K-report
 

Archiv do 04.dubna 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Železniční uzel Praha » Staré archivy » Archiv do 04.dubna 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Poručík_pihrt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 538
Registrován: 5-2004
Odesláno Neděle, 25. února 2007 - 23:16:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Údajně v Běchovicích proti vzniku logistického centra protestovalo nějaké združení.
Někam se se měli přestěhovat protože by byla škoda aby se ztratily tyto přepravy.
Vše jde dokázat , stačí najít cestu.
Rail2005
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 305
Registrován: 11-2005


Odesláno Pondělí, 26. února 2007 - 11:42:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Včera jsem viděl, jak svižně probíhá příprava pláně 4 kolejné trati v úseku most Malá Palmovka - 3 kolejný most před žst. Libeň.

Dost mě překvapilo, že na uválcovanou podkladní vrstvu válcují vrstvu betonu! Normálně se jen vápní. A pak dávají další vrstvu jemné frakce. Jinak to už vypadá docela hotově včetně svahů.
http://rail2005.euweb.cz
Vhd_sl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 107
Registrován: 1-2006
Odesláno Úterý, 27. února 2007 - 07:41:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hroch (Neděle, 25. února 2007 - 13:56:19): s tím odvodněním šlo o mostek mezi Českobrodskou a Počernickým rybníkem u vjezdů do Běchovic od Libně/Malešic.. před měsícem se to řešilo bez odvodnění tak, že se tam nahrnulo cca 30 čísel štěrku + dopadlo to tak jak je vidět na fotce z ledna (malé jezírko).. nyní tam udělali alespoň strouhu + jsou tam připravené betonové tvarovky odvodnění, aby se to jimi zpevnilo a pojížděním se strouha opět nezasypala...

btw. původně jsem si myslel, že je to součástí úprav okolí rybníka, ale podle stop toho, čím to pojíždějí, to vypadá, že se na hnízdící ptactvo, kvůli kterému je rybník chráněn, hází bobek a zpevněno to bylo kvůli těžké technice v rámci stavby.. uvidíme..
http://praha14.vhd.cz :: Doprava a dopravní stavby nejen na území MČ Praha 14
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2327
Registrován: 8-2004


Odesláno Úterý, 27. února 2007 - 10:28:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dj_cargo a další:
V současnosti se prý vozí do Běchovic uhlí a odtud zase pro změnu papír v Habbilnsech, což mělo údajně s výstavbou onoho centra padnout (,bo by byl odesilatel papíru "zrušen").
Nevíte co je na tom pravdy a kolik cca vozů se mohlo v tom centru nakládat/vykládat, resp. zda by se situace v Běchovicích ohledně vykládky/nakládky vozů zlepšila? Dík za odpověď.
Není týden ten, kdy nepotkáš blbce každý den.
Zapa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1371
Registrován: 10-2003


Odesláno Úterý, 27. února 2007 - 10:43:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Poborskiii: Tak bylo by to pěkné, ale obávám se, že prachy na to nebudou. Ještě tak věřím podchodu Florenc - Masna - Hl.n.
To by se tu musela uskutečnit olympiáda a i v tom případě tomu moc nevěřím.
...za všechny svoje činy veliký, někdy budem asi hrozně pykat...
http://emj471.euweb.cz
Jezisek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 139
Registrován: 4-2004


Odesláno Středa, 28. února 2007 - 15:15:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Netušíte někdo, jak bude roztrhán obvod UŽST Smíchov pod okolní stanice?
Naseďněme do tanků a srovnejme šopu na nábřeží !
Rail2005
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 306
Registrován: 11-2005


Odesláno Čtvrtek, 01. března 2007 - 18:01:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mám tu pár fotek estakády Masarykovo ze včerejšího večera. Kvalita je trochu nižší, protože jsem to fotil proti západu slunce. Pěkně to odsejpá, na Masaryčce jsou už postaveny nové brány TV.

 
 
 
 
 
 
 
 
http://rail2005.euweb.cz
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5933
Registrován: 6-2003
Odesláno Čtvrtek, 01. března 2007 - 20:19:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jak jsem sem dával odkaz na příspěvky o ŽUP, tak jsem si všiml, že stránka byla záhy jaksi smazána či přestěhována, ale ten nejzajímavější příspěvek "Pražský diametr" je dostupný ve Vědeckotechnickém sborníku ČD: http://www.cdrail.cz/VTS/CLANKY/vts22/2212.pdf
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
majkl007
Neregistrovaný host
Odeslán z: 81.0.223.57
Odesláno Pátek, 02. března 2007 - 10:20:34   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vhd_sl: na tomhle mostu nebyly prováděny žádné činnosti v rámci staby koridoru. jak píšete 30čísel štěrku, strouha aj žlabovky nejspíše patří ke stavbě cyklostezky.
Dusanh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 394
Registrován: 3-2004
Odesláno Pátek, 02. března 2007 - 15:52:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No tak je vidět, že pan Binko je absolvent katedry DMML. Jinak by nemohl vymyslet takovou ptákovinu, jako je stavba VRT na Brno přes Bystřici u Ben. Od doby jistého profesora jsem alergický na slovo "synergický", což se tady plně potvrdilo. Autor si jaksi neuvědomuje, že trasování VRT do Brna přes Litomyšl má dost podstatnou výhodu, a to (až k Chocni) minimální úpravy terénu spodku a minimalizace počtu umělých staveb. Zatímco z Bystřice do Brna...
Arj
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1192
Registrován: 9-2005
Odesláno Pátek, 02. března 2007 - 16:20:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

trasování VRT přes Litomyšl

Jestli je ovšem vůbec ještě někde prostor mezi Prahou a Pardubicemi, kudy by se dala VRT protáhnout? Ona ta VRT vyžaduje přece jen o trochu víc než pás země o šíři pár metrů, klikatící se mezi vesničkami.

Jinak stojí za to vyjet se podívat na stavbu neVRTového koridoru na Bystřici. Podobný vliv na vzhled krajiny by se dlouho někde hledal.
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5940
Registrován: 6-2003
Odesláno Pátek, 02. března 2007 - 16:45:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dusanh: to ale není Binkův autorský výmysl, návrh VRT přes Vysočinu je starý desítky let a sahá až do 30.let (samozřejmě ještě ne jako VRT) a v této variantě je jižní zapojení přes Bystřici výhodnější než východní zapojení od Kolína. Obě varianty VRT, jak přes Vysočinu, tak přes Pardubicko, jsou stále ve hře. Žádné sebemenší rozhodnutí o tomto zatím nepadlo.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Dusanh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 396
Registrován: 3-2004
Odesláno Pátek, 02. března 2007 - 18:00:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, musím se usvědčit z matení čtenářstva K-Reportu, naštěstí se p.t. čtenářstvo nenechá tak snadno zmást

Jak je vidět zde http://www.mdcr.cz/NR/rdonlyres/BD2A6F9E-697E-4AAB-9374-93D18C0AB818/0/VRTschema.jpg
už se s nějakou Litomyšlí ani nepočítá. Prošel jsem i návrhy územních plánů Pardubického kraje a ani tam jsem žádný zablokovaný koridor pro stavbu VRT neobjevil...

Ad Arj: každá liniová stavba má velký vliv na vzhled krajiny, nicméně železnice je výrazně přátelštější než dálnice, vyžaduje méně místa, nehlučí tolik jako dálnice, resp. prodlevy mezi vlaky dopřávají chvíle naprostého klidu, což se s ohledem na prodlevu mezi auty o dálnici říct nedá, resp. nemá význam. A po pár letech, až to trochu zajde patinou, tak dráha do přírody zapadne... A navíc (opět s ohledem na ty prodlevy) netvoří dráha takovou bariéru pro migraci zvěře, pakliže si to spárkatá a spol. nenamíří rovnou pod rozjetého Plečnika
Iiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1151
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 02. března 2007 - 18:13:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co se týče toho Binkova nápadu vést diametr Masaryčka-Hlavní-Smíchov, tam zase moc nebral v potaz výškové poměry, takže je to zase jen šoutošovina.
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5942
Registrován: 6-2003
Odesláno Pátek, 02. března 2007 - 19:30:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To na webu MDČR je furt jenom studie, nakonec to může být docela jinak. Ač je z roku 2004, tak tam např. o dlouhém tunelu z Prahy do Berouna není ani zmínka. Je pravda, že se většinou už mluví jen o variantě přes Vysočinu, ale je také pravda, že se čím dál víc zmiňuje možnost jižního zapojení od Bystřice. Binko je jen jeden z mnoha, který to zmínil. Jinak v té své pražské mapce má správněji uvedeno samostatné vedení nové trati z Prahy do Bystřice a ne v souběhu se starou tratí, jak je to např. na webu ČD.
Ale přiznám se, že představa takových šesti souběžných kolejí např. na katastru Strančic a dalších obcí je dosti zvláštní.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Dusanh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 397
Registrován: 3-2004
Odesláno Sobota, 03. března 2007 - 10:09:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na druhou stranu, jestliže MDČR ve své studii upřednostnilo variantu "Vysočina", potom už nemusí třeba Pardubický kraj držet územní koridor pro tuto stavbu. Možná tam byla taková úvaha, že směr Praha-Olomouc je dostatečně pokryt koridorem, takže VRT půjde přes Vysočinu, aby se to "kompenzovalo". Je fakt, že po železniční stránce je na tom Vysočina bídně, přitom modernizace trati Brno-Kutná Hora ve stylu koridoru nejspíš není na pořadu dne.
Jinak ovšem v územním plánu Středočeského kraje je počítáno s VRT přibližně v trase Újezd nad Lesy-Zásmuky-Červené Janovice-Leština u Světlé. Pochopitelně i s VRT do Bystřice (nejkratší VRT v Evropě ). Prozatím jako odlehčení úseku Pha-Bene, aby mě nikdo natahal za slovo...
Dandy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1080
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 03. března 2007 - 13:57:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No u toho diametru Masaryčka-Hlavní-Smíchov mě by spíše zajímalo jak si to autor představuje na té masaryčce, tam je to zvlášte přitažené za vlasy. Když budu citovat ze strany 11, tak tam píše:

Vedení současných tratí od Buben a Libně (Sluncové) na Masarykovo nádraží se proto
uvažuje zachovat s tím, že od estakády Severojižní magistrály se tyto dvě tratě začnou
zahlubovat tak, aby již před stávajícím ukončením kusých kolejí byly v podzemí. V místě této
sklonové rampy by byla zřízena z části zahloubená zastávka Praha Masarykovo nádraží (nebo
Praha-Florenc).


Mě ta vzdálenost od mostu magistrály k e stávajícím zarážedlům přijde jako nodostatečná, hlavně bych chtěl vidět to pokračování k Vrchlického sadům a hlavnímu nádraží. Tam mam obavu že by asi narazil na sklepy nebo kolektory. Pokud by chtěl udělat rampu s rozumným klesánim do podzemí tak by jí už musel začít klesat už někde na Hrabovce nebo ještě dříve a další vecí by bylo napojení třetě z Negreliho viaduktu. Takže i když to celé vypadá pěkně, musí se nad tim člověk pousmát.
DH 120 made in Poldi SONP Kladno
Dusanh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 398
Registrován: 3-2004
Odesláno Sobota, 03. března 2007 - 15:44:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jenomže tam nejde klesat, protože cca 5m pod kolejištěm (zhlavím) vede metro C. Nicméně, ono to zase tak nerálné není, když si vezmeme, že by bylo potřeba dostat se max o 10m hlouběji, tak při 40promilích to vychází na 250m. Vzdálenost cca od osy magistrály, kde by se již dalo začít klesat, až do prostoru haly mezi šturcy a Havlíčkovou ulicí je přibližně 350m (viz. mapy.cz). Tím bychom se s "perónem" dostali někam na úroveň vstupního vestibulu stanice metra B, což by bylo docela výhodné, zejména, když by se tam mohla zřídit pasáž rovnou s výstupem na nám. Republiky.
Co se týče kolektorů, v centru jsou všechny ražené, až 40m pod zemí (ul. Na Příkopech). Je ovšem fakt, že s takovýmhle diametrem nikdo nepočítal, takže by se musely dělat různé přeložky nově postavených rozvodů (přípojek od kolektorů k domovním blokům apod.). Nikde jsem navíc na webu nenašel mapu kolektorů v centru, takže je to v rovině spekulací.
Dandy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1082
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 03. března 2007 - 17:10:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No jo na tu trasu metra C jsem nějak zapoměl, každopádně pokuď by měla být v prostoru mezi magistrálou a halou masarykova nádraží rampa do tunelu muselo by klesání začínat pod mostem magistrály. Jen si řikam jak by taková stanice vypadala, určitě by šlo udělat to propojení do vestibulu stanice metra B, ale nebylo by tam to nástupište v klesání? Pak by bylo zajímavé to stáčení tratě směrem pod vrchlického sady k hlavnímu nádraží.

Jinak ten návrh jako takový nevypadá špatně je jen otázkou za kolik peněz a jak by to šlo z realizovat. Skorě také přijde že autor se možná tak trochu vzhlédl v pařížském expresnim metru RER, jehož část také vznikla spojenim slepích nádráží tunely.
DH 120 made in Poldi SONP Kladno
Dusanh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 399
Registrován: 3-2004
Odesláno Sobota, 03. března 2007 - 18:38:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nástupiště by začínalo v úrovni Havlíčkovy ulice a bylo by podzemní směrem k Nám. Republiky, resp. Obecnímu domu, asi by se trochu stáčelo... Bylo by v rovině, nikoli ve sklonu.
Dusanh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 400
Registrován: 3-2004
Odesláno Sobota, 03. března 2007 - 18:50:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pod Prahou od Masaryčky ke Smíchovu by nebyl problém se sklonem, ale rozhodně s kolizí se všemi možnými i nemožnými podzemními objekty. Autor pozapomněl, že pod Karlákem je úkryt CO navazující na podzemní nemocnici pod VFN. Jedná se (údajně) o největší podzemní (nevojenský) objekt takového typu v Evropě. Bližší údaje pochopitelně nejsou k dispozici...
Dandy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1083
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 03. března 2007 - 19:41:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zatáčet by ta stanice nejspíše musela v bloku domů co je vymezen ulicema: Havlíčkova, Hyberenská, Revoluční a K celnici jsou podzemní garáže. Mají sice výjez orientovaný do ulice "K celnici" ale budou položeny hlouběji než oněch zmiňovaných 10 metrů. Oni další nejasnosti můžou být i v oblasti okolo Muzea a bývalého federálního schromáždění, tato budova má také kryt který má být propojen s metrem.
DH 120 made in Poldi SONP Kladno
Iiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1153
Registrován: 5-2002
Odesláno Neděle, 04. března 2007 - 00:11:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Podle Binkova návrhu se to má stáčet ještě v prostoru současné Masarzčky, ale pak by podcházela pod domy naproti přes Hybernskou. Rozhodně se tam nevejde mimoútovňový přesmyk, ketrý tam Binko taky chce mít.

Další problém přijde na Smíchově. Tam se nedá z tunelu vystoupat už k nástupištím. Kdyby bylo nástupiště diametru v podzemí, tak by to pak stihlo vystoupat k berounskému zhlaví. S metrem by to snad nekolidovalo

Návrh "Crossrail 2" mi přijde rozhodně promyšlenější.
Dandy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1085
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 04. března 2007 - 13:00:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Návrh "Crossrail 2" mi přijde rozhodně promyšlenější.

No hlavně zpracovávali lidé kteří mají k této problematice blíže než autor Binko, který k tomu návrhu přikreslil jen tu přesmyčku přes Masarykovo nádraží. Na návrhu "Crossrail 2" je i vidět že se snažily u Muzea vycházet se studií zahloubení magistrály. Otázkou však je na co by se pod centrem Prahy narazilo, teď mam namysly již zmiňované podzemní prostory a kryty.

Co se týká výjezdu z diametru na Smíchově tak jeho případná kolize z metrem B nehrozí. Samotná stanice metra Smíchovské nádráží a přilehlé obratiště je pod přednádražním prostorem. Trasa metra se ve směru na Radlickou začíná stáčet v prostoru pod obratištěm autobusů a směruje k budově bývalích ČKD Naftovích motorů, navíc ještě ve hloubce cca 26 metrů. Takže na berounské záhlaví by šlo se napojit akorát by bylo to nástupiště lepší v podzemí.
DH 120 made in Poldi SONP Kladno
Arakain
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 78
Registrován: 8-2003
Odesláno Neděle, 04. března 2007 - 16:54:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Když jsme u těch námětů, je otázka, zda se držet 150 let starých historických tras na VRT. Směr Plzeň je v poho, ale nahoru nevím, zda by nebyla vhodnější trasa na Lipsko. Lipsko - Berlín/Mnichov už je dané do laťe víc a vzhledem k tomu, že jde o investici na zelené louce, tak to má jedinou vadu a to Krušné hory. Jinak první stanice kolem CHomutovsko/Karlovy Vary za hodinu do Prahy by byly z hlediska mezinárodního trhu zajímavější, než paraelně budovat cestu do Dresdern, kde za 3 roky bude definitivně vyklizen trh D8. Směr Brno jsem názoru, že spodem na Vysočinu je to vhodnější, protože první zastávka po 100 km vykrývá Jihlava +-20km Havlíčkův Brod, vzdáleně Žďár nad Sázavou a Znojmo.Opravdu je fakt, že do Chocně, kor po kompletním zmodernizování úseku Hl.n - Úvaly (tak Úvalské vyjadukty bych nejradějí obklíčil severně nad městečkem a narovnáním na 200km/h), tak bude jízdní doba +-1 hodina ato strácí smysl řešit toto pomocí VRT. Ale to, že díky tomuto úsečku budei Tábor o 30 minut rychlejší, tak bude kvitováno v jiných směrech. Koridor na Buďějovice totiž možná bude postaven dříve než D3 a ČD zase získají konečně i jinou lokalitu, kde je to vlakem rychlejší než po silnici (nyní jen Ústí nad Labem/Děčín, Pardubice, Olomouc, Ostrava).
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2359
Registrován: 8-2004


Odesláno Neděle, 04. března 2007 - 17:18:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Arakain:
S tím IV.koridorem bych si zatím nebyl tak jistý. Třeba úsek Nemanice-Ševětín...škoda mluvit...
Osidla geniality:
Žádný šéf nebude zaměstnávat člověka, který má ustavičně pravdu.
Bebop
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 202
Registrován: 10-2005


Odesláno Neděle, 04. března 2007 - 23:28:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Něco dnešních fotek z tratě, která už "stříhá metr".

 
 
 
 
Agent
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 459
Registrován: 9-2002
Odesláno Pondělí, 05. března 2007 - 18:51:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co to mas za kour na tech dvou poslednich fotkach ?
ICQ 268-987-545
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2362
Registrován: 8-2004


Odesláno Pondělí, 05. března 2007 - 22:08:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Agent: viz popiska nad fotkou po rozkliknutí
Osidla geniality:
Žádný šéf nebude zaměstnávat člověka, který má ustavičně pravdu.
Jamessn
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 67
Registrován: 9-2006
Odesláno Pátek, 09. března 2007 - 10:48:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes v 10:14 projel Vyšehradem náklad se zeminou z nového spojení, v čele zamračené 751.382+364, fotku sem možná hodím později...
Jnd
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1182
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 10. března 2007 - 18:06:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To už zase jezdí hlína ??
Dj_cargo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 631
Registrován: 11-2005


Odesláno Neděle, 11. března 2007 - 00:13:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jezdila. V sobotu (včera) zřejmě naposled.
Jamessn
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 72
Registrován: 9-2006
Odesláno Pondělí, 12. března 2007 - 16:16:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jnd: Zde je ta hlína
 
Jnd
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1188
Registrován: 4-2003


Odesláno Úterý, 13. března 2007 - 00:22:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No jo to byl můj oblíbený pravidelný vláček na konci léta ........

Bych mohl doplnit dněšní 749 006 ve Zbraslavy
Pak 749 224 jako S13 s vozama na kontejnery v Počernicích a 751 364 v Běchovicích.

Nejaká baruna stála i v Malešicích ,ale mam takovej dojem že to mohla být i ta z Běchovic,to by ale musela být rychlejší než bus MHD ......
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3312
Registrován: 8-2003
Odesláno Pátek, 16. března 2007 - 10:48:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mám dotaz na úsek odb. Blatov - Běchovice: ten je součástí stavby Běchovice - Libeň (a tedy reko letos), anebo až návazné Běchovice - Úvaly?
Život je kabaret
Vhd_sl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 108
Registrován: 1-2006
Odesláno Pátek, 16. března 2007 - 11:28:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bkp: měl by být součástí..
http://praha14.vhd.cz :: Doprava a dopravní stavby nejen na území MČ Praha 14
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3315
Registrován: 8-2003
Odesláno Pátek, 16. března 2007 - 11:49:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Díky moc!
Život je kabaret
majkl007
Neregistrovaný host
Odeslán z: 81.0.223.57
Odesláno Pátek, 16. března 2007 - 15:06:06   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

vlastní úsek blatov-běchovice není součástí nyní probíhající stavby. stavba začíná u vjezdového návěstidla (krakorce)
Vhd_sl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 109
Registrován: 1-2006
Odesláno Pátek, 16. března 2007 - 15:28:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

majkl007: ne vždy je hranicí stavby hranice definitivního kolejového řešení.. stavba je vč. Blatova, i když ne kolejově (viz technologický domek na Blatově atp.).. vjezdová návěstidla této stavby nejsou na krakorci ale na lávce.. : )
http://praha14.vhd.cz :: Doprava a dopravní stavby nejen na území MČ Praha 14
majkl007
Neregistrovaný host
Odeslán z: 81.0.223.57
Odesláno Sobota, 17. března 2007 - 10:46:07   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

myslím, že kolega Bkp se ptal na rekonstrukci kolejiště úseku blatov-běchovice. zde krom vložení dvou kolejových spojek, nového zab.zař a prací s tím spojených nebude do koleje sáhnuto. rekonstrukce bude provedena od stávajícího vjezdového návěstidla umístěného na krakorci(!) v km cca 396,050
Vhd_sl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 110
Registrován: 1-2006
Odesláno Sobota, 17. března 2007 - 13:35:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

majkl007: neprotestuji, jen konstatuji, že právě to "krom" (nepodstatné věci jako zabzař) posouvá hranici stavby k novým vjezdovým návěstidlům na lávce před Blatovem, aby Běchovice+Blatov běžely na jedinou ESu.. ;-)

přiznávám, o tom, že koleje jsou ve stavbě následující, jsem netušil (+ je to škoda kabelizace..).. díky za doplnění.. : )
http://praha14.vhd.cz :: Doprava a dopravní stavby nejen na území MČ Praha 14
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6054
Registrován: 6-2003
Odesláno Sobota, 17. března 2007 - 13:51:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Právě nyní vezou OKD-D do Běchovic 15 vozů štěrku z Krhanic, někdy po 14.hodině tam budou.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Rail2005
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 312
Registrován: 11-2005


Odesláno Neděle, 25. března 2007 - 12:14:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Po delší době přináším fotky z Nového spojení, aby se mohli podívat i mimopražští návštěvníci této diskuze. Stav 24.3.2007 (omlouvám se za sníženou kvalitu fotek v důsledku slabého deště).

 
 
 
 
 
 
 
 
 

- Ve východní části stavby už leží kolejový svršek (jedná se prozatím o transportní kolejnice na betonových pražcích B 91 S - ve finále bude použito kolejnic S49) kolejí Lib-Hl, Hl-Lib, Mas-Lib od výškového dělení tratí až po 3 kolejný most Balabenka. Před ním se koleje prozatím svádí do "Lib-Hl" z důvodu nedostatku prostoru. Aby mohly být dobudovány, musí být nejdříve odstraněn starý 1 kolejný most Balabenka.
- Pokračuje, zakládání, armování a betonáž estakády Sluncová
- V tunelech se jede naplné obrátky (to však není na fotkách vidět). Je to patrné pouze z čilého provozu beton-mixů do/z tunelů pod Vítkovem.
- U estakády Masarykovo je po 3 týdnech od poslení fotoreportáže patrný posun prací na jejím východním konci.
http://rail2005.euweb.cz
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2432
Registrován: 8-2004


Odesláno Neděle, 25. března 2007 - 12:52:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rail2005:
Myslím, že to uvítají i leckteří pražáci.
Fakt super dokumentace.
Osidla geniality:
Žádný šéf nebude zaměstnávat člověka, který má ustavičně pravdu.
Vhd_sl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 111
Registrován: 1-2006
Odesláno Neděle, 25. března 2007 - 18:08:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Taky nezůstanu pozadu a po měsíci opět přidávám fotky z dneška ze stavby Libeň - Běchovice, tentokrát na adrese http://praha14.vhd.cz/fotky/thumbnails.php?album=50 ...

- už se maká se i v neděli a nejen EŽ..
- domek na Blatově má střechu i omítky..
- v kolejích 1,0,2 je trakce již převěšena a zbývá pouze převěsit obcházečku a sundat staré trakční stožáry, na kterých visí..
- na úvalském zhlaví nákladní skupiny se po částech trhá zhlaví a nahrazuje novým.. + jezdí se na přivolávačky..
- kopou se kabelové trasy..
- kolem výpravní budovy roste další protihluková stěna..
- na výpravní budově jsou šlicy po vymístění plynovodu z budoucí stavědlové ústředny (?)..
- první nástupiště bylo zkráceno a v jeho místě vyrostly nové základy trakčních stožárů..
- přístřešek druhého nástupiště byl očesán od všeho, co by při demolici překáželo (hromosvody, rozhlasy, osvětlení...).. + je to řešeno provizorně reflektory a tlampačem u schodiště..
- mezi Běchovicemi a Počernicemi rostou základy TS podél 2TK..
- u mého oblíbeného mostku někdo odexpedoval tvarovky odvodnění + mostek samotný je ze severní strany demolován (zatím jen křídla), čímž to zase nemá kam téct..

jako bonus, omluvou za to, že je to opět bez popisků, přidávám vzpomínku na jednu vlečku v Libni a Vysočanech, kterou mi bez toho, že bych to zaregistroval, snesli.. : ( http://praha14.vhd.cz/fotky/index.php?cat=24

+ pro ty, které dráha v těchto končinách nezajíma, také pár fotek z 1.stavby Vysočanské radiály na adrese http://praha14.vhd.cz/fotky/index.php?cat=18 ..
http://praha14.vhd.cz :: Doprava a dopravní stavby nejen na území MČ Praha 14
Uhli
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 299
Registrován: 6-2006


Odesláno Pondělí, 26. března 2007 - 07:57:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

rail: super, díky (ač pražák)
Jak jste to jeli ????
Vopic
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 19
Registrován: 9-2006


Odesláno Pondělí, 26. března 2007 - 20:38:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

rail: Taky moc dekuju
Rzeczpospolita
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 78
Registrován: 9-2004


Odesláno Úterý, 27. března 2007 - 22:21:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

VHD SL:A nevíš, kdy se začne stavět křižovatka Vys. rad. s Vnějším okruhem (mám pocit, že 2. stavba)?
Vhd_sl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 112
Registrován: 1-2006
Odesláno Středa, 28. března 2007 - 07:00:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rzeczpospolita: 2.stavba je spojení Kbelské s Balabenkou a vnitřním okruhem.. podle mě by s vnějším okruhem měla být v této stavbě, ale, stejně jako mezilehlé úseky, se zatím nestaví (tipoval bych na rozložení v čase kvůli penězům).. nevim..
http://praha14.vhd.cz :: Doprava a dopravní stavby nejen na území MČ Praha 14
Vhd_sl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 113
Registrován: 1-2006
Odesláno Středa, 28. března 2007 - 08:43:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ještě se doplnim a poopravim, i když to do tohoto tématu nepatří (další diskuzi k tomuto zkusme v tématu Silniční a dálniční síť ?).. podle http://www.sweb.cz/kyjeok/doprava.html#radiala se to, čemu jsem říkal první stavba, staví na dvě etapy.. obě by t.č. měly být ve stavbě, ale financuje snad pouze město..

(Příspěvek byl editován uživatelem Vhd_sl.)
http://praha14.vhd.cz :: Doprava a dopravní stavby nejen na území MČ Praha 14
barguzin
Neregistrovaný host
Odeslán z: 158.193.85.72
Odesláno Sobota, 31. března 2007 - 17:05:19   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Môžte mi niekto napísať kde všade je na tratiach z Prahy vychádzajúcich autoblok, prípadne kde sa po modernizácii plánuje? Vďaka za odpovede.
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2445
Registrován: 8-2004


Odesláno Sobota, 31. března 2007 - 17:18:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na tratích z Prahy je autoblok pouze směrem na Kolín a Kralupy. Buduje se rovněž v rámci IV.koridoru na Benešov, ale zatím nebyla dána do provozu žádná část. Časem se jistě objeví i na III.koridoru (a za delší dobu předpokládám že také na trati na Lysou ).
Osidla geniality:
Žádný šéf nebude zaměstnávat člověka, který má ustavičně pravdu.
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3342
Registrován: 8-2003
Odesláno Sobota, 31. března 2007 - 17:52:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na III. koridoru v úseku Praha - Dobřichovice, no a uvidíme, co bude na kladenské trati, dojde-li ovšem k její modernizaci.
Život je kabaret
Jpnk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 509
Registrován: 9-2005


Odesláno Sobota, 31. března 2007 - 19:42:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zamáčkněte slzu a drže minutu ticha za UŽST Praha Smíchov,která úderem dnešní půlnoci přestane existovat. Obvod bude rozdělen mezi UŽST Praha hl.n a Beroun takto: stanice Praha Smíchov, Zličín, Jinonice, Radotín, Hlubočepy, Řeporyje a výh. Praha Vyšehrad přejdou pod Prahu hl.n a zbytek t.j. Rudná u Prahy, Dobřichovice, Řevnice, Zadní Třebáň, Karlštejn pod Beroun.
http://www.darujkrev.cz/
Slídil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 710
Registrován: 7-2002


Odesláno Úterý, 03. dubna 2007 - 15:13:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nemáte někdo ROV k tomu, co se děje a bude dít na Masaryčce ? Za případné zaslání na mira_b@centrum.cs děkuji. (cs=cz)
Barguzin
Neregistrovaný host
Odeslán z: 158.193.184.125
Odesláno Středa, 04. dubna 2007 - 15:15:00   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vďaka za odpoveď, ešte by ma taujímalo, čo je medzi Hlavnou stanicou a Smíchovom a Vršovicami? Sú tieto úseky rozdelené na oddiely? A ako je organizovaná doprava po štyroch koľajách do Vršovic? Predpokladám, že vlaky smer Benešov a späť idú po krajnej dvojkoľajke a smer Skochovice, príp. končiace vo Vršoviciach od Mladej Boleslavi po prostredných koľajách.
Arakain
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 82
Registrován: 8-2003
Odesláno Středa, 04. dubna 2007 - 21:08:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak jsem si v neděli udělal soutoš cestu Vršovice- Mnichovice. A vlastně z koridoru 4 není hotovo, jak jsem naivně chápal z diskuse vše do Stránčic, ale jen Uhřiněves, Stránčice, kousek přeložky a jinak se intenzivně bagruje. A to jsem byl natěšený, i foťák s dvojí zásobou baterek a nebylo snad ani co fotit...
Steamer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 52
Registrován: 1-2007
Odesláno Středa, 04. dubna 2007 - 21:26:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No Uhrineves taky jeste neni spustena...
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6157
Registrován: 6-2003
Odesláno Středa, 04. dubna 2007 - 21:30:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Barguzin: to víceméně záleží na tom, ke kterému nástupišti hlavního nádraží ty vlaky z Vršovic jedou. Když jedou k zadním nástupištím (což je většina vlaků od Benešova), tak jedou novými tunely(krajní koleje). Vlaky od Skochovic, Malešic a soupravy z ONJ - tak to fakt záleží na cílovém nástupišti, protože na vršovickém zhlaví hlavního n. se jednak nedá jet ze všech čtyř kolejí na všechny staniční koleje a také, aby nekolidovaly vlakové cesty souběžně jedoucích vlaků - takže se to musí dělit už ve Vršovicích.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6158
Registrován: 6-2003
Odesláno Středa, 04. dubna 2007 - 21:37:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Arakain: se přiznám, že se nějak nevyznám v tom tvém slovosledu a vůbec tomu nerozumím.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace