K-report
 

Archiv do 21.března 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Všeobecná neželezniční diskuse » Staré archivy » Archiv do 21.března 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Krysolet
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2169
Registrován: 10-2004


Odesláno Středa, 14. února 2007 - 22:18:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kr.: Noční topírna má nástup v 18:10, záloha, pokud jede z depa, tak má hranice v 18:00. Pokud tam není někdo, kdo už tam má být, není to tvoje starost. Když děláš za druhé, koleduješ si o průser. Souhlas s Houbou (brněnsky: s Hóbem): neser se do povinností jiných, může se to šeredně nevyplatit. Viz poslední případ vykolejení na přesuvně. Dělat práci za jiné se na dráze nevyplácí.
Kristian
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 332
Registrován: 10-2006


Odesláno Středa, 14. února 2007 - 22:30:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Njn, já jsem já, a mě už nezměníš. Když budu dělat jen co musím, budu píča, když budu dělat práci za jiné, zase budu šulin, to si nevybereš. Hold si dělám věci podle sebe, tak abych nic nezkazil a je to.
Viz poslední případ vykolejení na přesuvně.
Ano, přesně tak. Fíra to má za 50%, stát se to mě, tak se asi neudržim a udělám jim tam z toho kamarádičského bordelu kůlničku na dříví. Jsem sice kliďas, ale nesnášim, když mě někdo obviní z něčeho, za co může někdo jiný. Jediný, na koho se můžu spolehnout, jsem já sám a když něco zkazím, aspoň vím, že je to moje blbost.
Nikdo se mě neptal, jestli se chcu narodit, tak mi laskavě neříkejte, jak mám žít.
M_g
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 31
Registrován: 6-2006
Odesláno Středa, 14. února 2007 - 23:04:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nezlob se, ale kůničku jim můžeš udělat jen tím, že budeš čekat až tě obslouží a napíšeš hlášení, proč nejseš tam, kde máš být.
To co děláš je v podstatě jako kdybych já, hloupý elektrikář, zjistil na V. nástupišti že už máme minutu jet a místo čekáni skočil Krysoletovi (třeba :-)) za rajčáky a začal tahat vlak na Heršpice.

A nebo si zařiď oficiálně oprávnění k manipulaci a pravidelná školení...
Houba
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 12
Registrován: 2-2007
Odesláno Čtvrtek, 15. února 2007 - 10:30:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

v našem skanzenu historických vozidel získávám přezdívku po jednom starším kolegovi a spousty negativních preferencí. Proč? Je to prosté jsem obyčejný zmrd a lokomotivu dílně nepřeberu třeba 3krát po sobě. S pomocným provozem vycházím taky sqele protože jsme si už zestartu dali jasná pravidla. Moje točna ,tvoje lokomotiva a opačně.Večer si klidně dáme panáka a nikdo nemá těžkou hlavu z nějakého vyšetřování MU.Opakuji svůj dotaz pánové: Slezeme se někdy někde jen tak na pokec a na panáka? Spousta věcí by se uklidnila, vyjasnila a myslím,že by to byla docela prdel... Tak dejte návrh chlopci...
Kristian
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 333
Registrován: 10-2006


Odesláno Čtvrtek, 15. února 2007 - 14:52:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

M_g: Kdybych měl psát hlášení na každého, kdo nedělá co má, tak bych každou směnu asi nic jiného nedělal. Nejsem kurva, abych psal hlášení na někoho, s kým můžu třeba zítra dělat.

A nebo si zařiď oficiálně oprávnění k manipulaci a pravidelná školení...
Jo, a polovinu šichet měsíčně mi vyhážou a dají mi dozorce depa, protože tam věčně nejsou lidi. Díky, nechci. V Majlontě je nejlepší umět všechno, ale nemít na nic zkoušky.
Nikdo se mě neptal, jestli se chcu narodit, tak mi laskavě neříkejte, jak mám žít.
Halfmister
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1158
Registrován: 2-2005


Odesláno Čtvrtek, 15. února 2007 - 22:53:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tak ho koukej spíš respektovat

To, koho mám respektovat a koho ne, nech prosím na mě.

Cenzoři dělají svoji práci celkem dobře,i když pokud něco hodnotí člověk,potom se může stát,že to může zavánět neobjektivitou.prostě jednoduše řečeno jsme jenom lidé a máme své pocity.

S tím plně souhlasím. Objektivnost je velmi relativní pojem a dost záleží na tom "jak se kdo vyspí".
Ženský nebo chlast, jednou si na to dno sáhneš.
M_g
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 32
Registrován: 6-2006
Odesláno Čtvrtek, 15. února 2007 - 23:14:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kr.: Ale pak to může mít i následující průběh. Náhodou se stane škoda, oznámí ti, za kolik to bude, uděláš kůlničku, podepíšeš závazek škodu nahradit, nahradíš kůlničku, a na dílně, kam tě šoupnou se ti ten, kterého jsi podle tebe "nenabonzoval jako k...a" vychechtá do ksichtu.
Vůbec ti to nepřeju.
A ten, za kterého musíš dělat tě přitom přímo ohrožuje.

Je to tvoje rozhodnutí a odpovědnost.
Houba
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 19
Registrován: 2-2007
Odesláno Pátek, 16. února 2007 - 10:01:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

M-g má pravdu...
Kristian
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 336
Registrován: 10-2006


Odesláno Pátek, 16. února 2007 - 18:47:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Má no, co naděláš. Když už děláš něco co nemáš, tak to musíš taky umět, a dělat to tak, aby tě za A nikdo neviděl a za B abys škodu neudělal..
Nikdo se mě neptal, jestli se chcu narodit, tak mi laskavě neříkejte, jak mám žít.
T_m
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1368
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 16. února 2007 - 19:50:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ale když o tom píšu na Kreportu, tak tak je to jako bych to dělal v kanclu přímo svýho nadřízenýho ...
Dopravní web ® informace a publicistika z oboru dopravy, se zvláštním zřetelem na dopravu veřejnou
Kristian
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 339
Registrován: 10-2006


Odesláno Sobota, 17. února 2007 - 11:48:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mě jsou nadřízení na k-repu UPLNĚ u řiti.. V práci dělám co mám, dostanu za to peníze, tim to končí. Co si dělám ve volném čase je moje věc.
Nikdo se mě neptal, jestli se chcu narodit, tak mi laskavě neříkejte, jak mám žít.
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 502
Registrován: 11-2005
Odesláno Neděle, 18. února 2007 - 02:01:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V práci dělám co mám, dostanu za to peníze, tim to končí. Co si dělám ve volném čase je moje věc.}

No, je a není...
Nevím jak vy na dráze, ale já mám třeba v pracovní smlouvě toto:

Zaměstance je povinen:
-zachovávat mlčenlivost o údajích, skutečnostech a informacích, které se dozví při výkonu sjednaného druhu práce.

-získané informace organizačního, ekonomického, technického a jinak odborného charakteru, je pracovník oprávněn uživat jen k plnění pracovních úkolů.

-zchovávat mlčenlivost o výši své mzdy a o věcech souvisejících.

-i v soukromí dbát dobrého jména zaměstnavatele, dbát o jeho dobrou pověst


Takže shrnuto a podtrženo, správně nesmím nikde říct, co jsem dělal v práci. Samozřejmě to nedodržuju, ale na internetu se tím pro jistotu nechlubím.
To je dneska svět...Člověk to musí mít furt pod kontrolou nebo se z toho p..... To by člověk blil.
ICQ 311-297-744
Kristian
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 343
Registrován: 10-2006


Odesláno Neděle, 18. února 2007 - 08:07:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já mám ve smlouvě jen že zaměstnanec se zavazuje zachovávat mlčenlivost o veškerých skutečnostech, které mají být v zájmu zaměstnavatele zachovány. A ještě že se mám zdržet jakéhokoliv jednání, které by bylo v rozporu s oprávněnými zájmy zaměstnavatele.

Psaní šotoušovin na reportu v rozporu s těmito body podle mě neni. Když týden dopředu řeknu, kdy pojede jaderný vlak, tak samo problém asi mít budu, ale to taky samo říkat nebudu že, nejsu blbý.
Nikdo se mě neptal, jestli se chcu narodit, tak mi laskavě neříkejte, jak mám žít.
Cogwheel
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.228.94.242
Odesláno Pondělí, 19. února 2007 - 08:57:08   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Stejně se o něm šotouši dozvědí jinými cestami a budou ho fotit...
Houba
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 27
Registrován: 2-2007
Odesláno Sobota, 24. února 2007 - 08:34:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jojo šotouš je věčný... Dělal jsem teď pilota jedné nejmenované soukromé firmě, poněvadž neměli poznání. obyčejná kombinace soukromých 742+25 wap vozů. Kolem trati různě maskovaní špioni s fotoaparáty... Koukal jsem jako tele a le kolegové soukromníci mě uvedli do realu že ,zažili šílenější věci. Při nějaké přepravě něčeho někam přijel s náskokem a šotek ho zdrbal že nestihl fotku páč je tu dřív... 3otouši kde bereš info vlaku? Klobouk dolů...
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 448
Registrován: 6-2006


Odesláno Sobota, 24. února 2007 - 16:19:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Když týden dopředu řeknu, kdy pojede jaderný vlak, tak samo problém asi mít budu, ale to taky samo říkat nebudu že, nejsu blbý.

V klidu, tohle včas rozhlásí jiní a je to i v TV. Pamatuju jeden takový vlak, co projížděl Jihlavou zrovna v době, kdy tam byla nějaká akce pro šotouše, panečku to byla věc, hned všichni věděli, co to jede a opustili historická vozidla a jali se fotit vlak s palivem :-D
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 449
Registrován: 6-2006


Odesláno Sobota, 24. února 2007 - 16:24:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Houba komu, nám? :-) Oni si volají, takže jak tě chytí jeden, už jsou jich po štrece desítky. Na stromech, na těch vysokých stožárech s halogeny ve stanicích a i na krkolomnějších místech.
Někteří jsou dokonce vybaveni oranžovými vestami v kolejišti, volají i na firmu, kdy pojede ten a ten vlak a co na tom bude za mašinu a pod. Prostě cvoci :-D
Houba
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 34
Registrován: 2-2007
Odesláno Sobota, 24. února 2007 - 16:37:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

oranžové vesty schvaluji, měl jsem chuť jednoho oranžového pacienta lapit a střískat do bezvědomí. Fotil mě za jízdy stál v kolejích a uskočil tak 5 metrů přede mnou.vylil jsem si u toho kávu.... Chápete to?ale chápu to nebyl jsem jiný...
Petr_Šimral
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1110
Registrován: 5-2002
Odesláno Sobota, 24. února 2007 - 18:57:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Taky jsem dostal vynadáno, když jsem přijel do Ostravy s rychlíkem asi hodinu a čtvrt s náskokem. A to na to v depeši bylo upozornění.

Houba
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 36
Registrován: 2-2007
Odesláno Neděle, 25. února 2007 - 21:27:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Viš jak synku, Jarek pravil "Bo ostrava je kraj razovity..."jak to vypadá s Taurusy?
Houba
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 53
Registrován: 2-2007
Odesláno Středa, 28. února 2007 - 09:14:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tady to umřelo
Láďa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 268
Registrován: 7-2006


Odesláno Středa, 28. února 2007 - 11:47:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Houba
Bodejď by né,když Kristiána vymazali z titulků ..
Tak teď "perlí" jinde .. výše ..


ICQ 237-113-861
Houba
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 60
Registrován: 2-2007
Odesláno Středa, 28. února 2007 - 13:08:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

kristan Forever!!!začnu lidi točit svými názory ať je tu nějaká prdel. On je možná kretén osobně ho neznám ale dělal tu občas dobrou show. Komu čest tomu čest...
Adie Marie jdu na Houby...
Felix
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 277
Registrován: 11-2004


Odesláno Středa, 28. února 2007 - 14:45:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

vložte mi sem, rpsoím někdo smajlíka, kterej ZVRACÍ
potřebuju ho, díky
Láďa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 273
Registrován: 7-2006


Odesláno Středa, 28. února 2007 - 16:31:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Felix
Tady si můžete vybrat:http://smajlici.cz/


ICQ 237-113-861
Kristian
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 376
Registrován: 10-2006


Odesláno Středa, 28. února 2007 - 21:52:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Stále sleduji..
Stop elektrizaci, motorová trakce FOREVER!!!
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 30962
Registrován: 4-2003


Odesláno Čtvrtek, 01. března 2007 - 15:01:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Láďa:
Nevymazali, je tam stále. :-)

Všeobecná neželezniční diskuse
Kristián, Dromolog, polomáčené Bixy a další témata, za něž by vás jinde vyháněli...

Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Houba
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 66
Registrován: 2-2007
Odesláno Čtvrtek, 01. března 2007 - 15:31:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

hurá Kristián se vrátil...
Adie Marie jdu na Houby...
Kristian
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 377
Registrován: 10-2006


Odesláno Čtvrtek, 01. března 2007 - 20:31:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevrátil, já jsem neodešel Ani zatím nehodlám, to by byl život děsná nuda Ikdyž každá legenda jednou skončí, Dromolog taky odešel, ale ještě není správný čas Nemám tu zatím svého nástupce.
Stop elektrizaci, motorová trakce FOREVER!!!
Houba
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 69
Registrován: 2-2007
Odesláno Čtvrtek, 01. března 2007 - 20:47:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

budu se snažit...
Adie Marie jdu na Houby...
Kristian
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 378
Registrován: 10-2006


Odesláno Pátek, 02. března 2007 - 18:09:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To můžeš, protože já končím dnešním dnem. Stalo se něco s čím jsem nepočítal. Asi tyhle kydy někdo z vedení opravdu čte a bere to vážně. A nemyslím teď nikoho z DKV Brno. Hold život je změna, budiž mi dopřejte pokoje nehodlám mít ve svém novém depu problémy kvůli takovým kravinám co se tady řeší. Pápá, jdu studovat, mám toho moc. Na další příspěvky nebudu reagovat, nemám na to čas.

ZAVŘETE OČI, LEGENDA ODCHÁZÍ..
Stop elektrizaci, motorová trakce FOREVER!!!
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 31027
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 02. března 2007 - 18:30:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Stalo se něco s čím jsem nepočítal. Asi tyhle kydy někdo z vedení opravdu čte a bere to vážně.

A každýmu jsem to na týhle točně říkal... Ale je to marný, je to marný, je to marný. :-(:-(:-(
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Happy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1012
Registrován: 9-2005


Odesláno Pátek, 02. března 2007 - 21:23:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tak to mě mrzi :-(:-(:-(.Lidi sou holt svině.Ale fírů je nedostatek,takže práci budeš mít vždy :-).hodně štěstí :-)
Happy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1013
Registrován: 9-2005


Odesláno Pátek, 02. března 2007 - 21:29:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

for Eigtyfour: Díky za nabídku,ale záleželo by ,kolik by si za něj chtěl.Upřímně řečeno tenhle typ bych si normálně v krámě asi nekoupil.Když už Velbona tak cx 460.Ale přesto díky za nabídku :-):-):-)
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 513
Registrován: 11-2005
Odesláno Pátek, 02. března 2007 - 23:12:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kristian: Pokud mě paměť neklame, tak už jsi odsud "odešel" několikrát. My, co nemáme s dráhou podepsaný žádný "glejt", ani nevíme, jaké máme štěstí
Zbytek viz text pod příspěvkem...

(Příspěvek byl editován uživatelem pes38.)
To je dneska svět...Člověk to musí mít furt pod kontrolou nebo se z toho p..... To by člověk blil.
ICQ 311-297-744
Fousekx
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 492
Registrován: 1-2005
Odesláno Sobota, 03. března 2007 - 00:33:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kristiáne, to nevydržíš! Do roka tu jseš, jako na koni.
Raspi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 591
Registrován: 8-2005


Odesláno Sobota, 03. března 2007 - 15:16:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Však on se zreloaduje. Ale tentokrát to bude Kristian_Revolution. Kam máš namířeno, pokud to není tajemství?
Každý večer trhám lístky kopretinky.

vyjede, nevyjede, vyjede, nevyjede, vyjede, nevyjede, chrrrr....
Luboš_ct
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3633
Registrován: 9-2002


Odesláno Neděle, 04. března 2007 - 14:09:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A bude klid...
Manemb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3058
Registrován: 3-2005


Odesláno Pondělí, 05. března 2007 - 10:41:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kristíán..to nevydržíš..Kam má namířeno?No, jde jezdit do Polska se 181,182
Holky, mašinky a zelená, to jsou naše koníčky:-) MBŽKF
Agent
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 462
Registrován: 9-2002
Odesláno Pondělí, 05. března 2007 - 19:13:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kristian by prece nejezdil s takovejma zgarbama, ne ?
ICQ 268-987-545
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5969
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 06. března 2007 - 15:03:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ikdyž každá legenda jednou skončí - jo jako olimpic
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
pouze plynulá doprava může být ekologická
Raspi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 599
Registrován: 8-2005


Odesláno Úterý, 06. března 2007 - 16:14:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Něco končí, něco začíná. Shalom.
Každý večer trhám lístky kopretinky.

vyjede, nevyjede, vyjede, nevyjede, vyjede, nevyjede, chrrrr....
Houba
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 86
Registrován: 2-2007
Odesláno Úterý, 06. března 2007 - 18:16:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

do p.dele se budu muset začít snažit a udělat tu nějakou show... Master je pryč, co budeme dělat?
Adie Marie jdu na Houby...
Pepa_kox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1048
Registrován: 9-2005


Odesláno Úterý, 06. března 2007 - 18:29:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Král je mrtev, ať žije král anebo králův šašek...?
ICQ 222-667-615
Možná přijede i brejlovec...
V neděli v poledne vypínám bednu, vždyť z toho konzumu dočista zblbnu...
Fousekx
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 498
Registrován: 1-2005
Odesláno Úterý, 06. března 2007 - 21:11:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Master je pryč, co budeme dělat?
To jsi trochu přehnal... Já ho měl jen za nezralou osobnost bez zkušeností. Teď mu dal život poprvé na čumák, tak snad dospějě. Přeji mu to (myslím ty životní zkušenosti). Ale vůbec mi nebude vadit, když tu nenajdu jeho machrování.
kristianuv tisk.mluvci
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.160.108.207
Odesláno Úterý, 06. března 2007 - 22:48:15   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kristian chystá závěrečný proslov, tak si na to počkejte. Zveřejněn bude po celkovém dořešení a schválení jeho odchodu z DKV Brno.
Happy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1030
Registrován: 9-2005


Odesláno Úterý, 06. března 2007 - 23:21:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

je tůůůůůůůůů
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5975
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 07. března 2007 - 12:04:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

von sem bude koukat furt, vono mu to nedá
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
pouze plynulá doprava může být ekologická
MigoŠ
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 164
Registrován: 12-2006


Odesláno Středa, 07. března 2007 - 15:55:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

NEZAKŘIKNĚTE TO
Mrkněte se na muj blog: Mrkněte se na můj blog: http://gasonuv.blog.cz ...Pohanějte chyby případně dejte návrh na zlepšení do komentářů.Díky...
A mojo ICQ zní: 472-137-831
Houba
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 89
Registrován: 2-2007
Odesláno Středa, 07. března 2007 - 16:57:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

nevím co se mu stalo že dostal přes tlamičku. Ono nevyzrálé machrování je evidentní ale semo tamo pobavil
Adie Marie jdu na Houby...
kristianuv tisk.mluvci
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.160.111.111
Odesláno Středa, 07. března 2007 - 17:43:36   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Přes tlamičku nikdo nedostal, jen se prostě rozhodl se s váma přestat bavit a věnovat se jiným věcem. Samořejmě že sem bude koukat pořád.
P_z
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 115
Registrován: 7-2006
Odesláno Středa, 07. března 2007 - 18:35:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

PŠ: Nebyl to náhodou rychlík vedený Desirem na Czech Rail Days 2006? Ani bych se nedivil
Houba
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 104
Registrován: 2-2007


Odesláno Pondělí, 12. března 2007 - 18:35:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tady nějaká nudička
Život nemůžeme jen přežít... Je potřeba si ho užít!
Pedro Gonzales
Petr_Šimral
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1123
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 13. března 2007 - 01:29:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad P_Z: Ano byl.
Ale i jinde se podařily zajímavé výkony. Například u rychlíku Passau - Železná Ruda - Plzeň - Praha při výjezdu z Plzně přesně načas příjezd do Prahy hl.n. pouze 33 minut s náskokem. Na 114ti kilometrech. Já jim říkal. že průměr 60 km/h je málo.
nazori
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.156.65
Odesláno Úterý, 13. března 2007 - 19:14:04   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

koukněte se na www.nazori.ic.cz
Houba
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 106
Registrován: 2-2007


Odesláno Úterý, 20. března 2007 - 18:45:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co kristianův závěrečný proslov? čekám a nemůžu se dočkat. Že by skutečně zahynul hrdinou smrtí ve službě matce dráze?
Život nemůžeme jen přežít... Je potřeba si ho užít!
Pedro Gonzales
Patrik_koplík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 61
Registrován: 9-2006


Odesláno Úterý, 20. března 2007 - 21:41:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kristian sa nám vrátil- Viz Prototypy a jiné unikáty na našich kolejích
354.1217- byla jsi kouzelná, nikdy nezapomeneme!!!
kristianuv tisk.mluvci
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.160.76.120
Odesláno Středa, 21. března 2007 - 13:31:05   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kristian má závěrečný příspěvek napsaný, ale zveřejněn bude až po jeho odchodu z DKV Brno (31.5.,zatím s otazníkem).
MigoŠ
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 216
Registrován: 12-2006


Odesláno Středa, 21. března 2007 - 17:12:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

kristianuv tisk.mluvci: Doufám, že ten proslov bude co nejdojemnější...
Mrkněte se na muj blog: Mrkněte se na můj blog: http://gasonuv.blog.cz ... Pohanějte chyby případně dejte návrh na zlepšení do komentářů. Díky...
!!! A mojo ICQ zní: !!! 472-137-831 !!!
Ok1xng
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 71
Registrován: 1-2007
Odesláno Středa, 21. března 2007 - 18:02:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Spíš nejpeprnější..
K hadům se nemluví. Hadi se zabíjejí.

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace