K-report
 

Archiv do 10.dubna 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » GVD připravovaný » Staré archivy » Archiv do 10.dubna 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Bručoun
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.148.17.51
Odesláno Pátek, 06. dubna 2007 - 09:13:18   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Denny hozman: No, v Lovosicích i v Teplicích už jsem "párkrát" byl ... Pokud jde o rychlík na Prahu Prahy, tak se mi v Teplicích jevilo, že do něj nastupuje velmi výrazně víc lidí než v Lovosicích. Připouštím, že to mohla být několikanásobná náhoda, ale spíš nebyla. Z nádraží v Lovosicích hodně lidí odjede různými osobáky. Pokud jde o potenciál do budoucna, tak Teplice + okolní městečka jsou oproti Lovosicím + Litoměřicím minimálně dvojnásobná co do počtu obyvatel. Atd.

Mmch., Vám asi nějak nedochází, že pro Lovosice žádáte více než dvojnásobek počtu rychlíků, než mají Teplice. Jste hodně jednostranný.

Vratislav: To množství busů z Hněvic ještě prozkoumám, ale téměř bych vyloučil, že tvoří přípoje ke každému vlaku.
Orky
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 130
Registrován: 10-2004
Odesláno Pátek, 06. dubna 2007 - 10:11:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

DH: Já myslím, že z Tebe nikdo blbce nedělá. Já si jen myslím, že zde převládá názor, že z hlediska velikosti Lovosic je 14 páru zastávkových rychlíků dostatečné (v porovnání z jinými podobně velkými městy).
V Hněvicích navazují autobusy různých linek v podstatě na každý rychlík, otázkou je, jak je to z vyčkáváním autobusů. přij. R ve 37 odjezd bud ve 40, zpět příjezd busu ve 14, odjezd R v 21. I v Bohušovicích jsou v řadě případů dobré vazby. Otázkou jem jestli je rychlík schopen vygenerovat tolik cestujících, aby bylo opodstatněno jeho zastavení (Štětí 9000, Terezín 3000 obyvatel). Na druhou stranu kolik cestujících ví o tom, že mají dobré vazby na rychlíky?
Znovu připomínám, že je spousta velkých měst (i na dobrých tratích) si může nechat o podobné kvalitě spojení, kterou mají Lovosice, nechat zdát.

Mně přijde současná koncepce dobrá.
Pomalejší rychlíky z možností dobrých vazeb
- Lovosice 00, kde lze u všech tratí možnost zajistit ostré vazby, stačí jen chtít - a to je záležitost kraje, aby tlačil na ČD: 087 - křižovat v Blíževedlech, 113 - vlaky by jely spojeny s vlaky na 114 s křižováním v Libčevsi)
- Ústí je dobrá vazba na 131
- Děčin je dobrá vazba na Žandovsko
Rychlé rychlíky - dobré spojení za Ústí, dobré vazby do Litvínova, ze 131 v Bílině směr KV apod., při dobré tarifní politice mají potenciál konkurovat autobusům (při nasazení lepších vozů a lokomotiv by se měly krátit JD a z Holešovic do Ústí se bude dát dotat pod hodinu)
Chomutovák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 830
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 06. dubna 2007 - 11:01:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Orky: Ústí-Holešovice se pod hodinu s vmax 160 km/h dá zajet, ale jako pravidelnou jízdní dobu bych to nepoužíval, stačí jedna dvě pomalé (které se teď např. vyskytují v Kralupech a u Bohušovic), popř. jízda odbočkou a už to nepůjde.
Já mám rekordy tyto:
s bývalým EC Smetana (Wien-Dresden), tj. loko 371+6 vozů, v max 160 km/h, bez vvýj, 57,5 minuty (včetně pomalé v Hněvicích)
S Vindobonou bez vvýj, 9 vozů, loko 371, čistá hodina
S Vindobonou po zavedení vvýj, loko 371 58,5 minuty
S R615, 6 vozů, loko 362, vmax 140 km/h, bez vvýj, západ-Holešovice 1:01
S Bečvou z Prahy, 7 vozů, loko 363, 1:02 na západ, bez vvýj.

Z toho bych usoudil, že pokud by byla celá cesta bez pomalých (včetně pomalé přes most přes Bílinu) a jezdilo se podle vvýj, tak by bylo možné se dostat na minimální jízdní dobu 55-56 minut, s novými lokomotivami řady 380 možná i na 54 minut. Z toho mi vyplývá pravidelná jízdní doba čistá hodina, níže bych nešel (i když by to byl pěkný marketingový tah).
Denny_hozman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 41
Registrován: 8-2006
Odesláno Pátek, 06. dubna 2007 - 11:09:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zapa, Orky : Já nechci, aby v Lovosicích stavěly všechny vlaky jako v Ústí, ale na R i Ex právo mají. Uvědomuji si rozdíl mezi Lovosicemi a Ústím, proto nepožaduji zastavování EC v Lovosicích.
A svět není jen Praha a Děčín, jinam se přes den dostat z 090 nedá.
Jinak z Terezína nikdo vlakem nepojede, tam jede BUS z centra 50 minut přímo do Terezína v hodinovém (místy i půlhodinovém) taktu...
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3392
Registrován: 8-2003
Odesláno Pátek, 06. dubna 2007 - 11:12:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

LTE:
Ale já ty argumenty myslel poněkud jinak:

- "Použitelnou" v případě přivření všech očí tak, aby byla vidět pouze částka za studentské jízdné (popř. SoNe, PJD a pod.). Jinak ne.
- ...jako argument proti obnovení spojení Liberec-Brno.


Ne. Jako argument proti jezdění z Liberce do Hradce/Pardubic vlakem.

- Může být. (A i když ano, tak to je fakt supermajlant.)
- ...jako argumet proti obnovení spojení Lovosice-zbytek světa.


Ne. Jako argument proti použití vlaku EuroCity kvůli placení příplatku.

Ale nebudu se prozatím vyjadřovat k tomu o co vám asi jde.

???
O co mi asi jde?

..stačí vám jako důkaz 7mi vozová přeplněná (tj.8 lidí/kupé + 30 lidí chodbička) souprava, která takto jezdila do té doby, než se začalo se systematickou likvidací této relace?

A toto je průměrný údaj, anebo špičkový údaj?
A onou "systematickou likvidací tratě" myslíte nahrazení dvou spojů za den osmi? (Pravda, nebyl byste první.)
Život je kabaret
Lokom
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 448
Registrován: 9-2003
Odesláno Pátek, 06. dubna 2007 - 11:21:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad bkp:

to ze bylo rozpojeno rameno lbc - bo byla blbost. a nikdo mi to nevymluvi. minimalne pa/ne a po rano ... tady by vlak klidne konkurovat mohl, ovsem to by nekdo musel chtit konkurovat. zas tak maly potencional tady draha nema, netreba liberecko/jablonecko/semilsko podcenovat. znovu opakuji, ze se jedna o spoleni lbc s moravou a slezskem, nikoliv o relaci lbc - ph, kde to je logicky zbytecne ...

a to ze ted jezdi mene lidi, neni zpusobeno tim, ze by si lide rekli: NO CD, ale tim, ze si to tu drahy zabily sami ...
Lokom
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 449
Registrován: 9-2003
Odesláno Pátek, 06. dubna 2007 - 11:23:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

sice se ted snazi drahy pomalu zase proto neco udelat, aby dostaly lidi zpet do vlaku, ale nejakou chvili to potrva. jak jednou substrat z vlaku dostanete, tak uz hure se dostava zpet
naroznej
Neregistrovaný host
Odeslán z: 80.188.196.170
Odesláno Pátek, 06. dubna 2007 - 11:49:28   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co se týče Liberecka , je třeba si uvědomomit , že to není jen Liberec. V Liberecké aglomeraci žije cca 250.000 obyvatel. Myslím , že v rámci ČR nenajdeme podobnou aglomeraci , která by měla s okolním světem takovéto brutální železniční spojení. Z Liberecké aglomerace se odehrává "čilý přepravní ruch" na všechny strany. Bohužel díky ČD nejvíce auty a busy.
Orky
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 131
Registrován: 10-2004
Odesláno Pátek, 06. dubna 2007 - 11:55:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chomutovák: Po kompletní dostavbě koridoru bych dal do JŘ jízdní dobu 0:59, právě jako marketingový tah "do Ústí ani né zahodinu jednou za hodinu.
Denny: Lovosice mají stejné právo na zastavování "expresů" jako Přelouč, Choceň, Mohelnice (kde nestaví ani rychlíky)... jsou to podobně velká města. A například Choceň má vazby na města jako Týniště a Vysoké Mýto. Kolik tyto podobně velká města mají zastavujících rychlíků? Mám začít lobbovat, aby v Chocni stavěly páteční posilové rychlíky, nebo některá IC do Ostravy,třeba Hutníka, který je mezi Ostravou a Olomoucí spíše rychlíkem (vždyť ostrava má 2h takt Pendolína)???

(Příspěvek byl editován uživatelem orky.)
Denny_hozman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 42
Registrován: 8-2006
Odesláno Pátek, 06. dubna 2007 - 11:59:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Orky : Opakuji, že na nádraží v Lovosicích se pohybují obyvatelé z daleko více měst, než jsou Lovosice, sečtu-li okolí, dostaneme se na cca 50000 obyvatel. A v Přelouči střely staví :-(
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3393
Registrován: 8-2003
Odesláno Pátek, 06. dubna 2007 - 12:27:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Lovosice mají stejné právo na zastavování "expresů" jako

Žádné "právo na zastavování" vůbec neexistuje. Je zcela v kompetenci objednatele (v případě dotovaných spojů), či provozovatele (v případě nedotovaných spojů) kde bude a kde nebude zastavovat.

A v Přelouči střely staví

Ne. (Tedy pokud ano, tak které?)
Život je kabaret
Orky
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 132
Registrován: 10-2004
Odesláno Pátek, 06. dubna 2007 - 12:29:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

DH: např Choceňsko (nejsem s Chocně, jen jsem namátkou vybral místo, které by se dalo srovnat s Lovosicemi):
Vysoké Mýto: 12279
Týniště: 6286
Borohrádek: 2136
Choceň: 9039
Litomyšl: 10358
--------------
Celkem: 40098 (a k tomu další menší, takže bychom se na nějakých 50000 určitě dostali taky).
Takže - pro příští grafikon bychom mohli zkusit posilové rychlíky...

(Příspěvek byl editován uživatelem orky.)
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3394
Registrován: 8-2003
Odesláno Pátek, 06. dubna 2007 - 12:31:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

minimalne pa/ne a po rano ... tady by vlak klidne konkurovat mohl

Čím? A za jakých podmínek?
Vozy, které po zbytek týdne budou stát někde v kopřivách? Ty vozy buď budou podle toho "výborně" vypadat, (a)nebo to bude ekonomicky vééélmi ztrátové.

zas tak maly potencional tady draha nema, netreba liberecko/jablonecko/semilsko podcenovat

Jenže ten potenciál není čím využít (mluvím zejm. o tratích).
Život je kabaret
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3395
Registrován: 8-2003
Odesláno Pátek, 06. dubna 2007 - 12:35:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Z Liberecké aglomerace se odehrává "čilý přepravní ruch" na všechny strany. Bohužel díky ČD nejvíce auty a busy.

To není díky ČD, ale kvůli tomu, že z Liberecka nevede NIKAM pořádné železniční spojení, a vzhledem i k potenciálním přepravním proudům NEMÁ cenu žádné budovat. Takže ano, cesta z/do Liberce JE o silnici.
Nemá cenu tady příliš řvát, naříkat, nadávat, tak to prostě JE.
Život je kabaret
naroznej
Neregistrovaný host
Odeslán z: 80.188.196.170
Odesláno Pátek, 06. dubna 2007 - 12:59:40   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

I z Liberce lze vytvořit spojení konkureceschopné s busy , samozřejmě ne do Prahy. Ale ten přehlížený potenciál zde je. Ono z Turnova do Hradce také NENÍ žádné pořádné silniční spojení ,z Mladé Boleslavi do Kolína také NENÍ žádné pořádné silniční spojení. (Samotný průjezd Nymburkem je záležitost na 20-30 minut). Na tomto může ŽD profitovat.
Vratislav
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 219
Registrován: 1-2004
Odesláno Pátek, 06. dubna 2007 - 13:01:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Z Liberce to vlakem jde jen na Drážďany - tento směr ale asi není to, co mělo obecenstvo na mysli...

Ovšem Liberec není zcela odříznutý od světa - existuje jeden způsob, jak by mohly ČD opět zkusit získat klientelu v této relaci: Vypravování NAD expresů Liberec - Praha ČMost - Praha Hlavní. Na KMB bych za 1:15 mezi ČM a Libercem jezdil docela rád. Akorát nevím, kolik by si ČD nastavily tarifních kilometrů.
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3396
Registrován: 8-2003
Odesláno Pátek, 06. dubna 2007 - 13:23:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

...z Mladé Boleslavi do Kolína také NENÍ žádné pořádné silniční spojení...

No to je sice pravda, ale buďme upřímní, že vzhledem k tomu, jak moc hromadný dopravní prostředek železnice je, jsou takováto spojení spíše přicmrndováním, než nějakým pořádnými rameny.
Život je kabaret
Denny_hozman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 43
Registrován: 8-2006
Odesláno Pátek, 06. dubna 2007 - 13:43:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bkp : Např. Hradišťan.
Karloslt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1556
Registrován: 2-2005


Odesláno Pátek, 06. dubna 2007 - 14:25:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Orky: a mají taky takovou vzájemnou vazbu jako Lovosice a LTM? :-) versus okolí? Tedy cestuje odtamtud takové množství jako z "naší" destinace? Mají stejný potenciál?

ad 087: Nevim nevim, ale ČD se budou bránit přeložení křižování do Blíževedel zuby nehty, páč penízky. V současnosti se až na 2 výjimky všechna křižování dějí v Liběšicích, páč jsou finančně nejméně nákladnou stanicí (vše dopravní /i nedopravní/ obstarává jeden člověk - výpravčí), v Úštěku momentálně 2 lidé (výpravčí - k jeho velké radosti - a jeden signalista) a v Blíževedlech by to byli také alespoň 2 lidé (výpravčí a signalista). Jistě, stačí vzít SZZ (tuším test) z Liběšic (a dopravnu zrušit...) a jím zmodernizovat Blíževedly.
Skutečnost ovšem bude jiná: D3.

(Příspěvek byl editován uživatelem karloslt.)
http://www.trat087.info - http://karel-loko.net - http://www.atlasloko.cz

ICQ 264305638
Orky
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 133
Registrován: 10-2004
Odesláno Pátek, 06. dubna 2007 - 14:41:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Karlost: Nevím, jestli mají takový vztah jako Litoměřice a Lovosice. Ale určitě budou tato města chtít podobný vztah na koridor jako Litoměřice...
ad Blíževedly: Jsem přesvědčen, že potkávání rychlíků v Lovosicích zůstane. Křižování v Blíževedlích dává "00" do Lovosic "30" do České Lípy. Vzhledem k taktu na ostatních tratích vychází "30" do České Lípy i z ostatních směrů. Mělo by být snahou Libereckého a ústeckého kraje, aby tomu tak bylo a měly by hledat z ČD, případně SŽDC nejlepší řešení. Převedení služby z jiné statnice, kde není nutno křižovat, samovraty, apod.
Chomutovák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 831
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 06. dubna 2007 - 14:49:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Karloslt: POkud se bude křižovat v Blíževedlech, tak v zásadě nebude potřeba křižovat někde jinde, čili zaměstnanci se mohou přesunout. Nejlpeší řešení by byly samovratné výhybky, výpravčího pak nebude potřeba vůbec.
naroznej
Neregistrovaný host
Odeslán z: 80.188.196.170
Odesláno Pátek, 06. dubna 2007 - 15:28:51   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

add Bkp.
Ano železnice je moc ...hromadný dopravní prostředek. Kde se ale tato hromadnost v tomto státě využije? Pokud by se mělo trvat na hromadnosti vždy a všude , muselo by se 80% vlkm zrušit.
Co to je "pořádné rameno" - Praha-Hradec , nebo snad Praha-Plzeň ? Zde vlaky mohou sice v jízdní době busům konkurovat , ale po finanční stránce už nikoliv.
A on je pořád lepší 15-30 minutový interval levnějších busů , než hodinový takt rychlíků. Jak jsou rychlíky na těchto "supr ramenech" využívané , ví někdo?
Chomutovák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 833
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 06. dubna 2007 - 16:13:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Narozenej: Na Plzeň moc často nejezdím, ale párkrát jsem jel. Loni v létě jsem ale stál až do Berouna v ranním R v 10:15, byla to sobota. Hodně lidí ale jelo dál za Plzeň. Zpět za týden R tuším ve 13:05, obsazenost tak 2-3 lidi na kupé. Lehký šok jsem zažil na loňské železniční rallye (z pátku na sobotu), neboť jsem jel z Moravy Chebským ramenem Excelsioru. To bylo obsazeno tak 2-3 lidi na kupé (celkem bída), ale v Praze přistoupilo cca 80 lidí (ve 4:15 ráno nebo spíš v noci). Čekal jsem naprosto prázdné nádraží.
Kolegové z Farmaceutické fakulty z Hradci jezdí do Prahy jedině vlakem a velice si pochvalovali nový hodinový takt. Já už jsem tudy ale nejel několik let.
čelakovičan
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 216
Registrován: 8-2006
Odesláno Pátek, 06. dubna 2007 - 16:50:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A musí být spojení Lovosice (Litoměřice) směrem na východ vedené přes Prahu? Pokud vím, tak z Litoměřic jezdí R přes Lysou a Nbk do Kolína, kde je přípoj na dálkové vlaky směr Pce a dále na východ.( R711+EC121, R713+EC107, R715+EC127,...)
LTE
Neregistrovaný host
Odeslán z: 217.77.165.36
Odesláno Pátek, 06. dubna 2007 - 18:13:29   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bkp: Pokud ohledně jízného jde pouze o připomínku ke spojení Liberec-Hradec, je tedy obnovení spojení Liberec-Brno vámi schvalováno.Nebo ne?

VD napsal:
Liberec je na tom letos opravdu hodně blbě pokud jde o dálkové spojení. Krajské město se 100 tisíci obyvatel si určitě zaslouží spojení dále než jen do Děčína nebo do Pardubic. ... Taky bych obnovil přímé rychlíky z Liberce do Brna. Stačilo by spojit vlaky 983/973 a 991/977 Z Brna vlaky 970/986 a 974/994

Bkp na to:
Spojení nejsou za zásluhy, ale na základě poptávky. V situaci, kdy už tak nikterak oslnivá poptávka po cestování z Liberecka je spolehlivě zabíjena pomalými tratěmi do vnitrozemí, je stávající stav postačující.


Nabízí se myšlenka že vám jde o to, aby tento region neměl nárok na přímé železniční spojení se světem, jen proto, že zde nebude v mnoha příštích letech vybudován koridor. A proto patří tyto lidi vyhnat do aut.

Navíc jsem poukazoval na to, aby toto spojení fungovalo pouze víkendově, ale celotýdenní provoz by ničemu nebránil, neboť neustálá vozba vzduchu se na koridorech provozuje dnes a denně.

muselo by se 80% vlkm zrušit.
Naprosto souhlasím s narozenym!
LTE
Neregistrovaný host
Odeslán z: 217.77.165.36
Odesláno Pátek, 06. dubna 2007 - 18:14:39   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kdo myslíte že jede převážně v neděli v R977 nebo R877?
Lidé z Tanvaldska, Železnobrodska, Semilska, Jablonecka, Jilemnicka, Vrchlabska, Novopacka... a taky ti co se nevešli do autobusů a aut z Liberecka a Jablonce nad Nisou.

Proto je podle vás ušetření zanedbatelné částky za neobnovení spojení Liberec-Brno přednější, než hledání ztracených cestujících v této relaci?

Koukněte se prosím na jízdní dobu Liberec-Brno třeba v gvd 2002/03 R681 a zjistíte že je nachlup stejná (5 hodin a 24 minut) jako dnes jeho náhrada v podobě 993/877. Cestujících ale ubylo, neboť ne každý má žaludek na úprk v Pardubicích 2./4. nástupiště, jen díky tomu že je tu "koridor" Praha-Brno (a jak se ukázalo zcela zbytečně, viz žluté busy Praha-Brno) a tudy musí jet rychlík Praha-Brno. Je tedy zřejmé že pes není zakopán v... z Liberecka nevede NIKAM pořádné železniční spojení, a vzhledem i k potenciálním přepravním proudům NEMÁ cenu žádné budovat. Takže ano, cesta z/do Liberce JE o silnici.
Nemá cenu tady příliš řvát, naříkat, nadávat, tak to prostě JE.
...ale v tom že je tato relace úmyslně zabíjena lidmi z MD s podobnými názory.

Z vaší pozice obhajování nezastavování vlaků Ústí-Praha, bych spíše čekal návrh nezastavování přímého R Liberec-Brno mezi Pardubicemi a Brnem.

Na závěr znovu opakuji že by šlo o nedělní a páteční spoj, který by mohl být bez problémů sestaven z Brněnských vozů. Většina jich je využita v pracovní dny a souprava by od pátku odpoledne do neděle večer v Brně na odstavným rozhodně nechyběla.
Karloslt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1558
Registrován: 2-2005


Odesláno Pátek, 06. dubna 2007 - 20:01:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

chomutovák: nevim jestli D3 (a přinejlepším samovraty) by byly nejvhodnější. zrušení Liběšic jako stanice možné pro křižování zhorší propustnost a protáhnout tudy pak jakoukoliv mimořádnost bude docela těžké...

čelakovičan: ono jde taky o to, že cca 2/3 obyvatel Litoměřic to mají na zastávku Litoměřice město 20 - 30 minut cesty... A nevim jak je to teď, ale v minulém GVD byla návaznost EC/R z (jiho)východu na R po 072 docela tragická...

Podobně je na tom cestování do Ústí. z Města to je sice jen 20 minut vlakem, ale půl hodiny cesty na vlak... (z horního n. 35 - 60 minut vlakem, na nádraží to má většina obyvatel cca 10 minut.) MHD tu sice jezdí, ale MHD to je jen podle jména.
http://www.trat087.info - http://karel-loko.net - http://www.atlasloko.cz

ICQ 264305638
čelakovičan
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 218
Registrován: 8-2006
Odesláno Sobota, 07. dubna 2007 - 08:41:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V Kolíně návaznost je, ale od IC/EC vlaků (IC580+R710, EC128+R712, EC108+R714, ...) Těch 20-30min. je ale fakt dost.
Chomutovák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 836
Registrován: 5-2002
Odesláno Sobota, 07. dubna 2007 - 09:30:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

POstřeh ze včerejška k obsazenosti chebských "expresů". Krušnohor byl obsazen cca 5-6 lidí na kupé, vpředu seděli i po 8, z Ústí do Teplic jsem pak napočítal 215 lidí, z toho 14 v jedničce a 3 v hospodě. V Chomutově na městě pak byla obsazenost podstatně menší, v prlměru tak 1-2 lidi na kupé, vpředu opět více.
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3397
Registrován: 8-2003
Odesláno Sobota, 07. dubna 2007 - 17:31:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pokud ohledně jízného jde pouze o připomínku ke spojení Liberec-Hradec, je tedy obnovení spojení Liberec-Brno vámi schvalováno. Nebo ne?

Tady už je to dost pomotané. Pouze jsem (nepřesně) psal, že
- EC příplatek při cestě Pardubice - Lovosice nepovažuji za důvod k odmítání takového spojení
- spojení Liberec - Hradec/Pardubice může být atraktivní pro ty, kteří mohou využít nějakou výhodnou tarifní nabídku ČD (studentské jízdné, SoNe, PJD a pod.)
Život je kabaret
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3398
Registrován: 8-2003
Odesláno Sobota, 07. dubna 2007 - 17:33:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Denny Hozman:
Bkp : Např. Hradišťan.

Ne. Hradišťan je na trase Praha - Přerov vymetací, nikoli expresní.
Život je kabaret
Fanfán
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 154
Registrován: 11-2005


Odesláno Sobota, 07. dubna 2007 - 17:36:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pokud by se mělo trvat na hromadnosti vždy a všude , muselo by se 80% vlkm zrušit.

Nevím jestli zrovna 80 %, ale v principu nejsem proti.
Liberté! Égalité! Sexualité!
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 596
Registrován: 11-2005


Odesláno Neděle, 08. dubna 2007 - 10:00:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak návrh JŘ je už na intranetu...
Teorie znamená, že vše víme, ale nic nefunguje. Praxe znamená, že vše funguje, ale nevíme proč. Mnohdy je ale teorie úzce spojena s praxí. Znamená to, že nic nefunguje a nikdo neví proč...
ICQ 311-297-744
Láďa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 307
Registrován: 7-2006


Odesláno Neděle, 08. dubna 2007 - 11:07:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pes 38

Kde,prosím .. smutně koukám ... Ď.


ICQ 237-113-861
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 32060
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 08. dubna 2007 - 11:09:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Stejně je pod heslem.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 597
Registrován: 11-2005


Odesláno Neděle, 08. dubna 2007 - 11:39:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

http://grafikon.cd.cz/
Teorie znamená, že vše víme, ale nic nefunguje. Praxe znamená, že vše funguje, ale nevíme proč. Mnohdy je ale teorie úzce spojena s praxí. Znamená to, že nic nefunguje a nikdo neví proč...
ICQ 311-297-744
Hoh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 62
Registrován: 11-2003


Odesláno Neděle, 08. dubna 2007 - 12:48:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Určitě se najde nějaká dobrá duše, která to pustí ven Tahle hra na schovávanou se mi od ČD nelíbí
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 32065
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 08. dubna 2007 - 12:57:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hru ČD vcelku chápu. Spíš by mne zajímalo, zda právo na nezveřejnění mají i objednatelé (KÚ, MD).
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Láďa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 308
Registrován: 7-2006


Odesláno Neděle, 08. dubna 2007 - 12:57:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Díky,ale o tom na Seně vím .. ale nám plebejcům je k ničemu,jelikož je pod heslem ...


ICQ 237-113-861
Denny_hozman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 44
Registrován: 8-2006
Odesláno Neděle, 08. dubna 2007 - 19:03:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ahoj všem diskutujícím, tak doufám, že se vám po mně nestýskalo... Mám pro vás pár perliček :
Ústecký kamarád : "No, mně to celkem nevadí, když to po cestě zastaví :-) v těch Lovosicích, Roudnici a Kralupech."
Hihi, to je tak na zpestřenou, jel v 7:15 superexpresem a bez problémů našel volné kupé, říkal. Třeba si vymýšlel, to nevím.

Druhý ústecký kamarád : "No je to zvlíštní, že to ikde nestaví, ale na mě je to moc dlouho, já radši jedu těma pomalejma, protože jedou na Masaryčku..."
Nejsilnější argumenty pro zastavování superexpresů v Lovo a dále ne (ani Roudnice, ani Kralupy a do mě ;-) jsou :
1.) Stanice Lovosice je 10 minut od většiny litoměřických sídlišť vlakem.
2.) Děčín - 2 vlaky na Prahu/2 hod. Ústí - 3 vlaky/2 hod. Lovo - 1 vlak/2 hod. Rce - 2 vlaky/2 hod. Kra/Vlt. - hodně vlaků/2 hod. :-)
Tento argument trochu pokulhává ve směru do Prahy, kde jsou Os z Roudnice předjížděny už v Kralupech rychlíky a jejich použití v trase Roudnice-Praha tak postrádá smysl. Ale z Prahy už má Roudnice vlastně hodinový takt...
Chomutovák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 837
Registrován: 5-2002
Odesláno Neděle, 08. dubna 2007 - 19:53:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Denny: Kdy jel Váš kolega v těch 7:15? Pokud to bylo v sobotu nebo neděli, tak bych prázdnému vlaku věřil, v pracovní dny moc ne.
Já znám minimálně 3 obyvatele Ústí, kterým současná varianta vyhovuje, trumfnul jsem Vás :-) Objektivně je třeba dodat, že každá varianta někomu vyhovuje více a někomu méně. Trvám ale na tom, že těch prvních je více.
Z Lovosic počítejte v ranní špičce 2 vlaky / 2 hod. A ráno jezdí dost lidí. Podobně ROudnici počítejte stejně jako Lovosice, neznám nikoho, kdo by jel dobrovolně do Prahy osobákem. To už se skoro vypaltí počkat na ten další rychlík, rozdíl je nevelký.
Denny_hozman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 45
Registrován: 8-2006
Odesláno Neděle, 08. dubna 2007 - 20:42:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chomutovák : Ten rozdíl je přes půl hodiny :-) a bez čekání v Kralupech by mohl být i větší :-)
Pro "rejpaly" jsem zapomněl dodat, že ty vlaky jsem počítal mimo špičku :-P Zdravím...
defense
Neregistrovaný host
Odeslán z: 84.42.129.217
Odesláno Pondělí, 09. dubna 2007 - 14:54:17   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Smím se zeptat, kde ten návrh je??
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 32098
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 09. dubna 2007 - 14:59:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na intranetu ČD a snad už i na krajských úřadech.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


defense
Neregistrovaný host
Odeslán z: 84.42.129.217
Odesláno Pondělí, 09. dubna 2007 - 15:13:41   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já myslel, jestli by nebyl nějaký odkázek, to co dával pes, mi nevím proč nechodí, ale budu hledat, díky.
andrewM
Neregistrovaný host
Odeslán z: 86.49.85.207
Odesláno Pondělí, 09. dubna 2007 - 15:23:22   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To All Ja predpokladam, ze par vyvolenych i zde uz melo moznost nahlednout. Je mi jasne, ze se tady odkaz neobjevi, nicmene pokud to nekde bude, poprosil bych o odkaz na mail (andrewM@centrum.cs/cz) :-) Podotykam, ze si ho pochopitelne necham pro sebe :-) Diky
defense
Neregistrovaný host
Odeslán z: 84.42.129.217
Odesláno Pondělí, 09. dubna 2007 - 15:30:57   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já, kdyby se někomu zželelo, tak také poprosím o ten návrh, byl bych moc vděčný. Děkuji

(infected.bass@centrum.cz)
Zapa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1472
Registrován: 10-2003


Odesláno Pondělí, 09. dubna 2007 - 18:25:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já také prosím... Za sebe slibuji, že ho dále šířit nebudu.
Ovšem co je to slib, od jakéhosi anonyma, že.
Přesto, kdyby se nějaký dobře informovaný člověk slitoval, budu vděčný a mlčenlivý jak hrob.
zavapa@seznam.cz
...za všechny svoje činy veliký, někdy budem asi hrozně pykat...
http://emj471.euweb.cz
Vodnihad
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3
Registrován: 2-2007
Odesláno Pondělí, 09. dubna 2007 - 18:28:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

zaky moc prosim o ten návrh na trafika2005@seznam.cz děkuji moc
242_216__0
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 14
Registrován: 3-2007


Odesláno Pondělí, 09. dubna 2007 - 18:47:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

když už jste v tom, taky bych se na něj taky moc rád podíval. gigilive@seznam.cz díky
810.515
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.70.28.237
Odesláno Pondělí, 09. dubna 2007 - 19:09:49   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já bych taky prosil na kresice1@centrum.cz děkuji
gmfrp
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.208.120.123
Odesláno Pondělí, 09. dubna 2007 - 19:55:22   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pokud by někdo byl tak ochotný, tak taky bych poprosil. Děkuji. gmfrp@atlas.cz
Zapa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1473
Registrován: 10-2003


Odesláno Pondělí, 09. dubna 2007 - 20:17:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Naděje, že to nějaká dobrá duše pošle, umírá poslední.... Kde jsou ty doby, kdy to bylo bez hesla.
...za všechny svoje činy veliký, někdy budem asi hrozně pykat...
http://emj471.euweb.cz
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 601
Registrován: 11-2005


Odesláno Pondělí, 09. dubna 2007 - 20:19:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Krásný seznam mailů....vězí to však v tom, že není problém v samotném návrhu, ale spíše v tom, že není k dispozici heslo, nutné k jeho otevření...

(ale kdyby mi někdo hodný poslal na mail či ICQ ten zaheslovaný komplet souhrn tabulek, byl bych mu neskonale zavázán)

(Příspěvek byl editován uživatelem pes38.)
Teorie znamená, že vše víme, ale nic nefunguje. Praxe znamená, že vše funguje, ale nevíme proč. Mnohdy je ale teorie úzce spojena s praxí. Znamená to, že nic nefunguje a nikdo neví proč...
ICQ 311-297-744
Zapa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1474
Registrován: 10-2003


Odesláno Pondělí, 09. dubna 2007 - 20:45:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Heslo je.... chvilka napětí..... "Bazala 08"...
...za všechny svoje činy veliký, někdy budem asi hrozně pykat...
http://emj471.euweb.cz
M_v
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2708
Registrován: 6-2002


Odesláno Úterý, 10. dubna 2007 - 01:15:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A nedá se ten návrh jako již tradičně vyrazit z krajských úřadů? Některé to dělávaly ochotně, jiné se vymlouvaly a odmítaly, ale nakonec to zhruba půlka úřadů vywebila sama.

Pokud už nastal termín, kdy musí být návrh rozeslán, tak není co řešit. Na KÚ je přeci možno zatlačit podle Zákona o svobodném přístupu k informacím. Nebo je snad návrh GVD oficiálně tajný?
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 604
Registrován: 11-2005


Odesláno Úterý, 10. dubna 2007 - 10:23:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Návrh JŘ 2008

http://www.sweb.cz/danone39/GVD2008.pdf

Pohleďte a plačte...
Teorie znamená, že vše víme, ale nic nefunguje. Praxe znamená, že vše funguje, ale nevíme proč. Mnohdy je ale teorie úzce spojena s praxí. Znamená to, že nic nefunguje a nikdo neví proč...
ICQ 311-297-744
Madusan
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 21
Registrován: 2-2007


Odesláno Úterý, 10. dubna 2007 - 11:33:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak a je to tadyyyyyy, jen povrchním zkoumáním jsem zjistil že na trati 321 O-Svinov - Č.Těšín se tvůrci grafikonu slušně vyřádili a že v sobotu a nebo neděli mám jezdit na chatu na Vítkovsko autobusem nebo autem, vlak 13304 ze Suchdolu nad Odrou jen v prac. dny.A to je výsledek 5 minutové rychlovky, čekám v diskuzi další perličky z celé republiky
P_z
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 274
Registrován: 7-2006
Odesláno Úterý, 10. dubna 2007 - 11:42:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na 301 zrušili ranní Sp, takže studující substrát, který se mačkal ve 4 vozovém vlaku se bude mačkat v 3vozovém ještě navíc se substrátem původním(v osobáku)... No ale já jsem skeptik... Minule ten návrh taky překopali, že s konečným návrhem to mělo společnej akorát vzhled. I když zase tentokrát to vypadá i celkem realisticky
realista
Neregistrovaný host
Odeslán z: 80.188.196.170
Odesláno Úterý, 10. dubna 2007 - 11:53:49   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Myslím,že toto je opravdu jen návrh. Soudruzi , kteří za tímto stojí opravdu nic nepochopili. To , když na jedné trati jezdí narvané vlaky a oni tam přidají nějaké další spojení , to beru. Opačně nikoliv.
Na 070 je nějaké další rychlíkové spojení navíc. Když nějaký rychlík vidím u nás na přejezdu , jede v něm 10-40 cestujících. Toto bych viděl jako důvod k zamyšlení , zda má smysl to takto provozovat. Někdo to ale vidí jinak.
Další nesmysl vidím mezi Prahou a Brnem a to sice ve vytvoření dalších "superexpresů". Co si tito hoši myslí ? Že stejnou jízdní dobou a markantně dražším jízdným ( bus obyč.150-180 Kč , ČD obyč. 294 Kč)přetáhnou všechny cestující busových dopravců ?
Hochům z MD , kteří toto vytváří , bych přál nějaký "ozdravný pobyt" v reálném životě. Žádný kamionový dopravce si nepořídí o 100% více kamionů , než potřebuje. Žádný skladovatel , když má sklad o ploše 10.000 m2 a má zakázky na 9.000 m2 si nepostaví další sklad o 10.000 m2, pokud na něj nemá (alespoň výhledově) další práci.

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace