K-report
 

Archiv do 17.srpna 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Budějovické trolejbusy » Staré archivy » Archiv do 17.srpna 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Vencabocku
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1955
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 29. července 2007 - 19:12:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

no podle mě se tam nejezdí nějak od konce 80.let
Staré lidi klidně rád pustím nastupovat..... pokud ovšem oni mě pustí vystoupit
Mirbusak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 449
Registrován: 5-2005


Odesláno Neděle, 29. července 2007 - 19:14:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Omlouvám se za mystifikující číslo.Ono začne a hodně brzyyyy.
Tak to je ta ČSAutobusováDoprava národní podnik...
Martin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3105
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 30. července 2007 - 10:24:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kosťa:
Fotky interiéru těch Citelisů nemáš? Hlavně zadního článku.
Jpribil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2885
Registrován: 5-2003


Odesláno Pondělí, 30. července 2007 - 15:10:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin: Pokud Kosťa nemá, pokusím se v nejbližších dnech nafotit. Blbec, v pátek jsem to očumoval, ale foťák jsem nevyndal... Každopádně brzo budou v provozu, takže bude určitě.

Přidám jeden (smutný?) konec... Pro ty co nepoznají, jedná se o B741 č.126.
 
Naposledy byla v provozu 30.4.2007 a do konce týdne z ní bude hromádka šrotu.
Vencabocku
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1956
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 30. července 2007 - 18:30:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin: zadní článek je plněnízkopodlažní (bez schodů) a místo "samotky" za kloubem je nádrž na AD-Blue. Fotku určitě dodají kolegové.
Staré lidi klidně rád pustím nastupovat..... pokud ovšem oni mě pustí vystoupit
Martin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3107
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 30. července 2007 - 19:52:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vencabocku:
Vím jak má vypadat Citelis 18 Euro 4. Jen nikde ještě nebyly fotky. Zajímavá je nádrž na naftu, která zabrala 2 sedačky.
Vencabocku
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1957
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 30. července 2007 - 19:55:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jj, ale vypadá to vcelku elegantně. Vydrž, fotky budou velmi brzy
Staré lidi klidně rád pustím nastupovat..... pokud ovšem oni mě pustí vystoupit
Jang
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2
Registrován: 6-2007
Odesláno Pondělí, 30. července 2007 - 23:02:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zdá se mi to, nebo je ten Citelis 18 E 4 o něco dělší než E3? ... viz vzdálenost mezi střední nápravou a kloubem + široký sloupek mezi posledním oknem a kloubem.
Jang
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3
Registrován: 6-2007
Odesláno Pondělí, 30. července 2007 - 23:06:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jinak na www.citybus.cz jsou fotky interiéru kloubového Citelisu E 4 v Praze
Kosťa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 74
Registrován: 8-2006


Odesláno Úterý, 31. července 2007 - 09:02:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jang: Díky, za odkaz, hezký fotky.
Martin: Fotky mám, ale ne tak vydařený jako ty pražský:

 
 

A když už jsme v tom:

 
 
 

 
 
 

Hrb na střeše: je sice pryč, ale i navzdory tomu, že se třeba přesunala nádrž a je jiný rozložení hmotností, tak mi přijde, že jeho absence je znát. Autobus se v zatáčkách chová jinak.
Změn je ale víc: zkosená palubní deska vlevo u řidiče, zastávková brzda se přesunula z leva od okna do prava na palubní desku a změnila podobu z páčky na "konflík" (nevím jak to nazvat), u řidiče je přídavné topení (cestující možná ocení, že šoférovi nebude zima, i když Citelisy topí dobře i tak) sedačky mezi 1. nápravou a 2. dveřmi mají loketní opěrku, další plus je ta kompletní nízkopodlažnost. Bohužel zůstaly větrací špehýrky.
Každopádně do provozu snad přijdou brzy, tak to budete moct zhodnotit sami.
KAROSA - Správný směr.
Jpribil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2893
Registrován: 5-2003


Odesláno Čtvrtek, 02. srpna 2007 - 11:42:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak na garantovaném pořadí linky č.19 dnes premiérově Euro 4ka, nový Citelis č.170.
Neznamenal jsem žádné závady, snad jen komické upozorňování na odkládání zavazadel na sedadla po každé odhlášené příští zastávce.
Jinak jede pěkně, zdá se mi tižší... Akorát je asi blbý font na bočním panelu, horní část písma je až příliž zkosená... Ale klasické chyby v OS se odstraní brzy.
Ještě jsem zaregistroval změnu uložení bočních Buse panelů a jejich vnitřní zakrytí.
Vencabocku
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1958
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 02. srpna 2007 - 15:52:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jj, svezl jsem se víceméně náhodou také (bylo to první, co mi přijelo, když jsem jel z práce) a musím říct že svezení pěkné, ale dvě výtky:
to madlo u "žehlícího prkna" směrem do uličky bude asi stejně "praktický dáreček" jako čtvrtý schod u třetích dveří B941E nebo poutka na držení....
BUSE panely jsou na boku tentokráte v oknech, ale bohužel druhá výtka se týká jich: jednak toto se mi líbí méně, než BUSE ve střeše, ale zde je panel zřejmě posazený výše, než by to bylo žádoucí, tudíž jsou zakryty asi tři řádky diod, není to pěkné.
Staré lidi klidně rád pustím nastupovat..... pokud ovšem oni mě pustí vystoupit
Lukasek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 351
Registrován: 10-2005


Odesláno Čtvrtek, 02. srpna 2007 - 16:06:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

K těm BUSE. U Citelisů E4 ČSAD Kladno je to úplně stejně a navíc se ty tři zakryté řádky nezobrazují, takže BUSE mrší horní řádek a vytváří zajímavé klikyháky.

Dodnes jsem nepochopil, proč je panel takto blbě posazen... klidně mohl být posunut o pár cm níže. Spodní hrana stejně na nic nenavazuje.
B952E = the best of KAROSA
hohou
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.208.200.172
Odesláno Sobota, 04. srpna 2007 - 12:26:30   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ahoj chtěl sem se zeptat asi to se mnepatří ale když dojde stavba do budějovic chysta se rekonstrukce vlakového nádraží v čb. a třeba jiných zastávek?Popravdě řečeno by to vlakáč potřeboval
houhou
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.208.200.172
Odesláno Sobota, 04. srpna 2007 - 12:28:36   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ahoj chtěl sem se zeptat,ale asi to sem nepatří až dojde výstavba koridoru do budějovic chystá se rekonstrukce vlakáče a i jinech vlak.zastávek?Třeba severní.díky moc
BmbČ
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 453
Registrován: 1-2007
Odesláno Sobota, 04. srpna 2007 - 22:11:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

houhou: Je zde jiné téma, takže stručně:
V Budějovicích: Jižní zůstává, Severní se bude dělat kompletně, Hodějovice se budou dělat v rámci elektrizace velenické trati, vlakáč dílčí úpravy. Větší úpravy kolejiště směrem do Nemanic v rámci koridoru.
Reálná trasa koridoru z Budějovic na Jih je zatím "ve hvězdách".
Lépe pomalu jet vlakem než rychle utíkat.
Vencabocku
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1960
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 05. srpna 2007 - 10:21:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

zajímavý typ pro fotiče: křižovatka Mariánské nám. je ve směru do Husovky uzavřená. MHD jezdí Haškovou ulicí k Perle a pak se vrací na Sady. Stanice Mariánské n. se projíždí.
Staré lidi klidně rád pustím nastupovat..... pokud ovšem oni mě pustí vystoupit
M__r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2101
Registrován: 12-2004


Odesláno Neděle, 05. srpna 2007 - 11:52:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vencabocku: Dík za typ. Zajímavá trasa .
2.5.2007 - 16 let od třetího zavedení trolejbusové dopravy v Českých Budějovicích!
SOR BN 12 = parodie na městský nízkopodlažní autobus
Kloubák je kloubák!
Macek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 915
Registrován: 3-2004


Odesláno Neděle, 05. srpna 2007 - 19:11:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Teď k večeru už se jezdí normálně přes Mariánský. Na nočkách už asi budou trolejbusy, na nějaký lince k OBI jela 54.
České Nezávislé Dopravní Sdružení
ICQ 312-249-479
S rábou a hydrobusy mně baví svět
Houmr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 364
Registrován: 9-2005
Odesláno Pátek, 10. srpna 2007 - 11:02:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak jsem dneska koukal, že trolejbus 46 má novou skrytou reklamu na "Balkán" (stejně jako kdysi vůz 50 a další) . Myslím si, že je ostuda vypravovat takovéto vozy.
Jpribil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2895
Registrován: 5-2003


Odesláno Pátek, 10. srpna 2007 - 19:45:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Houmr: No tak když se sloupne letitá reklama, tak jde bohužel i s lakem... Jenomže to má na starosti firma lepící reklamy a DP s tím nic nenadělá dokud se to nevyřeší a nevyrovná v rámci nákladů na CVR... Všechny tyhle "hrůzy" proto nějakou dobu jezdí.
Nehledě na to, že 47 je na pravidelné větší prohlídce a 45 má v háji pohon, takže alespoň jedna 21Tr jezdit musí....
Macek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 918
Registrován: 3-2004


Odesláno Neděle, 12. srpna 2007 - 11:27:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

45 má v háji pohon

Nejen pohon ale i z nápravy šly divný zvuky, v Brně tyhle starší nápravy, nevím co je to přesně za typ mění za Ráby.

Jináč o víkendu je opět, tentokrát částečná výluka trolejbusů linek 2, 9 a 17.
České Nezávislé Dopravní Sdružení
ICQ 312-249-479
S rábou a hydrobusy mně baví svět
Jpribil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2901
Registrován: 5-2003


Odesláno Pondělí, 13. srpna 2007 - 13:45:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Macek: tyhle nápravy byl problém, ale všechny byly dány dohromady a 47ká ma už Detvu. Zvuky z nich jdou divný, ale nic to neznamená.
To ty novější Ráby na 15TrM řvou jak .

Mmch. jsem koukal, jakým závratným tempem postupuje výstavba TT ke Globusu. Za týden zavření točny došlo k obalení označníku igelitem a k postavení několika policajtů jako zábran vjetí do točny.
M__r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2111
Registrován: 12-2004


Odesláno Pondělí, 13. srpna 2007 - 13:59:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jpribil: A to první den výluky dokonce odvezli i chemický wc z točny ! Ale mě to osobně nepřekvapuje. Za posledních x let byly všechny trolejbusové stavby stavěny v relaci září až prosinec. Týkalo se to dostavby Pekárenské, Papírenské spojky i spojky na Radeckém, čili nevidím důvod, proč by tomu tak nemohlo být i v případě Vrbného. Stejně se tam začne jezdit až od prosince...
2.5.2007 - 16 let od třetího zavedení trolejbusové dopravy v Českých Budějovicích!
SOR BN 12 = parodie na městský nízkopodlažní autobus
Kloubák je kloubák!
Zdenek_masek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 135
Registrován: 4-2005


Odesláno Pondělí, 13. srpna 2007 - 19:59:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes byl v zastávce plynárna odstaven trolejbus 15tr boužel nevim evč. kvuli zničenému poslslednímu sklu na levé straně byla dirka takže bych odhadoval že sklo bylo prostřeleno stál tam asi hodinu.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 35247
Registrován: 4-2003


Odesláno Úterý, 14. srpna 2007 - 00:51:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Prostřeleno těžko, spíš mu slítly klacky a okno rozbila patka.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


abcd
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.103.3.28
Odesláno Úterý, 14. srpna 2007 - 09:55:10   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jezdí v současnosti všech 6 Solarisů v provozu nebo některý je odstaven?
Vencabocku
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1966
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 14. srpna 2007 - 10:09:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

abcd: dlouhodobě odstavený nejsou a ty 12ti metráky většinou jezdí. U 15-ti metráků je to nyní horší, protože o prázdninách je menší výprava - postiženou je právě skupina 5(6)+2, kam 15-ti metráky turnusově patří, navíc do této skupiny jsou přesouvány první Citelisy, které nahradily vozy z letošní dodávky. Takže tam je to náhoda: někdy stojí všechny tři u ohrady, jindy třebas dva jezdí.....
Staré lidi klidně rád pustím nastupovat..... pokud ovšem oni mě pustí vystoupit
abcd
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.103.3.28
Odesláno Úterý, 14. srpna 2007 - 10:55:06   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chci se k Vám podívat v září, tak to už bude vypravenost normální. Na kterých linkách se zpravidla objevují?
M__r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2113
Registrován: 12-2004


Odesláno Úterý, 14. srpna 2007 - 11:20:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jak píše Venca, 12m jezdí. 15m jsem v provozu neviděl ani jeden přes týden, ale je to možná náhoda. Solarisy 12m jezdí prakticky všude, kde jezdí sóla (5, 6, 7, 10, 11, 12, 13 a 16 - linka 11 možná od září víceméně v kloubu, ne-li celá). 15m je možno vidět na 1, 7, 8 a 19. Velmi často jezdí (jezdilo) 15m Solárko na lince 7, na garantovaném pořadí. Jak to ale bude od září, to je otázka. A ještě si dovolím poznámku. Solarisy rozhodně nejsou to, za čím bych do ČB jezdil, zvláště pak 15m vozy by mě mohly lehce přesvědčit, že Solaris není nejkvalitnější značka.
2.5.2007 - 16 let od třetího zavedení trolejbusové dopravy v Českých Budějovicích!
SOR BN 12 = parodie na městský nízkopodlažní autobus
Kloubák je kloubák!
abcd
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.103.3.28
Odesláno Úterý, 14. srpna 2007 - 11:32:49   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

U Vás v Budějicích je Solaris druh na vyhynutí. Podle toho bude asi odpovídat jejich stav. Vy jste orientování na Vysoké Mýto. Ale jinak jsou to velice kvalitní vozy, s jedním jezdím!!!
Zelený_petr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 114
Registrován: 7-2005


Odesláno Úterý, 14. srpna 2007 - 11:37:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ano, podobně jako s AN. Nechat poměrně novou stavbu zchátrat a pak ho pro špatný stav zbourat.
Nic není tak, jak se na první pohled může zdát.
abcd
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.103.3.28
Odesláno Úterý, 14. srpna 2007 - 12:03:17   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Můžete sem někdo hodit pár fotek z poslední doby, ať mně po příjezdu netrefí pak .....
M__r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2114
Registrován: 12-2004


Odesláno Úterý, 14. srpna 2007 - 12:19:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zelený_petr: Zajímavé, že 12m vozy jsou dosti v pohodě a jezdí, všechny a v podstatě jim není co vytknout. A vůbec nechápu, proč si mnozí myslí, že se o ty vozy nestaráme. To je naprostá hovadina! Pokud jde o AN, tak souhlas, ale na Solárka to neplatí.
2.5.2007 - 16 let od třetího zavedení trolejbusové dopravy v Českých Budějovicích!
SOR BN 12 = parodie na městský nízkopodlažní autobus
Kloubák je kloubák!
M__r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2115
Registrován: 12-2004


Odesláno Úterý, 14. srpna 2007 - 12:23:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

abcd: No na vzhledu nic neuvidíš, jsou na tom stejně jako jiné vozy, údržba na nich normálně probíhá. Problémy jsou hlavně s motory a také s dveřmi.
2.5.2007 - 16 let od třetího zavedení trolejbusové dopravy v Českých Budějovicích!
SOR BN 12 = parodie na městský nízkopodlažní autobus
Kloubák je kloubák!
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 35273
Registrován: 4-2003


Odesláno Úterý, 14. srpna 2007 - 12:41:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ale uvidí, bejvaj občas odrbaný zadní rohy. (Uznávám, taky bych s tím nechtěl po městě úzkými ulicemi v hustém provozu jezdit...)

Avšak též se nemohu zbavit dojmu, že v Budějích opět nefunguje něco, co všude jinde je v pohodě. :-( (U 21Tr se to ještě dá pochopit...)
S nádražím se nedá než souhlasit. Ale když nejdou ani k nádraží (valkovému) přisunout zastávky nočních linek (poliklinika je v noci zavřená a jiný cíl tam není ), tak těžko očekávat, že přístup na autobusák bude lepší. :-(
Věčně nefungující eskalátory bez možnosti je obejít jinak než přecházením přes silnici, kde navíc často buzerujou policajti ignorující platný zákon (přecházet se tam smí!), z nádraží pak pěkně dvě patra dolů a pak pořádně nahoru. (Ale jakási lávka z nádraží na autobusák by asi moc esteticky nepůsobila...)

Dobrým šprýmem je i čekání na zastávce u MC, kde za deště lidem kape na hlavu humus z roštů nad nimi.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 35274
Registrován: 4-2003


Odesláno Úterý, 14. srpna 2007 - 12:44:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No a podchod? Ten už po výstavbě vypadal hnusně, ale teď začíná být i humusný.
Nebo snad ještě není hotov a dočká se nějakýho lepšího obložení? Aspoň že ty chybějící poklopy někdo po dlouhé době doplnil... Sice fošnou, takže voda ten odtok těžko bude odvádět, ale lepší jak ďuzna, do který může každej vlítnout. :-(
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


M__r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2116
Registrován: 12-2004


Odesláno Úterý, 14. srpna 2007 - 12:48:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin zlivský: No odrbané rohy budou asi všude. Navíc dílny vymyslely protiopatření a dosadily na rohy silně svítící pozičky, čily řidič lépe zadek vidí. Já si nespolehlivost vysvětluji tak, že prostě máme jedny z prvních vůbec, čili ještě nebyly na takové úrovni, jako dnes...
2.5.2007 - 16 let od třetího zavedení trolejbusové dopravy v Českých Budějovicích!
SOR BN 12 = parodie na městský nízkopodlažní autobus
Kloubák je kloubák!
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 35275
Registrován: 4-2003


Odesláno Úterý, 14. srpna 2007 - 12:56:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Je to možné, s 21Tr to bylo taky tak. Osobně si myslím, že se dílna (bohužel v rámci možností) se Solárkama piplá dostatečně. Viz třeba ty Tebou zmíněné pozičky.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


M__r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2117
Registrován: 12-2004


Odesláno Úterý, 14. srpna 2007 - 13:00:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No hlavně ty naše 21Tr jsou atypy na 750V, a v Szegedu jim to jezdí na 600V naprosto bez problémů (mám ověřeno přímo ze Szegedského DP) a to jsme jim prodali ty největší šunky.
2.5.2007 - 16 let od třetího zavedení trolejbusové dopravy v Českých Budějovicích!
SOR BN 12 = parodie na městský nízkopodlažní autobus
Kloubák je kloubák!
Jpribil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2903
Registrován: 5-2003


Odesláno Úterý, 14. srpna 2007 - 13:07:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

K tématu Solarisů.
Myslím, že nejlépe dokumentuje současný prázdninový stav 15m Solarisů tahle fotka. 15m jezdí vyjímečně až vůbec, 12m jezdí tak nějak pořád (dlouho jsem ale neviděl modrou 224).
 
Podle mě je problém někde jinde. Solarisy jsou u nás víceméně atypy při počtu Karos a Citelisů. Je to 6 vozů, přičemž jsou minimálně 3 provedení. A stačí se podívat, jak se jiné DP k podobným atypům staví, viz Praha a Neoplan nebo Ostrava a 21AB. Měl jsem možnost jet nedávno v Ově s AB a celkem jsem se sděsil, ani jsem nevěřil, že jsem v autobuse DPO. Všude špína, tekoucí rez po oknech, jízda katastrofa. A naopak Solarisy tam jezdí po desítkách a vypadají pořád dobře.
Jenom upozorním, že averze je zejména proti 15m variantě, krátký jsou poměrně chválený. O údržbě se dá polemizovat, určitě jsou věci, které by šly zlepšit, ale např.problémy s dveřmi a vysoká spotřeba oleje u 15m jsou prakticky od dodání.

Martin: Podchod ani nezmiňuj.... Celkem se mi MC a přilehlá rekonstruovaná Nádražní líbí, ale ten podchod je tragédie. Možná kdyby se ponechal původní stav, tak ten by vypadal hodnotnějc.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 35276
Registrován: 4-2003


Odesláno Úterý, 14. srpna 2007 - 13:15:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A to ty obklady se jistě nesundavaly, aby „nekazily” dojem dekonstrukce (stačilo je nějakou kyselinou umejt, pokud nešlo o imitace)... Nechci být podezíravý, ale za kolik byla ta dekonstrukce a za kolik se ty obklady daly prodat (na skládku jistě nešly)?

Když si vezmu, tak se toho v podchodu až tak moc neudělalo:
Vymlácení vstupů a nahrazení lehkou konstrukcí, nahrazení obkladů hnusnými papundekly za pár korun a ještě nakřivo, dosazení kamer za pár tisíc, zaslepení dvou vstupů, instalace jakýshsi pochybných eskalátorů daleko pod úrovní těch pražských wágusonských, dosazení pár fošen na zakrytí ztracených/ukradených kovových roštů.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Vencabocku
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1967
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 14. srpna 2007 - 13:41:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

modrá 224 včera tuším na 10. Takže krátký jezdí.


Ty "jezdící" schody do podchodu jsou úděsný. Špinavý, humusácký a ještě obvykle musí člověk po svejch (dolu vždy, nahoru jak kdy). Podchod ani nezmiňuju. Vše mi přijde dělané ve stylu: někde to musíme ušetřit.....
Staré lidi klidně rád pustím nastupovat..... pokud ovšem oni mě pustí vystoupit
Kosťa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 75
Registrován: 8-2006


Odesláno Úterý, 14. srpna 2007 - 20:11:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jpribyl: Ještě k těm Solarisům - chtěl bych zmínit zejm. 15 m provedení. Na jízdu to není špatný, jsou docela živý (jako člověk, kterýmu koluje v žilách vysokomýtská krev musim přiznat, že 15 m Solaris by asi na určitých částech určitých linek naškubal 18 m Citelis). Ovládání vozu taky docela ujde, ale je potřeba dávat majzla na ten zadek. Vzít plný rejd třeba při vyjíždění ze zast. U parku směrěm z centra při zastevení vozu těsně u obrubníku - to je o škrábanec. Co se mi na nich nelíbí je, že u nich sedí šofér poměrně nízko (i když vybaven zrcátky, tak Citelis je Citelis (a Béčko je Béčko)).
Záležitosti kolem elektroniky ponechám bez komentáře.
Poslední věc - spotřeba paliva. U Citelise stačí mít těžší nohu a "chutná mu", Solaris je na tom podle mě trochu líp.
KAROSA - Správný směr.
Jpribil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2904
Registrován: 5-2003


Odesláno Úterý, 14. srpna 2007 - 21:37:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kosťa: Díky za pohled ze strany od volantu...
Já osobně proti Solárkům nic nemám, ale celkem často poslouchám, že jsou s nimi problémy.
Jízda s tím určitě problematická je, to je ostatně vidět na šrámech na zadních částech...

Venca: 224 jezdila i dneska na l.11. Viděl jsem i 225....

A krátce z provozu - na celodenním pořadí linky 7 dnes jezdil poslední autobus s koženkovými sedadly - Karosa B732 č.196. Obávám se, že to bylo jeho poslední nebo jedno z posledních vypravení. Poté už v autobusech pouze sezení v plyši... V trolejbusech nás to čeká příští rok.
A nakonec - v obci Včelná byly na většině zastávek vyměněny přístřešky za moderní plastové.
 
Podle mého názoru nevypadají vůbec zle, akorát jsem trochu skeptický z provedení, které sice není skleněné, ale z plastu, což v našich podmínkách.. Každopádně dávám za 1, byť je to zřejmě práce obce. Spatřil jsem je v zastávce Pod Tratí (jen směr centrum), Včelná (obousměrně) a Jiráskova (minimálně směr centrum). Jsou v několika velikostech.
Macek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 919
Registrován: 3-2004


Odesláno Úterý, 14. srpna 2007 - 21:40:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jak tu Honza komentoval Ostravskou averzi k 21ab tak jsem se taky vezl letos v květnu s 7501 na lince 53 a nezdála se mi až tak, kromě kouřícího motoru zanedbaná. Ona v Ostravě panuje averze i k citybusům, u nich poruchová vozidla a u nás bezproblémové vozy.

Jak sundali reklamu z vozu č.56 tak vzadu chybí e.č., zajímavý pohled, jak zkušební vozidlo.
České Nezávislé Dopravní Sdružení
ICQ 312-249-479
S rábou a hydrobusy mně baví svět
Vencabocku
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1968
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 14. srpna 2007 - 21:54:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No Macku nechybí. Je jen nově umístěno.
Staré lidi klidně rád pustím nastupovat..... pokud ovšem oni mě pustí vystoupit
Macek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 920
Registrován: 3-2004


Odesláno Úterý, 14. srpna 2007 - 22:15:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vencabocku: To by mně zajímalo kde? Koukal jsem na ní na křižovatce u Budvaru dobrých 10 sekund dnes večer a ještě bylo světlo, jela manipulačně a najížděla na nočku.
České Nezávislé Dopravní Sdružení
ICQ 312-249-479
S rábou a hydrobusy mně baví svět
Vencabocku
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1969
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 14. srpna 2007 - 22:20:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

koukni na naše stránky, máme to jako hlavní fotku. Na okně vlevo nahoře. Je to černou folií, takže je to docela nenápadný.
Staré lidi klidně rád pustím nastupovat..... pokud ovšem oni mě pustí vystoupit
Macek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 921
Registrován: 3-2004


Odesláno Středa, 15. srpna 2007 - 19:58:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Venco díky za info z vašich stránek, v tom horním rohu bych e.č. fakt nečekal.
Jinak okolo sedmý večer kleklá 21Tr č.46 u Zelený ratolesti.
České Nezávislé Dopravní Sdružení
ICQ 312-249-479
S rábou a hydrobusy mně baví svět
Vencabocku
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1970
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 15. srpna 2007 - 20:25:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Macek: tak už zdechla i ta poslední činná? Njn, co se dá dělat.......
Staré lidi klidně rád pustím nastupovat..... pokud ovšem oni mě pustí vystoupit
Jpribil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2907
Registrován: 5-2003


Odesláno Středa, 15. srpna 2007 - 21:14:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Macek: Jen doplím, že přesně v 19:10 jí u Ratolesti hradil Citybus č.204 a teď jsem jel kolem a teprve přijížděla dílna, vůz zhaslý a zbidlovaný. Asi něco vážnějšího....
M__r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2118
Registrován: 12-2004


Odesláno Středa, 15. srpna 2007 - 22:27:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zajímavé, takže ze tří vozů 21Tr nejezdí žádný. To už tu dlouho nebylo!
2.5.2007 - 16 let od třetího zavedení trolejbusové dopravy v Českých Budějovicích!
SOR BN 12 = parodie na městský nízkopodlažní autobus
Kloubák je kloubák!
Kosťa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 76
Registrován: 8-2006


Odesláno Čtvrtek, 16. srpna 2007 - 10:13:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jpribyl: U té 21Tr pravděpodobně odešel kompresor (podle slov řidiče), záchrané akce jsem se s Citybusem 204 účastnil osobně, dojel jsem po trase linky 15 na Vltavu, kde už čekal záložní 25Tr.
KAROSA - Správný směr.
M__r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2119
Registrován: 12-2004


Odesláno Čtvrtek, 16. srpna 2007 - 11:34:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak jsem koukal, že ev.č. na zadním okně má i vůz 53. Původní číslo na zadku tam ale stále je. Tak mě tak napadá, že podobně na tom bude i vůz 57, lepily se ve stejnou dobu.
2.5.2007 - 16 let od třetího zavedení trolejbusové dopravy v Českých Budějovicích!
SOR BN 12 = parodie na městský nízkopodlažní autobus
Kloubák je kloubák!
Zděna
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 368
Registrován: 4-2005


Odesláno Čtvrtek, 16. srpna 2007 - 14:42:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kosťa: Dík za info a zároveň chválím DP že tak brzo přistavil náhradní trolejbus a nemuselo se jezdit busem pod trolejemi.
Macek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 922
Registrován: 3-2004


Odesláno Čtvrtek, 16. srpna 2007 - 19:35:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na 104 dnes nový citelis euro 4 č. 172. Kasu má.
České Nezávislé Dopravní Sdružení
ICQ 312-249-479
S rábou a hydrobusy mně baví svět
Vencabocku
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1971
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 16. srpna 2007 - 20:39:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

172 by měla na lince č.104 nahradit B941E Č.152, která se již v předstihu minulý týden začala hojně objevovat na dělených pořadích běžných linek MHD.
Staré lidi klidně rád pustím nastupovat..... pokud ovšem oni mě pustí vystoupit
M__r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2120
Registrován: 12-2004


Odesláno Pátek, 17. srpna 2007 - 01:09:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Macek: Přesně tak. Mmch, koukal jsem, že tu máš špiona z Liberce, nemýlím-li se .
2.5.2007 - 16 let od třetího zavedení trolejbusové dopravy v Českých Budějovicích!
SOR BN 12 = parodie na městský nízkopodlažní autobus
Kloubák je kloubák!
Macek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 923
Registrován: 3-2004


Odesláno Pátek, 17. srpna 2007 - 08:12:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

M_r: Ano, je tady a je mi jasný že jsi nás viděl z té 172.
České Nezávislé Dopravní Sdružení
ICQ 312-249-479
S rábou a hydrobusy mně baví svět

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace