kaňoňáci".... Jde o to, mezi jakou skupinkou se dotyčný pohybuje a jaký má nadled nad "světem" a celkovou konkurencí.
A když jednou začneš na nějaké značce - já v ´93 na Canonu 50, pak jsem o něj přišel a šel na další Canon už jen pro některé "nádobíčko", které jsem k tomu vlastnil - pak těžko půjdeš na jiný. V "digiéře" jsem bez velkého rozmýšlen šel pro již zmíněný důvod na 350D...

A pro moje potřeby vcelku dobrá mašinka... ...ale netvrdím, že není nic lepšího...každé má svoje...
Každý nemůže být nejlepší, ale my se o to snažíme... www.saxi.cz


Pro kalendářní rok 2007 vyšly u SAXI opět železniční kalendáře
Šari
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 480
Registrován: 11-2005


Odesláno Úterý, 26. prosince 2006 - 00:36:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Když flaška, tak pořádná a pro všechny
 
--> ŠOTING 4EVER !!! <--

810 The best of motorové vozy
14Tr The best of trolejbusy

E - mail: ckd.zlin@seznam.cz

Jtb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 723
Registrován: 3-2005
Odesláno Úterý, 26. prosince 2006 - 12:12:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pitiplačka: těch "pár dvacetiletých výrostků" čítá jen na ŽP hodně přes deset. A kéž by mi bylo zase 20...

Nikdo neříká, že na Canony nikdo nešotí. Naopak, ale já opravdu nejen znám, ale i pouze potkávám především Nikoňáky. Takže jak to řekl Radim, trochu nadhledu, třeba se vážně pohybuju jen mezi špatnou společností.

BG? Ano, velmi sympatická vychytávka, ale není ani nejlehčí (mě to sice je šumák, naopak radši těžší a stabilnější tělo, ale už jsem slyšel i negativní názory), natožpak nejlevnější. Kolik stojí Hähnely na Canony? 3-4k? To jsou desítky procent z ceny startovního setu poloprofi DSLR, a to je sakra argument, ne?
Jnd
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1014
Registrován: 4-2003


Odesláno Úterý, 26. prosince 2006 - 12:33:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Když vidim tu flašku tak mi nedá nenapsat,že jsem asi před hodinou kupoval v areálu Bubenského nádraží sud Plzně,dokonce jsme dokonce jely přes 3 ojetý koleje .....piffko už se chladí na balkoně
Standa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 605
Registrován: 3-2004


Odesláno Úterý, 26. prosince 2006 - 19:11:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jtb:
těch "pár dvacetiletých výrostků" čítá jen na ŽP hodně přes deset. A kéž by mi bylo zase 20...

Nedělej ze sebe takovýho starce. O moc víc ti není. :-)))
ICQ: 250-751-966
Jtb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 724
Registrován: 3-2005
Odesláno Úterý, 26. prosince 2006 - 19:53:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Standa: Tobě ale taky ne, tak bys moh pocit odcházejícího mládí znát...
Saxiradim
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 137
Registrován: 11-2005


Odesláno Úterý, 26. prosince 2006 - 22:01:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ještě k "Jtb"

A konkurence? Canony zmapované nemám...

muj kolega "SAXík" tu trpěl, jako utlačený "kaňoňák" a našel tohle - tak to sem mám dát hlavně pro ostatní...
http://www.fotoroman.cz/techniques/canon300_nikon70.htm

I když jde o starší srovnání, CANON má dnes například poměrně dost slušnou 400D, někomu to může ještě otevřít oči...
Každý nemůže být nejlepší, ale my se o to snažíme... www.saxi.cz


Pro kalendářní rok 2007 vyšly u SAXI opět železniční kalendáře
Jtb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 726
Registrován: 3-2005
Odesláno Úterý, 26. prosince 2006 - 23:24:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kralupskej floutek nám tu rozjel pěknej flamewar, který se vine jak červená nit snad všema diskusníma fórama o fotografii. Ode dneška nevyjímaje ani k-rep.

Zaujala mne jedna věta pana Pihana z odpovědí na jeden linkovaný dotaz: Nenechte se ale ovlivnit. Jsem hluboce přesvědčen, že oba přístroje jsou fakt dobrý a rozdíly jsou kosmetické. Rozhodujte se citem - udělá vám to radost.

Takže tak. Nikoni s Canony válčí nejen prostřednictvím bláznů na diskusních fórech, ale i ve vývoji. A protože onen EOS 400D náhodou zase bojuje na férovku s D80, bude to zase jen o tom citu a subjektivních dojmech. U mě na ně vyhrávají Nikony. Pravda, pokud bych byl profík a nosil na zádech 2x EOS1D Mk.II a "bílý vobjektivy", budu se na celou věc dívat asi zase jinak. Pro mé amatérské focení s občasným přívýdělkem tímtéž ale tak nějak lépe sedí Nikon.
Pepík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 478
Registrován: 4-2005


Odesláno Středa, 27. prosince 2006 - 19:01:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Krysolet: Njn, v Brně na Hbf. se loví qualitně

 
 
Brejlovci na trati 251
Jena
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3710
Registrován: 11-2002
Odesláno Středa, 27. prosince 2006 - 20:04:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Šmankote - dyť von tu hydru fotí úúplně proti slunku. Fuj....
Mixmouses
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 212
Registrován: 1-2006


Odesláno Středa, 27. prosince 2006 - 20:19:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nee, on fotí slunko po hydře...
Bureš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1459
Registrován: 8-2005


Odesláno Středa, 27. prosince 2006 - 21:08:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Třeba se snažil ulovit Krysoleta :-)
ICQ -> 21 65 33 068
Mira
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 143
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 27. prosince 2006 - 22:31:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Bureš+Krysolet:
apropo Jaký máš Krysolete turnus v úseku Bojkovice-Bylnice, budeš se tam vyskytovat do silvetra?
Karloslt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1246
Registrován: 2-2005


Odesláno Čtvrtek, 28. prosince 2006 - 15:26:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

753006: kde a kdy to je foceno?
předpokládám 524.1110 + 475.179...
http://www.trat087.info - http://karel-loko.net - http://motovozy.vlaksim.cz

ICQ 264305638
Luboš_ct
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3368
Registrován: 9-2002


Odesláno Čtvrtek, 28. prosince 2006 - 17:12:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mira:
Prásknu ho za něj, mužeš tam čekat jak dlouho chceš, ale tam ho nepotkáš:-)
Krysolet
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1940
Registrován: 10-2004


Odesláno Pátek, 29. prosince 2006 - 12:48:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Třeba se snažil ulovit Krysoleta

Spíš Mallarda...

Mira: jak správně napsal můj tiskový mluvčí , strýčkův výskyt je v daném úseku prakticky vyloučen, páč od tohoto GVD PJ Maloměřice jedí jen po Nesovice. Jedině snad nějaká mimořádnost by mě mohla zavát na daleký východ.
753006
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 798
Registrován: 7-2004


Odesláno Sobota, 30. prosince 2006 - 21:03:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Šotouš jedlovský,snažíc se mi uprchnout na kole,což se mu dá se říci podařilo,páč kvalita foto je mizerná....(ono to okno na 810 bylo taky kvalitně zasr....)
 

jo,škoda že se mi včera nepodařilo ulovit šotouše rumburského,obzvláště vyvedený exemplář,šotící si v mlze nejdřív 742,pak hromadu uhlí,kolejnici,výhybku a další netradiční prvky...
753006
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 800
Registrován: 7-2004


Odesláno Sobota, 30. prosince 2006 - 22:10:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Soutěžní otázka:Kde je focen tento hektor:
 
Krysolet
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1952
Registrován: 10-2004


Odesláno Sobota, 30. prosince 2006 - 22:18:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na nádraží?
753006
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 801
Registrován: 7-2004


Odesláno Sobota, 30. prosince 2006 - 22:32:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Krysolet:za 3 body
Mallard
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 316
Registrován: 5-2006


Odesláno Sobota, 30. prosince 2006 - 22:46:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Krysolet :...Spíš Mallarda...

Mně ne.S Terezkou jsem jel zatím jednou a ten den se mne nikdo nesnažil zvěčnit.Naštěstí.
Šošon
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 172
Registrován: 3-2006
Odesláno Neděle, 31. prosince 2006 - 11:39:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

753 006: Já jsem tě viděl, jak jsi mě zahlídnul, tak jsi hned mazal zpátky do tý 810 a bylo mi jasný, že jdeš pro foťák, tak jsem se zdekoval... Tak snad příště
753006
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 803
Registrován: 7-2004


Odesláno Neděle, 31. prosince 2006 - 12:12:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Šošon:Však mi to bylo také hned jasné,jen sem si nebyl jistej,kterej z Vás dvou místních to byl,jetli ty,nebo Milynho....kdybych si dřív vypnul blesk,tak sem tě měl,ale skočil mi tam nejdřív blesk a než sem to přehodil,tak si byl rychlejší......ale jinak je to dobrá zábava,ne?....
Šošon
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 173
Registrován: 3-2006
Odesláno Neděle, 31. prosince 2006 - 12:40:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

753006: To jo, já tě mám tuším ulovenýho jednou ve Chřibský v 843 006 .... Tak si na tebe budu dávat bacha
Panacek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 58
Registrován: 12-2006
Odesláno Neděle, 31. prosince 2006 - 13:02:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Není ten hektůrek v Krásný Lípě?
753006
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 804
Registrován: 7-2004


Odesláno Neděle, 31. prosince 2006 - 13:21:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Šošon:jj,pamatuju,kameře se nedá utýct
ad Panáček:ne
Šošon
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 174
Registrován: 3-2006
Odesláno Neděle, 31. prosince 2006 - 20:49:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

753006: Ten hektor tipuju, že je v Rbk. Ten domek napravo by moh být útulek traťáků.

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace