K-report
 

Archiv do 09.února 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Nehody » Staré archivy » Archiv do 09.února 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
babilon
Neregistrovaný host
Odeslán z: 84.244.119.216
Odesláno Neděle, 04. února 2007 - 22:00:04   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Viz http://loko.goo.cz/nehody/0704.htm
Halfmister
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1144
Registrován: 2-2005


Odesláno Neděle, 04. února 2007 - 22:18:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Moment! To je ten přejezd těsně před Humpolcem. Ten je sakra nepřehlednej. Měli by tam dát šráně.
Ženský nebo chlast, jednou si na to dno sáhneš.
Wxdf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 33
Registrován: 6-2003
Odesláno Pondělí, 05. února 2007 - 14:35:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

4.2. jsem se v Praze - Holešovicich dívil, jak může EC 171 mít 180 min zpoždění. Podle http://www.sz-online.de/nachrichten/artikel.asp?id=1399082 překročili 3 osoby z Etiopii trat' u zastávky Krippen a S-Bahn Dresden - Bad Schandau usmrtila ženu a 3-roční dítě. Asi si mysleli, že v Německu vlaky jedou jak v Africe ...
Glex
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 561
Registrován: 7-2006


Odesláno Pondělí, 05. února 2007 - 15:02:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ohledně nehody v Borové. Přesně jak jsem čekal. Řidič tvrdil že přejezd nešel a má na to svědky co přijeli ihned po nehodě. Každému je nsad však jasné že když je motorák ve škarpě tak ten přejezd prostě blikat nemůže. Ovšem ten čů..k si neuvědomí, že o funkci přejezdu je záznam, a je zajímavé, že i kdyby nešel, tak myslím, že v takovém případě vyhláška říká něco jiného než jet 80kou do kopce. Pokud neblikala pozitiva neměl tam co dělat.

Ale nejvíce se stejně vytáhlo Svitavsko - ti tento přejezd dokonce označila jako NECHRÁNĚNÝ PŘEJEZD!!
RadekŠ
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2084
Registrován: 4-2003
Odesláno Pondělí, 05. února 2007 - 16:23:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Každému je nsad však jasné že když je motorák ve škarpě tak ten přejezd prostě blikat nemůže. Ovšem ten čů..k si neuvědomí, že o funkci přejezdu je záznam, a je zajímavé, že i kdyby nešel


To rozhodně každému jasné není.

Takovýmihle tvrzeními nemůže viník nehody nic ztratit a je to jeho způsob obrany.
Glex
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 563
Registrován: 7-2006


Odesláno Pondělí, 05. února 2007 - 18:17:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No ale je to obrana k ničemu. Protože, jak tvrdil že není blbej, zná předpisy a o živnost by se nepřipravil, nemohl jet přes neblikající přejezd 80
Petrumr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 338
Registrován: 3-2004


Odesláno Středa, 07. února 2007 - 18:03:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

http://zlin.cz/article.php?ID=100144 -žena vstoupila před vlak na mostě.
http://petrumr.rajce.net/autotec_06/
Ulubos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 32
Registrován: 1-2006
Odesláno Středa, 07. února 2007 - 18:08:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Včera večer údajně v Komárom nebo někde kolem na MÁV zrušili při nehodě tauruse.
Vlak 374 jel odklonem přez Štúrovo, trať neprůjezdná.
Měl to být osobní do nákladu.
Nevíte někdo podrobnosti??
Ulubos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 33
Registrován: 1-2006
Odesláno Středa, 07. února 2007 - 19:50:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Něco jsem ještě k té nehodě našel:
http://vg.hu/kepgaleria_reggel_frame.php?galeria_id=7630
Alox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 123
Registrován: 5-2004
Odesláno Středa, 07. února 2007 - 20:30:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jinak fira z toho Taurusu neprezil.

http://www.bahnforum.info/smf/index.php?topic=43603.36
Esox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 12
Registrován: 11-2006
Odesláno Středa, 07. února 2007 - 22:18:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Z taurusu se totiž nedá rychle dostat pryč protože musíž běžet do strojovny a přitom otvírat dvoje dveře a od stanoviště k dveřím z mašiny je to nějakých 5 metrů a to jsou ještě na jedné straně, takže kdybys při pravostranném provozu nechtěl skákat do kolejí tak je to 10m a to se při takové situaci nedá stihnout. Tady rozhodují vteřiny. Možná ,že kdyby byly hned na stanovišti tak to mohl fíra přežít, však kolik se jich už takto zachránilo.
Zapa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1307
Registrován: 10-2003


Odesláno Čtvrtek, 08. února 2007 - 10:07:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kopíruju od kolegů ze Zelpage/ uživatel "pato":

Dnes (7.2.) v 9.44 na železničním přejezdu před stanicí Kolín byl nucen zastavit vlak EC 370 s použitím rychlobrzdy, neboť na přejezdu stál odstavený nákladní vůz Liaz, jehož řidič vjel přes blikající výstražné světlo na přejezd a byl uzavřen závorami.Hnací vozidlo zastavilo asi 10 m před autem. Řidič svoje počínání zdůvodnil tím, že viděl u přejezdu pracovníka v monterkách a proto si myslel, že se na přejezdu pracuje a neplatí pro něj signalizace. když byly spuštěny závory místo projetí a přeražení dřevěných závor vystoupil z auta, zamkl ho a šel se zeptat co se to děje. Díky včasné reakci strojcedoucího vše dopadlo tak jak dopadlo. EC 370 byl opožděn kupodivu jen o 63 minut.

Nemám slov, dnes můžou řídit náklaďáky opravdu hovada. Doufám, že ho zavřou, aby mohl v chládku přemítat nad tím, kde že to vlastně udělal chybu. Bohužel vyjde asi jen s podmínkou.
...za všechny svoje činy veliký, někdy budem asi hrozně pykat...
http://emj471.euweb.cz
Spock
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 292
Registrován: 2-2006


Odesláno Čtvrtek, 08. února 2007 - 10:49:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Esox:
Zas s těmi metry nepřeháněj, to by v té mašině pak pomalu nic než kabina nebylo... Je sice pravda, že prostor je o něco větší než co je běžným standardem na většině lokomotiv u nás, nicméně stále jde opustit poměrně rychle, ať už do strojovny, nebo nouzovým východem ven...
Tady je ovšem ta mašina rozpáraná až pěkně hluboko do strojovny těmi plošiňáky, nebo co to tam všechno bylo, rána to musela být obrovská...
Zároveň nevím jak to myslíš s tím otvíráním dvou dveří, pokud je mi známo, tak při aktivaci rychlobrzdy jsou dveře do strojovny jednak odblokovány, druhak jsou konstruovány jako standardní bezpečnostní dveře, tzn. stačí se opřít silou na kliku a dveře se otevřou, směrem od tebe. Takhle je to tedy alespoň u těch Taurusů, co zajíždí k nám.
http://www.hvozd.eu
Uhli
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 254
Registrován: 6-2006


Odesláno Čtvrtek, 08. února 2007 - 12:42:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

fakt debil
Jak jste to jeli ????
Esox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 13
Registrován: 11-2006
Odesláno Čtvrtek, 08. února 2007 - 14:00:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Spock: No tak je to jen 4.5 m k dveřím na levé straně od stanoviště. To je málo?. Myslím, že kdyby byly dveře hned na stanovišti tak by byla šance z lok. vyskočit ještě před srážkou. Takhle je to téměř jistá smrt. Uřčitě je lepší mít zlámané nohy nebo ruce než být mrtvý. Vždyť kolik strojvedoucích si už takto zachránilo život.No a dveře jsou tam dvoje jedny do strojovny a jedny ven.
Petr_Šimral
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1074
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 08. února 2007 - 15:33:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Taky bylo dost strojvedoucích, kteří skočili ma sloup či je zavalila vozidla. Považuji za bezpečnější zůstat na mašině. Taurus má stanoviště pevnostně optimalizované, přesto bych určitě utekl do strojovny, bylo - li by to možné. A to je otázka, na jak dlouho se viděli a co se tam přesně stalo. Podle stavu lokomotivy to žádná nízká rychlost nebyla.
Jednou jsem jel u Mannheimu v noci přesně proti vlaku. Měl jsem volno, zabezpečovač funkční a přímo proti mě se rychle přibližovaly světla protivlaku. Já tam měl 100, on o dost více. Najednou 200 metrů od sebe jsme oba projeli přesmykem kolejí (on vpravo, já vpravo) a projeli jsme okolo sebe. A včíl mudruj. Já už byl nervní, nelíbilo se mi to.
Nuts
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 983
Registrován: 9-2003


Odesláno Čtvrtek, 08. února 2007 - 15:51:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad PŠ: Tak to musel být kvalitní zážitek!
Z nejhoršího jsme uvnitř!
Petr_Šimral
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1075
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 08. února 2007 - 16:44:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo, málem jsem se mohl jít přebalit
Esox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 19
Registrován: 11-2006
Odesláno Čtvrtek, 08. února 2007 - 16:59:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

http://loko.goo.cz/menu-nehody2.htm
Tady je celkem dost případů, kdy se fíra skokem z mašiny zachránil. Tak co si pamatuju tak ten co vyskočil u Vojkovic tak to přežil. Ten druhý ne. U Vranovic to tomu co utekl do strojovny taky moc nepomohlo i když nakonec to taky přežil. Podle mě je prostě lepší mít dveře hned na stanovišti, pro všechny případy.
Mcbain
Administrátor

Číslo příspěvku: 8372
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 08. února 2007 - 17:37:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

K tomuhle bych měl dva dotazy:

1. jaxe vůbec něco takovýho může ve 21. století stát?
2. nebylo v Maďarsku nedávno něco podobnýho?
Padesát let přepravy silničních návěsů po železnici
Desiro
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 777
Registrován: 2-2004


Odesláno Čtvrtek, 08. února 2007 - 17:50:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

McB: 1. jaxe vůbec něco takovýho může ve 21. století stát?

S LVZ LS zcela bez problémů.
Láďa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 244
Registrován: 7-2006


Odesláno Čtvrtek, 08. února 2007 - 18:39:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

PŠ.,Nuts
Tyto popisované události se stávali i u nás .. V Poříčanech se to na pražském zhlaví párkrát také prý stalo/vím to z vyprávění mých bývalých kolegů,jak plácaček tak fírů/ .. když se tam po rekonstrukci vložily 100kové štíhlé výhybky... Při přejíždění z 0/2 do Brodu a z 0/1 na Pečky jsou tyto vexle relativně blízko sebe a než si na to fírové zvykli/současné křížení na onom zhlaví/,tak se prý párkrát stalo,že když viděli světla proti sobě,tak to tam oba tzv. nasypali a utekli do strojovny ...


ICQ 237-113-861
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5813
Registrován: 6-2003
Odesláno Čtvrtek, 08. února 2007 - 21:22:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

K tomu Kolínu na Vlaky.net: Strojvedoucí zabránil nehodě s katastrofálními důsledky

(Příspěvek byl editován uživatelem Poborskiii.)
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Majkl007
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.176.5.102
Odesláno Pátek, 09. února 2007 - 11:43:04   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Láďa: jj, o těch Poříčanech jsem taky slyšel, ta stanice je tím přímo vyhlášená...
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 30362
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 09. února 2007 - 12:24:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

I ve Zlivi se občas někdo na knoperském středním zhlaví lekne. Tam je navíc přesmyk kolejí před klackama (na krakorci), takže při horší viditelnosti a troše sklerózy má člověk od Budějc na vjezdu volno, ale pak najednou jede proti stůj a vlaku zároveň.
Ale není to obvykle tak zlé. Možná PŠ doplní, zda už měl to štěstí. :-)
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Ru
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.240.182.10
Odesláno Pátek, 09. února 2007 - 13:13:59   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

13:05 - V železniční stanici Káranice na trati Praha - Hradec Králové se srazil rychlík s nákladním vlakem. Osobní vlak minul návěstidlo. Následky zatím nejsou známé. Informoval o tom Jan Kučera z drážní inspekce.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 30370
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 09. února 2007 - 13:20:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

http://www.novinky.cz/krimi/rychlik-se-srazil-s-nakladnim-vlakem_108937_ceiun.html
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Michal_novotny
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 648
Registrován: 11-2002
Odesláno Pátek, 09. února 2007 - 13:29:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vypada to na R 957.
Lukssek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 112
Registrován: 2-2006
Odesláno Pátek, 09. února 2007 - 13:32:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Do !!!!Už mě ti řidiči tak s**ou!!!!!!!.Je to čím dál horší......
Garfield
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4032
Registrován: 10-2004


Odesláno Pátek, 09. února 2007 - 13:38:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

odkaz
ICQ: 202 888 377
Garfield
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4033
Registrován: 10-2004


Odesláno Pátek, 09. února 2007 - 13:39:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ten peršoun je solidně zdemolovaný.
 
ICQ: 202 888 377
Laminatka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 173
Registrován: 9-2003


Odesláno Pátek, 09. února 2007 - 13:50:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

40° vychylenie od zvislej osi je prevratenie sa nabok?

mmch, co je s tou 163, co minuly rok skoncila tiez v poli?
s499.0@azet.sk http://eso.kbx.cz/ ICQ# 201040019
klex
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.240.165.130
Odesláno Pátek, 09. února 2007 - 13:51:22   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

loko je 163 035-9 z DKV ČT
Mosquit
Neregistrovaný host
Odeslán z: 212.158.157.121
Odesláno Pátek, 09. února 2007 - 13:54:00   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Je přerušen provoz ? Na babitronu to vypadá celkem klidně, R250 musel projet kolem a dle Zpoždění vlaku má +7 v Choťovicích.

(teď už ho píšou s +6 v PCE, tak nevím, nějakej zmatek)
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 30373
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 09. února 2007 - 13:59:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Přes Pardubice to píše i R 959.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Mosquit
Neregistrovaný host
Odeslán z: 212.158.157.121
Odesláno Pátek, 09. února 2007 - 14:03:11   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

dle Ondrůje rychlíky odklonem, jinak NAD. (z idnesu)
Zdeněk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1569
Registrován: 11-2003


Odesláno Pátek, 09. února 2007 - 14:07:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nejlepší je: ...Podle Drážní inspekce rychlík přejel návěstidlo... iDNES
Edite bibite post mortem nulla voluptas
Glex
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 569
Registrován: 7-2006


Odesláno Pátek, 09. února 2007 - 14:46:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No jo tak když je návěstidlo uprostřed koleje
Kříž
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 124
Registrován: 11-2005
Odesláno Pátek, 09. února 2007 - 14:53:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jde o R 957 a 163-035 a nějaká 130 xxx (má pouze "porejpanej" podélník rámu).
Fíra R 957 zřejmě ignoroval návěsti, protože sražený průběžák, který se měl v této stanici s R 957 minout, měl postavenou cestu (i dále na Chlumec).
Celkově to bylo takové štěstí v neštěstí; být to o pár vteřin dříve, tak to mohlo být zajímavější, navíc si fíra z R 957 zhruba na úrovni výpravní budovy uvědomil chybu a z 100 km/h zbrzdil na cca 60 km/h.
Chomutovák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 780
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 09. února 2007 - 15:11:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Zdeněk: Přejetí návěstidla může být druhotným jevem jeho projetí :-)
Esíčko
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.212.31.78
Odesláno Pátek, 09. února 2007 - 15:20:55   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

 
Tu sú len 60-kové vexle...
Garfield
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4035
Registrován: 10-2004


Odesláno Pátek, 09. února 2007 - 15:36:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ten náklad byl zřejmě vlak 63440 s lokomotivou 130.031-8.
ICQ: 202 888 377
Tomislav_stokurev
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 23
Registrován: 12-2006


Odesláno Pátek, 09. února 2007 - 15:46:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To je v , sotva se na netu objeví zpráva o nehodě, už je tam banda šotoušů...

 

Tak sokolíci doufám, že se večer pochlubíte.
Tomislav Stokurev - postrach českých DKV
Yalapeak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 39
Registrován: 10-2006
Odesláno Pátek, 09. února 2007 - 16:14:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rozchodí to ten Peršoun? Možná je to první adept na ř. 361

(Příspěvek byl editován uživatelem yalapeak.)
Vláďa_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 326
Registrován: 2-2004
Odesláno Pátek, 09. února 2007 - 17:06:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Účastníci nehody 163.035 a 130.031. Te 130ky je škoda, protože je čerstvě po dílnách a má trochu odřený bok, ale být o malinko pomalejší, bylo by to čelní a to by se jen tak asi neopravilo.
 
 
 
Vláďa_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 327
Registrován: 2-2004
Odesláno Pátek, 09. února 2007 - 17:11:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

 
 
 
Manemb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2919
Registrován: 3-2005


Odesláno Pátek, 09. února 2007 - 17:15:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pěkné Laďo
Holky, mašinky a zelená, to jsou naše koníčky:-) MBŽKF
Rambuteau
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 67
Registrován: 9-2006


Odesláno Pátek, 09. února 2007 - 17:17:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

navíc si fíra z R 957 zhruba na úrovni výpravní budovy uvědomil chybu a z 100 km/h zbrzdil na cca 60 km/h.

A pak nepochybně vyskočil. Tak se to přece normálně dělá, ne?
Peca
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 216
Registrován: 12-2006


Odesláno Pátek, 09. února 2007 - 17:37:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To musela být pěkná šlupka, že to na 130 urvalo zvedací patku. Ještě že nerupla ta cisterna, radši nevědět, co v ní bylo.
Uvezu to, pane Lorenc?
Vláďa_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 328
Registrován: 2-2004
Odesláno Pátek, 09. února 2007 - 17:42:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zvedací patka zaražená do rámu 130.031
 
Trolleybus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 644
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 09. února 2007 - 18:41:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Peca: Cisterna byla plná tekutého čpavku, aspoň to před chvílí bylo na ČT1. Takže to bylo hodně velké štěstí, roztržení cisterny by nejspíš nepřežilo hodně lidí...
Kdo se ve sporu odvolává na autoritu, bere si na pomoc paměť a ne rozum.
Leonardo da Vinci
Jka2005
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 77
Registrován: 12-2006
Odesláno Pátek, 09. února 2007 - 19:30:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pěkné fotky. Byl jste ve správný čas na správném místě. Stát se to nemělo, ale jsme lidé. Překlep se opraví, špatný zákon se opraví a lokotka a pár vozů se opraví. Hlavně, že se nikomu nic nestalo.
Kade
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 546
Registrován: 7-2002
Odesláno Pátek, 09. února 2007 - 19:31:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ano, na voze byl UN kód 1005, tj. zkapalněný čpavek, podle nálepky tuším asi 44 t, z Polska do Spolany. Zbytek bylo dříví a šrot.
Kade
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 547
Registrován: 7-2002
Odesláno Pátek, 09. února 2007 - 19:35:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

špatný zákon se opraví - pokud bych to přenesl na tento případ - mohlo by aspoň (opět) veřejně zaznít, že - pokud se nemýlím - u nás neexistuje VZ, který by kontroloval brzdící křivku, tj. aby zareagoval už po projetí výstrahy. Snad s výjimkou Mirelu ?
Narozdíl třeba od Indusi...
Peca
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 225
Registrován: 12-2006


Odesláno Pátek, 09. února 2007 - 19:39:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Už zase Indusi? Doufám, že se to tu nezvrhne tak jako ve vláknu Železnice a politika
Uvezu to, pane Lorenc?
Anti
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 490
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 09. února 2007 - 19:42:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zbytek bylo dříví a šrot....

Bylo ??? Snad je !!
...I KDYBY JSME PADLI VŠICI, VSTANOU NOVÍ CHAOTICI :-) ....
..." Do Pekla Máme Blízko "...
Jka2005
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 78
Registrován: 12-2006
Odesláno Pátek, 09. února 2007 - 19:43:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kade: Jak VZ pozná, že minul vj. náv. do Káranic v poloze výstraha?
Kade
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 548
Registrován: 7-2002
Odesláno Pátek, 09. února 2007 - 19:46:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

nojo ... když já prostě nepřestávám kroutit hlavou nad tím, do jaké míry je bezpečnost pořád závislá na lidském faktoru
Peca
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 226
Registrován: 12-2006


Odesláno Pátek, 09. února 2007 - 19:53:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jka2005: právě že nijak
Uvezu to, pane Lorenc?
Jka2005
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 79
Registrován: 12-2006
Odesláno Pátek, 09. února 2007 - 19:57:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Za mého mládí v podobných situacích výpravčí nechával vlak už u vjezdu nebo informoval vysílačkou, že křižování jaksi nevychází.

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace