K-report
 

Archiv do 17.prosince 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Tramvaje a metro » Tramvaje v Ostravě » Staré archivy » Archiv do 17.prosince 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Gakon
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 941
Registrován: 8-2002


Odesláno Čtvrtek, 14. prosince 2006 - 08:00:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Vlaso_msts: Ty jeřáby, o kterých patrně mluvíš, stavějí tzv. Novou Porubu - tj. 3 nové domy hned za McDonaldem (z pohledu Hakiho fotky).
fiktivní stav MHD v Ostravě v roce 2015
(jízdní řády, vypravenost, vozový park, mapa): http://ostrava2015.webz.cz
Vlado_msts
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 228
Registrován: 2-2006


Odesláno Čtvrtek, 14. prosince 2006 - 09:57:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Gakon: Aha, už mi bliklo v mé duté mozkovně, díky za prvotní impuls.

Jinak aktuální sněhové zpravodajství: Zřejmě ráno nastal kolaps, v 7:35 měl jet z Mostu ČSA směr Poruba zaručený nízkopodlažní spoj, zřejmě se jednalo o 1301+301, která přijela na Nádraží Vítkovice, otočila se na smyčce a jela zpátky na Dubinu, přestože na BUSE měla 3 Poruba vozovna. Další 3 v 7:45 nepřijela vůbec a podle mých spolužáků nejezdila ani D-17. Ví někdo proč?? To je už porubská vozovna zasněžená?? :-)

PS: Jedná se jen o jakousi metaforu, nechci tím nijak shazovat práci zaměstnanců DPO v porubské vozovně nebo kdekoli jinde.
T1, T2, T3... Chrrrrrr.
Jenki
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2330
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 14. prosince 2006 - 10:34:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vlado_msts : asi se někde nedaří, možná i na více místech v síti - cca v 7.20 ráno byla taky pěkná "kolonizace" na Vodárně od Poruby...

Ještě když jsme u těch staveb - nevíte prosím někdo, co to roste mezi zastávkami Pivovar a Hornopolní na tom prostranství, kde bývala svého času asijská burza a jakési garáže? Snad ne další hyper...
Norton
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1123
Registrován: 12-2004


Odesláno Čtvrtek, 14. prosince 2006 - 10:38:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Spíše bylo na vině něco jiného. V 6:50 (+/- 5 minut) stála na NVV před světly (Poruba->centrum) 2*T6 (d-8) a řidič usilovně měnil pojistky (docela jej lituju, v takové době a na takovém místě). Za ním štrůdl d-17, d-3 (1301+301!!), d-7 a v esíčku od Svinova sjížděla d-9, d-4 atd... Nevím, jak to dopadlo, jel jsem na Porubu, ale pokud se to trochu protáhlo, tak se mohlo docela slušně zahýbat s odjezdy...

EDIT: štrůl JEŠTĚ v 7:20 nebo už DALŠÍ? Místo burzy budou kancly a hotel či něco v tomto duchu...

(Příspěvek byl editován uživatelem norton.)
Co naplat, vše už tady jednou bylo a bude zase... Mění se jen čas, místo a obsazení rolí...
solidní dopravní fotogalerie... http://norton1.ic.cz
Student_v_ov
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 9
Registrován: 11-2006
Odesláno Čtvrtek, 14. prosince 2006 - 10:44:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Copak se dělo před půl 8 na vodárně?Byla tam pěkná tramvajová kolona.Ale nepřišel jsem na cviko poslední,vyučující byl v nějaké tramvaji dále v koloně
Prouza
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 216
Registrován: 4-2004


Odesláno Čtvrtek, 14. prosince 2006 - 11:27:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jenki: Mezi zastávkami Hornopolní a Pivovar (tam co byl donedávna autobazar) se staví spojka z budoucí prodloužené Místecké na D47.
Norton
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1124
Registrován: 12-2004


Odesláno Čtvrtek, 14. prosince 2006 - 11:45:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Prouza: mám nepříjemný pocit, že na tuto (plánovanou) spojku nakonec nebyly peníze, tak se to má táhnout přímo po Hornopolní (Cingrovka>MÚK Zimák>Hornopolní>přejezd nad Jirskou osadou, Mar.Horskou, nádražím>napojení na MÚK Místecká).
Co naplat, vše už tady jednou bylo a bude zase... Mění se jen čas, místo a obsazení rolí...
solidní dopravní fotogalerie... http://norton1.ic.cz
Prouza
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 217
Registrován: 4-2004


Odesláno Čtvrtek, 14. prosince 2006 - 11:58:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Norton: no nevím, naší firmě tam vyvlastnili nějaké pozemky, a podle map které k tomu vyvlastnění poslali tam má být kromě silnice také nějaké motoristické centrum. To by nám nemuseli nic vyvlastňovat. Aha, jsme v ČR.
Absolut
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1102
Registrován: 6-2005


Odesláno Čtvrtek, 14. prosince 2006 - 13:44:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Prouza: Ano, jsme v ČR a tady se pozemky vyvlastněné pro veřejně prospěšnou stavbu dají posléze "za výhodných podmínek" dlouhodobě dočasně pronajmout k jinému účelu, než k jakému byly vyvlastněny. No a co je to "dočasně" víme.
Nikdy nic nevíš, dokud to doopravdy nevíš.
Silesia
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 226
Registrován: 7-2006


Odesláno Čtvrtek, 14. prosince 2006 - 14:16:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

hm no teda. 1301+301 na d-3 stále krouží
1207 má mrtvé zadní buse, takže si z něj, že dobíháte d-12 asi nepřečtete.
Ještě chvíli a poctivý Ostravan bude chodit do školy pěšky, protože ho do školy nic nedoveze, a nebo hůř, do toho co by ho tam dovezlo, se prostě nevleze..
Prouza
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 218
Registrován: 4-2004


Odesláno Čtvrtek, 14. prosince 2006 - 16:01:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Absolut: No jo, investor na to motocentrum měl být nějaký holanďan. To se nedá nic dělat.

DOTAZ Nedávno jsem si tady tuším společně s Nortonem všiml, že odblokovávací indukční smyčky na výhybce u tram. smyčky Hulváky reaguje na průjezd IGK. Nemůže třeba dojít k odblokování a nedejbože podhození výhybky druhou soupravou v případě, (a v daném místě to rozhodně není neobvyklé),že nějaký pirát silnic projede nad ind. smyčkou ještě před tramvají, aby mohl odbočit vlevo na ul. U Koupaliště?
Koďas
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 79
Registrován: 10-2006


Odesláno Čtvrtek, 14. prosince 2006 - 16:14:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevíte někdo co se děje? Dnes na d-13 byly sólo 710 a sólo 1040.
Ostrava+MHD=ŽIVOT. Tak proč si ho nezlepšit? :-D
Jinak, všelijaké blbosti o mhd v Ostravě najdete na http://mhd-ostrava.wz.cz
Zmatkař
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 14
Registrován: 10-2006


Odesláno Čtvrtek, 14. prosince 2006 - 16:42:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

1039 je na velké prohlídce v martinově
Norton
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1125
Registrován: 12-2004


Odesláno Čtvrtek, 14. prosince 2006 - 17:47:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Doplním Prouzu: obdobná situace se stala např. včera na Vodárně. Mezi soupravou tramvají stál BUS a-61 (neuvedu podrobněji, ať dispečink zvedne své zádě a jde si tam patrolovat - není to poprvé) a pak se na čočky vyřítil vpřed - samozřejmě, že za křižovatkou sjel do pruhu až za zastávkou...
Co naplat, vše už tady jednou bylo a bude zase... Mění se jen čas, místo a obsazení rolí...
solidní dopravní fotogalerie... http://norton1.ic.cz
Mayg
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1054
Registrován: 11-2004


Odesláno Čtvrtek, 14. prosince 2006 - 17:51:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jak dlouho je venku 928+940? Má hezké plastové dveře a unifikovaný nátěr. Už jen zelená podlaha připomíná tu zelenou příšeru.

Kdo dnes neviděl červánky na Hrabůvce (či jinde) přišel o hodně, dodávám jedno pseudomobilfoto. (A hned dotaz na Nortona, lze nějak s použitím kvalitního fotiho přístroje udělat snímek tak aby byl vidět dobře tramvaj a zároveň obloha?)
 
Ostrava: první město v ČR se 100% tramvají s digitálními transparenty (Sbohem ceduláky :-( )
Foťte kachny! Než jim upadne druhá hlava a bříško se propadne dolů (Už jich moc nezbývá )

Bobr je mrtev, ať žije bobr?
Kdo si přečetl, že poslední písmenko mojeho nicku je Q tak ať si to přečte znova :-)
Silesia
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 227
Registrován: 7-2006


Odesláno Čtvrtek, 14. prosince 2006 - 19:19:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mayg já nvím, mě se to nikdy nepovedlo a v železničních fotoalbech to taky nikdo nezmák, aspoň teda ne u těch typů mašin co já rád.
Ještě chvíli a poctivý Ostravan bude chodit do školy pěšky, protože ho do školy nic nedoveze, a nebo hůř, do toho co by ho tam dovezlo, se prostě nevleze..
Mirda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 837
Registrován: 8-2004


Odesláno Čtvrtek, 14. prosince 2006 - 19:34:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Určitě to jde i s průměrným foťákem, jen je třeba si pohrát s vyvážením bílé..
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3897
Registrován: 5-2005


Odesláno Čtvrtek, 14. prosince 2006 - 19:39:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mayg: Žádné pseudomobilfoto. Mě se líbí.
MHD Ostrava FOTO Ostrava
...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
Mayg
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1055
Registrován: 11-2004


Odesláno Čtvrtek, 14. prosince 2006 - 19:47:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Ostravak: díky
ad Mirda: to těžko, s vyvážením bílé nic neuděláš v tomto případě, vyvážení bíle je dobré pro správnou interpretaci barev.
Ostrava: první město v ČR se 100% tramvají s digitálními transparenty (Sbohem ceduláky :-( )
Foťte kachny! Než jim upadne druhá hlava a bříško se propadne dolů (Už jich moc nezbývá )

Bobr je mrtev, ať žije bobr?
Kdo si přečetl, že poslední písmenko mojeho nicku je Q tak ať si to přečte znova :-)
Silesia
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 228
Registrován: 7-2006


Odesláno Čtvrtek, 14. prosince 2006 - 20:19:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

viděli jste novinky z dílny kodis? Jen jsem tam nenašel studentské jízdné
http://www.dpo.cz/aktuality/aktual.htm#061214a
Ještě chvíli a poctivý Ostravan bude chodit do školy pěšky, protože ho do školy nic nedoveze, a nebo hůř, do toho co by ho tam dovezlo, se prostě nevleze..
Vlado_msts
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 229
Registrován: 2-2006


Odesláno Čtvrtek, 14. prosince 2006 - 20:35:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Silesia: Ano, viděl jsem, a stačilo mi... Asi si pořídím do konce ledna řidičák.. Studentské jízdné je tam taky vypsané, stačí se pořádně podívat.
T1, T2, T3... Chrrrrrr.
Dog
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 29
Registrován: 10-2006


Odesláno Čtvrtek, 14. prosince 2006 - 20:43:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Hornopolní:
http://www.theorchard.cz
Staví se tam business komplex - kanceláře, hotel atp. Prodloužená místecká (tedy přiváděč na dálnici) tam samožřejmě bude taky, akorát nikdo neví kdy...
Tommas
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 316
Registrován: 5-2004


Odesláno Čtvrtek, 14. prosince 2006 - 21:10:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dobrý večer,

chci se jen zeptat, zda odis poskytuje k ceníku i inženýrské studium.
Klasické T3 = nejlepší současné vozy. Ať žijí zrychlovače !
www.MHDOVA.IC.cz
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3898
Registrován: 5-2005


Odesláno Čtvrtek, 14. prosince 2006 - 21:26:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No je pravda, že i mě chvíli trvalo co je co. Co je region, co je město, jak se počítá zóna 35, jaký je rozdíl v 30 a 300, ale teď už to snad aspoň trochu chápu.
MHD Ostrava FOTO Ostrava
...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
Norton
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1126
Registrován: 12-2004


Odesláno Čtvrtek, 14. prosince 2006 - 21:33:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hlavně mám pocit, že mimoostravští budou mít od nového roku pěkně drahé cestování... Pletu se?
Co naplat, vše už tady jednou bylo a bude zase... Mění se jen čas, místo a obsazení rolí...
solidní dopravní fotogalerie... http://norton1.ic.cz
Mayg
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1056
Registrován: 11-2004


Odesláno Čtvrtek, 14. prosince 2006 - 21:42:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Norton: ty ani Ti nevím, ja myslím že budu platit pořád stejně :-) (tedy + to zdražení co všichni). Jinak jsem to moc nestudoval, ale zmizly barvy takže by snad někteří co cestovali přes několik barev mohli mít teď jízdné levnější. Ale ještě jsem nezabředl do tajů tarifů (pro začátek se učím matematickou analýzu, až pak přejdu k těžšímu učivu, tarifům ODIS).
Ostrava: první město v ČR se 100% tramvají s digitálními transparenty (Sbohem ceduláky :-( )
Foťte kachny! Než jim upadne druhá hlava a bříško se propadne dolů (Už jich moc nezbývá )

Bobr je mrtev, ať žije bobr?
Kdo si přečetl, že poslední písmenko mojeho nicku je Q tak ať si to přečte znova :-)
Vlado_msts
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 230
Registrován: 2-2006


Odesláno Čtvrtek, 14. prosince 2006 - 21:46:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Je pravda, že i přes snahu to co nejvíce zjednodušit a zpřehlednit mi to stále připadá dost těžko pochopitelné, obzvlášť pro specifický druh lidstva...
T1, T2, T3... Chrrrrrr.
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3899
Registrován: 5-2005


Odesláno Čtvrtek, 14. prosince 2006 - 21:53:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Norton: Tak jsem si trochu započítal.
Pro kombinaci
3 ostravských zón je zdražení o 7%
kombinaci 2 mimoostravských a jedné ostravské je zdražení o 8,5%
kombinaci 3 mimoostravských je zdražení o 9%

Mayg: Barvy zmizly již s koncem JŘ 2004/2005.

(Příspěvek byl editován uživatelem Ostravák.)
MHD Ostrava FOTO Ostrava
...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
Prouza
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 219
Registrován: 4-2004


Odesláno Čtvrtek, 14. prosince 2006 - 22:26:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Mayg a červánky: potřebuješ foťák se senzorem s velkou expoziční pružností. To bývají obecně zrcadlovky s CMOS snímačem. Obyčejný CCD snímač používaný v levnějších foťácích nemá takovou pružnost a zatímco červánky budou světlé, resp. tak akorát, tramvaj bude tmavá. Nebo musíš použít supervýkonný blesk (takový po jehož záblesku by však řidič na 5 min oslepl, mezitím zastavil a pak ti šel vyliskat)
Červánky s CCD ve Frenštátě. O moc líp to se souč. CCD nejde. Místo tramvaje figuruje AUDI.
 
Haki
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 777
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 15. prosince 2006 - 01:37:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

http://haki.atlasweb.cz/

... doplnil sem několik záběrů kolejiště, ale moc času nebylo, něco není 100% ostré. Omluvte prosím kvalitu.
Mayg
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1058
Registrován: 11-2004


Odesláno Pátek, 15. prosince 2006 - 01:52:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Haki: díky za fotky :-)
zeptal bych se ke smyčce kino Edison: mohl bys popsat co tam na te mapě vůbec je? Domníval jsem se (nejspíš zase mylně) celý život, že výstavbou minimetra smyčka skončila a před vystavbou tam nebylo kolejové propojení. Na to jak je ta mapa přesná mí nesedí úhel těch kolejí "do nikam" u toho edisona, to má být budoucí kolej přes Moravskou nebo "něco" jiného (úhel by neseděl ani na trať do Ščučí.
Dokázal by jsi umístit kde se smyčka nacházela vzhledem k zastávce provaznická? Děkuju

k vozovně křívá: kampak vedla kolej z vyhýbky k-5? Do toho skladu harampadí?

Ještě jednou díky za fotky. Každým dnem se historie prohlubuje a mizí.
Ostrava: první město v ČR se 100% tramvají s digitálními transparenty (Sbohem ceduláky :-( )
Foťte kachny! Než jim upadne druhá hlava a bříško se propadne dolů (Už jich moc nezbývá )

Bobr je mrtev, ať žije bobr?
Kdo si přečetl, že poslední písmenko mojeho nicku je Q tak ať si to přečte znova :-)
Absolut
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1103
Registrován: 6-2005


Odesláno Pátek, 15. prosince 2006 - 09:30:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Haki: Cool. Díky :-)
Nikdy nic nevíš, dokud to doopravdy nevíš.
Silesia
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 229
Registrován: 7-2006


Odesláno Pátek, 15. prosince 2006 - 13:51:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Haki děkuji za průpravu historií o něčem jsem slyšel, ale vidět mapky to se mi nepoštěstilo.
Ještě chvíli a poctivý Ostravan bude chodit do školy pěšky, protože ho do školy nic nedoveze, a nebo hůř, do toho co by ho tam dovezlo, se prostě nevleze..
Haki
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 778
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 15. prosince 2006 - 17:00:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ta kolej do nikam ... nevím ani já vůbec, že existovala. Kolej do Ščučí vedle cca od vjezdu do Minimetra dál rovně po ul. Místecké (dnes Aviatiků). Smyčka Kino Edison byla umístěna v křižovatce Závodní x Provaznická. Pokud půjdete po ul. Závodní od Jubilejky k zast. Provaznická a chtěli by jste zahnout vpravo na ul. Provaznickou směrem k Hlubiňáku, tak cesta má skoro pravý úhel, ale chodík má poloměr cca 40 metrů a stáčí se pomalu. I z tramvaje to jde vidět. A ten chodník právě kopíruje kolej, která vedla na smyčku Kino Edison.
Dejvy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 223
Registrován: 9-2005
Odesláno Pátek, 15. prosince 2006 - 18:34:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes vyrazila na zkušební jízdu wana 1320
Gakon
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 942
Registrován: 8-2002


Odesláno Pátek, 15. prosince 2006 - 18:45:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Dejvy: Viděl jsem ji asi kolem 11:35 u zastávky Stodolní..., ale zapomněl jsem to tady napsat...
fiktivní stav MHD v Ostravě v roce 2015
(jízdní řády, vypravenost, vozový park, mapa): http://ostrava2015.webz.cz
Denny
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 236
Registrován: 12-2005


Odesláno Pátek, 15. prosince 2006 - 19:06:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad mapy od Hakiho: všimli jste si někdo zajímavého kolejového křížení mezi Výstavištěm a Zárubkem? http://haki.atlasweb.cz/Foto8.JPG. Věděl jsem, že tam něco bylo, že se tomu snad říkalo "Burna". Ale nevíte někdo co to bylo za vlečku a odkud kam šla, popř jaký účel plnila?
www.helax.cz dance music radio
Pako
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1689
Registrován: 6-2002


Odesláno Pátek, 15. prosince 2006 - 19:26:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dobrý večer.

Ad Denny: Nemohla by to být ta lanová dráha pro převoz uhlí z Dolu Zárubek??? Později odstraněná na poč. 90. let...
Vznik tram.provozu v Ostravě:
Důvod: Spojení města s nádražím Přívoz. Omnibusy nestačily. 18.08.1894 otevřena linka parní tramvaje z nádr. přes Mor.Ostravu do Vítkovic. Majitel: Brněnské místní dráhy (BLEG). 18.05.1899 zahájen provoz na další trati v úseku Mor.Ostrava–Lhotka–Hulváky. Rozšiř.sítě parní tramvaje zvyšovalo náklady, klesala hospodárn.; síť k 1.05.1901 elektrifikována.
Denny
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 237
Registrován: 12-2005


Odesláno Pátek, 15. prosince 2006 - 19:35:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Pako: určitě ne-e, lanovka přecházel trať hned za smyčkou Výstaviště, ještě před mostem,ale tohle je klasické kolejové křížení a bylo až za mostem přes Ostravici (někde v místech za mostem pod Bohumínskou, dneska je tam přes koleje panelový přejezd.
www.helax.cz dance music radio
Norton
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1127
Registrován: 12-2004


Odesláno Pátek, 15. prosince 2006 - 20:09:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A není to ta vlečka, co vedla z harfy na vlčce OKD-D, přes Lučinu, kolem Hradu, pak obloukem, poté přes Těšínskou (zůstal cihlový domek a takový ten hrb v ulici, když jedete do kopce na hřbitov a pak na tu šachtu, co tam byla? Myslím Trojice?
Co naplat, vše už tady jednou bylo a bude zase... Mění se jen čas, místo a obsazení rolí...
solidní dopravní fotogalerie... http://norton1.ic.cz
Pako
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1690
Registrován: 6-2002


Odesláno Pátek, 15. prosince 2006 - 20:18:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Norton: Je to možné. Zjistil jsem, že i na Salmě jedna z vleček zmizela, minulý týden jsem trochu bloudil od trolejbusu ze zastávky Na Jánské směrem k Salmě, měl jsem podle mapy přejít vlečku napojující se na hlavní tah od Jánské na pilu a dál na Hranečník... Koleje nikde, jen prázdný koridor s bahnem rozježděným od traktoru... Takových zrušených tratí bude v okolí asi dost...
Vznik tram.provozu v Ostravě:
Důvod: Spojení města s nádražím Přívoz. Omnibusy nestačily. 18.08.1894 otevřena linka parní tramvaje z nádr. přes Mor.Ostravu do Vítkovic. Majitel: Brněnské místní dráhy (BLEG). 18.05.1899 zahájen provoz na další trati v úseku Mor.Ostrava–Lhotka–Hulváky. Rozšiř.sítě parní tramvaje zvyšovalo náklady, klesala hospodárn.; síť k 1.05.1901 elektrifikována.
Mayg
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1059
Registrován: 11-2004


Odesláno Pátek, 15. prosince 2006 - 20:53:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak jsme se koukl na gisova.mmo.cz a opravdu tam křížení bylo, trať vedla po mostě (který už tam nyní není) na jihu se připojila do kolejiště přesně pod mostem z Frýdeckou, na sever křížila ulic Těšínskou kde končí v nějakém areálu na ulici Na Burni.
A rovnou se zeptám, vždy jsem si (jak jinak než chybně) myslel že zbytky onoho mostu přes Ostravici jsou pozůstatnky spojky úzkorozchodných drah, teď vidím že to byla vlečka, kde tedy byl most?

Haki tak tos mě fakt překvapil, vždy jsem si myslel že smyčka edison byla v těsné blízkosti zastávky Provaznická, někde u té školky a ona byla úplně jinde.
 
Ostrava: první město v ČR se 100% tramvají s digitálními transparenty (Sbohem ceduláky :-( )
Foťte kachny! Než jim upadne druhá hlava a bříško se propadne dolů (Už jich moc nezbývá )

Bobr je mrtev, ať žije bobr?
Kdo si přečetl, že poslední písmenko mojeho nicku je Q tak ať si to přečte znova :-)
Haki
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 779
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 16. prosince 2006 - 01:22:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

nájezd do smyčky
 
Fik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 54
Registrován: 2-2005
Odesláno Sobota, 16. prosince 2006 - 11:50:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pro Dennyho,byla to určitě vlečka na šachtu Trojice,pamatuji si ještě koleje v kopci ke hřbitovu,byly dvoje a je po nich stopa v profilu kopce.Burňa je správný název území za Trojicí.
Denny
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 238
Registrován: 12-2005


Odesláno Sobota, 16. prosince 2006 - 12:45:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Fik: jojo díky,já si to nepamatuju,ale je to tím že jsem tím směrem nikdy nejezdil ani nechodil. Škoda že se to nedochovalo nikde na fotkách.Nebo aspoň o nich nevím
www.helax.cz dance music radio
Vtobola
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1
Registrován: 12-2006
Odesláno Sobota, 16. prosince 2006 - 16:22:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ahoj lidi sem tu nováček
Vtobola
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2
Registrován: 12-2006
Odesláno Sobota, 16. prosince 2006 - 17:02:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

no ty kachny jsou fakt v havrijním stavu...divím se že ještě jezdí ale ty K8 ty jsou super
Mayg
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1060
Registrován: 11-2004


Odesláno Sobota, 16. prosince 2006 - 17:10:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Vtobola: to by mě zajímalo která kachna je v havarijním stavu? V Ostravě jsem nezažil tramvaj která by byla v havarijním stavu a byla by vypravena. A tramvaje K8 z ostravy taky neznám, pokud si myslel KT8D5 tak to jsou kachny a o těch říkáš, že jsou v havarijním stavu tak jak můžou být super? :-)
Ostrava: první město v ČR se 100% tramvají s digitálními transparenty (Sbohem ceduláky :-( )
Foťte kachny! Než jim upadne druhá hlava a bříško se propadne dolů (Už jich moc nezbývá )

Bobr je mrtev, ať žije bobr?
Kdo si přečetl, že poslední písmenko mojeho nicku je Q tak ať si to přečte znova :-)
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3902
Registrován: 5-2005


Odesláno Sobota, 16. prosince 2006 - 18:25:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vtobola: První si uvědom co píšeš a pak to teprve odešli. Bludy nemusím.
MHD Ostrava FOTO Ostrava
...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
Hanissov
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 81
Registrován: 1-2006


Odesláno Sobota, 16. prosince 2006 - 19:24:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mrkněte se a můžete akorát tipovat, kolik tak Vtobolovi je let Takové věty, co psal, jsou ještě v normě http://vtobola.sblog.cz/2006/08/01/2
Šalina FOREVER!!
Gakon
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 943
Registrován: 8-2002


Odesláno Sobota, 16. prosince 2006 - 19:33:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Hanissov: Tak to mnohé vysvětluje .

(Příspěvek byl editován uživatelem Gakon.)
fiktivní stav MHD v Ostravě v roce 2015
(jízdní řády, vypravenost, vozový park, mapa): http://ostrava2015.webz.cz
Koďas
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 81
Registrován: 10-2006


Odesláno Sobota, 16. prosince 2006 - 21:31:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chlapi, tak tomu Tobolovi je vážně jenom 10, moje ségra s ním chodí do třídy.
Ostrava+MHD=ŽIVOT. Tak proč si ho nezlepšit? :-D
Jinak, všelijaké blbosti o mhd v Ostravě najdete na http://mhd-ostrava.wz.cz
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 28501
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 16. prosince 2006 - 21:38:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

:-)
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Mayg
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1062
Registrován: 11-2004


Odesláno Neděle, 17. prosince 2006 - 01:03:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ani nevím zda shledáte tento link zajímavý.
(fuj tak krátký příspěvek jsem už dlouho nenapsal, jdu spát)
Ostrava: první město v ČR se 100% tramvají s digitálními transparenty (Sbohem ceduláky :-( )
Foťte kachny! Než jim upadne druhá hlava a bříško se propadne dolů (Už jich moc nezbývá )

Bobr je mrtev, ať žije bobr?
Kdo si přečetl, že poslední písmenko mojeho nicku je Q tak ať si to přečte znova :-)
Koďas
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 84
Registrován: 10-2006


Odesláno Neděle, 17. prosince 2006 - 10:50:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chlapi, sice se to nevztahuje k žádnému tématu, ale modifikoval jsem jednu hru (GTA San Andreas) a vyšlo mi tohle. Možná se vám to bude líbit. Z toho
  a toho
  vzniklo toto
  a toto
 .

(Příspěvek byl editován uživatelem Koďas.)
Ostrava+MHD=ŽIVOT. Tak proč si ho nezlepšit? :-D
Jinak, všelijaké blbosti o mhd v Ostravě najdete na http://mhd-ostrava.wz.cz
Mirda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 838
Registrován: 8-2004


Odesláno Neděle, 17. prosince 2006 - 11:50:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Koďas, hezké kde to můžu získat?
Haki
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 780
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 17. prosince 2006 - 12:03:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ještě prosím vysvětlete člověku, který počítačové hry nehraje, ani je nesleduje .... co to je za hra GTA ??
Mirda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 839
Registrován: 8-2004


Odesláno Neděle, 17. prosince 2006 - 12:20:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

O hře GTA si můžeš přečíst zde: http://www.doupe.cz/h/PChry/Ar.asp?ARI=111155&
Koďas
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 85
Registrován: 10-2006


Odesláno Neděle, 17. prosince 2006 - 12:27:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mirda: Posílám ti to na mail i s "Plánem sítě".

PS: To mělo být jenom jako ukázka, kde všude může být DPO.

(Příspěvek byl editován uživatelem koďas.)
Ostrava+MHD=ŽIVOT. Tak proč si ho nezlepšit?
Jinak, všelijaké blbosti o mhd v Ostravě najdete na http://mhd-ostrava.wz.cz
Vtobola
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3
Registrován: 12-2006
Odesláno Neděle, 17. prosince 2006 - 13:04:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

BAHN 3.83r2a je dobrá hra

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace