K-report
 

Archiv do 15.května 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Doprava v jižních Čechách » Staré archivy » Archiv do 15.května 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
R_b
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 991
Registrován: 3-2005


Odesláno Čtvrtek, 10. května 2007 - 15:04:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Odtrhne se MHD od Comettu?

Na březnovém zasedání táborského zastupitelstva prošel jen tak tak návrh na letošní dvacetimilionovou dotaci ztráty z provozu městské hromadné dopravy. V aglomeraci Tábor - Sezimovo Ústí - Planá tato ztráta má činit celkem 33,5 milionu, z toho je 20 milionů podíl Tábora. Řada zastupitelů kritizovala, že tyto peníze nalévají města do firmy, v níž má Sdružení měst a obcí jen menší podíl vedle mamažerů firmy Comett Plus, a že přitom nikdy nedostanou možnost detailně zjistit, z čeho ztráta přesně plyne.
Návrhy, aby se materiál schvalující dotaci stáhl a vrátil se na jednání až s průhlednými a srozumitelnými ekonomickými podklady, neprošel. Vyšlo najevo, že starostka Hana Randová (ODS) už dotační smlouvu stejně podepsala v lednu. Prošel však návrh, aby starostka Randová jednala s oběma dalšími městy o postupu, který by mohl směřovat k vypsání výběrového řízení na provozovatele MHD od ledna příštího roku.
Na dubnovém zasedání zastupitelé dostali průběžnou zprávu, že se vedení měst s manažery Comettu Plus sešla, obdržela výkazy o činnosti od roku 2002. Ty se nyní zpracovávají s cílem udělat přesnou revizi majetku. Samotná firma Comett Plus přišla se dvěma návrhy, jak založit samostatnou společnost na provozování městské dopravy, oddělenou od ostatních činností Comettu jako je nákladní a osobní doprava, prodej pohonných hmot a podobně. Jenže městy najatý právník návrhy Comettu hodnotí pro obce jako nevýhodné.
Starostka Randová svou zprávu zastupitelům uzavřela slovy, že problematika je z právního i finančního hlediska velmi složitá a najít optimální řešení bude vyžadovat značný časový prostor. Tečka.
Celkem 24 zastupitelů zvedlo ruku, že bere tuto informaci na vědomí, ale když se zastupitelka Michaela Petrová (SZ) ozvala, aby starostka v přesném termínu informovala o dalším vývoji, bylo pro jen 14 zastupitelů a usnesení prošlo jen o jeden hlas. Deset ostatních, kteří se hlasování zdrželi, už se zřejmě v březnu slovně vybouřilo a skutečné řešení věci je de facto nezajímá.
Libuše Kolářová
Týdeník Táborsko 19/2007
Vencabocku
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1857
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 10. května 2007 - 18:23:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

R_b: doufejme, že to dobře dopadne jak pro město, tak i pro dopravce, že jde jen o "nedorozumění" a dopravce, který skončil v naší minianketě na prvním místě kvalitní provoz udrží.

No a když už jsem v tom, musím malinko zkritizovat dopravce, který skončil druhý (že Mirbusáku).
To, že v Tejně po přidělení Aresů ztratili ostych z vypravování "zájezdových" autobusů na běžné linky, je asi dobře. Že ta LC735.20 zase na ty šmrdlačky až tak vhodná není, je věc jiná. Ostatně na tom Purkarci to tak nevadí. Ovšem: proboha Mirbusáci (a jeho kolegové): to se kruci nenašla ani jedna cedulka s nápisem Purkarec? Pokud se teda nenašla, tak prosím příště zkuste když už, tak použít fix. Modrou propiskou na té umělohmotné cedulce totiž není nic vidět. Což je ale možná nakonec dobře, protože ten kdo přijde blíže, tak neví, jestli se má začít smát nebo zvracet. Kultura v podání Jihotransu ohledně informování o směru jízdy opět nezklamala.
P.S. To už je mi fakt milejší "akciovka" i s unikátním nápisem na infopanelu: KŘEMŽE-KŘEMŽE.
Staré lidi klidně rád pustím nastupovat..... pokud ovšem oni mě pustí vystoupit
Mirbusak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 294
Registrován: 5-2005


Odesláno Čtvrtek, 10. května 2007 - 19:47:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mají jich dost loni jsem jich delal 7, a to ze to jezdi 3 busy stabilne a sve maji min.10 lůet, je mi zahadou kde jsou, ale jsou liní si je vzít. Tejn jde do kopru, tady je anarchie, ale to je na jinou diskuzi mimo Káčko....
Mirbusak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 295
Registrován: 5-2005


Odesláno Čtvrtek, 10. května 2007 - 19:50:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kdy a v kolik to bylo?Muzes prozradit?
Mirbusak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 296
Registrován: 5-2005


Odesláno Čtvrtek, 10. května 2007 - 19:56:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Aresák: jeden pozdrav z ČB jen pro tebe
 
Vencabocku
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1858
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 10. května 2007 - 19:57:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To můžu, dneska ráno 6:20 320770/6. Vozově LC735.20 CE 40-54.
Tejn jde do kopru? To je něco, jsem zvědav, co se děje.
Staré lidi klidně rád pustím nastupovat..... pokud ovšem oni mě pustí vystoupit
Mirbusak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 297
Registrován: 5-2005


Odesláno Čtvrtek, 10. května 2007 - 20:06:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Myslím to obrazně.....To bylo mimořádný, ale fakt to je na jinou debatu
Martin240025
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 221
Registrován: 1-2006


Odesláno Čtvrtek, 10. května 2007 - 20:18:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jezdíte někdo s Kovaříkem? na linku ČK - ČB - PHA přidal spoje... Myslíte, že je lepší než kdysi Řezníček či ještě nedávno FEDOS ?
Mirbusak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 298
Registrován: 5-2005


Odesláno Čtvrtek, 10. května 2007 - 20:22:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

O malinko ano - nevynechává spoje - už, ale na jeho lince jsem visdel zlutyho Renaulta a ted nevim jestli to byl ten co jezdil u Fedose a nebo si koupil,pronajal TRANSCENTRUM bus s MB.
Martin240025
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 222
Registrován: 1-2006


Odesláno Čtvrtek, 10. května 2007 - 20:22:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

btw, kolik Regio Manů má Jihotrans? Je to lepší než ARES 15m, který jezdí ČK - ČB, s modrýma sedačkama, pásy a opěrky hlavy...?
Mirbusak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 299
Registrován: 5-2005


Odesláno Čtvrtek, 10. května 2007 - 20:24:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

2, je to dobrý auto, ale moc papá.A lidi si toho neváží, hlavne parchanti z Lisovskyho ucnaku
Martin240025
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 223
Registrován: 1-2006


Odesláno Čtvrtek, 10. května 2007 - 20:29:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

On jezdí hlavně s Karosama 735 - s klimatizací!, potom s červeno-žluto*černym-DAF? hnědyý delačky, r.v. ccca 1993?, a ještě má NEOPOLAN, taky "zánovní", ten DAF má klimu a WC - přelepený dopravce, nevim co ten NEOPLAN - ještě sem jím nejel - zejtra s nim jedu v 12,40,,, udidíme ... jedne čas měli AXERA - NOVÝHO ! - prý ho prodali, mají ISUZU -
doclea nové, jezdí s ním ČK - LINZ - WÍDEŇ - BRNO...
http://www.kodisp.cz/
Martin240025
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 224
Registrován: 1-2006


Odesláno Čtvrtek, 10. května 2007 - 20:33:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak at ho nasadí místo LionsClassic a předchzejících krabiček do ČK, studenti místního gymnázia, dále anežky a holky ze zdrávky si toho vážit určitě budou... hlavě jeden gymplák
a jakou má spotřebu oproti např. ARES15 či 12 ?
Erťak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 128
Registrován: 2-2007


Odesláno Čtvrtek, 10. května 2007 - 21:51:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

KODISP- RENEULTy jak bylí tak žlutý jsou Klenky, a MAN ma Klenka od Fedorky pučenej.Klenka je najmutej dopravce,dřive jezdil pro fedos.
AP-76-88 BEST OF RTO
Martin240025
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 226
Registrován: 1-2006


Odesláno Pátek, 11. května 2007 - 18:58:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes na Kovaříkovi v 12,40 z ČK zelenej NEOPLAN - pěkný svezení, prostor, měký sedačlky, v pohodě bus...
R_b
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 994
Registrován: 3-2005


Odesláno Sobota, 12. května 2007 - 23:42:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Koukám, že na na mojí hádanku z 8.5. se kromě Jpribila nikdo nechytil, tak ještě zkusím nápovědu. Když bych na předchozí fotce udělal pár kroků vzad, tak ...
 
A je to tedy zastávka MHD Tábor, dokonce přímo točna
Vencabocku
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1859
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 13. května 2007 - 11:48:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No já bych se i chytil, ale netuším. Můj typ je někde směrem Košín a tak, navíc mě brouka do hlavy nasadil ten železniční přejezd před zastávkou.
Staré lidi klidně rád pustím nastupovat..... pokud ovšem oni mě pustí vystoupit
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 33359
Registrován: 4-2002


Odesláno Neděle, 13. května 2007 - 12:13:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Košín jsem tipoval, ale ten přejezd mne zmátl, tam je akorát dole pod kopcem podjezd...
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Vencabocku
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1860
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 13. května 2007 - 12:28:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin Zlivský: no vidíš, ty si železniční znalec, promysli, kde je jakej přejezd (zase jich tolik snad nebude - tenhle je navíc neelektrifikovanej). Může to být taky nějaká vlečka.
Staré lidi klidně rád pustím nastupovat..... pokud ovšem oni mě pustí vystoupit
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 33361
Registrován: 4-2002


Odesláno Neděle, 13. května 2007 - 12:58:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ale co ten kopec dolů (nejspíš)? V Sobíku ani Planý to nebude, napadá mne akorát Bechyňka (Horky?), ale ani tam mi to nějak nesedí. Leda někde směrem na Milevsko nebo Pejr, ale to si teď nějak nevybavuju, kde by něco takovýho mohlo bejt...
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


M__r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1809
Registrován: 12-2004


Odesláno Neděle, 13. května 2007 - 18:51:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mno tak jsem v pátek díky výluce narazil na C744 od Comettu a musím říci že jede nádherně a vůbec vypadá dosti zachovale, fakt pěknej stroj (původně jsem chtěl jet něčím od našeho DP, ale když tam bylo toto, tak jsem prostě musel tímto !).
2.5.2007 - 16 let od třetího zavedení trolejbusové dopravy v Českých Budějovicích!
SOR BN 12 = parodie na městský nízkopodlažní autobus
Kloubák je kloubák!
Vencabocku
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1861
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 13. května 2007 - 19:01:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No já se vydal v sobotu v 5:55 dálkovým busem do Prahy ("akciovkou"), no to jsem si zas dal. Na stojáka u druhých dveří, Tábor tam nechal celej a ve Voticích se nechal lidma ukecat, otevřel zadní dveře, prodal jízdenky a lidé se pokoušeli naskočit do stěny z cestujících. Povedlo se to dvoum ze šesti. Zbytek zůstal konsternován na nádru. A to naštěstí jelo asi to nejvhodnější, co mohlo (C935E - byly možné i horší varianty)
Takže to vypadá, že po zkapacitnění dopravy u Záruby (Ares15 koupený na "Prahu" tuším od BusMatu) a Jihotransu (na spoj do Prahy v 8:25 stál taky připraven Ares 15) bude muset i "Homča" asi sahnout k nákupu kapacitnějšího vozidla.
Navíc v době rozvrácení dopravy po železnici je zjevné, že současné autobusové spojení rozhodně nepokrývá poptávku. Což ta masa v Táboře to nějak rozdejchala (druhé nádraží- vlakové - je tam poměrně blízko), zato ty ve Voticích byly dost šokovaný.
No já jsem po třech hodinách stojáka v davu (což byla výhoda, protože i přes razantní jízdu po D1 prostě nešlo nikam spadnout, ani se pohnout) a držení se za plnou polici na zavazadla, byl docela rozlámanej a rád jsem si dal na Roztylech spršku deště, který se zrovna spustil.
Staré lidi klidně rád pustím nastupovat..... pokud ovšem oni mě pustí vystoupit
Mirbusak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 314
Registrován: 5-2005


Odesláno Neděle, 13. května 2007 - 19:15:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Venco, my na Prahu v pátek poslali 1840, 3707.Ted jsem jel z Tábora 5755 domu a stal jsem a v Tabore zustali stat taky a stoji az do ČB
Když mluvíme o Táboře: výluka přijela z Veselí

 
Vencabocku
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1862
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 13. května 2007 - 19:44:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jo to už se stojí i na Tejně? Hm, tak to je pěkný....
Škoda ukončení výroby devítkové řady v Karose, taková LC966E začíná bejt na všech čtyřech "Prahách" velice aktuální.....
Staré lidi klidně rád pustím nastupovat..... pokud ovšem oni mě pustí vystoupit
Mirbusak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 315
Registrován: 5-2005


Odesláno Neděle, 13. května 2007 - 19:48:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Venco tam se stojí minimálně do Votic pořád.Ještě že jsou tam Aresy co by si Karosy babičky(hodně moc práce odvedly) počaly
Vencabocku
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1863
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 13. května 2007 - 19:56:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Aha, když jsem jel Tejn já v roce 2005 po 130ti letech MHD v Praze, tak to bylo ještě v pohodě, dojel jsem na staré a.n., přeskočil do Aresa k panu Vokáčovi a hurá domů (mmch poslední den provozu starýho a.n. a jeden z posledních odjezdů vůbec) Dneska?:
staré tejnské "babičky" C734 upravené na dálkovou verzi už šmrdlají jen okolí, pan Vokáč nejezdí, "jeho" Ares je v Tejně a právě on je na Praze, kde to dneska horkotěžko 12m zvládaj a ani ze starýho a.n. už nic nikdy neodjede. No za rok a půl docela změny - prakticky nezůstalo nic.....
Staré lidi klidně rád pustím nastupovat..... pokud ovšem oni mě pustí vystoupit
Mirbusak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 316
Registrován: 5-2005


Odesláno Neděle, 13. května 2007 - 20:00:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

JJ, staré dobré časy a pan Vokáč už ani nejezdí u JIHOTRANSu.......spoj 19:10 do Třeboně a koukal jsi na nás jak odvážíme DAFem označníkyneníliž tomu pravda????
Vencabocku
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1864
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 13. května 2007 - 20:13:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

no přesně tak, na křižovatce u viaduktu jste stáli vedle, trochu to zabolelo u srdíčka, označník s názvem PURKAREC zrovna na kraji, tam jsem se něco nastál......
Staré lidi klidně rád pustím nastupovat..... pokud ovšem oni mě pustí vystoupit
Mirbusak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 318
Registrován: 5-2005


Odesláno Neděle, 13. května 2007 - 20:17:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pamatuji.....neděle 18.9.2005
M__r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1811
Registrován: 12-2004


Odesláno Neděle, 13. května 2007 - 20:29:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak když jsme u těch označníků. K čemu je ten dole u A.N. s číslem 33??? To je pro zlobivé dopravce ? Či to je zastávka JETE?
2.5.2007 - 16 let od třetího zavedení trolejbusové dopravy v Českých Budějovicích!
SOR BN 12 = parodie na městský nízkopodlažní autobus
Kloubák je kloubák!
Vencabocku
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1865
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 13. května 2007 - 20:36:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pro zlobivé dopravce asi né, je tam málo místa na stání, tam se vejdou sotva dva autobusy za sebou....
Staré lidi klidně rád pustím nastupovat..... pokud ovšem oni mě pustí vystoupit
Martin240025
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 228
Registrován: 1-2006


Odesláno Neděle, 13. května 2007 - 22:11:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vencabocku: co to jelo za bus? SOR nebo 935 či 954?
v čera jela 935... holt je dobrý si někdy koupit místenku...
Co jezdí/jaký busy/ na výluce do Tábora? Já čekal B741.. a na fotce pořádný vozidla
M__r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1812
Registrován: 12-2004


Odesláno Neděle, 13. května 2007 - 22:47:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin240025 : Co jezdí/jaký busy/ na výluce do Tábora?
Co je po ruce. Já zažil a viděl C744, C734, LC735, LC736, B732, B741, C935, LC936, Ikarus 280, Setry, Bovy, Neoplany, Aresy 15m apod. (viděno za poslední dvě výluky, včetně té současné).

(Příspěvek byl editován uživatelem M - R.)
2.5.2007 - 16 let od třetího zavedení trolejbusové dopravy v Českých Budějovicích!
SOR BN 12 = parodie na městský nízkopodlažní autobus
Kloubák je kloubák!
Mirbusak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 319
Registrován: 5-2005


Odesláno Pondělí, 14. května 2007 - 05:44:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Stanoviště 33.
To budou využívat cyklobusy od června, nyní to využívájí mezinárodní linky - 000004 a záruba v Neděli ve 22,50 do Vodňan.
Na nádraží se nedostanete s kolem a taky se zavírá nájezdová rampa v neděli ve 21,30, v sobotu v 21,00 a v prac.den ve 23,00.
Tot snad na vysvětlenou. JETE je u PVT, tam zůstalo. Zítra tam přijde označení i tabulka sodjezdy.

Přeji Hezký den
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 33367
Registrován: 4-2002


Odesláno Pondělí, 14. května 2007 - 10:48:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

M__r:
A taky MAN tam jezdil.

Venca:
Taky jsem jednou busem jel (chtěl jsem se vyspat, přes Písek byla výluka taky a dva (čtyři) přestupy mne moc nelákaly...) a vypadalo to podobně. :-( Sice jsem seděl, ale měl jsem minimum prostoru a v zatáčkách mi neustále mátil cizí batoh o hlavu (potom už jen ruka). (Při takovém prostředí je snad i polprázdná 810 pohodlnější... )
Bohužel asi dopravci nemají volné busy, aby se chopili příležitosti, a navíc se bojí, že na trasu nastoupí žlutej pirát a pak by prodělali kalhoty. :-(
Děkuji, nechci.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Martin240025
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 231
Registrován: 1-2006


Odesláno Pondělí, 14. května 2007 - 20:21:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MZ: já jel taky jednou do prahy busem, výluka byla jak přes Písek, tak přes Tábor, jel sem v Zárubově karose 936 v 15,15 - až na málo místa na nohy v pohodě, docela "vyježděná"... lidi stály jenom z Vodnan do Protivina, prijeli sme o par minut drive - na smichove asi za 2h 12min - ale cena 152 kč/s místenkou/, kámoška jela prav. pod s menší soukromou společností, a strašně se smál,a když se autobus rozbil na dálnici

A proč ČSAD JIHOTRANS nezavede víc spojů, když má takový pěkný autobusy? Je teda dobře, že tam jezdí aspon ARWAY - ale ty SETRY a BOVY, tolik toho tady nikdo jiný nemá, zavedeli takt, např. 2 hodiny, nějaký lepší služby, otevřený jízdenky a stevardky tak to nebude mít SA tak jednoduchý....
a RAMVEJ BUS by se mohl zapojit - zrušit zájezdy a ty 2 BOVY, co tam má a zajistit aspon 2 páry spojů... ty BOVY jsou ve slušnym stavu, jel sem s jednou do NORSKA, PRAHY, BAD FÜSSINGU, cesta v pohodě, i sem se tam složil akorát bylo zamčené WC to sme chytli 5 hodinovou zácpu...


MZ: MAN Regio nebo Lion´s COACH?
Martin240025
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 232
Registrován: 1-2006


Odesláno Pondělí, 14. května 2007 - 20:35:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

došel jsem po kouknutí na IDOS, že přes Písek jezdí do Prahy JEN 3 páry autobusů, přitom to je absolutně nejrychlejší... - jen Záruba(2) a Bosák(1) - nevíte někdo proč??
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2345
Registrován: 4-2006


Odesláno Pondělí, 14. května 2007 - 22:52:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zítra k vám na Přemysla Otakara přijede na celý den naše Růžová Karosa C954E jestlipak jí někdo ,nocovat by mohla v DP nebo Jihotransu.V pátek by měla být v Táboře
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Mirbusak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 320
Registrován: 5-2005


Odesláno Úterý, 15. května 2007 - 06:02:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin:
víc spojů JIHOTRANS: na téhlé trase je lepší vlak. Proč mělnit frekvenci zaváděním více spojů. To by vedlo k záhubě.
busy přes Písek: v trase Písek-Pha jezdí dost spojů, z Vodňan Záruba svou prachatickou Prahou a taková frekvence z ČB tě neuživí.Ty linky Záruby,Probo, Akciovky živí právě frekvence z Prahy do Písku. "Jezdil" Fedos, ale až do ČK, některé spoje směr ČK měly v buse 10 cestujících..., zpět jel odpoledne, to si dopravce z jihu nemůže dovolit, neb zpět by jel skoro prázdný večer a nebo ráno.Když pojedeš ráno, tak ti vzrostou náklady na linku o nocleh, parkování,...Ráno bys z Prahy jel prázdný.....
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 33386
Registrován: 4-2002


Odesláno Úterý, 15. května 2007 - 08:53:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mirbusak:
Vzhledem k výlukám a dalším mimořádnostem bych se o nedostatek cestujících nebál, když nebudu počítat nezajímavé špičky, tak teď lidí z vlaků na relacích pod Táborem jednozačně ubylo, možná i víc jak polovina (je však otázka, zda by byli ochotni autobusu využívat, i kdyby měl použitelný počet spojů - je klidně možné, že ne). Ale vzhledem k možnému nástupu SA se nedivím, že do toho nikdo nebude investovat prostředky.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Mirbusak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 321
Registrován: 5-2005


Odesláno Úterý, 15. května 2007 - 09:24:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dělat spoje na 3 měsíce si myslím je zbytečné. Oni se zase do toho vlaku vrátí. A SA je taky další důvod. Je znát, že ted lidi jsou v autobusech víc, ale pak??? Tot můj názor, kamenujte mě.
R_b
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 996
Registrován: 3-2005


Odesláno Úterý, 15. května 2007 - 11:08:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nikdo neuhodl, tak to prozradím.
Tu zastávku už dnes v jízdním řádu nenajdete. Ani nevím, jak se přesně jmenovala, ale asi Smyslov. Ta trať vede do Horní Cerekve a kromě nádraží, dnes znovuvzkříšené obalovny a skladů PHM Čepro (dříve Benzina), u kterých končí silnice, je kolem jen les. Ještě vloni byly v čekárně docela zachovalé jízdní řády, ze kterých plynulo, že sem závlekem zajížděla 4x denně linka č. 30. Nejmladší JŘ byl z roku 1998.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 33389
Registrován: 4-2002


Odesláno Úterý, 15. května 2007 - 11:51:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mirbusak:
Je to možné, a právě proto i tu nereakci vcelku chápu. Rozhodně by ale nešlo o 3 měsíce, spíš tak ještě dva roky to bude stát na kolejích za starou bačkoru.

R_b:
Takže tady?
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Mirbusak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 322
Registrován: 5-2005


Odesláno Úterý, 15. května 2007 - 12:24:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MZ:I tak 2 roky, kdo ví co bude od listopadu...,
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 33395
Registrován: 4-2002


Odesláno Úterý, 15. května 2007 - 12:52:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jistě, ale nebýt SA, tak vidina 3 let provozu (od započetí prací a pr****ů na trati až do relativního zlepšení) v s hustým JŘ (základně po dvou hodinách, se vhodným zahuštěným třeba za cenu nasazení staršího busu) a tedy i vysokým využitím vozidla by snad nezajímavá nemusela být. A nemusel by to být ani žádný extra nóbl autobus, Axer by stačil.
Ale chybí tu taky pořádná silnice a trasa přes Písek taky není všespásná.


Martin:
Byl to MAN zájezdovej (Comett).
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


R_b
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 997
Registrován: 3-2005


Odesláno Úterý, 15. května 2007 - 13:02:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MZ: Jo to je ono. Akorát na té prázdné ploše vlevo je teď více živo a trochu žlutěji (STRABAG)
Mirbusak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 324
Registrován: 5-2005


Odesláno Úterý, 15. května 2007 - 13:09:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MZ:přesně. Nejde o busy, ale taky o řidiče.Nám to takhle stačí, a uvidíme. Myslím, že mimo Kováříka se nikdo do větších akcí pouštět nebude. A možná až bude SA mě ho zbaví:-).Ten JŘ co SA má, mě neohrožuje.Štve mě ČB-ČK, ale s tím v tento okamžik můžu jen nesouhlasit, žádná páka na omezení přepravy mezi ČB a ČK není, zatím, možná.A když pojede na AN, tak z něj nějakou pětku dostanu, je to 8x za den krát počet dní v měsíci, zajímavé počty.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 33398
Registrován: 4-2002


Odesláno Úterý, 15. května 2007 - 13:56:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pokud tam ovšem bude zajíždět a nebude mu povoleno zastavení někde jinde. Ale jsem zvědav, co se z toho nakonec vyklube, přeci jen trasa do ČB a ČK bude v lecčems nová (to částečně již KV).
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2347
Registrován: 4-2006


Odesláno Úterý, 15. května 2007 - 14:17:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Mirbusák nebo ti tam vjede jak potřebuje bez placení má to ve zvyku
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Mirbusak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 326
Registrován: 5-2005


Odesláno Úterý, 15. května 2007 - 17:59:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vjede, nevyjede:-)Stáhnu mříž a bude to, a zavoláme policii, nemá tam bez povolení co dělat.
Hned jak bude vyjíždět na nádraží - rampou, tak vyjdeme a než vyloží cestující, zavřeme mříž, a nebude mít jak opustit střechu.
Mirbusak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 327
Registrován: 5-2005


Odesláno Úterý, 15. května 2007 - 18:10:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad středa 9.5.2007 - Aresak, m_r a spol.
Fotečky CBA 14-22
 
 
 
 
 
 
Jpribil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2723
Registrován: 5-2003


Odesláno Úterý, 15. května 2007 - 18:39:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mirbusak: Díky, pěkný. Že je to takhle řešený jsem nevěděl a to jsem tim vozem párkrát jel... Koukám, že tam chybí i tyče a ukotvení dveří, jak je vyřešeno, aby křídla nevypadly? Nepřipadá mi, že by to bylo nějak přivařeno... By se pomalu vyplatilo ty dveře zavařit, zaplechovat a udělat okno, jak je to obvyklé u předělávek B732 na C734...

Ares1: Snad bude stačit tohle. Věděl jsem o tom dopředu, ale nějak jsem neměl čas to zkoumat blíže (stání na náměstí je drahý a nebyl čas), takže musí stačit jen tyhle "mokré" fotky.
 
 
 
 
Tramvaj T3R.LF - výsměch tvůrcům TéTrojky.
C744 a B741 forever.
ICQ 259-744-651
Mirbusak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 328
Registrován: 5-2005


Odesláno Úterý, 15. května 2007 - 19:02:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jp:je na ramenech.
Kdo to slintal za plotem???
Jpribil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2724
Registrován: 5-2003


Odesláno Úterý, 15. května 2007 - 19:09:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A ještě si neodpustím komentář k právě probíhající výluce do Veselí.

Dnes vyjelo snad vše, co mělo v DP kola a bylo pojízdné. Jen odpoledne jsem napočítal přes 13 kloubáků a tři sóla. Připočtu-li k tomu Velenickou výluku (cca 5-6 sól), moc zálohy na MHD nezbývá....
Mě tak napadá. Nevím jak moc je Jihotrans majetný, ale musí mu na dvoře hnít množství hodně slušných auťáků vhodnějších na výluku více než třeba B741 z DP? Dneska jsem se plazil asi 10km za B741 jedoucí bezmála 70km/h a není to příjemné. Proč se v Jihotransu válí na dvoře zachovalé v depozitu uložené LC735 / LC736, několik C734 a C744, když by v klidu mohly vydělávat? Je mi divný, že na Velenickou výluku se zprovoznila odstavená CE 44-47, proč to nejde i teď...
Jinak na výluce vypomáhá i písecký (Dobev) Ibbrabuss mimo jiné i s C744. Když už nejezdí Jihotransí, tahle je taková menší náplast. Pro zajímavost - vepředu má moc pěknou ceduli Náhradní doprava a vzadu má žlutou širší orientaci s číslem 13... Nevím teď z jakého to bude města, ale vypadá to dobře. Fotka bohužel není, úspěšně se mi vyhýbala.
Tramvaj T3R.LF - výsměch tvůrcům TéTrojky.
C744 a B741 forever.
ICQ 259-744-651
Jpribil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2725
Registrován: 5-2003


Odesláno Úterý, 15. května 2007 - 19:11:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mirbusák: Za plotem? U vás? Tak pokud to bylo dnes, tak já to nebyl. Okukoval jsem tam maximálně v neděli, ale to jenom v rychlosti...
Tramvaj T3R.LF - výsměch tvůrcům TéTrojky.
C744 a B741 forever.
ICQ 259-744-651
Mirbusak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 329
Registrován: 5-2005


Odesláno Úterý, 15. května 2007 - 19:13:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

a byl nachytán, já vím, bylo mi hlášeno:-)kolem půl osmé
Jpribil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2726
Registrován: 5-2003


Odesláno Úterý, 15. května 2007 - 19:26:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mirbusak: Hm, tak to jsem já nebyl. Jen jsem projížděl a to tak, že jsem hodně břibrzdil. Možná to bylo nápadný, ale rozhodně jsem nebyl nachytán ani jsem si nevšiml, že by mě někdo viděl.. Takže to byl někdo jiný.
Tramvaj T3R.LF - výsměch tvůrcům TéTrojky.
C744 a B741 forever.
ICQ 259-744-651
Mirbusak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 330
Registrován: 5-2005


Odesláno Úterý, 15. května 2007 - 19:34:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

kdo se přizná?Jane promin, rikal tve jmeno, jiny nezna:-)
Vencabocku
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1867
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 15. května 2007 - 19:36:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

no tak to mě docela taky zajímá, jsem zvědav, kdo to byl
Staré lidi klidně rád pustím nastupovat..... pokud ovšem oni mě pustí vystoupit
Mirbusak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 331
Registrován: 5-2005


Odesláno Úterý, 15. května 2007 - 19:43:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

bylo to večer a ted myslím že včera, koukal za plotem

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace