K-report
 

Archiv do 20.června 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Tramvaje a metro » Tramvaje v Ostravě » Staré archivy » Archiv do 20.června 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Martins
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 518
Registrován: 5-2004


Odesláno Čtvrtek, 15. června 2006 - 23:00:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Díval jsem se na fotky a 742 mám vždy jako řízený vůz (ať už 746+742, 743+742 nebo 782+742). Ale při prosincové sněhové kalamitě se provozuschopné křivácké T3 nějaký ten den vypravovaly na kurzy jako sólo vozy a tuším, že minimálně dva dny jezdila jako sólo i 742. Ale pamět je krátká (hlavně v takto pozdní hodinu). Jestli dobře počítám, tak 5000 km najezdí vůz cca za jeden měsíc. To abych si rezeroval místenku na focení

Klasické kačeny se pomalu dostávají na seznam ohrožených druhů. 1509 jsem zahlédl naposledy někdy v první půlce května, ale nějakou dobu jsem nezahlédl i 1515. Haki se počátkem roku zmiňoval, že do dalšího roku přežijou 1507 a 1508.

Nezahlédli jste někdo poslední dobou vůz 764 ?
Ženy bez mužů vadnou, muži bez žen blbnou :o)
Haki
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 612
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 15. června 2006 - 23:25:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

1515 jezdí každý den na lince. 742 se poslední dobou vypravuje jen na trhačky, tak bych počítal že to bude více než měsíc, ale kdo ví.
Mále bych zapoměl, od 2.7. (nebo snad od 1.7.) vyrazí na linku 7 dvojčata wany. Zatím tam bude jejich domovská linka.

Ad Martins: Já zahlédl vozů ... ... ale nesleduji ev. čísla. Zítra budu sledovat celé odpoledne, až do půlnoci. Opravdu.
Mirda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 668
Registrován: 8-2004


Odesláno Pátek, 16. června 2006 - 00:38:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na rondlu v Hrabůvce se právě provádí údržba trolejí.
Dávali tam nové "napínací lana" nebo jak to nazvat, alespoň podle toho co jsem zahlídnul. Po nezbytně nutnou dobu vypli napětí v trolejích. Pak jím to nešlo po nějakou dobu zapnout.. Co mě zarazilo bylo to, že tramvaj přijíždějící z Polikliniky zůstala stát těsně před rondlem (cca 10 metrů od úsekového děliče) a přesto se vevnitř svítilo, což znamená, že napětí v troleji asi bylo.. Přitom ale čekala, až "to zapnou" pak se rozjela. Kdyby čekala před úsekovým děličem tak bych to chápal, ale takhle?
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2928
Registrován: 5-2005


Odesláno Pátek, 16. června 2006 - 07:03:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martins: No mě se taky zdá, že 742 nějakou tu chvilku po kalamitě jezdila jako sólo.
Haki: Díky za info. Už se těším jak se svezu a hlavně jak to nafotím.
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak... a doufám, že již brzy bez chamtivého bobra na radnici
Mayg
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 687
Registrován: 11-2004


Odesláno Pátek, 16. června 2006 - 07:50:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Haki: ty wany na d-7 budou jezdit na nízkopodlažním kurzu nebo bude tendence nahradit co nejvíc souprav wanami? Nejspíš asi to první jelikož nízkopodlažní vozy se hodí i jinde.

Ad Martins: ruku do ohně za to nedám, ale řekl bych že jsem 764 v relaci posledního měsíce určitě viděl.
Pořád lituju tu 726, hlavně vždy když vidím ten vrak 745 který bezpochyby drží pohromadě jen díky CVR.
Chcete mít svůj vlastní dopravní podnik?...........Už brzy budete moct
Zabij bobra, zachraň strom
Denny
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 131
Registrován: 12-2005


Odesláno Pátek, 16. června 2006 - 08:53:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ostravák: pokud si pamatuji tak NAD měla dva druhy cedulí, jedny byly jen X náhradní doprava za tramvaje a nic víc (byly žluté) a druhé byly bílé, plastové s nápisem náhradní doprava za linky a měli dva držáčky do kterých se zasunul papírový seznam nahrazovaných linek. Možná by se daly tyto cedule ještě někde v garážích najít.

výluka u vysokých pecí opravdu zrušena kvůli poruše navařovacího vozíku a vypadá to tak že to letos snad nedají ani dohromady.

2.1.06 jezdila 742 na 2/5 jako sólo jinak vždycky jako zadní
www.helax.cz dance music radio
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2930
Registrován: 5-2005


Odesláno Pátek, 16. června 2006 - 12:26:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Denny: To s tou výlukou je škoda. Takže pokud to nedají rychle dohromady, tak se výluka odehraje bez obousměrných kačen. No nic. Když 2.1.06 jezdila 742 jako sólo, tak by snad mohla jezdit jako sólo i teď, ale stejně je to pouze rovina našich představ. Předpokládám, že to nejspíš asi nebude, ale byl bych rád.
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak... a doufám, že již brzy bez chamtivého bobra na radnici
Dodo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 374
Registrován: 10-2002


Odesláno Pátek, 16. června 2006 - 17:35:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Haki ty zitra budeš jezdit jestli se sem to dobře pochopil jinač mě oprav.
Přejí pěkné odpoledné
Tramvaje všech zemi spojte se
Lepší tramvaje fotít nežli ničít
Denny
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 132
Registrován: 12-2005


Odesláno Pátek, 16. června 2006 - 18:53:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

práce na trolejích na Kotase jsou přípravné práce na srpnovou výluku kdy bude o víkendu probíhat celková výměna trolejí v celém rondelu.

ad Ostravák: otázka je zda v době kdy byla kalamita se nějaké EPISy apod. vyžadovaly. Třeba vůz nehlásí, nekomunikuje, ale je schopen jezdit, což bylo v tu dobu docela důležité aby se vůbec něco vypravilo. myslím že tenkrát (2.1. po kalamitě) kdyby neměl vůbec MYPOL tak by to tak nevadilo. Za normálních okolností by takový nekomunikující vůz nemohl být vypraven.
www.helax.cz dance music radio
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2935
Registrován: 5-2005


Odesláno Pátek, 16. června 2006 - 18:56:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Denny: No asi jo, ale stejně by se mohla udělat nějaká rozlučková akce.
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak... a doufám, že již brzy bez chamtivého bobra na radnici
Dodo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 375
Registrován: 10-2002


Odesláno Pátek, 16. června 2006 - 19:23:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Ostravák stym také souhlasím že by mohla byt nějaka rozlučková akce je to dobrý napad
Tramvaje všech zemi spojte se
Lepší tramvaje fotít nežli ničít
Haki
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 614
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 17. června 2006 - 01:44:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dobré ráno, vezmeme to postupně:

ad Mirda: Nechápu větu, že v tramvaji se svítilo, což znamená, že napětí v troleji bylo. .... některé vozy mají zářivky na 24V, tudíž svítí z baterek. Ty poznáš podle vozu, jak jsou napájené zářivky??? Jestli starým způsobem na 600V z troleje nebo novým způsobem 24V z baterek??

ad Mayg: jízdní řád na léto je už dáááávno hotov. Tudíž včerejší konečné rozhodnutí vedení DP o nasazení Wan .... no prostě je pozdě. Na zaručeném spoji bude jezdit KACHNY, KACHNY z Křivé a některých libovolných dvou kursech (ze zbývajících 4), které vypravuje Poruba se objeví wany.

ad Dodo jezdil jsem včera (pá 11/203) a jezdím i dnes (so)

(vůz 1205 na 11/3 a v pozadí 982 na 11/2)

Zeptal jsem se v práci našeho "moudrého" počítače a řekl mi, že vůz 764 jezdil naposledy 22.5. služební jízdu na trase Křívá - ÚDM a teď je u něj atribut "v údržbě"

A poslední věc, kterou mám na srdci je, že trolejbus občas musí natankovat, že??

(garáže Hranečník - cca týden před CZ RD)

A ještě pro Ostraváka ... nechci se chlubit,. ale moje tramvajová mapa se brzy objeví v tramvajových vozidlech MHD.
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2938
Registrován: 5-2005


Odesláno Sobota, 17. června 2006 - 11:38:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pro Hakiho: Nechceš se chlubit a přitom se chlubíš, že . Však ji máš taky hezkou.
Ještě k těm zářivkám. Napadla mě taková jedna věc, podle které by se to snad dalo poznat. Při průjezdu přes dělič zářivky na 600V na chvíli pohasnou a zářivky na 24V furt svítí. Vyvraťte nebo potvrďte.
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak... a doufám, že již brzy bez chamtivého bobra na radnici
Haki
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 615
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 17. června 2006 - 12:41:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Potvrzuji protože na děliči, což je cca 20 cm izolovaného místa zářivky zhasnou

Vyvracím protože tyristorové a tranzistorové tramvaje mají filtrační kondenzátor, zářivka skoro nic nežere ke svícení, on je to schopen na tu chviličku uživit, takže nic nebliká

Mayg
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 689
Registrován: 11-2004


Odesláno Sobota, 17. června 2006 - 15:02:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Haki: gratuluju k té mapě, to člověka potěší.
Takový "moudrý počítač" to by bylo něco pro zdejší diskutující :-) (takový export dat na stránky DPO to by byla mňamka) :-)
Jinak wany budou jezdit nějaké konkrétní ve dvojicích nebo náhodně, jsou nějaká pravidla spojování jako například, musí mít stejné barevné schéma, musí se mít rády (popřípadě které se rády nemají?) ,či musí mít stejný zbytek po vzorci (ev_c mod 4) ?
Chcete mít svůj vlastní dopravní podnik?...........Už brzy budete moct
Zabij bobra, zachraň strom
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2939
Registrován: 5-2005


Odesláno Sobota, 17. června 2006 - 16:16:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Haki:
Mayg: To bych celý den a noc nedělal nic jiného, než, že bych se prodíral stránkami DPO. Wany zatím vždy jezdily 1+1, takže si myslím, že to tak asi i zůstane.
No jinak pokud jste postřehli, tak byl dnes v Ostravě asi 10minutový výpadek proudu, avšak jenom někde, ale některé úseky tram. tratí byly též bez proudu, takže všechno pak jezdilo tak jak se tomu chtělo a ještě k tomu na mě vykoukla na A. Poledníka 1205 s nezakuplovaným spřahlem.

minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak... a doufám, že již brzy bez chamtivého bobra na radnici
Denny
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 133
Registrován: 12-2005


Odesláno Sobota, 17. června 2006 - 18:50:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

výpadek proudu potvrzuji, někde uhodil blesk a následně bylo 8 měníren bez proudu na cca 10 minut. Jezdil jsem 5/101 a cyklotramvaj díky tomuto musela jet jako násled za 5/101 ve 12,45 směr Zátiší.
www.helax.cz dance music radio
Mirda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 671
Registrován: 8-2004


Odesláno Sobota, 17. června 2006 - 18:53:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tady byl taky výpadek proudu, ale nějaký divný, páč sem byl zrovna u PC a jako první se vypnul monitor, za další 2 sekundy HDD a za další sekundu větráky a celý PC utichnul.
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2942
Registrován: 5-2005


Odesláno Sobota, 17. června 2006 - 19:05:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Denny: Díky za info.
Mirda: No u mě to bylo naopak. První se vypnula pračka v kuchyni, pak PC, pak televize, pak minitor a jako poslední bedny. No čuměl jsem na to docela zjeveně, protože vždycky se vypne všechno naráz.

Mám jeden takový dotaz. Nevíte někdo modernizací čeho je vlastně 1301?
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak... a doufám, že již brzy bez chamtivého bobra na radnici
Haki
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 616
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 18. června 2006 - 01:15:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Wany budou tak jak jezdili
1311+1312
1313+1314
1315+1316
1317 = sólo
1301 = 729

.... které tramvaj je z čeho, už sem tady kdysi psal celý seznam
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2944
Registrován: 5-2005


Odesláno Neděle, 18. června 2006 - 11:06:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Haki: Jo já vím. Jen jsem si zapomněl zaznamenat tu 1301. Díky.
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak... a doufám, že již brzy bez chamtivého bobra na radnici
Trollin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 23
Registrován: 6-2006


Odesláno Neděle, 18. června 2006 - 18:42:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevíte proč dnes ráno vynechala 11 v 6:41 ze Zábřehu?Málem mi kvůli tomu ujel vlak.
Haki
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 617
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 19. června 2006 - 00:32:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Probíral jsem se fotkami a narazil jsem na foto vozu 1505 .... schválně, najdete 5 rozdílů??


a taky jsem našel na smyčce SPAR na kolejnici čárový kód. To ta kolejnice šla přes pokladnu??
Haki
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 618
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 19. června 2006 - 00:39:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jak koukám, lze posílat už i obrázky ve velikosti do 400 kilo, takže to zkouším a posílám noční Křivou z 18. 6. 2006 (0:40)
Mirda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 674
Registrován: 8-2004


Odesláno Pondělí, 19. června 2006 - 00:40:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No konečně! Kdo se s tím měl pořád párat a zmenšovat to. Velice chválím tento počin.
Vlado_msts
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 112
Registrován: 2-2006


Odesláno Pondělí, 19. června 2006 - 05:35:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Haki: Zkusím.
1) Označení nízkopodlažní tramvaje žlutým pruhem.
2) Nízkopodlažní prostřední článek.
3) Nálepka s logem vozíčkáře na čele tramvaje.
4) Vyměněný pantograf za polopantograf.
5) Světélek na bocích kabiny ubylo.
=> asi už taky znízkopodlažněná.
T1, T2, T3... Chrrrrrr.
Tommas
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 214
Registrován: 5-2004


Odesláno Pondělí, 19. června 2006 - 07:04:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dobré ráno,

Nevíte někdo, kde by se dala v Ostravě sehnat kniha o T2?
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2945
Registrován: 5-2005


Odesláno Pondělí, 19. června 2006 - 07:22:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tommas: Nevím. Já jsem byl po mailu domluvený přímo s člověkem z redakce.
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak... a doufám, že již brzy bez chamtivého bobra na radnici
Mayg
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 690
Registrován: 11-2004


Odesláno Pondělí, 19. června 2006 - 07:42:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Tommas: a já už na ní mám rezervaci v knihovně, takže tomu kdo jí má doteď půjčenou vzkazuji .... SORRY :-)
ad Haki: hezké fotky, nechceš nás někdy vzít taky si vyfotit noční Křivou
Chcete mít svůj vlastní dopravní podnik?...........Už brzy budete moct
Zabij bobra, zachraň strom
Semolina
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 252
Registrován: 2-2006
Odesláno Pondělí, 19. června 2006 - 12:17:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes dopoledne došlo k závažnější nehodě pravděpodobně mezi zastávkami Ředitelství Vítkovic-Mírové náměstí. Linka d-2 jezdí odklonem přes Novou Ves vodárnu, taktéž d-3 jezdí přes Střelnici. V 11:45 projížděla přes Elektru tramvaj 1512 s totálně popraskaným čelním sklem, ale naštěstí zůstalo v rámu. Celý bok na straně, na které nejsou dveře této tramvaje je odřený, skoro až na konec vozu. Hned za touto kačenou jela další nereko kačena, která byla rovněž prázdná, ale nevšiml jsem si, jestli měla na sobě nějaký šrám. Řekl bych, že 1512 se musela srazit s kamionem, nebo něčím "větším". Pár týdnů si určitě nezajezdí.

(Příspěvek byl editován uživatelem Semolina.)
Pako
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1355
Registrován: 6-2002


Odesláno Pondělí, 19. června 2006 - 12:32:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

http://www.novinky.cz/krimi/kamion-se-srazil-s-tramvaji--tri-zraneni-lide_88432_0ic8i.html
FRANTIŠEK RINGHOFFER III. (1844-1909)
Nar.22.11.1844. Arm.důst., 1866 vyzn. v prusko-rak. válce. 1873 převzal podnik, vyráběl žel.vozy a tramvaje. Výroba zařízení pro cukrovary, pivovary. Ve Vel.Popovicích postavil pivovar/lihovar. Vl. zámky v Kamenici a Štiříně. Zv. poslancem čes.zem.sněmu, císař Fr.Josef I. 1892 jmenoval doživ.členem Panské sněmovny. Zemř.23.07.1909=65 let.
red
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.192.29.34
Odesláno Pondělí, 19. června 2006 - 12:42:17   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Tommas
Ozvěte se mi na e-mail mirek.redakce(zavináč)centrum.cz
Ostravák Vám může poreferovat, jak to funguje.
m.
Dodo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 377
Registrován: 10-2002


Odesláno Pondělí, 19. června 2006 - 15:53:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes jak jsem jel ráno do práce tak d-14 ev.č789 tak na Jubilejní ji začalo zlobit zavírani dveří tak to zavírala zvlaštním spůsobem
Tramvaje všech zemi spojte se
Lepší tramvaje fotít nežli ničít
Porubák
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.135.10.2
Odesláno Pondělí, 19. června 2006 - 16:23:54   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

AHOJ LIDI, PROSÍM VÁS, DNESKA JSEM ¨ZTRATIL KLÍČE, JE MOŽNÉ, ŽE BUDOU V TRAMVAJI EV.Č.1112, KTERÁ JELA NA LINCE Č.7 V 15:19 Z kARPATSKÉ SMĚR SVINOV, MOHL BYCH SE ZEPTAT, ZDA BY MI NĚKDO NEMOHL POMOCT? NĚJAKÉ ZTRÁTY A NÁLEZY? DĚKUJI VÁM MNOHOKRÁT!
Dodo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 379
Registrován: 10-2002


Odesláno Pondělí, 19. června 2006 - 17:38:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Porubák zkus se zeptát na vratníci ředitelství DPO tam ti poradi a nebo v Porubě na vozovně
Tramvaje všech zemi spojte se
Lepší tramvaje fotít nežli ničít
Norton
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 792
Registrován: 12-2004


Odesláno Pondělí, 19. června 2006 - 18:26:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

1514 byla na prohlídce? Je nějak moc čistá a novotou zářící...

Jinak jako geodet děkuji dnešnímu dispečerovi (=DPO - tak by reagoval neznalec), co řídil dopoledne provoz na Vřesinské, že byl strašně "ochotný" byť jen hejbnout prstem. Ať se mu žaludeční vředy udělají ještě letos!
solidní dopravní fotogalerie... http://norton1.ic.cz
Dejte bobrovi okusovat dřevo, ne městský rozpočet!
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2946
Registrován: 5-2005


Odesláno Pondělí, 19. června 2006 - 18:46:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Norton: - No jo dispečeři, známá firma. Už ti jde net?
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak... a doufám, že již brzy bez chamtivého bobra na radnici
Martins
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 519
Registrován: 5-2004


Odesláno Pondělí, 19. června 2006 - 19:08:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Norton :
Aha, už jsem přišel na záhadu, proč jsem v sobotu dopoledne prázdnou 1514 jako "Služební jízda vozovna Moravská Ostrava" na BUSE. Patrně se vracela z Martinova.

Semolina :
Ta nerekonstruovaná kačena asi působila jako jistící prvek, kdyby náhodou 1512 opustily síly a po cestě zdechla.
Ženy bez mužů vadnou, muži bez žen blbnou :o)
Norton
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 793
Registrován: 12-2004


Odesláno Pondělí, 19. června 2006 - 19:45:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ostravák: hmm, ale minulý týden to bylo fain, když bylo něco potřeba, tak jsme se s dispečerkou(-em) dohodli... Asi blbá nálada. (mmch: net nemám, "bo"...)

>>V pátek (?) jsem viděl převoz zvedáků z města na Porubu (z Mar.Horské na Opavskou u Vodárny). Takže se opravdu začnou víceklouby stěhovat i do Poruby?

>>Kdo si chcete vyzkoušet, jak jezdí vlek, tak se projeďte ze Svinova na Vodárnou 1136 za nynějších veder. Zážitek otřesný sám o sobě (a to už nepočítám ten hic, co je...)

>>Mmch: některá Tria už byla na prohlídce, že? A jak tedy si vedou v porovnání s Astrama? (viz. nějaký půlrok nazpět diskuse nad tím, co je lepší/horší)...

>>A jak si vede 1205? Ještě jezdí? Kdysi tu někdo říkal, že se ta soukolí (či co to je) sobě časem "přizpůsobí"... Ale zdá se mi, že je to spíše horší a horší (když o víkendech jezdí, rozpoznám ji z domu i mezi jinými vozidly - nevidím ani na jediné)
solidní dopravní fotogalerie... http://norton1.ic.cz
Dejte bobrovi okusovat dřevo, ne městský rozpočet!
Mayg
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 692
Registrován: 11-2004


Odesláno Pondělí, 19. června 2006 - 20:11:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dneska jsem zaregistroval nějaké čtyřče jak jelo přes minimetro, jediný vůz co jsem si zapamatoval byl poslední 1018, měla otevřené všechny dveře a pokud se nemýlím byla tažena.
Na d-12 nereko kačena, dost neobvyklé, jak se to stalo, žeby po dnešní nehodě byl stažen negarantovaný nízkopodlažní kurz z d-12 a vyměněn za nereko kachnu v záloze na d-2 místo 1512 (na té d-12 byla 1509) .
Chcete mít svůj vlastní dopravní podnik?...........Už brzy budete moct
Zabij bobra, zachraň strom
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2947
Registrován: 5-2005


Odesláno Pondělí, 19. června 2006 - 20:12:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Norton: 1205 jsem jel dneska a řve jak na lesy.
-------------------------------------------
\OT(Díval jsi se na fotky?)
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak... a doufám, že již brzy bez chamtivého bobra na radnici
Semolina
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 256
Registrován: 2-2006
Odesláno Pondělí, 19. června 2006 - 20:45:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chtěl bych se zeptat, jestli DPO neuvažoval v době dodávek vozů KT8D5 o větším počtu, než je nynějších 16?
A dále, proč se při dopravní nehodě (např. dnešní), kdy je zřejmé, že se jedná o větší hmotné škody, se přepravuje vůz nejdříve do své domovské vozovny a pak až do dílen? Předpokládám, že taková oprava se nebude vykonávat na Křivé, ale v Martinově.
Tommas
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 216
Registrován: 5-2004


Odesláno Pondělí, 19. června 2006 - 20:46:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já jsem (naštěstí) nejel, stačil mi odjezd z A. Poledníka - ještě u Alberta šla rozpoznat zaručeně.

1401 měla už na CZR štítek porubské vozovny.

V těch vedrech to na všech rovných úsecích kmitá mnohem víc, než obvykle (takže 301 nechat zaparkovaný, protože to by byla jízda )
Mayg
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 693
Registrován: 11-2004


Odesláno Pondělí, 19. června 2006 - 20:57:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Semolina: v knize o Ostravských tramvajích je psáno ,že DPO chtělo ještě další tramvaje ale sešlo z toho ,ale protože nechci házet počty od boku a knihu doma nemám tak věřím, že někdo ze zdejších diskutujících už pilně listuje a napáše zde výsledek kolik kačen mělo ještě přijít mam pocit že dalších 16
Chcete mít svůj vlastní dopravní podnik?...........Už brzy budete moct
Zabij bobra, zachraň strom
jg
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.70.36.204
Odesláno Pondělí, 19. června 2006 - 21:03:03   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

... v knize o Ostravských tramvajích je psáno ,že DPO chtělo ještě další tramvaje ...

Dle knihy o ostavských tramvajích byla uzavřena hospodářská smlouva na dalších 21 vozů KT8D5, která byla ale nakonec odmítnuta z důvodu technických problémů při dodávce první série těchto vozů na konci roku 1989-
LUK
Neregistrovaný host
Odeslán z: 84.47.26.31
Odesláno Pondělí, 19. června 2006 - 21:07:14   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mayq: cituji knihu 100 let elektrické tramvaje v Ostravě, strana 60: "Hospodářská smlouva na dodávku dalším 21 tramvají KT8D5 v roce 1990 byla ze strany DPMO odmítnuta, neboť kvůli problémům se zprovozňováním prvé dodávky a její kvalitě vznikla v DPMO silná averze vúči dalším dodávkám těchto vozú."
Semolina
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 257
Registrován: 2-2006
Odesláno Pondělí, 19. června 2006 - 21:16:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad LUK: "...a její kvalitě vznikla v DPO silná averze..."
Co na těch vozech bylo zpočátku tak špatného?
Jirka_m
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 65
Registrován: 5-2006


Odesláno Pondělí, 19. června 2006 - 21:29:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

z www.mhdaktualne.net: Jak již bylo zmiňováno, tramvaje jsou obousměrné. Tato skutečnost je dobrá při příležitostných výlukách, nicméně v pravidelném provozu přináší také nemálo problémů - schodiště u nevyužívaných dveří zbytečně zabírá místo, nemluvě o nebezpečí úrazu méně opatrných cestujících. Stejně tak se stížnosti na tramvaje týkají špatného systému větrání a vytápění a nízké kvality tepelné pohody ve voze.
Myslím to upřímně :-)
Vlado_msts
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 113
Registrován: 2-2006


Odesláno Pondělí, 19. června 2006 - 22:05:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes jsem z vlaku viděl na Křivé v areálu vozovny postavených asi 8 pantografů u budovy. Co se s nimi plánuje???
T1, T2, T3... Chrrrrrr.
Mayg
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 694
Registrován: 11-2004


Odesláno Pondělí, 19. června 2006 - 22:14:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Vlado_msts: pravděpodobně "zimní zásoba", každoroční zásoba na kterou se nešahá už od osudné zimy 1963.
Chcete mít svůj vlastní dopravní podnik?...........Už brzy budete moct
Zabij bobra, zachraň strom
Vlado_msts
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 114
Registrován: 2-2006


Odesláno Pondělí, 19. června 2006 - 23:10:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mayg: Aha, tak proto. A smím vědět, čím byla ta zima 1963 osudná???
T1, T2, T3... Chrrrrrr.
Haki
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 619
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 20. června 2006 - 00:47:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Semolina: Jednu dobu se uvažovalo o nákupu dalších KT8, když se jich zbavoval Most-Litvínov. Už už to bylo a nakonec z nákupu sešlo.

ad Norton: Ty zvedáky .... nebylo to náhodou přeprava z CZ RailDays ... nějak se to tam musí naložit do ÚDM, takhle se tahají každý rok.

ad Trollin: Ta nedělní 11, to byla 11/103 (vůz 1209) a zůstala stát na Kpt.Vajdy směr Zábřeh na vadné brzdy

Zkoušel jsem fotit noční Porubu a nějak to nejde je moc velká a vždy tam nějaký sloup zavazí.


Dnes večer proběhlazkušební jízda nové linky 13, právě jsem ji zachytil v Zábřehu na odstavné koleji.
Mayg
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 695
Registrován: 11-2004


Odesláno Úterý, 20. června 2006 - 08:29:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Vlado_msts: Na zimu 1963 jsou zde machři jiní diskutující :-) vesměs si představ letošní Silvestr, s tím že bylo míň vozidel na sníh a trošku jiné vozy.

Zde citace s www.dpo.cz "Tuhá zima na začátku roku 1963 s mimořádnými přívaly sněhu způsobila téměř kolaps ostravské tramvajové dopravy, neboť nedostatečně odklizený sníh společně se solí narušoval elektrickou výzbroj tramvajových vozů. Nejhůře na tom byly nové tramvaje řady T, které byly pro snížení izolačního stavu a následné poškození agregátů z provozu vyřazeny úplně."

Nakonec to dopadlo tak (když někdo upřesní zlobit se nebudu) ,že déle než týden nevyjela do ulic žádná tramvaj.

Nějaké informace jsou ve zpravodaji 1/2005
Chcete mít svůj vlastní dopravní podnik?...........Už brzy budete moct
Zabij bobra, zachraň strom
Adams
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 128
Registrován: 2-2006


Odesláno Úterý, 20. června 2006 - 12:45:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ta kacena pri te srazce z koleji byla... a nechala po sobe v asfaltu stopy...
Haki
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 620
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 20. června 2006 - 19:23:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Moje tramvajová je i zde ....
http://www.dpo.cz/aktuality/img/tram_sit.gif
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2948
Registrován: 5-2005


Odesláno Úterý, 20. června 2006 - 19:29:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Haki: A chlubíse a chlubí...
Prosím prosím. Zkus něco udělat s ujížděním d-11 před d-17 od Jihu na vodárně. Je to o jednu až 2 minuty a to nas..štve, třeba od září.

Všichni: Moje mapa je tady!!!
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak... a doufám, že již brzy bez chamtivého bobra na radnici
Mirda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 676
Registrován: 8-2004


Odesláno Úterý, 20. června 2006 - 19:31:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ostravák: Po kliknutí:
Not Found
The requested URL /schema-tram.PNG was not found on this server.

Požadovaná stránka /schema-tram.PNG nebyla nalezena.
Haki
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 621
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 20. června 2006 - 19:32:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

připojuji se k Mirďovi ...
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2949
Registrován: 5-2005


Odesláno Úterý, 20. června 2006 - 19:32:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo, já vím, tak tady no.
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak... a doufám, že již brzy bez chamtivého bobra na radnici
Mirda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 677
Registrován: 8-2004


Odesláno Úterý, 20. června 2006 - 19:34:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Je mi to trošku blbé, ale opět reklamace: Snaží se to stáhnou PNG soubor, ale IE ukáže chybu, že soubor nelze stáhnout.

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace