K-report
 

Archiv do 25.února 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Železniční uzel Praha » Staré archivy » Archiv do 25.února 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Zapa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1321
Registrován: 10-2003


Odesláno Neděle, 11. února 2007 - 11:05:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ekonomické ukazatele? To asi vyhodil málo lidí, že?
A nedávné sněžení za to nemůže? Smíchov si nevedl zrovna dobře, i když tam je problém spíš jinde.

(Příspěvek byl editován uživatelem Zapa.)
...za všechny svoje činy veliký, někdy budem asi hrozně pykat...
http://emj471.euweb.cz
Jpnk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 471
Registrován: 9-2005


Odesláno Neděle, 11. února 2007 - 11:15:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

AD Zapa nevím.Ty lidi asi sedí něco se povídalo a sněhovou kalamitu mlčím zažil jsem ji a proto nekomentuji,problém byl trochu jinde a ten sníh ho jen umocnil.A ještě perlička Libeň prý ve středu(první den sněžení) požadovala III zimních opatření(povolání armády).
http://www.darujkrev.cz/
Zapa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1322
Registrován: 10-2003


Odesláno Neděle, 11. února 2007 - 11:20:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rail2005: Máš samozřejmě pravdu, jenže kolik je u nás úseků na 1. koridoru, kde se může rychlostí vyšší jak 140? Pár desítek km to dá, jenže obdobně jako před tou Pirnou se to vleče i u nás prakticky až do Lovosic, dále od Kralup až do Prahy. Z Třebové na Brno je to také chuťka, takže nevím, kde pan Šťáhlavský nabyl dojmu, že je to u nás výrazně lepší než jinde, zvláště pak v Německu. Kéž by i naše nekoridorové tratě vypadaly jako ty jejich.
...za všechny svoje činy veliký, někdy budem asi hrozně pykat...
http://emj471.euweb.cz
Dusanh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 375
Registrován: 3-2004
Odesláno Neděle, 11. února 2007 - 11:41:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak to se omlouvám, spletl jsem si to právě s tou tratí Berlín-Lipsko...
Don_salieri
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 36
Registrován: 10-2006
Odesláno Neděle, 11. února 2007 - 13:07:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

btw...co se přednostů týče, odvolali i přednostu Tábora a Veselí...nevím, sněhem to asi nebude
Ministr zdravotnictví by měl varovat... GVD 2007 poškozuje zdraví!!!
Semtex
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.24.7.84
Odesláno Neděle, 11. února 2007 - 15:47:19   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nemají správnou politickou příslušnost Chlapi, je potřeba myslet tak trochu politicky
Jezisek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 119
Registrován: 4-2004


Odesláno Úterý, 13. února 2007 - 23:24:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pazourek je KONEČNĚ historie! Jeho metoda "rozvrať, rozhádej a neser koho můžeš" se asi ukázala trochu mimo... a ekonomické ukzatele je jen jeden z důvodů... Za to, co dělal nejen na Smíchově mu to patří!
Zapa: ...si nevedl zrovna dobře. A která stanice v Praze si vedla dobře? Co tím míníte? (Zrušené obracáky do Řevnic?)
A ve věci miniaférky Řevnice... p.Virčík má pravdu a dal ji najevo nenásilnou a slušnou formou. Projevil svůj názor a to se u p. Pazourka NESMÍ !
Naseďněme do tanků a srovnejme šopu na nábřeží !
Jpnk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 473
Registrován: 9-2005


Odesláno Středa, 14. února 2007 - 12:59:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

AD Jezisek s ohledem tvého hodnocení p. Pazourka úplně nesouhlasím.Každý má své chyby,ale zas tak hrozné to nebylo a hlavně držel stále stejnou laťku.A k Řevnicím nebal jsem tam při reko přítomen takže nevím,ale některé věci pan kolega Virčík přehání(tím neříkam že snad lže) a né vše co byla odpověd v Obzoru od vedení stanice je pravda.V Řevnicích důvod výpovědi nebyl oficiálně sice nic nevím,ale některé info se k nám dostali,ale nejsou oficiální tak je dál něšířím.
http://www.darujkrev.cz/
Zapa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1326
Registrován: 10-2003


Odesláno Středa, 14. února 2007 - 13:42:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ježíšek: Tak řevnické pendly jsem zrovna nemyslel. To bylo celekem moudré, protože by se do toho zmatku ještě pletly. Jasně, že asi i jiné stanice si ten den nevedly zrovna dobře, ale já zkrátka jezdil přes Smíchov, takže jiné nemůžu soudit. Faktem je, že na soupravu z ONJ jsem čekal 90 minut, takže tam si vedli asi také všelijak. Obdobně se druhý den ráno předvedl Beroun.
...za všechny svoje činy veliký, někdy budem asi hrozně pykat...
http://emj471.euweb.cz
Jpnk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 474
Registrován: 9-2005


Odesláno Středa, 14. února 2007 - 14:05:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

AD Jezisek při sněžení jsem moc problémů nezaznamenal na hlavním a třeba za Vyšehrad mužu zodpovědně prohlásit že za celý den nešla jen jednou jedna výhybka.
http://www.darujkrev.cz/
Jezisek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 120
Registrován: 4-2004


Odesláno Středa, 14. února 2007 - 14:31:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já osobně si myslím, že sněhová kalamita byla zvládnuta celkem dobře - v rámci možností.
Na p.Pazourka názor neměním, zažil jsem si svoje. Osobně. Stačilo mi.
Řevnice: já sem měl tu čest dopravní kancelář několikrát navštívit a podmínky byli katastrofa. Za p. Virčíka se nebojím postavit. Chtěl byste strávit noční směnu v čerstvě vymalované místnosti při -1C přikrčen u malého radiátorku? Navíc p. Burian, jež se postavil proti p. Virčíkovi je NEJVĚTŠÍ ŠLOMPÁK z Řevnic. Sloužit z tímto pánem, který má milion jiných starostí a služba dopravní je až někde u konce, to je něco strašného. Nehledě, že pak pod článek neprávem - bez souhlasu dotyčných - podepsal další výpravčí.... Takže tam teď zuří taková malá atomová válka Burian x zbytek stanice. Toť asi vše.
Naseďněme do tanků a srovnejme šopu na nábřeží !
Zapa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1327
Registrován: 10-2003


Odesláno Středa, 14. února 2007 - 15:20:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Koukám, že tam to opravdu "žije". Ještě že to tam jen odmávám a pokračuju do další stanice. Holt jsme asi jen lidi....
...za všechny svoje činy veliký, někdy budem asi hrozně pykat...
http://emj471.euweb.cz
Balik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 855
Registrován: 11-2002
Odesláno Středa, 14. února 2007 - 15:37:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ve kterém čísle obzoru mám hledat, abych věděl, o čem je tu řeč, plíz?
Jpnk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 477
Registrován: 9-2005


Odesláno Středa, 14. února 2007 - 21:09:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Jezisek s názorem na některé zam. stanice Řevnice souhlasím všechny znám,některé osoně některé z telefonu(traťového ze sousední stanice).Jak jsem psal nebyl jsem tam a nevím jak přesně to v Řevnicích vypadalo a podobné "bojové" podmínky znám,prošel jsem již pár stanic reko takového rozsahu naštěstní ne,ale již dva roky chodím do práce v přilbě(padající omítka a nejen ona je pěkné svinstvo) a modlím se aby nebyli velké mrazy některé dopravní kancelaří při tepltách pod - 15 nejdou prostě vytopit na přijatelnou teplotu (a to po celou dobu mrazů ne jen pár směn). Asi si do Řevnic zavolám jak to tam vypadá ať se taky pobavím.
Nehodlám nikoho obhajovat ani kritizovat ale při rekonstrukci to holt vypadá jak to vypadá.
http://www.darujkrev.cz/
Don_salieri
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 37
Registrován: 10-2006
Odesláno Středa, 14. února 2007 - 23:06:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zapa1326: Mohu potvrdit, v Be to skutečně stálo za to...

Co se krčení u radiátoru týče...dopravy jsou ještě "jakš takš" trošku vidět...zeptejte se třeba, jak se krčí nižší funkce...
(už vidím tu vlnu výpravčích, že zrovna oni se krčí víc, než kdokoliv jiný)

K Pazourkovi: řekl bych, že jeho jednání bylo také dost často ovlivněno momentální náladou...
Ministr zdravotnictví by měl varovat... GVD 2007 poškozuje zdraví!!!
Jezisek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 123
Registrován: 4-2004


Odesláno Čtvrtek, 15. února 2007 - 15:07:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jpnk: já sem osobně nezažil reko v Dobřichovicích, ale z fotek tam měli "stan" z igelitu, takže výpravčí seděl relativně v teple a bez vrstev prachu. Když sem viděl občas vycházet výpravčího, zapadal do kolektivu pracovní firmy.
Teď, když už to je skoro hotové... vypadá to hezky, ale co kolem toho bylo... Zajděte si na kafe k někomu, kdo to vnímá objektivně a v klidu a poznáte.
Naseďněme do tanků a srovnejme šopu na nábřeží !
Jpnk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 479
Registrován: 9-2005


Odesláno Čtvrtek, 15. února 2007 - 21:05:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

AD Jezisek jo jak se dělalo v Dobřichovích vím párkrát jsem se tam byl podívat(ten "stan" byl opravdu super),ale snad se tenkrát neděla podlaha.
http://www.darujkrev.cz/
Jpnk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 480
Registrován: 9-2005


Odesláno Čtvrtek, 15. února 2007 - 21:10:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ještě pár novinek k budově výh. Praha Vyšehrad. "Vyklízení" se pomalu blíží ke konci,vodou poškozená konstruce střechy byla "provizorně" opravena a čeká se co bude dál.Někteří zaměstnanci Národního památkového úřadu by rádi ve spolupráci s magistrátem požádali soud o exkuci budovy s odůvodnění že se o ni majitel (ČD a.s.) nedostatečně stará.Ovšem jde o zcela nezaručenou informaci či možná o zbožné přání,ale čas třeba ukáže.
http://www.darujkrev.cz/
Jezisek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 125
Registrován: 4-2004


Odesláno Pátek, 16. února 2007 - 08:07:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Musím konstatovat, že je to asi jediná cesta jak Vyšehrad zachránit. Ta budova padá před očima... přitom je krásná, jak z venku, tak zevnitř... Nechat ji dále chátrat je skoro hrdelní zločin a časovaná bomba . Pokud má někdo možnost si ji projít zevnitř, neváhejte.
A jedna utopie na závěr: jak by se tam skvělo železniční muzeum
Naseďněme do tanků a srovnejme šopu na nábřeží !
Jpnk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 482
Registrován: 9-2005


Odesláno Pátek, 16. února 2007 - 08:25:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No vennitř nic extra kromě schodiště z ulice k býv. pokladnám(ktreré tam již nejsou).
http://www.darujkrev.cz/
Zapa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1329
Registrován: 10-2003


Odesláno Pátek, 16. února 2007 - 11:07:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jen přemýšlím, co by se s tím po exekuci dělo. Jestli ono to také třeba nebude snaha tu budovu získat zdarma, i když je fakt, že současný stav je příšerný.
...za všechny svoje činy veliký, někdy budem asi hrozně pykat...
http://emj471.euweb.cz
Jezisek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 129
Registrován: 4-2004


Odesláno Neděle, 18. února 2007 - 22:28:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zda-li by službu konající výpravčí dokázal vysvětlit p. exekutorovi, že blok není součástí baráku...
Naseďněme do tanků a srovnejme šopu na nábřeží !
Mahel
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 315
Registrován: 6-2004
Odesláno Pondělí, 19. února 2007 - 07:51:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V Běchovicích se už nejmíň od pátku likvidují betonové "vlaštovky" na peronech.
Pavel_blaha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 162
Registrován: 7-2004


Odesláno Pondělí, 19. února 2007 - 08:10:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Někteří zaměstnanci Národního památkového úřadu by rádi ve spolupráci s magistrátem požádali soud o exkuci budovy s odůvodnění že se o ni majitel (ČD a.s.) nedostatečně stará.

Na základě čeho? Národní památkový úřad ani magistrát není v jakémkoliv řízení, týkající se této budovy aktivně legitimován, natož aby měli v ruce nějaký exekuční titul (podmínka k nařízení jakékoliv exkuce). Exekuce slouží k vymožení pravomocně přiznané pohledávky, kterou dlužník dobrovolně neuhradí, ne k tomu, že se podle něčího názoru někdo nedostatečně stará o svůj majetek. Právní vědomí některých šotoušů je skutečně na pováženou. Takže by se jim exekuční soud vysmál, resp. by návrh na zahájení exekuce musel odmítnout. Opravdu nevěřte tolik různým provozním zaměstnancům.
"Přišel jsem se rozloučit a připomenout Ti, že jsem nezapomněl... na osmačtyřicátej!"
Pavel_blaha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 163
Registrován: 7-2004


Odesláno Pondělí, 19. února 2007 - 08:29:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ale bylo by to pěkné, kdyby to tak fungovalo - podle mého názoru se nedostatečně staráte o svůj vlastní dům, takže bych teď rád požádal ve "spolupráci se zastupitelstvem" Vaší obce o jeho exekuci, patrně ve svůj prospěch... Uvědomujete si vůbec, co jste napsal za nesmysl?
"Přišel jsem se rozloučit a připomenout Ti, že jsem nezapomněl... na osmačtyřicátej!"
Balik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 863
Registrován: 11-2002
Odesláno Pondělí, 19. února 2007 - 08:53:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nehledě k tomu, že výkon rozhodnutí by mohl provést správní úřad sám podle správního řádu.

Celkem věrohodně by znělo, kdyby tu někdo tvrdil třeba vyklizení stavby nařízené stavebním úřadem (dle § 140 staveb. zák.) v souvislosti s nařízenými udržovacími pracemi.
Vhd_sl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 99
Registrován: 1-2006
Odesláno Pondělí, 19. února 2007 - 09:52:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mahel: ono toho je víc co se děje v Běchovicích a okolí.. na Blatově roste malá technologická budova, přes koleje 1, 0 a 2 jsou nová břevna trakce atp. ...

únorové fotky z Běchovic budou počítám koncem tohoto týdne - o víkendu jsem fotil v Šenově a dnes je hnusně..
http://praha14.vhd.cz :: Doprava a dopravní stavby nejen na území MČ Praha 14
Jpnk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 483
Registrován: 9-2005


Odesláno Pondělí, 19. února 2007 - 16:22:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

AD Pavel_blaha Národního památkového úřadu by rádi ve spolupráci s magistrátem požádali soud o exkuci budovy s odůvodnění že se o ni majitel (ČD a.s.) nedostatečně stará. Tato věta zazněla témeř doslovně z úst zaměstnance Národního památkového ústavu Takže nevím kde je pravda, odborník na právo nejsem a tak jen cituji slova (snad) povolanějších.
http://www.darujkrev.cz/
Pavel_blaha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 164
Registrován: 7-2004


Odesláno Pondělí, 19. února 2007 - 17:03:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Takže nevím kde je pravda, odborník na právo nejsem a tak jen cituji slova (snad) povolanějších.

Proboha, přece nemusíte být právník na to, abyste pouhým selským rozumem posoudil, že je to absolutní pitomost... Někteří lidi jsou skutečně líní přemýšlet i o základních věcech, považoval byste snad za normální, kdyby např. na Váš dům někdo takhle mohl zahájit exekuci? Ne, to fakt nemá cenu...
"Přišel jsem se rozloučit a připomenout Ti, že jsem nezapomněl... na osmačtyřicátej!"
Vhd_sl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 100
Registrován: 1-2006
Odesláno Pondělí, 19. února 2007 - 17:20:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pavel_blaha: Zde ovšem Váš selský rozum naráží.. absolutní pitomost by to byla v případě, kdyby se nejednalo o dráhu.. u dráhy to však bývalo odjakživa jinak kvůli možnosti zpětného odkupu infrastruktury státem od společnosti, která na její provozování prostě něměla, protože nemožnost dráhu vyvlastnit by znamenala to, že po ní nikdo nebude moct jezdit + paradox, že se případně bude vedle stavět dráha znovu.. musel bych hloubat nad zákonem o drahách, abych vyhloubal, zda to ještě platí nebo ne.. selský rozum říká, že by to platit mělo..
http://praha14.vhd.cz :: Doprava a dopravní stavby nejen na území MČ Praha 14
Jpnk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 484
Registrován: 9-2005


Odesláno Pondělí, 19. února 2007 - 18:10:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pozor budova je chraněnou památkou(nevím jak přesně jestli národní kulturní a pod těch kategorií je více) a co vím tak v případě "památky" páku na vyvlastnění stát má viz Babičino údolí.
http://www.darujkrev.cz/
Pavel_blaha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 165
Registrován: 7-2004


Odesláno Pondělí, 19. února 2007 - 21:40:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pozor budova je chraněnou památkou(nevím jak přesně jestli národní kulturní a pod těch kategorií je více) a co vím tak v případě "památky" páku na vyvlastnění stát má viz Babičino údolí.

Bohužel tu píšete naprosté nesmysly.

u dráhy to však bývalo odjakživa jinak kvůli možnosti zpětného odkupu infrastruktury státem od společnosti, která na její provozování prostě něměla, protože nemožnost dráhu vyvlastnit by znamenala to, že po ní nikdo nebude moct jezdit + paradox, že se případně bude vedle stavět dráha znovu.. musel bych hloubat nad zákonem o drahách, abych vyhloubal, zda to ještě platí nebo ne..

Spíš si někdy ve volném čase přečtěte tak základní normy, jako je občanský zákoník (část o věcných právech) nebo exekuční řád, ať se tu zbytečně neztrapňujete.
"Přišel jsem se rozloučit a připomenout Ti, že jsem nezapomněl... na osmačtyřicátej!"
Zutý_petr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 22
Registrován: 1-2007


Odesláno Pondělí, 19. února 2007 - 21:51:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pavel_blaha:
Ještěže Vy si na K-reportu nepřipadáte trapně. To je nejdůležitější.
Vhd_sl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 101
Registrován: 1-2006
Odesláno Pondělí, 19. února 2007 - 23:21:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pavel_blaha: rád se nechám poučit konkrétním paragrafem.. pro Vás tu mám tip na paragrafy 20 a 21 zákona 266/1994 Sb. o drahách (nemůže-li zajistit provozuschopnost, je povinnen nabídnout státu k odkupu).. tyto paragrafy se sice týkají provozuschopnosti dráhy, a tak je sporné jejich využití na součást infrastruktury, nicméně principielně se dají použít k selské úvaze, že to, co uvádíte jako jistotu, nemusí být pravda + na stejném principu může být postaven vztah státu a vlastníka památkově chráněné nemovitosti..
http://praha14.vhd.cz :: Doprava a dopravní stavby nejen na území MČ Praha 14
Pavel_blaha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 166
Registrován: 7-2004


Odesláno Úterý, 20. února 2007 - 08:21:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vhd_sl: Vy máte úplně pokřivené právní vědomí, mícháte tu povinnost nabídnout něco k odkupu (na základě zákona o dráhách) dohromady s exekucemi a vyvlastněním, což obojí je něco naprosto jiného a má naprosto jiný smysl a použití. Navíc povinnosti, vyplývající ze zákona o dráhách vlastníku dráhy, nelze takto svévolně, jak vy si představujete, zobecňovat na jiné oblasti, státní orgány mohou vykonávat státní moc jen na základě zákona a v jeho mezích a povinnosti obecně lze ukládat jen na základě zákona.
Bohužel Vaše závěry jsou skutečně naprosto nesmyslné.
"Přišel jsem se rozloučit a připomenout Ti, že jsem nezapomněl... na osmačtyřicátej!"
Vhd_sl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 102
Registrován: 1-2006
Odesláno Úterý, 20. února 2007 - 14:16:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pavel_blaha: výborně, patrně jsme se dobrali zakopaného psa a můžeme konečně této debaty (dá-li se to tak nazvat) nechat.. ;-) onen úředník si patrně jen popletl exekuci a odkup nebo to bylo někým zkomoleno..

co se zbytku Vaší připomínky týče, psal jsem o tom, že může být postaven vztah, čímž jsem myslel, že může existovat obnobný paragraf nějakého zákona, který řeší odchylku od standardu, takže představy o tom, co si představuji nechte spát.. ve své profesi toto nepotřebuji, takže to rád ponechávám těm, kteří jsou za to placeni.. pokud máte potřebu navážet se dál, zkuste mail..
http://praha14.vhd.cz :: Doprava a dopravní stavby nejen na území MČ Praha 14
Don_salieri
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 51
Registrován: 10-2006
Odesláno Čtvrtek, 22. února 2007 - 11:49:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Několik fotek z Běchovic...z 1. peronu moc nezbylo:-(
 
 
 
 
 
 
Ministr zdravotnictví by měl varovat... GVD 2007 poškozuje zdraví!!!
Quex
Administrátor

Číslo příspěvku: 4070
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 22. února 2007 - 12:32:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A proč to?
Otto Bismarck rytíř síly
kráčí pilně k svému cíli
Rail2005
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 304
Registrován: 11-2005


Odesláno Čtvrtek, 22. února 2007 - 13:07:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To je dobře, že se to bourá. Ty přístřešky vypadaly děsně (teď nemyslím svojí omšelostí, to taky, ale hlavně architektonicky - fuj betonový monolit). Když tam dají klasické ocelové vlaštovky v modré barvě, bude to mnohem hezčí. Nebo tam bude snad něco nestandardního?

Dále, bude se bourat i ten peron? Myslím, že kompletní přestavba na deskový s převisem a zámkovou dlažbou ve vnitřní části by mu slušela.
http://rail2005.euweb.cz
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2302
Registrován: 8-2004


Odesláno Čtvrtek, 22. února 2007 - 13:41:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rail2005:
Někde jsem četl, že tam budou typizované budky alá třeba Praha-H.Měcholupy, či Uhříněves. A to se mi tedy moc nelíbí. Nejenže to bude za chvíli rozbitý, ale cestující se budou všichni soukat do 1-2 dveří - zejména myslím za deště/sněhu/apod.

Quex:
Bo modernizace, resp. optimalizace Běchovice-Libeň.

(Příspěvek byl editován uživatelem Hroch.)
Není týden ten, kdy nepotkáš blbce každý den.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 30760
Registrován: 4-2003


Odesláno Čtvrtek, 22. února 2007 - 15:32:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Don_salieri:
Veselí bude spadat pod Budějce, takže tam je to jasný. Ale oba měli mít „špatné ekonomické výsledky”.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Zapa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1357
Registrován: 10-2003


Odesláno Čtvrtek, 22. února 2007 - 18:34:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Už se těším, až se jednou takhle "zakousnou" do Smíchova. Jenže to ještě pár let potrvá.
...za všechny svoje činy veliký, někdy budem asi hrozně pykat...
http://emj471.euweb.cz
Iiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1141
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 22. února 2007 - 19:51:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ještě asi před třema tejdnama sem to očumoval a to sem netušil... Ale myslim si, že kdyby se betonový střechy někde zrenovovaly (nejradši na tom Smíchově), že by by to bylo pěkný. A typizovaný přístřešky á la Uhříněves by v tomto případě byly krok zpátky, dělá to z Běchovic Buranov.
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2306
Registrován: 8-2004


Odesláno Čtvrtek, 22. února 2007 - 23:22:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Iiii:
Bohužel ano.
Není týden ten, kdy nepotkáš blbce každý den.
Don_salieri
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 55
Registrován: 10-2006
Odesláno Pátek, 23. února 2007 - 10:39:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mám chuť kohokoliv, kdo řekne, že je dobře, že se po peróně prohání buldozer kopnout do tamtěch míst... Ne, že by byly nějak extra krásné ty stromky co na té střeše rostly (na 2. nást. možná ještě vyrostou:-)) ale už vidím, jak se cestující lid bude tísnit v kadibudce, která nebude mít stěny, protože je někdo ukradne

Smíchov by mohl dostat podobnou fazónu, že? Co vy na to generálové ČD? Dyť je to přece levné!
Ministr zdravotnictví by měl varovat... GVD 2007 poškozuje zdraví!!!
Vhd_sl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 103
Registrován: 1-2006
Odesláno Pátek, 23. února 2007 - 18:25:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tak fotky z dneška z oblíbeného úseku Dolní Počernice - odb.Blatov najdete na http://praha14.vhd.cz/fotky ...

krom diskutovaného zastřešení v Běchovicích se za poslední měsíc změnilo asi toliko:
- vyklestění mezi Běchovicemi a DPočernicemi podél 2TK + nějaké úpravy tělesa vedle 2TK (krásně se tam teď fotí.. : )
- částečně vyřešeno odvodnění pod mostem
- změna vstupu cestujících do čekárny budovy v Běchovicích (probourán nový vstup, ostatní zazděno)
- zastřešení 1. nástupiště odváženo na skládku vedle nákladních kolejí, kde z toho kdosi tahá pruty a odváží je do sběru..
- u 2. nástupiště jeden polostrhlý hromosvod
- hafo nových TS po Běchovicích + nových bran + převěšení lana na nové brány (probíhá, zatím hotova kolej 1 a dnes se pracovalo na 0-té)
- základy a přízemí technologického domku na Blatově

jinak dnes se na Kolín jezdilo všechno přes nákladní nádraží..
http://praha14.vhd.cz :: Doprava a dopravní stavby nejen na území MČ Praha 14
Zapa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1360
Registrován: 10-2003


Odesláno Pátek, 23. února 2007 - 20:36:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Don salieri: Jestli jsi chtěl nakopat mě, tak si posluž, ale já jsem nikde netvrdil, že souhlasím s tím, aby tam místo normálního zastřešení dali skleněné kadibudky, akorát to nemusí být betonové. Po několika desetiletích minimální údržby se to klidně může postavit nové.
...za všechny svoje činy veliký, někdy budem asi hrozně pykat...
http://emj471.euweb.cz
Koudy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1351
Registrován: 3-2004


Odesláno Pátek, 23. února 2007 - 22:59:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ale už vidím, jak se cestující lid bude tísnit v kadibudce, která nebude mít stěny, protože je někdo ukradne

Ale kdepak ukradne, jen "přemění" skleněnou výplň na pár tisíc kousků :-(

Nic není jisté...

http://www.brnosim.wsite.biz
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2316
Registrován: 8-2004


Odesláno Neděle, 25. února 2007 - 13:56:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zapa:
Myslím, že tady jde právě o ty "kadibudky". Proti případné přestavbě na jiný "typ" vlaštovek nidko nic nemá.

Vhs_sl:
Pod kterým mostem? Ono jich je ve zmiňovaném úseku víc než jeden...

(Příspěvek byl editován uživatelem Hroch.)
Není týden ten, kdy nepotkáš blbce každý den.
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3279
Registrován: 8-2003
Odesláno Neděle, 25. února 2007 - 15:56:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kolik vlastně běžně v Běchovicích čeká na vlak lidí? Dvacet, třicet? Sorry, to žádný dopravní uzel není, a pokud se postaví zastávka Běchovice střed, tak jich ještě ubyde. Větší kadibudka tady bude bohatě stačit.
To říkám i přesto, že se mi dosavadní zastřešení líbilo (a klidně se přiznám, že se mi naopak nelíbí zastřešení typu íčko + vlnitý plech vzor Pardubice hl. n., Řečeny n. Labem a pod.)
Nástupiště v Běchovicích budou kompletně nová.
Život je kabaret
Zapa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1369
Registrován: 10-2003


Odesláno Neděle, 25. února 2007 - 16:51:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bkp: Ono pro ochranu před větrem jsou ty skleněné kadibudky asi lepší než "otevřené" nástupiště s jakoukoli střechou, jenže musí jich být co do počtu cestujících dostatek a hlavně je nesmí žádný debil rozmlátit, což je prakticky asi neřešitelné.
...za všechny svoje činy veliký, někdy budem asi hrozně pykat...
http://emj471.euweb.cz
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2322
Registrován: 8-2004


Odesláno Neděle, 25. února 2007 - 17:05:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bkp, Zapa:
Víme, jak dopadly přístřešky v Horních Měcholupech... Docela pěknou budku jsem viděl včera v Boči. Architektonicky ušla a přitom nebyla ze skla, ale z betonových cihel (a možná i ze dřeva).
Ovšem všeobecně - mě se zase nelíbí minibudky na monstrozních perónech, několik set metrů dlouhých. Myslím ostrovní nástupiště ve stanicích, ne jednostranná na zastávkávh.

Jo a zast. Běchovice střed moc žhavě nevypadá.
Není týden ten, kdy nepotkáš blbce každý den.
Zapa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1370
Registrován: 10-2003


Odesláno Neděle, 25. února 2007 - 17:50:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Měcholupy? No ano tam to dopadlo příšerně. Jenže to je to o čem jsem psal.
...za všechny svoje činy veliký, někdy budem asi hrozně pykat...
http://emj471.euweb.cz
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3283
Registrován: 8-2003
Odesláno Neděle, 25. února 2007 - 18:17:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Víme, jak dopadly přístřešky v Horních Měcholupech...

Jenomže to je opuštěná zastávka v území nikoho. To snad stanice se stálou službou není. No, uvidíme, jak dopadne Uhříněves.
Život je kabaret
Vhd_sl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 104
Registrován: 1-2006
Odesláno Neděle, 25. února 2007 - 18:25:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bkp: on tam někdo zůstane? výpravčí pravděpodobně ne, na prodej jízdenek tu stačí automat... zůstane snad jen pokud tam někdo bydlí v patře + traťovka + možná nějaká ta kamera, ne..?
http://praha14.vhd.cz :: Doprava a dopravní stavby nejen na území MČ Praha 14
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3290
Registrován: 8-2003
Odesláno Neděle, 25. února 2007 - 18:51:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pravda, asi tam ve službě nikdo nezůstane. Uvidíme, co bude s nákladním obvodem.
Život je kabaret
Vhd_sl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 106
Registrován: 1-2006
Odesláno Neděle, 25. února 2007 - 19:03:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bkp: Nemělo do nákladního obvodu jít Setto?
http://praha14.vhd.cz :: Doprava a dopravní stavby nejen na území MČ Praha 14
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3292
Registrován: 8-2003
Odesláno Neděle, 25. února 2007 - 19:15:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Něco takového se opravdu povídalo.
Život je kabaret
Dj_cargo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 604
Registrován: 11-2005


Odesláno Neděle, 25. února 2007 - 21:33:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nemělo do nákladního obvodu jít Setto?

Mělo, ale pravděpodobně je to pasé.
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5911
Registrován: 6-2003
Odesláno Neděle, 25. února 2007 - 23:04:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Objevil jsem tuto stránku: http://binko.wz.cz/, autor je vedoucím oddělení technického rozvoje Odboru strategie GŘ ČD. Jsou tam zajímavé příspěvky, týkající se ŽUP a rozvoje české železnice. Obsahují např. návrh tunelu Hlavní n. - Smíchov apod.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace