K-report
 

Archiv do 04.dubna 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Všeobecná neželezniční diskuse » Staré archivy » Archiv do 04.dubna 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Zlámalík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 62
Registrován: 4-2006
Odesláno Sobota, 31. března 2007 - 22:23:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Doplním taky jedno kafe: kdysi dávno, když jsme byli na praxi ještě ve Zbrojovce n.p., si místní šéf konstrukce záznamové techniky (8" diskety atd.) dával ráno 1/2litrový hrnek tak půl na půl voda/kafe, do toho zanořil dva paralelně zapojené keramické odpory cca 100 ohm na 25 W zakončené vidlicí do 220 V, za 3 vteřiny to vřelo, no a odpoledne do zbylého lógru dolil vodu a postup opakoval...
Šari
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 668
Registrován: 11-2005


Odesláno Sobota, 31. března 2007 - 23:53:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zlámalík: teds mi připomněl s těma 220v - nejak podobně sme dělali na intru elektrolýzu a taky sme tak "vařili" párky. + na jeden konec - na druhý a do zasuvky a už to bylo
Šotouši sobě

810 271 - 7 4EVER

E - mail: ckd.zlin@seznam.cz
meculkinoculkin
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.160.70.201
Odesláno Neděle, 01. dubna 2007 - 09:50:51   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Psychotesty udělá každý dement, který dokáže uspořádat obrázky a namalovat na A4 doprostřed přes celý list stromeček. To zvládne i Fýra se svoji inteligencí, nic zvláštního
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 31851
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 01. dubna 2007 - 17:46:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já taky nejradši Milu, občas ale dám i Margot, nebo klasicky Tantranku nebo Horalku.
A k pivu jedině čokoládu. :-) Akorát Granko zalejt pivem, to jsem ještě nezkoušel... To radši samotný. :-)
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


P_z
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 240
Registrován: 7-2006
Odesláno Neděle, 01. dubna 2007 - 18:49:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

M_Z: Kdybys viděl, co všechno dávají do Margotek tak se po...
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 628
Registrován: 6-2006


Odesláno Neděle, 01. dubna 2007 - 18:49:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Šari Netušil jsem dosud, že v zásuvce je + a - Tedy vlastně je, ale 50krát za sekundu se změní polarita, tak jsem z toho jelen, na kterej konec párku dát +

Ty párky jsou docela kec, je vidět, že jsi to nikdy nezkoušel, protože jíst bych to potom už nechtěl. On totiž výsledek té tvé elektrolýzy k jídlu není, aspoň já nemám rád prasklé a napolo zuhelnatělé párky. Voda se tam vařila, výkonový rezistor a rychle se tak ohřál i kýbl vody, koneckonců jsou to předchůdci všelijakých varných spirál, které byly stejně skoro všude zakázány, protože když jsi takhle na internátu každej "vařil" tam brzdy vyletěly pojistky až u trafa
Peca
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 424
Registrován: 12-2006


Odesláno Neděle, 01. dubna 2007 - 19:31:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zlámalík: že by 1000 W uvařilo 1/2 l vody za tři vteřiny???
Žabotlamy, to je prostě klasa!
Firefox rulezzz
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 31862
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 01. dubna 2007 - 19:49:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

P_z:
Co oči nevidí... :-)

Vědět všechno, tak se asi nenajím nebo nenapiju , nikam bych si nesednul , snad radši ani nedejchal , o speleologické činnosti radši ani nemluvě.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Ybalgin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 94
Registrován: 1-2007


Odesláno Neděle, 01. dubna 2007 - 19:57:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Měli jste zkusit olympiádu z fyziky...školní kolo...podle toho příkladu se jeden blbej litr vařil třičtvrtě (0,75) hodiny (45 minut).
Hrubá síla zvítězila nad lží a nenávistí.
Jako jsem já miloval vás,tak se i vy milujte navzájem (znalí pochopí,neznalí ignorují...)
Peca
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 425
Registrován: 12-2006


Odesláno Neděle, 01. dubna 2007 - 20:12:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No a co. Záleží na tom, jaký výkon měl ten vařič.
Žabotlamy, to je prostě klasa!
Firefox rulezzz
P_z
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 241
Registrován: 7-2006
Odesláno Neděle, 01. dubna 2007 - 20:16:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zas tak závadný to není. Je tam rozemletý odpad z výroby. Ale ne zbytky plastovejch pytlíků, ale různé úlomky bonbonů a čokolád a tak. Všechno lehce rozměkčeno, abyste si nevylomili zuby a zázrak je hotov. Akorát pozor, nejíst před policejní kontrolou na silnici... Margotky dokážou oblbnout cajtský měřiče a označilo by vás to za ochmelku. Proto se měření provádí ještě jednou... Ale rozhodně si chvilku počkáte...
Peca
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 426
Registrován: 12-2006


Odesláno Neděle, 01. dubna 2007 - 20:21:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To jako fakt???
Žabotlamy, to je prostě klasa!
Firefox rulezzz
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 31866
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 01. dubna 2007 - 20:21:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To jako opravdu, nebo to souvisí s dnešním datem (oblbování přístroje)?
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


P_z
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 242
Registrován: 7-2006
Odesláno Neděle, 01. dubna 2007 - 20:26:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No jako fakt. Rozemletý Bonpari by to byly, kdyby je vyráběli... Ale není to hlavní ingredience, je to spíš na využití té hmoty, protože jinak by ji museli vyhodit. Ale nic zdravotně závadného to není. Maximálně tak psychicky, ale jen pro někoho. Každopádně jsou dobré. A pro příště bych prosil upřesnit, co chcete slyšet, protože nevím, jestli odpovídám na to, na co se mě ptáte...
P_z
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 243
Registrován: 7-2006
Odesláno Neděle, 01. dubna 2007 - 20:52:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo aha... Já to blbě pochopil. No jako ještě jsem neměl tu čest oblbovat ten přístroj, ale říkal mi to jeden policista a ještě to psali v novinách...
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 576
Registrován: 11-2005
Odesláno Neděle, 01. dubna 2007 - 20:52:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

že by 1000 W uvařilo 1/2 l vody za tři vteřiny???

To skutečne neuvaří. Já znám vařič typu "ponorka". Dva dráty 230V se ponoří do skleničky vody tak, aby byly konce asi 4cm dlouhé a od sebe byly vzdáleny asi taky 4 cm. Nejlepší je připojit vodiče na kovové nerez předměty a ty pak ponořit. (aby tam nebyly zbytky mědi) Vaří se "odporem vody". Uvařit hrnek trvá asi 3 minuty-výkon zhruba 300W (záleží na vzdálenosti drátů)
Teorie znamená, že vše víme, ale nic nefunguje. Praxe znamená, že vše funguje, ale nevíme proč. Mnohdy je ale teorie úzce spojena s praxí. Znamená to, že nic nefunguje a nikdo neví proč...
ICQ 311-297-744
P_z
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 244
Registrován: 7-2006
Odesláno Neděle, 01. dubna 2007 - 21:04:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nesmíte ale vařit destilku
Ok1xng
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 94
Registrován: 1-2007
Odesláno Neděle, 01. dubna 2007 - 21:39:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ten přístroj samozřejmě falešně ukazovat může - kdysi jsme do něj foukali v hospodě a já i když jsem vůbec nepil jsem fouknul 0.8 . Bylo tam totiž ve vzduchu tolik lihových par.
K hadům se nemluví. Hadi se zabíjejí.
Šulu
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 41
Registrován: 10-2006
Odesláno Pondělí, 02. dubna 2007 - 18:14:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nejenom margotka..ono i blbé pomazánkové máslo je detekováno jakožto alkohol.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 31911
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 02. dubna 2007 - 18:37:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To si taky poměrně často dávám...
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Tomt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1082
Registrován: 5-2006


Odesláno Pondělí, 02. dubna 2007 - 18:41:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

i já,zrovna sem si ho dal s chlébem
ICQ:450 504 903
VŠUDE DOBŘE,S BUDVAREM NEJLÍP
Šulu
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 42
Registrován: 10-2006
Odesláno Pondělí, 02. dubna 2007 - 18:51:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

aby člověk pomalu nic nejedl...pak je u fukotestu za ožralu....sice to do opakované zkoušky vyprchá...ale těch 15min. než se zkouška opakuje to jsou nervy jako blázen..
P_z
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 254
Registrován: 7-2006
Odesláno Pondělí, 02. dubna 2007 - 18:56:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Proto je lepší u sebe mít obal(alespoň od té Margotky, s máslem by to bylo podezřelý), pak vás MOŽNÁ pustí dřív

Mimochodem pomazánkové máslo už díky EU neexistuje, tak tomu můžeme říkat třeba máslo na pomazánky

(Příspěvek byl editován uživatelem P_Z.)
Šulu
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 43
Registrován: 10-2006
Odesláno Pondělí, 02. dubna 2007 - 19:07:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

P_Z: mi může EU se svým novým pojmenováním našich "tradičních produktů" skočit na hrb.. pořád v obchodě chci "rum", "marmeládu" a i to "pomazánkové máslo" zatím jsem vždy dostal co jsem chtěl..
Hlavně, že "bruselská paštika" je z Bruselu
Karloslt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1544
Registrován: 2-2005


Odesláno Pondělí, 02. dubna 2007 - 20:05:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

i blbé pomazánkové máslo je detekováno jakožto alkohol.

Dnes k snídani a pak šup za volant a hurá do školy :-) nebýt zatáček, tak jedu aj docela rovně
http://www.trat087.info - http://karel-loko.net - http://www.atlasloko.cz

ICQ 264305638
Peca
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 433
Registrován: 12-2006


Odesláno Pondělí, 02. dubna 2007 - 20:47:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nejenom margotka..ono i blbé pomazánkové máslo je detekováno jakožto alkohol.

Pokud to detekuje smrad z huby, tak se opravdu nedívím
Žabotlamy, to je prostě klasa!
Firefox rulezzz
Peca
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 434
Registrován: 12-2006


Odesláno Pondělí, 02. dubna 2007 - 20:48:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nesmíte ale vařit destilku

Nebo slanou vodu
Žabotlamy, to je prostě klasa!
Firefox rulezzz
P_z
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 255
Registrován: 7-2006
Odesláno Pondělí, 02. dubna 2007 - 21:01:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Peca: Tak ta právěže "vařit" jde...
Ok1xng
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 95
Registrován: 1-2007
Odesláno Pondělí, 02. dubna 2007 - 21:09:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ovšem nedoporučuj přesolit - nebo vyrazíte topičovi v elektrárně lopatu z ruky!
K hadům se nemluví. Hadi se zabíjejí.
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 580
Registrován: 11-2005
Odesláno Pondělí, 02. dubna 2007 - 22:15:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Peca:
Slanou vodou maximálně "vyhodím pojistky". Jinak destilku hlavně nedoporučuji pít...bude vám pěkně zle (pokud to nevíte)
Teorie znamená, že vše víme, ale nic nefunguje. Praxe znamená, že vše funguje, ale nevíme proč. Mnohdy je ale teorie úzce spojena s praxí. Znamená to, že nic nefunguje a nikdo neví proč...
ICQ 311-297-744
Raspi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 641
Registrován: 8-2005


Odesláno Úterý, 03. dubna 2007 - 06:55:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jinak destilku hlavně nedoporučuji pít...bude vám pěkně zle (pokud to nevíte)

Hlavně po ovocných destilkách se motá hlava i když na začátku chutná.
Každý večer trhám lístky kopretinky.

vyjede, nevyjede, vyjede, nevyjede, vyjede, nevyjede, chrrrr....
Hafbubu
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 29
Registrován: 8-2006


Odesláno Úterý, 03. dubna 2007 - 16:13:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad:meculkinoculkin:Asi jste v životě nedělal psychotesty,protože takovou blbost by jste nemohl napsat.
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 635
Registrován: 6-2006


Odesláno Úterý, 03. dubna 2007 - 17:13:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

meculkinoculkin Nejvíc mě vždycky pobaví psychologové a měřiči IQ on line
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 636
Registrován: 6-2006


Odesláno Úterý, 03. dubna 2007 - 17:19:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hafbubu Pravda, zase to taková hrůza nebyla, dělal jsem i těžší testy. Ono to taky není až tak zaměřený na nějakou inteligenci a podobně, ale spíš na eliminaci lidí s nějakýma negativníma vlastnostma, co se moc nehodí k výkonu tohoto povolání.
Třeba na agresivitu což mě neodhalilo.
Protože prostě práci a soukromí umím oddělovat
Serou mě akorát debílkové, co o každým ví úplně všecko i přes net. A takový u mě pravda k poslání do háje nemají daleko, jsem jen takový svéráz, jinak naublížím ani mouše
Jirka_Š
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 175
Registrován: 6-2003


Odesláno Středa, 04. dubna 2007 - 01:56:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Krásná diskuze.

Mimochodem, u nás v lahůdkách prodávají takové suky polité čokoládou s krémovou čepičkou a s kuličkou červeného želé. Jsou uplácány z různých zbytků - z drcených oříšků, těsta při výrobě punčových řezů, drobky z dortů, kokos, semtam rozinka a kousek čokoády, moc bych za to nedal, že je tam i rumová tresť. A jak jsou dobrý

Dva dráty 230V se ponoří do skleničky vody tak, aby byly konce asi 4cm dlouhé a od sebe byly vzdáleny asi taky 4 cm... Heh, a co na to vyhláška 50 ???
Práce neuteče, nemá nožičky.
meculkinoculkin
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.160.71.83
Odesláno Středa, 04. dubna 2007 - 06:37:03   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fýra: Ale my jsme Vás odhalili, že jste vysoce agresivní člověk, to jste předváděl na bobinách s DJ Cargo. Nakonec se ukázalo, že má pravdu a Vy (ODOS) jste přišli o výkony... A tady ukazujete, že soukromí a práci nedokážete oddělit, což je u skalních příznivců železnice úplně normální.
A co se týká ubližování mouše, Vy ubližujete všem, kteří mají jiné názory než Vy. Tady je to nejvíce vidět. Ty urážky jsou mnohdy hodně nechutné. Kvůli blbostem...
Raspi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 643
Registrován: 8-2005


Odesláno Středa, 04. dubna 2007 - 07:00:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Heh, a co na to vyhláška 50 ???

Tak se strčí do šuplíku, tam zlobit nebude. No nechť je zem lehká ...
Každý večer trhám lístky kopretinky.

vyjede, nevyjede, vyjede, nevyjede, vyjede, nevyjede, chrrrr....
Mike_shunt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 91
Registrován: 10-2005
Odesláno Středa, 04. dubna 2007 - 08:25:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To Jirka Š: vyhlášce 50 je to jedno. V té se píše hlavně o odborné způsobilosti pracovníků v elektrotechnice. Tuto problematiku upravují normy.
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 584
Registrován: 11-2005
Odesláno Středa, 04. dubna 2007 - 09:25:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

"padesátka" rozhodně neřeší dráty ve vodě. Řeší pouze to, že se do toho laici nemají s*át. A všichni laici na to zvysoka...(však víte co)
Teorie znamená, že vše víme, ale nic nefunguje. Praxe znamená, že vše funguje, ale nevíme proč. Mnohdy je ale teorie úzce spojena s praxí. Znamená to, že nic nefunguje a nikdo neví proč...
ICQ 311-297-744
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 638
Registrován: 6-2006


Odesláno Středa, 04. dubna 2007 - 10:35:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

meculkinoculkin Mně je fakt jedno, co si o mně myslí nějakej blbeček z k reportu chápeš, zdejší názory a otázky jsou fakt dost k smíchu, stejně jako nějaký tvoje amatérsko psychologický profily mé osoby. Obyčejně to nejvíc na druhých posuzují lidé, kteří mají nějaký problém.
Dj Cargo neměl naopak pravdu v ničem a proto zasloužil šlápnout do ksichtu, protože zde píše hovadiny a rozšiřuje nepravdivé info o jedné firmě. To že někdo lže, není u mě blbost, takže to není kvůli blbostem. Hádky kvůli blbostem jsem viděl zde běžně ano, kvůli tomu kolik má mašinka koleček, jakou má barvu a nebo kde se vezme.
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 639
Registrován: 6-2006


Odesláno Středa, 04. dubna 2007 - 10:46:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

meculkinoculkin Nicméně rozhovor s DJ_Cargo o jedné firmě skončil, jak jsi si jistě všiml, protože jsem se rozhodl, že zde nebudu dávat JAKÉKOLI ionfo o jedné firmě ani foto, pro blbečky jako jsi ty je jich škoda. Takže v současné době jsi to jen ty, kdo provokuje, uráží naopak sám moji osobu a diví se, když se mu dostane stejnýho zacházení.
A nejlíp jako anonym z nějaký ip eurotelu, ubožáčku ubohý
Uhli
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 310
Registrován: 6-2006


Odesláno Středa, 04. dubna 2007 - 11:27:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

fýra zase ve formě.. Tyhle příspěvky patří spíše do Kristiána a spol...
Jak jste to jeli ????
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 640
Registrován: 6-2006


Odesláno Středa, 04. dubna 2007 - 11:53:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

uhli Kristian? Není to naopak přesně příklad hesla jsi blbec, protože máš jiný názor, což je mně vyčítáno?
Jinak bych ti napsal skoč do zdi, ale jsem dneska v dobrém rozmaru :-D
A vůbec, beru si foťáček a jdu fotit mašinkýýýý
Dj_cargo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 695
Registrován: 11-2005


Odesláno Středa, 04. dubna 2007 - 14:21:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dj Cargo neměl naopak pravdu v ničem a proto zasloužil šlápnout do ksichtu, protože zde píše hovadiny a rozšiřuje nepravdivé info o jedné firmě.

Fýro, měl jsem pravdu samozřejmě já. Nevím, proč se pořád tak vztekáte. I další mnou předvídané věci se již velmi brzy naplní.

Situace se mění každým dnem, mnozí se ještě dočkají mnohých překvapení. Ale my u zeleného stolu již víme.

P.S. pokud chcete někomu šlapat do xichtu tak určitě ne mě. Já jsem vás o práci nepřpravil.
Aleš Liesk.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 81.19.47.123
Odesláno Středa, 04. dubna 2007 - 15:28:28   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pánové, dovolte radu: ve skupině "Ostatní" si založte diskusi "Vzájemné nadávky a urážky" a laskavě se tam přesuňte.
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 641
Registrován: 6-2006


Odesláno Středa, 04. dubna 2007 - 17:06:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Naplní se tak akorát kulový hovno a tvoje hlava sračkama, i když ta už plná sraček je
meculkinoculkin
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.160.109.51
Odesláno Středa, 04. dubna 2007 - 17:22:57   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fýra: nikoho jsem neurážel, jen jsem shrnul ten fakt, že měl DJ Cargo pravdu. Na rozdíl od Vás
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 642
Registrován: 6-2006


Odesláno Středa, 04. dubna 2007 - 17:30:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

meculkinoculkin neměl pravdu, bobiny jezdí stále a jezdit budou. Konečně mu to potvrdili i pozorovatelé co je viděli, že.
meculkinoculkin
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.160.109.51
Odesláno Středa, 04. dubna 2007 - 17:33:00   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

DJ Cargo: tento týden mám hodně volna, mohl by jste mi dát tip, kde bych mohl najít bobiny a nebo to ledové šestikolo jedné nejmenované firmy, za kterou Fýra tak těžce bojuje? Já jen, že se nějak vytratili z kolejí celostátních drah a moc vleček zatrolejovaných není A neříkejte mi prosím, že si mám dojít do Ostravského depa na jistý paprsek Díky za tip.
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 643
Registrován: 6-2006


Odesláno Středa, 04. dubna 2007 - 17:39:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

meculkinoculkin Dj cargo těžko, neboť od svého kulatého zeleného stolu vidí Martínek hovno, stejně jako ví o jedné nejmenované společnosti. Kdybyste koukal na diskuzi o šestikolech, věděl byste víc. Protože jste jen vypatlaný ubohý provokatér, víte kulový, tak je to i dobře a tak to i zůstane, protože ode mne se kretén jako vy nic nedozví
Pjp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1180
Registrován: 12-2005
Odesláno Středa, 04. dubna 2007 - 17:44:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kurna lidi, taky si primlouvam aby jste si zridili v sekci "Ostatni" sekci "Skola nadavek", to se opravdu obcas nehodi cist. To je to takovy problem, kdyz me nekdo leze na nervy, jej proste ignorovat ? A vykaslat se na tuhle mluvu podle dlazdice ?
Pavel
Znalosti a dovednosti, neodpustitelne prohresky proti dobrym mravum ...
Jsem clovek a proto delam chyby a taky jsem na to patricne hrdy ...
Vyjadruji pouze svuj nazor, "radcu" beha po svete vic, nez je obcas unosne.
http://www.pjp.cz / ICQ: 30831569 / Skype : pavel_pilny
meculkinoculkin
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.160.109.51
Odesláno Středa, 04. dubna 2007 - 17:46:20   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Asi jsem se špatně vyjádřil, omlouvám se. Ptal jsem se DJ Cargo, nikoliv Fýry. Někdo z nás bude asi slepejš
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 644
Registrován: 6-2006


Odesláno Středa, 04. dubna 2007 - 17:56:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jenže kretén Cargo to neví ty tupče chápeš?
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 645
Registrován: 6-2006


Odesláno Středa, 04. dubna 2007 - 18:08:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pjp poprvé tady poučuješ ostatní : To je to takovy problem, kdyz me nekdo leze na nervy, jej proste ignorovat ? A vykaslat se na tuhle mluvu podle dlazdice ?

a po druhé Kurna lidi, taky si primlouvam aby jste si zridili v sekci "Ostatni" sekci "Skola nadavek", to se opravdu obcas nehodi cist.

Takže ty sám se neřídíš radami které dáváš jiným, divný přístup
Takový lidi jsem vždycky miloval
Pjp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1181
Registrován: 12-2005
Odesláno Středa, 04. dubna 2007 - 18:10:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kdyz me jini jdou prikladem a priklady tahnou, ne ?
Pavel
Znalosti a dovednosti, neodpustitelne prohresky proti dobrym mravum ...
Jsem clovek a proto delam chyby a taky jsem na to patricne hrdy ...
Vyjadruji pouze svuj nazor, "radcu" beha po svete vic, nez je obcas unosne.
http://www.pjp.cz / ICQ: 30831569 / Skype : pavel_pilny
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 646
Registrován: 6-2006


Odesláno Středa, 04. dubna 2007 - 18:13:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pjp ne v pohodě, já se dokážu s kýmkoliv bavit normálně, pokud se normálně baví, pokud útočí, tak ho prostě nemám problém poslat do patřičných míst, toť vše, někdo z toho dělá zbytečnou kowbojku
Pjp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1182
Registrován: 12-2005
Odesláno Středa, 04. dubna 2007 - 18:19:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo, fajn, ale i to si myslim jde provadet s "noblesou" bez pouziti jisteho stylu a slovniku, i kdyz uznavam, ze zrovna pokazde "dobrym" prikladem jaksi taky nejdu, hold se obcas nezadari.
Pavel
Znalosti a dovednosti, neodpustitelne prohresky proti dobrym mravum ...
Jsem clovek a proto delam chyby a taky jsem na to patricne hrdy ...
Vyjadruji pouze svuj nazor, "radcu" beha po svete vic, nez je obcas unosne.
http://www.pjp.cz / ICQ: 30831569 / Skype : pavel_pilny
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 647
Registrován: 6-2006


Odesláno Středa, 04. dubna 2007 - 18:26:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pjp No kdyby se každý další moralista zdržel komentářů k příspěvkům, které má tedy na tvou radu ignorovat, bylo by jich tady polovinu :-)
Já na noblesu prostě kašlu, tu mám pro ty, co si ji zaslouží. K některým lidem se mi nenabízí ani jako varianta :-)
Ale já za to nemůžu, četl jsi můj psychologický profil, jsem prudce agresivní, je fakt, ve znamení berana, jedináček a cholerik, no co už nadělám, jen na tý mašině se uklidním, když si sednu, poslouchám lahodný zvuk dvou motorů K6S230DR, nadechnu se vůně spalin a kochám se krajinou
Pjp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1183
Registrován: 12-2005
Odesláno Středa, 04. dubna 2007 - 18:29:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ani bych se obcas za tu polovinu prispevku zde nezlobil ... ;-)
A kdybych mel dat na "svuj" psychoprofil podle nekterych, tak uz jsem asi zrejme vyvrazdil pulku vesmitru ... :-/ :-)
No nic, docela bych se navrhoval vratit k puvodnimu ucelu teto diskuze, teda aspon podle nazvu ;-)
Pavel
Znalosti a dovednosti, neodpustitelne prohresky proti dobrym mravum ...
Jsem clovek a proto delam chyby a taky jsem na to patricne hrdy ...
Vyjadruji pouze svuj nazor, "radcu" beha po svete vic, nez je obcas unosne.
http://www.pjp.cz / ICQ: 30831569 / Skype : pavel_pilny
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 648
Registrován: 6-2006


Odesláno Středa, 04. dubna 2007 - 18:33:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Naštěstí je to všeobecná, tak můžeš
A když tak na každou píčovinu můžeme založit vlastní forum, je jich tady málo, forum o nárazníku, forum o šoubovce, forum o kontroléru, forum o sběračích....a když se tyto slova budou vyskytovat v jedný větě, musíš ji rozdělit na příslušný počet for podle tématu

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace