K-report
 

Archiv do 23.ledna 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » GVD připravovaný » Staré archivy » Archiv do 23.ledna 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
čelakovičan
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 155
Registrován: 8-2006
Odesláno Neděle, 07. ledna 2007 - 10:14:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Plánuje se v příštím GVD návrat R 352/3 na Plzeň? Nebo bude dál jezdit přes Děčín?
Semolina
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 631
Registrován: 2-2006
Odesláno Neděle, 07. ledna 2007 - 10:24:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Řekl bych, že ne, protože budou stále probíhat stavební práce mezi Plzní a Chebem. Směrovat po jednokolejné (rekonstruované) trati mezinárodní rychlík, by asi nebylo to nejlepší.
Před rokem se tady naznačovalo, že by mohla Praha jezdit až do Gdaňsku, už se něco nastínilo?
Ostrava - Karolina; budoucí nová ostravská čtvrť.
www.ostravaci.cz, fotografie Ostravy.
čelakovičan
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 156
Registrován: 8-2006
Odesláno Neděle, 07. ledna 2007 - 12:38:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A co takhle R 352/3 v trase Pha - ÚL - Most - KV - Cheb - Německo? A u té Prahy bych to viděl spíš na přímé vozy a asi jenom v létě. Něco jako kdysi Bohemia. Ta jezdila do Varšavy a v létě měla lehátka do Gdyně (Gdaňsk?).
T 679.1
Neregistrovaný host
Odeslán z: 212.47.17.146
Odesláno Pátek, 12. ledna 2007 - 08:36:04   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak jsem viděl ve zprávách, že trať Vsetín- Velké Karlovice je ve velkém ohrožení neboť drzost autobusových dopravců nezná mezí a zase se ukázalo, že autobusová doprava je víceméně konkurencí dopravě železniční a né její doplněk, jak by to mělo být. ČSAD Vsetín nabídlo totiž kraji, že by rádo nahradilo právě na této trati vlaky a požadovalo méně peněz. S dovětkem, vlastně výhružkou, že pokud se tak nestane, bude muset propouštět a zvednout jízdné. Jak podobné s nedávnou kauzou mýtného a výhružkami Jančury...Jejich návrh zněl, že zatímco ČD jezdí ročně za 12mil Kč, oni by jezdily za 2mil Kč, ale požadovaly by 5mil Kč, aby se takříkajíc zahojily. Zatím na to starostové naštěstí neslyší, ale jak dlouho? Jest-li ale projde tento případ, může spusti lavinu...
Chyba je ale taky někde jinde, jak je možné, že oni by jezdily za 2mil Kč a dráhy za 12mil Kč? Tak velký rozdíl v nákladech Karosa*810 není. Jest-li to nebyl tedy jen nějaký kec a nadhodnocená/podhodnocená čísla.
Ondřej_wagner
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 303
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 12. ledna 2007 - 08:44:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Osobně se domnívám, že se trasa rychlíku 352/353 asi nezmění, protože podle mého názoru Němci nemají zájem provozovat rychlíky na neelektrizované trati Cheb - Norimberk. Jenom by mne zajímalo, kolik lidí pojede z Prahy do Mnichova lůžkovým vozem přes Dráždany, když je cesta přes Řezno mnohem kratší nehledě na dobré dálniční spojení mezi Prahou a Mnichovem. Takže se domnívám, že od nového jízdního řádu pravděpodobně nepojede přímý lůžkový vůz mezi Prahou a Mnichovem.
čelakovičan
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 160
Registrován: 8-2006
Odesláno Pátek, 12. ledna 2007 - 16:15:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A vést ten R z Plzně na Domažlice je hloupost? Toto ale za předpokladu,že se bude pracovat v úseku Plzeň - Cheb. Jinak,pokud to zůstane přes Děčín, tak stavět jen Ústí a Děčín. A ranní spoj ať přijíždí o hodinu dříve. (7.41,7.55hod.) Ať je to i jako přípoj na Smetanu i Košičan.
čelakovičan
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 161
Registrován: 8-2006
Odesláno Neděle, 14. ledna 2007 - 09:56:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Trochu předčasné téma, ale - plánuje se po zprovoznění Nového Spojení zajíždění EC vlaků od Děčína z Holešovic na hl.n.? Nebo bude i pak Hungaria, Vindobona a další jezdit z Holešovic přímo na Libeň?
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 29381
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 14. ledna 2007 - 11:40:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pokud to nebude tahat 380 z Německa až dolů, tak bych to spíš viděl na svižnou úvrať na hlavním.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Kladeňák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 29
Registrován: 12-2006
Odesláno Neděle, 14. ledna 2007 - 12:02:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Snad bude jedna 380 tahat Dresen-Praha a druhá Praha-Břeclav(a to úvratí přes Hl.n.). 371 nejsou moc velcí tahouni a než se rozjedou na 160,tak už zase musej brzdit.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 29385
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 14. ledna 2007 - 12:11:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

I to je možné, ty 380 budou potřeba i na Budějce a časem i Plzeň. Nicméně EC na Blavu by možná ještě pár let 350 zvládaly (380 by až do Maďarska stejně těžko jela...) a do Vídně klidně Taurus, třeba střídavě s 380, aby to nějak rozumně vyšlo.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Zzz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 672
Registrován: 12-2004
Odesláno Neděle, 14. ledna 2007 - 13:07:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

http://www.osz.org/index.php?option=com_content&task=view&id=738&Itemid=9
čelakovičan
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 162
Registrován: 8-2006
Odesláno Neděle, 14. ledna 2007 - 13:58:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nechci Vám brát iluze, ale Taurus ani ř.380 nemají razítko DÚ,takže bych s nima moc nepočítal.A obzvláště po "kauze" s ř.189 bude zajímavé sledovat rychlost schvalování různých loko...
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 29392
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 14. ledna 2007 - 14:02:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Všechno bude. :-O
Samozřejmě, po dostavbě NS to opravdu bude spíš stále 371/350, takže pokud budou na hlavním volný hrany, lze očekávat, že tam EC zajíždět budou.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Denny_hozman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 18
Registrován: 8-2006
Odesláno Neděle, 14. ledna 2007 - 14:20:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

čelakovičan : A co Vám vadí na zastávkách v Roudnici a Lovosicích ? Spíš by měly být obyčejné vozy na ranním Keplerovi do Prahy i na tom večer z Prahy. Pak je půlka vlaku pro dálkové spojení CNL a druhá půlka jako rychlý rychlík. Nevšiml jsem si, že by cestující z lůžkových a lehátkových vozů nadávali, že byly v Děčíně připojeny nemístenkové vozy a stavělo se i v Lovo a Roudnici, a že by se kvůli 6 minutám navíc (2+2 zastávky, 2 kvůli v 160 na 140) vzdali jízdy. Další věc je, že u tohoto vlaku naprosto není hotový tarif, aby ty zastávky v Roudnici a Lovosicích měly smysl.Místo povinných místenek bych zavedl příplatek na EN s tím, že s KMB by se neplatil nebo něco podobného, ale ne ten paskvil, že v jednom směru platíte normální rhlík a v druhém místenku za 86 Kč.
čelakovičan
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 163
Registrován: 8-2006
Odesláno Neděle, 14. ledna 2007 - 17:19:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A proč by měl mezinárodní EN vlak suplovat vnitrostátní R? Navíc v kontextu s tím, že vnitrostátní R do Chebu staví až v Ústí? Ono stačí už to,že dříve měl ten R odjezd ve 21.46 (ano,jelo to přes Plzeň) a nyní to odjíždí už ve 20.06hod. Jinak,s místenkami (a tarifem obecně) souhlas.
Chomutovák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 750
Registrován: 5-2002
Odesláno Neděle, 14. ledna 2007 - 21:44:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Čelakovičan: Pokud už ten rychlík staví v Roudnici a Lovosicích (je otázka, kolik nočních cestujících do Německa se najde v Lovosicích a Roudnici, ale nějací možná ano), pak by měl být určen i pro "běžné" cestující do těchto měst. Samozřejmě tak, aby neznekulturňovaly cestu pro ty dálkové, tj. měly by mít vlastní vyhrazený vagón (vagóny) a být důsledně odloučeni zejména od ubytovacích vozů (aby se nekradlo). Je ale chyba, když vlak jede a cestující ho nemůžou využít, zejména v době večerní a noční, kdy nic moc jiného nejede.
Vnitrostátní rychlíky Praha-Ústí-Cheb jsou něco úplně jiného, ty jsou určené pro rychlou dopravu do Podkrušnohoří(že si ČD vyhánějí část potenciálních cestujících tarifem je jiná věc), cestující z Roudnice, Lovosic a Kralup mají dost jiných vlaků. Ne tak ale večer a proto je dobře, když mohou využít i to EN. Nesmylná místenka za 86 je ale opět spolehlivě vyžene.
Lokom
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 381
Registrován: 9-2003
Odesláno Neděle, 14. ledna 2007 - 22:50:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Zzz:

hold, současný obrázek, je naprosto jasný, že na 012 kvůli tomu nepadne ani hlava, vždyť jsou přeci parta, ne?
Mallard
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 375
Registrován: 5-2006


Odesláno Neděle, 14. ledna 2007 - 23:13:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Zzz: Nevím,proč z toho dělá František Adolf,místopředseda ZO OSŽ Tanvald,takovou kovbojku.Do Heršpic přijížděly soupravy x43 několik hodin před zahájením nového GVD a poznání řady mělo jen několik strojvedoucích.
Lokom
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 383
Registrován: 9-2003
Odesláno Úterý, 16. ledna 2007 - 19:17:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Mallard: mno, jestli si četl celý článek, tak se tam nepíše jen o poznání, ale i o situacích, kdy to bude dělat problémy s odpovědí: o to se nestarejte ... myslím, že to hovoří za vše
Mallard
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 385
Registrován: 5-2006


Odesláno Úterý, 16. ledna 2007 - 19:54:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Lokom: A co jsi myslel,že bylo u nás?Ukázali ti jak se s tím jezdí,dali stručný popis a jeď.Ono to nějak dopadne.A zácvik na 854 to stejné v bleděmodrým.
Lokom
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 386
Registrován: 9-2003
Odesláno Středa, 17. ledna 2007 - 20:50:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

poznanim sem mel na mysli zacvik. ostatne mi slo ale o to rozvesovani vozidel v tanvalde napr ...
Bugear
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 243
Registrován: 8-2005


Odesláno Středa, 17. ledna 2007 - 21:42:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jak jste se na ten článek dostali? Mi to hlásí propadlou doménu.
810: lepší udržovaná koženka než neudržovaná plyš.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 29478
Registrován: 4-2003


Odesláno Středa, 17. ledna 2007 - 21:53:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mně už to též nefachá... :-(
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Mallard
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 388
Registrován: 5-2006


Odesláno Středa, 17. ledna 2007 - 22:55:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co se divíš. Jardovi už asi elektrárna tolik nevynáší,tak nebylo na zaplacení dalšího období.
Zelená
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1038
Registrován: 3-2005


Odesláno Neděle, 21. ledna 2007 - 15:49:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

T679.1 - k otázce tratě VS - Velké Karlovice. Skutečně náklady na 810 a bus nejsou moc rozdílné. Problém je v tom, že vlak platí státu poplatek za použití SŽDC. Autobus ne, pokud by se mýtné na autobusy rozšířilo i na cesty 1.tř. mimo dálnic, velice by to pomohlo. Pak už by ty rozdíly takové nebyly. Tato trať odveze hodně cestujících, v X z venkova do Vsetína do práce, škol, na nákupy, o víkendu zase opačně rekreanty do Beskyd. Vlak vyjde i pro cestující levněji - pracující a školáci mají časové jízdenky, kdo jde do VS vyřizovat, koupí si zpáteční. Rovněž pro turisty je výhodná zpáteční, i když třeba tam jede do Karlovic a zpět jen z Karolinky, takže zlodějské jízdné (které nemůže konkurovat busu) tady nemá moc veké uplatnění. Cestující z Ostravy nebo Olomouce už mohou využít KMB, a třeba z Prahy je rozdíl mezi jízdnýn do VS nebo Karlovic zanedbatelný. Tak takhle to vyjde mnohem levněji než by se muselo ve VS přestupovat na ten jejich slavný bus. Navíc pětivozová souprava ve špičce uveze tolik cestujících jak cca 7 busů. A s vyjímkou osad Leskové, Podťaté a Vranča jsou nádraží dobře situovány v centru obcí a do zapadlých údolí (Černé, Dinotice, Lušová, Stanovnica) jezdí jen minimum spojů a o víkendu vůbec ne. Takže ze strany ČSAD jsou to jen kecy. Jedna rozumná věc byla např. posila vlaků na rameni VS - Halenkov, kde je vyší frekvence, cestující postupně vystupují a tak do Karlovic už není třeba hnát celou soupravu, ale jen 810 s max. 2 přívěšáky. Málokterá lokálka doveze cestující tak šikovně do středu obce, jak tato v údolí Horní Bečvy a tak doufejme, že vydrží. A časově také není rozdíl proti busu.
2801 vrať se Chybíš mi
Richard
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 297
Registrován: 5-2006


Odesláno Neděle, 21. ledna 2007 - 19:05:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zelená : K tomu není co dodat, naprostý souhlas
Čd4ever
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 44
Registrován: 10-2006


Odesláno Neděle, 21. ledna 2007 - 21:38:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

DO PEKEL S ČSAD... DO PEKEL S AUTOHNUSY........ PRYČ S TÍM HUMUSEM.............. !!!!!!!!!! ČESKÉ DRÁHY NAVŽDY!!!!!!!
Karfík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 14
Registrován: 12-2006
Odesláno Neděle, 21. ledna 2007 - 21:58:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Už jedém!
Zavolejte Chocholouška, má tu práci!
Zapa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1273
Registrován: 10-2003


Odesláno Pondělí, 22. ledna 2007 - 13:37:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Čd4ever: A tam kam nevedou koleje, si milí cestujíci polibte , že?
Pořád jsem ještě na vážkách, jestli si z toho tady děláš srandu, a nebo je to opravdu takové postižení. Fakt nevím.
...za všechny svoje činy veliký, někdy budem asi hrozně pykat...
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3130
Registrován: 8-2003
Odesláno Pondělí, 22. ledna 2007 - 14:07:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

380 by až do Maďarska stejně těžko jela...

Proč?
Jsem Helenkofil a nestydím se za to!
Zzz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 679
Registrován: 12-2004
Odesláno Pondělí, 22. ledna 2007 - 16:47:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vsetín -VK je opravdu dobře využitá lokálka,líp využitou v ČR snad ani neznám.
Ovšem,že by bylo nějaký spoj třeba nahrazovat 7 autobusy je nesmysl.
Je to tam na 1-2 busy,u školních spojů 3,ale né v celé délce.
Problém ve velkém rozdílu v cenách o kterých mluvil ředitel ČSAD Vsetín možná bude taky v tom,kolik uvidí KU jako objednavatel z tržeb ČD na téhle trati?
Je velice pravděpodobné že nic,a ČD si nasadily "pro sebe přijatelnou cenu",na kterou byl kraj ještě ochoten přistoupit.

Pokud by chtěl začít do Karlovic jezdit"nějaký Viamont",věřím tomu,že bude ČD stačit najednou o dost menší částka a budou se tím ohánět,jak jsou levní a díky regiošuku úžasně moderní,rychlý a pohodlní.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 29701
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 22. ledna 2007 - 17:05:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Samozřejmě. Podobně jako by velmi pravděpodobně asi i Viamont do Kraslic najednou začal jezdit levněji, kdyby tam chtěl někdo jiný...
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Zelená
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1041
Registrován: 3-2005


Odesláno Pondělí, 22. ledna 2007 - 17:21:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bkp - 380, to bylo asi myšleno tak, že by byl nevyužit její třetí proudový systém (15000 V,16 Hz) a protože jich asi bude málo, byl by to asi luxus.
Něco jako kdybychom 350 nebo 363 poslali třeba na trať Praha - HK kde by také její universálnost nebyla moc využita
2801 vrať se Chybíš mi
Zzz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 680
Registrován: 12-2004
Odesláno Pondělí, 22. ledna 2007 - 17:30:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MZ:Je to možný, ale nevím za kolik jezdí.
Já narážel na těch 12mil ztráty za rok,jestli to není na tak využívanou trať trochu moc
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 29711
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 22. ledna 2007 - 17:49:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zzz:
Na kraslický dle ČTK jezdí Viamont za 92,55 Kč/km. Na 149 ale pouze za 64,63 Kč/km.
(ČD tam jezdí za 62,26 Kč/km, na ašské a lubské za 50 Kč/km.)
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 29712
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 22. ledna 2007 - 17:58:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zelená, Bkp:
O (ne)využití všech třech systémů ani tak nejde, to ať se třeba vyřádí na trase z Lince přes ČB do Phy a třeba dál do Drážďan, když bude o takový vlak zájem, tam budou napájecí systém měnit dokonce třikrát.

Spíš jde o využití výkonu a maximální rychlosti, kterou budou tyto stroje disponovat.
Ale pokud v té době již budou moci po naší síti jezdit Taurusy nebo jiné stroje srovnatelné s řadou 380, tak klidně ať si jezdí 380 z Hamburku přes Prahu a Vídeň až do Neapole, když to někomu udělá dobře a vyjdou použitelné oběhy. :-)
Dokud sem ale mohou tak akorát 350, tak moc 380 na „vejlety” asi nezbude.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Čd4ever
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 45
Registrován: 10-2006


Odesláno Pondělí, 22. ledna 2007 - 20:37:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ZAPA: Jo..... Kam nevedou koleje zásadně pěšky.... Nikdy bych se neponížil cestovat dopravou otroků. Do pekel s cestujícími ČSAD.... do pekel s nima......... Všichni se budou smažit v pekle MUHEHEHEHEHEHEHJE A o nějakejch SA (Stupidních Autohnusech) nemluvě........... Jen a pouze ČD (Čistá Dokonalost) a jejich zákazníci přežijou poslední soud nad lidstvem znečištěným gumokolismem.........
Čd4ever
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 46
Registrován: 10-2006


Odesláno Pondělí, 22. ledna 2007 - 20:39:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pepa_kox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 838
Registrován: 9-2005


Odesláno Pondělí, 22. ledna 2007 - 21:01:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ČD4ever: Spletl sis diskuzi, Vtipy jsou až úplně dole...
ICQ 222-667-615
Možná přijede i brejlovec...
Motorové vozy řad 830/1 vám z Tlumačova přejí šťastný Nový rok a ať je lepší než ten jejich poslední...
Shane
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 15
Registrován: 12-2006
Odesláno Pondělí, 22. ledna 2007 - 21:26:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

no do pr**** cd4ever je i na k-rep?tak to se nasmějem mám rád vlaky ale toto je extrém
mám dotaz.kdy a kolik je plánovaných změn jízdního řádu?viděl sem spoustu čísel.
babilon
Neregistrovaný host
Odeslán z: 84.244.119.216
Odesláno Pondělí, 22. ledna 2007 - 23:01:50   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Je to uvedeno na straně 1 knižního jízdního řádu - předpokládají se dvě změny, 4.3. a 10.6. Je to každý rok stejné. (Kdybyste nemohl najít stranu 1, tak je to ta, která následuje za stranou C40.)
Bram
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 932
Registrován: 4-2003
Odesláno Úterý, 23. ledna 2007 - 06:57:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ČD4ever ať jde do pr.ele. Občas přemýšlím, zda si zmíněná osoba dělá z diskutujících ( zejména na zelpage ) srandu, nebo to myslí vážně. Fakt nevím.

Ale zpět k trati Vsetín - Velké Karlovice: Také si myslím, že tato trať je dobře vedená a osobní doprava zde má šanci na udržení se. Jenže tím to nekončí, při nakouknutí do jízdního řádu moc radostný pohled není. Např. je normální, aby poslední vlak ze Vsetína do Karlovic jel v 18:40 atd? Nebo jestli dnešním nárokům vyhovuje na 27 km dlouhé trati jízdní doba 60 minut?
Mibl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 734
Registrován: 6-2005


Odesláno Úterý, 23. ledna 2007 - 08:55:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pánové, zkuste na něj (Čd4ever) nereagovat. Provokatér potřebuje odezvu publika a byla by škoda dopřát mu pozornost.
Ono to jednou půjde, jen za tím jít a hlavně VYTRVAT!
Zelená
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1044
Registrován: 3-2005


Odesláno Úterý, 23. ledna 2007 - 12:37:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bram - o posledním vlaku ze Vsetína po 18. hodině už byla řeč zde i na fóru ČD asi před rokem. Odborníci zkonstatovali, že ve Velkch Karlovicích není nocovna, proto jedou vlaky ze Vsetíma na otočku až ráno (přesněji na konci noci), aby nemusely nocovat v Karlovicích. Je jasné, že 2 pětivozové sopuravy do Karlovic vozí vzduch, kdyby alespoň jedna z nich jela večer kolem 20. - 21. hodiny jako přípoj od nějakého dálkového vlaku z Prahy (Bečva) byl by ten vlak mnohem více využitý. Já bych byl také zato, ale takto mi ot bylo zdůvodněno.
2801 vrať se Chybíš mi
Čd4ever
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 47
Registrován: 10-2006


Odesláno Úterý, 23. ledna 2007 - 15:57:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mibl: Už sem to psal na ŽP..... Budu jedině rád...... Uvidím, že moje komenty měly úspěch a že se mnou souhlasí hodně lidí.....

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace