K-report
 

Archive through 25.leden 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Schotousch nový živočišný druh » Staré archivy » Archive through 25.leden 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Romancb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1
Registrován: 1-2006
Odesláno Pondělí, 02. ledna 2006 - 18:48:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

chtěl sem se zeptat.jaká norma hovoří o tom,jak je velká zastávka?když už tam nesmějí lidi kouřit.tak by to chtělo nějak specifikovat.děkuji za odpověd.
Vikijous
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 324
Registrován: 4-2003
Odesláno Pondělí, 02. ledna 2006 - 19:01:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Naše úspěchy - přidán rok 2005
http://loko.goo.cz/recenze.php

Objeven nový poddruh šotouše:
Schoto pietus - jezdící pokládat věnce na pomníky železničních neštěstích.

Při této příležitosti jsme do místa neštěstí vyslali dva naše zástupce, aby zde alespoň svou účastí symbolicky uctili památku obětí nehody. Několik minut pondělního podvečera tak strávili redaktoři Pösel a Maštalíř u pomníku nedaleko místa neštěstí. V době před 18. hodinou, kdy k nehodě došlo, zde byli jedinými přítomnými. Pozůstalí a přeživší účastníci položili věnce a zapálili svíčky již za denního světla.

....

Při této příležitosti byly vysláni naši zástupci (šéfredaktor a zástupce rubriky Nehody), aby uctili památku obětí položením smutečního věnce.

Věnec nám bezplatně poskytla fa. Vázání kytic a věnců paní Lidie Hahnové z Kravař (Nábřežní 120, Kravaře, tel. 553 673 302), za což jí velmi děkujeme.

Prográmky pro BAHN
7tr4
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 231
Registrován: 6-2005
Odesláno Pondělí, 02. ledna 2006 - 20:48:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ono spíš jde o to, že tomu o čem bych se bavil s jinými lidmi a zajímá je to moc nebo vůbec nerozumím. Navíc, když někam jedu za dopravou tak se tam snažím nejezdit jenom kvůli tomu. A znám lidi, kteří na dopravní akce chodí skoro každej víkend.
Trolejbusy Škoda 7Tr a 8Tr jsou nejkrásnější trolejbusy, které znám!!!

Schotousch stirbt nicht !!!!

trolejbusykladno.wz.cz
Quex
Administrátor

Číslo příspěvku: 2880
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 02. ledna 2006 - 21:24:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

chtěl sem se zeptat.jaká norma hovoří o tom,jak je velká zastávka?když už tam nesmějí lidi kouřit.tak by to chtělo nějak specifikovat.

Doporučoval bych se podívat do zák. č. 361/2000 Sb. - pravidel provozu na pozemních komunikacích. Zastávka je vymezena prostorem mezi dopravní značkou "Zastávka tramvaje" apod. a označníkem zastávky a přilehlým nástupištěm, jako je ostrůvek, část chodníku apod.

A znám lidi, kteří na dopravní akce chodí skoro každej víkend.

No, v pubertě to celkem chápu, ale bohužel osobně znám 30leté šotouše, kteří každý víkend někam jezdí fotit... Nemusím ani dodávat, že jsou samozřejmě svobodní, bez známosti... Nesmí se to prostě přehánět a snaž se mít celkový rozhled, aby ses mohl bavit i s jinými lidmi a neskončil jako šotouš, který je schopen se bavit jen o tramvajích...
...bude třeba zvládnout zákony po našem...
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4413
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 02. ledna 2006 - 22:00:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jo, taky znám lidi(?), který jeli qůli páře někam 25.12 ve 4:40. a moje zdůvodnění, proč nejedu s nima (že je to na mě moc brzo) nemohli(y) ani trochu pochopit.
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
pouze plynulá doprava může být ekologická
Zlin__24tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 635
Registrován: 3-2005
Odesláno Úterý, 03. ledna 2006 - 08:46:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No já jsem teda šotouš k pohledání. 27.12. jsem byl rozhodnut jet do Banské Bystrice, i kdybych měl někde ukradnout auto (no naštěstí se to diplomaticky vyřešilo - doprava tam a zpátky)... Ale zase ten šotovýlet zato stál...sem šotoušil od rána do tmy
http://trajfly.wz.cz - novinky z provozu MHD ve Zlíně a Otrokovicích, rozsáhlá fotogalerie....
ICQ: 271 444 785
Tim
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.160.83.100
Odesláno Úterý, 03. ledna 2006 - 16:36:02   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vikijous: Nejzajimavejsi je, ze na venecek museji mit sponzora, to par korun nenajdou, ale pak jsou schopni zasponzorovat akci s Lizou. To mi k sobe nejak nepasuje
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1376
Registrován: 8-2003
Odesláno Úterý, 03. ledna 2006 - 22:01:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A vy od nich někdo snad čekáte něco smysl dávající?
...Život je kabaret a flám!
Chytrej bůh kabaret dal nám - tak měj rád svůj kabaret!
Vikijous
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 326
Registrován: 4-2003
Odesláno Středa, 04. ledna 2006 - 08:34:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bkp: no to by mě ani ve snu nenapadlo
Ale jako varietní číslo dobré...
Prográmky pro BAHN
Zaza
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 58
Registrován: 8-2004
Odesláno Středa, 04. ledna 2006 - 08:45:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Timíku, Timíku, ty jednou špatně skončíš. Až něco předvedeš, tak pak kritizuj a dávej rozum ...
Vikijous
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 327
Registrován: 4-2003
Odesláno Středa, 04. ledna 2006 - 09:35:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tim: Je to prosté. Za ušetřené penízky za věneček udělají akci s Lizou. Věneček ke věnečku, korunka ke korunce - a jede se.
Prográmky pro BAHN
Vrbam
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 990
Registrován: 7-2003
Odesláno Středa, 04. ledna 2006 - 12:37:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Quex: dokažu se bavit nejen o vlacích i s jinými lidmi, po trati pořád neběhám spíše ten už jen fotky ze stanice, počty nových fotek se spíše už klesají a babu nemám a je mi 21, tak co teda jsem?
Tak a řada 843,043 a 943 z PJ Chomutov je fuč.
Kupme českou verzi Dm 12 a budeme všichni šťastní.
843 016-7, 363 070-4 = moje favoritky
Jena
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2817
Registrován: 11-2002
Odesláno Středa, 04. ledna 2006 - 13:23:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vrbam - seš tučňák...

Dnes ráno si ke mě přisedli na "čtverku" 2 výletníci mířící do hor. Cca 50letí chlapíci. Mimo jiné tam probírali, kolikrát vylezli za rok 2005 na ten který kopec. Výkon jednoho byl 98x Lysá, tuším 27x Javorník a kupa dalších méně "frekventovaných" kopců. Druhý z toho nebyl nijak ohromen, takže na tom byl asi podobně. Debatu vedli samozřejmě o turistice. A moc dobře vím, že podobných lidí tam jezdívá kupa. Špičkové výkony jsou i 365x Lysá/rok + další různé výlety...

Takže bych zůstal v klidu, pokud vyrazíš na trať třeba 2x do měsíce a že se kamarády bavíš o dráze atd.

Osobně se s kamarády taky spíš bavím o dráze protože je to taky baví, s kamarádkami o lecčem různém. Ze své zkušenosti mohu říct, že než různé drby kdo, s kým, proč, jak atd... tak to vyjdou ty mašinky přinejměnším nastejno. Spíš lépe, brejlovcovi pomluvy ublížit nemůžou.

Výhoda těch "horolezců" je jen v tom, že na to snadněji překacají i nějakou tu něžnější polovičku lidstva. Ale své kamarádky bych spíš překecal k občasnému výletu na koleje (spojenou třeba s nějakou příjemnou přestávkou na oběd) než 100x na tu Lysou....
Michalk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 135
Registrován: 1-2005
Odesláno Středa, 04. ledna 2006 - 15:12:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

100x na Lysou, to musí být pěkná nuda... Kdyby to bylo aspoň na 100 různejch kopců, tak neřeknu, ale mě osobně potřetí (no, možní i podruhý) už by to nebavilo. To by bylo pro mě, příležitostného šotouše projížděče něco jako kdybych měl 100x projet jednu trať... Pěkná nuda
7tr4
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 235
Registrován: 6-2005
Odesláno Středa, 04. ledna 2006 - 16:10:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pro mně by byla taky nuda projet po několikáté tu samou trať
Trolejbusy Škoda 7Tr a 8Tr jsou nejkrásnější trolejbusy, které znám!!!

Schotousch stirbt nicht !!!!

trolejbusykladno.wz.cz
Tim
Neregistrovaný host
Odeslán z: 147.32.80.9
Odesláno Středa, 04. ledna 2006 - 18:55:44   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zaziku, Zaziku, trhni si
Proc jste zrusili navstevni knihu? Bojite se reakci na nove sotoreportaze?
Vrbam
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 992
Registrován: 7-2003
Odesláno Čtvrtek, 05. ledna 2006 - 00:18:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jena: diky, takovou reakci jsem necekal
Tak a řada 843,043 a 943 z PJ Chomutov je fuč.
Kupme českou verzi Dm 12 a budeme všichni šťastní.
843 016-7, 363 070-4 = moje favoritky
Vikijous
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 328
Registrován: 4-2003
Odesláno Čtvrtek, 05. ledna 2006 - 09:29:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

http://www.tyden.cz/text.asp?rid=6&show=text&tid=18872

Vypadalo to na rychlý konec, ale znovuotevření úzkokolejky z Duranga pomohlo úspěšně přežít. Více než sto let stará dráha v současnosti přiváží několikrát denně v originálních vagonech stovky turistů. Jízdenky je v sezoně nutné objednat dlouho dopředu. Američané při pohledu na parní lokomotivu hýkají posvátným nadšením a při snaze ukořistit co nejlepší záběry by se snad nechali i přejet.


Prográmky pro BAHN
Cogwheel
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.228.94.242
Odesláno Čtvrtek, 05. ledna 2006 - 09:46:00   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Úzkokolejka Durango - Silverton je asi opravdu nejprofláknutější muzejní železnice v USA.
Vrbam
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 993
Registrován: 7-2003
Odesláno Čtvrtek, 05. ledna 2006 - 11:09:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

při pohledu na parní lokomotivu hýkají posvátným nadšením a při snaze ukořistit co nejlepší záběry by se snad nechali i přejet.

takove moresy jsou i u nas - treba Luzna 25. a 26.6.2005
Tak a řada 843,043 a 943 z PJ Chomutov je fuč.
Kupme českou verzi Dm 12 a budeme všichni šťastní.
843 016-7, 363 070-4 = moje favoritky
Petr_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1440
Registrován: 4-2003
Odesláno Středa, 11. ledna 2006 - 22:31:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Že by typický projev šotouše? Sledujte úzkorozchodky ode dneška 22:04 - boj s větrným mlýnem v přímém přenosu!!!
Ein Volk, ein Kaiser, ein Dampf, eine Spur, eine Kupplung!
Rum
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 291
Registrován: 12-2004
Odesláno Úterý, 17. ledna 2006 - 14:53:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V jedné knize s antickými citáty jsem našel toto:"Vetera extollimus recentium incuriosi."

Heslo přímo jak stvořené pro šotouše.

PS: Aby jste si mohli lámat hlavu s překladem, tak jsem český překlad "provedl nečitelně".
Česky to znamená: "Vychvalujeme staré a nevšímáme si nového."
D–vo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1425
Registrován: 2-2004
Odesláno Úterý, 17. ledna 2006 - 18:41:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zvolil jsem si do podpisu taky jeden šotoušský "antický" kytát...
Quis non amat Laminatea, non amat homines                           Profil
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1529
Registrován: 8-2003
Odesláno Úterý, 17. ledna 2006 - 19:18:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

D-vo: ???
Mohl bych požádat o přeložení onoho citátu i pro nás cizích jazyků neznalých (popř. včetně toho minulého)?
Díky předem...
...Život je kabaret a flám!
Chytrej bůh kabaret dal nám - tak měj rád svůj kabaret!
Karloslt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 652
Registrován: 2-2005
Odesláno Úterý, 17. ledna 2006 - 23:07:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vetera extollimus recentium incuriosi." = "Vychvalujeme staré a nevšímáme si nového." (přečtu všechno ) (ale stejně jsem to překládal)

Quis non amat Laminatea, non amat homines = Kdo nemiluje laminátku, nemiluje lidi
http://karel-loko.wz.cz - web nejen o železnici
http://motovozy.vlaksim.com - Atlas motorových vozů Č(S)D
ICQ 264305638
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1536
Registrován: 8-2003
Odesláno Úterý, 17. ledna 2006 - 23:35:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Quis non amat Laminatea, non amat homines = Kdo nemiluje laminátku, nemiluje lidi

Ach tak.
Typický příklad...
...Život je kabaret a flám!
Chytrej bůh kabaret dal nám - tak měj rád svůj kabaret!
D–vo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1427
Registrován: 2-2004
Odesláno Středa, 18. ledna 2006 - 19:34:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dyť říkám, typický šotoušský kytát. Jen je tam jedna chybička, má tam být buď Laminateam, nebo Laminateas, ale už je to popraveno. A to "milování" bych raději překládal jako "mít rád".
Quis non amat Laminateas, non amat homines                          Profil
Petr_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1459
Registrován: 4-2003
Odesláno Středa, 18. ledna 2006 - 19:37:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)


Ein Volk, ein Kaiser, ein Dampf, eine Spur, eine Kupplung!
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1541
Registrován: 8-2003
Odesláno Středa, 18. ledna 2006 - 20:06:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Když mě už to přijde jako schotouský citát...
Milovat, mít rád, kde je hranice?

popraveno

To byl překlep?
...Život je kabaret a flám!
Chytrej bůh kabaret dal nám - tak měj rád svůj kabaret!
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4496
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 18. ledna 2006 - 20:56:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tady je někdo laminátkofil.... a dosahuje trakčního orgasmu
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
pouze plynulá doprava může být ekologická
Petr_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1466
Registrován: 4-2003
Odesláno Středa, 18. ledna 2006 - 21:09:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, já mám pocit, že Jendovi v Dresdenu tlaminátky volako chýbajú... a už mu z toho hrabe.
Ein Volk, ein Kaiser, ein Dampf, eine Spur, eine Kupplung!
Karloslt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 654
Registrován: 2-2005
Odesláno Čtvrtek, 19. ledna 2006 - 00:53:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

D-vo: Jen je tam jedna chybička Taky jsem na to koukal (ale radši držel hubu, tolik toho z latiny neumim )


ale jinak

Bkp: Milovat, mít rád, kde je hranice?

těžko říci...
http://karel-loko.wz.cz - web nejen o železnici
http://motovozy.vlaksim.com - Atlas motorových vozů Č(S)D
ICQ 264305638
D–vo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1431
Registrován: 2-2004
Odesláno Čtvrtek, 19. ledna 2006 - 19:30:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Myslím, že hranice je jasná...

Popravit byl úmyslný překlep.
Quis non amat Laminateas, non amat homines                          Profil
Poručík_pihrt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 300
Registrován: 5-2004
Odesláno Sobota, 21. ledna 2006 - 10:22:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mám otázku. Kdo byl nejslavnějším českým šotoušem?
Najde te li v mém příspěvku chybu, gratuluji neboť se stávate jejím majitelem.
GtG
Neregistrovaný host
Odeslán z: 212.71.129.172
Odesláno Sobota, 21. ledna 2006 - 11:04:11   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kdo by? No přece Jáááááááá!!!!!!
milo
Neregistrovaný host
Odeslán z: 84.42.167.125
Odesláno Sobota, 21. ledna 2006 - 11:09:48   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pihrt: Nejslavnějším českým šotoušem byl jednoznačně Antonín Dvořák.
Poručík_pihrt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 302
Registrován: 5-2004
Odesláno Sobota, 21. ledna 2006 - 11:31:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Správně pane Milo.
Najde te li v mém příspěvku chybu, gratuluji neboť se stávate jejím majitelem.
D–vo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1440
Registrován: 2-2004
Odesláno Sobota, 21. ledna 2006 - 19:26:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nejslavnějším českým šotoušem byl bezpochyby Jára Cimrman.
Quis non amat Laminateas, non amat homines                          Profil
3260
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 866
Registrován: 10-2003
Odesláno Neděle, 22. ledna 2006 - 10:46:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

kamarád potkal v Brně na hlavním Pepíčka Laufra - taky pěknej Sotouš
Nesotoušská doprava
Tykadláč.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 84.42.248.239
Odesláno Neděle, 22. ledna 2006 - 11:58:21   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

3260: Kdo? Laufer a nebo kamarád?
3260
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 867
Registrován: 10-2003
Odesláno Neděle, 22. ledna 2006 - 11:59:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kamarád, ale on nemá net a tak tu nepřispívá.
Nesotoušská doprava
Miram
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 66
Registrován: 11-2005
Odesláno Neděle, 22. ledna 2006 - 13:43:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A současným nejslavnějším šotoušem světa je Michael Jackson,dokonce měl několik modelových kolejišť a po Evropě se vozil vlakem od SBB....
Cogwheel
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.228.94.242
Odesláno Pondělí, 23. ledna 2006 - 08:24:40   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na svém ranči "Wonderland" měl i parní úzkokolejku na vožení dětí, s kterými se kamarádil.
Vikijous
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 340
Registrován: 4-2003
Odesláno Pondělí, 23. ledna 2006 - 09:23:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

D–vo:Nejslavnějším českým šotoušem byl bezpochyby Jára Cimrman.
nasoupil-vystoupil-sklidil-vykázal
Prográmky pro BAHN
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4524
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 23. ledna 2006 - 09:38:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jinému bych žebřík půjčil, ale hájkovi naser!
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
pouze plynulá doprava může být ekologická
Vihorlat_snina
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 26
Registrován: 6-2005
Odesláno Pondělí, 23. ledna 2006 - 11:24:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

lana - nůše - cepíny - závory
Neberte se moc vážně, děláme to pro sebe!
D–vo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1442
Registrován: 2-2004
Odesláno Pondělí, 23. ledna 2006 - 22:08:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dovolíte, abych vám potřásl pravicí?
Quis non amat Laminateas, non amat homines                          Profil
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4537
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 24. ledna 2006 - 07:56:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

to dítě je sice na cestě, ale nepřijede vlakem
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
pouze plynulá doprava může být ekologická
P. Fajgl
Neregistrovaný host
Odeslán z: 81.19.46.66
Odesláno Úterý, 24. ledna 2006 - 08:00:56   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

oddělení stromů u trati...
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4538
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 24. ledna 2006 - 09:31:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

krištov - to bude ten jeho harant
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
pouze plynulá doprava může být ekologická
D–vo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1443
Registrován: 2-2004
Odesláno Úterý, 24. ledna 2006 - 17:02:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

- A teď nejtěžší otázka: Jestlipak víte, kdo jsem já?
- To tedy nevím.
- Taky Hájek!
Quis non amat Laminateas, non amat homines                          Profil
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4543
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 24. ledna 2006 - 18:58:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

já jenom vim, že nesmim řikat žebřík
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
pouze plynulá doprava může být ekologická
3260
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 894
Registrován: 10-2003
Odesláno Úterý, 24. ledna 2006 - 20:14:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já jsem taky Hájek. Michal Hájek
Nesotoušská doprava
353
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 542
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 24. ledna 2006 - 23:02:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak, tak. Každý vlak - okamžitě zapsat...
Vy píšete levou rukou ???
Vědomosti je třeba bezpodmínečně dostat do vojáka v to.
MHD: http://www.trolejbus.cz - železnice: http://pshzd.wz.cz - ICQ 269-400-981

R_b
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 400
Registrován: 3-2005
Odesláno Středa, 25. ledna 2006 - 10:22:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na železnici, dějou se věci,
na dráze jsou zaměstnáni švarní mládenci.
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1430
Registrován: 5-2005
Odesláno Středa, 25. ledna 2006 - 13:40:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vy jste se tu snad všichni zbláznili. Já už taky blbnu, ale takhle...
schémata, budoucnost, historie, nákresy, zvuky ''''Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
Tr_man
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1152
Registrován: 1-2005
Odesláno Středa, 25. ledna 2006 - 14:28:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nakrmit, přebalit ... podojit, podestlat.

353: Jak kdy!
Šotouš je taky člověk, i když na to nevypadá.
Kdyby škola začala hořet, tak bych ještě přikládal!!!
Nové stránky o pardubické MHD
Jirka_Š
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 59
Registrován: 6-2003
Odesláno Středa, 25. ledna 2006 - 15:24:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

...ale teprve s pomocí strojvedoucího, topiče a jeho lopaty s lokálním anestetickým účinkem se mi podařilo Pekárkův špičák extrahovat...
R_b
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 401
Registrován: 3-2005
Odesláno Středa, 25. ledna 2006 - 16:04:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

...zaskočila ho změna jízdního řádu ze zimního na letní a on se supící lokomotivou v zádech prchal před rychlíkem Praha - České Budějovice až vykolejil u stanice Středoplky...
Tr_man
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1153
Registrován: 1-2005
Odesláno Středa, 25. ledna 2006 - 16:24:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Podívej Přemku, některé národy si ruce vůbec nepodávají, třeba Japonci. Ti se jen ukloní. Nebo eskymáci. Myslíte, že si v té zimě sundávají rukavice? Nesundávají, jen si třou nos o nos.

On něco řekne, on něco řekne, já chci něco říct, ale on něco řekne.... Jsem rád, že spí...
Šotouš je taky člověk, i když na to nevypadá.
Kdyby škola začala hořet, tak bych ještě přikládal!!!
Nové stránky o pardubické MHD

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace