K-report
 

Archive through 05.březen 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Internet a železnice » Archive through 05.březen 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3491
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 08. listopadu 2005 - 23:03:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Někdo fotí vlaky, někdo průvodčí.....

www.bildagenten.de
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 17189
Registrován: 4-2003
Odesláno Středa, 16. listopadu 2005 - 09:56:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Diskusi návaznou na můj příspěvek jsem přesunul do „Koček”, ať tu s tím nezavazíme...
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
hanz_11
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.226.229.2
Odesláno Středa, 16. listopadu 2005 - 10:02:37   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zdar lidi, nevíte někdo proč nejde webkamera http://www.regula.cz/rks/kamera/index.htm?

Nemáte někdo nějakej podobně zajímavej typ na webkameru s železniční tématikou jakou byla kamera s pohledem na nadraží Praha Vršovice?
Nuts
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 273
Registrován: 9-2003
Odesláno Středa, 16. listopadu 2005 - 11:12:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na http://141.30.204.10:81/ je pohled na žst. Dresden Hbf.
Rosta_kolmix
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 775
Registrován: 5-2002
Odesláno Sobota, 19. listopadu 2005 - 09:11:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

STRÁNKY O PROTOTYPECH OZNAMUJÍ AKTUALIZACI !

Přibylo 333 nových fotografií (vč. typových výkresů a snímků interiérů) těchto řad:

111,162,710,720,730,742,754,755 ŽSSK
725 + několik snímků z provozu z let 1989-1992
726 + několik snímků z provozu z let 1989-1992
735 + několik snímků z provozu z let 1989-1992
753 + tabulka všech rekonstruovaných strojů
759 + "traťovky" z let 1995 a 2005
810 + přehled výrobních čísel
850 + přehled výrobních čísel

K tomu nějaké nové tapety !

Tak neváhejte a běžte to zkontrolovat na http://prototypy.bilysklep.cz


http://prototypy.bilysklep.cz
http://sergeje.bilysklep.cz

pokec na ICQ: 258883797
Jaroslav_Černý
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 226
Registrován: 5-2002
Odesláno Sobota, 19. listopadu 2005 - 14:18:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Téměř každodenní zpravodajství ze světa železnic i turistiky - www.drahari.info
Mcbain
Administrátor

Číslo příspěvku: 4715
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 24. listopadu 2005 - 08:10:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tohle jsem si přečet na jistých stránkách. Schválně nebudu psát, kod je autor, ať zde nevířím zbytečné politické emoce.

Protože včera hlásili náledí a různé jiné sloty, rozhodli jsme se, moje žena a já, zásluhou sněžení a námraz rozhodli, že ponecháme automobil v garáži a vyrazíme ze Zábřeha na Moravě do Prahy odpoledním vlakem.
Zábřežské nádraží se přestavuje a je tedy rozkopané a blátivě klouzavé, což bych Českým drahám nevyčítal - pokrok se zastavit nedá, byť je v tomto případě zajímavé, že zdaleka nejpůvabnější částí nádraží bude opravená stará budova z poloviny 19. století a nikoliv kupříkladu podivná skleněná věž s velkými hodinami, na kterých je ovšem obtížno rozeznat čas, neboť ručičky splývají s viditelnou železnou konstrukcí věže nebo úlitba betonářské lobby v podobě mohutných betonových hradeb, zídek, ramp, schodišť a dalších monstrosit. Také bych Českým drahám nevyčítal cenu 750.- Kč za dvě jízdenky první třídy na vzdálenost cca 200 km, kdybych za ně obdržel přiměřenou hodnotu.
Ovšem: vlak, vypravený ze Vsetína měl zajímavé řazení vagonů - jídelní vůz a jediný vůz první třídy byly zařazen na konci značně dlouhého vlaku, takže člověk musel vypochodovat asi dvě stovky metrů od krytého nástupiště a sněhem se brodit do vagonu. Zvláště v prokřehlém stavu, neboť vlak měl dvacet minut zpoždění, to nebylo, zvláště pro moji křehkou paní, zrovna nejpříjemnější.
V tomto jediném vagonu první třídy, starém, sešlém, s flekatými plyšovými sedadly, bylo přetopeno a všechna kupé byla zpola obsazena cestujícími v různém stadiu zapáchání (dílem šlo o zaměstnance ČD, vracející se z práce domů a osvěžující se pivem , dílem jiné neidenfikovatelné jedince). Vybrali jsme si tedy kupé, kde seděla jedna jediná cestující, byť se zutými botami. Bylo to rozhodnutí mizerné, neboť paní hlasitě odmítala jakoukoliv naši snahu o vyvětrání hlasitým povykem, že je jí zima, ovšem boty si nenazula ani po našem vstupu.
Naštěstí se v Ústí nad Orlicí zcela uvolnilo jedno kupé a tak jsme se mohli přestěhovat. Toalety vagonu první třídy bych doporučoval jako tréninkové území každému, kdo se chystá do nějaké velmi zaostalé země jako námezdní síla na plantáže.
Z jídelního vozu se samozřejmě po celou dobu cesty nikdo neobtěžoval ani se slovní nabídkou nabízeného občerstvení, neřku -li s nabídkou kávy, čaje, či jiných nápojů nebo pochutin. Kdo chce, ať si dojde, zní zřejmě jejich heslo.
Dojezd na pražské Hlavní nádraží byl standardně velmi kodrcaný, taktéž průchod nádražím na parkoviště skýtal plejádu zápachů a zvláštních, lidem podobných živočichů, potulujících se bez náhubků, vodítek a dozoru halou, ač šlo na první pohled o nějaký necivilizovaný, nedomestikovaný druh.
Ale, nač si stěžovat: zvláště kolem 17. listopadu je dobré, že nám České dráhy připomenou, jak vypadá komunismus v praxi.

Padesát let přepravy silničních návěsů po železnici
K.T.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.235.78.203
Odesláno Čtvrtek, 24. listopadu 2005 - 15:07:19   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Autor má výhodu, že si cestu vlakem mohl krátit čtením knih. V takovém velkoobchodu jich muselo být...
Mcbain
Administrátor

Číslo příspěvku: 4723
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 24. listopadu 2005 - 15:37:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tímhle směrem jsem právě tu diskuzi rozvíjet nechtěl...
Padesát let přepravy silničních návěsů po železnici
Vikijous
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 303
Registrován: 4-2003
Odesláno Pátek, 25. listopadu 2005 - 10:53:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mcbain:
Konečně nějaký politik se podíval mezi lid, jak to tam opravdu vypadá.

jídelní vůz a jediný vůz první třídy byly zařazen na konci značně dlouhého vlaku
Opravdu zajímavý postřeh. Třeba kdyby nastupoval v UnO, tak by se mu to asi nestalo

flekatými plyšovými sedadly, bylo přetopeno a všechna kupé byla zpola obsazena cestujícími v různém stadiu zapáchání (dílem šlo o zaměstnance ČD, vracející se z práce domů a osvěžující se pivem
ano zaměstnanci by neměli dbát zvýšené hygieny

dílem jiné neidenfikovatelné jedince
žeby marťani co jeli do Prahy za Paroukem.

Z jídelního vozu se samozřejmě po celou dobu cesty nikdo neobtěžoval ani se slovní nabídkou nabízeného občerstvení, neřku -li s nabídkou kávy, čaje, či jiných nápojů nebo pochutin. Kdo chce, ať si dojde, zní zřejmě jejich heslo.
JVL (či Urblík) jsou přeci sourkomá společnost a platí na ně neviditelná ruka trhu?

Já třeba mám se servisem opačnou zkušenost. Na trase Praha-Olomouc jednu dobu chodil (chodí ještě?) borec s vozíkem a stihl to i 6 za celou trasu. Velmi společenský a dokázal během minuty odvykládat celý sortyment (a samozřejmě i prodat). A to pokaždé s úsměvem, ikdyž to vykládal to 500.

Dojezd na pražské Hlavní nádraží byl standardně velmi kodrcaný, taktéž průchod nádražím na parkoviště skýtal plejádu zápachů a zvláštních, lidem podobných živočichů, potulujících se bez náhubků, vodítek a dozoru halou, ač šlo na první pohled o nějaký necivilizovaný, nedomestikovaný druh.
Toto není problém jen ČD, ale Policie ČR a celé společnosti.

Protože včera hlásili náledí a různé jiné sloty, rozhodli jsme se, moje žena a já, zásluhou sněžení a námraz rozhodli, že ponecháme automobil v garáži
No kdyby dotyčný jel autem, tak napíše obdobný článek na téme silniční síť (údržba silnic, pomalá polici při nehodách,....). Ale i tak stojí některé věci k zamyšlení. Třeba to, že náhodný cetující není pro dnešní železnici cílová skupina a ani se nijak nesnaží, aby se z náhodného stal pravidelný.
Prográmky pro BAHN
Tajemný_em
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 638
Registrován: 5-2002
Odesláno Sobota, 26. listopadu 2005 - 12:28:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dojezd na pražské Hlavní nádraží byl standardně velmi kodrcaný, taktéž průchod nádražím na parkoviště skýtal plejádu zápachů a zvláštních, lidem podobných živočichů, potulujících se bez náhubků, vodítek a dozoru halou, ač šlo na první pohled o nějaký necivilizovaný, nedomestikovaný druh.

Jednoduché řešení - ve 23:00 přistavit k prvnímu nástupišti pražského hlaváku soupravu dobytčáků s cílem severočeská hnědouhelná pánev. Druhý den by ve stejnou dobu byla hala prázdná.
Bubacek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 14
Registrován: 7-2005
Odesláno Sobota, 26. listopadu 2005 - 22:17:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Z nudy jsem vytvořil video s želežniční tématikou Berte ho prosím s nadhledem a případnou kritiku nebo pochvalu pište do GB dik Video zde: http://vlakweb.ic.cz
Kde by byla el. trakce při napěťovkách bez dieselové..
<a href="http://www.vlakweb.ic.cz/">http://vlakweb.ic.cz</a> -stránka s fotky převážně řad 750,749 a 854 z východních čech..
Laminatka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 89
Registrován: 9-2003
Odesláno Úterý, 29. listopadu 2005 - 16:15:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

http://eso.kbx.cz/ su opravene KONTROLNE CISLICE, koli vypnutiu funkcie boli docasne nefunkcne, a maju svoju WAP VERZIU! - do mobilu piste http://eso.kbx.cz/wap/
s499.0@azet.sk eso.kbx.cz ICQ# 201040019
Pilny
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 224
Registrován: 8-2002
Odesláno Sobota, 03. prosince 2005 - 10:21:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

http://www.swr.de/eisenbahn-romantik/
Mozna by nebylo odveci, tam predvest i neco s CR. Co jsem ten jejich porad mel moznost videt (9.30, sobota, WDR), tak zatim tam bylo Nemecko, Rakousko a USA.
Pavel
http://railways.rur.cz
http://www.rur.cz
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5
Registrován: 11-2005
Odesláno Sobota, 03. prosince 2005 - 12:12:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na webu www.sweb.cz/danone39 přibyl odkaz na Předpisy ČD. Je tam jen to základní-D1, D2, D3......webu http://www.predpisy.wz.cz/ se to rozhodně nevyrovná.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 17646
Registrován: 4-2003
Odesláno Neděle, 04. prosince 2005 - 00:23:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A je někde na netu k dispozici ta „tabulka”, podle které se dá chybějící číslice získat?
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Garfield
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 891
Registrován: 10-2004
Odesláno Neděle, 04. prosince 2005 - 09:43:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin: na lokostránkách, sekce zábava, ke stažení a je to asi druhé zespodu.
ICQ: 202 888 377
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 17666
Registrován: 4-2003
Odesláno Neděle, 04. prosince 2005 - 18:12:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Díky, ale tam je pouze program (pokud tedy nejsem slepý :-))... Mně jde o takovou tu tabulku, kde se jde po řádcích cik-cak...
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Zaza
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 37
Registrován: 8-2004
Odesláno Pondělí, 05. prosince 2005 - 17:56:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

LOKOstránky.net pokročily se zmiňovaným programem na výpočet kontrolní číslice: Nyní je součástí excelovské LOKOstatistiky, která je na zmiňovaných stránkách také ke stažení. Dopočítá kteroukoli chybějící číslici pro lokomotivy (vozy budou, až se autorům bude chtít se v tom zase hrabat). Kdyby to někomu nešlo stáhnout, rozbalit apod., možno celou statistiku (cca. 3,8 MB) zaslat mailem.
Garfield
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 908
Registrován: 10-2004
Odesláno Pondělí, 05. prosince 2005 - 21:40:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin: já myslel tohle:

ICQ: 202 888 377
Tridvatri
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1950
Registrován: 7-2002
Odesláno Pondělí, 12. prosince 2005 - 09:59:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nejede někomu web na nějž mám odkaz ,,pod čarou"? vyskytly se nějaké problémy, rád bych věděl, zda jen dočasně či trvale. Díky moc za odpověď.

(Příspěvek editován uživatelem tridvatri prosinec 12, 2005)
http://lokomotivy.fbi.cz
Garfield
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 993
Registrován: 10-2004
Odesláno Pondělí, 12. prosince 2005 - 11:12:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tridvatri: mě jede bez problémů...
ICQ: 202 888 377
D–vo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1371
Registrován: 2-2004
Odesláno Pondělí, 12. prosince 2005 - 19:42:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mně taky jede.
(Non) sum schotouchus tractensis                               Profil
Tridvatri
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1951
Registrován: 7-2002
Odesláno Pondělí, 12. prosince 2005 - 20:26:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

díky..asi něco dočasného
http://lokomotivy.fbi.cz
prumysl.unas.cz
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.212.231.2
Odesláno Středa, 14. prosince 2005 - 16:02:55   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

http://prumysl.unas.cz provedena drobná aktualizace
Rosta_kolmix
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 838
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 27. prosince 2005 - 13:19:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

STRÁNKY O SERGEJÍCH OZNAMUJÍ AKTUALIZACI !

Doplněno bylo 105 skvělých fotografií Sergejů, především z doby pravidelného provozu, mnoho dalších snímků bylo znovunaskenováno do lepší kvality. Nově byly přeuspořádány fotogalerie, kterých je na stránkách již 9 a snímky jsou do nich řazeny chronologicky dle čísel lokomotiv.


http://prototypy.bilysklep.cz
http://sergeje.bilysklep.cz

pokec na ICQ: 258883797
Sedlik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 21
Registrován: 7-2005
Odesláno Pátek, 30. prosince 2005 - 18:30:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nové přírůstky na fotostránkách o trati Kladno–Kralupy
http://093.unas.cz
Sp_cake
Neregistrovaný host
Odeslán z: 160.218.41.35
Odesláno Čtvrtek, 05. ledna 2006 - 19:12:08   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dlouho jsem váhal, jestli si to zaslouží propagaci,ale ono by se to třeba časem někde objevilo. Nevím,zda jste si všimli v diskusi na aktuálně.cz nenápadně uvedeného odkazu: http://onj.wz.cz/
Sp_cake
Neregistrovaný host
Odeslán z: 160.218.41.35
Odesláno Čtvrtek, 05. ledna 2006 - 19:47:57   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ještě dodatek, tou "propagací" jsem myslel samotnou existenci těchto stránek. Pokud jde o obsah,nevím,koho chce autor poškodit. Já se s tím nijak neztotožňuji,takové snímky lze nafotit i jinde,samozřejmě.
Honzasl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 836
Registrován: 3-2004
Odesláno Čtvrtek, 05. ledna 2006 - 22:17:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sp_cake
Hm, nevím co jako chtěl autor fotografií říci. Tipuji, že to je zázemí nějakách posunovačů a vypadá to zcela stejně jako jakákoli jiná šatna ve nějaké dílně, jzd nebo fabrice, kde pracují samí chlapi. Takových znám hromady, mohl bych takových fotek poslat spoustu, kdyby mne bavilo ten humus fotit. Když si vzpomenu na sprchy na chmelové brigádě...
Rosta_kolmix
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 892
Registrován: 5-2002
Odesláno Sobota, 28. ledna 2006 - 16:50:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

STRÁNKY O PROTOTYPECH OZNAMUJÍ AKTUALIZACI !

Rozsáhlá aktualizace již dříve zpracovaných řad tentokrát "postihla" řady: 111, 121, 124, 126, 140, 141, 162, 169, 180, 184, 230, 263, 280, 350, 363, 460, 710, 720, 725, 726, 730, 735 ,742, 745, 749, 753, 754, 755, 759, 771, 775, 776, 810, 811, 820, 842, 850, S479.0, S479.1, T434.0 a T475.15

U většiny z nich byly doplněny nové fotografie, typové výkresy i snímky interiérů. Na stránkách je tak k dnešnímu dni cca 3700 fotek !

Tak to neváhejte jít omrknout na http://prototypy.bilysklep.cz !



Od teď tedy začínám pracovat na sekci o "Stříbrném šípu" M260.001. Pokud máte kdokoliv cokoliv k tomuto vozu na doplnění, ozvěte se, prosím, na mail kolmix@seznam.cz
http://prototypy.bilysklep.cz
http://sergeje.bilysklep.cz

pokec na ICQ: 258883797
Jnd
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 715
Registrován: 4-2003
Odesláno Pátek, 03. února 2006 - 20:55:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Moje lenost nezna mezí a taq se ptam:
Kde bych mohl stahnout(vytiskonout) statistiku hnacích vozidel tak aby tam všechny zapsany. Jde mi o zaškrtnutí toho co mam focenyho ........
dik
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1686
Registrován: 8-2003
Odesláno Pátek, 03. února 2006 - 21:08:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

něco bylo na spz.logout.cz
Kdo nemá rád RYTMUS, ten není opravdu veselý.
Doktor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 572
Registrován: 4-2003
Odesláno Sobota, 04. února 2006 - 23:22:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rosta_kolmix: Ať se snažím, jak se snažím, stránky se jaksi nezobrazují. Prohlížeč se k serveru stále připojuje, připojuje,... ale nepřipojí. Kde je chyba?

Fšici: Svého času byla na adrese http://railtunnel.wz.cz zajímavá prezentace o tunelech. Nevíte, kam se poděla? Či byla zrušena bez náhrady?
železnice » http://lokomotivy.euweb.cz | MHD Brno » http://tramvaj.wz.cz
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1738
Registrován: 8-2003
Odesláno Sobota, 04. února 2006 - 23:27:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zrušena bez náhrady.
Kdo nemá rád RYTMUS, ten není opravdu veselý.
Doktor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 573
Registrován: 4-2003
Odesláno Sobota, 04. února 2006 - 23:53:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Věčná škoda. Důvod? A nebyla by možnost získání CD s obsahem těchto stránek?
železnice » http://lokomotivy.euweb.cz | MHD Brno » http://tramvaj.wz.cz
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1745
Registrován: 8-2003
Odesláno Sobota, 04. února 2006 - 23:59:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevím, ale teď mě tak napadá, že bych to mohl mít uložené ve svém počítači - takže bych to mohl běhe zítřka zkusit najít a poslat?
Kdo nemá rád RYTMUS, ten není opravdu veselý.
Doktor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 575
Registrován: 4-2003
Odesláno Neděle, 05. února 2006 - 00:53:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To by bylo vynikající. Zdařilo-li by se, budu neskonale vděčen a pomodlím se za tebe každý večer "Zababo náš" i "Zdrávas mašinka".
železnice » http://lokomotivy.euweb.cz | MHD Brno » http://tramvaj.wz.cz
Chich
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.208.200.250
Odesláno Neděle, 05. února 2006 - 14:47:20   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bkp:A můžu také poprosit? doubravak@seznam.cz
Dík.
Fucza
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 434
Registrován: 8-2003
Odesláno Neděle, 12. února 2006 - 13:03:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kdysi tu byl odkaz na webkameru v Čerčanech a už je to v .....(ani v archívu, ne). Nemáte někdo odkaz, pls? I jiné odkazy na kvalitní železniční webkamery z celého světa?
Chich
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.208.200.250
Odesláno Neděle, 12. února 2006 - 13:34:49   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fucza:http://server.cercanynet.cz/webcam/ a jinak zkuste http://www.eisenbahnlivecam.de/elc_home.htm
Fucza
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 436
Registrován: 8-2003
Odesláno Neděle, 12. února 2006 - 14:07:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chich: Děkuji Vám moc. To je přesně ono. Jinak u nás už asi nic podobného není. Jinak se mi ještě moc líbí ty Drážďany, jen moc nemůžu rozkódovat, které zhlaví to je.
Fucza
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 439
Registrován: 8-2003
Odesláno Úterý, 14. února 2006 - 17:23:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Podařilo se mi najít dánskou verzi Babitronu: http://lp.bane.dk/mapcafe/pass_tog.asp , jen ty barvičky mají trochu jiné hodnoty. Červené to je už nad 6 minut. U nás by to bylo červené celé. Nevíte, lze najít něco obdobného i u jiných žel. správ??
Tridvatri
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1977
Registrován: 7-2002
Odesláno Čtvrtek, 16. února 2006 - 20:18:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak jsem trošku překopal web + 80kousková aktualizace. Přibyly fotky některých řad.. u některých méně (773,731,..) u některých více(854,..). Odkaz dole pod čarou.
Případně se omlouvám pokud by zrovna nefungovalo. Včera a dnes byly a jsou nějaké problémy se serverem. díky

(Příspěvek editován uživatelem tridvatri únor 16, 2006)
http://lokomotivy.fbi.cz
Krysolet
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1062
Registrován: 10-2004
Odesláno Pátek, 17. února 2006 - 10:40:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ještě doplním informaci od 323: mezi autory fotek na jeho stránkách se zařadila i skutečná elita thoto oboru. Kdo vstoupí, neprohloupí
Fucza
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 448
Registrován: 8-2003
Odesláno Sobota, 18. února 2006 - 09:58:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Takže jediné co se mi podařilo objevit je pozice vlaků tratě na západním pobřeží Indie : http://www.konkanrailway.com/website/visual/train_position.html . Jinak nic. Neříkejte mi, že v Rakousku, nebo Německu nic podobného nemají.
Laminatka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 98
Registrován: 9-2003
Odesláno Pondělí, 20. února 2006 - 12:34:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fucza: tie priemerne meskania okolo 1 hodiny su super , cest 17 minutovej vynimke
s499.0@azet.sk eso.kbx.cz ICQ# 201040019
Fucza
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 455
Registrován: 8-2003
Odesláno Pondělí, 20. února 2006 - 15:29:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Laminatka: To je Indie!!!!
Takže si měl napsat toto:
tie priemerne meskanie okolo 1 hodiny sú super
(Mohlo by to být i horší)
Navíc to je jednokolejka se stanicemi vzdálenými nejméně 10km, takže pořád čekají na křižování!
To ten dánský se mi líbí víc!(viz výše)

(Příspěvek editován uživatelem Fucza únor 20, 2006)
hanz_11
Neregistrovaný host
Odeslán z: 193.179.74.4
Odesláno Úterý, 21. února 2006 - 08:20:13   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chtělo by to umístit webcameru například v Kolíně, České Třebové či Břeclavi. Zkuste o to zapřemýšlet . . . .
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4184
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 22. února 2006 - 00:16:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Známý mi poslal odkaz na své stránky s fotkami z Číny:

http://5x3.de/christian-sacher-eisenbahn-china.htm
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
Bubo
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.151.217.133
Odesláno Středa, 22. února 2006 - 21:56:47   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Doktor:
Nejaké tunely sú na http://www.tunely.cz/tunely/
Nuts
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 439
Registrován: 9-2003
Odesláno Čtvrtek, 23. února 2006 - 13:44:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pro milovníky nákladních vlaků na beta.mapy.cz Velice kvalitní náklad za Šatovem směr Rakousko.
D–vo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1482
Registrován: 2-2004
Odesláno Čtvrtek, 23. února 2006 - 21:25:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No jo, hezkej! Vypadá to na soutěž "Kdo najde na beta.mapy.cz hezčí vlak"
Quis non amat Laminateas, non amat homines                          Profil
Fucza
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 466
Registrován: 8-2003
Odesláno Sobota, 25. února 2006 - 18:48:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Trochu off, ale pro mě důležité. Čím otevřu formát MOV a foťáku v compu. Klasické moje programy , které mám mi to neberou
T_m
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1105
Registrován: 5-2002
Odesláno Sobota, 25. února 2006 - 18:54:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

www.irfanview.cz a jeho pluginy
Dopravní web
Dopravní diskuse
České stránky programu BAHN
Jirka_p
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 463
Registrován: 5-2004
Odesláno Sobota, 25. února 2006 - 19:29:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

*.mov? Quicktime playerem...
Marek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 164
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 27. února 2006 - 17:38:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jak moc se dá důvěřovat plánkům stanic na http://www.danone39.ic.cz/index.html ?

Porovnám-li třeba Libčice n. Vlt. (http://www.danone39.ic.cz/5xx/527/544361.xls) se schematem na
http://www.spz.logout.cz/zabezpec/prehled.html nebo fotokami tamtéž, buď neodpovídá realitě schema, nebo je plánek špatně, a nebo snad někdo nádraží přestavěl?
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 20030
Registrován: 4-2003
Odesláno Pondělí, 27. února 2006 - 20:49:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Plánky jsou aktualizovány sice průběžně, ale spíše nahodile. Ostatně viz upozornění tamtéž (a ještě jedno, které tam ale PES nedal).
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Rosta_kolmix
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 949
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 02. března 2006 - 23:26:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

STRÁNKY O PROTOTYPECH OZNAMUJÍ AKTUALIZACI !

Přibyla rozsáhlá sekce věnovaná "Stříbrnému šípu" M260.001 - kromě podrobného textu si na stránkách můžete prohlédnout téměř 50 fotografií tohoto unikátního motorového vozu i detailů jeho částí...

Dále byly doplněny bonusy a fotografie k řadám 811 ČD, 860 a T436.15

Tak to zkuste zkontrolovat na http://prototypy.bilysklep.cz



Server občas blbne, tak se toho nelekejte !
http://prototypy.bilysklep.cz
http://sergeje.bilysklep.cz

pokec na ICQ: 258883797
RadekŠ
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1579
Registrován: 4-2003
Odesláno Neděle, 05. března 2006 - 06:47:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nádraží v Libčicích bylo v rámci koridorizace přestavěno - momentální stav je na tom plánku stanichttp://www.danone39.ic.cz/5xx/527/544361.xls DOBŘE.

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace