K-report
 

Archiv do 06.října 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Tramvaje a metro » Tramvaje v Praze » Staré archivy » Archiv do 06.října 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Radek31
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 153
Registrován: 4-2006
Odesláno Neděle, 01. října 2006 - 16:10:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

já jsem teď zase samá 20 :-( s tím se nedá nic dělat
ale ty tvoje neustálé 7, když jich máme tak málo, jsou srandovní :-)
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1387
Registrován: 8-2005


Odesláno Neděle, 01. října 2006 - 16:37:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Akri a R31: Jako by vám tam někdo blbě rozděloval směny se mi tak zdá? Nezasedl si někdo na vás? A kdo? Že bychom se mrkli někam ke konkurenci? :-)))))
A když od toho odhlédneme, co je lepší (teď se ptám vážně) jezdit dvě tři linky nebo celý repertoár vozovny? A co na to Milky?
Milky
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 109
Registrován: 7-2006
Odesláno Neděle, 01. října 2006 - 16:52:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To bude individuální. Mně např. pestrost vyhovuje víc.
Absolut
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 915
Registrován: 6-2005


Odesláno Neděle, 01. října 2006 - 18:26:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Milky: Tam bývám qidění. Tak mě příště prozvoň problikej promávej a pokecáme.

ad Káem: Welcome back, Slovak child :-)

(Příspěvek byl editován uživatelem Absolut.)
Absolutí šotoflek je v baru Podraz na Štvanici.
Radek31
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 154
Registrován: 4-2006
Odesláno Neděle, 01. října 2006 - 18:32:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

imho je nejlepší jezdit pokud možno každý den jinou linku, aby to nebylo furt stejné a fádní

(a aby bylo jasno, já si rozhodně na nic nemůžu ani nechci stěžovat - teď se mi sešlo pár 20 za sebou, ale to se stává, jinak jsem naprosto spokojenej)
Milky
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 110
Registrován: 7-2006
Odesláno Neděle, 01. října 2006 - 21:45:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Radek31: S tarifem se vůbec hýbat nemusí. Motivační složka mzdy ve formě 5% prémií sice existuje, ale svou úlohu neplní, protože ji ve stejné výši dostává každý řidič automaticky, ať jezdí turnus, či nikoliv. Přitom není nic jednoduššího, pokud by byl zájem řidiče motivovat, aby řidiči jezdící turnus měli prémie automaticky např. 15%. Když přijde krize, tak bych přišel sice o 15% prémií, místo současných paušálních 5% (ale vem to nešť, krize nejsou naštěstí stále, protože jinak by to nebyly krize), ale takto přicházím automaticky a permanentně o zvýhodnění, které by si náročnější pracovní režim zasloužil .
Jbotysek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4
Registrován: 4-2006
Odesláno Pondělí, 02. října 2006 - 20:59:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes stržená trolej u Výstaviště!
 
 
 
George
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 390
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 03. října 2006 - 09:01:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Absolute nějak jsem nezaregistroval, jak dopadla Tvoje inspekční cesta do Modřan?Poreferuj A pro modřaňáky:koukněte se jak vypadá přístřešek čekárny na zast.Sídliště Modřany zc.Zvlášť neexistující přední nohy...Co jsem slyšel tak po trase 3ojky je jich takových víc.Jinak včera lehce zahořela kačena na Palačáku poté odsunuta na Dvorce.Kaštansvo se svezlo 17 která však točila v Bráníku,což bylo oznámeno na zast. Přístaviště.Po tomto oznámení do voz. rozhlasu jeden velmi nervní kaštan se silným moravským nářečím vykřikoval že na řidiče vlítne.Že si zaplatil aby se vez a ne aby přestupoval.Nebyl schopen pochopit že v protisměru chybí tramvaje.Pak se nacpal do 21 a konečně byl klid.
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1389
Registrován: 8-2005


Odesláno Úterý, 03. října 2006 - 09:28:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes ráno pro změnu strženo v Hostivaři. Teď nevím - jsou tam ještě ty tyče, co měly vysoké kamiony praštit?
Na včerejším stržení mě šokovalo zavedení NAD na ten kousek, hlášení v tramvaji už od Revoluční a živí dispečeři na Strossu. Něco se děje?
218
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 487
Registrován: 5-2003


Odesláno Úterý, 03. října 2006 - 09:37:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na včerejším stržení mě šokovalo ...
Předpokládám, že příjemně. To by mě asi taky překvapilo. Že by došlo ke správným změnám na správných místech? Nebo že by se blížily volby?
Celý život je jako střední škola. Jen se tomu říká jinak:-).
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1390
Registrován: 8-2005


Odesláno Úterý, 03. října 2006 - 10:05:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tipoval bych to na ty volby, to druhé by bylo moc velké štěstí. Furt to říkám, volby co půl roku a bude dobře. Termiti se nestihnou zakopat na svých pozicích. :-)))
Absolut
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 923
Registrován: 6-2005


Odesláno Úterý, 03. října 2006 - 10:44:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak já Ti prozradím tu chybu, kdyby byly volby co půl roku, tak sice bude vždy operativní NAD, ale nebudou žádné větší opravy a za 15 let zrušíme polovinu sítě pro špatný stav, vyházíme T3R.P a zůstane asi tak třetina tratí.
10/1991-10/2006 ... Absolut má 15. narozeniny :-)
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1391
Registrován: 8-2005


Odesláno Úterý, 03. října 2006 - 11:06:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Absolut: Je-li např. Ohrada větší oprava, tak s volbami jistě souvisela - a byla. Není-li, pak tu stejně žádné nejsou.
Nechápu, proč si myslíš, že pod tlakem neustálé soutěže o potvrzení oprávněnosti pobytu na své židli pracují lidé hůře - všude na světě se prokazuje opak.
Zřejmě si taky myslíš, že "kontrola korunou" taky nefunguje? To by ses divil, jak by se změnily výjezdy z vozoven, už jen kdyby si ušetřené částky mohli tvůrci ponechat, natož kdyby se o zbytečně proježděné jejich platy dokonce krátily.
218
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 488
Registrován: 5-2003


Odesláno Úterý, 03. října 2006 - 11:09:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Absolut: I velká oprava se dá politicky prodat jako plus (OPRAVÍME PRO VÁS 15KM TT ROČNĚ! TRATĚ PO REKONSTRUKCI - NOVÉ,LEPŠÍ,BEZPEČNĚJŠÍ! BEZBARIÉROVÉ ÚPRAVY ZASTÁVEK JEN PRO VÁS! ZVYŠUJEME RYCHLOST TRAMVAJÍ VE MĚSTĚ!) Nebo ne? Rozhodně by to bylo lepší, než těch "Bémových 32 km"
Celý život je jako střední škola. Jen se tomu říká jinak:-).
Jiří_t
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 175
Registrován: 9-2005
Odesláno Úterý, 03. října 2006 - 11:46:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A já jsem na to přišel. Bém totiž bude asi diskalkulik, nebo jak se tomu řiká. To jediný by totiž asi vysvětlovalo jeho 32 km tramvajových tratí, 10 stanic metra, 60 km okruhu, 200 tisíc spokojených obyvatel Prahy 6 obsloužených chalupoidou nebo 26 000 lidí pracujících v okolí stanice DH. Každýmu totiž hned musí být jasný, že ty čísla jsou/budou ve skutečnosti několikanásobně nižší.
Ad Absolut a výluky: Musim souhlasit. Ohrada je snad to jediný, co se letos udělalo. Ale spousta výluk byla právě kvůli volbám odsunuta nebo zrušena. Jenom teda nechápu smysl...
Absolut
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 924
Registrován: 6-2005


Odesláno Úterý, 03. října 2006 - 11:54:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad 218: Ano, tak by to šlo, snad to tady někdo z magistráítu čte a zamyslí se.

Ad Káem: Názor beru, nesouhlasím.
10/1991-10/2006 ... Absolut má 15. narozeniny :-)
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1393
Registrován: 8-2005


Odesláno Úterý, 03. října 2006 - 12:02:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jiří t: Na to jsem přišel už dávno - on nezná desetinné čárky. 3,2 km bude TT do Holyně. 1,0 stanice metra se taky někde najde - začneme jezdit do Depa Kačerov. . 6,0 km okruhu bude okolo Zbraslavi. Spokojenejch bude 20 000,0 obyvatel a 2600,0 lidí na DH najdeš, ne? :-)))
Absolut: proto možná propadáš občasnému pesimismu :-)
Jiří_t
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 176
Registrován: 9-2005
Odesláno Úterý, 03. října 2006 - 12:16:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Káem: Jo, souhlas, to je slušný vysvětlení. Ale v tom případě může těch stanic metra klidně slibovat 30, protože budou 3- Střížkov, Prosek, Letňanypole
Lord_vetinari
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 534
Registrován: 4-2005
Odesláno Úterý, 03. října 2006 - 12:53:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

... začneme jezdit do depa Kačerov ... KMe, leukoplast na ústa, nebo tam budeme vážně jezdit :-) ... a taky do depa Zličín. A co teprve až někdo Bémovi řekne, že se dá jezdit i mezi tratěmi, do budeme jezdit déčkem z Kačerova na Želvu bez přestupu.
SI NON CONFECTUS NON REFICIAT
Absolut
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 925
Registrován: 6-2005


Odesláno Úterý, 03. října 2006 - 13:27:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Lorde, běž do politiky, takhle levná varianta m-D by Metroprojekt nikdy nenapadla :-)
10/1991-10/2006 ... Absolut má 15. narozeniny :-)
Radek31
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 155
Registrován: 4-2006
Odesláno Úterý, 03. října 2006 - 15:21:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad dnešní stržená trolej v podjezdu ZM - asi 20 minut po uvolnění bylo opět hlášení, že tam je najetej kamion, ale asi se ho podařilo dostat ven - fakt střílet ty magory, ono jim to omlátí auto a stejně tam vjedou

já zase jezdil Hradčanská-Ch.sady a nebylo kolo, abych tam nečekal za nějakým busem nebo náklaďákem, i když tam mají zákaz vjezdu - co ta PČR sakra dělá - rekord 3 nákl. + 1 bus za sebou

- Most legií je další libovka, tam když najede náklaďák nebo bus (a to je časté) stojí tramvaje až na Újezd - je to akorát vylepšené očumováním policajtů, které to totálně nezajímá
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1395
Registrován: 8-2005


Odesláno Úterý, 03. října 2006 - 15:56:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

absolut: Pche, už o povodních jsem si říkal, proč se nejezdí A-C. Tam bude ještě nějaký zádrhel, kdomě různých zabezpečovacích systémů, ne?
Ale linka D Želivského - Depo Kačerov by byla úúúúchvatná. A k tomu 293, int 2 min.: Depo K. - Roztylské nám. -Hlavní - Sídl.Spořilov - Spořilov - Sevrozápadní - Depo K. okružní v obou směrech.
Akribius
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 603
Registrován: 4-2003
Odesláno Úterý, 03. října 2006 - 20:41:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ono jim to nic neomlátí.Stál jsem u stržené troleje kdysi na Plzeňce a řidiče jsem se ptal,jak to,že ho to nenapadlo,když ho to ťuklo.
A on na to:No já to viděl,že je to moc nízko a tak jsem to objel
A stejné je to i v podjezdu v Hostivaři.Časem nám tam politici tramvaje zruší,když tam tak omezují velká auta
Milky
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 113
Registrován: 7-2006
Odesláno Úterý, 03. října 2006 - 22:13:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ale auta nad 6t do Prahy ani nesmí. Zajímalo by mne, zda výpadky pachatel platí. Jestli jsou nějak pojištěný, tak my všichni nebo to nejspíš jde na náš účet automaticky.
Iiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 940
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 04. října 2006 - 00:24:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak nám soudruh Bém vysvětlil, jak to myslel s 10 stanicemi metra

Kromě ozbrojených policistů zaplavují Prahu také předvolební plakáty s hesly. Ta, pod kterými jste podepsaný, jsou plná čísel. Třeba »10 stanic metra do roku 2010«.

Mám na mysli to, že v následujících 2,5 letech bude dokončena projektová dokumentace a zahájena stavba prodloužení metra trasy A z Dejvické na Červený vrch, Petřiny a do Motola. Do čtyř let tady bude 10 rozestavěných stanic metra.

http://www.pavelbem.cz/am3/asp/clanek.asp?id=26fgzstPhpLS
Jirka Breník
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.235.81
Odesláno Středa, 04. října 2006 - 01:40:41   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Měl bych na někoho z Vás,kdo zná historii vozů T1,následující dotaz.V letech 1980 - 1983 jezdilo v Plzni na výpomoc 15 pražských vozů T1,které byly v Praze už vyřazeny z provozu,měly najeto už hodně přes 1000000 km.Šlo o tyto vozy: 5011,5034,5039,5056 (pouze na ND),5059,5065,5071,5089,5093,5098,5105,5111,5112,5121,5130 a 5132.V Plzni pak byly sešrotovány.Chtěl bych vědět jejich výrobní čísla.Ze dvou z těchto vozů vlastním výrobní štítky.Vůz č.5093 by měl mít v.č.148382 a vůz č.5121 v.č.148411.To znamená,že vozy 5122 - 5133 by měly mít v.č.148412-148423.Plzeňská T1 č.111 měla v.č.148424,což následuje po těch pražských.Mezi vozy 5093 a 5121 je rozdíl 28,mezi jejich výrobními čísly však 29,tedy o jedno posunuto.Mnou uvedená čísla by měla být u vozů z roku 1956.U starších vozů z let 1952,1954 a 1955 bych prosil o doplnění.Díky.Malá poznámka k nedávno uvedené fotogalerii tramvají z Plzně.Pod některými snímky souprav je uveden typ T3R.P,ale měl by být správně T3M.Jde totiž o soupravy rekonstruované ve Škodovce a poznají se podle nástavby v zadní části střechy a kromě souprav 229+230 a 241+242 mají též směrové označení BUSE instalované ve střeše.Tyto vozy nejsou "Progressy".
Absolut
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 927
Registrován: 6-2005


Odesláno Středa, 04. října 2006 - 07:38:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jejej. To je na mě dávno, nějaký seznam výrobních čísel T1 mám doma, ale je to bez záruky. Zkus Borise z Ostravy.
10/1991-10/2006 ... Absolut má 15. narozeniny :-)
Radek_p
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 586
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 04. října 2006 - 14:22:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Iiii:

hm, Bém mluví opravdu věrohodně Nefungovalo osmnáct stanic metra a tramvaje nejezdily na polovině tratí.

ta polovina tratí se mi nějak nezdá
Mouser
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 74
Registrován: 4-2006
Odesláno Středa, 04. října 2006 - 16:01:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Iiii: Lékaři asi neumějí počítat do deseti. Anebo umějí, ale z politických důvodů nemohou...

(aneb když už chtěl Bém poupravit svůj výrok na "10 otevřených a rozestavěných stanic", mohl říct, že 3 budou otevřeny na IV.C2 a 7 rozestavěných bude na úseku Pankrác-Písnice lehkého metra (proto až do depa). Jenže to by byl sám proti sobě když neustále sliboval (všichni víme, že nereálné) upřednostnění A, že?)
Absolut
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 929
Registrován: 6-2005


Odesláno Čtvrtek, 05. října 2006 - 10:37:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Btw zítra a v sobotu je DOD stanice Střížkov
10/1991-10/2006 ... Absolut má 15. narozeniny :-)
218
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 492
Registrován: 5-2003


Odesláno Čtvrtek, 05. října 2006 - 11:02:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mám na mysli to, že v následujících 2,5 letech bude dokončena projektová dokumentace a zahájena stavba prodloužení metra trasy A z Dejvické na Červený vrch, Petřiny a do Motola. Do čtyř let tady bude 10 rozestavěných stanic metra.
To jsou počty. Takže těch 32 km TT může taky znamenat, že existuje projektová dokumentace na vybudování 32 km TT....což by ostatně mohla být i pravda, když se sečtou všechny (zatím) nerealizované projekty.
Celý život je jako střední škola. Jen se tomu říká jinak:-).
Akribius
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 605
Registrován: 4-2003
Odesláno Čtvrtek, 05. října 2006 - 12:07:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na l.č.7 se hnuly věci k lepšímu.Ve směru do ÚDDP byly dva úseky s omezenou rychlostí opraveny a rychlost byla zvýšena z 10km/h na 15 km/h.Přesto přezevšechno jsem byl pozdě-ale fakt ne schválně.
Mmm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 677
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 05. října 2006 - 12:56:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dneska ráno jsem viděl zajímavou reklamu na politickou stranu ani nevím co to bylo za stranu /asi nezávislí /a jejich hlavni heslo bylo METRO DO BOHNIC ,ale nebylo to provedenou novou trasou ,ale odbočkou na trase C někde v Kobylisech. To je někdy hrozný co politici slibují .
Akribius
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 606
Registrován: 4-2003
Odesláno Čtvrtek, 05. října 2006 - 13:09:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

SNK zase zde v Řepích slibují metro A z Dejvic sem.Máme to tu krásně vyvěšeno kousek od baráku.Skutečně by bylo přínosné jezdit šíleně zakrouceným metrem do Dejvic,když se mezitím stala přirozeným centrem oblast Smíchova.
Jen nevím,zda lidé jsou opravdu tak blbí nebo jen politici žijí v jiném světě.
Cogwheel
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.228.94.242
Odesláno Čtvrtek, 05. října 2006 - 13:09:52   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vyplodila to www.volbapromesto.cz
Možná chtěli na ten plakát původně napsat: "Všichni patříme do Bohnic".
Drak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 430
Registrován: 10-2002
Odesláno Čtvrtek, 05. října 2006 - 13:34:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já dneska viděl v soupravě pod nějakou dámou z SNKED "Postavíme trasu D na letiště"
Demon3
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 182
Registrován: 2-2006


Odesláno Čtvrtek, 05. října 2006 - 13:37:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Akribius: Takových jako ty asi moc není, tento týden ráno byly hned dva spoje po sobě předjeté asi o 90s. A není to rozhodně vyjímkou.
Jiří_t
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 177
Registrován: 9-2005
Odesláno Čtvrtek, 05. října 2006 - 14:29:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na Praze 5 nám zase ODSka slibuje Metro do Motola. Zajímalo by mně k čemu bude Praze 5 chalupoida, která do Motola přijede od Prahy 6, zastaví tam, a zase se na Prahu 6 vrátí. Opravdu super přínos.
Absolut
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 930
Registrován: 6-2005


Odesláno Čtvrtek, 05. října 2006 - 14:38:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Přínos začne a skončí v obsluze FN Motol.
To je dostatečný zdroj i cíl.
10/1991-10/2006 ... Absolut má 15. narozeniny :-)
Akribius
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 607
Registrován: 4-2003
Odesláno Čtvrtek, 05. října 2006 - 14:47:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Demon3-záleží kde a s jakým vozidlem.Obecně bohužel platí,že čím starší vozidlo,tím rychlejší je.Nedávno jsem dělal svačiny na žižkovských, strašnických a pankráckých vozech a nejrychlejší je T3M pak klasika T3 pak T3R.P(V) a nejpomalejší je T6tka.
U l.č.7 se jede lépe ve směru k ÚDDP.To ještě na Svatoplukově (při dobré konstalaci na Výtoni) lze čekat do času.Dál už záleží,kolik toho před tebe najede.
Cesta zpátky je o dost horší.Už z ÚDDP jsou jen 4 minuty na ČE,přičemž dnes nastupuje daleko více lidí Na Homoli,2x SSZ u DH a omezení do 30km/h cca 50m před ČE.Ale to ještě jde.Horší je najetí l.č.22 v Průběžné a případné najetí l.č.6 na Kubáni.Logickým vyústěním je zdržení se na Koh-i-Nooru.Tam po rozjetí je potřeba stihnout SSZ před Obloukovou,ale to lze jen za předpokladu solo vozu nebo porušení rychlosti přes křížení Minská.
Pak zatraceně špatně vychází SSZ až k Nádr.Vrš.-ony vychází tak,že musím, jet cca 20km/h a pak je dobře projedu.Pří rychlejší jízdě u nich pochopitelně musím zastavit.Za Otakarkou už jsou úseky s OR a nedostatek času by tam byl i bez nich.
Nejlepší je na l.č.7 chytit T3M nebo klasiku T3 jež ale bohužel v Motole nemáme.Ale před týdněm jsem si ji zkusil s T3R.PV a maximální zpoždění činilo 5 minut a to se preferovala IAD ve Zborovské.Jinak do 3 minut.Pravda,bylo to dopoledne,kdy se jezdí lépe než odpoledne.Včera (7/7) jsem měl zhruba 5 minut,místy i 8 minut.Konec konců se na to na dorisu podívej sám.
Akribius
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 608
Registrován: 4-2003
Odesláno Čtvrtek, 05. října 2006 - 14:49:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Absolut-v tom případě,pokud bude přínosem jen obsluha FN Motol,mě to přijde jako dost drahá legrácka.Škoda,že se kdysi zrušila ta manipulační jednokolejka mezi Motolem a Vypichem.TT v těchto místech a dál na Větrník by byla přínosnější a levnějším řešením.
Jiří_t
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 178
Registrován: 9-2005
Odesláno Čtvrtek, 05. října 2006 - 15:01:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Akribius:Souhlas, hlavně TT by vyřešila i dopravu od Smíchova, která je teď řešená pomocí a-167 v intervalu 2 minuty. A tomu chalupoida vážně nepomůže.
Akribius
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 609
Registrován: 4-2003
Odesláno Čtvrtek, 05. října 2006 - 15:06:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jiří t-něco by ale muselo zůstat na obsluhu Sídliště Homolka.Ale když manželka ležela v nemocnici a téměř denně jsem od Anděla 167 za ní jezdil,tak skutečně nejvíce lidí jelo v relaci Nemocnice Motol-Anděl.Na jednu stranu by to sídliště takové intervaly nikdy nemělo,ale na tu druhou tam mají šíleně přeplněné busy,které jako perličku na závěr stojí v kolonách u Strah. tunelu,kde už bus pruh není.
Jen jsem ještě nepřemýšlel o linkách,co by tam jezdily.Máš nějaký návrh?
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1401
Registrován: 8-2005


Odesláno Čtvrtek, 05. října 2006 - 15:24:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

TT k FN Motol: Prostě odbočka z Plzeňské a zpět, po Plzeňské pojede 9, 10 přes FNM a 4 a 7 protisměrně polookružně proti sobě.
Časem spojka od Vypichu a 15 do Řep.
Zvolíte mě?
Lord_vetinari
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 535
Registrován: 4-2005
Odesláno Čtvrtek, 05. října 2006 - 16:20:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

KM: Kolik dáš?
SI NON CONFECTUS NON REFICIAT
Lord_vetinari
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 536
Registrován: 4-2005
Odesláno Čtvrtek, 05. října 2006 - 16:22:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Když už tramvaj tímhle směrem, tak ve směru 174: Vypich - nemocnice - Motol - Butovice - Velká Ohrada.

Volte mě.
SI NON CONFECTUS NON REFICIAT
Iiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 944
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 05. října 2006 - 17:32:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

LV: Taky jsem pro to, ale vzhledem k rozsahu IGK v dané oblasti musí být plně segregována. Taky nevím jak by si poradila se stoupáními. Líbil by se mi tram. tunel pod Ladronkou a stanice u Nemocnice na Homolce
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 26339
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 06. října 2006 - 01:54:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Akribie, asi máš sympatizantky.

V úterý měla jedna po osmej večerní na lince 24 snad 8 minut sekery - kdyby tam lidí nečekalo víc, tak jsem už myslel, že mi to ujelo...
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejlepším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz
Iaya
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 123
Registrován: 6-2002
Odesláno Pátek, 06. října 2006 - 06:39:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Abs: Přínos začne a skončí v obsluze FN Motol.
To je dostatečný zdroj i cíl.


To myslíte naprosto vážně? Asi přestanu platit daně.
Ono je třeba jít tomu štěstíčku naproti ...
Jiří_t
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 180
Registrován: 9-2005
Odesláno Pátek, 06. října 2006 - 07:27:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Akribius: Jasně, pro obsluhu sídliště na Homolce by nějakej bus zůstat musel.
Káem: Kudy bys tu odbočku chtěl trasovat? Že by tunelem?
Mcbain
Administrátor

Číslo příspěvku: 7467
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 06. října 2006 - 09:54:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Když tak čtu ty letošní předvolební sliby, taxe jen divím, že se ještě neobjevilo "50 kilometrů nových trolejbusových tratí do roku 2010".


Padesát let přepravy silničních návěsů po železnici
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1402
Registrován: 8-2005


Odesláno Pátek, 06. října 2006 - 10:15:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

LV: Nějakou funkci, jakou chceš?
Jiří t: Po tý ulici co jezdí 164
Absolut
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 933
Registrován: 6-2005


Odesláno Pátek, 06. října 2006 - 10:50:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Iaya: Ano, myslím to naprosto vážně. Místo daní radši přestaňte platit třeba poplatky za televizi.

50 litrů vodky během příštích 10 let.

Nevolte Lordy ani Káemy, volte mě :-)
10/1991-10/2006 ... Absolut má 15. narozeniny :-)
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1403
Registrován: 8-2005


Odesláno Pátek, 06. října 2006 - 11:02:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Volte i Absoluta, vstoupíme s ním stejně do velký koalice.
Všimněte si, že v Absolutově hesle a ostatně ani v heslech jiných NENÍ SLOVESO???? Takže heslo:
32 km tratí a 10 stanic znamená: 1)postavíme 2)opravíme 3) necháme na pokoji 4) zrušíme 5) prodáme
Co uděláš Absolute s 50 litry vodky během 10 let?
Jiří_t
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 181
Registrován: 9-2005
Odesláno Pátek, 06. října 2006 - 11:44:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Káem:Myslíš tu ulici co jezdí 167,žejo?No,moc si tam TT nedovedu představit,ale určitě by to šlo. Stejně bych radši viděl propojení Motol-Vypich Kukulovou. U neabsolutích hesel bych nejreálnějš viděl jednu z možností 3)-5).
Mcbain: Taky jsem si včera řikal že ty trolejbusy nikdo neslibuje.
Absolut
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 934
Registrován: 6-2005


Odesláno Pátek, 06. října 2006 - 12:00:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Káem - to je jasný. Těch 32km TT totiž bude nových ve Francii během příštích tří let.

Do koalice s Tebou nejdu, opoziční smlouva je možná.

50 litrů vodky koupím z peněz daňových poplatníků a budu s nima uplácet opozici.
10/1991-10/2006 ... Absolut má 15. narozeniny :-)
Zdenek1
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.113.53.123
Odesláno Pátek, 06. října 2006 - 19:01:40   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

sympatizantu Airkiba je vice, vcera jsem jel linkou 18 po moste tam a z5t a obe cca 14min sekery. Ukazatel prijezdu na Malostranske si udaje evidentne cuca z prstu, zajimalo by mne, co to ukazuje na dispecinku. Nevite nekdo, jak se tam dostat na exkurzi?
Milky
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 115
Registrován: 7-2006
Odesláno Pátek, 06. října 2006 - 19:38:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ing. Šurovský se v DP kontaktu rozčiluje, že je stále víc nadjetých spojů, než zpožděných, a dokládá to statistickým zpracováním průjezdů kontrolními body. Takové zpracování může být zavádějící. Jednak nepostihne rozdíly během dne, ani na jednotlivých linkách. Ani nepostihuje psychologii práce řidiče tramvají. Protože pohyb tramvají je v současnosti ovlivňován mnoha proměnnými, reagují řidiči na tento fakt vytvářením určité rezervy (tak se ale člověk chová i v běžném životě a nepokládáme to za nic nenormálního). Pokud bude mít řidič jistotu jízdy od zastávky k zastávce v naprosto pravidelném režimu, bez vlivu vnějších okolností, bude pravidelnost jízdy tramvají v Praze 99,9%. To je ale utopie. Ví někdo, jaká je vůbec maximálně možná přesnost tramvajové dopravy v městské aglomeraci, jako je Praha? Pokud je něco takového známé, tak pak je teprv možné srovnávat skutečný stav. To, co zpracoval ing. Šurovský, nám ale vůbec nic neřekne. Jsou jeho statistické závěry větší nepřesnosti dané růstem hustoty provozu v Praze, zhoršením stavu tratí, špatnými jízdními řády, záměrnou nedisciplinovaností řidičů, nebo jen tvůrčím zhodnocením současných možností jízdy tramvají Prahou? Bez hlubšího odborného rozbor jsou totiž uvedená statistická data jen cárem popsaného papíru .
Drak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 432
Registrován: 10-2002
Odesláno Pátek, 06. října 2006 - 20:59:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mě to nepřipadá jako rozčilování a už vůbec jen na řidiče, píše se tam i o rezervách v jízdních dobách.
Shodou okolností jsem byl ve středu na Barrandově a říkal jsem si že ten informační systém moc nefunguje. Už vím proč.
Dotaz: zobrazuje se v tramvaji na Mypolu odjezd z každé zastávky případně odpočet do odjezdu jako v autobuse?
Nečekám rozsáhlé rozbory na stránkách DPK, ale očekával bych, že se záznamy z Dorisu bude někdo pracovat i jinak, než aby to sloužilo jen k jebání řidiče za 1s předjetí.
Minimálně statistika ukáže na problém v určitém úseku a v konkrétní době. Z 9 100 000 měření během roku to musí vypadnout samo. Navíc je k dispozici referenční měření bez jízdních řádů. S takovými údaji se musí pracovat jedna radost. Statistici by chrochtali blahem za takové vzorky.
Milky
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 116
Registrován: 7-2006
Odesláno Pátek, 06. října 2006 - 22:23:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Drak: Údajů je spousta, ale chybí vůle s nimi pracovat. A já se nechci vytahovat, ale vím, proč ta vůle chybí. Je to totiž zbytečná práce, a dotyční to dobře vědí, proto ta nevůle. Už za půl roku budou moci své závěry pečlivě zpracovaných studií naházet do koše. Mně by se do toho také nechtělo. A k čemu je taková statistika, jako vydal ing. Šurovský, jsem popsal. Je to souhrn čísel, který ale nemá praktické upotřebení.

Tramvaje jakési odpočítávání času na kontrolních bodech mají, ale ne kontinuálně, a ne vždy, je to velice nahodilé a odchylka se většinou ukáže až po projetí tohoto kontrolního bodu. A co se týče posledního dne bez jízdních řádů, tak ten se konal o víkendu. Takový den jednou za rok je absolutně k ničemu, když v podstatě každý den v týdnu má úplně jiné podmínky. Dělá to na mne dojem, že se dělá, že se něco dělá...

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace