K-report
 

Archive through 16.březen 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Nejotřesnější zážitky na ČD » Staré archivy » Archive through 16.březen 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Sp_cake
Neregistrovaný host
Odeslán z: 160.218.203.153
Odesláno Sobota, 25. února 2006 - 21:22:43   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jen za odpoledne: 1)Neohlášené odvěšování 010 v předposlední stanici, 2)opět netopící vůz-přestavší (češtináři prominou) topit po podjetí změny napěťové soustavy, 3)pokus pověřeného pracovníka špatně odečíst v KMB doplatek pro 1.třídu.
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3063
Registrován: 1-2005
Odesláno Neděle, 26. února 2006 - 20:51:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tomu neohlášenému odpojování se nedivím. Kamoš jednou jel z Brna do Nezamyslic, byl to nějaký osobák v cca 19:10. Jela 851 + nějaký vagon, nevím už, co to bylo, ale něco, co mi k 851 nepasovalo. Protože nechtěl poslouchat řev motora, sedl si do vagónu. No, a když se mu zdálo, že 15 minut čekání ve Vyškově je nějak moc, tak se vyklonil a zjistil, že motoráček už je někde v Ivanovicích...
ICQ: 321725091
Halfmister
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 221
Registrován: 2-2005
Odesláno Neděle, 26. února 2006 - 22:14:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nejotřesnější zážitek na ČD: Její vedení.
To je těch malérů na světě málo?
Pavlík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 163
Registrován: 5-2005
Odesláno Neděle, 26. února 2006 - 23:25:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Anebo to neustálé zpoždění některých vlaků. Některé vlaky jely pouze párkrát za celý GVD včas. Na co ten GVD vůbec je???
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 119
Registrován: 11-2005
Odesláno Neděle, 26. února 2006 - 23:45:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Už se vám někdy stalo, že byste dostali od průvodčí přes držku? Mně se to stalo předevčírem. Ve vlaku -hl.n-Vršovice přišla taková krátce ostříhaná blondýna, ukázal jsem jí doklad a krátce se zadíval na fotografii, co měla na visačce. Zeptala se mě" "Co se vám tak líbí na tom štítku?" Odpověděl jsem: "Ale nic, jen koukám na to, že jste s těmi dlouhhými vlasy, co máte na tý fotce, vypadla hezčí." Prásk! Takovou facku jsem v životě od ženský nedostal. Ještě teď mám oteklou h..u. Než jsem se stačil vzpamatovat, byla pryč. Naštěsní jsem už vystupoval, tak k dalšímu konfliku už nedošlo.Spolucestující byli rádi-příjemné zpestření (pro ně) ranního cestování. Blbý keci, to je holt moje.

Jinak mi to připomnělo, zážitek, co se mi stal asi před 2 lety v Pardubicích. Jel jsem v "Béčku" v prvním voze a chtěl vystupovat. Ovšem zaseklé dveře. Páka pro otevření už byla dole, dveře malinko pootevřené.Kopal jsem do nich a nic. Nechtělo se mi utíkat k druhým dveřím a tak jsem to vzal s 2 metrovým rozběhem. Bohužel v té poslední chvíli dveře zvenku otevřela výpravčí (a jestě ke všemu mooc pěkná kočka) stačil jsem zařvat už jenom "BACHA!" a vylétl jsem na ní z vlaku podobným zapůsobem, asi jako když ve středověku skákali chlapi na ženský. Samozřejmě, že mých 105 kg nemohla ustát a tak jsem se váleli na nástupišti ve sněhu. Takovou ostudu bych nikomu nepřál zažít. Chtěl jsem jí to okamžitě vysvětlit, ale vleže na sněhu, kdy přemýšlíte, zdali máte všechny kosti vcelku, to není zrovna jednoduché. Cestující se na peróně řezali smíchy, stejně jako fíra, který stál ve dveřích esa a čekal na rozkazy k podepsání. Nakonec to dopadlo tak, že jsem jí doprovodil mírně kulhající do kanclu, několikrát se omluvil a pokračoval svou cestou. Když jsem jí pak někdy ještě viděl, tak jsme se vždy na sebe smáli. Kde teď je, nevím, v Pcích jsem jí už dlouho neviděl.
Psí web o služebních pomůckách GVD
Halfmister
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 223
Registrován: 2-2005
Odesláno Pondělí, 27. února 2006 - 07:45:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pes38: Ty vo..! Nó, holt některý ženský tenhle typ komplimentů nemaj rády.

Ale ta druhá příhoda je dobrá. Ta by se hodila do Bakalářů.
To je těch malérů na světě málo?
Jena
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2906
Registrován: 11-2002
Odesláno Pondělí, 27. února 2006 - 11:16:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pes38: wow
Máš 2 možnosti:
1) byla to nějaká šílená feministka, která má za to, že v ženách vidí muži jen ten sexuální objekt (řečeno slovy sufražetky Květy Hošek) nebo
2) vzala to tak, že ji chceš naznačit, že s těmi krátkými vlasy vypadá děsně a ona si přitom myslí opak (jinak by ten účas asi totiž nenosila) a děsně se urazila.

Každopádně - nafackovat cestujícímu/zákazníkovi bylo od ní v této situaci (nic špatného ani urážlivého si neřekl) dosti riskantní, páč kdyby sis stěžoval, asi by měla problém. Ale v této situaci je asi člověk rád, že je rád...

Ta druhá příhoda je supr, jen - ten pád do sněhu v Pardubkách asi byl dosti tvrdý, co? Moc ho tam totiž nebývá....

Můj nejčervější nejhorší zážitek je ze sobotního rána, když se viděl (neštěstí jen viděl, jel sem jinam) soupravu vlaku R880 Ova-Jeseník: 843+043+943+010+010+010+843!!! Ty bafíci+843 pak z Krnova pokračovaly jako R822 do Olomouce. Nasadit tyhle vozy na rychlík, jo je fakt síla.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 20007
Registrován: 4-2003
Odesláno Pondělí, 27. února 2006 - 12:22:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Když už jiné nejsou... U nás už se náhrady nevystavují, není odkud, prostě daný vůz nejede vůbec...


Každopádně - nafackovat cestujícímu/zákazníkovi bylo od ní v této situaci (nic špatného ani urážlivého si neřekl) dosti riskantní, páč kdyby sis stěžoval, asi by měla problém.

Nevím, ale nejspíš by z toho nějak vybruslila, bo to přímo nesouviselo s výkonem služby. A že takhle bude nějaká reagovat, s tím se holt musí počítat
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Jena
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2907
Registrován: 11-2002
Odesláno Pondělí, 27. února 2006 - 12:59:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

M-Z: ona se zeptala a dostalo se jí upřímné a naprosto slušné odpovědi. Její reakce byla nepřimeřená. Navíc - s výkonem služby to aspoň částečně souviselo, páč dotaz/odpověd se týkal služebního identifikačního štítku.

nás už se náhrady nevystavují, není odkud, prostě daný vůz nejede vůbec...

Když to vezmu takto, tak místo aby jela na tom R sólo 843, tak ty bafíci byly ještě super...
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 20018
Registrován: 4-2003
Odesláno Pondělí, 27. února 2006 - 15:05:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ona se zeptala a dostalo se jí upřímné a naprosto slušné odpovědi.

Ne však z jejího pohledu... Upřímnost občas bolí
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Jena
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2909
Registrován: 11-2002
Odesláno Pondělí, 27. února 2006 - 16:38:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

M_Z: to jo...
Jpnk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 200
Registrován: 9-2005
Odesláno Pondělí, 27. února 2006 - 20:27:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Pes38 lepší facka než obvinění z sexuálního harašení
Bude hůř,dobře už bylo.
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 121
Registrován: 11-2005
Odesláno Pondělí, 27. února 2006 - 22:26:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jpnk: To je pravda.

Ale takovohle reakci bych nečekal. Čekal bych:"Co si to dovolujete?" nebo:"Co je Vám do toho?" ale tohle fakt ne. Stěžovat si nebudu, neměl jsem se plést do jejích os. záležitostí...:-)

Jena: Ta druhá příhoda je supr, jen - ten pád do sněhu v Pardubkách asi byl dosti tvrdý, co? Moc ho tam totiž nebývá....

No bylo tam spíše více ledu než sněhu, ale měli jsme oba štětí, že byly všechny kosti vcelku.

Tak mám asi prvenství- to že cestující napadl vlakovou četu, jsem už slyšel, ale to, že by vlaková četa napadla cestujícího, o tom jsem nikdy neslyšel.
Psí web o služebních pomůckách GVD
Doktor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 594
Registrován: 4-2003
Odesláno Pondělí, 27. února 2006 - 22:48:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Třeba facka od průvodčí byla odplata za poražení výpravčí v Pardubicích. Takže je to teď 1:1
železnice » http://lokomotivy.euweb.cz | MHD Brno » http://tramvaj.wz.cz
Vikijous
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 385
Registrován: 4-2003
Odesláno Úterý, 28. února 2006 - 20:14:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

bo to přímo nesouviselo s výkonem služby a ta vysačka není služební pomůcka? (pro Psí web)
A na co tam ta fotka je? Třeba si Pes potřeboval zkontolovat, jestli ve vlaku neřádí f(al)ešná průvodčí. No bylo by to ještě o něčem jiném, kdyby mu třeba vyrazila zub, rozbila brýle (kdyby je měl) nebo druhou chytil od vagónu a třeba si rozbil čelo. To by šlo asi osobní/služební stranou.

Jinak ta druhá historka je dost dobrá
Prográmky pro BAHN
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 125
Registrován: 11-2005
Odesláno Středa, 01. března 2006 - 00:09:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Služení pomůcka je to jen pro tu průvodčí.... Na visačku se může podívat každý bez rizika, to je jasné. Ale tu osobní poznámku jsem si měl hold odpustit.....
Psí web o služebních pomůckách GVD
Hejk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 10
Registrován: 1-2006
Odesláno Středa, 01. března 2006 - 08:45:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pes38 - včera při předávce jsem potkal Pardubickou perónovou výpravčí a trochu se poptal jestli to náhodou nebyla ona a že ne!Popis kočky totiž sedí jen na tuto-dnes už asi rok paní a ostatní výpravčí jsou dost staré škatule.Proto se chci zeptat:opravdu pád do sněhu byl v Pardubicích??
Helmut
Neregistrovaný host
Odeslán z: 193.179.144.2
Odesláno Středa, 01. března 2006 - 10:18:58   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nejotřesnější zážítek na ČD???
Sledování činností pánů inženírů v PJ Trutnov, to stojí zato zatím výsledky jejich činnosti:
1) ztráta několik hnacích vozidle, a další budou následovat
2) zlikvidování jídelny dokonce 2x
3) zlikvidování kantýny v depu
4) odbourání uklízeček v depu
Co bude následovat dál ??
Asi odříkání vlaků vzhledem k současné situaci ve vozovom parku
RaJ
Neregistrovaný host
Odeslán z: 80.251.248.35
Odesláno Středa, 01. března 2006 - 11:37:30   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

PJ Trutnov: to je nějaké stravovací zařízení?
Jena
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2915
Registrován: 11-2002
Odesláno Středa, 01. března 2006 - 11:40:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ztráta několika hlacích vozidel

Ztratit lze pravda lecco, ale nemyslíte, že jim ta vozidla byla "odejita"? Nemyslíte, že přišel příkaz z vyšších míst a bylo vymalováno?
Helmut
Neregistrovaný host
Odeslán z: 193.179.144.2
Odesláno Středa, 01. března 2006 - 12:05:54   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad RaJ: jestli si myslíš že jseš vtípnej.....
Helmut
Neregistrovaný host
Odeslán z: 193.179.144.2
Odesláno Středa, 01. března 2006 - 12:12:07   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Jena: nejlepší je se vždy vymluvit na někoho jiného vždy o tom rozhodl někdo jiný my si myjeme ruce
Arj
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 524
Registrován: 9-2005
Odesláno Středa, 01. března 2006 - 12:43:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

o tom rozhodl někdo jiný

Jednak na draze o dislokaci vozidel* vzdy "rozhodoval nekdo jiny" - konkretne na urovni nejvyssiho ridiciho clanku,
jednak s postupujicim kapitalismem toto rozhodovani nekdo daleko vyse je naprosto bezne.

* Viz treba nejvetsi hustota zeleznicniho provozu v Britanii [jeste v dobach jednotnych British Rail] byvala v noci, kdy se menil grafikon > stovky lokomotiv a vagonu se pretahovaly z jednoho depa do jineho, odkud musely nasledujici pondeli vyjet na trat.
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 127
Registrován: 11-2005
Odesláno Středa, 01. března 2006 - 22:41:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hejk: Jo, bylo to v Pardubicích před 2 lety v zimě (štíhlá bruneta, ještě dnes bych jí pozanal). Ale už jsem jí tam dlouho neviděl, nevím, jestli tam ještě je.
Psí web o služebních pomůckách GVD
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 20061
Registrován: 4-2003
Odesláno Čtvrtek, 02. března 2006 - 04:23:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hejk:
V Pcích je vícero „peroňaček”? Já tam vídám pravidelně pouze jednu...
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 128
Registrován: 11-2005
Odesláno Čtvrtek, 02. března 2006 - 10:00:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MZ: Já tamteď vídám taky jen jednu. Není to ona. (Ale to, že tam vídám jednu, ještě neznamená, že jich tam nemůže být víc :-))
Psí web o služebních pomůckách GVD
Jena
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2920
Registrován: 11-2002
Odesláno Čtvrtek, 02. března 2006 - 11:29:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pes38: nebo už nemusí být "peroňačka".... A nebo její současná absence může být výsledkem nějakého dřívějšího pádu do peřin, ale do jiných, jinak a s někým jiným než byl Pes38......
Bugear
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 90
Registrován: 8-2005
Odesláno Čtvrtek, 02. března 2006 - 16:30:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ještě k té visačce, co pozoruji u nás na 317, tak se na té své fotce snad žádný z průvodčích sobě nepodobá. Nechápu na co je tam vůbec mají.
810: lepší udržovaná koženka než neudržovaná plyš.
Jpnk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 203
Registrován: 9-2005
Odesláno Čtvrtek, 02. března 2006 - 18:15:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Pes38 a Pce. Laufka štíhlá cca 160 cm dnes cca 26 let a "zdravé plíce"?
Bude hůř,dobře už bylo.
Hejk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 11
Registrován: 1-2006
Odesláno Čtvrtek, 02. března 2006 - 20:36:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin zlivský,Pes 38:
Jestli dobře počítám tak laufek jsou v Pce 3 ks.
Jpnk:
nejenom "zdravé plíce" ale někdy si všiměte i krásné pihy.
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 129
Registrován: 11-2005
Odesláno Čtvrtek, 02. března 2006 - 20:50:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jena:Jo, to je možný.

Možná sem natvrdlej, ale co se myslí "zdravými plícemi"? Nikdy sem to neslyšel. Jestli je to tohle,ale vzhůru nohama, než na obrázku, tak to sice pasuje, ale ne ta výška, kdyby měla 160 cm, tak bych jí prvapodobně přelétl a ne narazil koleny do ramen. Jinak byla vysoká stejně jako já, tj. +-180cm.

Asi vyhlásíme celostátní pátrání
Psí web o služebních pomůckách GVD
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4273
Registrován: 5-2002
Odesláno Neděle, 05. března 2006 - 23:26:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Polský vagón v rychlíku Praha - Polsko:



Můžete mi někdo vysvětlit, jak se to dělá?
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3113
Registrován: 1-2005
Odesláno Neděle, 05. března 2006 - 23:31:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To je sníh nebo vysypaná kyselina sírová z akumulátorů?
ICQ: 321725091
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4275
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 06. března 2006 - 00:19:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sníh. Ale kudy se tam dostal?
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
Halfmister
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 271
Registrován: 2-2005
Odesláno Pondělí, 06. března 2006 - 06:08:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Že by netěsnost dveří?
Ženský nebo chlast, jednou si na to dno sáhneš.
Hejk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 12
Registrován: 1-2006
Odesláno Pondělí, 06. března 2006 - 08:22:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Určitě foceno na R 200/1 Silesia,protože jsem to už taktéž zažil,ale jinak moc dobré vozy !
Jena
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2924
Registrován: 11-2002
Odesláno Pondělí, 06. března 2006 - 10:53:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To nic není, už sem zažil i cca pěticentimetrovou souvislou vrtvu na celém představku....
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4277
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 06. března 2006 - 11:03:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hejk: Trefa. Foceno 5.2. v 22:26 krátce před příjezdem do Pardubic. Jinak k těm vozům též nemám námitky.
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
Jakub
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 658
Registrován: 8-2003
Odesláno Pondělí, 06. března 2006 - 18:06:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To je sníh. V tomto čase naprosto běžné. Do vozu se dostane všemožnými skulinami a netěsnostmi. Přechodové můstky bývají taky krásně bílé...
ICQ: 155-617-186
Jakub
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 659
Registrován: 8-2003
Odesláno Pondělí, 06. března 2006 - 18:13:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Lichá Pannonia, noc ze 30. na 31.12.05, vozy ČD:



ICQ: 155-617-186
Regent
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 151
Registrován: 3-2005
Odesláno Úterý, 07. března 2006 - 12:39:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pes38: Obě příhody jsou DOST dobrý...

Napadá mě teď jiná situace, asi bych to nenazýval nejotřesnějším zážitkem, ale napíšu to sem. Stalo se to někdy před Vánoci v roce 1993 nebo 1994 v Blansku. Na nádraží čekalo nejméně 50 lidí na příjezd osobáku na Brno a nejméně polovina z nich stála v prostoru první koleje, po které měl ještě projet posunující díl se čmelákem. Ozvalo se hlášení: "Žádáme cestující, aby ustoupili z první koleje. Po koleji se bude posunovat" (nebo něco v tom smyslu). NIKDO nereagoval. Asi za půl minuty se ozvalo hlášení znova: "Vy nerozumíte česky v tom kolejišti?! Vypadněte stama!" Všichni zareagovali...
Ruprt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 139
Registrován: 10-2005
Odesláno Úterý, 07. března 2006 - 13:11:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já si zas pamatuju, jak kdysi v Zábřehu probíhalo služební hlášení pro posunovače nějak takhle
"Arnošte, budem sunout ty Easy, běž tam, opakuju, běž na ty Easy"

Dlouho nic.

"Kurva Arnošte, běž na ty Easy, doprdele už"
Huples
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 34
Registrován: 2-2005
Odesláno Úterý, 07. března 2006 - 13:49:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jakub:To mě nijak neudivuje, už jsem psal několikrát do diskusí na www.vlaky.net, že nám těmito šroty dělají ČD v Rumunsku ostudu. Srovnejte s tím, co nasazuje na Pannonií CFR
Arj
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 541
Registrován: 9-2005
Odesláno Úterý, 07. března 2006 - 14:12:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na nádraží čekalo nejméně 50 lidí na příjezd osobáku na Brno a nejméně polovina z nich stála v prostoru první koleje, po které měl ještě projet posunující díl se čmelákem ... asi bych to nenazýval nejotřesnějším zážitkem

Proc ne? Protoze nakonec prece jen ustoupili a nikoho ten posunujici dil nesmetl?

Mozna, ze to opravdu neni otresny zazitek, ale dost presne ukazuje vztah zeleznice ke svym zakaznikum - padesat cestujicich, cekajicich na konkretni vlak, musi ustoupit kvuli tomu, aby se nekolik vagonu pretahlo na druhou stranu stanice, kde pak cekaly nekolik dalsich hodin.
Jpnk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 213
Registrován: 9-2005
Odesláno Úterý, 07. března 2006 - 14:55:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

AD Arj no nevím,ale čekat na vlak v kolejišti není dobrý nápad(dnes je to dokonce zakázané),na tramvaj nebo autobus taky nečekáte v silnici(nejlépe v proti směru).
Bude hůř,dobře už bylo.
Jakub
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 665
Registrován: 8-2003
Odesláno Úterý, 07. března 2006 - 15:38:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Huples: Toto jelo "jenom" do Budapešti. Diskuze na vlaky.net nečetu, to už bych nedělal nic jiného
ICQ: 155-617-186
Regent
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 152
Registrován: 3-2005
Odesláno Úterý, 07. března 2006 - 15:39:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Arj, Jpnk: Souhlas s Jpnk, čekat v kolejišti na vlak neni zrovna nejlepší nápad. Mě na tom nejvíc zarazilo to, že na slušnou první výzvu výpravčího nikdo nereagoval. Být na jeho místě, taky by mě to naštvalo.
Regent
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 153
Registrován: 3-2005
Odesláno Úterý, 07. března 2006 - 15:43:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ruprt: Jasně, našly by se i ostřejší varianty hlášení, ale dle mne je trochu rozdíl, jestli výpravčí seřve pomocí rozhlasu svého známého Arnošta anebo cestující.
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 138
Registrován: 11-2005
Odesláno Úterý, 07. března 2006 - 16:03:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já trochu odbočím k přecházení koleji tam, kde je nadchod. Jednou jsem taky přecházel a jelo zrovna nějaké ECčko či co. Nechal jsem ho projet :-) a pak přešel a zrovna tam stál výpravčí a hned se do mě pustil. "Co si to myslíte pane, že pro Vás ta cedule neplatí? Co kdyby Vás něco přejelo?!" Ten jeho tón bych Vám přál slyšet. Já ostře odpovídám: "Kdyby mě něco přejelo, tak bych byl přejetej a pravděpodobně i mrtvej. Mě už by to bylo jedno a vy byste měl starosti se zpožděním vlaku a z úklidem toho, co by ze mě zbylo!" Přál bych vám vidět ten jeho pohled.

Jinak jasný-přes koleje se chodit nemá, ale právě ta cedule s nápisem "ZAKÁZÁNO" přitahuje lidi a dost lidí tam půjde PRÁVĚ proto, že je tam ta cedule a že se to "nesmí". Proto by tam měla být cedele:"Přechod jen na vlastní nebezpečí". A chodilo by tam o polovinu méně "civilů",než dnes. Za to vám ručím.
Psí web o služebních pomůckách GVD
Arj
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 543
Registrován: 9-2005
Odesláno Úterý, 07. března 2006 - 17:27:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Diky za pouceni, jak to chodi na mensich ceskych stanicich. Priznavam, ja uz jsem ze stanice/zastavky bez poradnych nastupist nejel ani nepamatuji.

Jinak ovsem prujezd nakladu - primo vzorovy - jsem zazil minuly tyden v Lyonu na nadr. Part-Dieu (coz je TGVeckova stanice, vyznamem v siti bych ji srovnal tak s Porubou-Svinovem). Nekolikrat opakovane hlaseni, ze u prvniho nastupiste - hrany A bude projizdet vlak a necht lide odstoupi a davaji pozor. Pak se "priritil" naklad - jeho rychlost odhaduji na 20 km/h, touto "vysokou" rychlosti projela cela delka vlaku podel cele delky nastupiste a pak za nim zase zacal zrychlovat.

Takze se omlouvam za off-topic, ale ono to opravdu jde bez rvani na zakazniky, bez ohrozovani bezpecnosti a podobneho.
Flexo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 272
Registrován: 7-2005
Odesláno Úterý, 07. března 2006 - 18:38:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To je docela klika - chytit ve Francii nákladní vlak... To se nedivím, že si můžou dovolit se s tím takhle párat...
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3136
Registrován: 1-2005
Odesláno Středa, 08. března 2006 - 18:38:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dneska se mi málem podařilo vypadnout z R 933. Stál jsem v posledním voze na zadní plošině, najednou vlak přibrzdil před stanicí, kde jsem chtěl vystupovat, chytil jsem se posuvných dveří a ... ty se otevřely a já jsem málem vystoupil o cca kilometr dřív při rychlosti kolem 90 km/h... Po vystoupení se mi průvodčí najít nepovedlo, takže jsem to neměl kde nahlásit...
ICQ: 321725091
Kubrt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1035
Registrován: 9-2004
Odesláno Čtvrtek, 09. března 2006 - 12:26:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Flexo: nevim, jake informace mas o nakladni doprave ve Francii. Ja nemam zadna cisla, ale par mesicu jsem se pohyboval jizne od Parize, kolem trati Paris-Orleans-Tours/Bourges. Jel jsem tam priparven na to, ze naklady skoro nejezdi, ale realita se mi tak hrozna nezdala. Cestoval jsem hlavne o vikendech, ale i tak jsem nakladni vlaky potkaval relativne casto, rekneme za hodinovou (100 km) cestu Orleans-Pariz jsme je mijeli 3 (mam dojem, ze to je srovnatelne s CZ). V samotnem Orleans (Les Aubreis) je dost rozlehle serazovaci nadrazi a rozhodne nezelo prazdnotou. Pocet "smesek" me take prekvapil, cekal jsem jich mene, ve prospech ucelenych vlaku. Nepochybuju o tom, ze v zemi jako je Francie (velka, stale jeste pomerne prumyslova) by se po draze dalo vozit daleko vice, ale subjektivne se mi ta situace nezdala tak tragicka, jak se rika...
Arj
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 567
Registrován: 9-2005
Odesláno Úterý, 14. března 2006 - 11:48:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

subjektivne se mi ta situace nezdala tak tragicka, jak se rika...

Zalezi na "uhlu pohledu". Ja byl poprve vlakem ve Francii relativne hned po 1989 a tehdy vedly koleje do poloviny fabrik. A pri kazde dalsi ceste bylo tech vlecek videt mene a mene ...
Miroslaww
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7
Registrován: 7-2005
Odesláno Středa, 15. března 2006 - 21:29:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mě se moc líbí jak tady někdo nadává na uzavřené čekárny, projíždějící vlaky po 1tk a na trošky sněhu na představcích...

Vy jste snad nikdy nejeli nějakou obyčejnou linkou ČSAD...

Neznám široko daleko žádnou zastávku kde bych mohl zalézt... A jízda takovým kloubovým autobusem, když ze stropu kape voda z tajícího sněhu, když z děr v gumovém kloubu padá sníh, když se brodím kaluží u milého příjemného a simpatického řidiče a žádám po něm jízdenku, když stojím na zastávce a kamión právě projíží přes kaluž u ní... nebo když jedeme po silnici která je samá díra a na stojáka se držíte trubky u stropu, tak aby jste nezavalil ostatní stojící... potom můžete vykládat nejotřesnější zážitky...
Jena
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2943
Registrován: 11-2002
Odesláno Čtvrtek, 16. března 2006 - 09:03:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Miroslaww: srovnáváte jabka s hruškama. A nakonec - to co popisujete NENÍ fyzická vlastnost gumokolní VHD. To je jen výsledek všeobecného "bordelu" v kotlince....
Peno
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 922
Registrován: 8-2004
Odesláno Čtvrtek, 16. března 2006 - 12:34:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mě by zase zajímalo, kde mají kloubáky v takhle hrozném stavu. Já se kloubáky (městskými i meziměstskými) něco najezdil a nemůžu si stěžovat. Ale nebojte se, oni Vám brzy ty kloubáky vyřadí a pak na ně budete vzpomínat, až se budete tlačit v autobuse o délce 15 (lepší případ), 12 (horší případ) nebo ještě méně metrů.
Lepší jeden Citelis, než čtyři SORy BN12.
Říkejte si co chcete, ale SOR likviduje konkurenceschopnost autobusové dopravy na Hodonínsku (a zřejmě i v celém Česku).
Jakub
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 679
Registrován: 8-2003
Odesláno Čtvrtek, 16. března 2006 - 12:55:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co já bych dal za to, kdyby u nás zase jezdili kloubové autobusy, jéje.

Jinak srovnání Miroslawwa je opravdu jak koše s baňama.
ICQ: 155-617-186
Miroslaww
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 8
Registrován: 7-2005
Odesláno Čtvrtek, 16. března 2006 - 17:57:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jinak dnes sem opět v buse stál...
Jo, koše = dráha, baně = autobuse... to sedí...
Mimochodem kloubáky má ČSAD Kyjov, milé a příjemné řidiče má ČSAD Kyjov i Hodonín... Ty kloubáky jezdí na trase Hodonín - Kyjov. Jezdím deně (Po-Pá) na této lince a s přecpanýma busama tu má každý zkušenosti... Na to že jezdí většina spojů o pět až osum minut dříve, si zase pomalu zvykám (po změně JŘ), ono si musíte doma sestavit JŘ podle skutečných odjezdů + 10 minut napřed, aby to neujelo...
Peno
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 930
Registrován: 8-2004
Odesláno Čtvrtek, 16. března 2006 - 18:17:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A nebylo by lepší jezdit přes Dubňany? Je to rychlejší a kloubáky tam nejezdí. Jinak, na řidiče ČSAD Hodonín si stěžovat nemohu (až na "čestné" výjimky). Kyjovjáci jsou poněkud horší, ale stále v normě. Co se týká stavu busů, já nevím, já si stěžovat nemohu. Jedině snad to dodržování JŘ je u Kyjovjáků trochu problém, ale Hodonín jezdí spíše zpožděný než s náskokem.
Ale zpět k železnici. Není to zrovna nejotřesnější zážitek, ale i tak stojí za to. Kamarád si na jedné nejmenované stanici kupoval jízdenku do jedničky. Pokladní se na něj zadívala a pak řekla: "Žertujete?" On na ni: "Vypadám že žertuju?" Pokladní s ledovým klidem odpověděla: "Ne, ale taky nevypadáte, že si zasloužíte jet první třídou." Na její obranu řeknu, že když si uvědomila co řekla, tak se omluvila.
Lepší jeden Citelis, než čtyři SORy BN12.
Říkejte si co chcete, ale SOR likviduje konkurenceschopnost autobusové dopravy na Hodonínsku (a zřejmě i v celém Česku).

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace