K-report
 

Archiv do 10.dubna 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Doprava v jižních Čechách » Staré archivy » Archiv do 10.dubna 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Vencabocku
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1815
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 02. dubna 2007 - 13:57:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak jsem to byl taky omrknout, ale prolítl jsem to skutečně tryskem, protože jsem měl na to asi 3 minuty.
Dojem mi pozvedlo to, že já, narozdíl od kolegů výše, tu centrální digitální odjezdovou tabuli našel, dokonce při přehazování vydávala gong, jinak jsem na první dojem velmi spokojen, ale jak říkám, bral jsem to v chvatu.
Došlo ale k zajímavé situaci, co jsem viděl ráno cestou do práce. Vozy se spolu s MHD pěkně štosují v Průmyslové ulici u semaforu s Nádražní.

Semafory na Sadech: nevím, jestli se provoz urychlil, ale rozhodně se výrazně zlepšil bezpečnostně (jak pro chodce, kteří neriskují, že ten druhý nezastaví), tak pro řidiče, kdy zastavení a pouštění chodců si koledovalo o ránu zezadu od jiného vozidla, z toho důvodu to tam bylo několikrát denně zacpáno ťuknutými vozidly.
Navíc byl pohyb chodců usměrněn, což v tomto místě bylo rozhodně žádoucí. Provoz automobilů se určitě urychlil, u chodců nevím, možná musí počkat nyní půlminuty u semaforu, místo plynulého trousení se přes vozovku, ale zase je to mnohem bezpečnější, z tohoto přechodu, jako chodec, jsem měl vždycky trauma, teď je to v pohodě, vyčkám si na zeleného paňáčka a plynule přejdu......
Co teda pozoruji, provoz je na tomto místě zavedením semaforů mnohem bezpečnější a lepší.
Teorie je krásná věc. V praxi to bývá obvykle úplně jinak.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 31895
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 02. dubna 2007 - 16:26:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Je to možné; jak už jsem psal, od doby jejich zavedení tudy tolik nechodím/nejezdím. Snad už se to srovnalo, ze začátku to byl ale naprostej děs, mj. kvůli neinformovanosti chodců i řidičů (semafory tam doslova vybafnou za zatáčkou).
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Zděna
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 283
Registrován: 4-2005


Odesláno Pondělí, 02. dubna 2007 - 16:47:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No mně to spíš někdy přišlo (zejména ze strany chodců) jako naprostá ignorace. Zezačátku si totiž přecházeli podle starých zvyků kdy se jim chtělo a vůbec jim nevadilo, že mají červenou. Já tam tedy chodím dost často a tzv. "po paměti" ale přesto semaforů jsem si tedy všimnul už když je instalovali, natož když už byly v provozu... Pro řidiče možná mohou být překvapením, na druhou stranu ale Na Sadech by měl každý jet opatrně (už kvůli velké koncentraci lidí, aut i vozů MHD) a provozu se plně věnovat. A pořád lepší když na mě "vybafne" semafor než dítě na přechodu, kde ani ten semafor není... Plynulosti dopravy to podle mě pomohlo, chodci sice musí chvíli počkat, ale to se nedá nic dělat, krom toho je to v zájmu jejich bezpečnosti.

ad přednádražní prostor: Já jsem tedy s novým vzezřením prostoru kolem nádraží určitě spokojen, jen by to chtělo doladit tu zastávku u MC (lavičky, přístřeší), ale to by snad neměl být do budoucna problém - doufám... Akorát podchod je opravdu velkým zklamáním - nahrazení mramoru nepěkně slícovaným sádrokartonem, žádná vybavenost, špína, občas nefunkční eskalátory... Inu navrch huj, vespod fuj, jak se říká. Zato podzemní parkoviště se povedlo a vyřešilo nedostatek míst v okolí nádru.

ad NAN: Jak je to tedy s tím centrálním digitálním informačním panelem? Opravdu tam je? Zítra se tam snad už konečně dostanu, abych si to prohlédl...
Vencabocku
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1816
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 02. dubna 2007 - 17:13:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zděna: no je to zhruba na způsob ČD, kdy na jedné velké obrazovce jsou vypsány nejbližší odjezdy + stání. Je to u schodů u čekárny/infocentra (či co to je). Nekoukal jsem, jestli je to ještě jinde, tohle mě praštilo do očí, po jiných jsem nekoukal.
Teorie je krásná věc. V praxi to bývá obvykle úplně jinak.
Mirbusak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 194
Registrován: 5-2005


Odesláno Úterý, 03. dubna 2007 - 06:52:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pánové, pár info:
1)elktronická tabule bude, 20. řádková - dodána na zakázku a jede z Japonska, za 20 dní.
2)ty tabule byly myšlený dovnitř, tak se objednali, jenže architekti řekli ven, že jsou tak malý, za to nemůžu, přibyla mi práce
3)na stanovisti nemělo být nic, tak jsem jim politicky vysvetluil, že tam musí něco být, tak zůstalo u toho co je bylo na PAN, alespon - zase práce navíc:-(
4)zákaz focení je tam dodán blbě, nikdo to nechce, takže fotit můžete, je to kravina a těžko to hlídat, já to v neděli říkal i ochrance. A fotil jsem tam taky:-)
Nikdo Vám nic neřekne za fotky, když nevlezete na silnici....
5)co Vám vadí na kamerách??Jde jen o to, aby se nic nezničilo atd...., a kamera v nájezdu hlídá situaci v něm, a pěšáci tam nesmějí, to snad pochopí, lae to co jsem viděl v neděěli, tak asi ne, ale to tam všichni byli načumendu:-)

A ptejte se dál, možná odpovím:-)

Přeji hezký den
M__r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1671
Registrován: 12-2004


Odesláno Úterý, 03. dubna 2007 - 11:42:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vencabocku: Tak to jsem tedy neviděl...
Mirbusak: Díky za osvětu, čili po dodání tabule to bude nádraží jak má být, skvělé!
Trolejbusy v Českých Budějovicích vás vozí již více než 15 let!
SOR BN 12 = parodie na městský nízkopodlažní autobus
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1932
Registrován: 4-2006


Odesláno Úterý, 03. dubna 2007 - 12:09:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Mirbusák s tím focením je to jen dobře.Opravdu se to zdálo nesmyslné.
Nechceš už odhalit ten hrad v Karpatech?Ty víš o čem mluvím
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Mirbusak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 195
Registrován: 5-2005


Odesláno Úterý, 03. dubna 2007 - 13:10:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Je to těch co provozujou nádraží:-), uz mam i vnitrek
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1935
Registrován: 4-2006


Odesláno Úterý, 03. dubna 2007 - 13:23:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

fakt oba?
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Jpribil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2631
Registrován: 5-2003


Odesláno Úterý, 03. dubna 2007 - 13:46:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mirbusak: Díky za ujasnění...
K jednotlivým bodům:
1) Tak teď nevím, jeden tvrdí že bude, jeden že už je... Každopádně 20 řádek bude
2) Takže pokud to chápu, tak vevnitř jsou nějaké menší a ven půjde ta velká...
3) Byť je to práce navíc, ale souhlasím, že na stanovištích by něco mýt mělo. Známe český lid (a zejména jednu věkovou skupinu), který je neustále zvyklý na kdysidávno a i kdyby kolem označníku bylo 5 světelných tabulí, tak by stejně čučeli do papírového JŘ....
4) Focení - nevím, ono je to vcelku jedno, protože když svítí slunce se tam fotí docela blbě a pro pořízení nějakých slušných snímků se musí do silnice. Dobře se odpoledne fotí odstavené kloubáky na "kloubových" stanovištích...
5) Kamery - jak jsem již napsal, byť je počet podle mě až příliž velký, vítám a jsem pro. V dnešní době je to už pomalu nutnost...

Ještě se tedy zeptám. Autobusy budou odstavovány kde? Dneska jsem koukal, že jsou odstavovány stále v prostoru nákladového nádraží, které bylo slušně zaplněno...
A poslední - co se stane z dnes již osiřelým PAN? Bude rozebráno a stane se z něj opět nevyužitá plocha a nebo bude sloužit já nevím třeba pro odstavování případně nějakou nepravidelnou dopravu?

Je to těch co provozujou nádraží - a jéje. No to je teda To bych tedy z několika důvodů nečekal. Ale příjemné překvapení.

Ares1: No já doufám, že pokud mají jeden, že budou mít i ten druhý. Jen mě matou jiné odstíny. Že by předváděčky?
A už mlčím.
Tramvaj T3R.LF - výsměch tvůrcům TéTrojky.
C744 a B741 forever.
ICQ 259-744-651
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1936
Registrován: 4-2006


Odesláno Úterý, 03. dubna 2007 - 14:28:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

já zkouším Mirbusáka jak dlouho mu vydrží na stole ta houska a salámObávám se že snědl salám a podstrčil nám housku.Já doufám,že brzo povolí.Ale má vůli to se musí uznat.Štastný to zaměstnavatel co ho platí
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
M__r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1672
Registrován: 12-2004


Odesláno Úterý, 03. dubna 2007 - 14:57:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jpribil: Body 3, 4, 5 - souhlas.
No pokud jde o ty potvůrky, tak to celkem koukám!!! Jen škoda, že opět bez panelů!
Trolejbusy v Českých Budějovicích vás vozí již více než 15 let!
SOR BN 12 = parodie na městský nízkopodlažní autobus
Macek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 820
Registrován: 3-2004


Odesláno Úterý, 03. dubna 2007 - 15:38:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dneska jsem koukal na místo jak popisuje Venca a žádný světelný panel jsem nenašel, asi měl namysli to co jsem psal já a podtrvrdilo se mi to a to že se odjezdy na krátkou dobu mezi prezentací OS a AN objevují na plazmovkách a i ten gong se tam ozval. Jinak kompletní paírové tabule o odjezdu jsou venku u výstupu kde se dá pohodlně a beze zmatků najít nástupiště pro určený spoj a na stojanech se objevuje čas nejbližšího odjezdu střídavě s tím kam spoj jede.
České Nezávislé Dopravní Sdružení
ČNDS - ČB
ICQ 312-249-479
S rábou mně baví svět
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 31933
Registrován: 4-2003


Odesláno Úterý, 03. dubna 2007 - 16:10:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kamery jsou pěkný, když je ovšem někdo sleduje, nebo aspoň jsou nahrávané (to už bývá standardem).
Kam jsou ale svedeny ty z podchodu?
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Mirbusak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 196
Registrován: 5-2005


Odesláno Úterý, 03. dubna 2007 - 16:32:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo oba - předváděčky.
odstavování, stále na vlakovém nádraží jako doposud, DP,garáže,stanoviště na AN
Mirbusak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 197
Registrován: 5-2005


Odesláno Úterý, 03. dubna 2007 - 16:34:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

já od pátku nebyl na kompu do včerejška, tady jeden z diskutujících mě viděl každý den v akci, a řeknu Vánm v sovbotu jsem se zničil, dotyčný ví proč.
Zděna
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 286
Registrován: 4-2005


Odesláno Úterý, 03. dubna 2007 - 17:24:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak jsem tam dnes byl a také mi došlo, že tou tabulí s odjezdy byla myšlena plazma v čekárně, na které se však zobrazují odjíždějící spoje jen na chvilku mezi záběry z kamer MC. Nicméně to je už jedno, hlavně že dorazí plnohodnotná elektronická tabule! Tímto tedy beru zpět kritiku týkající se informovanosti cestujících a naopak chválím že se na ni nezapomnělo . Už se těším... Jinak NAN vypadá podle mě pěkně, označníky s časem odjezdu a cílovou stanicí jsou pěkné a velmi praktické, čekárna je také docela hezká. Místa v ní sice tolik není (o tom už se tu mluvilo) ale byl jsem tam v době špičky a několik laviček bylo úplně volných, takže to evidentně opravdu stačí.
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1940
Registrován: 4-2006


Odesláno Úterý, 03. dubna 2007 - 18:19:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

AD Mirbusák vidíš že si nakonec i ten salám vydal po mučení.máš plus ostatně skoro jako vždy
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Mirbusak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 198
Registrován: 5-2005


Odesláno Úterý, 03. dubna 2007 - 18:46:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

skoro zelenal, tak jsem ti ho nabídl:-), chceš vnitřek bledaka?
Vencabocku
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1818
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 03. dubna 2007 - 19:39:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Omlouvám se za informaci, myslel jsem tu televizi, nějak jsem to zašmodrchal tak, že to vypadalo jako nějaký panel, pardon.

Mirbusák:tady jeden z diskutujících mě viděl každý den v akci
Ano, dotyčný je horlivým návštěvníkem všech a.n. a odstavných ploch.
Včera jsem mu hlásil, že mám zásek, byl jsem odbyt tím, že ho má týden, proto by byl zázrak, abys ho tam nepotkal........
Teorie je krásná věc. V praxi to bývá obvykle úplně jinak.
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1942
Registrován: 4-2006


Odesláno Úterý, 03. dubna 2007 - 19:43:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To si celý ty,ale zelenej je nejlepší,nepotřebuješ už zeleninu.Už od začátku jsem tušil že ta s těmi Arway není jen tak.Jo a dejte si ty RZ na vůz ať to M-r nemate.Doufám že někdo pořídíte i fotky z provozu,at víme jak u vás drandí.
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Jpribil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2633
Registrován: 5-2003


Odesláno Úterý, 03. dubna 2007 - 21:30:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mirbusak: Díky za ujasnění. Takže na překladišti se stále může . Většina řidičů už mě tam zná, takže nebude problém.
Jo jo, sobotní akci nezávidím a docela jsem se divil, že nikdo nepomohl a někteří jen stály a koukali. To si myslím, že ta nedělní práce na AN už byla lepčí.

Venca: No jo, AN to je moje. Poslední dobou v době návštěvy jakéhokoliv města je moje první, že hledám AN. Až potom to další.

Ares1: Pokud je nešoupnou na linky do BB nebo do Brna, na kterých se nejhůř fotí, tak fotky z provozu očekávej krátce po zařazení....
Tramvaj T3R.LF - výsměch tvůrcům TéTrojky.
C744 a B741 forever.
ICQ 259-744-651
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1947
Registrován: 4-2006


Odesláno Úterý, 03. dubna 2007 - 22:22:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

AD J-Pribil tak to jsme na tom podobně také hledám AN.Se divím že jsme se ještě na žádném nepotkali
P.S.předpokládám že fota budou,když už teda tam na an budeš
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
R_b
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 930
Registrován: 3-2005


Odesláno Středa, 04. dubna 2007 - 18:41:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vozové parky jiných dopravců než Comett sice nijak důkladně nesleduju, ale nezdá se mi,že by
ČSAD Autobusy ČB taky mělo nějaký SOR LH. Dnes jel ale jeden takový ve firemním polepu na lince CK - PHA. RZ 2C9 9047. Novinka?

Jinak Ikarus 412 TAA 32-06 je asi po nějakém drobném ťukanci. Pár dní nejezdil a teď má zadní nárazníkv bílé barvě. Místo něj se třeba na jedenáctce objevil i SOR BN10,5.

(Příspěvek byl editován uživatelem R B.)
Jpribil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2637
Registrován: 5-2003


Odesláno Středa, 04. dubna 2007 - 20:58:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

R_b: ČSAD ČB má Sory LH 12 dva, 2C4 7207 (2005, Vimperk) a 2C9 4037 (2006, Kaplice). Asi si viděl ten druhý, protože 9047 neznám. Většinou jezdí nějaké zájezdy, ale občas zaškočí na lince. Jeden jsem dnes v ČB viděl, takže to byl asi ten z linky do Prahy. Sor s plošinou asi stávkuje, protože včera tam jela nějaká LC936XE....
Někde bych možná vyhrabal i fotky, ten novější ale focený nemám, zatím se mi vyhýbá.
Tramvaj T3R.LF - výsměch tvůrcům TéTrojky.
C744 a B741 forever.
ICQ 259-744-651
Martinhd
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 98
Registrován: 5-2005


Odesláno Středa, 04. dubna 2007 - 21:01:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mám pocit, že 2C4 7207 je z Prachatic, alespoň soudě podle toho, že se čas od času vyskytuje na lince Prachatice - Praha.
R_b
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 931
Registrován: 3-2005


Odesláno Čtvrtek, 05. dubna 2007 - 09:22:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak to jo, tu RZ jsem asi spletl. Viděl jsem ho jen krátce.
Mirbusak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 200
Registrován: 5-2005


Odesláno Čtvrtek, 05. dubna 2007 - 17:34:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Už mají RZ i polepy:-) zítra asi, chvatal jsem domu, nebyl čas
Jpribil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2639
Registrován: 5-2003


Odesláno Čtvrtek, 05. dubna 2007 - 20:56:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Přemýšlel jsem jestli to sem dát, ale když už je to venku... Tak se kochněte.
 
Jsou moc pěkný, oba Arwaye. RZ jsou 3C3 7535 a 3C3 7537, byly tedy přihlášeny již dřív. A něco možná bude mezi nima... Už se těším, až vyjedou. Doufám, že je hned nepošlou někam do háje na dálky, rád bych ho vyzkoušel na nějaké šmrdlačce kolem.
P.S. stejně mě nejvíce dostává to, co je odstavené v pozadí.

Mirbusak: Tak už fotit nemusíš... Akorát bych poprosil, pokud to bude možné, vyfotit to vzadu nějak zblízka (a nejlépe nějak odpoledne, aby to bylo osvícené), pak ty hotelbusy (zejména s novým lakem) a klidně i ty odstavené kusy... Díky předem.
Tramvaj T3R.LF - výsměch tvůrcům TéTrojky.
C744 a B741 forever.
ICQ 259-744-651
M__r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1681
Registrován: 12-2004


Odesláno Čtvrtek, 05. dubna 2007 - 21:15:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jpribil: No upřímně řečeno, ten světlejší je snad nejhezčí Arway, který jsem doposud viděl a pokud by takový lak dostávaly všechny nové busy pro Jihotrans, to by byla . Jen ty panely tam nejsou, nejsou, nejsou a nejsou!!! Už by se mohli vzpamatovat! Mají nádraží 21.století a na autobusy nejsou schopný dát panely .
To kloubící se vzadu je stejně nejhezčí !
Trolejbusy v Českých Budějovicích vás vozí již více než 15 let!
SOR BN 12 = parodie na městský nízkopodlažní autobus
Zděna
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 292
Registrován: 4-2005


Odesláno Čtvrtek, 05. dubna 2007 - 21:49:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Oba Arwaye jsou opravdu moc pěkné, už se těším, až je uvidím v reálném provozu, zejména na ten světlejší jsem zvědavý. Mmch má i ten tmavší klimatizaci prostoru pro cestující? O panelech se ani zmiňovat nemusím... Škoda protože jejich absence kazí jinak dobrý dojem, přitom jejich pořizovací cena je proti ceně vozu pakatel.

A ještě mám jednu hloupou otázku - kolik má Jihotrans Manů Lion´s Regio?
Vencabocku
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1821
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 05. dubna 2007 - 22:11:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zděna: Manů Lion's Regio je jeden kus, jezdí Třeboň, jelikož každou chvíli náhrada, tak asi nic moc. Mmch. loňská dodávka dvou vozů se proto zřejmě nekonala
Teorie je krásná věc. V praxi to bývá obvykle úplně jinak.
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1977
Registrován: 4-2006


Odesláno Čtvrtek, 05. dubna 2007 - 22:27:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jpribil paráda i pěkně polepené tak to dostalo šmrnc.Stejnou světlou modrou máme v Semilech jako předváděčku.Ale ani ta tmavá nemusí být špatná s tím nápisem Jihotrans.Pokud někdo vyfotíte za provozu a budete ochoten mi fotky poslat na meil budu rád.Můžu i já poslat Arway od nás.
P.S. to jsem byl v domění ře těch regií máte víc? asi tedy ne
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Martbus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 792
Registrován: 11-2005


Odesláno Čtvrtek, 05. dubna 2007 - 22:44:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ty fotky klidně i do příslušné diskuze. Jinak vypadají oba opravdu moc pěkně, gratuluju vám k nim.
Fotky dálkových Karos řady 900(nebo busů na Florenci), prosím pošlete - Děkuju
Zděna
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 293
Registrován: 4-2005


Odesláno Pátek, 06. dubna 2007 - 09:24:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vanca: Díky. Já jsem právě měl pocit, že se tady mluvilo o plánovaném nákupu dalších Regií, ale nakonec jsem nezaznamenal, že by se uskutečnil. A vzhledem k tomu že jsem viděl jen párkrát to "třeboňské", tak mi to vrtalo hlavou. Tak tím se to vysvětluje... Kdoví jestli ještě nějaká přibudou nebo jestli se budou kupovat Arwaye.
M__r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1685
Registrován: 12-2004


Odesláno Pátek, 06. dubna 2007 - 17:59:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Počkat, já myslel, že se nějaká nová Régia pořídila, dyť jsem i osobně jedno bílé nedávno viděl (pár měsíců)...
Ares1: Myslím, že fotky Arwayů v provozu bude mít kde kdo, včetně mě . Až budou, zašlem!
Trolejbusy v Českých Budějovicích vás vozí již více než 15 let!
SOR BN 12 = parodie na městský nízkopodlažní autobus
Mirbusak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 202
Registrován: 5-2005


Odesláno Pátek, 06. dubna 2007 - 18:04:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pánové v úterý je přebírají, tak odpoledne asi budou na trase:-).Nekoukal jsem na plán, ale příští týden bude jeden na dálce a druhý kolem věže.Zadek mám, ještě nepolepenej.
Vencabocku
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1824
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 07. dubna 2007 - 13:00:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak jsem koukal do programu Mobil salonu (13.4.-15.4.) a všiml jsem si, že KOROSTENSKI tam bude mj. předvádět vyprošťování autobusu. Jsem zvědav, kdo dodá "materiál"
Teorie je krásná věc. V praxi to bývá obvykle úplně jinak.
Jpribil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2643
Registrován: 5-2003


Odesláno Pondělí, 09. dubna 2007 - 18:35:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ve vedlejší diskuzi "DP v Královéhradeckém kraji" právě skončila "soutěž" o nejlepšího zdejšího dopravce. Napadlo mě (a delší dobou mi to vrtá hlavou), jak by to asi dopadlo v JČ, protože zde jsou síly podle mě docela vyrovnané... Nechce někdo se zůčasnit soutěže i zde? Navrhuju všechny dopravce jezdící v JČ kraji, ale také pouze všechny, kteří zde mají sídlo, takže ty, kteří tu mají linky ZDO. Nepočítají se malý dopravci, kteří nemají linky ZDO, byť nějaké provozují (Popp, Zeman, Ibrabuss, a další.)
Udělal bych výběr z těchto: ČSAD Jihotrans, ČSAD Sttrans, ČSAD Autobusy České Budějovice (všechny závody), Comett Plus Tábor, ČSAD Jindřichův Hradec, Doprava Záruba, Ramvej Bus Č.Krumlov, a JH Bus. Pokud jsem na někoho zapoměl, tak mě bombardujte.
Jelikož linkovou dopravu docela sluduji, jsem zvědav na výsledek. A proto by bylo dobré, aby se zúčastnilo co nejvíce hlasujících.. Hodnocení bych nechal stejné jako v HK kraji, od jedné do pěti a body jako ve škole, ale obráceně. (1 5 bodů, 2 4 body atd.)

No a nakonec moje vlastní hodnocení.
1) ČSAD Jihotrans (vyhrálo, byť mám několik výhrad)
2) Comett Plus Tábor (v hodně těsném závěsu)
3) ČSAD AB České Budějovice
4) ČSAD Sttrans
5) Doprava Záruba

Mimo pořadí (6.místo) bych dal Ramvej, zhruba stejně je na tom JH Bus a na pěkném posledním místě je u mě ČSAD JH alias ICOM.
Přeji příjemné rozhodování.
Tramvaj T3R.LF - výsměch tvůrcům TéTrojky.
C744 a B741 forever.
ICQ 259-744-651
M__r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1704
Registrován: 12-2004


Odesláno Pondělí, 09. dubna 2007 - 18:45:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jpribil: Dobrý nápad! Ono není jednoduché posuzovat, nicméně taky přidám hodnocení, ikdyž dopravu linkovou sleduji tak jedním okem, protože vše bych momentálně nestíhal...
1) ČSAD AB České Budějovice
2) Comett Plus Tábor
3) Doprava Záruba (ten má u mě z mnoha důvodů protekci )
4) ČSAD Jihotrans
5) ČSAD Sttrans (toho znám tak nejmíň, čili to není moc objektivně udělené pořadí)
Jinak ještě zdůrazňuji, že první tři pořadí jsou tak nějak na stejné úrovni.

(Příspěvek byl editován uživatelem M - R.)
2.5.2007 - 16 let od třetího zavedení trolejbusové dopravy v Českých Budějovicích!
SOR BN 12 = parodie na městský nízkopodlažní autobus
Kloubák je kloubák!
Vencabocku
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1825
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 09. dubna 2007 - 18:46:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

dobře, připojuji se:

1. COMETT plus Tábor
2. Záruba Vodňany
3. ČSAD Jihotrans&STTrans
4. ČSAD Autobusy České Budějovice
5. ČSAD Jindřichův Hradec

Teorie je krásná věc. V praxi to bývá obvykle úplně jinak.
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2006
Registrován: 4-2006


Odesláno Pondělí, 09. dubna 2007 - 18:54:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

TAK jsem vám to chtěl navrhnout a koukám že vám stačí jen napovědět a ono se to rozjelo samo.Pánové jen tak dál.Nechte vyjádřit účastníky a pak se to sečte.já nejsem z vašeho kraje tudíž si budu jen myslet.
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Vencabocku
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1826
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 09. dubna 2007 - 19:00:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ares1: tak tak a už první hlasování leccos ukazuje, ale nechme ještě vyjádřit ostatní a pak to podtrhněme.....
Teorie je krásná věc. V praxi to bývá obvykle úplně jinak.
Mirbusak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 209
Registrován: 5-2005


Odesláno Pondělí, 09. dubna 2007 - 19:03:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já se přidám:
1.JIH,STTRANS
2.COMETT
3.AKCIOVKA
4.ZÁRUBA
5.ČSAD JH

pak by to bylo - RAMVEJ,JH BUS,ŠTEFL,DP VL.BŘEZÍ
Fedos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1108
Registrován: 7-2006


Odesláno Pondělí, 09. dubna 2007 - 19:27:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

a já:
1)čsad autobusy České Budějovice
2)Záruba M&K Vodňany
3)čsad Jihotrans a Sttrans
4)Comett Plus Tábor
5) Icom(Jindřichův Hradec)
www.autobusovenadrazi.wbs.cz
http://fedos.rajce.idnes.cz/

icq:241-647-938
Gtlukáš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 108
Registrován: 1-2007


Odesláno Pondělí, 09. dubna 2007 - 19:49:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

zdovolením se přidám:
1) ČSAD JIHOTRANS
2) COMETT Plus Tábor
3) ČSAD Jindřichuv Hradec
4) ČSAD Sttrans
5) Záruba(nikdy jsem ani jeho vozy neviděl)

Tak to vidím já z opačné strany republiky
R_b
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 936
Registrován: 3-2005


Odesláno Pondělí, 09. dubna 2007 - 19:58:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A já:

1) Comett Plus
2) ČSAD Jihotrans + ČSAD Sttrans
3) Záruba
4) ČSAD AB ČB
5) JH Bus
Gromit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1582
Registrován: 1-2006


Odesláno Pondělí, 09. dubna 2007 - 21:10:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nejsem jihočech ale přidám se.

1) Comett plus
2) ĆSAD Jihotrans
3) JH Bus
4) Záruba
5) ČSAD Č. Budějovice
www.fotodoprava.com
Zděna
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 294
Registrován: 4-2005


Odesláno Pondělí, 09. dubna 2007 - 21:24:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Moje pořadí:

1) Jihotrans (až na ty transparenty!!!)
2) Commet
3) ČSAD AB ČB
4) Záruba
5) ICOM JH
Tzv
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2015
Registrován: 12-2004


Odesláno Pondělí, 09. dubna 2007 - 21:48:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

I já si tedy přisadím:

1/ Záruba M&K Vodňany
2/ ČSAD Jihotrans
3/ Comett plus
4/ Ramvej bus
5/ ČSAD AB České Budějovice
rok 2007 - dvě autobusová výročí na Chomutovsku
Autobusová doprava Radek Bartoš
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2012
Registrován: 4-2006


Odesláno Pondělí, 09. dubna 2007 - 22:06:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jen tak dál tady se to rozjelo tak doufám že si i jinde vezmou příklad.i já se přidám ač jsem původně nechtěl ale nedá mi to.
takže já
1)ZÁRUBA (NEJDE TO JINAK)
2)COMETT
3)JIHOTRANS
4)ČSAD ČB
5)RAMVEJ BUS
jinak pokud máte zájem mohu vám udělat stejné vyhlášení jako v hradecké diskusi a výsledky pak zpracovat z jednotlivých krajů do celkového pořadí.nebo pokud se toho někdo tady ujme.
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Jpribil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2645
Registrován: 5-2003


Odesláno Pondělí, 09. dubna 2007 - 23:00:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ha, tady toho je, to jsem tedy nečekal... Všem díky, jsem zvědav na výsledky. Ale ještě bych nějakou dobu počkal.

Ares1: Mě je to celkem jedno, pokud bude čas a chuť to spočítat, což u mě v současné době moc není, tak to klidně spočti jako hlavní "rozhodčí". Ale ještě bych opravdu pár dnů počkal, třeba se ještě někdo přidá..

Gtlukáš a další neznalí Záruby: Přidávám pár foteček tohoto mě nejsympatičtějšího malého dopravce v JČ pro představu. Teď si tak uvědomuji, že jsem ho dal docela nízko, ale měnit to už nebudu...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tohle je jen výcuc, má i další zajímavé vozy...
Tramvaj T3R.LF - výsměch tvůrcům TéTrojky.
C744 a B741 forever.
ICQ 259-744-651
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2015
Registrován: 4-2006


Odesláno Pondělí, 09. dubna 2007 - 23:18:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad jpribil jo to je jasné necháme to tak týden přeci jen at mohou se vyjádřit všichni.Klidně to spočtu já jsem doma a tak rád něco udělám.
jinak zárubu znám ale fotečky krásné hlavně mě zajímalo to tourismo
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 644
Registrován: 12-2005


Odesláno Úterý, 10. dubna 2007 - 06:40:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

1.Záruba
2.ČSAD Jihotrans
3.Comett plus
4.Čsad Sttrans
5.ČSAD autobusy Čské Budějovice
Zlatovánek=nejlepší dopravce v ČR

www.zlatovanek.cz
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 32103
Registrován: 4-2003


Odesláno Úterý, 10. dubna 2007 - 08:20:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

1. Záruba
2. Comett
3. ICOM JH
4. ČSAD ČB
5. Jiho/Sttrans
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


M__r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1708
Registrován: 12-2004


Odesláno Úterý, 10. dubna 2007 - 12:09:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Výsledky se jeví zajímavě. Malí soukromníci vesměs na čelních místech, zajímavé!
Jpribil: Hele, co se stalo vlastně s těma atmosama? Byly v dost parádním stavu...
2.5.2007 - 16 let od třetího zavedení trolejbusové dopravy v Českých Budějovicích!
SOR BN 12 = parodie na městský nízkopodlažní autobus
Kloubák je kloubák!
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 32106
Registrován: 4-2003


Odesláno Úterý, 10. dubna 2007 - 12:12:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak už je to venku: :-)
http://www.sweb.cz/danone39/GVD2008.pdf
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Zděna
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 296
Registrován: 4-2005


Odesláno Úterý, 10. dubna 2007 - 16:36:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes jsem viděl asi ve 14:40 na nádraží (směr Novohradská) tmavě modrého jihotransího Arwaye na lince do Čakovce.
Mirbusak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 210
Registrován: 5-2005


Odesláno Úterý, 10. dubna 2007 - 16:54:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

7535 jelo v 11 do Prahy, v 18,30 jede zpět ve 21,00 je v ČB
7533 jelo 15,10 do Čakovce a 16,40 do ČK, 17,35 jede z ČK a končí dnes.
Zítra jede Prahu, nevím v kolikneviděl jsem plán
Mirbusak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 212
Registrován: 5-2005


Odesláno Úterý, 10. dubna 2007 - 18:49:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Je to 7537
musím přestat pít

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace