K-report
 

Archiv do 04.února 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Nehody » Staré archivy » Archiv do 04.února 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Jeneč
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 18
Registrován: 12-2006
Odesláno Pátek, 26. ledna 2007 - 20:14:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevíte někdo, co se stalo dnes odpoledne někde u Prahy Ruzyně? Taky prý nějaké auto.
Koudy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1268
Registrován: 3-2004


Odesláno Pátek, 26. ledna 2007 - 20:41:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jeneč: na idnesu psali, že okolo půl druhé v Ruzyni vlak vzal auto, řidič a spolujezdkyně prý těžce zraněni.

Nic není jisté...

http://www.brnosim.wsite.biz
Pietro
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 46
Registrován: 12-2005


Odesláno Pátek, 26. ledna 2007 - 21:00:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vpar: podle vyhlášky se máš jako řidič přesvědčit, že se neblíží k žádný vlak, neslyší houkání a zda můžeš bezpečně přejezd projet. Proto jsou na přejezdech výstražné kříže, tím je přejezd označen. To jestli signalizace fungovala nebo ne, je věc druhá. Vždy je vina na straně řidiče, on se má přesvědčit.
Jena
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3827
Registrován: 11-2002
Odesláno Pátek, 26. ledna 2007 - 21:08:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vpar: tak tak. TV NOHA sice není moc důvěryhodný zdroj informací, ale pokud zůstal stát mezi šraňkama, muselo se stát asi přesně to samý, co před lety v Uhersku. Závory šly nahoru a to si mnozí řidiči vysvětlují jako pokyn ke "startu". Ovšem blikače blikalají dál a zrovna v ten okamžik "našlápne" další vlak. V těchto případech jdou šraňky opět hned dolů. Kdo je v ten okamžik na přejezdu (ač tam ještě nemá co hledat), má smůlu....

Tentokrát to naštěstí dopadlo celkem dobře...
HP
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.100.63.29
Odesláno Pátek, 26. ledna 2007 - 21:17:19   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Prej 810 sundala na přejezdu u toho novýho sídliště v Liboci osobní auto. Já jel spěšňákem ve dvě z Masaryčky. Ten dojel do Dejvic a tam zůstal. Nakonec přijela 742 z Buben a odtáhla nás do Buben (aby se nemuselo dvakrát objíždět). Odtamtud jsme jeli přes Kralupy do Kladna. Docela mazec jet ve 021 na bezstykové koleji. Nevěřil jsem tomu, že jedem 80. Musel jsem si to zpočítat. Když jsme dojeli do Kladna, tak už se jezdilo, takže kdyby jsme tam počkali, tak to časově vyjde stejně. Zpoždění asi dvě a půl hodiny.
Ravo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 16
Registrován: 1-2006


Odesláno Pátek, 26. ledna 2007 - 22:43:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pietro: někdy si tu vyhlášku přečti a pozorně...
Vpar
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 24
Registrován: 4-2005
Odesláno Pátek, 26. ledna 2007 - 22:49:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jena:
Kdysi jsem byl z něčeho podobného šokovaný v Polance, kdy musel nějaký cyklista neukázněnému IGK nadzvedávat šraňky. Takže takových případů je celkem dost. I ve Vratimově (ale tam je kam uhnout) se to už mnohokrát stalo. Technicky s tím už asi nikdo nic neudělá, takže by se toho měli lidi třeba i z té TV NOHA chopit a upozornit, že se to může stát.

Ravo:
V tom zákoně to skutečně tak je, s jedinou vyjímkou, když bliká pozitivka, jinak se řidič fakt musí přesvědčit, že se k přejezdu neblíží vlak a může jej bezpečně přejet. (a opatrný řidič se přesvědčí i když ta pozitivka bliká neb život má jen jeden)

(Příspěvek byl editován uživatelem vpar.)
Dluhonice
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.192.21.80
Odesláno Pátek, 26. ledna 2007 - 23:48:59   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rozhlížet se můžete jak chcete, ale pokud světla nefungují a vlak vyjede stovkou z oblouku, tak asi ani řidič něčeho delšího (kamion, bus), ani fíra moc věcí nevymyslí.
Doporučuju si přečíst normu na železniční přejezdy, tam je to podrobně.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 29857
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 26. ledna 2007 - 23:55:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Technicky s tím už asi nikdo nic neudělá

Udělat by se nechalo, ale musel by to někdo zaplatit. Podle mého skromného názoru by stačil koleják (+příslušenství, tedy LIS, atd.) navíc, případně počítač náprav navíc. A samozřejmě i příslušné úpravy zabzař, aby v případě našlápnutí vlaku do „předúseku” zůstaly šraňky dole.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Jka2005
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 64
Registrován: 12-2006
Odesláno Sobota, 27. ledna 2007 - 11:48:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V současném stavu, kdy řidiči na předpisy kašlou, policie nemůže být všude a kamerový systém nemá smysl, poněvadž moje auto právě řídila osoba mě blízká a já jméno neřeknu, nepomůže vůbec nic. Pár set střetnutí na přejezdech ročně a to jsou ti, jimž to nevyšlo. V kolika případech to vyšlo? Tipuji milion.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 29877
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 27. ledna 2007 - 11:54:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

poněvadž moje auto právě řídila osoba mě blízká a já jméno neřeknu

Tomu má být naštěstí též poměrně brzy konec...
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Vpar
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 25
Registrován: 4-2005
Odesláno Sobota, 27. ledna 2007 - 12:30:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Matrin_zlivský:
Ono by to šlo i levněji, a to sice zajistit, aby když už jdou šraňky nahoru, se zase začalo předzvánět, ovšem to by zase hrozilo, že šraňky budou nahoře a vlak už na přejezdu...
Nejlevněji by vyšla osvěta, aby řidiči konečně chápali přejezd jako nebezpečné místo. A taky upozornit řidiče, že se závory nejsou ze železa a že lepší než nechat kamion mezi nimi je lepší je přerazit...
Michal_novotny
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 639
Registrován: 11-2002
Odesláno Sobota, 27. ledna 2007 - 12:49:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vpar: No, ono by to slo jeste lip - klasicka predzvaneci doba by se zkratila o tu dobu, kdy se zavory jeste zvedaly = vzdy by zavory sly dolu az po uplynuti predzvaneci doby od obsazeni priblizovaciho useku. Minimalne uprava SW v PZZ-EA by nemusela byt narocna. A bezpecnost by se tim zvysila.
Jgcp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 559
Registrován: 6-2006
Odesláno Sobota, 27. ledna 2007 - 12:53:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ohledně přejezdů: Navrhuji tam, kde je světelná výstraha zabudovat do ní web kameru, která by se spouštěla zároveň s červenými světly a počítač v nejbližší stanici, na který se bude kamera ukládat. A pak osobo blízká nebo vzdálená, máš smůlu.
Třeba něco podobného je v Kolíně na mostě na Zálabí. Na semaforu je prostě kamera na pult MP KOlín.
www.zelfoto.webovastranka.cz
ICQ : 297-774-273
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 29888
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 27. ledna 2007 - 13:20:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Michal_novotny:
A neodporovalo by to současným normám?
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Honzík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 110
Registrován: 12-2003


Odesláno Sobota, 27. ledna 2007 - 13:25:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ZÁKON O SILNIČNÍM PROVOZU
Zákon č. 361/2000 Sb., o provozu na pozemních komunikacích a o změnách některých zákonů, jak vyplývá ze změn provedených zákonem č. 60/2001 Sb., zákonem č. 478/2001 Sb., zákonem č. 62/2002 Sb., zákonem č. 311/2002 Sb., zákonem č. 320/2002 Sb., zákonem č. 436/2003 Sb., zákonem č. 53/2004 Sb., zákonem č. 229/2005 Sb. a zákonem č. 411/2005 Sb. schváleným Poslaneckou sněmovnou dne 21. září 2005 (zákon o silničním provozu)

výtah ustanovení týkajících se železničních přejezdů

--------------------------------------------------------------------------------

§ 2 - Vymezení základních pojmů

Pro účely tohoto zákona
bb) železniční přejezd je místo, kde se úrovňově kříží pozemní komunikace se železnicí, popřípadě s jinou dráhou ležící na samostatném tělese, a označené příslušnou dopravní značkou,


--------------------------------------------------------------------------------

§ 17 - Předjíždění

(5) Řidič nesmí předjíždět
g) na železničním přejezdu a v těsné blízkosti před ním.


--------------------------------------------------------------------------------

§ 24 - Otáčení a couvání

(4) Řidič nesmí otáčet a couvat
e) na železničním přejezdu a v jeho těsné blízkosti,


--------------------------------------------------------------------------------

§ 27

(1) Řidič nesmí zastavit a stát
g) na železničním přejezdu, v podjezdu a v tunelu a ve vzdálenosti kratší než 15 m před nimi a za nimi,


--------------------------------------------------------------------------------

§ 28 - Železniční přejezd

(1) Před železničním přejezdem si musí řidič počínat zvlášť opatrně, zejména se přesvědčit, zda může železniční přejezd bezpečně přejet.

(2) Vozidla se před železničním přejezdem řadí za sebou v pořadí, ve kterém přijela. Nejde-li o souběžnou jízdu nebo o jízdu podle § 12 odst. 2, smějí vozidla přejíždět přes železniční přejezd jen v jednom jízdním proudu.

(3) Ve vzdálenosti 50 m před železničním přejezdem a při jeho přejíždění smí řidič jet rychlostí nejvýše 30 km.h-1. Svítí-li přerušované bílé světlo signálu přejezdového zabezpečovacího zařízení, smí 50 m před železničním přejezdem a při jeho přejíždění jet rychlostí nejvýše 50 km.h-1. Při přejíždění železničního přejezdu nesmí řidič zbytečně prodlužovat dobu jeho přejíždění.

(4) Dojde-li k zastavení vozidla na železničním přejezdu, musí jeho řidič odstranit vozidlo mimo železniční trať,17)
a nemůže-li tak učinit, musí neprodleně učinit vše, aby řidiči kolejových vozidel byli před nebezpečím včas varováni.

(5) Před železničním přejezdem, u kterého je umístěna dopravní značka "Stůj, dej přednost v jízdě!", musí řidič zastavit vozidlo na takovém místě, odkud má náležitý rozhled na trať.

17) § 9 vyhlášky č. 177/1995 Sb., kterou se vydává stavební a technický řád drah.


--------------------------------------------------------------------------------

§ 29

(1) Řidič nesmí vjíždět na železniční přejezd,

a) je-li dávána výstraha dvěma červenými střídavě přerušovanými světly signálu přejezdového zabezpečovacího zařízení,

b) je-li dávána výstraha přerušovaným zvukem houkačky nebo zvonku přejezdového zabezpečovacího zařízení,

c) sklápějí-li se, jsou-li sklopeny nebo zdvihají-li se závory,

d) je-li již vidět nebo slyšet přijíždějící vlak nebo jiné drážní vozidlo nebo je-li slyšet jeho houkání nebo pískání; toto neplatí, svítí-li přerušované bílé světlo signálu přejezdového zabezpečovacího zařízení,
e) dává-li znamení k zastavení vozidla zaměstnanec dráhy kroužením červeným nebo žlutým praporkem a za snížené viditelnosti kroužením červeným světlem,

f) nedovoluje-li situace za železničním přejezdem jeho bezpečné přejetí a pokračování v jízdě.

(2) V případech uvedených v odstavci 1 písm. a), b) a c) smí řidič vjíždět na železniční přejezd pouze tehdy, jestliže před železničním přejezdem dostal od pověřeného zaměstnance provozovatele dráhy11) k jízdě přes železniční přejezd ústní souhlas. V tomto případě je řidič povinen řídit se při jízdě přes železniční přejezd pokyny pověřeného zaměstnance provozovatele dráhy. Pověřený zaměstnanec provozovatele dráhy je povinen se na požádání řidiče prokázat platným pověřením provozovatele dráhy.


porušování §24 vídám pravidelně u nás na přejezdu(trať212), kde zajíždějí kamióny k rampě

Pokud tomu řidiči nedokážou, že na přejezd vjel na červenou, tak minimálně porušil §25 a §28(8). Sám se k tomu na Nově přiznal.
Gatto nero
www.pendolino.cz
Michal_novotny
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 640
Registrován: 11-2002
Odesláno Sobota, 27. ledna 2007 - 14:35:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, podle elektronickeho zvuku vyzvanecu by tam mohlo byt PZZ-EA a to ma v sebe "cernou skrinku", takze v tom pripade by byl dukaz jasny.
M_Z: To netusim, ale ta norma by se mohla odpovidajicim zpusobem zmenit.
Pjp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 982
Registrován: 12-2005
Odesláno Sobota, 27. ledna 2007 - 16:03:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Jka2005 - to neni problem, osoba jez vlastni je zodpovedna za provoz, pokud neprokaze pouziti/zneuziti, ma smulu a je to jako kdyby ona sama. Nevidim duvod, proc by to tak nemohlo byt. Co tomu brani ? Mysleni ? Ci co ?
Pavel
Znalosti a dovednosti, neodpustitelne prohresky proti dobrym mravum ...
Jsem clovek a proto delam chyby a taky jsem na to patricne hrdy ...
Vyjadruji pouze svuj nazor, "radcu" beha po svete vic, nez je obcas unosne.
http://www.pjp.cz / ICQ: 30831569
Pjp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 983
Registrován: 12-2005
Odesláno Sobota, 27. ledna 2007 - 16:08:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jeste, krom toho, neni problem dat kameru, tak aby se koukala do auta a ty ksichty jsou v tu chvili docela dobre rozeznatelne.
Pavel
Znalosti a dovednosti, neodpustitelne prohresky proti dobrym mravum ...
Jsem clovek a proto delam chyby a taky jsem na to patricne hrdy ...
Vyjadruji pouze svuj nazor, "radcu" beha po svete vic, nez je obcas unosne.
http://www.pjp.cz / ICQ: 30831569
gfjrk
Neregistrovaný host
Odeslán z: 217.117.212.224
Odesláno Sobota, 27. ledna 2007 - 17:09:34   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pokud majitel prohlásí, že auto řídila osoba jemu blízká, pak jí logicky prásknout nemusí. No a pokud prohlásí, že mu bylo auto ukradeno, a tak dále. Z webkamerama je to obdobné, digitální záznam je z hlediska důkazu k ničemu.
Esox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 11
Registrován: 11-2006
Odesláno Sobota, 27. ledna 2007 - 17:20:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Taky skoro nehodu jsem viděl před pár lety na přejezdu v Horní Moštěnici. Tehdy tam byl přejezd jen s blikačkami. K přejezdu přijela stará tatrovka, řidič počkal, až projel rychlík do Břeclavi a pak se rozjel aniž by počkal až přestane signalizace blikat. Vůbec si nevšiml, že se z druhé strany 80km/h řítí náklaďák s 30 wapkama. Sice to stihl přejet, ale chyběly tak 2 vteřiny a měl to za sebou.
Mzitka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 792
Registrován: 5-2002
Odesláno Sobota, 27. ledna 2007 - 18:02:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hlavně nechápu, proč na tom přejezdu zastavil, když mohl závory urazit......
To že řidiči vjíždí na přejezd hned jak se závory pohnou je celkem běžný jev, zrovna tento týden jsem viděl například u Jenišova na trati 140....
Michal_novotny
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 641
Registrován: 11-2002
Odesláno Sobota, 27. ledna 2007 - 18:17:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jeste me napadlo jedno reseni, ktere by snad odpovidalo dnesnim normam a ktere by nestalo tolik. Priblizovaci usek by se prodlouzil o dobu zvedani zavor s tim, ze kdyz by vlak do priblizovaku vstoupil pri bezvystraznem stavu PZZ, tak by se vystraha na prejezdu spustila az po uplynuti te prodlouzene doby na zvedani. Pokud by vlak do priblizovaku vstoupil v dobe, kdy jsou zavory dole, tak by tak zustaly. No a pokud by to bylo zrovna v dobe otevirani zavor, tak by se zavory nechaly otevrit a vystraha by se spustila po stejne dobe jako v pripade puvodniho klidoveho stavu PZZ.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 29900
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 27. ledna 2007 - 19:48:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jenže tím bezpečnost tak trochu i snížíš, protože delší čekání na vlak bude ještě více podněcovat k projetí zavřeného přejezdu. (I když některým je dlouho i 10 sekund.)
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Michal_novotny
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 642
Registrován: 11-2002
Odesláno Sobota, 27. ledna 2007 - 20:44:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

M_Z: Prave ze ne. Doba cekani u prejezdu se vubec neprodlouzi, jen misto castecneho otevreni a opetovneho uzavreni zavory zustanou dole.
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 345
Registrován: 6-2006


Odesláno Neděle, 28. ledna 2007 - 15:20:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

http://data2.edisk.cz/stahni/31374/pendolinorokytnice.mpg_9.17MB.html

Záznam z regionálních zpráv o nehodě pendolína v Rokytnici
guest
Neregistrovaný host
Odeslán z: 81.92.154.7
Odesláno Neděle, 28. ledna 2007 - 18:58:59   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Střet 842 a kamionu u Rakovníka: http://www.os.cd.cz/muzeum/index.php?action=article&id=27604
Jgcp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 560
Registrován: 6-2006
Odesláno Pondělí, 29. ledna 2007 - 07:12:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Před 30 minutami se srazily na přejezdu v Sadské os. auto Ford a mot.vůz řady 810(vlak 5846). Přejezd je po nedávném vyhoření SZZ neobsluhován a jezdí se na Op.
www.zelfoto.webovastranka.cz
ICQ : 297-774-273
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5731
Registrován: 6-2003
Odesláno Pondělí, 29. ledna 2007 - 14:09:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

iDNES.cz - 13:16 - Policie stíhá řidiče kamionu za páteční srážku s rychlovlakem Pendolino. Pětatřicetiletý šofér vjel u Brodku u Přerova na přejezd, i když svítila světla. Je podezřelý z obecného ohrožení.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 29966
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 29. ledna 2007 - 20:03:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kdyby se aspoň nějaká televize obtěžovala dát do zpráv, že zvedající závory mohou na dvojkolejné trati nenadále spadnout... Ale to by bylo asi moc profesionální. :-(
Tohle se může stát kdykoliv znovu. :-(

Něco se už zase událo na 225 - snad to byl jen lom...
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


850
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.13.78.10
Odesláno Pondělí, 29. ledna 2007 - 22:39:17   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ani tak nejde o nenadálé spadnutí závor jako o blikající světla, na ktera by se meli tihle "ridici" soustredit, protoze i uplne zvedle zavory mohou spadnout..ale to uz bychom chteli příliš.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 29974
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 29. ledna 2007 - 22:48:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ano, i tak se to dá říci - prostě kmitají světla, tak ať si závory třeba krouží kolem dokola, na přejezdu nemá cozidlo co pohledávat.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5745
Registrován: 6-2003
Odesláno Úterý, 30. ledna 2007 - 11:36:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

aktualne.cz
11:22 - Na přejezdu v Popově u Štítné nad Vláří na Zlínsku se dnes dopoledne srazil vlak s osobním autem. Nejméně jedna osoba je zraněna, řekl ČTK mluvcčí krajských hasičů Ivo Mitáček. Provoz na trati je zatím přerušen.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Jpnk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 457
Registrován: 9-2005


Odesláno Úterý, 30. ledna 2007 - 19:51:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Má někdo info k "vypadnutí" vozů dnes v Dobřenicích?
http://www.darujkrev.cz/
Ládik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 24
Registrován: 11-2006


Odesláno Úterý, 30. ledna 2007 - 23:44:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

při posunu manipulačního vlaku zapomenutá zarážka pod vozem
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1835
Registrován: 8-2005


Odesláno Pátek, 02. února 2007 - 09:32:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Z ČTK:
Na Svitavsku se dnes srazil nákladní automobil s osobním vlakem
Hradec Králové 2. února (ČTK) - Na železničním přejezdu nedaleko obce Borová na Svitavsku se dnes ráno srazil osobní vlak s nákladním automobilem. Při nehodě utrpěli dva lidé lehká zranění. Silnice je v místě nehody neprůjezdná, řekl dnes ČTK operační důstojník svitavské policie.
"Příčina nehody je zatím v šetření, výjezdová skupina je stále na místě," řekl policista. Podle policie jel osobní vlak na trase mezi Žďárcem u Skutče a Poličkou. "Vlak zůstal po nárazu odhozený mimo trať, místo bude neprůjezdné zřejmě delší dobu. Motoristé mohou využít objízdné trasy," uvedl policista.
sja fcz
Budoucnost patří bagrům!
Rybář
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 11
Registrován: 1-2007
Odesláno Pátek, 02. února 2007 - 13:16:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tady je něco k té Borovéhttp://katastrofy.com/scripts/index.php?id_nad=6512
Rybář
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 12
Registrován: 1-2007
Odesláno Pátek, 02. února 2007 - 13:19:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A co takhle úprava PZZ,aby prvně přestaly blikat červená světla a potom závory šli nahoru.To by myslím nebyla tak složitá úprava.
FS
Neregistrovaný host
Odeslán z: 87.236.197.182
Odesláno Pátek, 02. února 2007 - 14:36:43   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jenze svetelna vystraha, ktera je zakladni vystrahou, musi trvat po dobu trvani mechanicke vystrahy!
Rybář
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 13
Registrován: 1-2007
Odesláno Pátek, 02. února 2007 - 17:43:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jenže kolik řidičů právě tohle ví,drtivá většina o tom nemá potuchy prostě se zvedne závora a už jsou na přejezdu
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 30120
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 02. února 2007 - 18:04:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Když neznají zákon (ač by měli), tak jim to bude muset někdo vtlouct do hlavy. A pokud možno ne .

Možná by stačila menší preventivní výchovná (a výdělečná víc jak oblíbené botičky) akce - vhodně umístěná hlídka u přejezdu a druhá o kus dál (u dostatečně dlouhýho odstavnýho placu). Když to bude za pětikilo a pár bodů, oni si to řidiči nejdál napotřetí zapamatujou, jak se na přejezdu (ne)mají chovat...
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


FS
Neregistrovaný host
Odeslán z: 87.236.197.182
Odesláno Pátek, 02. února 2007 - 18:07:51   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vi, nevi... Zakon o provozu na pozemnich komunikacich hovori jasne a neznalost neomlouva!
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 30124
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 02. února 2007 - 18:34:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To je sice pravda, ale škodám a zraněním to moc nezamezí. :-(
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Ondra_málek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 529
Registrován: 10-2005


Odesláno Pátek, 02. února 2007 - 18:49:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Info od Glexe:
Nehodu v Borové šeredně odnesla 810.454 - zralá na další 814. Nejdřív nehoďák s 730.017 a jeřábem 350, později druhý s 730.006 s jeřábem 750. Zpátky jeli obě spolu a 810 na konci. Dosud v Poličce. Odjezd cca 22:15.
Foto bude později
Jka2005
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 70
Registrován: 12-2006
Odesláno Pátek, 02. února 2007 - 18:53:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Začínám mít pocit, že nehody profesionálních řidičů na přejezdech jsou součástí konkurenčního boje. Kamionová loby doufá, že poslanci železniční dopravu zakáží.
Bart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3299
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 02. února 2007 - 18:53:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

odkaz
MHD na Hané - http://www.mhdnahane.net, ICQ #277-439-754,
Karosa C734.00 odkaz1, odkaz2
Peca
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 178
Registrován: 12-2006


Odesláno Pátek, 02. února 2007 - 18:54:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Když to bude za pětikilo a pár bodů, oni si to řidiči nejdál napotřetí zapamatujou, jak se na přejezdu (ne)mají chovat...

Pro někoho je pětikilo pár drobných na sváču.
Uvezu to, pane Lorenc?
Apollo 17
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.192.50.108
Odesláno Pátek, 02. února 2007 - 19:35:22   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Když to bude za pětikilo

No za pětikilo je dnes snad jen prošlá lékárnička,nebo chybějící náhradní žárovky.Takhle závažné porušení je již pokuta v tisících Kč.
Trolleybus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 633
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 02. února 2007 - 20:30:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nejhorší na tom je, že je otázkou času, kdy vjede na přejezd nějaký magor s plným autobusem. A už teď vidím titulky v novinách a na netu: "Vlak zabil 40 lidí", "Tragická železniční nehoda" atd. Opět to novináři podají takovým způsobem, že z článků a reportáží bude vyplývat vina na straně železnice...

Btw, pokud chcete někdo tvrdit, že autobusáci si jsou vědomi, za kolik životů ručí, pak musím oponovat - neplatí to pro všechny. Tento týden jsem zažil situaci, kdy autobus jedoucí odhadem 60 km/h předjídžěl přímo na přejezdu (se signalizací, ale bez závor a bez bílého světla) kamion. Případný vlak jedoucí zprava by řidič autobusu neměl šanci vidět...
Kdo se ve sporu odvolává na autoritu, bere si na pomoc paměť a ne rozum.
Leonardo da Vinci
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5785
Registrován: 6-2003
Odesláno Pátek, 02. února 2007 - 20:42:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

http://www.ebaumsworld.com/2007/01/nearly-hit-by-train.html
http://www.ebaumsworld.com/2006/07/traindodge.html
http://www.ebaumsworld.com/2005/12/strollertrain.html

(Příspěvek byl editován uživatelem Poborskiii.)
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5786
Registrován: 6-2003
Odesláno Pátek, 02. února 2007 - 23:09:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ještě jedno video přímo z přejezdu:
http://www.theync.com/m018007train.shtml
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 30139
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 03. února 2007 - 00:22:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To pětikilo bylo jen modelově.

Ale hlavní je začít aspoň něco dělat. Bydlím přímo u přejezdu a občas nestačím zírat, co tu někteří č***ci dokážou předvádět.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Pjp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1009
Registrován: 12-2005
Odesláno Sobota, 03. února 2007 - 09:11:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, pro zacatek treba muzem usporadat videosoutez - Natoc blba na prejezdu ... ;-)
Pavel
Znalosti a dovednosti, neodpustitelne prohresky proti dobrym mravum ...
Jsem clovek a proto delam chyby a taky jsem na to patricne hrdy ...
Vyjadruji pouze svuj nazor, "radcu" beha po svete vic, nez je obcas unosne.
http://www.pjp.cz / ICQ: 30831569 / Skype : pavel_pilny
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 30153
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 03. února 2007 - 12:22:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fotka by nestačila? I když pravda, těžko fotka zachytí, jak s kamionem zastaví návěsem na přejezdu a jde se o kus dál ptát na cestu... Naštěstí se přejezd zavírá docela dlouho, takže stihnul odject.
Vlak zde vyjíždí z oblouku a rychlíky tu pomalu nejezdí.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Pjp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1011
Registrován: 12-2005
Odesláno Sobota, 03. února 2007 - 13:21:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vis, pokud by to byla serie fotek a datumovym otiskem (staci si myslim EXIF), tak proc ne.
Pavel
Znalosti a dovednosti, neodpustitelne prohresky proti dobrym mravum ...
Jsem clovek a proto delam chyby a taky jsem na to patricne hrdy ...
Vyjadruji pouze svuj nazor, "radcu" beha po svete vic, nez je obcas unosne.
http://www.pjp.cz / ICQ: 30831569 / Skype : pavel_pilny
Tkan
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 737
Registrován: 1-2005


Odesláno Sobota, 03. února 2007 - 13:46:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pobo:5785
To první dost hustý vídeo je Plečnik na 221?
http://tkanlokopage.ic.cz/
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5788
Registrován: 6-2003
Odesláno Sobota, 03. února 2007 - 14:24:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tkan: To zrovna ne, ale musím říct, že první, co mne napadlo, bylo přelejzání lidí přes koleje v zastávce Horní Měcholupy, tam je to skoro stejné, včetně toho mostu.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Houba
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.70.163.57
Odesláno Neděle, 04. února 2007 - 19:29:57   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jen ať si blbečkové přes ty přejezdy jezdí. S takovou 742 je přetlačím vždycky. Sice to zamrzí ale na druhou stranu každý svého štěstí stůjce...Nikdo nechce lidi omezovat a za to podívání nebo minutu počkat nic nedají
Kibuna
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 24
Registrován: 1-2007


Odesláno Neděle, 04. února 2007 - 21:19:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V roce 1960 u Stéblové na Pardubicku se stalo železniční neštěstí. Ví někdo o tom nějaké podrobnosti, kromě toho, že vyšla knížka ?
Ať nám stále svítí zelená, pane přednosto

icq 335158974
Alfa_beta
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 63
Registrován: 4-2006
Odesláno Neděle, 04. února 2007 - 21:28:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dostala se mi emailem jedna presentace a v ní tato nehoda
 , nevíte kdy a kde se to stalo?

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace