K-report
 

Archiv do 16.prosince 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Doprava v jižních Čechách » Archiv do 16.prosince 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
M__r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2586
Registrován: 12-2004


Odesláno Neděle, 09. prosince 2007 - 21:25:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vencabocku: Ono by možná místo trapných výpadů stačilo trochu uvažovat. Nevím jak autobus, který jel přes půl Evropy, mohl mít na tachometru 600km...
SOR BN 12 = parodie na městský nízkopodlažní autobus
Věřím své značce... Karosa
Nemám rád hloupé pošťáky!
R_b
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1242
Registrován: 3-2005


Odesláno Neděle, 09. prosince 2007 - 21:37:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ten druhý Magiq je 3C6 0934, to jen pro úplnost, možná to víte. Ta bílá mě taky docela zklamala. Ono by ani nemusel mít nátěr, ale stačilo by to firemní logo ve větším provedení na boku, hned by to vypadalo lépe. Jinak JH-Bus měl ještě jednu Karosu červenou/vínovou (nebo taková nějaká podobná barva). Tu si vybavuju hlavně na páteční posile, která jezila jen Ta - JH. To už nejezdí tak 3-4 roky.

No a něco nového od nás. 16-ka tedy začala jezdit do vnitřní části Sezimova Ústí II. Nejezdí tam ale všechny spoje, v Pd je tam vedeno 10 spojů cca mezi 7:00 - 18:30, v 6 a + jen čtyři spoje (ráno, dopoledne a dva odpoledne). Spoje, která tam jedou nemají v Sez. Ústí žádný vyrovnávací čas, takže vlastně udělají takovou velkou jednosměrnou blokovou smyčku a polokružně jedou zpět do Klokot. Nové zastávky se jmenují Sezimovo Ústí II.,9. května,MŠ , Sez. Ústí II.,Svépomoc a Sez, Ústí II., Průmyslová.
Jinak v tichosti nastala ještě další novinka. V Plané nad Lužnicí bude nová zastávka na znamení na Strkovké větvi, cca v polovině mezi náměstím a Strkovem (u hotelu Horác). Ale zatím nevím jestli už je teď, nebo teprve bude (v jízdním řádu teda zatím uvedená není).

To je zatím vše. Brzy snad doufám dodám taky nějaké obrázky.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 37816
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 09. prosince 2007 - 22:51:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mirbusak:
Já bych věřil, že se Vánoc asi dožije...

PS:
Pořadí cílů na té ceduli má nějakou logiku, nebo je stanoveno náhodně? :-)
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Mirbusak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 749
Registrován: 5-2005


Odesláno Neděle, 09. prosince 2007 - 23:03:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Čistě náhodně, jsem to trochu s tvou domovinou nezvládl.....,ale těch 5 busů....co tam jezdí za den
Tak to je ta ČSAutobusováDoprava národní podnik...
Houmr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 495
Registrován: 9-2005


Odesláno Pondělí, 10. prosince 2007 - 08:45:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak jsem se o víkendu vydal do vídeňského adventního chaosu a konečně se taky projel Houškovo starým Renaultem. Když to srovnám s Axerem, tak má sice velké , že "nevyrábí" infrahluk při nízkých a vonoběžných otáčkách, ale sezení pro dluohého člověka nic moc. Řekl bych, že v Axeru je víc místa pro nohy. A docela mě "dostalo" intimní zářivkové osvětlení svítící jen díky kapacitní vazbě - jedna strana trubce vždy úplně odpojená (evidentně Houškovo zlepšováček). Nicméně na jeho věk (někdo mě jistě doplní) působí stále docela luxusně.
 
Dále přikládám ještě foto Novotného Slovbusu, v našich krajinách málo zastoupeného.
,
 ,
 ,
 
Jinak co jsem od řidiče slyšel, tak rakušáci dělali na odstavém parkovišti "šťáru" a nevyhovujícím vozům brali SPZ. Je teda fakt, že ráno jsem viděl i cca deset sedmistovek, a večer za hodinu čekání v autobusovém chaosu na nábřeží ani jednu. Třeba to byla jen náhoda...
Renault Espace 1986 2,1TD a 1989 2,1TD
Martin240025
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 566
Registrován: 1-2006


Odesláno Pondělí, 10. prosince 2007 - 17:22:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

odkaz
tak podle BUSportálu se zkracuje "pecák", ted již jenom z Pardubic:-(
R_b
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1244
Registrován: 3-2005


Odesláno Pondělí, 10. prosince 2007 - 17:53:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak jsem se dnes na a.n. díval na vývěsku s dálkovými linkami a kromě toho, co jezdilo do teď se tam objevili tři nový dopravci. Student Agency už dlouho slibuje, teď že prý od 3.3.

Další je linka Praha - Český Krumlov, jedno kolo, ale jen květen - září. Dopravce A-Z bus, pro mě neznámý, ale koukal jsem, ža adresu má stejnou jako Kovařík

Třetí je jakýsi Petr Bílek. Linka se zajímavou trasou, a sice Praha - Orlík nad Vltavou - Bernartice - Milevsko - Tábor - Praha. Jsou tam dva páry sobotních spojů Praha - Bernartice (zase jen květen - září). Potom ale dva celoroční spoje, jeden v pátek vedený po celé výše uvedené trase (opravdu takhle okružně), ten druhý jede v neděli opačným směrem, ale v Táboře má 2h pauzu. Zajímavá linka, jsem zvědavý, jak dlouho vydrží.
Houmr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 497
Registrován: 9-2005


Odesláno Pondělí, 10. prosince 2007 - 20:44:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Když tam vidím to Milevsko, nemůže mě nenapadnout jakási zavedená firma s dlouholeto praxí... Nemá s ní ten Bílek něco společné?
Renault Espace 1986 2,1TD a 1989 2,1TD
Slim
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 195
Registrován: 2-2005


Odesláno Úterý, 11. prosince 2007 - 13:08:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pánové, Ty Vaše hádky mi připadají hodně dětinské...ale pro upřesnění úplně od základu - z Anonnay se jezdí na návěsu a ne po ose...A ještě k JPiribilovi ohledně toho poškození vozu trhlinou na boku - já sice nevím, o jakém busu je řeč, ale trhlina v bočním plátu od výřezu pro kolo je neklamnou známkou zlomeného rámu...
Busmaniac
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 412
Registrován: 1-2006


Odesláno Úterý, 11. prosince 2007 - 13:47:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nemusí to bejt úplně prasklej rám. Možná jen nějaká příčka na boku. Třeba u DPP je popraskených takhle hodně B931 a ty snad nevypravují vozy s popraskanýma rámama.
Moje nejloblíbenější autobusy jsou Karosy řady 700 a 900.
Karosa řady 700 forever!!!
Slim
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 196
Registrován: 2-2005


Odesláno Úterý, 11. prosince 2007 - 14:14:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dovolím si nesouhlasit...ten plech praskne (resp. vytáhnou se jako první šrouby z olištování nad kolem) v momentu, kdy se celá karosérie začne prohýbat v zatáčkách tam a zpět, to není záležitost příčky na boku, ale ohnutí celého autobusu....Nevím, jaké vozy vypravuje DPP, ale zkus se u takového busu opřít o zadní oblinu rozhoupat ho do strany, ve dvou lidech ho spolehlivě ohnete tak, že to i uvidíte...
M__r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2601
Registrován: 12-2004


Odesláno Úterý, 11. prosince 2007 - 15:40:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Slim: z Anonnay se jezdí na návěsu a ne po ose...
Pokud vím, tak kloubáky jezdily vždy po ose, protože sem jedou takřka kompletní - někde jsem viděl i fotky ještě City Busů na cestě do Mýta. Sóla jezdí na návěsu, protože to je v podstatě jen skelet s čely a nápravami. Navíc naše Euro IV Citelisy měly již při předání najeto 1200 km.
SOR BN 12 = parodie na městský nízkopodlažní autobus
Věřím své značce... Karosa
Slim
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 197
Registrován: 2-2005


Odesláno Úterý, 11. prosince 2007 - 15:48:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Aha, tak to jo, já jak nevím, o jakých busech je tady řeč, netušil jsem, že to je kloubák...
Jpribil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3103
Registrován: 5-2003


Odesláno Úterý, 11. prosince 2007 - 16:12:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Slim: Ty Vaše hádky mi připadají hodně dětinské - mě to taky tak přijde. Ale co dělat s lidma, kteří si neustále neodpouští osobní narážky, který tu nemají co dělat? To je pak jak s děckama na písku...

poškození vozu trhlinou na boku - příčina už je mi po sondování známa. Poškozen (korozí a ohnutím) je nosník zadní nápravy (levý), který způsobil ohnutí měchu a další drobnosti. Podle odborného odhadu je to opravitelné bez větších potíží, dokonce to nevyjde ani nějak draho (při použití repasovaných dílů). Jinak je rám bez dalšího poškození....
Už nikdy nebudu věřit člověku, který sám o sobě všem tvrdí, že je dobrotivý. Už nikdy se nenechám od "dobráka" napálit. Už nikdy....
M__r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2610
Registrován: 12-2004


Odesláno Úterý, 11. prosince 2007 - 23:41:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Slim: To je v pohodě .
SOR BN 12 = parodie na městský nízkopodlažní autobus
Věřím své značce... Karosa
Slim
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 199
Registrován: 2-2005


Odesláno Středa, 12. prosince 2007 - 10:12:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To JPribil: Těžko o tom takhle mluvit na dálku, když ten bus nevidím. Ale nosník zadní nápravy a ohnutí měchu, jak píšeš - to znamená propadlá plotna? To se sice vyvařit dá a relativně jednoduše, nicméně to, že k tomuhle došlo, znamená samo o sbě, že ten rám je už v pr.... a je otázkou týdnů a měsíců, kdy se to začne hroutit celé...Ale to platí obecně, k tomu konrkténímu busu opravdu těžko říct na dálku...
Jpribil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3107
Registrován: 5-2003


Odesláno Středa, 12. prosince 2007 - 10:33:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Slim: Já to taky ještě neviděl pořádně zblízka. Jestli bude poškozená i plotna, to netuším. Na výměnu je připraven pouze nosník.
Podle posledních zpráv je zbytek rámu netknutý (v rámci běžného opotřebení).
Ono mě je to víceméně jedno, já s tím jezdit nebudu. Bylo mi řečeno, že to cenu má opravit. Tak jen zajistím opravu a půjde do světa.
Meilem kdyžtak pošlu nějaké fotky.
Už nikdy nebudu věřit člověku, který sám o sobě všem tvrdí, že je dobrotivý. Už nikdy se nenechám od "dobráka" napálit. Už nikdy....
S215sl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 205
Registrován: 2-2007


Odesláno Středa, 12. prosince 2007 - 14:40:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ale tak praskliny bočního oplechování nad výřezem zadního i předního kola opravdu nemusí znamenat žadný prasklý rám. O tom svědčí hromadné reklamace DPP na auta B900 z let 2001 - 2006. Jsou to desítky a desítky aut. A žádnej prasklej rám nemají (s prasklejma nosníkama PP na 951 to nesouvisí.)
Je na to z Karosy vydaná TI na opravu a propláceli to.
Slim
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 200
Registrován: 2-2005


Odesláno Středa, 12. prosince 2007 - 14:58:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

U předního to určitě neznamená nic, u zadního pokud je to doprovázeno těmi vylezlými šrouby na olištování nad kolem, je to jednoznačné....
S215sl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 206
Registrován: 2-2007


Odesláno Středa, 12. prosince 2007 - 16:58:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak šrouby nevylezají, ale jinak to z 90% praská nad zadníma výřezama.
A to i u rok starejch aut.
Sipi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 61
Registrován: 5-2006
Odesláno Středa, 12. prosince 2007 - 23:02:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak dneska se nedařilo Kovaříkově neoplanu na lince 133 106 4 Z Českého Krumlova do Prahy. Nejdřív jsme si s expresním busem postáli půl hodiny v kolonách v totálně zacpaných Budějovicích, ve snaze dohnat ono zpoždění to řidič poněkud přehnal a asi 30km před Prahou začly smrdět spálené obě zadní pneu, ke smradu se postupně přidával i kouř. Spálené pneu dost znemožňovaly další jízdu, řidič však Na Knížecí chtěl dojet za každou cenu. Takže poslední kilometr jsme se kodrcali asi 20/km rychlostí za hrozného smradu spálenejch pneumatik a za občasného troubení kolem jedoucích aut, kteří upozorňovaly na mohutnej kouř vycházející z našich pneumatik (můžu říct že smrdím ještě teď, vystoupil jsem skoro před třema hodinama). Musí se však nechat, že i přesto zvládl řidič cestu ČB - Praha pod 2 hodiny
Martin240025
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 575
Registrován: 1-2006


Odesláno Středa, 12. prosince 2007 - 23:05:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nejezdil k nám kdisi Connex s Karosou GT11 ? A nebo HD 12? Myslím do Prahy, ale je to docela dávno, cca 4 - 5 let ... výdával jsem tenhle autobus, byla to u nás nevídaná karosa a měla zadní malá dveře... a nápis "turbo" - máte někdo fotky?:-) Budu rád, když je zveřejníte :-)
Martin240025
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 576
Registrován: 1-2006


Odesláno Středa, 12. prosince 2007 - 23:07:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sipi :
s jakým autobusem.. s ISUZU ??
A pod 2 hodiny?? nejrychleji má jezdit snad 2:10...
M__r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2614
Registrován: 12-2004


Odesláno Středa, 12. prosince 2007 - 23:14:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin240025 : S GT11 sem jezdil tuším ČSAD Praha Vršovice - nyní Connex.
SOR BN 12 = parodie na městský nízkopodlažní autobus
Věřím své značce... Karosa
Sipi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 62
Registrován: 5-2006
Odesláno Středa, 12. prosince 2007 - 23:49:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin240025 : byl to ten velkej zelenej Neoplan, číslo nebo označení nevim. u tohoto spoje má garantovanou jízdní dobu 2:05.
Sipi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 63
Registrován: 5-2006
Odesláno Středa, 12. prosince 2007 - 23:54:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak je to tento bus u kterého dnes spálil pneu
 

Jinak ještě má DAF a to je snad ještě horší šrot...
R_b
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1246
Registrován: 3-2005


Odesláno Čtvrtek, 13. prosince 2007 - 07:55:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

GT11 jezdila i po převzetí Vršovic Connexem. Přelakovali ji pak do svých barev.

Jinak jsem se dnes cca kolem 7:00 vyskytl u Kovosvitu a k mému překvapení tam stály dvě Karosy, obě jako linka 51. Tak jsem mrknul na jízdní řád, jestli nepřidaly spoje, ale vypadá to pořád jen na jedno pořadí. Tak mě jedině napadá, že ve špičkách zařazují posilu a možná tedy jezdí "scepka"
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 37941
Registrován: 4-2003


Odesláno Čtvrtek, 13. prosince 2007 - 13:30:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin240035:
Pod dvě hodiny se to zajet v klidu dá, ale má-li se jednat o bezpečnou a plynulou jízdu, nesmí být provoz silný.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Martin240025
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 577
Registrován: 1-2006


Odesláno Čtvrtek, 13. prosince 2007 - 18:05:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jé, zelenej Neoplán... suprový vozítko... snad ho dá Kovařík dokupy...
pod 2 hodiny jsme to dali s Ramvejem, stříbrnou BOVOU... ale to nebyl linkáč...
Dlouho sem neviděl Kovaříkův DAF... jezdí s ním ještě ?
M__r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2617
Registrován: 12-2004


Odesláno Čtvrtek, 13. prosince 2007 - 18:24:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin240025: Jé, zelenej Neoplán... suprový vozítko...
No každej má svůj pohled, ale já bych do tohoto, ani do toho vrakoidního DAFu nevlez ani kdyby to měl bejt poslední evakuační bus po výbuchu Temelína... Jsou to šílený vraky už na pohled.
SOR BN 12 = parodie na městský nízkopodlažní autobus
Věřím své značce... Karosa
Martin240025
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 579
Registrován: 1-2006


Odesláno Čtvrtek, 13. prosince 2007 - 20:35:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

M_r: já sem s tim kolikrát jel ČK - ČB a oproti těm Karosám je to snad v pohodě :-) Rozhodně mnohem lepší, kort v létě než MAN SL 223/222/283/SG313 s hroznejma sedačkama:-( a bez klimatizace
A nejede to 45 min, ale 30, a člověk si občas popovídá s cizincema (ale poslední rok je to o ničem, protože říkaj všichni prakticky to samí ) A při porovnání s FEDOSem je to taky lepší :-), nemluvě o ŘEZNÍČKOVY
RV
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.239.235.61
Odesláno Čtvrtek, 13. prosince 2007 - 21:05:58   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fotografie GT11 Connexu Praha je zde.
Martin240025
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 580
Registrován: 1-2006


Odesláno Čtvrtek, 13. prosince 2007 - 22:18:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

RV: jé, to je on
btw, mylsíte, že je to pohodlnější než ten SOR C12, co to ted jezdí?
Erťak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 323
Registrován: 2-2007


Odesláno Čtvrtek, 13. prosince 2007 - 22:58:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Neoplán jen kompresor. DAF jezdí denně v provozu-velmi spolehlívý vůz.
Dík za foto GT, hned to vytisknu řidiči co s ním kupu let jezdil pak dostal axera a GT prodali, stale naněj vzpomíná.Kdyby bylo eště nějaké foto sem snim.
AP-76-88 BEST OF RTO
R_b
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1247
Registrován: 3-2005


Odesláno Pátek, 14. prosince 2007 - 10:23:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hlásím další nové Intouro ČSAD JH - 3C7 9255. Na lince do Prahy se pěkně roztahují. Kampak se poděla stará Intoura?


A ještě jednou ICOM. Hádejte, co dnes spřijelo na "dálkové" lince 350420 Pelhřimov - Tábor - Plzeň
.
.
.
chvilka napětí
.
.
.
MERCEDES O815
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7765
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 14. prosince 2007 - 14:23:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Intouro 3C7 9256 už máte? Včera na 340670 JH - ČB

 

A ten Kovaříkův DAF je tohle?

 

To jsem fotil ve středu v 13:23 na spoji do Prahy. Po vyfocení ke mě přistoupil pán v obleku a začal mi vysvětlovat, že se tam nesmí fotit a že je to na dveřích. Ach jo.

No... A když jsem fotil na tom parkovišti dole vedle nádraží, přijde ke mě nějaký starší pán v modrém svetru, bůhví kdo to byl: "Co tady děláte?" "Fotím si autobusy." "Cože?" "Fotím si autobusy." "Cožééééééé???" "Fotím si autobusy." "Ale tady je autobusové parkoviště." "No to jsem poznal sám, podle toho, že tu parkují autobusy." "Ale tady se nesmí fotit." "A kde je to napsáno?" "Já na vás zavolám policii!" "Zavolejte." Poté páno odešel a už jsem nepotkal ani jeho, ani policii...
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Erťak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 324
Registrován: 2-2007


Odesláno Pátek, 14. prosince 2007 - 15:30:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co že ts fotil autobusy!! To sis dovolil dos chlapče.
AP-76-88 BEST OF RTO
Martin240025
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 581
Registrován: 1-2006


Odesláno Pátek, 14. prosince 2007 - 15:31:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin_j : to je on ten DAF :-) Ten je výbornej zvláště v létě, jelikož má hooodně tmavý skla...
Dneska sem se válel v Neoplanu... jel na stejném spoji a Kovařík mě potěšil, že zajíždí zase na špičááák :-)
To Inotouro jsem taky potkal, bohužel bez fotáku..
co zavést na AN cedulku "FOCENÍ AUTOBUSŮ POVOLENO ?
JÁ jsem tam taky jednou fotil, ale to byl srpen 6:30 ráno a žádné problémy jsem neměl, když jsem pánovi v obleku vysvětlil, že tu fotim jenom autobusy :-)
R_b
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1248
Registrován: 3-2005


Odesláno Pátek, 14. prosince 2007 - 16:26:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jelikož má hooodně tmavý skla...

Až moc, vždyť přes ně skoro není vidět
Jpribil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3111
Registrován: 5-2003


Odesláno Pátek, 14. prosince 2007 - 21:41:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fuj, běžte s těma tureckýma pomstama někam. Já dneska cestou do Prahy potkal asi tři nový, z toho dvě asi z JH a ani u jednoho jsem si nenapsal RZ...

Martin_j: Tos měl docela smůlu... Mě tam napomenuli jen dvakrát hned zpočátku provozu AN. Od té doby vůbec. Pravdou je, že tam zavítám minimálně, protože busy se odstavují jinde..
P.S. co myslíš tím parkovištěm vedle nádraží?

No pořád se tu zmiňují nové vozy Comettu, tak já pro změnu přidám vyřazené.
Comett opustil vůz B732 TAA 08-48, což byla jednu dobu vlajková loď MHD Tábor (reklama na CK Comett). Vyřazení tohoto vozu mě docela mrzí, vypadal moc pěkně a čekal jsem, že dříve odejdou spíš TAA 01-10, negenerálkovaná TAA 14-72 nebo "pražák".. Co se dá dělat.
Společně s ním skončila i C734 TA 84-56.
Už nikdy nebudu věřit člověku, který sám o sobě všem tvrdí, že je dobrotivý. Už nikdy se nenechám od "dobráka" napálit. Už nikdy....
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7768
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 14. prosince 2007 - 22:49:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Parkovištěm vedle nádraží myslím tohle:

 
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Jpribil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3113
Registrován: 5-2003


Odesláno Pátek, 14. prosince 2007 - 23:02:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin_j: Jo táák. Sem si říkal, kde by tu bylo jiný parkoviště. Bývalé PAN, dnes OP.
No tady je to složitější, jedná se asi stále o pozemek ČD, tzn. že tam by možná mohly být problémy. Nevím jak vstup, ale vjezd tam je bez povolení zakázán.
Každopádně se tam vyskytnu cca 3-4 týdně a ještě jsem tam neměl jediný problém.
Naopak, celkem dobře se tam dá pokecat s řidiči, pokud jsou zrovna ve voze a mají náladu.
Asi si holt byl něčím nápadný..
Už nikdy nebudu věřit člověku, který sám o sobě všem tvrdí, že je dobrotivý. Už nikdy se nenechám od "dobráka" napálit. Už nikdy....
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7769
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 15. prosince 2007 - 01:13:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já jsem tam vstupoval tak, že jsem přijel vlakem, vylezl z nádraží a vydal se směrem doleva. Tam byl nějaký přechod a za ním průchod a za ním po levé straně baráček a přede mnou autobusy. O zákazu vstupu, fotografování a o soukromém pozemku ani slovo. Vstupoval jsem tam s využitím dolních končetin, takže na to se povolení nepotřebuje a nápadný jsem byl jedině tím, že jsem měl na sobě modrou dopravně podnikovou bundu s červeným polokoněm na rukávu, kterýžto dopravce nemá zcela určitě povolení k vjezdu

Jo, a protože jsem pak z ČB jel domů do Plzně, a to asi po 5 týdnech, měl jsem na rameni velkou tašku, takže si ten pán nejspíš myslel, že v ní mám nějaký ukradený autobus
Nedělejte si se životem starosti - stejně z něho nevyváznete živí.
Kebule
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 87
Registrován: 8-2006


Odesláno Sobota, 15. prosince 2007 - 09:04:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

pohled do minulosti....
 
a toto vozítko jezdilo Temelín
 
 
Mirbusak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 751
Registrován: 5-2005


Odesláno Sobota, 15. prosince 2007 - 10:54:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Keby: tu Karosu pamatuji, jako malej klučík:-), jeěte tui jezdila(mimo jiné) jedna oranžová s PV SPZ.
Martin_j: ano tomu nejmenovanýmu podniku jsem povolení určitě nevydával,tím to bude
Tak to je ta ČSAutobusováDoprava národní podnik...
Kebule
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 88
Registrován: 8-2006


Odesláno Sobota, 15. prosince 2007 - 11:34:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mirbusak: No já si ještě vzpomínám na 736 docela ve slušnym stavu, myslím že měla na sobě něaký mix pruhů a co si ještě pamatuji tak měla bílé disky. Stávala v Písecký ulici, jak občas parkuje i Mála. Foto bohužel nemám
Mirbusak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 753
Registrován: 5-2005


Odesláno Sobota, 15. prosince 2007 - 11:38:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To mám za barákem, máš pravdu, jo to jsem taky ještě nevlastnil fotak
Tak to je ta ČSAutobusováDoprava národní podnik...
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3706
Registrován: 3-2005


Odesláno Sobota, 15. prosince 2007 - 12:00:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad.Mirbusak: Máš něco bližšího k té s PV značkou? Díky.
ICQ 202376673
Mirbusak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 754
Registrován: 5-2005


Odesláno Sobota, 15. prosince 2007 - 12:19:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nemám, akorát si pamatuji, že s ní jezdil tlustý starší pán.A ještě tak moc jsem se o "cizí" nezajímal
Tak to je ta ČSAutobusováDoprava národní podnik...
Kosťa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 126
Registrován: 8-2006


Odesláno Sobota, 15. prosince 2007 - 13:55:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dopoledne jsem fotil v Táboře na nádraží, kupodivu ke mě žádný pán v černém obleku nepřišel a nic mi nezakázal.

 
KAROSA - Správný směr.
Martin240025
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 582
Registrován: 1-2006


Odesláno Sobota, 15. prosince 2007 - 14:17:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pamatujete na bíložlutou karosu, model asi 734 - žlutý spodek - stávala na Vltavě - u Výměníku (MHD 8,17..) A měla cedulku " přeprava dětí" - v roce +- 1997 jsme s ní jeli ze školy v přírodě...
Martin_j : kam jel ten Mercedes?:-)

hoooodně jednoduchá hádanka: kde to je ?:-)
 
Martin240025
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 583
Registrován: 1-2006


Odesláno Sobota, 15. prosince 2007 - 14:21:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

pro zájemce o SPZ:
z leva: CE 45(6)- 82
TA 92 - 88
1C5 6490
tu C734 bohužel nepřečtu (špatná kvalita), ale znalci si určitě vzpomenou :-)
Vencabocku
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2080
Registrován: 5-2002
Odesláno Sobota, 15. prosince 2007 - 16:22:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jestli dobře vidím, tak CBA 04-50
Busmaniac
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 419
Registrován: 1-2006


Odesláno Sobota, 15. prosince 2007 - 17:06:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No místo poznávám. Je to Autobusové nádraží Bechyni. Byl jsem tam v létě a krom táborské C734 ta byla naprosto stejná sestava. Přidávám fotku z trošku jiného úhlu . Vzadu je taky jeden vůz co tam moc k vidění nebývá.
 
Moje nejloblíbenější autobusy jsou Karosy řady 700 a 900.
Karosa řady 700 forever!!!
Martin240025
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 584
Registrován: 1-2006


Odesláno Sobota, 15. prosince 2007 - 17:13:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jj, je to v Bechyni. O víkendech tam stojí pravidelně Kloub rodu kočkovitého, čeledi Lvové :-)
A ten bus sem tam snad ještě neviděl...
Kebule
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 90
Registrován: 8-2006


Odesláno Sobota, 15. prosince 2007 - 17:49:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mirbusak:No já to mam 100m.Ta 736 byla pak někde na prodej. Je opravdu škoda, že tyto doby minulé jsou dochované pouze ve vzpomínkách, nikoli ve fotografiích....
Mirbusak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 755
Registrován: 5-2005


Odesláno Neděle, 16. prosince 2007 - 18:27:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zdravím,
mám jednu prosbu, mohli byste mi na mail poslat nějaké fotky CE 36-01, bude to jen pro řidiče, chce fotky, než ten bus.Díky moc
Tak to je ta ČSAutobusováDoprava národní podnik...
Martin240025
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 589
Registrován: 1-2006


Odesláno Neděle, 16. prosince 2007 - 19:49:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mirbusak: nevis, kdy ten bus profrci Majem? Tam casto zajizdi LC, - temelinsky.. pokud to bude k tomu, tak jí cvaknu :-)
Mirbusak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 756
Registrován: 5-2005


Odesláno Neděle, 16. prosince 2007 - 19:51:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martine, ten bus je ted momentálně jako záložní v TS.Jinak jezdil na Novohradsku.sem tam byl v ČB.
Tak to je ta ČSAutobusováDoprava národní podnik...
R_b
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1250
Registrován: 3-2005


Odesláno Neděle, 16. prosince 2007 - 20:33:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já si opět trochu zatapetuju

Nejprve si dáme onu GT11
 

Potom něco, co si už nevyfotíme
 

A když Axer, tak ještě dva pohromadě
 

Pak něco modrobílého pruhatého na neobvyklém místě (kdo pozná kde? )
 

Citelis 2C1 1034 v novém kabátku
 
 

A teď jedna objížďka v Sezimově Ústí I. - od 27.11. do 8.12. překopaná ulice E. Beneše, objízdná trasa ulicemi Palackého a B. Němcové
 
 
 
 
 
 

Stál tam tak osamocený, tak jsem si ho i s mostem, který už to má "za pár"
 

Tady ty dva se tam taky tak sjeli, že to nešlo nevyfotit (a ta TAA 46-80 v bílé po opravě tady taky asi ještě nebyla)
 

Dilema šotoušovo, aneb který z nich je nejlepší
 

A nakonec všechny tři nové SORy pohromadě
 
 
 
 
 

Jinak linka 16 přes vnitřní část Sezimova Ústí II. se zdá se chytla víc než dobře, včera vyšel v táborské mutaci Jihočeských listů článek, kde byly citovány názory cestujících i Comettu a z nich vyplynulo, že nová trasa předčila očekávání.

Té TAA 08-48 je škoda, oproti třeba TAA 01-10 vypadalo o dost lépe. Měla pěkně udělaný vnitřek, celý do firemní oranžové a dobré sedáky, takové pevné, dobře se na nich sedělo. No nic, dřív nebo později by na ní stejně došlo...

P.S.: Je tady fotič, který včera ráno kolem sedmé na táborském autobusáku oslňoval bleskem řidiče strakonického Arese směřujícího na Brno

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace