K-report
 

Archiv do 06.listopadu 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Tramvaje a metro » Optimalizace linkového vedení v Praze » Staré archivy » Archiv do 06.listopadu 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Pawel
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 935
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 19. října 2006 - 19:09:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tak tady bych jednoznačně jel metrem z můstku na n.míru... a nebo se nostalgicky projít štěpánskou a pak tramvají nahoru. ale je to takovej táhlej kopec, pak žitná, ječná s chodcovskou antipreferencí.
Martin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2214
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 19. října 2006 - 19:45:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pawel:
jenomže já byl na poště. na můstku bych do toho metra snad asi ještě vlez, ale pod koněm se mi už opravdu nechtělo. a pro chodce je to opravdová slast, zvláště překonat 2X magistrálu. a jak bývá zvykem, nikdy jsem na přechodu nechyttnul zelenou.
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1440
Registrován: 8-2005


Odesláno Pátek, 20. října 2006 - 10:37:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin: No tak asi 11 na opačnou stranu. No já už tu mockrát psal, že jsem řešil zase trasu Prašná brána - Rozhlas a taky mi to vycházelo nejlíp pěšky :-) B-A jsem fakt nejezdil,a to můj vztah k metru je znám :-)
Mimochodem, když už jsme se toho dotkli a když mi tak ty různý předpovědi vycházejí, pokud dojde na TT v horní části VN (všimněte si že ve volebních slibech jsou všelijaké voloviny, ale tato vůbec), tak tipuju, že to bude na úkor TT ve Škrétově, protože to bude jedině společně s přesunem SJM za Muzeum a tam bude třeba každej metr. Čili nějaké spojení VN-IPP-NM nečekejte nikdy.
Budoucnost patří bagrům!
218
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 526
Registrován: 5-2003


Odesláno Pátek, 20. října 2006 - 12:19:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jenomže já byl na poště. na můstku bych do toho metra snad asi ještě vlez, ale pod koněm se mi už opravdu nechtělo
A co vlízt do C, to je mělko a z IPP popojet tramvají? I když pěšky je to asi i tak lepší, přestože překonávání magistrály je pro chodce docela lahůdka:-)
Celý život je jako střední škola. Jen se tomu říká jinak:-).
Pawel
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 936
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 20. října 2006 - 22:26:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ted viden najezd 11 na sporiloff pres staromestskou... pekny vypraveni, pekne..
Kulihrášek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 44
Registrován: 6-2006


Odesláno Sobota, 21. října 2006 - 12:56:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pawel:
Měl jsem to štěstí vidět tu 11 ve složení T3SUCS, řidič a tak 10 cestujících na Albertově. Docela mne překvapilo kolik lidí tím jelo.

Jinak na Průběžné už visí nové JŘ od 23.10., které mne velmi nemile překvapily, protože využívám sedmičku jedoucí v 21:47 (sm. Kotlářka) a ta jaksi zmizela.
Také jsem měl včéra štěstí na žižkovské esúčko, ve kterém řidič kouřil tak vydatně, že jsem si připadal jak v zaplivané hospodě. Takže příště metrééém...
705.905 - to je holka zelená...
Budulinek4
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 78
Registrován: 4-2004


Odesláno Čtvrtek, 26. října 2006 - 20:39:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nemáte někdo informace, zda dojde ke změně linkového vedení autobusů v blízkosti nově otevíraného Obchodního centra šestka ???

Něco jsem četl o zajíždění 4 autobusových linek, ale je to informace z doby zahájení stavby...
D47 snad už brzy !!!!
Lord_vetinari
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 545
Registrován: 4-2005
Odesláno Pátek, 27. října 2006 - 00:51:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A kde to centrum jako má být?
SI NON CONFECTUS NON REFICIAT
Iiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 990
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 27. října 2006 - 01:02:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Budulínek: údajně má 179 a 225 zajíždět přímo k němu, 100 asi bude sdpolu s 119 zastavovat v zast. K Letišti. Ale jak to bude doopravdy, to nevim.
Budulinek4
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 79
Registrován: 4-2004


Odesláno Pátek, 27. října 2006 - 07:34:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Obchodní centrum šestka stojí v jihozápadním kvadrantu křižovatky R1 a R7 a má se otevírat v listopadu.
Konečně bude mít Praha 6 své nákupiště, takže se trochu uvolní přeplněný Nový Smíchov a Zličín.
D47 snad už brzy !!!!
Lord_vetinari
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 546
Registrován: 4-2005
Odesláno Pátek, 27. října 2006 - 11:26:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Aha. Tam, pokud vím, měla "zajíždět" rychlodráha na letiště.
SI NON CONFECTUS NON REFICIAT
Akribius
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 633
Registrován: 4-2003
Odesláno Pátek, 27. října 2006 - 11:48:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Obávám se,že teď už rychlodráha asi nebude nikdy-třeba tam bude větvení metra A:-)
Mimochodem to se všechna ta centra uživí?Včera jsem byl ve Stodůlkách v Tescu a prázdno.Něco jiného je Anděl,který těží z dobré polohy v centru,tam bude narváno vždy.
Suri
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 110
Registrován: 4-2003
Odesláno Pátek, 27. října 2006 - 15:38:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Akribius: ve Stodůlkách bylo prázdno vždycky a to kvůli poloze - metro daleko, autobusový spojení mizerný - leží skoro uprostřed mezi dvěma zastávkama a tak je to na každou z nich (stejně) daleko a tesco bus na velkou ohradu a do stodůlek taky žádný terno není... pro toho, kdo v okolí pracuje :-) to ale terno je, protože se tam skvěle nakupuje, u pokladen žádné fronty, ceny jsou velmi přívětivé....
Budulinek4
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 80
Registrován: 4-2004


Odesláno Pátek, 27. října 2006 - 18:24:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mimochodem to se všechna ta centra uživí?

Běžte so podívat do galerie Butovice. V 1.patře polovina objektů prázdná, v obchodech s oblečením více personálu než zákazníků. Na druhou stranu dobře se nakupuje v Hypernově, snad nikdy jsem nečekal u pokladny a vždy se tam dá zaparkovat.

Podobně je na tom údajně také Novodvorská Plaza.

Obchodní centrum šestka ukousne velkou část dnešních zákazníků Metropole Zličín (zejména oblast v severozápadním kvadrantu, Kladno, Slaný...) a trochu také z Nového Smíchova, kam jezdí nakupovat mimo jiné občané 6.městské části.
D47 snad už brzy !!!!
Mouser
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 79
Registrován: 4-2006
Odesláno Neděle, 29. října 2006 - 19:41:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Je to tedy trochu OT, ale Novoplaza si to zazdila svou velikostí (či spíše maličkostí) a kvalitou (Tesco jako takové je pro mne jedním z těch lepších hypermarketů, ale to Novodvorské mi připadá takové nedotažené; v centru nenajdete ani jeden z oblíbených fastfoodů KFC a McD ani pořádný skateshop). V celém Kačerovsku je Novoplaza (na kterou se mmch donedávna čekalo jako na "spásu") jediným centrem svého typu, ale vzhledem k uvedeným záporům se s jeho otevřením vlastně nic moc nezměnilo a pořád se jezdí víc na Anděl a na Chodov. Snad se něčeho kvalitnějšího dočkáme s metrem D.

Jinak Šestka sice něco ubere (hlavně Zličínu), ale zas tak žhavé to IMHO nebude, neboť leží na samém okraji zástavby a například z Dejvic je to tam zhruba stejně daleko jako na Anděl a když je hůře průjezdná Evropská, je to autem na Anděl rychlejší. Šestce dost nahrává Chalupoida, pak by do ní asi hodně lidí jezdilo (metrem) právě na úkor Nového Smíchova a Zličína. Asi to je jedním z důvodů radnicí patrně důmyslně promyšleného smetákovitého trasování V.A (či jak se tato etapa značí), snaha pyšné radnice P6 převést "své" zákazníky do Šestky ("nejezděte do cizích center, máme vlastní" - předpokládám nějaké kapří vazby mezi radnicí P6 a určitými částmi Šestky.)
Adam_r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 729
Registrován: 10-2003


Odesláno Neděle, 29. října 2006 - 20:11:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Obávám se,že teď už rychlodráha asi nebude nikdy-třeba tam bude větvení metra A:-)
Tim bych si nebyl jisty. Ve chvili, kdy se poprve kopne na trase mezi Dejvickou a Petrinami pomine hlavni duvod blokovat rychlodrahu - "prodlouzeni A na Petriny by se odlozilo o dalsich 10 let".
Lord_vetinari
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 551
Registrován: 4-2005
Odesláno Středa, 01. listopadu 2006 - 11:18:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Se picnu: viz dnešní LN strana 13 dole, jakýsi advokát si tam stěžuje, že na Míčánka se nedá dostat, že "přístup je vyřešen jen posílením autobusu, který jede jen jednou za půl hodiny a to jen do dvou odpoledne ... !!!"

... já se asi rozpomenu na své původní vzdělání.
SI NON CONFECTUS NON REFICIAT
Iiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1000
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 01. listopadu 2006 - 11:38:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

LV: Cože? advokát, co jezdí MHD??
218
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 568
Registrován: 5-2003


Odesláno Středa, 01. listopadu 2006 - 12:14:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Iiii: Ale moc mu to asi nejde, když neumí přestupovat:-). Viděl bych to tak, že soudcovsko-advokátská lobby brzy prosadí prodloužení provozu 134 až do večera. Zřejmě je pro ně poloprázdný bus ideální, mohou si tam v pohodě sednout a studovat spisy během stání v zácpě.

LV: předpokládám vzdělání vraha, ne právníka
Celý život je jako střední škola. Jen se tomu říká jinak:-).
Lord_vetinari
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 552
Registrován: 4-2005
Odesláno Středa, 01. listopadu 2006 - 16:50:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

On to psal advokát Vlk Václav, to je alternativně inteligentní jedinec, to mne trochu uklidňuje. A dost možná to zítra vyjde na Neviditelném psu, tam on často píše, když tak sem hodím odkaz na ty perly.

iii: Ne, advokáti ne, to zvlášť zdůrazňuje ... on má péči o utajenost svědků a aby se svědek a obžalovaný náhodou nepotkali v autobuse linky 134, pokud jsem to dobře pochopil. Také mu vadí nějaké prodloužení z Horních Měcholup, to jsem nepochopil.

218: Ovšemže. Vzdělání právníka má dnes kdejaký magor.
SI NON CONFECTUS NON REFICIAT
Iiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1014
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 01. listopadu 2006 - 18:51:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

... on má péči o utajenost svědků a aby se svědek a obžalovaný náhodou nepotkali v autobuse linky 134, pokud jsem to dobře pochopil. Takže když bude 134 jezdit s intervalem 1 min. tak bude větší pravděpodobnost, že svědek a obžalovaný nepojedou jedním busem.
BTW mám pocit, že v případech, kde jsou utajení svědci, mají zpravidla obvinění zajištěnou dopravu ze svého dočasného bydliště v režiji někoho jiného než je DPP
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 27067
Registrován: 4-2003


Odesláno Středa, 01. listopadu 2006 - 19:00:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

alternativně inteligentní jedinec


Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz
218
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 575
Registrován: 5-2003


Odesláno Čtvrtek, 02. listopadu 2006 - 09:04:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak mezi každé dveře busu dáme neprůhlednou stěnu a prostřední dveře osadíme cedulkou "pouze SVĚDCI", zadní dveře "pouze OBŽALOVANÍ". Běžní cestující linky 134 budou nastupovat předními dveřmi (vejdou se na přední 4 sedadla). Revizora pak bude v autobuse doprovázet příslušník Justiční stráže:-))).

LV:Vzdělání právníka má dnes kdejaký magor.
Budu to brát jako kompliment

Celý život je jako střední škola. Jen se tomu říká jinak:-).
Jiří_t
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 196
Registrován: 9-2005
Odesláno Čtvrtek, 02. listopadu 2006 - 11:44:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nadhodím trošku fiktivní šototéma-jak by mohly vypadat tramvaje v Praze tak cca za 10 let. Předpokládám aspoň částečnou realizaci chalupoidy(i když jí nechci), výstavbu D z Písnice do centra (nejlíp na MasNu), TT do Holyně, na Radlickou, v horní půlce VN a popř. Dvorecký most. Po Káemovsku a po vzoru Berlína jsem linky rozdělil na bagry a dpolňky. Bagry (B u čísla linky) jezdí v prac.dny co 5 minut, o víkendu co 7,5 minut, doplňky (D u čísla linky) v PD každých 10, o víkendu 15 minut. Údaj v závorce znamená provoz jen každého 2. spoje. A tady je výsledek:
1B:Petřiny-Hradčanská-Stross-Vltavská-Palmovka-Spojovací
2B: (Bílá Hora)-Vypich-Praž.Hrad-Malostr.-Újezd-Národní-KN-IPP-Čecháč-Kubáň-Nádr.Hostivař
3B:Holyně-Anděl-Újezd-Národní-KN-Výtoň-Modřany-Libuš MD
4B:Sídl.Barrandov-Anděl-Sídl.Řepy
5D:Nádr.Strašnice-Strašnická-Želva-Muzeum-VN-MasNá-Těšnov-Vltavská-Tusarova-Nádr.Hol.-Výstaviště
6D:Kubáň-Mírák-IPP-KN-VN-MasNá-Nám.Rep.-Stross-Výstaviště-Dělnická-Palmovka-Nádr.Vysočany
7B:Kotlářka-Anděl-Výtoň-Otakarova-Kubáň-Strašnická-Černokostelecká
8D:Vypich-Hradčanská-Stross-Nám.Rep.-Florenc-Palmovka-Nádr.Vysočany-Lehovec
9B:Sídl.Řepy-Spojovací
10B: (Sídl.Ďáblice)-Kobylisy-Palmovka-Želva-Mírák-IPP-KN-Anděl-Smícháč-v případě realizace Dvorec.mostu až na nádr.Braník
11D:Spořilov-Synkáč-Muzeum-VN-Hl.n.-Olš.nám.-Flora-Želva-ÚD DP
12D:Radlická-Anděl-Malostranská-Stross-Vltavská-Palmovka-Harfa-Lehovec
15B:Div.Šárka-Dejvická-Hradčanská-Stross-Nádr.Hol.-Palmovka-Voz.Kobylisy
17D:Sídl.Ďáblice-Kobylisy-Nádr.Hol.-Stross-Práv.fakulta-Výtoň-Modřany-Libuš MD
18D:Podbaba-Hrádča-Malostr.-Národní-KN-Synkáč-Voz.Pankrác
Tak...nějaký komentáře?
Absolut
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1009
Registrován: 6-2005


Odesláno Čtvrtek, 02. listopadu 2006 - 11:59:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dvorecký most je za aktuálních majetkových poměrů sen šotoušů a nic víc.
10/1991-10/2006 ... Absolut má 15. narozeniny :-)
Iiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1017
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 02. listopadu 2006 - 21:31:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jiří T: moc radikální, ale vcelku přehledné. Někde by se snížila kapacita: např. Č-Vrch-Dejvická (řešil bych zachováním současné 2D), Albertov-KN (vést tudy některou Bránickou linku), Žižkov, možná Letná (zachovat 26 jako D?), k velké radosti KM chybí něco v relaci současné 20 (vést řekněme Smíchov-ČVrch), Na Barrandově by se mi subjektivně víc líbila 10 než 3.
Mouser
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 80
Registrován: 4-2006
Odesláno Čtvrtek, 02. listopadu 2006 - 22:26:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jiří_t: Přehledné ano, ale některé nedostatky by se našly. Např.si myslím, že přímé spojení Řepy-AN-Zborovská-Palackého nám.-KN-IPP by mělo zůstat (o tom svědčí dnešní obsazenost 4 a 10) => možná nějaký bagr vést po trase dnešní 4 a do Řep jen každý druhý spoj. Jak víme, Řepy by dokonce CD,CT rády 7 zajišťující přímé spojení do Vršovic a Strašnic. To jistě nutností není, ale směr by to byl pro určitou linku zajímavý. Dále máte v některých místech dvě neproložitelné linky (bagr + doplněk), př.Modřany, Černokostelecká, Břevnov (i když tam je to tak i teď, ale to by se mělo napravit a ne rozšířit do dalších míst). A pokud by skutečně stál Dvorecký most (pravděpodobnost je sice téměř nulová, ale to teď ponechme stranou), snažil bych se ho patřičně využít. Určitě vést přímou linku Modřany-Dvorce-SN-AN (stačí jen "doplňková"), možná i přímou z Modřan na Barrandov (s tou nepočítat do prokladů).

Iiii: Jiří_t píše v úvodu, že počítá s částečnou realizací chalupoidy, řekněme tedy po Motol (jak je plánováno). Pak není třeba frekvenci tramvajových spojů ČV-DE posilovat, ale naopak razantně omezit. Kapacitně by stačila jedna z dvojice dnešní 20/26, ale vzhledem k "nutnosti" zachovat přímé spojení na Letnou z Evropské a smyslu dnešní 20 bych tam nechal dvě doplňkové linky přibližně v jejich (20 a 26) trase.
Lord_vetinari
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 553
Registrován: 4-2005
Odesláno Pátek, 03. listopadu 2006 - 00:08:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak tady je ten článek páně Vlkův:

http://neviditelnypes.zpravy.cz/

(7. článek odshora, proč to dávají do rubriky právo je mi záhadou)
SI NON CONFECTUS NON REFICIAT
Lord_vetinari
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 554
Registrován: 4-2005
Odesláno Pátek, 03. listopadu 2006 - 00:09:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Absolut: Ale pan Bém nám přeci slíbil 32 km nových tramvajových tratí, v tom se Dvorecký most ztratí :-)
SI NON CONFECTUS NON REFICIAT
Jiří_t
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 197
Registrován: 9-2005
Odesláno Pátek, 03. listopadu 2006 - 07:30:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Iiii+Mouser: Díky za reakce. Právě kvůli hrozící realizaci chalupoidy jsem se zamyslel nad celou touhle tramvajovou překopávkou. Takže proto jsou linky hlavně na P-6 vcelku dost oslabeny, pobere to metpo. Na všech větvích jsem volil jako základ především bagr, neboť odpadá problém prokladů. Samozřejmě by se muselo víc přestupovat, ale k tomu se tady stejně poslední dobou spěje. Kde jeden bagr nestíhá, je navíc doplněk, popř. další bagr. Proklad B/D by šel třeba takhle: 2,5-5-2,5...navíc kde je bagr, jede něco pořád, tudíž proklady nejsou až takovou nutností. Spojení Smíchov-IPP mi zajišťuje 10, z Řep na IPP se mi tam , pravda, moc pohodlně dostat nedá. Upřímně vyřešit ukončení linek právě v oblasti Smíchova, Řep, Barrandova byl pro mě trošku oříšek, zkusim si s tim trošku ještě pohrát.
No, aspoň je v dlouhejch chvílích co řešit. Další připomínky samozřejmě uvítám.
218
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 577
Registrován: 5-2003


Odesláno Pátek, 03. listopadu 2006 - 09:00:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jiří_t: trošku mi c tom návrhu chybí spojení po dnešní 19 (...-Kubáň - Želivského - Palmovka - ...). Mylím, že by si to alespoň doplňkovou linku v sólech zasloužilo. (jestli jsem takovou linku jenom přehlédl, tak se omlouvám)
Celý život je jako střední škola. Jen se tomu říká jinak:-).
218
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 578
Registrován: 5-2003


Odesláno Pátek, 03. listopadu 2006 - 09:07:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

(z článku)a pokud je v domě zhruba sto soudních síní, při průměrném počtu návštěvníků bude takováto autobusová linka od metra přetížena, protože v každém autobusu pojede průměrně dvě stě osob (žalobci a žalovaní, advokáty nepočítám).
A ví pan advokát, že od metra může jet 124+135+139, od Flory 136? Tady nějak nechápu, na co si stěžuje, autobusů tam jezdí relativně dost. Dále by mohl vzít v potaz, že z Prahy 8 a 9 (tedy linkou 134) pojede max. polovina těch osob (jsou tam ještě soudy pro Prahu 4 a 10), což je 100 osob za hodinu, ideální na dva busy po půl hodině.

Taky mi vrtá hlavou, co myslel těma Horníma Měcholupama... buď 138 (to jsou ale Záběhlice, ale aspoň souhlasí, že ta linka je obskurní a nikdo s ní nejezdí) nebo 260 (ze zanedbatelného stotisícového Jižního Města).

Ale jsou tam i věci s kterýma se dá souhlasit, třeba ty soudní síně bez oken, to se mi taky zrovna nelíbí.
Celý život je jako střední škola. Jen se tomu říká jinak:-).
Jiří_t
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 198
Registrován: 9-2005
Odesláno Pátek, 03. listopadu 2006 - 09:40:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

218:Jasně, chybí, ale koneckonců není to jediný spojení co tam oproti dnešku chybí. Doplňková linka v sólech by šla, ale to už se pomalu dostanu na systém linka odevšad-všude, a toho jsem se právě snažil zbavit, proto jsem to vzal tak radikálně a postavil na bagrech s nutností v některých směrech víc přestupovat. Ale zkusim s tim ještě pohnout, 19 je docela zažitá.
Jinak ad Praha 5, zkusel jsem to popřeházet takhle:
3 Libuš-...-Anděl-Smícháč
4 Kotlářka-Anděl-Barrandov
7 Řepy-Anděl-...-Černokost.
9 Spojovací-...-Anděl-Barrandov-Holyně
10 Ďáblice-...-Anděl-Řepy
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1504
Registrován: 8-2005


Odesláno Pátek, 03. listopadu 2006 - 10:42:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jiří t: Pěkné, ale mouchy by se našly. Principiálně - Bagry jedou přes celé město, spíš by měly být napaječe. Budou svádět k cestám přes celý město a k metru přijíždět zc už plný.To se kaštanum nesmí dovolit :-)
Konkrétně: Kdyby dvorecký most, tak 3B přes něj do Řep a 10B přes něj na Barr.
Někde to nebude stačit kapacitně: 11,12,18
Zbytečná, zřejmě nostalgická výměna 8/18 v P6
6 propojuje několik nesourodých a nevyrovnaných poptávek a úloh.
Budoucnost patří bagrům!
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1505
Registrován: 8-2005


Odesláno Pátek, 03. listopadu 2006 - 11:06:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Aniž bych chtěl odvádět pozornost od dlouhodobé koncepce Jiřího t., nabídnu naopak návrh na aktuální a okamžité úpravy:
Rozsah provozu:
10,12,21,23, - poloviční intervaly,
2 CD,CT,poloviční int
3,4,16,18,20 - zrušit
prohodit rozsah provozu nebo trasu 15,25
Změny trasy:
22-přes Hradč. a Starom.
24-z UDDP přes Vršovice,IPP,KN, VN,Tržnici a Harfu na Lehovec (možno int 6/8/10)
14- Vozovna Pankrác-Albertov-KN... a dále beze změn
13-Barr.-Řepy, CD,CT,poloviční int.
7- Bráník-Kotlářka,poloviční int.
6- přes Albertov
12,17-jen na Výstaviště
Budoucnost patří bagrům!
Slimman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 556
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 03. listopadu 2006 - 11:51:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Káem: Slabinu bych viděl v tom, že chcete dát 10 v celé své šílené délce do 5 minut. Taky třeba 6 by měla mít dva vozy. Lv na Barrandov se mi též moc nezamlouvá.

(Příspěvek byl editován uživatelem slimman.)
Mcbain
Administrátor

Číslo příspěvku: 7714
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 03. listopadu 2006 - 12:08:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chlapi, poraďte mi : jaxe dnes odpoledne nejlíp dostanu z Vinohrad na výstaviště v Letňanech? V životě jsem tam VHD nejel (všechno je někdy poprvé ).

Díky...
Padesát let přepravy silničních návěsů po železnici
Iiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1021
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 03. listopadu 2006 - 12:28:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jiří T: té chalupoidy jsem si opravdu nevšiml.
KM: Někteří obyvatelé by ti za to nepoděkovali.
Já mám jiný radikální návrh: Preferenční pruhy pro busy na Evroské, Břevnovské, Bar. mostě, v oblasti Lhotky a Libuše. Přikoupit cca 100 kloubusů, na dotčených bus. linkách poloviční intervaly. zavést cca 4 bus. linky "X-D" (ze Lhotky po magistrále na hl. n.) Tam kde budou přetížené tramvaje přidat další busy.
Absolut
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1017
Registrován: 6-2005


Odesláno Pátek, 03. listopadu 2006 - 12:35:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

McBain: Od Dědka? Pěšmo na d-10, na Palmovku a a-140 nebo 274 do zastávky Výstaviště Letňany. Tipuju dobu cesty tak 45 minut od nástupu do tram po výstup z busu.
10/1991-10/2006 ... Absolut má 15. narozeniny :-)
Cogwheel
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.228.94.242
Odesláno Pátek, 03. listopadu 2006 - 12:41:10   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mcbain: Z Vinohrad jede tramvaj č. 10 na Palmovku, zde přestup na vhodný autobus, např. linka č. 230.
Cogwheel
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.228.94.242
Odesláno Pátek, 03. listopadu 2006 - 12:51:24   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Číslo té busové linky jsem zpaměti asi nenapsal dobře, ale Absolut byl stejně rychlejší.
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1507
Registrován: 8-2005


Odesláno Pátek, 03. listopadu 2006 - 12:59:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

McB:1) mA-mC-156 2)mA-195 :-)))))))))
Budoucnost patří bagrům!
Mcbain
Administrátor

Číslo příspěvku: 7719
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 03. listopadu 2006 - 13:21:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Všem díky, s tímhle infomateriálem si už nějak poradím.

Absolut - výchozí bod jsi lokalizoval velmi správně.
Padesát let přepravy silničních návěsů po železnici
Jiří_t
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 200
Registrován: 9-2005
Odesláno Pátek, 03. listopadu 2006 - 13:26:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Káem: Jo, bagry jedou přes celý město, ale snažil jsem se je sestavit především napaječově-tangenciálně. I když stoprocentně to nejde.
Tvoje návrhy na změny taky vypadaji zajímavě, ale nějak už při pátečním odpoledni nejsem schopen se nad nima zamyslet a trošku je pořešit
Cogwheel: Jojo, ta linka je 233, dvěstětřicítkou byste McBaina poslal někam do Řeporyj, ale těžko z Palmovky.

Huráá, 200.příspěvek do diskuze!
Iiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1024
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 03. listopadu 2006 - 13:35:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

KM: A+195 je zajímavej nápad, asi ne úplně nejspolehlivější
Absolut
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1018
Registrován: 6-2005


Odesláno Pátek, 03. listopadu 2006 - 15:31:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Káem: Hezká provokace.

Náměstí Míru 16:00 10
Palmovka 16:23 16:27 274
Výstaviště Letňany 16:37
Doba jízdy 37 minut

Náměstí Míru 16:09 A
Muzeum - A 16:11
Muzeum - C 16:15 C
Ládví 16:26 16:32 186
Výstaviště Letňany 16:42
Doba jízdy 33 min = po přičtení doby lezení
do metra stejné s mojí variantou

Náměstí Míru 16:00 A
Skalka 16:10 16:16 195
Výstaviště Letňany 16:42
Doba jízdy 42 minut.

Ještě jsem Ti dopřál začátek přímo na metru "A",
což není pravda, ale nebudu bonzovat zdrojové místo dopravy.
10/1991-10/2006 ... Absolut má 15. narozeniny :-)
Absolut
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1019
Registrován: 6-2005


Odesláno Pátek, 03. listopadu 2006 - 15:32:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

McBain: Jo poslední dobou jsem tam taky až nezdravě často.
10/1991-10/2006 ... Absolut má 15. narozeniny :-)
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1508
Registrován: 8-2005


Odesláno Pátek, 03. listopadu 2006 - 15:40:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Johohohó! Moje varianta vyhrálavyhrálavyhrála a je potvrzena samým Absolutem, WOW!!!
Budoucnost patří bagrům!
Iiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1029
Registrován: 5-2002
Odesláno Sobota, 04. listopadu 2006 - 00:02:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Z JzP (tram berme od Vin.Vodárny) by už to bylo naopak
Demon3
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 237
Registrován: 2-2006


Odesláno Sobota, 04. listopadu 2006 - 13:27:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To ani není potřeba! Stačí vzít jako výchozí čas 16:00 a už je Káemova varianta časově nejdelší.
Ale nechme to být, dopřejme mu nefalšovnou opojnou radost z pseudovítězství, ať má opět možnost v budoucnu deklamovat to své oblíbené heslo "já vám to říkal"...
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1510
Registrován: 8-2005


Odesláno Neděle, 05. listopadu 2006 - 06:57:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Inu Demone, pak je ještě třeba započítat cosi, co bych označil jako pravděpodobnost zdržení, u povrchové dopravy (10,bus) mnohonásobně vyšší než u metra. Čili moje varianta, jakkoliv delší skýtá naději, že bude splněna, kdežto varianta povrchová... stačí aby tu desítku dostali určití řidiči a 274 ujede, víš?
Budoucnost patří bagrům!
Mcbain
Administrátor

Číslo příspěvku: 7729
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 05. listopadu 2006 - 19:05:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nehádejte se, jel jsem samozřejmě 10 + 140.
Padesát let přepravy silničních návěsů po železnici
Demon3
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 238
Registrován: 2-2006


Odesláno Neděle, 05. listopadu 2006 - 20:47:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Káem: Jo vím, i s tim dokážu počítat... U metra zase stačí, trefit se zrovna do času skončení nebo začátku zápasu jednoho pražského týmu (je jedno jestli fotbalového nebo hokejového) a to ti s pravděpodobností zdržení taky pěkně zamává...
Mcbain: Já to věděl !
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1514
Registrován: 8-2005


Odesláno Neděle, 05. listopadu 2006 - 21:25:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No mezi námi, jaxem tak o tom přemejšlel, spíš bych jel tak, jak to tu tuším nikdo nenapsal: něčím (11,10,16) na 136 a z Proseka čímkoliv... :-)
Budoucnost patří bagrům!
Iiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1038
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 06. listopadu 2006 - 14:30:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

KM: Já měl za to, že chceš 136 zrušit nebo roztrhat.
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1517
Registrován: 8-2005


Odesláno Pondělí, 06. listopadu 2006 - 14:34:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Především chci zrušit nebo roztrhat 177. U 136 si tak úplně jist nejsem, většinu trasy jede sama. Třeba proti 181 nemám vůbec nic.
Budoucnost patří bagrům!
Lord_vetinari
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 555
Registrován: 4-2005
Odesláno Pondělí, 06. listopadu 2006 - 14:44:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

KMe, to už je posedlost s tou 177. Proč? Co Ti na ní tak vadí? Já se naopak zaobírám bohulibou myšlenkou, že bychom ji mohli zachovat ve stávající trase i po IV.C2 :-)
SI NON CONFECTUS NON REFICIAT
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1519
Registrován: 8-2005


Odesláno Pondělí, 06. listopadu 2006 - 15:32:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Několik zlomových bodů, kde se kompletně vymění celý autobus, ale zpoždění se nese přes celé město. Se 195 bych nehýbal.
Já se ti divím. já bych proklady a jejich dodržování, jako je do Bohnic, nesnesl a furt někam psal a psal. :-)
Budoucnost patří bagrům!
Martin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2254
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 06. listopadu 2006 - 17:41:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Káem:
Ale 177 jede skoro po celé své cestě po čtyřproudé silnici. Co takhle bus pruhy a preference na semaforech? Budapešťský DP zavádí službu nazývanou snad BKV+, kde určitá linka dostane komplet NP vozy, všechny zastávky vybavené přístřešky a pokud možno i preferenci. V Praze bych něco podobného uvítal a začal bych se 177. Postupně bych na ní nakoupil dvoukloubové autobusy a nakonec i označil jako metrobus. :-)
Syverin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 520
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 06. listopadu 2006 - 19:00:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martine, je velice jednoduché to trakhle napsat. Ale vězte, že situace na 177 je trochu jiná, než aby se dala takhle rychle a šmahem vyřešit.
Kucíí, víte, ona je pravda ale úplně někde jinde

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace