K-report
 

Archiv do 28.července 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Tramvaje a metro » Optimalizace linkového vedení v Praze » Staré archivy » Archiv do 28.července 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Absolut
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 768
Registrován: 6-2005


Odesláno Pondělí, 24. července 2006 - 09:12:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

PetrMaly: Novostavba TT jednokolejně s výhybnami nelze. Musel bys to nějak ošulit jako dvousystém s vlakem (to lze). Třeba napojit to z Přílep na trať SŽDC. Nevím, zda by Velké Přílepy Tram-Train uživily, sežeň investora a postav to:-)

Já bych spíš doufal jednou v Tram-Train Vysočany-Čakovice-Dřevčice-Brandýs
Absolutí šotoflek je v baru Podraz na Štvanici.
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1075
Registrován: 8-2005


Odesláno Pondělí, 24. července 2006 - 11:05:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Přejmenujte to tady na Sci-fi optimalizace. Už jenom ta základní vaše koncepce je mylná. NIKDO nepojede tramvají z Přílep a nikdy Přílepy neuživí nic náročnějšího než busy. Neboli i zde bude trend ve světě všeobecně známý, který by už i zde diskutující mohli přijmout za svůj a své fantasmagorie od něj odvinout: gumokolně (i IAD) k místu kde bude již tak silná poptávka aby tam byl vlak. Jako se pramínky slévají v řeku. neboli z Přílep do Roztok a dál vlakem. Nevěříte? Počkejte 10 let.
Lord_vetinari
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 449
Registrován: 4-2005
Odesláno Pondělí, 24. července 2006 - 11:42:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ale KMe, takový chytrý a nevidí, že Petr Malý je tady určitě nováček, možná provokáter a v každém případě totální laik ... a ty na něj takhle zhurta ...

Petr Malý: Satelity jsou nejen v Přílepech, ale všude kolem Prahy, problém je ten, že zabírají příliš velkou plochu na příliš málo hlav. Ergo by tam stejně muselo být XY návazných pidibusů k plošné obsluze území. Umím si něco takového představit, ale ne jako občasnou jednokolejku, ale jako celkep kapacitní páteřní napaječ z centra takového osídlení do Prahy, a to pouze tam, kde tuto funki nemůže plnit příměstská železnice - budoucnost příměstské dopravy je v S-bahnu, ne v tuctu nepropojených drah každý pes, jiná ves. Tram si umím představit třeba v relaci Vršovice - Chodov - Průhonice. A teď mne KM deroguje.
SI NON CONFECTUS NON REFICIAT
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1079
Registrován: 8-2005


Odesláno Pondělí, 24. července 2006 - 11:44:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Cože s tebou udělám?
Lord_vetinari
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 450
Registrován: 4-2005
Odesláno Pondělí, 24. července 2006 - 11:45:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MV: Aha. Tak v tom případě se vracím k původnímu námětu zahrabat se pod zem někde 100 až 200 metrů před Trojskou lávkou, vést tunel těsně podél Vltavy, vyhrabat se s ním někde za dolním parkovištěm ZOO a někde pod lvincem estakádou nadjet Trojský ostrov a na tramvaj na Suchdol se napojit někde u dejvických garáží. Je to kratší a jednodušší než tunel pod sv. Klárou.
SI NON CONFECTUS NON REFICIAT
Lord_vetinari
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 451
Registrován: 4-2005
Odesláno Pondělí, 24. července 2006 - 11:48:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

KM: Tohle slovo zas bude určitě znát Petr Malý. Ty se od něj necháš poučit nebo si to najdeš ve slovníku.
SI NON CONFECTUS NON REFICIAT
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1080
Registrován: 8-2005


Odesláno Pondělí, 24. července 2006 - 12:08:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

LV: No tak to já s tebou provedu něco, co znám.
Martin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1979
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 24. července 2006 - 20:19:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak nám 119 nestíhá o víkendech ráno a kvůli zaměstnancům se posiluje z 20 minut na 10

Může mi někdo vysvětlit jak se mám kvůli výluce v Libocký dostat z Dědiny na Petřiny o víkendu? Cestou pěšmo ze zast. Ruzyňská na zast. Libocká neberu. Přes týden dejme tomu přes Vypich rovnou 108, ale co o víkendu? To se mám tahat 225 na Bílou Horu, pak tramvají na Vypich a pak čekat na 191?
Mouser
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 51
Registrován: 4-2006
Odesláno Pondělí, 24. července 2006 - 21:05:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin: Už aby na Dědinu vedlo to pokroucené metro A, že?
Martin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1981
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 24. července 2006 - 21:24:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo
žlutej
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 16
Registrován: 1-2006


Odesláno Úterý, 25. července 2006 - 00:44:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Absolut:
1)ano,dnes je DP rozdělenej na divize,ale já měl na mysli rozdělení na zcela samostatný suběkty (akciovky a s.r.o.)
3)kdo co koho vosolí bude problém trhu. Ale nevidim v tom problém. ŽOSky si taky nemastěj kapsu na českej drahách.
3)Soukromej dopravce metra nebude nic stavět, o to se právě postará vlastník infrastruktury: Město Praha. Nový trasy metra se zaplatěj z výnosu z privatizace a poplatků za dopravní cestu.
4)A proč ne? Já nevím kerej vypatlanec navrh rekonstrukci vozovny,kerá je úplně mimo trasu ostatních linek.To je jak kdyby SA měli centrální garáže v Pardubicích. Když nebyl problém zrušit garáže v Dejvicích a Vrškách, proč by měl vadit Hloubětín, když to pomůže zoptimalizovat náklady na provoz. Problém součastnýho molochu DP je v tom,že dotace z města tečou neznámo kam,všechno se platí 10x,nikdo neví proč,protože se to za komoušů vždycky tak dělalo,tak proč to měnit. Nevím,proč máte všichni takovou schízu ze soukromníků. Říkám 80 není problém,když se chce,všechno pude a konkurenční tlak přinutí město,abych se chovalo efektivně. Hledat problém ve svršku,když se po kolejích dá jezdit 300 i víc-no to ti nezbaštim.
5)Nedivím na tom nic divnýho,proč by třeba SA nejezdilo z Čerňáku do Čelákovic za 10, když 10 doplatí kraj. Co chceš dělat se starejma Karosama, myslíš že si ty krámy v dnešní době ještě někdo koupí? Pořád vyjde městu a kraji levněji zaplatit pár soukromníků než vlastnit silně ztrátovou část DP.
Nemusím se stidět za to u koho pracuju!!!!!
Radim Jančura - nejlepší podnikatel v evropský únii
Karosám pomůže jediný - sešrotovat!
žlutej
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 17
Registrován: 1-2006


Odesláno Úterý, 25. července 2006 - 00:45:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Demon: nižší počet vozoven,stejnej počet tramvajek,nižší náklady na údržbu,jednoduchá maitka
Nemusím se stidět za to u koho pracuju!!!!!
Radim Jančura - nejlepší podnikatel v evropský únii
Karosám pomůže jediný - sešrotovat!
Brejšín
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 233
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 25. července 2006 - 03:44:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad zlutej. Jednoducha matika???
A kde ten stejnej pocet tramvajek bude deponovan, jestlize jiz nyni je to jen tak takt. A ty chces zrusit opravdu kapacitni vozovny. Ale fakkt je, ze oddelit dopravni cestu od DP by neuskodilo. Ja bych zrusil SA a ZI ale nahrada vozovna v UD.
Asi jsem z jiného světa.
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1084
Registrován: 8-2005


Odesláno Úterý, 25. července 2006 - 10:21:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin: Pěší přechod je regulérní součástí dopravy.a 100 furt nic, co, checheche No a z Dědiny na Petřiny? 218-A-1/18
žlutej
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 18
Registrován: 1-2006


Odesláno Úterý, 25. července 2006 - 11:49:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Lord Veterinář: Seš tak nechápavej nebo co? Řešim voptimalizaci linkovýho vedení v Praze, kerá nenastane dřív než se vodělí infrastruktura vod samotnýho provozu. Potom bude možný přetrasovat všechny linky ke spokojenosti všech. Já zas nechápu ty tvý fantasmagorický betónoví megadráhy,kerý vedou územim nikoho. Už před 10 rokama chytrý hlavy napadlo, že metro se v tróji neuživí. A ty tam teď chceš cpát tramvaje. Prosimtebe, ještě si namaluj pokračování do Bohnic a můžou tě tam rovnou vodvýzt, třeba tou tvojí třináctkou!
Nemusím se stidět za to u koho pracuju!!!!!
Radim Jančura - nejlepší podnikatel v evropský únii
Karosám pomůže jediný - sešrotovat!
žlutej
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 19
Registrován: 1-2006


Odesláno Úterý, 25. července 2006 - 11:56:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Káem: Jentak mimochodem. vo sví místo se bát nemusím. Jsem docela na vysokým postu a co se týče češtiny,tak tu v pracovní době využívám minimálně. Takže. That's all.
Nemusím se stidět za to u koho pracuju!!!!!
Radim Jančura - nejlepší podnikatel v evropský únii
Karosám pomůže jediný - sešrotovat!
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1085
Registrován: 8-2005


Odesláno Úterý, 25. července 2006 - 12:03:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Žlutej: Tak jak oslovuješ LV, jsem ho oslovoval před deseti lety a dááááávno sem vod toho ustoupil. Asi tolik seš vopožděnej, woe. Tak to jen pro pořádek, žes nic novýho nevymyslel ani v této oblasti.
Linkový vedení se zejména u MHD dělá na základě požadavků zastupitelstev, která si jej i platí. Neboli představy megašotouše jako seš ty jsou k prdu, čéče. Když budou chtít okružní linku každý dvě minuty a zaplatěj si jí, budou ji mít.
Pýcha předchází pád, říkávala teta Kateřina, a divil by ses, kdo fšechno to tady čte. A s tebou to bude dost hustý, kémo, nevěřim, že bys byl na vyššim postu než je střecha někerýho busýku tvý fyrmy a leštíš tam reklamňý nápys.
Napsal sem to pro tebe dost srozumytelně, ty kedro?
žlutej
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 20
Registrován: 1-2006


Odesláno Úterý, 25. července 2006 - 12:04:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Brejšín: Konečně někdo pochopil.Tramvaje maj jezdit a ne stát ve vozovně.Ten nápad s UD se mi líbí.
Nemusím se stidět za to u koho pracuju!!!!!
Radim Jančura - nejlepší podnikatel v evropský únii
Karosám pomůže jediný - sešrotovat!
žlutej
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 21
Registrován: 1-2006


Odesláno Úterý, 25. července 2006 - 12:12:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Káem: NEJSEM ŠOTOUŠ! Nefotim vlaky, tramvaje ani trolejbusi a ani je nepoužívám. Radim kreport určitě nečte,má svejch starostí dost.
Nemusím se stidět za to u koho pracuju!!!!!
Radim Jančura - nejlepší podnikatel v evropský únii
Karosám pomůže jediný - sešrotovat!
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1086
Registrován: 8-2005


Odesláno Úterý, 25. července 2006 - 12:18:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Žlutej: Každej byl někdy šotouš. Kdo tvrdí že ne, je jím dodnes. Chicht. Samozřejmě že ty nejsi šotouš. To bych nikdy nenapsal. Ty seš megašotouš, úplně kůl vytuněnej!
Však von mu to někdo donese, nech si vyprávět příběhy, který se tu staly. Ale jistě, moc se ti toho nestane, pošle tě jen na podnikem placenej kurs češtiny.
Kdy si konečně vopravíš tu chybu v podpisu?
Lord_vetinari
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 470
Registrován: 4-2005
Odesláno Úterý, 25. července 2006 - 12:39:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

KM: Kurs češtiny nepomůže, když je někdo dyslektik. Ale znám jednoho, taky dyslektika, a dnes je z něj dost dobrý senátor - a to, že je dyslektik, otevřeně přiznává a nestydí se za to, neb to má vliv na písmenka a gramatyku, ale ne na myšlení. Žlutej je buď taky dididislektyk, nebo si z nás všech dělá prdel a touží být originál nejoriginálovatější.

Žlutej: Určité procento tramvají musím mít vždy v záloze. Nemám-li a honím-li na trať všechny současně, při prvním kolapsu nemám náhradu a zákazníci, chci říct kaštanové, mně žerou ...

Čím větší provoz, tím menší procento nááhradních vozů potřebuji vydržovat - s 1 záložákem vystačím pro 1 i pro 10 vypravovaných vozů ...
SI NON CONFECTUS NON REFICIAT
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1089
Registrován: 8-2005


Odesláno Úterý, 25. července 2006 - 13:00:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

LV: Ach zapomněl jsem. No ale opakovanou chybu by si i dyslektik opravit moh, tu už za něj opakuje automat. Jinak ale termín "dobrej senátor" je protimluv. Asi jako "naftovej elektromotor" - prostě sci-fi. I když podle zákonů, co odtamtud vycházejí bych řekl, že tam neseděj dyslektici, ale prostě normální debilové.
Záloha je okolo 20-25% vypravení. Pod 15% ti to kolabuje samo od sebe. Nad 33% je to plýtvání. takže na 10 jeden je blbost.
David_pecina
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 246
Registrován: 11-2003
Odesláno Úterý, 25. července 2006 - 13:00:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Žlutej: proč tedy nenavrhnete svemu šefovi aby nějakou linku tramvaje zprivatizoval? zákon o drahách by tomu myslim nebránil. když mohou být žluté busy,a budou žluté vlaky, mohly by být i žluté tramvaje
Všichni jsou blázni, jenom já jsem tramvaj T3.
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1092
Registrován: 8-2005


Odesláno Úterý, 25. července 2006 - 13:14:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vony by šéf rád šel do vlaků, ale pod 80 Kč/km se nedostane a nedostane a ČD to vodvezou rekohydrama za 32 Kč/km, tak to je těžkýýýýýýý :-)))))
Jinak zprivatizovat např. 91 by uměl každý, ta totiž vydělává.
Arj
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 887
Registrován: 9-2005
Odesláno Úterý, 25. července 2006 - 13:48:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Záloha ... na 10 jeden je blbost
S absolutním číslem 1:10 bych souhlasil, ale

Pod 15% ti to kolabuje samo od sebe
(Západo-)Německé DP, které mají jen autobusy a to ještě většinou jedné výrobní značky, mají zálohu méně než 10:100.

okolo 20-25% vypravení už je plýtvání - v ČS a podobných krajích možná jen zdůvodnitelné tím, že mít na dvoře nějaké záložní šunky (s pořizovací hodnotou blízkou nule) je lacinější, než koupit vozidla se standardy (ale i cenou) roku 2000+.
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1093
Registrován: 8-2005


Odesláno Úterý, 25. července 2006 - 13:58:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

arj: Vycházím z toho, co přepravci vlastní a co mají zaturnusováno. Ono jde i o pravidelné prohlídky a podobně, nemusí být vysoké zálohy jen kvůli šunkovitosti vozidel. Možná že dopravci s extrémně nízkými zálohami mají zálohy outsourcovány a v jejich číslech se to neprojeví a tak tě to vede k těm 10%.
Martin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1986
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 25. července 2006 - 14:44:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

no ono to ranní posílení nemá nic společnýho s turisty. Mimoto AE také stále nic, co? tarif, posílení apod. :-)
David_pecina
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 247
Registrován: 11-2003
Odesláno Úterý, 25. července 2006 - 15:00:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Káem: pokud je "žlutej " zaměstnanec firmy SA. tak k tomu vim že SA ten vlak mít bude. Ovšem na vlastní podnikatelské riziko, tedy mimo ZDO a mimo dotace od státu.
Všichni jsou blázni, jenom já jsem tramvaj T3.
žlutej
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 22
Registrován: 1-2006


Odesláno Úterý, 25. července 2006 - 22:01:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Káem: Tak já sem prostě vyjimka, já se na šotouše necejtim. Ale bavme se kvěci. Kdyby ED vlastnil soukromej suběkt, tak už dávno jezdí s vektrama a lepšíma a ty šunky tatrovácký prodá někam na kubu nebo rumunům. A pak ti stačí záloha 5%. S 25% skrachuješ!
Chybu v podpisu žádnou nemám, nechal sem si to vopravit vod sekretářky a je to bez chybi!
Nemusím se stidět za to u koho pracuju!!!!!
Radim Jančura - nejlepší podnikatel v evropský únii
Karosám pomůže jediný - sešrotovat!
žlutej
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 23
Registrován: 1-2006


Odesláno Úterý, 25. července 2006 - 22:09:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

David pecina: Nechci nic prozrazovat abych neměl problémi,ale v jednom jihomoravským městě možná brzy budou žlutý i tramvaje.
Nemusím se stidět za to u koho pracuju!!!!!
Radim Jančura - nejlepší podnikatel v evropský únii
Karosám pomůže jediný - sešrotovat!
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4444
Registrován: 1-2005


Odesláno Úterý, 25. července 2006 - 22:10:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Už jsou, s CVR
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 24210
Registrován: 4-2003


Odesláno Úterý, 25. července 2006 - 22:57:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chybu v podpisu žádnou nemám, nechal sem si to vopravit vod sekretářky

Nj, to ale asi byla sekretářka na „vaření kafe”
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Martin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1987
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 25. července 2006 - 23:17:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To tady fšichni tak chlastáte nebo je to z toho horka? Ale sranda tu je.
Ives
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 31
Registrován: 1-2006
Odesláno Středa, 26. července 2006 - 00:31:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

CVR žlutý SA sou 2 K2 v Brně ev. č. 1053 a 1064. Jinak opravdu dobrá diskuze.
Nejsem žádnej šotouš!
Brejšín
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 234
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 26. července 2006 - 04:49:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad zlutej. Chci te poslouchat az jednoho dne ty tvoje kraksny najezdej kilometry bud na opravu nebo na odstaveni jak potom budes stacit s tema 5% zalohy. Mozna si muzes pronajmout bus od jineho dopravce nebo koupit novej. Ale u tarmvaji ????
a) nikdo ti tramvaj nepronajme a pripadne uprava pro tvoje mesto to natolik prodrazi ze to neutahnes
b)nikdo ti nebude vyrabet jeden kus vozu pro tvoje specifikace , nebo te to bude stat jak 3.
c) jelikoz tramvaj ma delsi zivotnost nez autobus je pocitano s GO a prave proto musis mit vic vozidel o to ktere jsou na prohlidkach.
d)nezapomen ze vozis zver a ta ti obcas vymlati okna, utrha sedacky, neco pocmara, pozvraci, posere, pochcije.
d)take nezapomen ze tramvaje vetsinou jezdi ve slozeni 2xT, ale zalohu pocitas na 1xT. Takze si tech 25% vydel 2x.
e)colou dobu jezdis ve meste a jestli se nepletu je prumer 5 nehod na den......

Ad depo.
A kde mate ty vase vraky pres noc??? Na ulici???(to je potom asi opravdu zadarmo)???
Asi jsem z jiného světa.
David_pecina
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 248
Registrován: 11-2003
Odesláno Středa, 26. července 2006 - 07:43:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

žlutej: pokud je myšleno "žluté tramvaje" podle firemní barvy ,tak se mají v Brně na co těšit. At to ale dopadne jakkoliv bude to na každý pád zajímavý experiment.
brejšín: řešení je jednoduché. až se tramvaje rozpadnou tak se nakoupí, pronajmou busy. cestující bude spokojen s přechodem z T3 do moderního autobusu. časem v tichosti zmizí troleje a koleje. :-( .
Všichni jsou blázni, jenom já jsem tramvaj T3.
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1096
Registrován: 8-2005


Odesláno Středa, 26. července 2006 - 11:01:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

žlutej: No fakt nevím, proč si myslíš, že soukromej subjekt to vytrhne... Když se podíváš na "velké" koleje, tak kdejakej soukromej subjekt jezdí s povypujčovanejma vrakama 742 nebo zrůdnejma soupravama 704+010 ev. dováží šrot z Rumunska a přerozchodovává prasátka. Takže žádná sláva. A o autobusech ani nemluvím - co přijíždí do Prahy za vraky z jaký dálky je někdy neuvěřitelný. Ostatně soukromej subjekt na NAD jsme donedávna v Praze měli skutečně vypečenej a myslím že jsme se ho rádi zbavili. On DP je v podstatě taky "soukromej subjekt" (a.s. vlastněná městem).
Arj
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 890
Registrován: 9-2005
Odesláno Středa, 26. července 2006 - 11:29:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Žlutej 25.7., 22:01: ... a ty šunky tatrovácký prodá někam na kubu nebo rumunům. A pak ti stačí záloha 5%. S 25% skrachuješ!

Na Kubu je neprodá, protože tam nemají tramvajové tratě. Rumunům lze různé "šunky" prodávat, ale existuje několik velmi poučných příběhů (a klidně je řekněte i svému šéfovi, "nejlepšímu podnikateli v EÚ"), že ono to v tom "kolejovém podnikání" není zase až tak jednoduché:

Mnoho německých měst nakoupilo kolem roku 2000 super tramvaje od německého super výrobce (to není ode mne ironie, ta firma je velmi dobrá, konstrukce těch tramvají byla teoreticky dokonalá). Některá z těchto měst (hlavně ta západo-německá) hned po nákupu prodala svoje (staré západo-německé) šunky do Rumunska, Bulharska a ex-CCCP. (Východo-)německá města nebyla s prodejem tak rychlá, protože ani ti "rumuni" nechtěli Tatry, když za stejné peníze mohli dostat Duwagy apod.

Kolem roku 2003 se na těch super-tramvajích začaly projevovat závady ... zásadním způsobem ohrožující bezpečnost a tudíž tramvaje musely být super-rychle staženy z provozu a odstaveny až do rekonstrukce. Takže ta ex-DDR města vytáhla svoji (zatím neprodanou) skoro 100 % zálohu Tater a doprava fungovala. Ta ex-NSR (+ švýcarská) města vytáhla peníze a pronajala si autobusy po širokém okolí, část z těch "minimálních" záloh od jiných měst a se skřípěním zubů a dírou do magistrátního rozpočtu dopravu taky nějak zajistila.

Konec příběhu, a protože to není pohádka se šťastným koncem, tak výroba super-tramvaje byla zrušena, super-výrobce má svoji ostudu, města svoje dluhy a městská doprava v Rumunsku i CZ/SK stále přepravuje svým "masovým" způsobem daleko víc lidí než v tom Německu, dokonce v absolutních číslech, ač má D 8x víc obyvatel než CZ a 5x víc než CZ/SK.
Brejšín
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 235
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 27. července 2006 - 01:39:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jeste Ad Zlutej.
Kdyby ED vlastnil soukromej suběkt, tak už dávno jezdí s vektrama a lepšíma a ty šunky tatrovácký prodá někam na kubu nebo rumunům. A pak ti stačí záloha 5%. S 25% skrachuješ!
Muzes presne ale opravdu presne popsat co dela šunky tatrovácký. At se podivam vsude najdu Sunky Skodovacky, Sunky Siemensacky, Sunky Alstomovy, Sunky Bombrdacky, Sunky ..... .}
Asi jsem z jiného světa.
žlutej
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 24
Registrován: 1-2006


Odesláno Čtvrtek, 27. července 2006 - 23:34:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bobyk: Nemyslel sem tydlencty reklamní tramky mám na mysly ty, co budou žlutý i zevnitř. Nechci bejt šrouravej já si na pravopis moc nepotrpim ale nepíše se náhodou Bobyk s měkkím?
Nemusím se stidět za to u koho pracuju!!!!!
Radim Jančura - nejlepší podnikatel v evropský únii
Karosám pomůže jediný - sešrotovat!
žlutej
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 25
Registrován: 1-2006


Odesláno Čtvrtek, 27. července 2006 - 23:56:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Brejšín: Dyž si vemu příklad vod vláčků tak tam všecky malý depa zrušily a mašiny postávaj venku u peronů. Nechápu proč by to nešlo udělat i v MHD. Zbytečnejch smyček je po Praze habaděj, Myslíkovka je dlouhá - tam klidně může čekat v záloze 10 vozů kerý budou v případě nějaký mimořádnosti mnohem operativnější než na pankráci. Škoda že Ayats nevyrábí tramky hned bych je bral. Uměl bych si představit že nám daj třeba ING bez problémů lízink na 20-30 kousků. V tramvajích bude stewardka, lidi budou dostávat zdarma dení tisk, kávu apod, takže žádnej vandalizmus nehrozí. Proč sou tatrovky šunky se zeptej klidně káema, nesplňujou nároky na vozidlo 21 století: nízkopodlažnost, klimatizace, kvalitní podvozek, el.výzbroj, normální dveře atd
Nemusím se stidět za to u koho pracuju!!!!!
Radim Jančura - nejlepší podnikatel v evropský únii
Karosám pomůže jediný - sešrotovat!
Brejšín
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 237
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 28. července 2006 - 04:02:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Zlutej.
Hezka predstava ale:
1) Nedokazu si predstavit poplatek za zabor verejneho prostranstvi.
2) Myslikova ti vystaci tak na 4 koleje jedne vozovny ( je jich 7 o cca 27 kolejich ).
3)Tramvajky musis desinfikovat a cistit. Take potrebujes mit zazemi na male prohlidky, ci odstarneni nasledku poskozeni.
4)Akceptovat mohu pouze nizkopadlaznost.
a)Klimatizaci nemohou mit zadne vozidla MHD s takovou vymenou cestujicich jako je v CR.
b)Vyzbroj je na spickove urovni (Nemyslim odporovou, ktera je jiz prudkym tempem odstaranovana)
c)Bohuzel prave dvere na T3 jsou vrchol dokonalosti, neb vsechny ostatni jsou na prd a hrozi jejich neustale poskozovani. Porovnej cenu udrzby.
d)Bohuzel prave podvozky T3 maji ve smes lepsi jizdni vlastnosti nez nejmodernejsi nizkopodlazni vozy, kde prave diky nizkopodlaznosti nelze umistnit optimalni vypruzeni a pak tyto vozidla pusoby na trat asi jako tank na silnici.
e) uz si nekdy videl stevardku dobitou mezi cestujicima.
Asi jsem z jiného světa.
David_pecina
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 254
Registrován: 11-2003
Odesláno Pátek, 28. července 2006 - 07:30:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad žlutej: mno stewardka kafe a tisk. jde to jistě v buse nebo vlaku který jede mezi zastávkama delší dobu ale v tramvaji která staví každou minutu dvě? a navíc je, třeba u nás v praze, často narvaná lidma po okraj?
tramvaje mohou stát na ulici, ve smyčkách to jo, ale pak se to prodraží o hlídací agenturu. jinak vám je vandalové zničí.
Všichni jsou blázni, jenom já jsem tramvaj T3.
Absolut
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 775
Registrován: 6-2005


Odesláno Pátek, 28. července 2006 - 08:11:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad žlutej:
1) Pochop ale, že MHD je veřejná služba, kde cíleně zainteresováním města je umožněno provozovat i ztrátovou obslužnost, která zde vždy bude. Soukromě by to také šlo, ale ne tak jednoduše... setkávali bychom se běžně na městských linkách tram-metro s modelováním reality vzor NAD fy Hotliner.

4) Vozovna PA je situována blízko několika konečnejch zastávek. To je jako kdyby SA měli centrální garáže vozů pro Pražské linky na půl cestě mezi Černym mostem a Florencem.

Jak můžeš bez znalosti souvislostí označovat lidi za vypatlance???

5) Tak navrhni svejm šéfům, ať jezdí Čelákovice. Mimochodem máš snad pocit, že příměstský linky PIDu jezdí všechny DP? Tam je hafo soukromníků...

Stevardka v tramvaji... PROSÍM zamysli se nad jednou věcí... je veliký rozdíl mezi SA, která je meziměstská parodie na luxus a který je úplně jedno, že se do jejího busu zdaleka nevejhdou všichni zájemci, protože můžou jet jiným dopravcem nebo můžou třeba jít do p****e. Jenže tohle u MHD nejde, MHD jezdí na krátké vzdálenosti a musí pobrat tolik lidí, kolik ji poptává. Na tramvaj, kterou si musim rezervovat dva dny dopředu, se Ti vykašlu i se stewardkou a pojedu těch pár kiláků autem. Plnou T3 bez stewardky každých 8 minut použiju. Chápeš ten rozdíl? Kdyžtak se zeptej seretářky, nebo ještě líp některý z vašich stewardek-brigádnic
Absolutí šotoflek je v baru Podraz na Štvanici.
George
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 358
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 28. července 2006 - 10:30:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No teda žlutej ty vrať vysvědčení ze ZŠ.Tolik chyb jsem pohromadě ještě neviděl.A dále: buď vůbec neuvažuješ, nebo ti spadnul bus na hlavu, nebo si jen děláš legraci.Takovéto názory má dítě ve školce.Nejdřív hodně ale opravdu HODNĚ přemýšlej a pak teprve sedni ke klávesnici a piš.A nebo ještě lépe nech psát někoho kdo zná pravopis.Ta tvá čeština rve oči.
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1118
Registrován: 8-2005


Odesláno Pátek, 28. července 2006 - 10:49:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

žlutej: neoznačoval bych T3 za šunky, to bych používal spíš pro tramvaje výrobce, který je musel z německých měst stáhnout a schovat na Zličíně (viz arj), nedávno jsem žasl, jak původně T2 předělaná v sedmdesátých letech na T3 nyní září v Plzni jako část Housenky. T3 svou kvalitu dokázaly a nyní se obrátila proti nim (brejšín má po technické stránce pravdu, což ale jen ukazuje, že je ostuda, když se za 50 let nenašel lepší podvozek, příkladně) - jejich recyklace bohužel zpomaluje růst kvality MHD obecně - představa že 70 let koncepčně staré tramvaje díky recyklaci (82xx,83xx,84xx)budou ještě dalších 20 let udržovat vysokopodlažnost v MHD mě děsí.
Jinak zálohy v ulicích se odstranily právě z důvodu úspor. Ony totiž většinu dne zbytečně prostály a plat řidičů běžel za nic.
Martin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2006
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 28. července 2006 - 11:41:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Káem:
Ony ty zálohy právě celý dne jen neprostály. A máš platit záložní řidiče na Těšnově nebo ve vozovně?
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1119
Registrován: 8-2005


Odesláno Pátek, 28. července 2006 - 11:45:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin: ale prostály. Proč by je rušili. Řidič ve vozovně může dělat i jiné věci. Ostatně ti řidiči ve vozovnách byli i předtím...
Martin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2007
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 28. července 2006 - 12:09:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Káem:
ALe neprostály. Kolikrát mi přijelo iksko. Problém je ten, že ty řidiči tam stejně jenom seděj.
Ostatně ti řidiči ve vozovnách byli i předtím...
No právě, proto nějak tento krok nechápu.
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1120
Registrován: 8-2005


Odesláno Pátek, 28. července 2006 - 12:47:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ubyli ti v těch tramvajích na smyčkách.
No to bude asi jako s tou plnou 119 :-)))
Údaje o tom totiž jsou nedostupné, což naznačuje že budou zajímavá ve smyslu, že to mělo být zrušeno už dávno. Tipuji, že z těch 7 ixek vyjely za den tak 3 a to každý jedenkrát. Je to tip na základě mé dlouhověkosti, na ničem jiném nemůžu stavět :-)))
Heky
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 83
Registrován: 3-2004
Odesláno Pátek, 28. července 2006 - 13:23:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Žlutej ještě zapomněl dodat, že ty žlutý tramvaje musí taky řídit idiot kolem dvaceti tří let věku stylem ,,brzda, plyn, všichni pryč, já sem největší magor na silnici"
MK
Neregistrovaný host
Odeslán z: 84.42.137.46
Odesláno Pátek, 28. července 2006 - 13:34:15   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To je právě určité riziko. Záloh na vozovnách by mělo být opravdu jen tolik, kolik je dlouhodobě skutečně potřeba. A jsem zásadně proti, aby jako řidiči, kteří mají 1X v měsíci (u mě to tak léta funguje)zálohu, dělali cokoliv jiného, než čekali na případný výjezd. Pak totiž hrozí nebezpečí zbytečného nárůstu záloh. Ona by se totiž vždycky nějaká práce našla (na kterou jsou ostatně vyčleněni placení zaměstnanci). Ale je přeci tak příjemné ji dát někomu jinému :-). A kupodivu jsou řidiči, kteří to vítají. Sedět ve vozovně, klábosit a přicmrdovat je pro ně příjemnější, než služba na voze.
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1122
Registrován: 8-2005


Odesláno Pátek, 28. července 2006 - 13:43:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ale tak zametat dvůr by mohli, ne? To jen odhoděj koště a popadnou kliku... :-))))
MK
Neregistrovaný host
Odeslán z: 84.42.137.46
Odesláno Pátek, 28. července 2006 - 13:58:25   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ááááááá.... Tyhle resentimenty mne jednou zlomí.
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1123
Registrován: 8-2005


Odesláno Pátek, 28. července 2006 - 14:02:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rese... co????? :-)))))
Adam_r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 690
Registrován: 10-2003


Odesláno Pátek, 28. července 2006 - 14:21:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Klimatizaci nemohou mit zadne vozidla MHD s takovou vymenou cestujicich jako je v CR.
Je zajimave, ze tramvaje v Bordeaux maji velkou vymenu cestujicich i klimatizaci zaroven.
Arj
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 910
Registrován: 9-2005
Odesláno Pátek, 28. července 2006 - 15:52:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tramvaje v Bordeaux maji velkou vymenu cestujicich

Srovnatelnou třeba s pražskou l.č. 22/23 na NM, IP, KN, Národní? A jaká je běžná obsazenost tramvají v Bordeaux ve špičkovém úseku - taky číslo uvedené "v papírech" a ještě pár lidí navíc?

Čímž nepopoírám, že i vozidla MHD klidně mít klimu (aspoň "takovou nějakou") mohou - viz citara, do kterých se podle londýnského DP vejde 150 lidí, zastávka je na každém rohu a klimatizace je k ??? (asi ho***).
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 24368
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 28. července 2006 - 16:53:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A to v Praze netvoří zálohu řidičů třeba manažer některého z provozů? Nebo někdo z kostrukce JŘ apod.?
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Slimman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 520
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 28. července 2006 - 17:29:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Arj: Samozřejmě mohou mít klimu. Třeba tramvaje NGT12 v Lipsku na lince 15, kde bývá dosti slušná výměna cestující a zastávky jsou asi tak jako u nás. Žádný sardinkovač to není, protože je mnohem kapacitnější než 2xT.
Pawel
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 868
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 28. července 2006 - 18:57:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

vozy X: podle mých pozorování byly v akci každou chvíli. tím ale neříkám, že bych je zachoval. problémem totiž bylo, že většinou lidi jen nasr..., zejména od dob, kdy to byla jen sóla a kdy se zakázalo číslovat je např. X22, ale musely to být prostě 22. to lidi patřičně namíchlo - po dlouhém čekání jim přijede narvané sólo na lince, kde ho jen tak nevídají. jestli to byl naschvál pro ospravedlnění konce "iksek", o tom se můžeme dohadovat. nicméně záloha na Těšnově nebo Špejchaře se mi jednoznačně zdá operativnější než někde v háji ve vozovně.

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace