K-report
 

Archiv do 20.dubna 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Všeobecná neželezniční diskuse » Staré archivy » Archiv do 20.dubna 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Pjp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1228
Registrován: 12-2005
Odesláno Čtvrtek, 19. dubna 2007 - 16:48:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A vite ze me to vubec neprekvapuje ?
Pavel
Znalosti a dovednosti, neodpustitelne prohresky proti dobrym mravum ...
Jsem clovek a proto delam chyby a taky jsem na to patricne hrdy ...
Vyjadruji pouze svuj nazor, "radcu" beha po svete vic, nez je obcas unosne.
http://www.pjp.cz / ICQ: 30831569 / Skype : pavel_pilny
Mudr_fšecko_ujelo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 146
Registrován: 4-2006


Odesláno Čtvrtek, 19. dubna 2007 - 17:01:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak já hodím ještě jednu myšlenku do pléna: kolik asi stál fotopas na jízdy E03.001 v době, když dojížděly poslední sériové kusy řady 103DB? Odpověď: v roce 2000 jsem byl na dvou akcích, kde E03.001 jezdila a pokud po mně někdo chtěl nějaký papír, tak jen místenku do vlaku, co jsem dělal mimo vlak bylo každýmu ukradený.

A držím se myšlenky, že nápad je skvělý, nějaká akce je určitě třeba, nějak se to zpoplatnit musí, ale za 1200Kč nedostanu nic, co by tuhle hodnotu mělo. Bohužel si pořadatel vymyslel jízdu nákladního vlaku, historická autentičnost téměř zachována, ale jaksi se mně nedostává žádného zážitku, za který bych byl tuhle sumu ochoten dát. Dál nevím, co bych k tomu napsal.

A kdyby to byla fakt ultramegahistorická a jedinečná mašina, tak toho času není v rotundě, ale místo cargovky v čele Orient Expresu (cargo mašina v čele nejslavnějšího expresu Evropy, hodně dlouho jsem se smál) a páč jsem toho názoru, že 180ky jsou už dávno víc muzejní než nákladní, slušelo by jí to daleko víc.
Zu Zeu!
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 721
Registrován: 6-2006


Odesláno Čtvrtek, 19. dubna 2007 - 17:14:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ivan_horník Já tady zase řeším debila, pro kterýho je někdo socka, když nechce dát přemrštěnou hloupou cenu za to, že si vyfotí zhruba 240tun šrotu byť nově natřenýho. Nemyslím si, že jsem socka, můj příjem je nad průměrem ČR, ale takový debil, abych dal dvanáct stovek za vyfocení jakýchsi krámů nejsem. To bych musel upadnout na hlavu a nebo být jako ty (viz Číslo příspěvku: 715) věřím, že jsem se nezmýlil.
A s tím, že odrazujete takovými debilními podmínkami plno lidí i z té své akce mají kolegové pravdu a doufám, že tam zůstanete sám i se svým přitroublým šestikolákem.
Srovnávat to s focením bab je někde úplně jinde, od tebe se asi ještě žádná ani vyfotit nenechala. Tím jsem vyčerpal písmena pro něco tak tupého jak jsi ty...
Lopik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 295
Registrován: 9-2004
Odesláno Čtvrtek, 19. dubna 2007 - 17:32:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Milý Fýro,
matematika ti asi nikdy nešla. S organizátory akce se osobně znám, takže vím, kolik taková sranda stojí.

Cena na účastníka se vypočte takto:
cena vypravení vlaku děleno počet platících účastníků.

Nevím, protč to řešíš? Pro mne tato částka vysoká není, na akci již jsem přihlášen. Beru to taky jako možnost setkání se známými. Pokud se ti cena zdá vysoká, nejezdi. Nikdo tě nenutí.
http://eso.ts-web.info
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 722
Registrován: 6-2006


Odesláno Čtvrtek, 19. dubna 2007 - 17:38:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Lopik to máš fakt blbý, když musíš platit 1200, aby jsi se setkal se známýma

Já asi nevím, kolik stojí ta "sranda", že, jste jediní na zeměkouli, co to ví. Odpovím ti stejně, když se ti to zdá drahý, tak to nedělej, prosil tě snad někdo o to, aby jsi vyjel s blbým šestikolákem, aby si ho pár cvoků mohlo vyfotit? No já určitě ne.
Jinak nápady jak by to vydělalo už tu padly třeba od Mudr. Ostatní nějaký fotopasy a podobný debiloviny a výhružky, když snad nebudu mít fotopas a pod spíš odrazují a o to jde. Tak jako militantní debílci na parních akcích, s nimiž jsem se setkal a do nichž Horník myslím nemá daleko. A to zase řeším já. Ne to, že jízda po kolejích něco stojí, to možná vím líp jak ty...
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 723
Registrován: 6-2006


Odesláno Čtvrtek, 19. dubna 2007 - 17:44:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Lopik prostě chápu, že na historické jízdě se svezu historickým vlakem a za to zaplatím třeba víc, než je běžný tarif ČD. Ale platit za to, že si něco vyfotím na veřejném prostranství, kde k tomu má přístup kdokoli? K smíchu prostě, k smíchu.
Té ženské taky zaplatím, že se nechá vyfotit nahá, ale není u toho dalších X blbečků. A některý se nechají fotit i bez honoráře Pár jsem jich vyfotil...
Lopik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 296
Registrován: 9-2004
Odesláno Čtvrtek, 19. dubna 2007 - 17:48:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fýro, a tobě nedošlo, že pokud se nenajde dostatek lidí ochotných "pustit chlup", tak ty mašiny nevyjedou?

No a pochopitelně lidé, kteří do toho investovali peníze a čas, tak nevidí rádi, když někdo "jen tak" jede kolem a zrovna má u sebe foťák?
http://eso.ts-web.info
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 724
Registrován: 6-2006


Odesláno Čtvrtek, 19. dubna 2007 - 17:56:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Lopik tak ať NEVYJEDOU mně je to buřt chápeš?
Obyčejně se akce dělají tam, že napřed se najde sponzor a pak se dělá akce. A ne, že se dělá akce a naháněj se platící nějakýma přemrštěnýma cenama.

No a pochopitelně lidé, kteří do toho investovali peníze a čas, tak nevidí rádi, když někdo "jen tak" jede kolem a zrovna má u sebe foťák?
To je jen a jen jejich problém, ovšem není nijak v jejich moci, či nejsou v zákonném právu jim v tom zabránit. A pochopitelně a ZCELA LOGICKY proč bych platil přemrštěnou cenu, když nemusím, NE*MU-SÍM. Jo když je na akci hezký uvítání a hezká ženská s kasičkou poprosí o příspěvek, asi nikdy jsem neodmítnul. Když tam skáče ovšem nějakej brýlatej uhrovatej blbeček a řve po mých dětech "parchanti uhněte mi ze záběru já jsem si zaplatil!" tak mu maximálně nakopu prdel, chapala??
Lopik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 297
Registrován: 9-2004
Odesláno Čtvrtek, 19. dubna 2007 - 18:03:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Však tato akce není pro tebe, ale pro platící. Takže ti to buřt může v pohodě být.

proč bych platil přemrštěnou cenu, když nemusím, NE*MU-SÍM Tak toto asi nepotřebuje komentář. A co takhle slušnost? Naštěstí se stále najde dost lidí, kteří nejsou stejně vychcaní jako ty a jsou ochotni přispět.

PS: fíro, když jdeš do letního kina, platíš vstupné, nebo se díváš přes plot?

http://eso.ts-web.info
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 725
Registrován: 6-2006


Odesláno Čtvrtek, 19. dubna 2007 - 18:09:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Lopik ani jedno z toho, stáhnu si film o který mám zájem z internetu, z warezových for, lidi se tam rádi podělí a nebo vymění za jiný film, co shánějí oni.
Za slušnost nepovažuju blbost platit přemrštěnou cenu vždy, když ji někde někdo požaduje, bohužel
Šulu
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 50
Registrován: 10-2006
Odesláno Čtvrtek, 19. dubna 2007 - 20:41:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Teda jak jsem si to tady četl, tak mě málem cyp střelil...Osobně bych si velmi rád vyfotil šestikola, dokonce bych se i placatil do Třebové, samozřejmě vím, že nic není zadarmo a jsem ochoten přispět (charita sídlí asi jinde, že?) ALE dát za pár fotek 1200 je trošku hodně..to raději si vyfotím statický exponát v Lužné/Chomutově. Jasně pošahaný Ivánek Horník si o mě řekne, že jsem socka...vůbec mu to neberu, mám ho totiž úplně v co mi taky po cypovi, který si přivádí vzrušení tím, že ostatním přispěvatelům na K-r opravuje pravopisné chyby v příspěvcích...
Pro příště...pánové pořadatelé zvolte opačný technologický postup..nejprve najít sponzory...ne nejprve najít lidi ochotné zaplatit částku za kterou já osobně měsíc jím.
Škoda, velmi jsem se na nějakou tu avizovanou akci se šestikolama těšil...
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 726
Registrován: 6-2006


Odesláno Čtvrtek, 19. dubna 2007 - 21:57:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Šulu taky jsem socka

Hele sežeň ještě dva, s tebou budeme 4 a to už se dá, každej dáme 300 a koupíme si fotopas a pořídíme foto a pak si ho rozstřihneme každej čtvrtinu a budeme nad tou svojí částí masturbovat :-)) Beru si zadní sběrač :-)))
Manemb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3327
Registrován: 3-2005


Odesláno Čtvrtek, 19. dubna 2007 - 22:25:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co se to tu zase debatuje?????????


Ad Konečný - No, tak proto se na 180 002 začalo pomalinku dělat.No..Jsem tedy zvědavý, zta ta akce vyjde, ale myslím, že asi už Tu 180 001 máte jistou..Jen je škoda, že na 180 002 nejsou tabulky..A je zatím pouze ta čelní plechová, kterou tam už zlodějičci nechali..Jakmile se něco strčí mimo točnu a kord směrem na ty odstavné koleje..tak je hliník pryč..a navíc takovým zbůsobem, že i ružky zůstanou..Asi jako někdo okradl 110 dlou.odstavené v ČTAspoň, že už ta agentůra v depu stojí za něco a chodí se psem po depu.

Jinak v uterý jsem viděl projíždět ČT směr Pce 182 168
Holky, mašinky a zelená, to jsou naše koníčky:-) MBŽKF
Ivan_horník
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 86
Registrován: 2-2006


Odesláno Pátek, 20. dubna 2007 - 00:31:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A ne, že se dělá akce a naháněj se platící nějakýma přemrštěnýma cenama.

Jenže 1200 není přemrštěná cena. 1200 je za unikátní lokomotivy na trati naprosto zadarmo. Chápeš to Fýro s nadprůměrným příjmem v ČR?
Přemrštěná cena by byla tak možná 120000.

Jasně pošahaný Ivánek Horník si o mě řekne, že jsem socka..

Ano, to si přesně řeknu.

za kterou já osobně měsíc jím.

Další s nadprůměrným příjmem v ČR? 40 Kč denně - vítejte v Dachau.
ale tohleto všecko je důležitý ty we, a pak sou eště jiný věci, který sou důležitý, rozumíš. A to je podstatný.
Ivan_horník
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 87
Registrován: 2-2006


Odesláno Pátek, 20. dubna 2007 - 00:38:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Takže se to rýsuje takhle - šotouši fotí zadarmo, protože na to mají právo. A organizátoří musí nejdřív najít sponzora, který to zaplatí a šotoušům focení zadarmo umožní. To je jejich základní povinnost.

A na jednoho sponzora bych tu měl tip. Firma ODOS, konkrétně pan Roman Šraga, Hlučín, Jaroslava Seiferta 1331/17. Zřejmě neví co s prachama, když může Fýru platit nadprůměrně v ČR.

A kdyby neměl prachy, tak jednoho modorbílýho šestikoláka k dispozici má určitě.
Na fotoakce kolem MuNu jak dělanej. Za fotopas dám klidně 5 tisíc.
ale tohleto všecko je důležitý ty we, a pak sou eště jiný věci, který sou důležitý, rozumíš. A to je podstatný.
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 727
Registrován: 6-2006


Odesláno Pátek, 20. dubna 2007 - 01:05:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak proč ho neoslovíš ty ubohej kreténku? Protože tobě by nedal nikdo ani korunu v drobnejch, aby sis moh cinkat. A kdo říká, že ODOS je můj jedinej příjem, debílku, co? Podle sebe soudím tebe hm...

No za fotky bobin a šestikoláka budeme taky vybírat fotopasy, to si piš
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 728
Registrován: 6-2006


Odesláno Pátek, 20. dubna 2007 - 01:10:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A těch podělanejch 1200 ti taky nikdo nedá, tak to sbal i ty svoje dva střepy a nech se s nima vyfotit v Tlumačově pod jeřábem, až je budou pálit autogénem, ty mačo
Šulu
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 51
Registrován: 10-2006
Odesláno Pátek, 20. dubna 2007 - 07:46:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fýra: tak to beru...Tvůj návrh ohledně rozčtvrcení fotky je velmi spravedlivý a přístupný i nejsockatějšímu šotouši.

BTW: a co takle šotopas na ODOSáckého šestikoláka? Je nově láknutý...z toho by mohla být pekelná vata
Lopik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 298
Registrován: 9-2004
Odesláno Pátek, 20. dubna 2007 - 07:55:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Šulu: co to zas meleš o fotopasech na ODOSáckého šestikola? Pokud pojede v normálním provozu, vyfoť si ho zadarmo. Pokud budeš chtít, ať ti ho ODOS vypraví po trase, kterou chceš a v termínu, kdy chceš, určitě to neudělá pro tvé krásné modré oči, ale vystaví ti fakturu na několik desítek tisích. To je sakra tak težké pochopit rozdíl mezi focením běžného provozu, které je zadarmo a zvláštním vlakem, který něco stojí.

PS: a ta poznámka o vatě. Takovéto akce jsou nevýdělěčné a organizátorům málokdy pokryjí náklady s těmito akcemi spojené.

PS2: děkuji adminům, že tuto diskuzi přesunuli sem.
http://eso.ts-web.info
Šulu
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 52
Registrován: 10-2006
Odesláno Pátek, 20. dubna 2007 - 09:08:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Lopik: když holt melu, tak melu... pokud jsi nevycítil z mého příspěvku parodii na Vaši finančně náročnou akci, tak bohužel...
O tom, že tyto akce jsou nevýdělečná činnost je mi více než známo..nicméně asi nejsem dostatečně skalní šotouš aby mi pár fotek unikátu stálo za 1200Kč... Děkuji za pochopení
Lopik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 299
Registrován: 9-2004
Odesláno Pátek, 20. dubna 2007 - 09:31:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Šulu: nevycítil

Holt každá sranda neco stojí. Včera mě trochu zvedly ze židle typicky "čecháčkovsky vychcané" příspěvky typu "proč bych platil, když to můžu mít zadarmo".

A nevím, proč se tady furt řeší ty finance. Když na to nemám, tak mám prostě smůlu. Tak to na světě chodí. Kdo na to má, vozí si zadek v BMW, kdo ne, má stodvacinu.
http://eso.ts-web.info
Ivan_horník
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 88
Registrován: 2-2006


Odesláno Pátek, 20. dubna 2007 - 09:37:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

nicméně asi nejsem dostatečně skalní šotouš aby mi pár fotek unikátu stálo za 1200Kč...

To se dá pochopit. Potom se ovšem na takovou akci nepřisockovávej "náhodou" zadarmo, protože na to máš "právo".
ale tohleto všecko je důležitý ty we, a pak sou eště jiný věci, který sou důležitý, rozumíš. A to je podstatný.
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 729
Registrován: 6-2006


Odesláno Pátek, 20. dubna 2007 - 10:28:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin_zlivský Hej jako kam připsanej, nebo co? Připiš mě kam chceš, mi je to tak fuck, rozumíš?:-D
Kristián je jednička proti tydýtovi typu Horník....
Hummus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 21
Registrován: 2-2006
Odesláno Pátek, 20. dubna 2007 - 10:50:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

-> Lopik. Ty lokomotivy ODOSu snad jezdi zadarmo? Asi ne ze, taky jejich provoz nekdo musi platit, takze nechapu, kdyz je pro vas normalni zaplatit za foceni vlaku, ktery zaplati nejaky nadsenec, proc byste nemel platit za vlak, ktery si objedna (provozuje) treba nejaky podnikatel

Opravdu nechapu jak nekoho muze napadnou, ze bude cokoli chtit po nekom, kdo stoji na verejnem prostranstvi a neco foti
Sem tam si jdu vyfotit i veterany na nejakem srazu a jeste si mi nikdy nestalo, ze by za to po mne kdokoli cokoli chtel.

Apropo doufam, ze platite za vsechny fotky, ktere vyfotite. Vsechno kolem nas musel nekdo "zaplatit" . Teda krome prirody, za fotky prirody platit netreba
Lopik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 300
Registrován: 9-2004
Odesláno Pátek, 20. dubna 2007 - 11:02:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nezlobte se na mě, občas mi připadá, že se tady bavím s úplnými zabedněnci. Již jsem psal, že focení normálního provozu je zadarmo, ten vlak veze cestující/náklad a jízdu tohoto vlaku si zaplatil kraj/stát/spediční firma a ten vlak pojede nezávisle na počtu fotografů u trati.

Něco jiného je jízda vlaku, který jede jen proto, že skupinka lidí si jeho jízdu zaplatí kvůli pár fotkám. Pokud budete náhodou u trati a uděláte si fotku, nikdo vám to samozřejmě zakázat nemůže. Ale tady se bavíme o lidech, kteří tam nejsou náhodně, ale úmyslně zneužívají toho, že tu jízdu někdo naplánoval a zaplatil ze svého a oni s odkazem na své svaté šotoprávo fotit zneužívají toho, že takovéto akce nejde organizovat někde v uzavřeném soukromém objektu.

Zkusím to jinak, snad to všem dojde. Časopis Playboy zaplatí nějaké modelce za to, že ji bude fotit někde v přírodě. A pak se tam přižene český jouda s tím, že je to veřejné prostranství a on si tam může fotit co chce. Jak si myslíte, že bude fotograf reagovat? Vyhodí ho. }
http://eso.ts-web.info
Pjp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1231
Registrován: 12-2005
Odesláno Pátek, 20. dubna 2007 - 11:07:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kupodivu srovnavate nesmysli, protoze v pripade te fotomodelky nastupuji jine pravidla, nez jen to o verejnem prostranstvi.
Nic, pokud tam nechcete nejakeho "ceskeho joudu" s fotakem, tak mate jedinou sanci - utajeni a to prisne. Bohuzel, jest me jasne, ze to az tak jednoduche neni a nejde o "socky sotouse" ci k-report, ale to chce "prevenci" na jinych mistech, nez tady. A jsem docela zvedav, zda se Vam zadari :-/
Ale to uz jsou zase jine prava a pravidla, ktere se v zajmu "sotoustva" nemusi preci dodrzovat.
Omlouvam se, ale obcas me prijde, ze nekteri obcas na jednu stranu obhajuji neco, co zas jindy bezostysne v zajmu svych "prav" porusuji.
Pavel
Znalosti a dovednosti, neodpustitelne prohresky proti dobrym mravum ...
Jsem clovek a proto delam chyby a taky jsem na to patricne hrdy ...
Vyjadruji pouze svuj nazor, "radcu" beha po svete vic, nez je obcas unosne.
http://www.pjp.cz / ICQ: 30831569 / Skype : pavel_pilny
Fanfán
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 172
Registrován: 11-2005


Odesláno Pátek, 20. dubna 2007 - 11:11:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To je opravdu neuvěřitelný, kolik až přiblblých výmluv jsou někteří lidé schopni vymyslet, než aby se smířili s tím, že pokud někdo de facto samoúčelně nasadí na trať historické lokomotivy, tak od těch, kteří z toho čerpají užitek, požaduje příspěvek úměrný nákladovosti celé akce.

Takže pánové jako Fýra, Adams, Mudr_fšecko_ujelo a jim podobní: Prezentujete se jen jako lidské trosky, spodina společnosti, která zneužívá (výsledků) práce jiných, a která si za takovéto postoje zasluhuje pouze opovržení.
Liberté! Égalité! Sexualité!
Ivan_horník
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 89
Registrován: 2-2006


Odesláno Pátek, 20. dubna 2007 - 11:44:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nic, pokud tam nechcete nejakeho "ceskeho joudu" s fotakem, tak mate jedinou sanci - utajeni a to prisne.

, právě že to chce dokonalou propagandu, aby se nikdo nemohl vymlouvat, že o ničem nevěděl a jel na kole "náhodou okolo". Což organizátoři Albatrosů přesně správně udělali.
ale tohleto všecko je důležitý ty we, a pak sou eště jiný věci, který sou důležitý, rozumíš. A to je podstatný.
Hummus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 22
Registrován: 2-2006
Odesláno Pátek, 20. dubna 2007 - 11:51:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

-> Fanfán: Stejně tak skupina sotousu, která foti lokomotivy v pravidelnem provozu zneuziva prace jinych k "uspokojeni" svych potreb Také zaslouzi opovzeni?
Lopik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 301
Registrován: 9-2004
Odesláno Pátek, 20. dubna 2007 - 11:59:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hummus: ty lokomotivy by tam jely bez ohledu na fotografy, protože dopravují zboží. Ale tento vlak by nikdy nevyjel, pokud by si ho skupina lidí nezaplatila. To je proboha tak těžké pochopit?

Nemá to cenu, nemá to cenu, nemá to cenu. Konec této diskuze.
http://eso.ts-web.info
Fanfán
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 173
Registrován: 11-2005


Odesláno Pátek, 20. dubna 2007 - 12:05:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hummus:
Já se vyjádřil zcela jednoznačně. Akorát vidím, že jsem na ten seznam mohl přidat ještě jedno jméno - Hummus.
Liberté! Égalité! Sexualité!
Unipuls
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1503
Registrován: 5-2003


Odesláno Pátek, 20. dubna 2007 - 12:16:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Lopík - velmi výstižné!

Ivan_horník:
Chvíli jsem to tu nečetl a teď zírám...
Obdivuji Vaši svatou trpělivost . Každej trochu soudnej by už musel dávno pochopit, o co tu jde.

Vždyť je to tak prosté.
a) Nezajímá mě to, nemám na to, zdá se mi drahé - nejdu tam.
b) Zajímá mě to - zaplatím a jedu.
Povinný to není, komu se to nelíbí, nemusí.
Někteří se tu vztekají, jako by to byla návštěva lékaře, kam čas od času musíme všichni a začnou nás slušně kasírovat. Ne, na šestikola fakt nikdo nemusí, komu se to nelíbí.

A kdo tam půjde "náhodou" s cílem vyfotit a neplatit za něco, co by bez soukromých peněz nevyjelo, tak je sketa.

Ti pánové se totiž vztekají ne proto, že by je to nezajímalo, oni by fotečku rádi. Ale čekají, že jim to někdo zaplatí. Když tu ty jejich argumety čtu, já bych blil Ivánku...

Někdo prostě nechápe rozdíl mezi například propagační akcí ČD, kdy nesou náklady ČD a akce je určena pro všechny a třeba zdarma nebo s minimálním vstupným, jako jdou Dny otevřených dveří a pod., a akcí, kterou si zúčastnění platí ze své kapsy pro sebe.

A pokud jde o pravidelný provoz, tam není co řešit. Vlak jede proto, že je ho potřeba. A focení je opravdu jen tak mimochodem a za to samozřejmě nikdo nic inkasovat nebude. Ale pokud má jet vlak pouze na objednávku fotografů po dané trati, s požadovanými vozy, a zastavit kde je třeba, to se plati musí. Takže národ (fotografové) sobě. Jenže princip solidarity z hlav mnoha lidí buď vymizel, nebo tam nikdy nebyl.

A nakonec - proč by nemohl ODOS udělat nějaké jízdy se svými mašinami pro fotografy? Bobiny i brejlovci na trati jsou lákavé pro spoustu lidí a klidně by i pustili chlup, kdyby za své prachy měli jistotu, že jim ty mašiny po kousku pěkné tratě za ideálního počasí projedou. V tom je ten rozdíl, to je to, co se platí. Ale když si postavím stan u tratě a čekám na náhodu co pojede, tak to jaksi fakt není co komu platit.
ČD Cargo - první krok k samostatné nákladní železniční síti.
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 617
Registrován: 11-2005


Odesláno Pátek, 20. dubna 2007 - 12:27:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Taky trochu přispěji svou trochou do mlýna.

Něco jiného je jízda vlaku, který jede jen proto, že skupinka lidí si jeho jízdu zaplatí kvůli pár fotkám. Pokud budete náhodou u trati a uděláte si fotku, nikdo vám to samozřejmě zakázat nemůže. Ale tady se bavíme o lidech, kteří tam nejsou náhodně, ale úmyslně zneužívají toho, že tu jízdu někdo naplánoval a zaplatil ze svého a oni s odkazem na své svaté šotoprávo fotit zneužívají toho, že takovéto akce nejde organizovat někde v uzavřeném soukromém objektu.

Těm lidem to nedokážeš. A i kdyby jo, je ti to prd platný. Plně chápu, že to naštvě, když si to někdo zaplatí a pak si to někdo na mezi fotí zadarmo, ale jedním dechem dodám: NEDÁ SE S TÍM NIC DĚLAT je nutno to brát jako "nutné zlo". Je to sice drzost, ale nemůžeš nikomu právně vytýkat, že si ten vlak fotí na veřejném prostranství. Jedinou možnost vidím v dokonalém utajení, nebo zošklivením vlaku při jízdě (transparent), jinak se s tím opravdu nedá dělat vůbec nic. Tečka.
Teorie znamená, že vše víme, ale nic nefunguje. Praxe znamená, že vše funguje, ale nevíme proč. Mnohdy je ale teorie úzce spojena s praxí. Znamená to, že nic nefunguje a nikdo neví proč...
ICQ 311-297-744
Lopik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 302
Registrován: 9-2004
Odesláno Pátek, 20. dubna 2007 - 12:31:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pes38: přesně tak, nejde s tím nic dělat. Je to vše o slušnosti konkrétních lidí. (viď Fýro, Mudr všechko ujelo, Addams...)
http://eso.ts-web.info
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 730
Registrován: 6-2006


Odesláno Pátek, 20. dubna 2007 - 12:39:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Lopik zaplatit 1200kč za fotku u mě není slušnost, ale maximální blbost a mysli si o mně co chceš, je mi to fakt fuck. Prostě člověk, který tuhle sumu zaplatí za fotku pár tun šrotu, u mě není normální. Konec
Ivan_horník
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 90
Registrován: 2-2006


Odesláno Pátek, 20. dubna 2007 - 12:43:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Stejně tak skupina sotousu, která foti lokomotivy v pravidelnem provozu zneuziva prace jinych k "uspokojeni" svych potreb

Jsem zvědav, jakou blbost si zastánci "práva na focení zadarmo u trati" ještě na svou obhajobu vymyslí. Tohle zatím vede.

Lopik zaplatit 1200kč za fotku u mě není slušnost, ale maximální blbost a mysli si o mně co chceš, je mi to fakt fuck.

Kecáš Fýro. Kdyby ti to bylo fuck tak sem furt nelezeš a nepíšeš sem ty svý nervní a agresivní nesmysly.
ale tohleto všecko je důležitý ty we, a pak sou eště jiný věci, který sou důležitý, rozumíš. A to je podstatný.
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 731
Registrován: 6-2006


Odesláno Pátek, 20. dubna 2007 - 12:44:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zkusím to jinak, snad to všem dojde. Časopis Playboy zaplatí nějaké modelce za to, že ji bude fotit někde v přírodě. A pak se tam přižene český jouda s tím, že je to veřejné prostranství a on si tam může fotit co chce. Jak si myslíte, že bude fotograf reagovat? Vyhodí ho. }

Milý vole, ten časopis bude mít jistě pronajaté interiéry a exteriéry, kde bude focení, natáčení provozovat, takže bude mít nárok z momentálně svého pozemnku kohokoliv vykázat. A to ani ne proto, že by si vyfotil kus modelky zezadu (protože pózovat bude zrovna fotografovi nejspíš) ale proto, že by jouda moh být v záběru a to by byla finanční škoda nemalé výše. Tobě škoda vznikne maximálně ze tvý blbosti, že jsi pořádal akci, aniž by sis sehnal sponzora a pak jsi pendrekem honil neplatiče
Adams
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 466
Registrován: 2-2006


Odesláno Pátek, 20. dubna 2007 - 12:45:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fanfán: Tvoje opovržení a všechny další tituly mám přibližně ... víš kde.

Dokážeš pochopit jednu zásadní věc? Tak jak nemusím platit za jednu blbou fotku nějaké pile, když si fotím jejich náklad se dřevem, tak jak nemusím platit nějaké vápence za ucelenku s vápencem, tak nevím proč bych měl platit bandě fanatiků za jejich vlak s šestikolem? Nebo jsi úplně zabedněný, tvůj šotomozek to není schopen pochopit a místo toho akorát sypeš nadávky?

(Příspěvek byl editován uživatelem Adams.)
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 732
Registrován: 6-2006


Odesláno Pátek, 20. dubna 2007 - 12:46:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ivan_horník už sem chodím se maximálně bavit tvojí blbostí. Agresivní jsi tu ty s nápadama někoho buzerovat bez fotopasů, to by mě nikdy nenapadlo a podobný tobě agresivní lidi jsem viděl na poslední parní akci na který jsem byl, ano, stejní troubové jako ty to byli v podstatě
Lopik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 303
Registrován: 9-2004
Odesláno Pátek, 20. dubna 2007 - 12:48:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Adams: mo myslím, že tvůj příspěvek mluví za vše a nepotřebuje další komentář.

Už jsem to tady psal já, Unipuls, Ivan Horník, Fanfán a někteří to stále ne a ne pochopit
http://eso.ts-web.info
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 733
Registrován: 6-2006


Odesláno Pátek, 20. dubna 2007 - 12:52:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Unipuls já teda nesouhlasím a dobře víš, že se na nějaký focení šestikol někde můžu klidně vysrat. Mě jen nakrkla právě agresivita těchto pánů, kteří jsou schopni lítat kolem štreky a jiný lidi vyhazovat z veřejnýho prostranství, tak to se nezlob, ale to jsou magoři. A mám na takový pifku od doby, co takovej kretén pořvával po mých dětech něco o parchantech.

Když jsme mimo jiný u toho, tak jsem taky po tobě nechtěl peníze za infos o přepravách bobinou, šestikolem, že? To bylo v pohodě...takže příště panáčku, fotopas bude :-))))
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 734
Registrován: 6-2006


Odesláno Pátek, 20. dubna 2007 - 12:54:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pes38 to je nápad, hned si vyrobím transparent FUCK OFF SHOTOUSH K REPORT a budu ho dávat na mašině za okno
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 619
Registrován: 11-2005


Odesláno Pátek, 20. dubna 2007 - 13:15:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mě jen nakrkla právě agresivita těchto pánů, kteří jsou schopni lítat kolem štreky a jiný lidi vyhazovat z veřejnýho prostranství

Pokud by se mi tohle stalo, tak asi zavolám Policii a případně podám tr. oznámení.
Teorie znamená, že vše víme, ale nic nefunguje. Praxe znamená, že vše funguje, ale nevíme proč. Mnohdy je ale teorie úzce spojena s praxí. Znamená to, že nic nefunguje a nikdo neví proč...
ICQ 311-297-744
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 735
Registrován: 6-2006


Odesláno Pátek, 20. dubna 2007 - 13:23:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pes38 No mně se stalo, na jedný parní jízdě, kde jsem byl s dětma a přítelkyní, že děti šmírují kolem mašiny, byl tam asi hodinu pobyt, možná víc, přišel šedivej chlápek s pupkem a popelníkama na očích ověšenej foťákama a kamerama a začal na ně řvát něco ve smyslu, uhněte vy parchanti, já chci fotit a nepotřebuju vás v záběru, vypadněte, slyšíte??
Tak tomu chlápkovi nechybělo moc, aby mě měl v úsměvu....a opravdu na tyhle dementy jsem agresivní a stejně tak bych byl i na vola, kterej po mně kdesi na veřejnosti chce nějakej fotopas.
A vůbec začínám odstávat alergii na tyhle zapálený ultrašotouše....
Hummus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 23
Registrován: 2-2006
Odesláno Pátek, 20. dubna 2007 - 13:23:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Ivan_Hornik, Unipuls, Lopik, Fanfan.
Pokud za neco platim, tak za nejakou sluzbu. Napriklad pri nostalgicke jizde se vezu ve vlaku a platim. Pokud ovsem nekde stojim u trate a jen si fotim vlak, ktery si nekdo zaplatil (at uz ODOS, CD ci banda sotousu) tak nevidim zadnou sluzbu, kterou bych si takto platil.

Priklad Ad absurdum. Pujcim si v pujcovne ferarri (z duvodu abych si ho ja a my kamaradi vyfotili) a samozrejme se v nem pekne povozime po meste a po kazdem kdo si ho vyfoti budu pozadovat urcitou cast nakladu na pujcni. Urcite by kazdy z vas s usmevem zaplatil

(Příspěvek byl editován uživatelem hummus.)
Hummus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 24
Registrován: 2-2006
Odesláno Pátek, 20. dubna 2007 - 13:27:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

-> Fýra . Take jsem byl nekolikrat svedkem neceho podobneho. Kdyby alespon nekdo z nich rekl prosim
Unipuls
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1504
Registrován: 5-2003


Odesláno Pátek, 20. dubna 2007 - 13:50:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fýro nezlob se, ale poněkud převracíš. Až pojede ODOS kdy já budu chtít a kam budu chtít, tak si zaplatím, nebo zaplatíme, když nás bude víc. Ale když si jedete na svůj kšeft, tak nevidím důvod. A pokud si dáš taxu za info, klidně beru.
A když Tě to nezajímá, tak to prostě neřeš, fakt tam nemusíš být.

Když je někde výstava, kde se musí nějak sejít fotografové i rodinky s děckama, je to o vzájemné ohleduplnosti. Ze strany pořadatelů bych já osobně uvítal třeba pětiminutovky pro klidné fotografování.

Proti opravdu náhodným fotografům nelze nic mít, to je nad slunce jasné. Prostě měli štěstí. Ale vychcánkové, kteří jdou záměrně za fotkou, jen se jim nechce platit, si tu dělají pěknou reklamu.

Pokud bude dvojnásob platících zájemců než se odhaduje, jelo by se za 600. A to už je zajímavější.

Hummus: platíš za službu, že ten vlak vůbec vyjede. Když se ti to nelíbí, tak si běž nafotit ty 180 do depa. Mimochodem vstupné do Muzea ČD v Lužné už taky není za pozdravpánbuh.
ČD Cargo - první krok k samostatné nákladní železniční síti.
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 736
Registrován: 6-2006


Odesláno Pátek, 20. dubna 2007 - 13:52:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hummus, já taky, ale u jiných, tohle se týkalo mě. Pak tam debil začal dělat kázání, že on tyhle mašiny snad někde spravoval a ukazoval, todle je křížák, tady je jen jednopravítkovej a tady jsou šoupátka a pak vlastně všem řekl,že pokud tomu nerozumí té mašině a neznají princip parního stroje, tak na té akci ani nemají co dělat. Od té doby, jsem nikde nebyl, ano mám strach. Strach, že narazím na dalšího takovýho dementa a praštím ho a budu muset platit za člověka, když jsem praštil vola
Unipuls
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1505
Registrován: 5-2003


Odesláno Pátek, 20. dubna 2007 - 13:54:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo a Hummus & Ferrari:
CO je na tom absurdního? Když budu ve Fanklubu Ferrari, kde mi řeknou, že zítra budou jezdit po městě, tak jim klidně na tu jízdu přispěju. Jenže mě Ferrari nezajímá, tak ho prostě fotit nebudu a nic platit taky nebudu.
Jenže ty chceš fotit a nechceš platit, to je celý... Proto z toho nevychází nic rozumného, jen vztekle kopat kolem sebe :-((( Ach jo, to je teda úroveň uvažování.
ČD Cargo - první krok k samostatné nákladní železniční síti.
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 620
Registrován: 11-2005


Odesláno Pátek, 20. dubna 2007 - 14:00:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Proti opravdu náhodným fotografům nelze nic mít, to je nad slunce jasné. Prostě měli štěstí. Ale vychcánkové, kteří jdou záměrně za fotkou, jen se jim nechce platit, si tu dělají pěknou reklamu.

A to právě nerozlišíš a i kdyby jo, tak jim to nedokážeš a můžeš na ně třeba dělat nemravná gesta. Ale někoho vyhazovat, napadat ho, to fakt ne. To bych si líbit nenenechal a vybouchl bych taky.

Jenže ty chceš fotit a nechceš platit, to je celý...

Jenže já nemám žádnou právní povinnost platit za focení čehokoliv na veřejném prostranství. Je to jen neslušnost, nic víc. Ale NIKDO mě za to nemůže vyhazovat a napadat.
Teorie znamená, že vše víme, ale nic nefunguje. Praxe znamená, že vše funguje, ale nevíme proč. Mnohdy je ale teorie úzce spojena s praxí. Znamená to, že nic nefunguje a nikdo neví proč...
ICQ 311-297-744
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 737
Registrován: 6-2006


Odesláno Pátek, 20. dubna 2007 - 14:04:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Unipuls ne, ty se nezlob, platím za službu, za to, že se svezu historickým vlakem, ne abych si proboha někde něco fotil, a jiný mi to zakazoval na veřejným pozemku, to je postavený na hlavu. Máš pravdu, já tam nebudu, nehodlám tam jet a nepotřebuji "svoji vlastní fotku" ona někde stejně bude, já se podívám, jo, v pohodě a zase ji zavřu a tím to pro mě skončí, tak jako to dělám s X fotkama třeba zde a nebo na želpage, či jinde.
Já jsem jen z principu proti skorovymahačů výpalného běhajících někde po štrece a jedině správně rozeznávajících lumpy co fotí zadarmo a ty co jeli kolem fakt náhodou. Ať si to pak sbalí a udělají si to tajně v okruhu pár zapálených blbečků, ochotných dát sumu znamenající pro někoho jídlo na měsíc za jednu fotku a nevopruzují tady, aby pak hudrovali těm "neslušným a vychcaným sockám" co si chtějí vyfotit "jejich" mašinku, co si oni zaplatili.


To myslíš vážně, že bys jako zaplatil za info co jsem ti dal? Tak fakt z tebe nechápu, mně osobně by bylo ze sebe blivno, kdyby mě taková myšlenka byť jen napadla
Lopik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 304
Registrován: 9-2004
Odesláno Pátek, 20. dubna 2007 - 14:16:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

platím za službu, za to, že se svezu historickým vlakem, ne abych si proboha někde něco fotil A to, že mi ČD vypraví vlak na přání není služba? Je. A za tu se platí a ne málo.
http://eso.ts-web.info
Hummus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 25
Registrován: 2-2006
Odesláno Pátek, 20. dubna 2007 - 14:27:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

-> Unipuls: Ale kdepak, ja klidne zaplatim, ale pokud platim, tak se chci v tom vlaku alespon vezt. To ze pro me by bylo asi lepsi vytahnout lokomtivu jen pred rotundu, kde bych si ji nafotil jak ja potrebuji (textury pro vlakovy simulator) je vec jina. Ale to sem nepatri.
Kdybych ja "ciste hipoteticky" poradal nejakou nostalgickou jizdu, tak bych si se svou dle nekterych "Cechackovsky vychcanou" povahou nedovolil neco chtit po nekom kdo stoji u trate a tento vlak si foti. Pokud se poveze, tak zaplati. To je cely

P.S. Pokud si dobre pamatuju, tak vstupne do Luzne bylo minuly rok cca. 80 kc. To podle mne je "za pozdravpánbuh".
Lopik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 305
Registrován: 9-2004
Odesláno Pátek, 20. dubna 2007 - 14:34:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hummus: a vám uniklo, proč ten vlak jede? Aby si ho fotografové mohli vyfotit.

Já mám jako hobby focení (mimo jiné vlaků).

Pokud bude mým hobby cestování v historických vagónech, objednám si osobní vlak a budu sedět uvnitř.
http://eso.ts-web.info
Karfík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 34
Registrován: 12-2006
Odesláno Pátek, 20. dubna 2007 - 14:37:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fýýýro, ty jsi fakt případ!
Zavolejte Chocholouška, má tu práci!
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 738
Registrován: 6-2006


Odesláno Pátek, 20. dubna 2007 - 14:44:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Karfík případi jsou ti, co platí za focení vláčků....ty případe.
Ivan_horník
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 91
Registrován: 2-2006


Odesláno Pátek, 20. dubna 2007 - 14:51:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Unipuls - Ale když si jedete na svůj kšeft, tak nevidím důvod. A pokud si dáš taxu za info, klidně beru.

Fýrovi ne, taxy vybírá prajzák ing Roman Šraga, Hlučín. Už jsem to sem psal v noci. Možná vám pošle i modré šestikolo.

Já jsem jen z principu proti skorovymahačů výpalného běhajících někde po štrece a jedině správně rozeznávajících lumpy co fotí zadarmo a ty co jeli kolem fakt náhodou.

Proti těm jsem já taky. Z čeho se mic chce zvracet jsou vychcanci, kteří parazitujou zadarmo na aktivitě jinejch. A kdyby takových vyčuraných "náhodných cyklistů" nebylo, tak nejsou nutný ani šotovymahači. Já myslím, že je to snad dost jasný - aspoň pro někoho.
ale tohleto všecko je důležitý ty we, a pak sou eště jiný věci, který sou důležitý, rozumíš. A to je podstatný.
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 739
Registrován: 6-2006


Odesláno Pátek, 20. dubna 2007 - 15:24:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zajímavý je, že brojíš proti mně. Ale ultramegastupidních výplodů horníka a jeho pablbů si nevšimneš a to i když jmenuje lidi a jejich osobní infa a podobně....Fakt miluju "spravedlivý" adminy....z toho je mi na blití
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 32447
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 20. dubna 2007 - 15:30:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kde proboha proti Tobě brojím? A pokud Ti nestačí smajlík na konci, tak už opravdu nevím... (Podobnýma debatama mne se**te všichni stejně, akorát Ty tu hned začínáš rokopávat ciferníky apod., takže jsi se mi dostal do zornýho pole. )

Edit:
Příspěvky je již možno po opravě opět vkládat, tak jsem to sem přesunul.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 32448
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 20. dubna 2007 - 15:36:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A ještě reakce:
i když jmenuje lidi a jejich osobní infa a podobně

Tato data jsou (třeba bohužel) veřejně dostupna. V opačném případě bych v takovím případě, kdy nějaký anonym operuje se soukromými daty, asi zakročil.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace