K-report
 

Archive through 27.duben 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Všeobecná železniční diskuse » Staré archivy » Archive through 27.duben 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
RadekŠ
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1584
Registrován: 4-2003
Odesláno Pondělí, 13. března 2006 - 16:23:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V minulých dobách zásněžky nikdo tak masivně nekradl

Zatímco dneska se na Rakovnicku (a i jinde) opět zavádějí. Nikdo je moc nekrade, přestože jsou u silnic, nikoliv u těžko přístupné trati.
Borovička
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1004
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 13. března 2006 - 16:27:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jenže třeba na trati 251 z těch zásněžek koukají sotva vršky. Pro letošní zimu by musely být snad 3 metry vysoké. (Také jsem zaznamenal, že už se zase používají)
Quex
Administrátor

Číslo příspěvku: 3124
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 13. března 2006 - 21:04:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jsou ty odbočné koleje do vršovického seřadiště ještě vůbec sjízdné?

Proč by nebyly? Jinak by tam nebyla ani ta odbočka, ne? Každopádně se tam jezdí, tuhle jsem se tam šel šotoušsky odpoledne projít...
...bude třeba zvládnout zákony po našem...
Vejce_zářícího
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 78
Registrován: 9-2005
Odesláno Pondělí, 13. března 2006 - 21:29:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Každopádně se tam jezdí,

Tak to si nemyslím. Na "železným mostě" určitě ne (rozhodně ne pravidelně - co by tam taky jezdilo??), a o Záběhlicích dost pochybuju.
Vejce_zářícího
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 79
Registrován: 9-2005
Odesláno Úterý, 14. března 2006 - 08:30:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Qěcy: Oddílové klacky na odbočkách jsou blbost. Ale na určitých odbočkách mohou být i odjezdová případně cestová návěstidla.

blbost? A co to tedy znamená, když je na "klaccích" napsáno "Lo", případně "So" a předvěsti mají desku se "stojatým" křížem? Tak je tomu totiž v Záběhlicích i na Železném mostě...
Pavel_reiser
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 333
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 14. března 2006 - 08:46:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Káem : místo těch řečí bez podkladů si zkus vyguglit třeba heslo veprty kalamita a vylezou ti články z roku 2005, kde si přečteš, jak Vejprty zapadly úplně celé, tak dokonale, že se nedostal nikdo tam ani ven a dokonce ani po "vsi" se nedalo ... to není selhání systému. Je to prostý fakt.
Odpověď - jsou to prostě hory se vším všudy. V Praze maj bobky ze čtyř cm sněhu, tady je problém poněkud jiného ražení ... Železnici tu lidi berou jako fungující dopravní prostředek, nějací šotouši je nezajímají. Taková D1 je beteloně ucpaná i 5x do týdne a taky nikdo neuvažuje (myšleno reálně, nikoliv v rámci zbožného přání nás mašinkofilů), že ji jako kolabující výrobek uzavře.... tož trochu realismu prosím....
Pavel_reiser
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 334
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 14. března 2006 - 08:47:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

P.S. A navíc, za sto let se prý posune hranice sněhu na sever, tak to je škoda kvůli těm pár rokům rušit železnici, ne ?
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 724
Registrován: 8-2005
Odesláno Úterý, 14. března 2006 - 09:32:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

P.Reiser: Jistě, z roku 2005, teď je 2006. Přesně co píšu: OPAKOVANĚ V POSLEDNÍ DOBĚ. Ale nepamatuji (tedy pamatuji, ale nebyly) takové zprávy z let řekněme 1960-1990. O tom píšu. Jinak argumentace dálnicí je totálně out - už jsem to napsal jednou, mě nezajímá, proč nefunguje něco jiného. Právě proto, že ty lidi začnou brát železnici jako nespolehlivý dopravní prostředek a přestane jim na ní záležet, o tom píšu. Nevěřím, že pluh jezdící v uvedeném úseku (ne po celé trati) celou noc by tomu nezabránil. To není lavina, to co se tam děje. To je vítr. A lidi.
Koe
Neregistrovaný host
Odeslán z: 81.19.46.66
Odesláno Úterý, 14. března 2006 - 09:54:33   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mám takovou dílčí vysvětlující teorii, že lesy tam nahoře odešly plošně někdy kolem roku 1990 (hrubý odhad), čímž se poměry náhle a v dlouhém úseku zhoršily.
Pavel_reiser
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 337
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 14. března 2006 - 10:37:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kalamity tym bejvaly a asi dycky. Dědeček pracoval na traťové distanci v Karlových Varech, kde měli hlavně pro trať do Potůčků zkonfiskovanou parní frézu (asi to byl nějaký Henschel). Vzpomínám si jak, když jsme se dostali k povídání o horských tratích v Kr. horách, tak nadával na Chomutováky, jak na vejprtské nejdřív zk... inu zkazili svoji frézu, pak přišel befel ze shora, že mají varáci jim půjčit svoji a oni ji zmršili taky.... a asi důkladně, protože už ji neopravili. A to bylo asi tak v těch v šedesátých letech...
Na to aby se tam postali tubus nebo galerie ala Švýcarsko, tak na to asi u nás nemáme.
Apollo 17
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.192.54.2
Odesláno Úterý, 14. března 2006 - 10:42:39   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Káem :Ale nepamatuji (tedy pamatuji, ale nebyly) takové zprávy z let řekněme 1960-1990. O tom píšu.
Tak to si vzpomeňte na zimu 1987,kdy byla trať Rusová-Měděnec dva týdny nesjízdná a sníh nakonec odstraňovala "Československá lidová armáda" pomocí trhacích prostředků.
Ad Koe:Mám takovou dílčí vysvětlující teorii, že lesy tam nahoře odešly plošně někdy kolem roku 1990
Lesy tam plošně odešly nejmíň o 10 let dříve.Nejhorší úsek je v zářezech,které jsou u bývalých zemědělsky obdělávaných polí mezi Rusovou a Měděncem.V roce 1987 se zde zafoukal celý několikasetmetrový zářez hluboký 4 metry.
V 90. letech byly zimy s malým množstvím sněhu.
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 727
Registrován: 8-2005
Odesláno Úterý, 14. března 2006 - 11:17:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nojo, tak jo, přesvědčili jste mě.
Ale nedivme se, až právě tady dráha prohraje s busem.
Ještě jsem si říkal, co na to Němci, ale oni tam jezděj vlastně jen v sobotu a neděli jeden pár, tak to nic....
Apollo 17
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.192.54.2
Odesláno Úterý, 14. března 2006 - 11:55:13   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ještě jsem si říkal, co na to Němci, ale oni tam jezděj vlastně jen v sobotu a neděli jeden pár
Když je trochu víc sněhu německé Desiro nejezdí(místo něj jezdí souprava ČD ).
Pavel_reiser
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 338
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 14. března 2006 - 12:19:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tož jsem ještě guglil a vyguglil než nás někdo vyhodí do diskuze o tratích okolo Chomutova: Vejprtsko : Roční počet dnů se sněhem 120-140, průměrné sněhové maximum : 60 cm... průměrná roční teplota 5st C ... no a pak v tom provozujte dopravu, jakoukoliv. Podle mě je na tom železnice o fous líp...

(Příspěvek editován uživatelem Pavel Reiser březen 14, 2006)
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 732
Registrován: 8-2005
Odesláno Středa, 15. března 2006 - 11:46:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ČTK: Stávka na železnici začne ve čtvrtek ve 12:00 a potrvá půl hodiny. ČTK to řekl mluvčí Federace strojvůdců Libor Poláček po dnešním jednání prezidia odborové organizace. Stávka se nedotkne provozu rychlovlaků Pendolino, jejichž strojvůdci pouze cestujícím přečtou své prohlášení. Strojvůdci protestují proti chystané novele zákoníku práce.
Káem: Chichichi, to to nikdo nerozezná od obyčejnýho zpoždění :-)))))
Jožo_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 231
Registrován: 11-2002
Odesláno Sobota, 18. března 2006 - 16:30:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rozmýšľal som kam to hodiť, aby som nezaložil novú diskusiu: je to téma: typické fenomény na príslušných tratiach. Kto pravidelne cestuje po svojej trati, ten aj keď si zdriemne, po zobudení ešte než by otvoril oči, už pozná kde asi je. Typický buchot mosta, tunelu, hádzanie na niektorých úsekoch, alebo naopak stíšenie na koridore. Existujú aj vzácnosti, miestne špeciality, ktoré treba "šoto-vychutnať"! Nikde inde sa už tak nenachádzajú a je otázkou času, dokedy tam budú. Uvediem na ukážku konkrétny prípad: Trať 150 - úsek Tekovská Breznica-Hronský Beňadik. Prichádzate do Beňadika a asi pol km pred stanicou za jedným malým priecestím sa ozve dlhší efekt:zvuk podobný preletu stíhačky.O chvíľu podobne.Fírovia to volajú aj "duch prejdeného kamionistu". V skutočnosti sú to len vlnky na koľajniciach, ktoré ako sa zdá, sa postupne časom ešte viac predlžujú a efekt po rokoch bude (ak bude) ešte dlhší.
Ešte jeden prípad: trať 130 smer Blava, Palárikovo - Tvrdošovce. Efekt sa ozýva viac krát medzi stanicami, pripomína výchricu - zavíjanie. Asi tiež vlnky vo väčšej rýchlosti (100-120).
Ak viete o podobných typických miestnych fenoménoch, prispejte. Bude sranda.
Lukash
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 970
Registrován: 5-2002
Odesláno Sobota, 18. března 2006 - 17:10:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jožo, nejde mi ti poslat majl, nevim proč mi to chodi zpatky, pivko dame v Malackách.
http://www.webpark.sk/traffic/pfy/aktual.htm
- stránky hlavně o střídavých pantografech -
Zelená
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 841
Registrován: 3-2005
Odesláno Sobota, 18. března 2006 - 22:20:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Koe, Apollo - lesy nejvíce odcházely počátekm roku 1980. Byl to paradoxně následek prudkého snížení teplot z +15 na -20 st.C. během silvestrovské noci a Nového roku 1978/1979, zdaleka ani ne tak exhalátů síry z tepelných elektráren.
Štastnou cestu!
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 143
Registrován: 11-2005
Odesláno Pondělí, 27. března 2006 - 11:34:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na psím webu proběhla velká aktualizace předpisů (přibylo 250MB dat), služební rukověti, TNŽ atd.
Psí web o služebních pomůckách GVD
Danny151
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1
Registrován: 3-2006
Odesláno Úterý, 28. března 2006 - 14:35:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nedávno kiksnul banán na EC a odtáhl to za něho 163!
Danny151
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2
Registrován: 3-2006
Odesláno Úterý, 28. března 2006 - 14:39:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes jsem se zde zaregistroval,poraďte mi prosím jak si mohu přidat ke jménu fotografii. Děkuji
Nuts
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 484
Registrován: 9-2003
Odesláno Úterý, 28. března 2006 - 16:34:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dáš si editaci profilu a načteš si ho. Ale pozor, musí být rozměrů 100 x 100 !
Z nejhoršího jsme uvnitř!
Aleš Liesk.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 81.19.47.123
Odesláno Středa, 29. března 2006 - 09:10:14   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nedávno kiksnul banán na EC a odtáhl to za něho 163!
No a co? "PHOF" (plochá historka okresního formátu, dokonce ani ten okres jste neuvedl)
Belinea
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 47
Registrován: 2-2005
Odesláno Čtvrtek, 06. dubna 2006 - 09:28:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Prosim, nevedel by nekdo odpoved na otazku, zda se letos na jare opet planuje jizda M240 po zrusenych tratich na Morave? Minuly rok to byla super akce se solidnim poctem cestujicich, tak by nebylo od veci, zkusit akci zopakovat, ona jizda do Zdanic a dalsich koutu Moravy kde se nejezdi je nevsedni zazitek za kazdou cenu!
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 162
Registrován: 11-2005
Odesláno Neděle, 09. dubna 2006 - 22:53:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jak moc se na dráze dodržuje max. povolená rychlost? Co jsem tedy odpozoroval, tak třicítka při posunu na Masně a Hlaváku rozhodně svatá není. A jinak, když se krátí zpoždění, tak se často jede o dost rychleji, než normálně (na padesátce bych to odhadl tak na 60-70, tam kde je snížení ze 100 na 70, tak normálně tam brzdí, při zpoždění ne) Existuje ze strany zaměstnavatele nějaká kontrola a postihy? Já vím, jde o čas, to se dnes staví na přední místa, ale kdyby se něco stalo...
Psí web o služebních pomůckách GVD
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 21169
Registrován: 4-2003
Odesláno Pondělí, 10. dubna 2006 - 03:56:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Záleží asi hlavně na tom, zda má fíra elektronický rychloměr.
Obecně ale jsou, pokud vím, tolerována pouze dvě procenta a fírové rychlost obvykle moc nepřekračují, aby nebyli posléze po zásluze „odměněni”. Nějaké dodržení, resp. spíše krácení JD je většině ukradené, zejména když pak nejdou domů, ale ještě v šichtě pokračují...
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Pavel_reiser
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 358
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 10. dubna 2006 - 09:21:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nejvíc nakrátíš na rozjezdech a na brždění. Záleží na mašině, jak je "živá", na soupravě a na citu fíry.
Když máš mašinu "v ruce", znáš trať a máš štěstí tak nakrátíš. Záleží taky na tom, jaké jsou jízdní doby. Když máš kepl, kterej musíš šetřit, aby se ti nerozsypal, vlak ti blbě odbrzďuje, do toho ti začalo mžít... a červená čepice zachrápe a ty zbytečně zastavíš u klacku ač je stanice vymetená ... tak jseš druhej :o) A pak si řekneš, proč já v.l se vlastně snažím :o)
Apollo 17
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.192.54.2
Odesláno Pondělí, 10. dubna 2006 - 09:26:24   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Pes 38:Na dráze se dodržuje jakékoli omezení rychlosti dosti striktně.Odhady rychlosti z vagonu,nebo ze země jsou dosti iluzorní.Proužky i udaje jsou kontrolovány a archivovány,při zjištění překročení rychlosti jsou strojvedoucí sankcionováni.Při opakovaném překračování rychlosti hrozí strojvedoucímu odnětí "průkazu způsobilosti k řízení drážního vozidla"drážním úřadem.Totéž hrozí při nezaviněné nehodě(střet na přejezdu,sražení osoby),kdy je zkoumáno policií a drážní inspekcí zda nedošlo k překročení rychlosti.
Takže stačí,když strojvedoucí jede nařízenou rychlostí 40 km/h místo od vjezd.návěstidla až od první výměny a o 300 m dál u peronu má nehodu,došlo k překročení rychlosti.
Poslední případ "překročení rychlosti"-Mos CV - Vejprty se srazil u stanice Černovice na přejezdu s autojeřábem,ovšem 3 km před místem střetu došlo malou chvíli k překročení ze 40 na 43 km/h a strojvedoucí bude sankcionován.
Citátor Předpisový
Neregistrovaný host
Odeslán z: 193.85.188.73
Odesláno Pondělí, 10. dubna 2006 - 09:38:49   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Apollo 17:

Papírové rychl. proužky se kontrolují namátkově - 3% z vybraných, data z el. rychloměrů se kontrolují vždycky, co je tolerováno mi není bohužel známo...

Snad to takto ještě platí....
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4868
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 10. dubna 2006 - 10:14:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

papírové proužky se kontrolujou taky dycky. jenom záleží na tom, jak je proužkař tolerantní....
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
pouze plynulá doprava může být ekologická
Apollo 17
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.192.54.2
Odesláno Pondělí, 10. dubna 2006 - 10:19:00   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Netoleruje se nic protože zákon praví:
"Pro řízení drážního vozidla musí být zajištěno,aby osoba řídící drážní vozidlo za jízdy nepřekročila nejvyšší dovolenou rychlost,stanovenou jízdním řádem,nebo nařízenou omezenou rychlost."(vyhl.173/95 §35 pís.i)
"Při posunu drážnívh vozidel tažením nesmí být překročena rychlost 40 km/h a při posunu drážních vozidel sunutím rychlost 30 km/h"(173/95 §16).
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4869
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 10. dubna 2006 - 10:54:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jasně, oficiálně se nic netoleruje. myslel jsem to tak, že proužkař občas přivře oko, když jde o 1-2 km/h navíc.
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
pouze plynulá doprava může být ekologická
Apollo 17
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.192.54.2
Odesláno Pondělí, 10. dubna 2006 - 11:04:34   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Bobo:když se nic nestane,na proužku ten 1-2 km na krátkém úseku projde,ovšem toto -Jak moc se na dráze dodržuje max. povolená rychlost? Co jsem tedy odpozoroval, tak třicítka při posunu na Masně a Hlaváku rozhodně svatá není. A jinak, když se krátí zpoždění, tak se často jede o dost rychleji, než normálně (na padesátce bych to odhadl tak na 60-70, tam kde je snížení ze 100 na 70, tak normálně tam brzdí, při zpoždění ne)- již určitě né.
Pavel_reiser
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 359
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 10. dubna 2006 - 11:22:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Papírové proužky taky mají občas tu "nedobrou" vlastnost, že se "cuchají", ale to jde "udělat" tak jednou do roka ...

Ad Rychlosti :> Mě třeba točí, že na (a nejen) lokálkovských přejezdech, je 10 n. 20 km/h návěstěna 100, 200 i víc metrů předem. Místo zvýšení bezpečnosti to má ten efekt, že se vlak šine jak šnek a hodně řidičů to proto ještě "riskne". Už nám před čumákem takhle projeli na mirošovce i rokycanští policajti ve feldě ...
Pokud si lidi zvyknou, že vlaky jezdí rychle, tak budou mít většiho lufta. Dal bych tam zrcadlo, zpomalovací práh, vysekal na drn úhly rozhledu a konečná (na ušetřené naftě a špalkách je to do roka zpátky). Pokud se bude dráha chovat připosraně, tak nikdy nebude mít u gumokoláků respekt. Výborně by myslím působil vrak u přejezdu s nápisem : Taky pospíchal ... (viděl jsem něco podobnýho v CCCP v 80. letech). Akce pro Railreklam : FACKA OD NÁRAZNÍKU SE BLBĚ ROZCHÁZÍ !
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 21180
Registrován: 4-2003
Odesláno Pondělí, 10. dubna 2006 - 15:28:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Apollo:
Tím tolerováním jsem myslel nepřesnost měření a zápisu tachografu, za které se fíra může schovat; nebo to už také ne?
Ale ten posun... Občas to asi někdo zkusí, když kolej je dlouhá a výhled dobrej, ale už proto, že na bílou nemusí vědět, zda nemá náhodou do šturcu, se to asi nemusí moc vyplácet... A zrovna na Masaryčce, tam bych se bál i těch 30.
Ale věřím tomu, že občas to někomu „ujede” a dost často klidně i vědomě.

A jinak, když se krátí zpoždění, tak se často jede o dost rychleji, než normálně (na padesátce bych to odhadl tak na 60-70, tam kde je snížení ze 100 na 70, tak normálně tam brzdí, při zpoždění ne)

Spíš fíra využíje maximálního výkonu a rychlosti, když jindy by se díky volnosti JD flákal.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 164
Registrován: 11-2005
Odesláno Pondělí, 10. dubna 2006 - 15:53:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ani jsem takovou přísnost nečekal, ale to, jestli žehlička jede při posunu 30, nebo 50, to si troufnu říct, že bezpečně poznám. (i z nástupiště)
Psí web o služebních pomůckách GVD
fíra
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.101.204.63
Odesláno Pondělí, 10. dubna 2006 - 22:54:49   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

re: Pavel_reiser :
mám tu čest také brázdit tratě lokální a to co bylo řečeno v tomto příspěvku je pravda pravdoucí!
Je to ale "jinej kraj - jinej mrav"
Třeba na "starý Tišnovce" není žádnej přejezd zatížen tímto nesmyslným opatřením, oproti tomu třeba na trati z Ledečka na Kolín by nejeden fíra zajisté s chutí vraždil ty holomky co rozhodli osadit "20" na LESNÍ CESTY kde nejelo ŽÁDNÝ kolo několik desítek let. Dlouhé náročné stoupání v tomto úseku jen umocňuje stupiditu tohoto "zabezpečení".
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4874
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 11. dubna 2006 - 07:43:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

když ono je to složitý. když tam nebude 20 a někdo tam sejme lesáckej traktor, tak se řidič bude hájit rozhledovými poměry, na které platí norma - jak dlouho musí být viděl vlk před přejezdem.
na druhou stranu dávat mrkače na každou polňačku je drahý.
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
pouze plynulá doprava může být ekologická
Pavel_reiser
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 361
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 11. dubna 2006 - 12:34:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bobo : Vlak má přednost. Řidič je povinen se před vjezdem na železniční přejezd přesvědčit, že se neblíží vlak. Jak si to zařídí, je jeho boj....
To je to samý jako když couvá. Pokud riskuje a neustanoví si pomocníka a někoho přejede, má smůlu. Proč se sakra pořád lidi voděj za ručičku jak malý.... grrrrrrrr
Arj
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 656
Registrován: 9-2005
Odesláno Úterý, 11. dubna 2006 - 13:00:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vlak má přednost. Řidič je povinen ... Jak si to zařídí

No, a právě proto má "nějaké povinnosti" i dráha. Pamatuji z doby před cca 15 lety, jak liberecké depo řvalo, že kdesi na Frýdlantsku, byl ve stoupání přejezd (spíš přechod) přes trať kvůli jedinému baráku mezi poli, kde bylo omezení na 20. Tehdy se tam tahaly těžké náklady se 2 mašinami, které se po zpomalení rozjely na nějakou rozumnou rychlost až po vystoupání toho kopce.
Psalo se množství žádostí - vše bez úspěchu (pro dráhu). Mám pocit, že nakonec se zjistilo, že barák, ke kterému přechod vedl, byl ex-drážní, který se prodal nějakému "civilistovi".
Aleš Liesk.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 81.19.47.123
Odesláno Úterý, 11. dubna 2006 - 13:56:31   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pes38: abyste s tím troufáním nepřetroufl... Mašina je veliká a tudíž se zdá být rychlejší, než v reálu je. Naopak při pohledu z mašiny (z výšky) dopředu se zdá rychlost menší a hele, my jedeme 140...
Valach
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 423
Registrován: 4-2004
Odesláno Úterý, 11. dubna 2006 - 14:03:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Arj:takových případů je po celé republice.Např.ze zastávky Čeladná směr Frýdlant nad Ostravicí je snížení rychlosti 40 ze 60(dříve 70 km/h)kvůli nepřehlednosti přejezdu,kde byl v 70.nebo 80.letech sražen povoz s koňmi.Od té doby tam nic nejezdí(dle fírů tam jezdících),ale omezení je furt.
...a ze všeho nejhorší jsou trpaslíci.Ty potvory vám lezou všude a strašně rychle se množí!
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 166
Registrován: 11-2005
Odesláno Úterý, 11. dubna 2006 - 15:57:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Aleš Liesk.: Nevím, dříve jsem párkrát jel v kamionu a nemyslím, že bych se sekl o 20 km/h. Sežeň mašinu, fíru a volnou trať a můžeme ty odhady vyzkoušet. To by byla "sotušská" soutěž, hádat, jak zrovna rychle mašina jela. :-)
Psí web o služebních pomůckách GVD
Hajnej
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 642
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 12. dubna 2006 - 08:44:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pes: mohu potvrdit, že na jednokolejce se 100 jeví jako 70 v autě. Na dvoukolejce platí totéž pro 120.
Neznalec
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.240.183.63
Odesláno Středa, 12. dubna 2006 - 15:39:16   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Předem se omlouvám za blbou otázku,ale nevím kám to dát. Chtěl bych se zeptat,když budu chtít cestovat např. z města X do města Y s přestupem ve městě B,tak když přijedu vlakem do přestupní stanice ve městě B a vlak bude mít zpoždění,tak na něj vlak,který má už právě odjíždět do města Y počká? Předem děkuji za odpověď. Mám totiž strach,že by mi náhodou druhý vlak při zpoždění prvního ujede
Lokom
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 212
Registrován: 9-2003
Odesláno Středa, 12. dubna 2006 - 16:00:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

nevim jestli se to tu uz nekde neobjevilo, ale taky docela sranda (prevzato z DF CD):

http://www.zoosztanvald.wz.cz/foto_cedule.html
Hungry_bear
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 28
Registrován: 1-2006
Odesláno Středa, 12. dubna 2006 - 18:18:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Neznalec - někdy někde některý ano, někdy někde některý ne. Něco řeší "tabulky čekacích dob", něco (i v rozporu s předchozím) inteligence či tupost konkrétního dispečera/výpravčího/fíry (dle způsobu výpravy vlaku nehodící se škrtněte).
Takže pokud chceš dostat konkrétnější odpověď, musíš také prozradit více
Petr_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 142
Registrován: 6-2005
Odesláno Čtvrtek, 13. dubna 2006 - 11:50:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

zdá se mi to nebo je stránka s aktuální polohou vlaku na síti http://pis.nfo.sk/ ponekud zmatená, hlavne ta mapa - kosican v Trenčíně, R 421 v Bratislave
fispav
Neregistrovaný host
Odeslán z: 193.86.3.74
Odesláno Pátek, 21. dubna 2006 - 14:10:31   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Prosím,věděl by někdo poradit či pomoci s následující věcí?Domnívám se,že by obecně železnici mohl prospět podnikatelský projekt železničního touroperátora využívajícího sítě tratí v regionu k nabídce návštěvy zajímavých kulturních nebo přírodních lokalit,kdy vlak by sloužil jako prostředek cíleného dovozu a odvozu klientely.Vím,že z vlaku a vlakem lze vidět mnohá zajímavá místa,která nám unikají při cestování autem nebo autobusem.Již před 2 lety jsem písemně oslovil GŘ ČD,hejtmany Karlovarského a Ústeckého kraje,regionálního dopravce VIAMONT i Klub železničních cestovatelů s nabídkou podkladů pro realizaci projektu.Jsem přesvědčen, že západní Čechy sousedící s Německem,německé vzpomínky na Sudety a lázeňská místa předurčují tento kraj k aktivitám zvláštních jednodeních a víkendových vlaků s plným komfortem pro milovníky nevšedních zážitků.Nikdo z oslovených neprojevil konkrétní zájem, respektive očekávají zajištění propagace a klientely (např.CK ČD)z mé strany.Mám připraveny trasy s časovým rozpisem a finanční rozvahou pro celou ČR, ale nejsem schopen sám zajistit realizaci.Oslovení si nepřipustily možnost čerpání peněz z fondů EU na rozvoj cestovního ruchu (INTERREG IIA, SROP Severozápad),které by se mohly využít i pro zlepšení železniční infrastruktury -např. opětovné zprovoznění úseku dráhy Krásný Jez-Nové Sedlo.Tyto prostředky nemůže čerpat soukromá osoba.Je tristní pomyšlení,že CK ČD,která má v popisu práce takové služby připravovat a nabízet,to nedělá.Kontakt fiserp@atlas.cz
Adambv
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 9
Registrován: 12-2005
Odesláno Pátek, 21. dubna 2006 - 22:20:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jeli jste někdy vlakem s nějakou celebritou nebo politikem? dnes jsem jel s EC s Vinndobona z Pardubic do Břeclavi první třídou, a když jsem šel na WC tak jsem zjistil, že kousek ode mně sedí soudruch Grebeníček. Evidedentě byl zabraný do práce a pořád něco psal na svém notbooku. Když jsem v Břeclavi vystupoval tak jsem si všiml , že pan Grebeníček šel na 4.nástupiště odkud jezdí osobáky na Znojmo. I když nejsem přívržencem KSČM, ale aspoň oceňuju že pan Grebeníček jede raději vlakem než autem.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 21589
Registrován: 4-2003
Odesláno Sobota, 22. dubna 2006 - 10:32:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na Brno je občas vídán Vašut, od nás z maturáku jel vlakem Zbrožek, už jsem jednou potkal i mr. Becherovku...
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Hejk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 25
Registrován: 1-2006
Odesláno Sobota, 22. dubna 2006 - 15:08:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já potkával jedno ubdobí často imitátora Faltuse.Jezdíval tuším do Letohradu.Bylo to v rychlíku po 17.hod.z Prahy jezdilo tam tehdy Bte a dokázal bavit celé osazenstvo vozu.
Ještě jsem zažil otce Sabiny Laurinové,který cestovával do Pardubic do divadla.Tenkrát nechal ve vlaku nějaké zavazadlo a obrátil se na moji osobu s prosbou o pomoc.Tenkrát jsem mu to zavazadlo dohledal a měl velikou radost a celkově se zdál jako fajn člověk.
A ještě jednou přišel do úschovny v Pardubicích jeden pán,usmál se na parťačku,podal ji ruku a řekl: "Dobrý den,já jsem doktor Sova-můžu si zde uschovat zavazadlo?"
Happy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 428
Registrován: 9-2005
Odesláno Čtvrtek, 27. dubna 2006 - 18:26:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ak sem byl v Plzni na nádru vyprovodit legendární Orient Expres :-) Lidé ve vlaku byli milí ,i když se jedná o boháče,což mě potěšilo.Ale co mě nepotěšilo byli povalující se bezdomovci a alkoholici.To se čr opět ukazuje ve světě!!!Udělal sem pár fotek,tak doufám ,že z toho něco bude :-)
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 195
Registrován: 11-2005
Odesláno Čtvrtek, 27. dubna 2006 - 18:36:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To sem zase nas.anej!

Zatím nezmámý hacker (antišotuš) napadl psí web a smazal všechny soubory. Na obnovení souborů se pracuje. Vzhledem k tomu, že se jedná opravdu o hodně dat, potrvá to několik dnů. Nyní prosím navštěvujete zálohu webu na adrese www.danone38.ic.cz
Je zde plná záloha webu, pouze se možná stránky budou pomaleji načítat. Děkuji za pochopení.
Psí web o služebních pomůckách GVD
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 21709
Registrován: 4-2003
Odesláno Čtvrtek, 27. dubna 2006 - 19:45:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Však už tu pár lidí psalo, že by nebylo od věci se trochu krotit... Některé příspěvky (nejen Tvé) si o to vysloveně říkaly
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Mixmouses
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 67
Registrován: 1-2006
Odesláno Čtvrtek, 27. dubna 2006 - 20:00:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zvu Vás všechny na http://fotomysak.bloudil.cz . Naleznete zde pár fotek nejen zlíchovské páry 213.902 při rozlučkových jízdách na trati Přibyslav - Sázava. Račte vstoupit. Návod je v aktualitách. motorová Myš
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 196
Registrován: 11-2005
Odesláno Čtvrtek, 27. dubna 2006 - 20:49:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MZ: Mé příspěvky si o to říkaly? Prosím které? (klidně na mail). Vždy jsem se vyjadřoval slušně, nebo jsem se o to alespoň snažil. Chápu, že ne každému je psí web zrovna po vůli, ale většina ohlasů je kladná a považuji za naprostou ubohost, když někdo se mnou bojuje těmito prostředky. Může mě kontaktovat a já si s ním rád o všem popovídám (i osobně).

(Příspěvek editován uživatelem pes38 duben 27, 2006)
Psí web o služebních pomůckách GVD
děd_vševěd
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.208.7.50
Odesláno Čtvrtek, 27. dubna 2006 - 21:10:33   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Likvidaci psího webu si asi zaplatili panáčci z pravého přehu Vlatvy
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 21721
Registrován: 4-2003
Odesláno Čtvrtek, 27. dubna 2006 - 21:59:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pes:
Však píšu, že nejen Tvé. Ale nechme toho tady, fakt nemá cenu některé dráždit.
Pokusím se ozvat na mail, ale nic neslibuji. Prostě když už někomu šahám na hračku, tak to aspoň netroubím všude okolo, aby se pak jistí takyhrdinové ještě přidávali.
Málokterá akce nevyvolá reakci
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 197
Registrován: 11-2005
Odesláno Čtvrtek, 27. dubna 2006 - 22:08:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Asi máš pravdu, fakt nemá cenu to řešit. Zákon akce a reakce funguje neúprosně. Proto tato akce opět vyvolá reakci, tj. obnovu dat
Psí web o služebních pomůckách GVD

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace