K-report
 

Archiv do 04.prosince 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Trolejbusy v Ústí nad Labem » Archiv do 04.prosince 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Jva
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1713
Registrován: 6-2002


Odesláno Úterý, 09. října 2007 - 18:08:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V Ústí nad Labem hořel autobus:
http://www.pozary.cz/clanek.asp?id_clanku=8448
Macek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 953
Registrován: 3-2004


Odesláno Úterý, 09. října 2007 - 22:14:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jva: Tam je škoda malá, akorád autobusu je mi líto, že je to údajně jediná Ústecká B952 e.č.10.
České Nezávislé Dopravní Sdružení
ICQ 312-249-479
S rábou a hydrobusy mně baví svět
Aussig
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 559
Registrován: 7-2004


Odesláno Úterý, 16. října 2007 - 21:26:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jelikož škatulka na ústecké tramvaje zde není máme zde poměrně zajímavou aktualizaci nikdy nezveřejněných fotografií vozů T2 v oblasti Kanonu a krásnobřezenského zámku: Ústecké tramvaje
České Nezávislé Dopravní Sdružení
Ústecké tramvaje - historie ústecké kolejové dopravy
Martin_kašpar
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 243
Registrován: 9-2005
Odesláno Středa, 17. října 2007 - 19:59:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad. Aussig:

Ujal se někdo té bovery 98?
Aussig
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 562
Registrován: 7-2004


Odesláno Středa, 17. října 2007 - 22:11:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin_Kašpar: co více dodat? ústecká tramvajová diskuze.

(Příspěvek byl editován uživatelem Aussig.)
České Nezávislé Dopravní Sdružení
Ústecké tramvaje - historie ústecké kolejové dopravy
Martin_kašpar
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 244
Registrován: 9-2005
Odesláno Středa, 17. října 2007 - 22:28:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jistě, ale od toho posledního příspěvku uplynul měsíc, tak jen, jestli ta bovera ještě existuje nebo ji poskytl někdo azyl.
Aussig
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 563
Registrován: 7-2004


Odesláno Pátek, 19. října 2007 - 09:50:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Aktuální záběry z celé rekonstrukce ulice Karla IV a tím i celé části nedokončené tratě na Střekov najdete zde
České Nezávislé Dopravní Sdružení
Ústecké tramvaje - historie ústecké kolejové dopravy
Pes
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1575
Registrován: 1-2005


Odesláno Sobota, 20. října 2007 - 16:42:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes proběhlo (nebo ještě probíhá) napojení TT Střekov na zbytek sítě na křižovatce Předmostí, doteď tomu bránil opravovaný podjezd. Dodělává se taky rozdělané křížení na křižovatce. K celistvosti tratě tak chybí pouze natažení trolejí ve zhruba půlkilometrovém úseku od konečné Karla IV. směr Novosedlické náměstí a v opačném směru již natažené troleje uchytit na pevno.
Rovněž přibyl již třetí průjezdový dělič Esko.
Pro připomenutí:
První byl umístěn na Mírové nám. před přechod, kde když šli chodci, nešlo se normálně rozjet
Druhý byl instalován na předmostí ve směru od Krásného Března. Když na semoforech zastavilo osobní auto, při rozjíždění sebou za ním stojící tr. musel taky škubnout.
Třetí byl dnes umístěn na vjezd do Důlců. Všichni víme, jak je tam potřeba. Je to na začátku táhlého kopce kus za semaforama.. Jenže oni ho dali v druhém směru dolů, kde naopak trolejbus dobržďuje z kopce na červenou!!!!! Naprosto nechápu, ve druhém směru by byl velmi užitečný, v tomto směru je veskrze na nic. :-( Zas myslel někdo zadní částí těla.
Stop zgarbám z Plzně!
ICQ: 221-908-090

Ústečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 976
Registrován: 3-2004


Odesláno Sobota, 20. října 2007 - 18:04:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To sou komedianti..

Já jen připomínám, že o těch děličích stejně nikdo neví, bo se s tím řidičům nepochlubili, takže sou dál k hounu. To člověku prostě hlava nebere.
Slovánek v extralize! :-)
Pes
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1579
Registrován: 1-2005


Odesláno Neděle, 28. října 2007 - 16:34:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak, v pátek jsme tu měli poněkolikáté, ale už zřejmě naposled plánovanou výluku, kdy síť byla rozdělena na dvě poloviny, centrum a Krásné Březno, přičemž mezi nimi pendloval bus a z Krásného Března dál na konečné jezdilo (asi) 7 trolejbusů + záloha. Nu, jenže podjezd, kvůli němuž to nebylo se opravoval ještě v sobotu a vedení se napojilo až dnes odpoledne. A jak to probíhalo? O víkendu už na všech dotčených linkách jezdily autobusy, čili nebylo potřeba přesedat a trolejbusy hnily u Penny Marketu v Kr.B.
Dnes už se vedení napojilo, a tak se už ráno navezly trolejbusy na druhé konečné linek a poté proběhlo zatáhnutí autobusů a na trolej. linky 51, 55, 56, 57 se pozvolna rozjely trolejbusy i ty z Kr.B. i ty navozené a momentálně už by neměl jezdit žádný bus. Došlo rovněž ke zrušení děličů mezi zast. Přístav a Vojanova, které tam byly asi půl roku kvůli výlukám na tom podjezdu. U zast. Přístav směr Kr.B. byl dosazen průjezdový dělič, bravo, hodil se tam! Zkušebky vykonal vůz 15 Tr02/6 ev.č. 512.

Obrazová část zde:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Stop zgarbám z Plzně!
ICQ: 221-908-090

Ojin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 65
Registrován: 9-2005


Odesláno Středa, 31. října 2007 - 21:19:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ahoj, už se ví, jak se změní linkové vedení po uvedení do provozu trati na Střekov? Dík
Macek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 968
Registrován: 3-2004


Odesláno Čtvrtek, 01. listopadu 2007 - 15:19:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Podle informací kolegů z diskuze ČNDS by měla být prodloužená trolejbusová linka č.60 na Karla IV, dále linka 3 bude končit na hlavním nádraží, linka 11 se sloučí s linkou č.1 a linka
17 bude končit na Střekovskym nádraží.
České Nezávislé Dopravní Sdružení
ICQ 312-249-479
S rábou a hydrobusy mně baví svět
Ústečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 980
Registrován: 3-2004


Odesláno Čtvrtek, 08. listopadu 2007 - 19:17:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak po Ústí se nám prohání zkušební Conecto na lince 5 snad kvůli doladění detailů na dvou budoucích ústeckých, které by měly co nevidět přijít. Je to hodně slušivý vozidlo, bohužel zatím můžu hodnotit pouze stylem líbí/ nelíbí. Takže líbí. :-) Uvidíme, přímý srovnání s Irisbusem bude zajímavý.
Slovánek v extralize! :-)
Pes
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1584
Registrován: 1-2005


Odesláno Sobota, 10. listopadu 2007 - 15:17:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pár fotek z na focení odporného čtvrtka:

539 konečně v novém kabátku! Ale mohli vyměnit i sběračovou základu, všude rez a vazelína, což se po lijácích a sněžení jako dnes na novém laku projeví...
 

373 zkušebně na lince 1 před svým koncem.
 

Zkušební Conecto na lince 5. Za kvalitu se omlouvám, byla už dost tma.
 
 
Stop zgarbám z Plzně!
ICQ: 221-908-090

Mlojin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 11
Registrován: 11-2007


Odesláno Pondělí, 12. listopadu 2007 - 16:29:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dneska byl meďák na 17. To co udělali na 539, novej lak, tomu říkaj řidiči GO...
14trm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 153
Registrován: 11-2006


Odesláno Pondělí, 12. listopadu 2007 - 18:27:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

nevíte někdo něco o 605 ?,dnes jsem ji viděl ve vozovně s vymlacenym levim prvnim oknem zadního članku
Mlojin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 14
Registrován: 11-2007


Odesláno Úterý, 13. listopadu 2007 - 11:53:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Měla asi před čtrnácti dny bouračku u Divadla ...
14trm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 154
Registrován: 11-2006


Odesláno Úterý, 13. listopadu 2007 - 13:51:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

s čim? to asi nevíš co to bylo za vuz?
Jag
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 8
Registrován: 1-2007


Odesláno Úterý, 13. listopadu 2007 - 16:32:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

a výměna okna jim zabere ještě jak dlouho???? měsíc? ale raději se nebudu rozčilovat....
Mlojin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 18
Registrován: 11-2007


Odesláno Čtvrtek, 15. listopadu 2007 - 12:32:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mělo to bejt při rozjezdu ve 23:05 o sloup, prej to blbě vytočil ...
Janatak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1210
Registrován: 9-2004


Odesláno Čtvrtek, 15. listopadu 2007 - 22:36:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zdravím, nenašla by se tu novější fotodokumentace stavby/provozu na trati do Střekova?
Je rozumné v centrech měst omezovat individuální automobilovou dopravu...o zrovnoprávnění cyklistiky ve městě coby druhu dopravy ani nemluvit - pokud někam jedu, chci dojet živej a zdravej! Především v Brně...
André
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 133
Registrován: 11-2005
Odesláno Pátek, 16. listopadu 2007 - 16:46:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na stránkách DP se objevily oficiální, už dlouhou dobu prosakující informace o vedení linek v oblasti Střekova po 9.12. Všichni se těšíme na 60 kolem nemocnice po 7-8 minutách
ICQ:321-222-503
Byl to jeden z nás, týká se to nás všech...
Jmx
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 352
Registrován: 5-2003


Odesláno Pátek, 16. listopadu 2007 - 17:36:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co na to dodat, ať si "ikony socialismu" užijou svých pár minut slávy při přestříhávání pásky, přejme jim to.
Akorát mě zajímá kde se vezmou krátké trolejbusy na tu 60, protože už teď jezdí po 16 hodině šedesátka s obsazeností zhruba 10-15 lidí, co teprve po 9.prosinci.
http://cnds.cz
Jag
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 9
Registrován: 1-2007


Odesláno Pátek, 16. listopadu 2007 - 20:26:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jako přijde mi to jako úplná hovadina, ale poslední dobou čím dál víc prosakuje informace, že na 60 by se měli jako doplněk nízkopodlažnosti linky objevit i nové 2 mercedesy...což znamená BUS na trolejbusové lince... už jsem to zaslechl od vícero lidí... takže se nechám překvapit, zda to někdo prohodil ironicky ze zoufalství nudy, nebo toto zhovadilé opatření myslí vážně!!!
Martin_kašpar
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 267
Registrován: 9-2005
Odesláno Sobota, 17. listopadu 2007 - 21:12:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A to jsem si původně myslel, že by se na Střekov natáhla kromě 60 i 62, čímž by se dosáhlo kýženého taktu a objem vzduchu vozený v lince č.60 kolem nemocnice by tak nevzrostl. A to stříhání pásky asi bude taky divadlo, až se první trolejbus zamotá na obousměrné úzké spojovací silnici na Předmostí a tím vyřadí celou síť z provozu.
Jmx
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 354
Registrován: 5-2003


Odesláno Sobota, 17. listopadu 2007 - 22:14:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dostala se ke mě informace, že ze strany ústeckého DP se objevila iniciativa vytlačit meziměstskou linku 137 od Masarykovy nemocnice. Prý tam bude překážet trolejbusům s novým intervalem. Ona je pravda, že linka 137 je zde hodně používaná a ono 50 cestujích tam ten autobus nějakou tu minutku zdrží, ale doufám, že se tento zvrhlý nápad nakonec realizovat nebude. Osobně si myslím, že to je buď z obavy aby nebyl vidět ten trapný rozdíl mezi vozením vzduchu a žádaným spojem a nebo jen prostá žášť z toho, že tu zasahuje dopravce, který dokáže pokrýt požadavky cestujících.
http://cnds.cz
Mlojin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 33
Registrován: 11-2007


Odesláno Neděle, 18. listopadu 2007 - 07:12:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nebylo by na škodu, kdyby byla linka 137 vedená takto : Všebo - Bukov - M.N. - Soc.péče - A po lince 51 na AN
Jmx
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 356
Registrován: 5-2003


Odesláno Neděle, 18. listopadu 2007 - 10:09:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tady nejde ani tak o to aby to jezdilo do centra, ale o to, že to zajišťuje přímé potřebné spojení k nemocnici, které je hojně využíváno.
Ono vytlačit tu linku odsud je nelogické (takže to je spíš info JPP), ale když se tu můžou prohánět po Terase prázdné trolejbusy a ještě se zkrátí interval tak se tu dá věřit opravdu všemu ... jen ne logice.
http://cnds.cz
Mlojin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 36
Registrován: 11-2007


Odesláno Neděle, 18. listopadu 2007 - 10:41:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ale nechápu, proč chtěj vyštípat 137 z terasy, když se 60 točí na Mírové ...
Pes
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1589
Registrován: 1-2005


Odesláno Pondělí, 19. listopadu 2007 - 19:02:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mlojin: Mlčeti zlato...

Dnes měla Karosa B 731.1663 ev.č. 3 na lince 9 nehodu s osobním vozem. Prý auto smetl.
Mimochodem nechápu, proč je 15 Tr02/6 ev.č. 516 přidělená na určitý kurz 58? Kdybych si tak vzpomněl na pořadí...
Stop zgarbám z Plzně!
ICQ: 221-908-090

André
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 134
Registrován: 11-2005
Odesláno Pondělí, 19. listopadu 2007 - 19:19:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes měla Karosa B 731.1663 ev.č. 3 na lince 9 nehodu s osobním vozem. Prý auto smetl.
No já zase slyšel, že 9 jela ve směru Kojetice->Střekov II. a na křižovatce s komunikací do Nové Vsi auto sjíždějící z Nový Vsi nedalo 3 na STOPce přednost (dle očitého svědka z Kojetic). Jen dodám, že jako náhrada pak jezdil vůz ev.č. 28.
ICQ:321-222-503
Byl to jeden z nás, týká se to nás všech...
Pes
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1590
Registrován: 1-2005


Odesláno Pondělí, 19. listopadu 2007 - 23:43:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

André, tak očitého svědka máme na 100% stejného, ale to, že to auto smetl neznamená zavinění řidiče busu...
A jdi taky někdy na to ICQ sakryš...
Stop zgarbám z Plzně!
ICQ: 221-908-090

Mlojin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 39
Registrován: 11-2007


Odesláno Úterý, 20. listopadu 2007 - 15:26:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dneska na devítce jezdil vůz 161. Teda aspoň jedno kolo sem ho viděl ... A NERIOZSYPALA SE .
Pes
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1591
Registrován: 1-2005


Odesláno Úterý, 20. listopadu 2007 - 20:05:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ne? Tak proč tam odpoledne jezdil vůz 2?

Jinak pro potěšení všech, o průjezdových děličích je psáno na nástěnce ve vozovně :-) Konečně.
Stop zgarbám z Plzně!
ICQ: 221-908-090

Mlojin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 41
Registrován: 11-2007


Odesláno Středa, 21. listopadu 2007 - 10:16:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dopoledne sem ho viděl na 9 (161).
Jag
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 10
Registrován: 1-2007


Odesláno Středa, 21. listopadu 2007 - 20:38:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Myslím si, že nejlepší by bylo, kdyby se vedení DP teplice nějak pokusilo dohodnout s majitelem autobusového nádraží.... že by vyjela z města a další zastávkou by byla až masarykova nemocnice... nemůžu si pomoci, to by bylo pro mne, jakožto cestujícího z Teplic do ústí asi nejlepší...ale víme své že....
Mlojin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 43
Registrován: 11-2007


Odesláno Čtvrtek, 22. listopadu 2007 - 08:08:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nebylo by to nejhorší, ale to nádraží by muselo nějak vypadat ...
Aussig
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 564
Registrován: 7-2004


Odesláno Čtvrtek, 22. listopadu 2007 - 19:09:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

první trolejbusy na trolejbusové trati na Střekov - foto a info zde
České Nezávislé Dopravní Sdružení
Ústecké tramvaje - historie ústecké kolejové dopravy
Macek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 988
Registrován: 3-2004


Odesláno Pátek, 23. listopadu 2007 - 19:30:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A já dorazil do UL až včera odpoledne, alespoň jsem si dneska odchytil zkušební Conecto na lince 1 do Brný. Zde foto z Brný:
 
Pro ty co nemají šanci se svízt tak tady je jedno video.
České Nezávislé Dopravní Sdružení
ICQ 312-249-479
My ochotní, vedeni nevědomými, děláme nemožné pro nevděčné.
Pes
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1592
Registrován: 1-2005


Odesláno Sobota, 24. listopadu 2007 - 21:45:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Další průjezdový dělič

Umístění: Nová TT Střekov, Novosedlické náměstí směr centrum, VELMI potřebný.

 

Počet průjezďáků nám tím narostl na 5 kousků.
Stop zgarbám z Plzně!
ICQ: 221-908-090

Randy
Neregistrovaný host
Odeslán z: 195.113.181.200
Odesláno Pondělí, 26. listopadu 2007 - 10:00:17   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Můžete mi dát někdo tipy na fotogenický konečný tbusů, popř. jiný "fotofleky"? díky moc
Mlojin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 82
Registrován: 11-2007


Odesláno Pondělí, 26. listopadu 2007 - 12:17:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

skalka, mojžíř, staré předlice, dobětice, ryjická, u studánky. a další, a další ...
Z A CH R A Ň T E T R O L E J B U S Y V T E P L I C Í CH !!!!!!!
Sergeilbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2061
Registrován: 10-2004


Odesláno Pondělí, 26. listopadu 2007 - 14:13:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na Skalce bych si vybral spíše silnici mezi konečnou a zastávkou Ryjická. Mojžíř souhlas, ale pouze oblast kolem konečné, přilehlé sídliště není bezpečné.
Staré Předlice - nesouhlas, nebezpečné ghetto.
Špatný není nadchod na Vinařské, doporučuji serpentýny nad Důlci a pod Hilarovou, docela dobré jsou i nad Zahradnickým podnikem směrem na konečnou Pod Vyhlídkou. Oblíbil jsem si také podjezd před Globusem. K zahození není Předmostí (z Mírového nám. směrem k podjezdu pod žel. tratí), zajímavé jsou i svižněji projížděné úseky z Předmostí k Přístavu a kolem Svádovského přívozu.
To by bylo asi tak to nejlepší od trolejbusů. Ústí se někomu nemusí zdát na první pohled fotogenické, ale je třeba se dobře rozhlížet.
VEB Verkehrsbetriebe der Stadt Dresden - Ihr Partner im städtischen Nahverkehr
Fotoweb městské hromadné dopravy
Aktuálně z Liberce a okolí
Randy
Neregistrovaný host
Odeslán z: 147.228.12.105
Odesláno Pondělí, 26. listopadu 2007 - 15:27:37   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mlojin, Sergeilbc:
Díky moc!
Jag
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 11
Registrován: 1-2007


Odesláno Úterý, 27. listopadu 2007 - 20:12:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jako pozor...Neplést si pojmy Nové a Staré Předlice... Staré předlice jsou poměrně klidné...v ústí existuje více nebezpečnějších míst... kámoška bydlí ve Starých Předlicích... ano je tam pár romů,, ale v podstatě nejsou nebezpeční...myslím tím že jsou zběrači kovů....
Jag
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 12
Registrován: 1-2007


Odesláno Úterý, 27. listopadu 2007 - 20:16:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

...sběrači kovů...
Jinak pěkné jsou i úseky na Krušnohorské směrem k hypernově, úsek Bělehradská - Sociální péče (51), okolí nemocnice, oblast dukelských hrdinů a kpt. jaroše taky není k zahození...zastávka Stříbrníky směrem k rokli atd. a samozřejmě celá oblast budoucího střekova...
Sergeilbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2069
Registrován: 10-2004


Odesláno Úterý, 27. listopadu 2007 - 20:18:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já to tam znám vcelku dobře a dobrý pocit nemám ani ve Starých, ani v Nových Předlicích. I sběrači kovů Tě mohou kvalitně "prošacovat".
VEB Verkehrsbetriebe der Stadt Dresden - Ihr Partner im städtischen Nahverkehr
Fotoweb městské hromadné dopravy
Aktuálně z Liberce a okolí
Mlojin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 85
Registrován: 11-2007


Odesláno Středa, 28. listopadu 2007 - 10:12:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jestli u sebe nemáš klíče tz mědi ...:-)))
Z A CH R A Ň T E T R O L E J B U S Y V T E P L I C Í CH !!!!!!!
Sergeilbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2070
Registrován: 10-2004


Odesláno Středa, 28. listopadu 2007 - 11:42:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Věř mi, že foťák se jim líbit bude. A když ne, nějaký důvod k tomu tě zabít si jistě vymyslí. Schválně si to zkus...
VEB Verkehrsbetriebe der Stadt Dresden - Ihr Partner im städtischen Nahverkehr
Fotoweb městské hromadné dopravy
Aktuálně z Liberce a okolí
Macek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 992
Registrován: 3-2004


Odesláno Středa, 28. listopadu 2007 - 18:25:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já věřím, když jsme jednou v létě čekali s mladším kamarádem na 57 v zastávce u Vozovny, tak to nebyl příjemnej pocit, měli jsme sevřenou prdelku oba. Mihalo se tam těchto spoluobčanů spousta. A to jsme ještě foťáky obá schovali do batohů.
České Nezávislé Dopravní Sdružení
ICQ 312-249-479
My ochotní, vedeni nevědomými, děláme nemožné pro nevděčné.
Anku
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 16
Registrován: 7-2007
Odesláno Středa, 28. listopadu 2007 - 19:57:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mojzir je nebezpecny??? Tak to mne docela mrzi to slyset. Kdyz jsem byl malej tak jsme tam bydleli (v poslednim panelaku pred konecnou), tehdy se mi tam strasne libilo. Kousek od domu nadherny hriste a kus dal mensi jezero (nebo zatopenej lom). Tehdy tam jezdili jeste Ikarusy. :-) No a asi kdyz mi bylo 5 jsme se odstehovali do Prahy (Bubenec) a to uz je 17 let. Tedka vzdycky jenom vzpominam, kdyz kolem jedu vlakem do Berlina.
Sorry za OT, ale nejak jsem se neubranil zavzpominani.
Sergeilbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2074
Registrován: 10-2004


Odesláno Středa, 28. listopadu 2007 - 20:35:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Je to dost smutné, relativně bezpečná je vilová čtvrt u konečné, o sídlišti se to říct nedá. A pak nemáme být "rasisté".
VEB Verkehrsbetriebe der Stadt Dresden - Ihr Partner im städtischen Nahverkehr
Fotoweb městské hromadné dopravy
Aktuálně z Liberce a okolí
Mlojin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 91
Registrován: 11-2007


Odesláno Čtvrtek, 29. listopadu 2007 - 10:24:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Taky Pod vyhlídkou večer.
Z A CH R A Ň T E T R O L E J B U S Y V T E P L I C Í CH !!!!!!!
Pes
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1596
Registrován: 1-2005


Odesláno Sobota, 01. prosince 2007 - 14:15:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

6. nový průjezdový dělič

Nachází se na Předmostí na nové TT Střekov, při výjezdu z podjezdu u nádraží směrem na MN. Jelikož je do prudkého kopce těsně před semafory, bylo to jedno z nejpotřebnějších míst v síti.
Stop zgarbám z Plzně!
ICQ: 221-908-090

mirdas
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.92.35.199
Odesláno Neděle, 02. prosince 2007 - 20:53:14   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dobry den, mohl by mi nekdo z vas prosim sdelit nejake poznatky ohledne zkusebniho conecta? Vypada z fotek docela pekne, jake ma jizdni vlastnosti, jake je zpracovani, interier atd.? A prinejhorsim prihodit nejake fotky, ty z CNDS jsem uz videl, diky predem
Filda H.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.100.44.180
Odesláno Pondělí, 03. prosince 2007 - 13:33:11   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

mirdas: při zavírání dveře dost bouchají. Jinak parádička.
Jmx
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 368
Registrován: 5-2003


Odesláno Pondělí, 03. prosince 2007 - 16:56:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Reakce jsem zaslechl vesměs pozitivní, ale bylo pár docela dobrých připomínek, které se v nově dodaných vozech prý vyřeší.
Hlavní pozitiva jsou tichost vozu a živost při rozjezdu.
Pak je tu pár věcí, které jsou jen věcí zvyku, protože jsou to jen odlišnosti oproti Citybusům, například nízká výška přední části nad vozovkou nebo absence páčky retardéru.
Pak ty řešitelné připomínky jako venkovní zrcátka, absence plexiskla u prostoru řidiče, nebo absence zvukového znamení zavírání dveří.

To je zhruba tak to co se ke mě dostalo.
http://cnds.cz
Macek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 993
Registrován: 3-2004


Odesláno Pondělí, 03. prosince 2007 - 18:29:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já se s Conectem taky vezl a převažují pozitiva, co mně nejvíc zaujalo jsou pohodlné anatomické sedačky a všude dostatek místa, doufám že to tak bude i u dodaných vozů do UL. Motorová část bych řekl že je stejná jako u Citara, akorád při sezení na zadních sedačkách vedle komína se zdá být motor hlučnější. V této diskuzi jsem dal o pár příspěvků výše i video.
České Nezávislé Dopravní Sdružení
ICQ 312-249-479
My ochotní, vedeni nevědomými, děláme nemožné pro nevděčné.
Pes
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1599
Registrován: 1-2005


Odesláno Úterý, 04. prosince 2007 - 01:11:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Motorová část je spíše podobná Solarisu, protože v Citaru je motor na druhé straně
Pravdou je docela ta hlučnost, na volnoběh či brždění je vůz tichounký, ale jak řidič polechtá plyn, už je to dost znát. Ale mně jako cestujícímu to nevadilo, aspoň že to nevydává různé nelibé zvuky jako 25 Tr...
Stop zgarbám z Plzně!
ICQ: 221-908-090

Aussiger
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2134
Registrován: 1-2004


Odesláno Úterý, 04. prosince 2007 - 09:24:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

...protože v Citaru je motor na druhé straně
Ale no ták , motor je vždy vlevo po směru jízdy a buď stojí nebo leží.
Conecto je v podstatě původní Citaro, ale bohužel s ošklivější tváří. A některá kritická místa, co se prostoru pro nohy týče, jsou u všech busů asi stejná.
No co, tak autobusy se budou brát z Turecka, ale co trolejbusy? Tam asi moc možností na odvážnou změnu není.
RegioMap Ústeckého kraje (xls)

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace