K-report
 

Archiv do 03.března 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Doprava v jižních Čechách » Staré archivy » Archiv do 03.března 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
M__r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1537
Registrován: 12-2004


Odesláno Pondělí, 19. února 2007 - 17:41:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin_zlivský : To by ses divil. Nějaký kamery a různá zpřísnění jsou k ničemu, podvádí se dál, vím o čem mluvím.
2.5.1991 - 2.5.2006 = 15 let trolejbusů v Českých Budějovicích
SOR BN 12 = parodie na městský nízkopodlažní autobus
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 30680
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 19. února 2007 - 17:43:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A co digitální záznamy měřáků? To už je skoro všude a málokdo si s tím poradí. Občas někde někdo asi jo, ale jistě už to nebude jak dřív.

Vím, o čem mluvím.

Tím bych se veřejně nechlubil
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


M__r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1538
Registrován: 12-2004


Odesláno Pondělí, 19. února 2007 - 17:49:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin zlivský: Když jde udělat technická a emise na voze Škoda 1000MB, která má zabudovanej motor z Favorita (mimochodem strašnej vrak), tak musí jít všechno. Předesílám, že nic takového nevlastním.
2.5.1991 - 2.5.2006 = 15 let trolejbusů v Českých Budějovicích
SOR BN 12 = parodie na městský nízkopodlažní autobus
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1504
Registrován: 4-2006


Odesláno Pondělí, 19. února 2007 - 17:53:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

cože Bursík tě sleduje.
AD MZ doporučuji udělat klipart Bursíka,a policejních pout.
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Vencabocku
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1766
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 19. února 2007 - 20:23:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mirbusak:já vás viděl odjíždět v 11:05 z objektu, šel jsem na oběd po dvoře
jj. To jsme byli my. Jinak díky moc za JŘ, snad ho někdy použijem.
Teorie je krásná věc. V praxi to bývá obvykle úplně jinak.
Jpribil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2555
Registrován: 5-2003


Odesláno Pondělí, 19. února 2007 - 21:22:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

M__r: Kdyby se jednalo o STK, tak budiž. Ale vyhození od emisí jsem ještě nazažil a to máme ve firmě 6 dieslových aut, který zrovna nejsou nějaký "nekuřáci".
Opravdu by mě vážně zajímaly normy a postup, kterým se na zdejším stanovišti měří zejména vlastní vozy Jihotransu. STK je soukromá firma, ale emise patří pod Jihotrans. Ono celkově postup a vystupování pracovníka byl poněkud zvláštní a jelikož nám to přidělalo hodně velké starosti a finance navíc, nenechám to jen tak a hodlám se informovat....

M__r & Macek: Nápad to byl možná dobrý, ale bohužel. A já mám jen obavy, aby nějaké "jindy" bylo. Protože byrokracie je v ČR jak známo šílená a nás jednoduchý úkon nečeká, STK a emise je jen část, zbytek teprve přijde......

A abych si trochu vyspravil náladu, tak sem hodím fotku vloni opraveného a rekonstruovaného AN ve Stachách....
 
Tramvaj T3R.LF - výsměch tvůrcům TéTrojky.
C744 a B741 forever.
ICQ 259-744-651
M__r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1540
Registrován: 12-2004


Odesláno Pondělí, 19. února 2007 - 22:21:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jpribil : Z toho, co mi popsal VB v sms, nestačím kroutit hlavou. Postup mají opravdu prapodivný, navíc by mne také zajímalo, jak mohou projít viditelně více kouřící vozy Jihotransu. Osobně mě to překvapuje, protože co vím, tak emise se většinou dělají s velkou tolerancí pracovníků. Přeci jen máme v rodině tři auta na diesel, tak trochu něco tuším. Vím co vás čeká s úřady, ale tam by to mohlo být i přes neuvěřitelnou byrokracii snazší, páč úřednice se většinou nějak přesvědčit dají, aby oko přimhouřily. Já si jen vzpomínám, jak jsem chtěl na motorku tu blbou evidenční známku. Takovej proces jsem nezažil! Byl jsem na různých úřadech a STK celkem pětkrát a výsledkem bylo to, že dva měsíce na to ty známky zrušily .
Jsem ale optimista. Když mohou jezdit autobusy (= vraky) všeljakým Poppům a Kelišům a já nevím komu ještě, tak ten váš bude muset taky, neb je naprosto v pucu...

Jinak pěkná fotka, v té oblasti jsem nebyl několik let. To nádraží tam svým pojetím sedí.
2.5.1991 - 2.5.2006 = 15 let trolejbusů v Českých Budějovicích
SOR BN 12 = parodie na městský nízkopodlažní autobus
BmbČ
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 70
Registrován: 1-2007
Odesláno Středa, 21. února 2007 - 00:00:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jpribil: Na emisích v ČSAD v ČB jsem vypadl s benzínovým OA vždy v prvním kole. Je zajímavé, že u jiných emisníků ne. Jednou mi tam dokonce "bezdemontážní diagnostikou" určili děravý výfuk, který děravý samozřejmě nebyl.
To jen na okraj... Už mě tam nikdo neuvidí
Lépe pomalu jet vlakem než rychle utíkat.
Vencabocku
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1769
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 21. února 2007 - 08:37:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

zatím se to jeví tak, že nám pro atmosferickou karosu stanovili normu Euro 5, kterou samozřejmě neprojdeme. Jestli se to potvrdí, tak je nechám zaplatit servis, který včera po pětihodinové dílenské práci samozřejmě závadu nikde neshledal....
Teorie je krásná věc. V praxi to bývá obvykle úplně jinak.
Vencabocku
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1770
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 21. února 2007 - 15:56:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tak napodruhé to prošlo: zajímavé je, že tentokráte byla naměřena hodnota PĚTKRÁT!!! menší, než při prvním měření, takže jsme v pohodě prošli, měli jsme třetinovou hodnotu kouřivosti, než připouští normy........
Jinak teda něco pro spravení chuti: jako na sraze veteránů to chvíli vypadalo před STK
 
Teorie je krásná věc. V praxi to bývá obvykle úplně jinak.
Macek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 790
Registrován: 3-2004


Odesláno Středa, 21. února 2007 - 16:56:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vencabocku: Kurňa, málem jsem si poslintal monitor, nevíš odkaď tahle hasičśká RT byla? Kolega z práce je dobrovolný hasič v Kostelci u Purkarce, a mají jí tam taky. Tak držím palce při dalším vyřizování s vaší Karosou.
České Nezávislé Dopravní Sdružení
ČNDS - ČB
ICQ 312-249-479
S rábou mně baví svět
Vencabocku
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1772
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 21. února 2007 - 17:08:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hasiči Neplachov.
Blbě jim chytala (což ovšem u těhle vozů nebylo ničím neobvyklým), ale asi jinak šlapala perfektně, protože se mi zdá, že nálepku dostali taky.
Teorie je krásná věc. V praxi to bývá obvykle úplně jinak.
Mirbusak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 153
Registrován: 5-2005


Odesláno Středa, 21. února 2007 - 17:10:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ráno RT stála na dílně, viděl jsem jí z okna v 6, pak jsem jel do Svinů:-(.
Gratulka k emisím
R_b
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 883
Registrován: 3-2005


Odesláno Středa, 21. února 2007 - 17:21:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Macek: Tak jestli si chceš zaslintat, tak hasičskou RT mají taky hasiči v Plané nad Lužnicí. A dost často parkuje jen tak na ulici, protože hasičárnu teprve staví. Nejčastěji je k vidění na tom sídlišťátku u nádraží.
Macek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 791
Registrován: 3-2004


Odesláno Středa, 21. února 2007 - 17:21:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Venca: Díky, jim taky blbě chytá a musí ji mít v zimě v teple.
České Nezávislé Dopravní Sdružení
ČNDS - ČB
ICQ 312-249-479
S rábou mně baví svět
Vencabocku
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1773
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 21. února 2007 - 17:24:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mirbusak: díky moc.
Uvidíme, jak kolega dopadne na magistrátu, pokud dobře, bude v sobotu použit JŘ.
Teorie je krásná věc. V praxi to bývá obvykle úplně jinak.
Mirbusak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 155
Registrován: 5-2005


Odesláno Středa, 21. února 2007 - 17:25:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

WOW, že bych použil JŘ a nebo JIHO........
Vencabocku
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1774
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 21. února 2007 - 17:28:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jim taky blbě chytá a musí ji mít v zimě v teple
to mi připomnělo jednu dnešní komickou situaci, kdy v hale STK to oni nemohli nastartovat a my zase chcípnout, protože u našeho busu je motorová brzda předělaná na přístrojovku a to ještě pro sichr na otočné tlačítko + ještě na otočnou páčku a dodnes nikdo nedokázal odhalit hlavolam, při jaké vzájemné kombinaci obou dvou věcí se podaří zhasnout motor. Stejně je ale podezření, že pokaždý při jiné.....
Teorie je krásná věc. V praxi to bývá obvykle úplně jinak.
Vencabocku
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1775
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 21. února 2007 - 17:31:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mirbusak:
sobotní JIHO nestaví v Orlické ulici narozdíl od dopravce DPmR.
Teorie je krásná věc. V praxi to bývá obvykle úplně jinak.
Mirbusak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 156
Registrován: 5-2005


Odesláno Středa, 21. února 2007 - 17:45:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

to je na pul cesty:-), bydlim na krizovatce k jihotvaru, písek, nádro bus nádro čd.....
Vencabocku
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1776
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 21. února 2007 - 18:39:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mirbusak:
potřeboval bych se něco zeptat, máš plnou schránku, jiný spojení na tebe nemám. Jestli se můžem nějak domluvit?
Teorie je krásná věc. V praxi to bývá obvykle úplně jinak.
Mirbusak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 157
Registrován: 5-2005


Odesláno Středa, 21. února 2007 - 18:53:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

plnou?jen 71% plnou:-)mám ještě víc mejlů.TAk já ti pošlu mejl ještě jeden
Jpribil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2561
Registrován: 5-2003


Odesláno Středa, 21. února 2007 - 19:19:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak protože vše dopadlo tak jak jsem tedy nečekal, tj. dobře (), nápad se tedy snad realizuje.

Takže tedy pozvánka pro všechny, kdo by měly zájem jet na sobotní akci s Ikarusem do Tábora autobusem C734.03. Pojedeme trasu ČB Nádraží (místo ještě bude upřesněno) - Purkarec - Týn nad Vltavou - Bechyně - Tábor. Jistý je odjezd od Nádraží v 7:30. Místa bude dost, není potřeba místenky. Jelikož se jedná o první jízdu, jízdné je zcela dobrovolné.
Všichni, kdo mají možnost jet, jste srdečně zváni.
Snímek berte jako obrazovou pozvánku.
 
Tramvaj T3R.LF - výsměch tvůrcům TéTrojky.
C744 a B741 forever.
ICQ 259-744-651
S215sl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 35
Registrován: 2-2007


Odesláno Středa, 21. února 2007 - 19:22:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Cili se jede pres Sudomerice u Bechyne ?
Jpribil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2562
Registrován: 5-2003


Odesláno Středa, 21. února 2007 - 19:30:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A když už se tu nakously ty hasičské RT, taky něco přidám, protože v poslední době jsem jich potkal více.
První fotka je z Horažďovic. Moc pěkný kousek z Rabí (nedaleko Klatov). Fotil jsem jí je to cca 14 dní. Druhá je již dnes prezentovaný kousek z Neplachova. Taky je moc hezká. A poslední fotka netřeba komentovat, snad jen, že je focená v kovošrotu Neumětely koncem loňského roku. Když jsem tam byl koncem ledna, ta levá už tam nebyla. Takže buď jí někdo zachránil a nebo skončila na hromadě šrotu a druhá jí bude následovat...
 
 
 
Tramvaj T3R.LF - výsměch tvůrcům TéTrojky.
C744 a B741 forever.
ICQ 259-744-651
Vencabocku
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1777
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 21. února 2007 - 19:37:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

S215sl: ano, Sudoměřice u Bechyně v 9:06
Teorie je krásná věc. V praxi to bývá obvykle úplně jinak.
S215sl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 36
Registrován: 2-2007


Odesláno Středa, 21. února 2007 - 19:41:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak nevim, ze bych se tam "nalodil"...

S kratkou kabinou je vzacnejsi.
 
 
Vencabocku
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1778
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 21. února 2007 - 20:40:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

S215sl: jj, jen se naloď, rádi tě uvidíme, jen malá opravička (překouk jsem se o řádek): Sudoměřice u Bechyně v 8:56, v 9:06 už je psán průjez Malšicemi.
Teorie je krásná věc. V praxi to bývá obvykle úplně jinak.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 30734
Registrován: 4-2003


Odesláno Čtvrtek, 22. února 2007 - 08:19:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A jak zpátky, máte nějaký nástřel v kolik?
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Vencabocku
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1779
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 22. února 2007 - 19:05:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

zpět je nástřel v 16:00, tentokráte po celé staré 21720 (bez zajíždění do Temelína a Purkarce). Ale dle situace oznamuji, že dopravce je oprávněn z provozních důvodů spoj uspíšit nebo zpozdit
Teorie je krásná věc. V praxi to bývá obvykle úplně jinak.
Jpribil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2563
Registrován: 5-2003


Odesláno Čtvrtek, 22. února 2007 - 21:18:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

S215SL: "Naloď" se, alespoň bude víc lidí a na oko budeme zaplněnější...

Jinak upřesnění místa sobotního svozu do Tábora - odjíždíme v 7:30 ze zastávky MHD Nádraží ze stanoviště u spěšnin (tam kde je odstavována linka č.8). Cestující po trase sbíráme také.

Z jiného sudu (pro Magiqa): Jeden z malých dopravců v okolí Českých Budějovic zakoupil Bovu Magiq. Vůz je v tmavě šedé barvě a prozatím má nějaké cizí převozní SPZtky. Nevím přesně komu prozatím patří ani jestli se jedná o ojetinu nebo novou, ale viděl jsem jí včera v Jihotransu.... Jakmile bude, podám bližší info.
Tramvaj T3R.LF - výsměch tvůrcům TéTrojky.
C744 a B741 forever.
ICQ 259-744-651
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2317
Registrován: 3-2005
Odesláno Čtvrtek, 22. února 2007 - 21:21:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad.Jpribil: Díky za zprávu. Uvidíme se velmi pravděpodobně v sobotu v Táboře.
Mirbusak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 160
Registrován: 5-2005


Odesláno Čtvrtek, 22. února 2007 - 21:55:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

je Stropka, stála tam už minulý týden
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 30766
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 23. února 2007 - 02:19:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

VB:
Díky, já předpokládám příjezd do Táboru v ten samý čas. :-) Číslo na mobil, doufám, stále platí, tak se každopádně ozvu.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Vencabocku
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1781
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 23. února 2007 - 09:55:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mz: jj, platí. 16:00 je odjezd od Comettu, v 16:10 z nádru, není problém do JŘ napsat: m - spoj vyčká na vlak č. .... nejdéle 3 minuty!!!!
Teorie je krásná věc. V praxi to bývá obvykle úplně jinak.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 30774
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 23. února 2007 - 10:43:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

OK, tož tam zapiš R 644. :-) Ten pokud by měl zpoždění, tak to spíš bude vážnějšího rázu.
Ale ozvu se určitě, ať nečekáte zbytečně.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Sergeilbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1342
Registrován: 10-2004


Odesláno Pátek, 23. února 2007 - 15:46:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Akce jako taková končí podle harmonogramu, tj. nejpozději v 14 hodin? Chci si to jen potvrdit, budu to mít s časem hodně natěsno.
SOR je ve skutečnosti velice kulturní výtvor.
Jízda je drama, vzhled tragikomedie, převodovka je tragédie, uspořádání interiéru parodie.

Fotoweb městské hromadné dopravy
Videa s tématikou veřejné dopravy z mé tvorby
Macek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 795
Registrován: 3-2004


Odesláno Neděle, 25. února 2007 - 16:45:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Reportáž a fotky z akce v Táboře je na stránkách ČNDS-ČB.
České Nezávislé Dopravní Sdružení
ČNDS - ČB
ICQ 312-249-479
S rábou mně baví svět
R_b
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 886
Registrován: 3-2005


Odesláno Neděle, 25. února 2007 - 17:22:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ještě jeden přídavek ke včerejší akci. Nasazení Ikarusu TAJ 60-88 v posledním třech měsících jeho provozu na linkách 11/13/16. Rok psát nebudu, je to pochopitelně 2006 a 2007.

25.11. celodenní pořadí - "tůrák"
26.11. "tůrák"
27.11. "tůrák"
1.12. dělené pořadí - "šejdr"
1./2.12. noční
5.12. "šejdr"
9.12. "tůrák"
10.12. "tůrák"
13.12. "tůrák"
15.12. "tůrák"
18.12. "tůrák"
19.12. "šejdr"
20.12. "šejdr"
21.12. "šejdr"
25.12. "tůrák"
27.12. "šejdr"
28.12. "šejdr"
29.12. "tůrák"
2.1. "šejdr"
3.1. "tůrák"
4.1. "šejdr"
5.1. "šejdr" (odpolední část odjezdil Citelis CNG)
19.1. "tůrák"
22.1. "šejdr"
23.1. "šejdr"
24.1. "šejdr"
27.1. "tůrák"
28.1. "tůrák"
29.1. "tůrák"
30.1. "šejdr" (odpoledne z linky stažen)
3.2. "tůrák"
4.2. "tůrák"
5.2. "šejdr"
7.2. "tůrák"
13.2. "šejdr"
15.2. "tůrák" (jen odpoledne, kdy hradil Citelis CNG, později byl sám nahražen B952 2C5 5763)
16./17.2. noční
20.2. "tůrák"
21.2. "tůrák" (asi jen odpoledne, kdy hradil jiný vůz)
23./24.2. noční
24.2. POSLEDNÍ JÍZDA
Vencabocku
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1784
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 25. února 2007 - 23:02:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pěknej výčet. Jinak ještě upozorním na takovou maličkost, že vyřazením tohoto Ikaru skončil v Táboře provoz cedulových kloubových vozů, který byl (a u sól ještě je) pověstný tím, že na každé straně cedule byla jiná linka, což u Ikarusů nevadilo (původní držáky), ale vadilo to třebas u B741. Pikantní to bylo třebas tím, že když jsem doběhl zezadu autobus (vzadu bývalo číslo velkou vzácností) a hupsnul do něj, často jsem přemejšlel, jestli jsem opravdu v tom autobuse, co mám jet. Měl jsem jedinou jistotu - určitě nebyl na lince, která směřovala dovnitř vozu....
Teorie je krásná věc. V praxi to bývá obvykle úplně jinak.
Jpribil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2568
Registrován: 5-2003


Odesláno Pondělí, 26. února 2007 - 07:54:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na tom výčtu je pěkně vidět, že Ikarus rozhodně nebyl v posledních měsících nějaký záložní, ale že poctivě skoro neustále jezdil. A už nebude....

Venca: Ano, že skončily ceduláky v kloubech už jsem taky včera přemýšlel....
Ono to s těma cedulema nebylo tak hrozný, přeci jen linky 11/13/16 jedou víceméně stejným směrem a navíc závlek přes Tesco u linky 16 by mi nevadil. Problém by nastal jedině, když bych chtěl jet do Plané a seděl v lince 11, resp. v lince 13, která by měla zevnitř ceduli 11, která by mě spletla a já vystoupil.
Tramvaj T3R.LF - výsměch tvůrcům TéTrojky.
C744 a B741 forever.
ICQ 259-744-651
Vencabocku
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1785
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 26. února 2007 - 08:55:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No problém nastal v době, kdy 50 jezdila taky v kloubech (nebyla 13 a 16). Obvykle jela ve stejnej čas kloubová 50 a kloubová 11, pokud jsem se spletl a hupsnul do kloubu, že je to 50, tak mi to došlo obvykle až po závleku na Sezimák, jenže to už bylo pozdě a 50 hezky rovně po hlavní silnici projela a pak už nezbylo, než u Kováku čekat 30 minut na další.
Jenže u Ikaru se to stejně nepoznalo, tam když člověk skočil dovnitř, tak už mohl jedině doufat....
Teorie je krásná věc. V praxi to bývá obvykle úplně jinak.
Sergeilbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1346
Registrován: 10-2004


Odesláno Pondělí, 26. února 2007 - 15:02:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Článek v Táborském deníku
A koukám, že se tam objevil i výrok kolegy 9_tr
SOR je ve skutečnosti velice kulturní výtvor.
Jízda je drama, vzhled tragikomedie, převodovka je tragédie, uspořádání interiéru parodie.

Fotoweb městské hromadné dopravy
Videa s tématikou veřejné dopravy z mé tvorby
Macek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 796
Registrován: 3-2004


Odesláno Pondělí, 26. února 2007 - 15:14:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ono se píše o té sobotní akci ve všech denících, zde např. PRÁVO:

Loučení s ikarusem bylo nostalgické

Až překvapivě nostalgicky, téměř jako s živou osobou, se v sobotu v Táboře loučilo asi 150 příznivců s autobusem Ikarus 280.08. Tento typ maďarského stroje, který začal jezdit v republice v 70. letech, vyrazil na poslední jízdu v Čechách na lince 11 táborské MHD.

A zde ještě článek v Blesku.
České Nezávislé Dopravní Sdružení
ČNDS - ČB
ICQ 312-249-479
S rábou mně baví svět
R_b
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 888
Registrován: 3-2005


Odesláno Pondělí, 26. února 2007 - 15:50:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ono to číslo vzadu většinou chybělo hlavně proto, že ho nějací parchanti ukradli, nebo otočili (v tom lepším případě).

(Příspěvek byl editován uživatelem R B.)
Macek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 797
Registrován: 3-2004


Odesláno Pondělí, 26. února 2007 - 17:23:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Taky jsem tohle v Táboře zažil na vlastní oči, když tu krátký čas hrál Motor ligu kvuli rekonstrukci stadionu v ČB. Vlajkonoši ukradli zadní ceduli linky 11 v Ikarusu, (tehdy s reklamou na ČSOB) a pak s ní skandovali když hrál Rob, dres č. 11 a zvedali tuto ceduli.
České Nezávislé Dopravní Sdružení
ČNDS - ČB
ICQ 312-249-479
S rábou mně baví svět
Vencabocku
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1787
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 26. února 2007 - 17:35:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jinak já ještě doplním zprávu od J.Přibyla, který právě absolvoval maraton na magistrátu: ode dneška vystupuje naše karosa pod r.z.3C3 9497.
Kdo tudíž máte její fotky ze sobotní první veřejné jízdy s r.z. CK-42-16, máte unikát.....
Teorie je krásná věc. V praxi to bývá obvykle úplně jinak.
Mirbusak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 167
Registrován: 5-2005


Odesláno Pondělí, 26. února 2007 - 18:56:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Alespon neco mám jako unikát:-)Akce byla výborná a cesta domu suprová.
Takže po druhý veřejný jízdě, bude opět nová RZ????
Jpribil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2571
Registrován: 5-2003


Odesláno Úterý, 27. února 2007 - 09:13:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Akce - podle mě byla vydařená a je dobře, že se o ní píše i v novinách. A články i v bulvárních plátcích tentokráte jsou v duchu nostalgie a jsou pěkně napsané...
Myslím si, že Ikarusy si toto zasloužily, byť byly mnohými neoblíbeny. Ale na druhou stranu i spousta běžných cestujících si na ně vzpomene.

Mirbusak: Už je to tak... Teď ještě absolvovat pár dalších úřednických úkonů a snad bude hotovo.
Tramvaj T3R.LF - výsměch tvůrcům TéTrojky.
C744 a B741 forever.
ICQ 259-744-651
Šumachr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 24
Registrován: 2-2007
Odesláno Úterý, 27. února 2007 - 13:42:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo,to byly vozy.A to myslím kladně.
 
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1614
Registrován: 4-2006


Odesláno Úterý, 27. února 2007 - 18:48:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

něco nám tu zapadalo z jižních čech(omluvte kvalitu)
 
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Jpribil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2576
Registrován: 5-2003


Odesláno Středa, 28. února 2007 - 07:14:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ares1: Tak tenhle autobus vůbec neznám. Dopravce ano, má nějaké Bovy, ale tuhle Karosu vidím poprvé....
Sakra, on v Krkonoších je i sníh...
Tramvaj T3R.LF - výsměch tvůrcům TéTrojky.
C744 a B741 forever.
ICQ 259-744-651
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1637
Registrován: 4-2006


Odesláno Středa, 28. února 2007 - 13:48:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jistě že je podívej se do všeobecné bus diskuse.Včera jsem jel na mísečky a zdárně jsem je zdolal i bez řetězů na pěkně uježděném sněhu.A ty úzké silničky jsou pro bus jak dělané když se nevyhnou ani dva osobáky v některých místech.Proto tam jezdí nejlepší řidiči,bus jednoho je tam jak sjíždí do lesíka a jede dolů.
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
R_b
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 889
Registrován: 3-2005


Odesláno Čtvrtek, 01. března 2007 - 16:09:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Comett má další vozidlo na CNG

Dnes jsem potkal osobák s nákladním prostorem vzadu - tedy vlastně užitkový automobil - Fiat Punto (nebo co to bylo) s polepem "Comett Plus" a "Jezdím na zemní plyn (CNG)"
Bílý_petr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 309
Registrován: 7-2005


Odesláno Pátek, 02. března 2007 - 18:56:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

pozná někdo odkud je to focený?
 
 
Na některé lidi je lepší vzpomínat, než je ještě pořád potkávat
Jpribil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2580
Registrován: 5-2003


Odesláno Pátek, 02. března 2007 - 19:31:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

R_b: No jo, už se to rozjíždí.
Ale pokud tam má napsáno pouze Zemní plyn, tak to bude spíš jen LPG. CNG je snad stlačený zemní plyn či jak to je.....

Bílý_petr: Tipuju z toho ocelového ochozu kolem budovy Mercury Center... Docela pěkný pohled.
Tramvaj T3R.LF - výsměch tvůrcům TéTrojky.
C744 a B741 forever.
ICQ 259-744-651
Bílý_petr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 310
Registrován: 7-2005


Odesláno Pátek, 02. března 2007 - 19:42:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jpribil - jsi blízko, ale bylo to trochu vejš
 
Na některé lidi je lepší vzpomínat, než je ještě pořád potkávat
Macek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 799
Registrován: 3-2004


Odesláno Pátek, 02. března 2007 - 22:06:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bílý_petr: Je to z budoucího AN a koukám nádherný fotky a kdo má foťák s velkým zoomem budou se otaď pořizovat pěkné snímky skoro nikým nerušen a ani neviděn řidiči projíždějících busů.
Jinak jak píše Honza z ochozu jsou taky pěkný snímky, a ten je už i veřejně dostupný.
České Nezávislé Dopravní Sdružení
ČNDS - ČB
ICQ 312-249-479
S rábou mně baví svět
Bílý_petr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 312
Registrován: 7-2005


Odesláno Pátek, 02. března 2007 - 23:20:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Macek - jojo - je to z plochy AN; jenom je blbý, že to betonový zábradlí je fakt dost vysoký; a ještě bonus:

 
 
 
Na některé lidi je lepší vzpomínat, než je ještě pořád potkávat
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 31063
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 03. března 2007 - 12:21:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Měl bych dotaz (asi na Mirbusáka :-)):

Je lepší (od Budějc) do Tejna dojezd na čtvrt na devět, nebo na čtvrt na deset (tedy z Budějc až po osmej)?
Podobně tak u Netolic by mne to zajímalo.

Děkuji, odpovíte-li někdo aspoň nějak. :-)
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace