K-report
 

Archiv do 11.dubna 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Všeobecná neželezniční diskuse » Staré archivy » Archiv do 11.dubna 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Raspi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 644
Registrován: 8-2005


Odesláno Středa, 04. dubna 2007 - 19:21:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sakra, jako bych to už někde četl. No ale kde jsou ty časy polomáčených bixů a sušenek
Každý večer trhám lístky kopretinky.

vyjede, nevyjede, vyjede, nevyjede, vyjede, nevyjede, chrrrr....
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 649
Registrován: 6-2006


Odesláno Středa, 04. dubna 2007 - 21:05:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Založ si na to novou diskuzi :-D
Houba
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 121
Registrován: 2-2007


Odesláno Středa, 04. dubna 2007 - 21:09:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kdo chce říct že některej fí(ý)ra je agresivní? co ? no? tak se přiznejte nebo mi selže pistole!!!!! Každý z nás strojvedoucích trénuje klid, mír a asertivní chování... Tak se tomu do p.dele nesmějte!!!!!!Dvojnásob to platí u strojvedoucích s komerčním odbavením
Život nemůžeme jen přežít... Je potřeba si ho užít!
Pedro Gonzales
Houba
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 122
Registrován: 2-2007


Odesláno Středa, 04. dubna 2007 - 21:11:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ne kluci dělám si prd.l... Jsme skupinka neurotických choleriků trpících schizofrenií se sklony k demonstrativním destruktivním akcím...
Život nemůžeme jen přežít... Je potřeba si ho užít!
Pedro Gonzales
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 650
Registrován: 6-2006


Odesláno Středa, 04. dubna 2007 - 21:18:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Houba to mám štěstí, že se nemusím otravovat se substrátem
A ještě jsem se rozhod, že budu vyhazovat lidi s foťáčkama z kolejiště
Houba
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 124
Registrován: 2-2007


Odesláno Středa, 04. dubna 2007 - 21:40:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

proč? on to ten tvůj kocour docela slušně zvládne sám... Jedeš zítra do železáren?
Život nemůžeme jen přežít... Je potřeba si ho užít!
Pedro Gonzales
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 652
Registrován: 6-2006


Odesláno Středa, 04. dubna 2007 - 21:46:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Do jakých železáren? :-D
Dj_cargo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 697
Registrován: 11-2005


Odesláno Středa, 04. dubna 2007 - 22:34:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Maculay mohl by jste mi dát tip, kde bych mohl najít bobiny a nebo to ledové šestikolo jedné nejmenované firmy

Budou na Ferdinadce, většina spíš v severní části. Kde přesně nevím, u zelenýho stolu nemůžeme vidět všechno.

Ale možná, že se brzo zas bobinkám trochu kolečka roztočí, od ledna se spousta věcí změnila. I modrobílý šestikolák si třeba zajezdí. Časy se mění .
Zlámalík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 65
Registrován: 4-2006
Odesláno Středa, 04. dubna 2007 - 23:28:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chtěl jsem něco podotknout k odporům v kafi, ale vidím, že už je to jedno.
Martin Zlivský: neexistuje na diskuzní příspěvky nějaký Fýrawall? Tady by to moc pomohlo...
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 655
Registrován: 6-2006


Odesláno Středa, 04. dubna 2007 - 23:40:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zlámalík a proč, abys tady mohl krmit uši tydýtům co ti na ty tvoje výmysly jak "ohříváš párky" elektrikou?
Reaguješ jak potrefená husa
statistik1
Neregistrovaný host
Odeslán z: 216.138.88.98
Odesláno Čtvrtek, 05. dubna 2007 - 07:29:23   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jak někdo řekl, nejhorší je srážka s blbcem. Problém je v tom, že distribuce blbců je rovnoměrná. Tzn, že na ně můžeme narazit kdykoliv a kdekoliv. Určitě se to týká i strojvedoucých.
Raspi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 645
Registrován: 8-2005


Odesláno Čtvrtek, 05. dubna 2007 - 13:40:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Reaguješ jak potrefená husa

Hlavně že ty tu on-line qvákáš jak po každým výstřelu.
Každý večer trhám lístky kopretinky.

vyjede, nevyjede, vyjede, nevyjede, vyjede, nevyjede, chrrrr....
meculkinoculkin
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.160.100.142
Odesláno Čtvrtek, 05. dubna 2007 - 18:03:57   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Když spustil Fýra na 140 tu svoji hrubou sprostou notu, tak jste mu vyhazovali jeho příspěvky. Přejmenoval se na Shoula a kdoví co ještě, pak se vrátil zpět na Fýru, přesunuli jste jeho "vtipné" výstupy na Všeobecnou železniční diskusi a už i tam skončil a teď vesele všechny uráží na Všeobecné neželezniční diskusi. A co bude dál? Asi všem došlo, že je to velká veš ve zdejším společenstvu a není ji možné vyštípat z kožichu ven. I já bych se tedy přimlouval za odsunutí do nějaké diskusní skupiny nespokojených soukromých strojvedoucích, kde bude moci uplatnit svůj rozsáhlý hrubý slovník a i tady může presentovat svůj rodinný profil a styl. To by mě zajímalo, co by nám ještě pěkného a hlavně nového pověděl.
BmbČ
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 185
Registrován: 1-2007
Odesláno Čtvrtek, 05. dubna 2007 - 21:41:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Když už zde byla řeč o rychloohřívání vody a párků pomocí jednoduchých pomůcek, nedá mi, abych nepopsal další zajímavé využití el. energie.
1. vyhánění červů z nasbíraných hub
2. vyhánění červů a ostatních živočichů z květináčů
ad.1 - do houby položené na izolační podložce zavedeme napětí. Po cca 1. min. začnou červi houbu opouštět (lézt na povrch). Červy sbíráme a za 5 až 8 min. je houba bezmasá.
ad.2 - do předem zalité zeminy květináče zavedeme napětí. Po cca 1 min se na povrch květináče začnou drát živočichové, o kterých jsme si mysleli, že již dávno vyhynuli, natož, že bydlí v květináči.
POZOR!
Přiložené napětí při obou činnostech nesmí být příliš vysoké, či příliš malé. Při síťovém napětí 230V živočichové zpravidla již dostávají křeč a zůstávají s ní uvnitř a nevylézají. Menší houby se začínají nebezpečně zahřívat. U květináčů přiměřený ohřev zeminy není na závadu. Při malém napětí okolo 12V AC či DC na toto červi a ostatní živočichové vůbec nereagují a dále si žijí svým poklidným životem v uvedených předmětech.
Obecně platí, čím větší předmět, tím vyšší napětí.
Pro šťouraly:
Překročí-li přiváděné napětí hodnotu 50V AC, či 100V DC, mohou takto využívat el. energii pouze osoby s elektrotechnickým vzděláním a praxí dle vyhl.50/1978 Sb. paragraf 6, tj. pracovníci pro samostatnou činnost při práci na el. zařízení, při dodržení všech bezpečnostních opatření.
Lépe pomalu jet vlakem než rychle utíkat.
BmbČ
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 186
Registrován: 1-2007
Odesláno Čtvrtek, 05. dubna 2007 - 22:10:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ještě jedna rada. Chcete mít po vyhnání živočichů z květináčů také pěkné a hlavně netradičně barevné květiny?
Zalejte jejich zeminu inkoustem. Tak krásně modré květiny jsem jaktěživ neviděl
Bohužel ale jen dva dny.

Lépe pomalu jet vlakem než rychle utíkat.
Houba
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 125
Registrován: 2-2007


Odesláno Pátek, 06. dubna 2007 - 08:57:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

nechte Houbu na pokoji!!!!

Život nemůžeme jen přežít... Je potřeba si ho užít!
Pedro Gonzales
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 658
Registrován: 6-2006


Odesláno Pátek, 06. dubna 2007 - 11:08:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

meculkinoculkin Komiku
Krysolet
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2284
Registrován: 10-2004


Odesláno Pátek, 06. dubna 2007 - 14:21:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nehádejte se. Radši hoďte oko na něco veselého - dnes jdu domů a periferním viděním zaregistruju novou výzdobu na skříňce jistého kolegy. Lidi jsou prostě ...


 

(Přísahám, já v tom prsty nemám!!!)
Follow the reaper...
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 666
Registrován: 6-2006


Odesláno Pátek, 06. dubna 2007 - 14:32:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

statistik1 Jsou i v Dallasu?

Krysolet no jo, vidět, že jsou, chudák kluk
Krysolet
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2285
Registrován: 10-2004


Odesláno Pátek, 06. dubna 2007 - 14:35:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No už to má za sebou... Mladý může, starý musí...
Follow the reaper...
devalt
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.24.4.38
Odesláno Pátek, 06. dubna 2007 - 14:35:47   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Krysolet: To začerněný jmého je zbytečný páč ho stejně známe. mmch. nevíš co bude s jeho závěrečným proslovem? Nebo mě něco uniklo?
Krysolet
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2286
Registrován: 10-2004


Odesláno Pátek, 06. dubna 2007 - 14:41:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No závěrečný proslov asi nebude, když se teď natáhl. Jedině snad jako hlas ze záhrobí...
Follow the reaper...
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 667
Registrován: 6-2006


Odesláno Pátek, 06. dubna 2007 - 15:41:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Krysolet Jak natáhl? Se mu něco stalo?
Luboš_ct
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3737
Registrován: 9-2002


Odesláno Pátek, 06. dubna 2007 - 15:41:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Alespoň už víme v který posteli Kristián spal a víme jak vypadá jeho babička...ach ta podoba:-)
Luboš_ct
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3738
Registrován: 9-2002


Odesláno Pátek, 06. dubna 2007 - 15:42:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fýra:
neumíš číst??
Krysolet
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2289
Registrován: 10-2004


Odesláno Pátek, 06. dubna 2007 - 16:38:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fýra: Jak natáhl? Se mu něco stalo?

Podívej se na ten obrázek pořádně!
Follow the reaper...
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 668
Registrován: 6-2006


Odesláno Pátek, 06. dubna 2007 - 17:51:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo tak, jen titulek z novin...
Umím číst, jen jsi mě tím druhým příspěvkem uvedl v pochyby, že je to snad pravda...

No musím vám říct, že zlatej Kristián, teď jsme dostali kus 63ročník, ex ČD chlapi (začínám mít dojem, že se Dráha fakt začíná zbavovat slabších exemplářů) Měli jsme ho s kolegou v zácviku a konstatuju, že nechápu, jak ten člověk moh u ČD samostatně jezdit a kde. Seika, brzděnka, španělská vesnice, ne tak soupis vozů, a jízda...no taky nee prostě, když brzdil, tak jsme stáli, no radši no cement :-)
Krysolet
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2291
Registrován: 10-2004


Odesláno Pátek, 06. dubna 2007 - 18:21:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

en jsi mě tím druhým příspěvkem uvedl v pochyby, že je to snad pravda...


No když to psali v Blesku, tak to MUSÍ být pravda, ne?
Follow the reaper...
BmbČ
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 194
Registrován: 1-2007
Odesláno Pátek, 06. dubna 2007 - 18:42:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fýra: Tak to je opravdu k zamyšlení. Kdyby to byl nějaký mladík, neřeknu. Ale chlap ve středních letech?
Ten už by měl mít přece jen nějakou praxi a nějaký ten drážní "grif". Je to divně divné, ale lidé jsou opravdu různé... Třeba je to stresér a měl před vámi trému
Lépe pomalu jet vlakem než rychle utíkat.
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 670
Registrován: 6-2006


Odesláno Pátek, 06. dubna 2007 - 20:25:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

BmbČ neměl žádný grif, když brzdil, měl si povolit ol-2 mašinu a v tom zahoukala vézetka, nevěděl co s rukama tři věci, moc věcí...
Já mu nic neříkal, ani jsem to nekomentoval, ač jsem se držel,když jsme zastavili někde v poli půl kilometru před návěstidlem :-D
A nebo tam s ním byl kolega a já byl na druhý straně, bohužel tam jsem taky viděl na budíky :-D
BmbČ
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 198
Registrován: 1-2007
Odesláno Pátek, 06. dubna 2007 - 21:50:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fýra: Tak na to se nedá nic říci... Snad jen celkem zbytečná otázka: Pracuje ještě u vás??
Lépe pomalu jet vlakem než rychle utíkat.
statistik1
Neregistrovaný host
Odeslán z: 65.122.15.162
Odesláno Sobota, 07. dubna 2007 - 03:13:02   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fýra: blbci jsou všude a jejich možnosti jsou zpravidla neomezené.

A kde jsi vzal ten Dallas. Tam jsem nikdy nebyl, teď dočasně Phoenix.
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 672
Registrován: 6-2006


Odesláno Sobota, 07. dubna 2007 - 10:35:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

BmbČ Jo ještě pracuje no, ve zk. lhůtě. Myslím, že to vzdá sám.

statistik občas vrazím ip do programu na trasování a kouknu odkud nám ten či onen posílá hodnotné příspěvky :-) A ta první byla z airBand Communications, Inc.
14180 Dallas Parkway
Suite 400
DALLAS, TX 75254
US
Tahle ta je zase z Qwest Communications International Inc.
1801 California St.
Denver, CO 80202
US
Peca
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 448
Registrován: 12-2006


Odesláno Sobota, 07. dubna 2007 - 11:07:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fýra: nechtěl byste mi ten program poslat, nebo aspoň dát odkaz, odkud by se dal stáhnout?
Žabotlamy, to je prostě klasa!
Firefox rulezzz
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 32032
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 07. dubna 2007 - 11:13:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co třeba www.ripe.net?
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 32034
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 07. dubna 2007 - 11:15:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Anebo do Start/Spustit... hodit adresu za příkaz "tracert", tedy např. "tracert www.vlada.cz". :-)
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 674
Registrován: 6-2006


Odesláno Sobota, 07. dubna 2007 - 11:34:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ne,jmenuje se Visual Route
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 675
Registrován: 6-2006


Odesláno Sobota, 07. dubna 2007 - 11:38:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Peca přece se od blbce nenecháte zasvěcovat do tajemství hackingu
Houba
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 128
Registrován: 2-2007


Odesláno Sobota, 07. dubna 2007 - 11:39:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fýra má pravdu ,dělal jsem pilota zmíněnému kolegovi a byl docela Hardcore... Odešel sice od dráhy ale neví zhola nic. Nezávidím mu to mít takového kolegu. Bohužel i na dráze se najde skupinka impotentních jedinců se kterrými je lepší se nepokat...
Život nemůžeme jen přežít... Je potřeba si ho užít!
Pedro Gonzales
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 32036
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 07. dubna 2007 - 11:40:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak ten neznám. Má nějaké výhody oproti dvěma výše zmíněným možnostem?
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 676
Registrován: 6-2006


Odesláno Sobota, 07. dubna 2007 - 11:42:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Houba koukám, že jsi měl tu čest
Měl jsi to radši vzít ne, pilot má převzít řízení
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 677
Registrován: 6-2006


Odesláno Sobota, 07. dubna 2007 - 11:47:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin_zlivský Ten na tom ripe net neznám, tracert ukáže jen ip, ne podrobnosti o providerovi či o serveru. Koukám, že k report má zabanovaný info a dozvím se jen nějaké dvě pod ip 194 něco, jedno je asi spíš maska 255... a že server je v nějakém technologickém centru na práse 6.
U jiných se lze dovědět i víc, adresa, či telefon a tak
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 678
Registrován: 6-2006


Odesláno Sobota, 07. dubna 2007 - 11:51:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Houba Já jsem v klidu, já jsem ho odmít, proto jezdí tam kde jezdí a kde může být rychle vystřídám. Ale fakt jsem z něj nechápal. Musím se poptat ve zmíněném pracovišti co je to za exota, kontakty tam máme jestli to třeba není trošku jinak, než prezentuje
Houba
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 129
Registrován: 2-2007


Odesláno Sobota, 07. dubna 2007 - 17:06:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

myslím, že jsou lidi kteří při příchodu na nové místo prezentují jinak než je realita. Ono je snazší a snesitelnější než přijít a říct jim Jsem kokot, neumím nic a vyhodili mě protože mám levý ruce. Pár takových expertů jsem potkal a je mi z nich zle. Počítáš že umí udělat základní věci, dáš mu úkol a nakonec to musíš dodělat sám.Nmá smysl to dál řešit. Beru svůj Tuning car a jedu na noční. Ono to je taky prdel poslouchat a sledovat reakce některých kolegů na to jak mladý kluk strká prachy do auta a přitom má režijku. Je to legrace na tom světě... Hezkou noc chlopaki, Budu vám troubit kolem oken jako o život
Život nemůžeme jen přežít... Je potřeba si ho užít!
Pedro Gonzales
meculkinoculkin
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.160.103.149
Odesláno Neděle, 08. dubna 2007 - 12:03:23   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

BmbČ: já nejsem elektrikář, ale nebyla náhodou už dávno nějaká změna v elektrotechnických normách? Já bych řekl, že už dlouho není vyhláška 50/78sb., ale že je nějaká 100/90sb., novelizovaná od roku 1990. Nebo se mýlím...???
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 598
Registrován: 11-2005


Odesláno Neděle, 08. dubna 2007 - 12:29:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Odbornou kvalifikaci pracovníků stále řeší ona stará známá "padesátka", tj. vyhl. č. 50/78 Sb.
Teorie znamená, že vše víme, ale nic nefunguje. Praxe znamená, že vše funguje, ale nevíme proč. Mnohdy je ale teorie úzce spojena s praxí. Znamená to, že nic nefunguje a nikdo neví proč...
ICQ 311-297-744
Steamer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 53
Registrován: 1-2007
Odesláno Neděle, 08. dubna 2007 - 13:08:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

meculkinoculkin:
Nemyslite vyhlaskou 100/1990 Sb. spise vyhlasku MD c. 100/1995 Sb., ktera resi UTZ?
meculkinoculkin
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.160.86.13
Odesláno Pondělí, 09. dubna 2007 - 15:38:23   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

je to možné, je to nějaká stovka, upravená padesátka. Říkám, nejsem elektrikář, jen jsem to zaslechl...
Martin_hrubeš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 177
Registrován: 3-2004


Odesláno Pondělí, 09. dubna 2007 - 20:37:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Houba: Ono to je taky prdel poslouchat a sledovat reakce některých kolegů na to jak mladý kluk strká prachy do auta a přitom má režijku

jj tohle znám moc dobře. Známí to taky furt nepobírají že rvu prachy do škůdky a do mašinek, jak mužu stravit jeden den naležato pod autem a druhej den v druhý půlce republiky na šocení. . Nu což nějak se bavit musíme. mmchd taky sem chtěl jezdit na mašině ale zastavilo mě EEG v Italský . Ale co sem tak čet a slyšel asi nic zvláštního... Tak přemejšlim jesli to má cenu zkoušet jinde či co...
Houba
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 131
Registrován: 2-2007


Odesláno Pondělí, 09. dubna 2007 - 21:41:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martine zkus to jinde a znovu!Přece nemůže jít do nekonečna zvůle Mudrů že mladí kluci jezdit nebudou. Netvrdím, že všech jelikož já prošel ale nevzdávat to. Je přece možnost že tvůj stav se vyvíjí. Hodně štěstí jak v práci tak v Tuningu:-)
Život nemůžeme jen přežít... Je potřeba si ho užít!
Pedro Gonzales
Martin_hrubeš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 178
Registrován: 3-2004


Odesláno Úterý, 10. dubna 2007 - 00:48:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jj zkusim to, jen tak se mě nezbavěj. V Praze sem si hned podal odvolání ale jesli to bude k něčemu když nejsou na vedení schopný za měsíc a kus odpovědět. No už je taky bombarduju telefónem. Tak uvidime co potom. Nu nic du spát zítra muším do garáže "tunit". Laďák musí dolu ale jen na chvilku. Technická se blíží. Snad si nevšimnou, že je tam motor kerej tam nemá bejt .
Raspi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 649
Registrován: 8-2005


Odesláno Úterý, 10. dubna 2007 - 06:52:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Technická se blíží. Snad si nevšimnou, že je tam motor kerej tam nemá bejt

Tak to já mám ve fáčku původní motor. Akorát jsem trnul hrůzou, aby jim nekápl olej na hlavu. A ty jejich poznámky jako "Pane řidiči, kdybych tu podlahu zkusil šroubovákem, tak projedu dovnitř". A nad tím, že zpátečky rozsvědcím kopnutím do světla, pouze mávl rukou.
Každý večer trhám lístky kopretinky.

vyjede, nevyjede, vyjede, nevyjede, vyjede, nevyjede, chrrrr....
Martin_hrubeš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 179
Registrován: 3-2004


Odesláno Úterý, 10. dubna 2007 - 13:01:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hm s tim olejem budu muset taky něco provýst. lítá mi to tam kolem gufera na klice, ale nic hroznýho, tak to utřu odmastim a snad to vydrží. Rozsvěcení světel normalizovanou ranou jsem předváděl před policajtama ...Pane řidiči nesvítí vám pravé světlo....Svítí...Nesvítí. Prásk...svítí Jinak takovej fígl na technický: pokud si vás pozve k sobě dolu do jámy tak chce na 90% nějakou korunu pro sebe. Takže se třeba vyplatí mít v kapse v pohotovosti třeba boženu a ták. Akorát nevim jak budu uplácet až tam za dva roky pojedu s pětikvaltem a širokejma nápravama na "užovce" . Jinak ať radši ani nezkouší mi někde udělat díru. No popravdě, musel by mít vrtačku
Houba
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 134
Registrován: 2-2007


Odesláno Úterý, 10. dubna 2007 - 18:42:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tohle už neřeším cordoba je způsobilá po všech stránkách jen občas benga prudí když vidí kanárkově žluté auto s obrovským nárazníkem. Místo sedačky reprák atd. Ještě že vím kdy vypnout strobáče:-)
Onanoval každý. Kdo tvrdí že ne ,dělá to dodnes.
Martin_hrubeš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 181
Registrován: 3-2004


Odesláno Úterý, 10. dubna 2007 - 21:25:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hm cožpak benga.. Co jsem se jim se starym drakem navysvětloval že škodovka jaksi sedí na silnici líp na nízkoprofilovejch 175tkách než na seriovejch OR6(155/80). A nějak to nechápali a hrozili bločkama. A kor brutální nikitě se to nelíbilo . Tý vysvětlit, že to auto pak líp sedí na silnici byl problém . Reprákem místo sedačky zatim nedráždim. Mutantí ovály 6x9" uměj Už takle duní celá kastle
Jo jooo kanárková žlutá....to je panečku barva. Taky jí jednou škodivka snad bude mít.

(Příspěvek byl editován uživatelem Martin Hrubeš.)
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 609
Registrován: 11-2005


Odesláno Úterý, 10. dubna 2007 - 21:41:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Technická se blíží. Snad si nevšimnou, že je tam motor kerej tam nemá bejt

Já na TK s fáčkem nebyl vůbec, jen jsem zaplatil "poplatek" a druhej den dostal dvě nálepky a emisní kartičku. Ale nic jsem neřek...
Teorie znamená, že vše víme, ale nic nefunguje. Praxe znamená, že vše funguje, ale nevíme proč. Mnohdy je ale teorie úzce spojena s praxí. Znamená to, že nic nefunguje a nikdo neví proč...
ICQ 311-297-744
Houba
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 136
Registrován: 2-2007


Odesláno Úterý, 10. dubna 2007 - 22:58:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

sice to sem nepatří ale koukni na můj profil gonzales11 na lidé.cz Tam je kanár v plné kráse:-)
Onanoval každý. Kdo tvrdí že ne ,dělá to dodnes.
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 610
Registrován: 11-2005


Odesláno Úterý, 10. dubna 2007 - 23:13:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Houba: Neber to ve zlém, ale chce se mi řít-jaký prase za volantem, takový na mašině.
Teorie znamená, že vše víme, ale nic nefunguje. Praxe znamená, že vše funguje, ale nevíme proč. Mnohdy je ale teorie úzce spojena s praxí. Znamená to, že nic nefunguje a nikdo neví proč...
ICQ 311-297-744
Manemb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3287
Registrován: 3-2005


Odesláno Úterý, 10. dubna 2007 - 23:41:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kdepak je Tisk.mluvčí Kristiána?????????
Holky, mašinky a zelená, to jsou naše koníčky:-) MBŽKF
Martin_hrubeš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 182
Registrován: 3-2004


Odesláno Středa, 11. dubna 2007 - 00:08:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pes38: Myslíš že když člověk potuněný auto hned to musí bejt kdovíjakej zabiják na silnici a dokonce jak řikáš i na železnici? Moc koukáš na Rady řidičům co vysílá čt. (nemyslim to nijak zle)

Houba: hmmm pěkný . Pěkně slazený nárazníky s celym autem, perfekt lak, pěkný kola. Nic přeplácanýho a to se mě líbí. Kolikrát když vidim čim všim jsou lidi schopný ověsit auto, tak...
Jináč patří nepatří tož tady je moje vozítko: http://skoda.stable.cz/cz/index.php?id=4&id2=102&id3=1655

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace