K-report
 

Archiv do 19.září 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Tramvaje a metro » Tramvaje v Ostravě » Staré archivy » Archiv do 19.září 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3483
Registrován: 5-2005


Odesláno Pátek, 15. září 2006 - 17:51:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak pražáci chtěli podpisy už i v Ostravě. Viz zde:
http://www.ospea.cz/clanek.php?page=347
A jak říkám, když už by chtěli něco měnit, tak bohatě stačí tohle:
http://mhd-ostrava.ic.cz/cocky.gif
MHD Ostrava FOTO Ostrava
...s DPO na věčné časy a nikdy jinak... a doufám, že již brzy bez chamtivého bobra na radnici
aaaa
Neregistrovaný host
Odeslán z: 193.179.202.254
Odesláno Pátek, 15. září 2006 - 18:48:54   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kdyby tam ti magoři z OK dali kus ocelového plata tak nemuselo dnes stát půl Ostravy před Svinovem,a až přestanou řidiči busu jezdit odstavnými pruhy a předjíždět celé kolony tak to už mužem rovnou tu dopravu zastavit.Dnes kolona tak km před vodárnou z marhorské.A zpoždění 10-15 min i více,po předjetí kolony,kdybych v tom zustal stát tak tam stojím ještě ted.
Norton
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 897
Registrován: 12-2004


Odesláno Pátek, 15. září 2006 - 19:12:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

to "aaaa":
Jaksi vám ale nedošlo, že NĚKDO a NĚKDY musí tu dilatačku rozkuchat, opravit a zase složit. Překryje-li se to plotnou, tak se to jen zakryje a oprava se nekoná. Máte snad někde vhodně školenou a cvičenou žížalu?

A pokud si obrázek (resp. místo) prohlédnete lépe, tak uvidíte, že včera se dělala nová živice na místech, které to nutně potřebovaly (cca 20 m před dilatací). Jak byste provedl toto, aniž by to mělo omezit jakkoliv provoz?

A do třetice, buďte rád za ty "magory" z OK, alespoň máte po čem svým vozem jezdit a v zimě nemusíte chodit pěšo, když nasněží

Co myslíte pojmem "po předjetí kolony,kdybych v tom zustal stát tak tam stojím ještě ted."? To jako podjíždění odstavným pruhem? Bacha, fotografové nejsou ani slepí, ani blbí a někteří už se jen těší na "práskačku" pro PČR...
solidní dopravní fotogalerie... http://norton1.ic.cz
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3484
Registrován: 5-2005


Odesláno Pátek, 15. září 2006 - 19:12:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

aaaa: Přesně tak. Jen vlastně díky "porušování předpisů" se povedlo zpoždění stáhnout. A nejvíce mě pak naštvalo to, že ta, nikdo nic neopravoval. Kdyby tam stáli nějací chlapi a opravovali, tak bych to možná překousnul, ale takhle ne.
MHD Ostrava FOTO Ostrava
...s DPO na věčné časy a nikdy jinak... a doufám, že již brzy bez chamtivého bobra na radnici
Boris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 947
Registrován: 6-2002


Odesláno Pátek, 15. září 2006 - 19:24:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Problém světelné signalizace pro tramvaje bych nijak drasticky neřešil. Stačilo by akorát rozumně upravit vyklízecí dobu a spojit to s blikáním návěsti povolující jízdu na dobu odpovídající zábrzdné vzdálenosti. Proč vymýšlet složitá nová návěstidla?
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3486
Registrován: 5-2005


Odesláno Pátek, 15. září 2006 - 19:27:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Moje slova a taky animace výše .
MHD Ostrava FOTO Ostrava
...s DPO na věčné časy a nikdy jinak... a doufám, že již brzy bez chamtivého bobra na radnici
Boris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 948
Registrován: 6-2002


Odesláno Pátek, 15. září 2006 - 19:46:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Špioni, rychle k Feroně. Už asi hodinu je odklon, křivácká 11 měla nehodu a je venku.
aaaa
Neregistrovaný host
Odeslán z: 193.179.202.254
Odesláno Pátek, 15. září 2006 - 20:06:37   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ja jen říkam že když se na tom nedělá tak se to mělo zakrýt a mohlo se normálně jezdit,jinak OK to zapíchli hezky před 14:00 aby stihli píchačky a honem domu.Proč to nedělají v noci jak se to dělá v celé Evropě,a s tím praskaním až mně natřou tak tam budu stát klidně i hodinu já to mám placený ale co ty lidi v těch busech a co ti lidi na zastávkách když jízdní řad byl celé odpoledne k hovnu,a mam obavu s toho že už se
Gakon
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 820
Registrován: 8-2002


Odesláno Pátek, 15. září 2006 - 20:23:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já jsem měl tu smůlu, že jsem jel s paní řidičkou v l.č.49, která si tu kolonu vychutnala, zatímco normální řidiči jeli odstavným pruhem... Takhle nás předjelo 5 busů. zpoždění na Svinově - cca 20 min. Vidět tak nějakého fotografa, co fotí bus, jak jede v odstavném pruhu a vědět, že to chce někde prásknout, tak ho asi něčím majznu .
Žádné dělníky jsem tam taky neviděl, ale to neznamená, že nemohli být někde pod...
fiktivní stav MHD v Ostravě v roce 2015
(jízdní řády, vypravenost, vozový park, mapa): http://ostrava2015.webz.cz
Denis
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 9
Registrován: 7-2006


Odesláno Pátek, 15. září 2006 - 20:27:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

DPO dnes v podvečer nezvládl situaci Protože dneska byl hokej VÍTKOVICE-KLADNO zápas končil po prodloužení asi 19:30 což není běžné. Takže VSuvka směr Dubina odjela asi dřív a prázdná bez lidí. Tím pádem kdo se chtěl dostat na Dubinu ze zastávky SPORT ARENA musel čekat na d-3/301 (TRIO) což bylo po nastoupení fanoušků úplně plné
Gakon
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 821
Registrován: 8-2002


Odesláno Pátek, 15. září 2006 - 20:32:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Denis: Už tak museli být fanoušci naštvaní z výsledku...
fiktivní stav MHD v Ostravě v roce 2015
(jízdní řády, vypravenost, vozový park, mapa): http://ostrava2015.webz.cz
Martins
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 567
Registrován: 5-2004


Odesláno Pátek, 15. září 2006 - 20:49:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kdo je nadšencem do Škodovek a tramvaje T3SU 777, tak mu vycházku k Feroně nedoporučuji. Škodovka se střetla s levou stranou čela tramvaje, byla odhozena na sloup trolejového vedení a pak ještě k němu přimáčkuta levým bokem tramvaje. Auto je totální šrot slisovaný tak na metrovou šírku, sedmsedmsedmička bude potřebovat minimálně nové obutí, plenty, (asi i) spřáhlo a zakrýt šrámy na čele.

Denis : Minimálně jedna vsuvka, souprava T3 752+764 skončila v koloně tramvají u Ferony.

(Příspěvek byl editován uživatelem Martins.)
Ženy bez mužů vadnou, muži bez žen blbnou :o)
Tommas
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 260
Registrován: 5-2004


Odesláno Pátek, 15. září 2006 - 21:11:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Před 16. hodinou si dali scuka 2 nebo 3 IGK na už tak zúžené Českobratrské. Kolona až k Nové radnici (v ostatních směrech nevím).
Denis
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 10
Registrován: 7-2006


Odesláno Pátek, 15. září 2006 - 21:15:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo a ještě sem zapoměl říct že kolem nás prosvištěl DOPRAVNÍ DISPEČINK se zapnutýma majáčkama.
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3487
Registrován: 5-2005


Odesláno Pátek, 15. září 2006 - 22:43:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Denis: Vsuvka se šprajcla právě u Ferony po dopravní nehodě vozu ev.č. 777 se škodovkou. Řidič škodovky asi nedopadl zrovna nejlépe. Auto bylo slisováno mezi vůz 777 a sloup trakčního vedení. V tramvaji bych však taky nerad seděl.
Fotky snad nepotřebují komentář.
 
 
 
MHD Ostrava FOTO Ostrava
...s DPO na věčné časy a nikdy jinak... a doufám, že již brzy bez chamtivého bobra na radnici
Martins
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 568
Registrován: 5-2004


Odesláno Pátek, 15. září 2006 - 23:02:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nehoda u Ferony (podle útržku rozhovoru) se obešla bez vážného zranění, řidič škodovky s jihočeskou SPZ utrpěl lehčí zranění v oblasti kolena a asistoval při vyprošťování vozu. 777 byla odtažena krátce do desáté hodině do vozovny Křivá soupravou 990+986, ale od předního podvozku jí během jízdy vycházely docela nepříjemné drhnoucí zvuky.

Ve svém prvním příspěvků jsem zde nechtěl dávat fotky z nehody, jelikož sám nemám rád zveřejňování fotek "krváků", ale naštěstí došlo pouze k materiálním škodám a tak sem taky pár dalších fotek přihodím.
Kvalita fotek ale není nejlepší.

 
 
Ženy bez mužů vadnou, muži bez žen blbnou :o)
Norton
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 898
Registrován: 12-2004


Odesláno Pátek, 15. září 2006 - 23:04:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Aby OKáči makali noční a jiné šichty, musel by jim to někdo zaplatit. Kdo je jejich zřizovatelem a chlebodárcem? Město. Na pozdim jsou volby, tak se ozvěte v příslušnou dobu na příslušném místě...
Fotografové a přestupky: měl jsem na mysli IAD, nikoliv MHD (ikdyž občas jsou někteří takové stvůry, že by také zasloužili)...
solidní dopravní fotogalerie... http://norton1.ic.cz
Denis
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 11
Registrován: 7-2006


Odesláno Pátek, 15. září 2006 - 23:21:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No Ostravák a Martins vy ste fakt všude jak to děláte?
Norton
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 899
Registrován: 12-2004


Odesláno Pátek, 15. září 2006 - 23:24:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Přihodím i já - omluvte zhoršenou qalitu, není na vašem příjmači (proč nelze vložit fotky v malém rozlišení - 320*240???)...
 
 

 
 

 
 

 

(netradiční místo pro d-7, "odpadlík", vyprošťování 777 (2x), autogen párty (2x), výsledek párty...)
solidní dopravní fotogalerie... http://norton1.ic.cz
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 25857
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 15. září 2006 - 23:29:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

proč nelze vložit fotky v malém rozlišení - 320*240???

A proč by to nemělo jít?
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Martins
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 569
Registrován: 5-2004


Odesláno Pátek, 15. září 2006 - 23:36:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Denis :
Stačí bydlet 5 minut chůzí od Ferony, být naladěny na rozhlasové vlny K-report (obkukoval jsem diskuzi pár minut po Borisově příspěvku) a mít zrovna doma čas a foťák s nabitými baterkami.
Ženy bez mužů vadnou, muži bez žen blbnou :o)
Norton
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 900
Registrován: 12-2004


Odesláno Sobota, 16. září 2006 - 09:40:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Když tak koukám na fotku wan z příspěvku 899, tak to už tu máme TŘETÍ soupravu? Byly 1314+1313, 1315+1317 a teď už i 1316+1318? To jsou nám věci

(Příspěvek byl editován uživatelem norton.)
solidní dopravní fotogalerie... http://norton1.ic.cz
Pako
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1508
Registrován: 6-2002


Odesláno Sobota, 16. září 2006 - 09:44:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dobré dopoledne.

A vysvětlil někdo vidlákovi z jižních Čech, že v Ostravě se jezdí podle zákona o provozu na pozemních komunikacích??? Že to, co se pohybuje po kolejích, je tramvaj? A že zákon jasně stanovuje, kdy řidič IGK musí dát tramvaji přednost???
FRANTIŠEK RINGHOFFER III. (1844-1909)
Nar.22.11.1844. Arm.důst., 1866 vyzn. v prusko-rak. válce. 1873 převzal podnik, vyráběl žel.vozy a tramvaje. Výroba zařízení pro cukrovary, pivovary. Ve Vel.Popovicích postavil pivovar/lihovar. Vl. zámky v Kamenici a Štiříně. Zv. poslancem čes.zem.sněmu, císař Fr.Josef I. 1892 jmenoval doživ.členem Panské sněmovny. Zemř.23.07.1909=65 let.
Berry
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 52
Registrován: 12-2003


Odesláno Sobota, 16. září 2006 - 10:09:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Norton :
1316+1318 myslíš vážně ? Že by se už spojovaly vozy nejen různých čet na vozovně, ale i z jiných vozoven. 1318 je na Křivé.
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3488
Registrován: 5-2005


Odesláno Sobota, 16. září 2006 - 10:19:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Berry: Tak to je mi novinkou.
Pako: No nevím jak to tam probíhalo, když auto skončilo až mezi sloupem a tramvají. 777 musela být rozjetá pěkně, aby způsobila n+ěco takového a ještě aby ji to vyhodilo z kolejí.
MHD Ostrava FOTO Ostrava
...s DPO na věčné časy a nikdy jinak... a doufám, že již brzy bez chamtivého bobra na radnici
Norton
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 901
Registrován: 12-2004


Odesláno Sobota, 16. září 2006 - 10:34:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Berry: no, usuzuji dle toho, že se jim asi nebude chtít měnit stávající dvojice a to, co je na fotce, je 1316 (která byla solo)... Číslo druhého vozu v pořadí nevím, ale rozhodně to nebyla 1317 (dle zvuku).
Pako: jen doplním Ostraváka: asi to bude trochu složitější (třeba se však pletu), protože náraz do vozidla byl cca 5 metrů za označníkem a ke sloupu, na který bylo vozidlo "namotáno" je to dalších minimálně 7-10m. Tramvaj stála mimo koleje tak, že záď končila cca 1-2 metry dále, než je sloup s autem (čumák měla v místě dalšího TV sloupu). Takže z toho vyplývá, že rychlost musela být dosti vysoká, když stihl řidič narazit do vozidla, odsunout jej na sloup a ještě celou délkou tramvaje kolem toho sloupu projet. Přitom se musel rozjíždět ze zastávky (což by hrálo proti vyšší rychlosti). Byď byl v pořadí druhý (a měl k označníku dále = vyšší rychlost) nebo se jen opřel do zvonku a čekal, že gumokolista uhne... Nechci tím dávat vinu za incident řidiči, ale zdá se mi to trochu složitější...
 
solidní dopravní fotogalerie... http://norton1.ic.cz
Berry
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 53
Registrován: 12-2003


Odesláno Sobota, 16. září 2006 - 11:46:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Norton a Ostravák

stačí si projít archiv, Haki psal v příspěvku 668, že jezdí cvičné jízdy Křivá-podjezd u Zimního stadionu. Porubáci se tam cvičí asi težko.

../48/107640.html
Pako
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1509
Registrován: 6-2002


Odesláno Sobota, 16. září 2006 - 11:48:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pánové. IGK na kolejišti nemá co dělat. V tomto je zákon neúprosný. Řidič může ze souběžné silnice vjet na kolejový pás pouze v okamžiku, kdy bezprostředně odbočuje, ale i v takovém případě si musí počínat tak, aby tramvaj neomezil a neohrozil.

Ta křižovatka u Ferony svádí řidiče k otočení do protisměru. Přitom je dost nebezpečná v tom, že když řidič najede na otočení a kouká jen před sebe, jako by mu zrcko nic neříkalo, pak se hnedle stane malér. A vjede-li v takovém případě do jízdní dráhy tramvaji, která se na metru nezastaví... Řidič IGK se prostě zafixuje jen na sledování jednoho směru, ale že má koukat na všechny strany, to už ho nějak nebere. Osobně jsem se na této křižovatce otáčel o 180° jen 2x v životě a v obou případech jsem měl dost nahnáno, protože to fakt musí mít člověk oči na šťopkách a neustále koukat na všechny strany... Nestojí to tam za to...
FRANTIŠEK RINGHOFFER III. (1844-1909)
Nar.22.11.1844. Arm.důst., 1866 vyzn. v prusko-rak. válce. 1873 převzal podnik, vyráběl žel.vozy a tramvaje. Výroba zařízení pro cukrovary, pivovary. Ve Vel.Popovicích postavil pivovar/lihovar. Vl. zámky v Kamenici a Štiříně. Zv. poslancem čes.zem.sněmu, císař Fr.Josef I. 1892 jmenoval doživ.členem Panské sněmovny. Zemř.23.07.1909=65 let.
Norton
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 902
Registrován: 12-2004


Odesláno Sobota, 16. září 2006 - 12:51:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Berry: heh? A kdo tu mluvil o cvičkách (navíc to je měsíc zpět a cca poslední týden už jezdila 1318 na d-11)? Šlo mi o to, s čím jela včera 1316 na d-7. A pokud netrhali stávající soupravy, tak jedině to mohla být 1318...

Pako: ano, to je bez debat. Ale... Proč je mezi místem prvého nárazu a zastavení tramvaje taková vzdálenost, když je to hned za zastávkou?! Logika, že když tam je nějaká překážka, co tam nemá být, tak ji rozjedu, protože tam nemá co dělat, neobstojí... Mmch: to auto na kolejích v době nárazu stálo nebo na ně vjíždělo, ha?
solidní dopravní fotogalerie... http://norton1.ic.cz
Semolina
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 426
Registrován: 2-2006
Odesláno Sobota, 16. září 2006 - 12:57:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nedělo se dnes kolem poledne něco v Porubě? Ve 12:04 nepřijela d-17 na Střelnici, po 10 minutách jsem nastoupil do d-11.
Po městě jezdí vlek společně se 1301.
Kolem poledne jsem viděl cyklotramvaj na Hulvácké směr Zátiší, v tramvaji bylo 7 kol - na poledne docela dost.
Ráno jsem se svezl wanami na d-7, než dorazila k zastávce, prohodil syn na otce: "Dívej jede pendolino", otec odvětil: "To je ta nová tramvaj."
Ostrava - Karolina; budoucí nová ostravská čtvrť.
Trollin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 235
Registrován: 6-2006


Odesláno Sobota, 16. září 2006 - 13:12:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Norton:+1316+1315, dnes na 7/4
Radši ztratit v životě minutu, než v minutě život.
Norton
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 903
Registrován: 12-2004


Odesláno Sobota, 16. září 2006 - 13:53:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hm... Takže se přecejen prohazovalo (mea culpa, mea maxima culpa)... 1317 tedy je buď solo, nebo se na ní dělají (zase) nějaké úpravy? Kdy nám zase vlek spadne mimo?
solidní dopravní fotogalerie... http://norton1.ic.cz
Marťas
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 77
Registrován: 8-2005


Odesláno Sobota, 16. září 2006 - 13:57:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Třeba ta tramvaj na té zastávce nestála, pouze projížděla.
ICQ: 276 305 846
Pako
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1510
Registrován: 6-2002


Odesláno Sobota, 16. září 2006 - 14:24:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Norton: Už vidím řidiče tramvaje, který při výjezdu ze zastávky vidí v křižovatce stojící auto, že přišlápne pedál, opře se o zvonek a zvesela nabírá dál rychlost...

Spíše bych to viděl tak, že jihočech odbočil až v okamžiku, kdy už byla tramvaj rozjeta a kdy už každý rozumný člověk nepředpokládá, že by v IGK seděl sebevrah, který se půjde s tramvají přetlačovat...

Těžko říci... Nebyli jsme tam, nejlépe by bylo vyňuchat někde a nějak zápis z nehody...
FRANTIŠEK RINGHOFFER III. (1844-1909)
Nar.22.11.1844. Arm.důst., 1866 vyzn. v prusko-rak. válce. 1873 převzal podnik, vyráběl žel.vozy a tramvaje. Výroba zařízení pro cukrovary, pivovary. Ve Vel.Popovicích postavil pivovar/lihovar. Vl. zámky v Kamenici a Štiříně. Zv. poslancem čes.zem.sněmu, císař Fr.Josef I. 1892 jmenoval doživ.členem Panské sněmovny. Zemř.23.07.1909=65 let.
Boris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 949
Registrován: 6-2002


Odesláno Sobota, 16. září 2006 - 14:36:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ferona včera: Podle řidiče tramvaje se mu při vyjíždění ze zastávky najednou objevilo před vozem auto a pak už jenom brzdil...
Pako
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1511
Registrován: 6-2002


Odesláno Sobota, 16. září 2006 - 14:39:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Si myslím...
FRANTIŠEK RINGHOFFER III. (1844-1909)
Nar.22.11.1844. Arm.důst., 1866 vyzn. v prusko-rak. válce. 1873 převzal podnik, vyráběl žel.vozy a tramvaje. Výroba zařízení pro cukrovary, pivovary. Ve Vel.Popovicích postavil pivovar/lihovar. Vl. zámky v Kamenici a Štiříně. Zv. poslancem čes.zem.sněmu, císař Fr.Josef I. 1892 jmenoval doživ.členem Panské sněmovny. Zemř.23.07.1909=65 let.
Pom
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.135.109.196
Odesláno Sobota, 16. září 2006 - 16:16:08   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes dopoledne byla nehoda autobusu a motorky na ulici 17. listopadu. Byl vyhlasen odklon - vsechny linky koncily ve vozovne. Proto nejakou dobu nejely tramvaje 7, 8 a 17.
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3491
Registrován: 5-2005


Odesláno Sobota, 16. září 2006 - 20:02:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jen tak mmch. Myslel jsem, že doplňování velkých BUSE panelů do vozů ve předu jen s malým BUSE už skončilo. No asi jsem se spletl. Viz 907.
 
MHD Ostrava FOTO Ostrava
...s DPO na věčné časy a nikdy jinak... a doufám, že již brzy bez chamtivého bobra na radnici
Boris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 950
Registrován: 6-2002


Odesláno Sobota, 16. září 2006 - 20:11:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

907 byla ještě taková poslední křeč. Pochybuju, že by ještě byla další předělávka.
Trollin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 236
Registrován: 6-2006


Odesláno Sobota, 16. září 2006 - 20:13:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ostravák: vůz 907 přivezli z dílen 26.8.06 do porubské vozovny, už s velkým BUSE panelem.
Radši ztratit v životě minutu, než v minutě život.
Vlado_msts
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 142
Registrován: 2-2006


Odesláno Sobota, 16. září 2006 - 20:16:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dneska jsme s Tommasem navštívili D-5 v rámci Dne bez aut. Paní se snažila označit si jízdenku, a chodila zoufale od jednoho označovače ke druhému a nedařilo se. Nevěděla, že jsou označovače vypnuté právě kvůli této akci. Tommas se zvedl, ochotně to té poctivé paní sdělil a sedl si. Kdybyste viděli, jak se jí rozzářily oči, když zjistila, že může jet zadarmo....
T1, T2, T3... Chrrrrrr.
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3492
Registrován: 5-2005


Odesláno Sobota, 16. září 2006 - 20:46:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Boris: A já už myslel, že se opět sáhlo po velkých BUSE.
Vlado_msts: Jo. Já si taky hrál na informátora.
MHD Ostrava FOTO Ostrava
...s DPO na věčné časy a nikdy jinak... a doufám, že již brzy bez chamtivého bobra na radnici
Adams
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 211
Registrován: 2-2006


Odesláno Sobota, 16. září 2006 - 20:50:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ostravák: Koukam, ze mam dobre oci. Dneska kolem 16:15 jsem mel cestu gumokolem se znamymi kolem zastavky Nova Plzen, kdyz se jedna z nich zeptala. Co to tam stoji za blazna s fotakem? To chce fotit tramvaj? Mrknu kam ukazuje a tam znama ostravska ostravakova tvaricka s . Tak jsem ji vysvetlil, ze to je celkem normalni uchylka, ze i ja jsem podobny, akorat tak cekavam na vlaky. Nechapala.
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3493
Registrován: 5-2005


Odesláno Sobota, 16. září 2006 - 20:53:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Adams: Jé je. No fakt byl já. Navíc jsem si udělal takovou hezkou procházku U Obory - Krásné Pole - Nová Plzeň .
MHD Ostrava FOTO Ostrava
...s DPO na věčné časy a nikdy jinak... a doufám, že již brzy bez chamtivého bobra na radnici
Trollin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 237
Registrován: 6-2006


Odesláno Neděle, 17. září 2006 - 11:47:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Právě teď přijela,jako služební jízda, do smyčky zábřeh 1301+301
Radši ztratit v životě minutu, než v minutě život.
Silesia
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 79
Registrován: 7-2006


Odesláno Neděle, 17. září 2006 - 12:15:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak lidi hm tipuju první ostrý den pro vajco bude pohoda, ale druhý se porjde zase na cestu.( Se mu tam líbí víc, má tam větší volnost)
Ostravak solidní procházka :-)
Adams: Dobře že děláš osvětu, aspoň se na nás pak lidi nedívají jako na cvoky :-)
Ještě chvíli a poctivý Ostravan bude chodit do školy pěšky, protže ho do školy nic nedoveze a nebo hůř do toho co by ho tam dovezlo se porstě nevleze..
Tommas
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 261
Registrován: 5-2004


Odesláno Pondělí, 18. září 2006 - 16:10:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pokračování článku v MF Dnes:
http://mhdova.net/clanek.jpg
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3501
Registrován: 5-2005


Odesláno Pondělí, 18. září 2006 - 16:16:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tommas: Krásně se zastáváš DPO. Jen mě nenapadlo napsat do novin jako tebe. Chválím. Já jen bojuju boj s větrnými mlýny na diskuzních fórech a moc se mi to nedaří.
MHD Ostrava FOTO Ostrava
...s DPO na věčné časy a nikdy jinak... a doufám, že již brzy bez chamtivého bobra na radnici
Tommas
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 262
Registrován: 5-2004


Odesláno Pondělí, 18. září 2006 - 16:58:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mě by zase nenapadlo, že otisknou celou moji reakci.
Ale samozřejmě za to paní redaktorce děkuji.
Gakon
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 822
Registrován: 8-2002


Odesláno Pondělí, 18. září 2006 - 17:05:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

AD Tommas:
fiktivní stav MHD v Ostravě v roce 2015
(jízdní řády, vypravenost, vozový park, mapa): http://ostrava2015.webz.cz
Vlado_msts
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 143
Registrován: 2-2006


Odesláno Pondělí, 18. září 2006 - 19:24:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tomáš je už mediální hvězda a já mu tímto gratuluji.
T1, T2, T3... Chrrrrrr.
Norton
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 904
Registrován: 12-2004


Odesláno Pondělí, 18. září 2006 - 20:59:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevíte někdo, co to dnes bylo kolem SMEčka taženo za "šplouchací" wanu? Táhla to jakási T3 v unifiku s poloptg (viděno z dálky, poznáno, že T3 táhne a wana je vlkovaná...).
solidní dopravní fotogalerie... http://norton1.ic.cz
Silesia
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 81
Registrován: 7-2006


Odesláno Pondělí, 18. září 2006 - 23:01:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tomas: moc moc pěkné. Nebylo by od věci takovou anketu vyhlsit....Snad také říci lidem co stojí provoz jedné linky a kolik peněz na provoz vlastně je Kdo umí bude počítat, kdo ne nepomůže mu ani svěcená... (ikdyž přiznávám, něco by se dělat mělo, ale bez peněz to prostě nejde)..
Ještě chvíli a poctivý Ostravan bude chodit do školy pěšky, protže ho do školy nic nedoveze a nebo hůř do toho co by ho tam dovezlo se porstě nevleze..
Adams
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 215
Registrován: 2-2006


Odesláno Pondělí, 18. září 2006 - 23:52:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, bez penez to nejde... a kdyz nedaji zadne, tak nebudem jezdit a reknem si, ze bez penez to nejde? Spis nez nechat lidi pocitat a vyhlasovat ankety bych se zeptal kandidatu do zastupitelstva, jaky maji plan co se tyce MHD, lidem to nabidl, aby si mohli pred volbami udelat obrazek a pak to hlavne tem zvolenym omlacel o hlavu v pripade, ze se to nebude plnit.

Mozna by se tim predeslo tomu, ze si zastupitele levicovych stran misto penez do MHD zrekontruuji restauraci na radnici (a to nemluvim o tom, ze hlavne u levicovych stran me toto prekvapuje).
Citizen
Neregistrovaný host
Odeslán z: 84.42.245.99
Odesláno Úterý, 19. září 2006 - 00:14:47   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dobrý večer,
vím, že jste příznivci tramvají, já právě něco hledal ohledně problematiky Pustkovec X tramvaje a našel jsem, částečně i díky vám.

Moje stanovisko je celkem jasné, vzhledem k tomu, že jsem u tramvaje bydlel a nyní bylím u cesty, kde trať má vést.

Jsem proti a to zejména kvůli
1) hluku podél trati
2) zhoršení kvality cestování (přeplněné tramvaje od svinova do centra)
3) zhoršení bezpečnosti cestování a dopravování různých individuí a gangů na doposud klidné a slušné sídliště.

Samozřejmě je i plno daších aspektů, ale prosím zde přítomné o menší zamyšlení.
Děkuji Občan
Prouza
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 199
Registrován: 4-2004


Odesláno Úterý, 19. září 2006 - 07:09:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A citizen: body 2 a 3 jsou hooodně mimo. A bod 3 Vám snad nakukala soudružka starostka? Bod 2 se Vás netýká, protože už budete sedět (tedy v tramvaji). Bod jedna je jasný, přes to nejede vlak, pro vaše klidné spaní budou cestující nuceni vydržet autobusové courání.
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3502
Registrován: 5-2005


Odesláno Úterý, 19. září 2006 - 07:19:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Cityzen:
1) Autobusy hluk nedělají? Navíc nové tramvajové tratě jsou v hluku někde úplně jinde než staré. Proto není srovnání s místem, kde jste bydlel na místě.
2) Jaké zhoršení kvality cestováni. Linka 61 je přeplněná pořád. Píšete, že tramvaje od Svinova do centra budou přeplněné. Já myslím, že zůstane doprava ve stejné kvalitě, jelikož stejně dosud musíte přestoupit na Svinově do tramvaje.
3) Tak tohle mě dostalo. Tím jste chtěl naznačit, že když budou mít "gangy" a "individua" tramvaje, tak jimi budou jezdit a autobusy nejezdí? Tento aspekt je úplně mimo.

Zamýšleli jsme se dost a nechápu proč nechtějí obyvatelé Půstkovce a Poruby přímé tramvajové spojení do Centra a navíc mi příjdou podivné argumenty starostky Pustkovce Čaganové. Kvůli pár stromkům a cyklostezce nevystavět tramvajovou trať. Meganesmysl.

Píšete, že bydlíte u silnice, kde by měla vést tramvajová trať. To Vám doteď nevadily exhalace z autobusů?
MHD Ostrava FOTO Ostrava
...s DPO na věčné časy a nikdy jinak... a doufám, že již brzy bez chamtivého bobra na radnici
Bahno
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 14
Registrován: 3-2006
Odesláno Úterý, 19. září 2006 - 07:19:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Citizen : až nějaký gang bude za vámi chtít přijet tak klidně pojede i autobusem
Cogwheel
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.228.94.242
Odesláno Úterý, 19. září 2006 - 08:04:06   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Podle www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2006080701 ale správní gangsteři jezdí patřičně "vytuněným" autem.
Gakon
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 823
Registrován: 8-2002


Odesláno Úterý, 19. září 2006 - 08:08:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

AD Citizen:
Ad1) o něco hlučnější to asi bude, hlavně pokud budou jezdit tram i v noci.
Ad2) přeplněné tramvaje jsou i nyní... Já si spíše myslím, že pokud by byla trať do Pustkovce (a jezdila by tam ta l.č.9), tak by naopak došlo k rovnoměrnějšímu obsazení vozů. L.č.9 by nejezdila poloprázdná a l.č.8 by nejezdila narvaná.
Ad3) to chápu jako dobrý vtip .
fiktivní stav MHD v Ostravě v roce 2015
(jízdní řády, vypravenost, vozový park, mapa): http://ostrava2015.webz.cz

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace