K-report
 

Archiv do 22.dubna 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Všeobecná neželezniční diskuse » Staré archivy » Archiv do 22.dubna 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Pvvs
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2448
Registrován: 7-2003


Odesláno Pátek, 20. dubna 2007 - 15:47:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kdyz mi za to hodej aspon dobytcak , tak abych si mohl delat fotky na trati a nelitat za tim s IGK , tak klidne.
Jak tak koukam, jeste ze me tohle nebere :-) Za chvilku se pobijou kyblickama ve sterku u trati.
S trpělivostí učitele zvláštní školy dojdeš nejdál Vyměním Setright za ZX Spectrum +2/3.
Mcbain
Administrátor

Číslo příspěvku: 8920
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 20. dubna 2007 - 15:50:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jsem to tu trochu promázl.
Padesát let přepravy silničních návěsů po železnici
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 741
Registrován: 6-2006


Odesláno Pátek, 20. dubna 2007 - 15:50:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pvvs plošiňák s lavičkama :-))
Pro horníka a ostatní šašky fotopas 5000kč
Ivan_horník
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 93
Registrován: 2-2006


Odesláno Pátek, 20. dubna 2007 - 15:52:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pětník? To by šlo. Škoda že vlaky nefotím.
ale tohleto všecko je důležitý ty we, a pak sou eště jiný věci, který sou důležitý, rozumíš. A to je podstatný.
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 742
Registrován: 6-2006


Odesláno Pátek, 20. dubna 2007 - 15:59:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zařídit by to jistě šlo. Jenže ani bych tu nevyhrožoval nějakýma pořadatelama a podobným, ale nejspíš bych sečet kolik bude třeba penízků a kolik by se závazně přihlásilo lidí a jestli teda bude částka únosná. Ale myslim, že by to vyšlo rozhodně levněji, než ČD.
Hummus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 26
Registrován: 2-2006
Odesláno Pátek, 20. dubna 2007 - 16:01:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jiste, ze jede kvuli foceni, ale preci mi nechcete rici, ze ti co si to zaplati, nemaji urcite vyhody (napr. vezou se, vlak jim zastavi jak potrebuji, muzou si na masine vsechnbo vyfotit). Za tohle ja ochotny platit jsem, ale ne za to, ze si muzu stoupnout ke trati a vyfotit si jednu, dve fotky.
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 743
Registrován: 6-2006


Odesláno Pátek, 20. dubna 2007 - 16:01:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Když se rušila vlečka Tochovice-Orlík (rušila ji SOŽ), uspořádal jsem tam něco podobného s kolegou, lavičky na vozech Laas, děti rodiče...děti se střídali na loko v ježdění
Vstupné dobrovolné a vybrala se slušná částka :-)
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 744
Registrován: 6-2006


Odesláno Pátek, 20. dubna 2007 - 16:09:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hummus přesně tak, taky jsem byl na jízdě, objednal se motorák, a jezdilo se po tratích i zrušených a vlečkách a kam jsme si umanuli, zastavilo se na atraktivních místech a fotilo se. Byl sponzor, a ten to VŠECHNO zacvakal a platilo se vstupné, spíš symbolické, vrátila se mu tak polovina. Ale o tom to není, sponzorský akce, dary jsou reklama a tedy zviditelnění nějaký firmy a o to jde. A ne si vypravit vlak a kolem štreky vybírat za to, že si ho vyfotím, nic blbějšího jsem v životě neslyšel
Šulu
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 53
Registrován: 10-2006
Odesláno Pátek, 20. dubna 2007 - 16:22:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fýra: a vo tom to je... teď jsi uhodil hřebíček rovnou do hlavičky..
Osobně bych si tu haldu rzi vyfotil s velkou chutí.. samozřejmě bych i přispěl...ale tak 250 max. 300kč.. více je trošku zcestné...záleží taky na tom, jak vlastně má takováto akce probíhat...jestli fakt budu jen stát u trati jako ocas a dvakrát cvaknu závěrkou..nebo jestli bude k vlaku připojený hytlák pro šotolid a bude na vhodných místech fotohalt... asi by bylo vhodné, ať se tady o tomto některý z pořadatelů zmíní...zatím je od nich slyšet akorát pohrdání lidma, kteří jim fotopas za 1200 házejí na hlavu...případně cpou jinam
Tak tedy pánové pořadatelé...JAK TO TEDA MÁ PROBÍHAT?
Tomt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1138
Registrován: 5-2006


Odesláno Pátek, 20. dubna 2007 - 17:13:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Šulu: pořadatelé napsaly: Bližší info a přihlášky mejlem.Takže pokuť tě ta akce zajmá tak jim napiš a dozvíš se víc,třeba to že budou fotovideo zastávky,že v soupravě bude řazen celozelený vůz BT K,to že cena fotopasu záleží na počtu zájemců a je uváděná jako maximální,takže může bejt třeba i menší.Takže kdo o tu akci má opravdovej zájem tak to info už dávno má.Ostatní maj smůlu a můžou si klidně čekat celej den u trati na jednom fleku a udělat si na něm ty zmiňovaný jednu dvě fotky.
ICQ:450 504 903
VŠUDE DOBŘE,S BUDVAREM NEJLÍP
Fanfán
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 174
Registrován: 11-2005


Odesláno Pátek, 20. dubna 2007 - 18:56:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Adams:
Tak jak nemusím platit za jednu blbou fotku nějaké pile, když si fotím jejich náklad se dřevem ... tak nevím proč bych měl platit bandě fanatiků za jejich vlak s šestikolem?

Nekecej, víš to moc dobře.
Liberté! Égalité! Sexualité!
Adams
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 468
Registrován: 2-2006


Odesláno Pátek, 20. dubna 2007 - 21:11:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fanfán: To opravdu nevím. Logický důvod zde opravdu nevidím.
Fanfán
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 175
Registrován: 11-2005


Odesláno Pátek, 20. dubna 2007 - 21:42:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Myslím, že jsem se vyjádřil dostatečně jasně.
A opravdu nemám rád, když si se mnou snaží někdo takto zahrávat.
Liberté! Égalité! Sexualité!
Mikulda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 150
Registrován: 3-2006
Odesláno Pátek, 20. dubna 2007 - 23:48:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To se nám to zase jednou rozproudila diskuze.
On to opravdu musí být zvláštní vlak? To to šestikolo nejde nasadit na nějaké (lehčí, aby to s ní neseklo) Pn-ko? Žiju v představě, že by to vyšlo levněji.
Věřím, že organizátoři oslovili několik dopravců a vybrali si toho nejlevnějšího :-))
Před deseti lety to šlo. Na trati 140 se proháněly párovky s náklady, osobáky, rychlíky ...
... a nikdo po nikom nechtěl peníze za focení.
Že by organizátoři na to tenkrát měli?
Adams
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 469
Registrován: 2-2006


Odesláno Sobota, 21. dubna 2007 - 00:32:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fanfán: No, z tvých vyjádření mi toho moc jasného nepřišlo. Kromě toho, že toho moc nenakecáš a s fleku začneš častovat lidi jiného názoru urážkami. A jestli má být tvým vyjádřením tato jediná věta, která se zdá, že má hlavu a patu:

To je opravdu neuvěřitelný, kolik až přiblblých výmluv jsou někteří lidé schopni vymyslet, než aby se smířili s tím, že pokud někdo de facto samoúčelně nasadí na trať historické lokomotivy, tak od těch, kteří z toho čerpají užitek, požaduje příspěvek úměrný nákladovosti celé akce.

... pak bych ti chtěl vysvětlit jednu zásadní věc. Pokud po železnici pojede jakýkoli vlak, objednaný kýmkoli a vezoucí cokoli, mohu si z něho vyčerpat ten svůj "užitek" - jednu fotku do své osobní sbírky. Nevím, proč bych tady měl dělat výjimku.

Platit budu tehdy, pokud já si spolu s přáteli budu chtít nechat vypravit svůj vlak podle svého přání, určovat složení toho vlaku, říct si, kde chci zastavit, případně pokud se s nějakou akcí ztotožním a budu chtít nechat se svézt nějakým vlakem, jehož vypravení organizuje někdo jiný. A když už budu mít takovou touhu, že si nechám nějaký takový vlak objednat nebo do něj budu chtít nastoupit, tak si ho s těmi, kteří budou mít stejné přání a vůli, zaplatím. Až ten vlak pojede a já si ho budu moct zastavit a vyfotit, kde budu chtít a vlak pojede tak jak já budu chtít, tak budu naprosto spokojený. A od volantu nebo z okýnka klidně ostatním šotoušům, kteří si přijdou ten vlak vyfotit, s úsměvem zamávám a rozsvítím světlo na čele, ať mají fotku zajímavější. Moje radost bude splněná tím, že ten vlak pojede tak, jak jsem si to naplánoval a za peníze, které jsem se do toho rozhodl vrazit.

A že z něho bude mít třeba i několik desítek obyčejných šotoušů po jednom nebo dvou snímcích - no a co? Ať mají. Kvůli nim jsem to nedělal, s nima jsem nepočítal, kvůli nim nemusím hnout ani prstem - tak ať si cvaknou. Ublíží mi to nějak? Ne. Tak nevidím důvod, proč na ně zkoušet akci "fotopas za několik set", nebo na ně posílat přiblblíky v tričku s nápisem pořadatel, kteří budou mít za úkol za každou cenu znemožnit focení mé soupravy.

Tolik k věci. A ještě technické připomínky. Tvrďácké řečičky a lá:

Myslím, že jsem se vyjádřil dostatečně jasně. A opravdu nemám rád, když si se mnou snaží někdo takto zahrávat.

...jsou legrační, alespoň pro populaci ve věku 10+ a s IQ 100+. A fakt, že místo inteligentní prezentace svých názorů dokážeš pouze odsoudit názory druhé strany jako "přiblblé výmluvy" zasluhující opovržení, naznačuje, že nejsi schopen integentní diskuze s člověkem s rozdílnými názory - což je jedním z průvodních znaků podprůměrně inteligentních lidí. Pokud tě to alespoň trochu utěší, nejsi sám, kdo na různých fórech (zdejší nevyjímaje), podobným problémem trpí.

Přeju příjemný den.

(Příspěvek byl editován uživatelem Adams.)
S200
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 459
Registrován: 4-2006
Odesláno Sobota, 21. dubna 2007 - 00:35:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mikulda: Věřím, že organizátoři oslovili několik dopravců a vybrali si toho nejlevnějšího :-))

A ono je tak jednoduché nasadit lokomotivu ČD na vlak jiného dopravce? Pokud ano, tak aby asi RTEx dávno jezdil, že?
Šulu
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 54
Registrován: 10-2006
Odesláno Sobota, 21. dubna 2007 - 01:16:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, tak vidím, že se asi nic nedozvím, že je to buď tajné, a nebo je za onu cenu fakt jen nějaká veselá kartička (doufám, že naní bude aspoň obrázek šestikola ), která mi umožní pokud budu hodně rychlý dvakrát cvaknout závěrkou.. Sakra pánové..když už odrazujete lidi cenou, tak se aspoň nestyďte a narovinu řekněte jak má ta akce probíhat. Vřelé díky předem.
Ivan_horník
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 94
Registrován: 2-2006


Odesláno Sobota, 21. dubna 2007 - 02:20:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A že z něho bude mít třeba i několik desítek obyčejných šotoušů po jednom nebo dvou snímcích - no a co? Ať mají. Kvůli nim jsem to nedělal, s nima jsem nepočítal, kvůli nim nemusím hnout ani prstem - tak ať si cvaknou. Ublíží mi to nějak? Ne.

Jasně, hlavně ať to někdo zaplatí a já si to cvaknu. Proč ne - přece to nikomu neublíží. Jedna dvě fotičky do soukromý sbírky.
Takže to máme do kolekce další sockošotoargument. I když je to vlastně to samý - blbci ať platěj a šotouši "co na to mají právo" ať fotěj.

Adamsi, zkus něco jen tak na focení zorganizovat, nalej do toho pár kilo jablek a pak žvaň svý nesmysly o cvakání a neubližování.

...jsou legrační, alespoň pro populaci ve věku 10+ a s IQ 100+. A fakt, že místo inteligentní prezentace svých názorů dokážeš pouze odsoudit názory druhé strany jako "přiblblé výmluvy" zasluhující opovržení, naznačuje, že nejsi schopen integentní diskuze s člověkem s rozdílnými názory - což je jedním z průvodních znaků podprůměrně inteligentních lidí. Pokud tě to alespoň trochu utěší, nejsi sám, kdo na různých fórech (zdejší nevyjímaje), podobným problémem trpí.

Jestli tady někdo trpí problémem, tak jsi to ty. A to dokonce hned třemi problémy:

1. nemáš peníze
2. zároveň chceš fotit zadarmo unikátní lokomotivy (pro Fýru = hromady šrotu)
3. proto vymýšlíš dementní a úchylný konstrukce, kterými se snažíš svůj parazitní přístup obhájit

Prostě, jak praví jedno přísloví - bez peněz do hospody nelez.
ale tohleto všecko je důležitý ty we, a pak sou eště jiný věci, který sou důležitý, rozumíš. A to je podstatný.
P_z
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 321
Registrován: 7-2006
Odesláno Sobota, 21. dubna 2007 - 09:23:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Už se těším, až budu někdy náhodou u trati a přijdou gorily mi rozbít hubu... Myslím, že takový postup by hodně rychle skončil u soudu... A hádejte kdo by prohrál...
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 747
Registrován: 6-2006


Odesláno Sobota, 21. dubna 2007 - 09:50:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

I když je to vlastně to samý - blbci ať platěj

Ano a ty z nich největší HORNÍKU to zacvakej všechno!!!
Seš prostě borec, všichni se ti boudou klanět!!!
Houba
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 146
Registrován: 2-2007


Odesláno Sobota, 21. dubna 2007 - 10:30:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

zkuste se nehádat... ožerte se a ono se to vyřeší.
Obě strany mají svým způsobem pravdu, jak řekl pan Einstein vše je relativní záleží jen na úhlu pohledu:-)))
Mějte se hezky soudruzi jedu do frýdku:-)))1444 volá
Onanoval každý. Kdo tvrdí že ne ,dělá to dodnes.
Mikulda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 152
Registrován: 3-2006
Odesláno Sobota, 21. dubna 2007 - 11:19:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

S-200: Představte si, že se to už několikrát stalo. Ale byl to obyčejný náklad a ne útok na Vlajkovou Loď.
Ivan_horník: Jestli tady někdo trpí problémem, tak to jsou organizátoři, protože
1. nemají peníze
2. přesto chtějí vypravit vlak
Adams
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 472
Registrován: 2-2006


Odesláno Sobota, 21. dubna 2007 - 11:31:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Horníku, kdybys uměl číst pořádně a nevytrhával pasáže tak trošku z kontextu, tak bys zjistil, že v tom příspěvku píšu o tom, že až JÁ SE ROZHODNU OBJEDNAT A ZAPLATIT si se skupinou lidí stejného přání nějaký vlak, tak MI BUDE ÚPLNĚ JEDNO, KDO SI HO VYFOTÍ. A z toho implikuju i opačnou situaci, pokud si vlak zaplatí jiná skupina, předpokládám podobný přístup i od ní. Je to poměrně jednoduché vysvětlení a mě napadá jediný důvod, proč to nedokážeš pochopit. A to je fakt, že nepatříš do té mnou zmiňované skupiny s IQ 100+.

A k těm problémům:
1) Peníze mám, ale zacházím s nimi podle svého uvážení.
2) Ano, chci a budu zadarmo na trati fotit jakékoli lokomotivy - nevidím jediný důvod, proč bych neměl. A až ulovím nějakou, kterou si objedná banda šotoušů, tak sem tu fotku schválně vylepím, ať ti z mého "parazitismu" praskne žilka v mozku a bude konečně klid.
3) Náznaky demence a úchylnosti zde pozoruji u jiných uživatelů než právě u sebe. Ač to bude znít samolibě, myslím si, že u mě se zatím demence a úchylnost neprojevuje.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 32478
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 21. dubna 2007 - 11:47:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Přestaňte se vzájemně předhánět, kdo koho víc urazí. V opačném případě bude zásah nevyhnutelný. Děkuji za pochopení.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Fanfán
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 177
Registrován: 11-2005


Odesláno Sobota, 21. dubna 2007 - 12:43:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, z tvých vyjádření mi toho moc jasného nepřišlo.

Celá věc zde byla vysvětlena dostatečně, nejen mnou. Její (")nepochopení(") od třiadvacetiletého studenta vysoké školy nepovažuji za adekvátní.

A že z něho bude mít třeba i několik desítek obyčejných šotoušů po jednom nebo dvou snímcích - no a co? Ať mají. Kvůli nim jsem to nedělal, s nima jsem nepočítal, kvůli nim nemusím hnout ani prstem - tak ať si cvaknou.

I kvůli nim právě musíš hnout, a to nejen prstem. Jestli chceš můžeš, jestli ne, nemusíš, ale na tvé "hnutí prstem" nemá žádný nárok. Ale třeba jednou poznáš sám, až budeš něco takového skutečně organizovat a budeš mít na stole fakturu na řekněme oněch 60 tis. a datum splatnosti se bude neúprosně blížit.

A fakt, že místo inteligentní prezentace svých názorů dokážeš pouze odsoudit názory druhé strany jako "přiblblé výmluvy" zasluhující opovržení, naznačuje, že nejsi schopen integentní diskuze s člověkem s rozdílnými názory

Opět poněkud vedle. Toto už opravdu není diskuze. Toto je (tak trochu bláhová) snaha několika lidí uvést věci na pravou míru, zatímco pár jedinců (jako ty a tobě podobní) se zde stále zoufale snaží obhájit svůj postoj.
Liberté! Égalité! Sexualité!
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3505
Registrován: 8-2003
Odesláno Sobota, 21. dubna 2007 - 12:46:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Problém je i v celkovém morálním chování ve společnosti. Bohužel (nejen) za minulého režimu se mnozí lidé naučili, že co není přibité, zakryté, anebo třeba za ostnatým drátem, je "všech" a k volnému použití, a stále záměrně nechtějí (tj. ne nemohou) přijmout, že to je špatně.
Tato forma neúcty k soukromému vlastnictví je v této společnosti stále hluboce zakořeněna, a jak je i z této diskuze patrné, změna k lepšímu je běh ještě na hodně dlouhou trať.
Neroňte slzy do piva, život je kabaret
S200
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 461
Registrován: 4-2006
Odesláno Sobota, 21. dubna 2007 - 12:55:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bkp: Kde to lze podepsat?
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 621
Registrován: 11-2005


Odesláno Sobota, 21. dubna 2007 - 13:05:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Klasika všech diskuzí: Když dojdou argumenty, nastupují urážky.

Bkp: Máš pravdu, ale v naší společnosti je mohlem víc závažnějších problémů, než jen neúcta k soukromému vlastnictví.
Teorie znamená, že vše víme, ale nic nefunguje. Praxe znamená, že vše funguje, ale nevíme proč. Mnohdy je ale teorie úzce spojena s praxí. Znamená to, že nic nefunguje a nikdo neví proč...
ICQ 311-297-744
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3508
Registrován: 8-2003
Odesláno Sobota, 21. dubna 2007 - 13:08:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pes38:
Naopak, soukromé vlastnictví a úcta k němu je jedním ze základních kamenů fungování racionální společnosti.
Neroňte slzy do piva, život je kabaret
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 748
Registrován: 6-2006


Odesláno Sobota, 21. dubna 2007 - 13:08:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bkp ale blbina, hele, tady nějakej tydýt vypraví vláček a hned si stěžuje, jak moc je to drahý a na kolik ho to přišlo a všichni kolem něj, kdo by se snad chtěli jen podívat musí platit, tak ať si to nechá, kdo se mu o to prosil??
Pokud se mu o to někdo prosil, v pohodě, tak ať se složí prosící a fotí si svůj vlak a třeba u toho masturbují. Potom ale nechápu, proč to lepil někam na k report s nějakým debilním fotopasem mezi socky, který mu stejně nepřispějou a akorát musí svůj vlak chránit bandou blbečků??
Když budu něco takovýho pořádat, napřed si seženu lidi co to budou ochotni zaplatit a prostě si pojedu a ne, že něco zatáhnu za svýho a pak pojedu a na příchozí lidi s fotoaparátama budu házet kamení a řvát po nich něco o zk. sockách
A jako službu si opravdu představuju třebas jízdu s fotozastávkama a pod a ne nějaký, že za 1200 dostanu nějakou kartičku se kterou budu mávat aby nepřilít omylem uhrovatej debílek v brýlkách a nechtěl mně znemožnit vyfotografování právě projíždějícího vlaku, za který jsem zaplatil 12 stováků
Já v tom nevidím žádnou neúctu či cosi, ale pouze dovolení si nebýt blbem.
Adams
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 474
Registrován: 2-2006


Odesláno Sobota, 21. dubna 2007 - 13:14:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fanfán: Já si tu svojí jízdu budu organizovat kvůli sobě a kvůli lidem, kteří budou mít stejnou vůli jako já. S těmi se domluvím a akci si zorganizuju a zaplatím. Kvůli pár nadšencům podél trati to nedělám, oni mé rozhodnutí nijak neovlivní a kvůli nim opravdu nehnu ani prstem. A zorganizuju to tak, že si nejdřív seženu peníze a pak něco objednám. A nebudu pak horkou jehlou honit prachy.

P.S. Zoufale se necítím. Jako zaoufalec bych se cítil spíš v případě, kdy bych měl v tričku pořadatel nahánět lidi na veřejném pozemku a tahat z nich sumy v řádu stovek za jedno cvaknutí mého vlaku.
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 622
Registrován: 11-2005


Odesláno Sobota, 21. dubna 2007 - 13:27:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Naopak, soukromé vlastnictví a úcta k němu je jedním ze základních kamenů fungování racionální společnosti.

Když myslíš...
Teorie znamená, že vše víme, ale nic nefunguje. Praxe znamená, že vše funguje, ale nevíme proč. Mnohdy je ale teorie úzce spojena s praxí. Znamená to, že nic nefunguje a nikdo neví proč...
ICQ 311-297-744
Fanfán
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 179
Registrován: 11-2005


Odesláno Sobota, 21. dubna 2007 - 13:39:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Adams: Vždyť to je samé kdyby. Zkus se nad tím zamyslet až s tou fakturou na stole.
Liberté! Égalité! Sexualité!
Ivan_horník
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 95
Registrován: 2-2006


Odesláno Sobota, 21. dubna 2007 - 15:13:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Naopak, soukromé vlastnictví a úcta k němu je jedním ze základních kamenů fungování racionální společnosti.

Přesně tak.

Vždyť to je samé kdyby. Zkus se nad tím zamyslet až s tou fakturou na stole.

Adams taky nic organizovat nehodlá. Jenom se snaží ostatní a hlavně sebe přesvědčit o svém "právu" neplati kde se mu nechce.

Možná by se tyhle myšlenky měly dotáhnout k dokonalosti. Ať platí každý jen za to za co chce, a za co se mu platit nechce tak ať má "právo" mít to prostě zadarmo. Komunismus pár excelánc.
ale tohleto všecko je důležitý ty we, a pak sou eště jiný věci, který sou důležitý, rozumíš. A to je podstatný.
P_z
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 323
Registrován: 7-2006
Odesláno Sobota, 21. dubna 2007 - 16:23:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Běhají gorily i kolem Orient Expressu?
Unipuls
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1507
Registrován: 5-2003


Odesláno Sobota, 21. dubna 2007 - 16:35:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

P_z:
A Orient Expres si snad platí fotografové pro své focení? Ten jede z jiného důvodu.
ČD Cargo - první krok k samostatné nákladní železniční síti.
Unipuls
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1508
Registrován: 5-2003


Odesláno Sobota, 21. dubna 2007 - 16:43:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pokud se domluví parta fotografů a zaplatí si vlak výhradně za účelem focení, pak je logické, že kdo neplatí, ať si ho teda nefotí. Proč by měli sponzorovat vyžírku jako je Adams, kterej chce dělat zadarmo to, co si ostatní musi zaplatit. Tomuhle se nějak říká, ale nechci být sprostý...
A cena, nad kterou se tu někteří podivují, není vycucána z prstu. Ta se platí ČD a SŽDC.
ČD Cargo - první krok k samostatné nákladní železniční síti.
P_z
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 325
Registrován: 7-2006
Odesláno Sobota, 21. dubna 2007 - 16:56:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já se ptal, jestli tam jsou gorily... Že někdo objedná vlak a nemá ještě peníze je jeho problém. Kdyby nasadil rozumnou cenu, tak jistě přijde i víc vezoucích se šotoušů. Říká se tomu ekonomika...
Raspi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 669
Registrován: 8-2005


Odesláno Sobota, 21. dubna 2007 - 18:00:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martine, co to tady tak na dva dny bloknout. Oni hlavy vychladnou a bude zase klid.
Každý večer trhám lístky kopretinky.

vyjede, nevyjede, vyjede, nevyjede, vyjede, nevyjede, chrrrr....
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 623
Registrován: 11-2005


Odesláno Sobota, 21. dubna 2007 - 18:10:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pokud se domluví parta fotografů a zaplatí si vlak výhradně za účelem focení, pak je logické, že kdo neplatí, ať si ho teda nefotí.

Logické ano, ale nikoli právně podložené a tak by z nějakého vyhánění, přip. napadání mohl mít někdo nemalý problém. Pokud tomu chce někdo zabránit, tak ať si koupí a neprůhledně oplotí velikou louku, dá si tam koleje a troleje a může si jezdit kolem dokola do aleluja...
Teorie znamená, že vše víme, ale nic nefunguje. Praxe znamená, že vše funguje, ale nevíme proč. Mnohdy je ale teorie úzce spojena s praxí. Znamená to, že nic nefunguje a nikdo neví proč...
ICQ 311-297-744
Adams
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 476
Registrován: 2-2006


Odesláno Sobota, 21. dubna 2007 - 19:51:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fanfan: Ver mi, ze pokud se nekdy k necemu takovemu odhodlam, tak v momente, kdy prijde faktura, budu mit penize na jeji zaplaceni nachystane na hromadce na stole. Tak totiz organizuju sve zalezitosti.

Ivanek: "a za co se mu platit nechce tak ať má "právo" mít to prostě zadarmo." - To jsi tady rekl jenom ty. Kdyz uz chces ucelove prekrucovat neci tvrzeni, tak to musis delat nenapadne. ;-)

(Příspěvek byl editován uživatelem Adams.)
Vikijous
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 565
Registrován: 4-2003
Odesláno Sobota, 21. dubna 2007 - 20:45:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pokud se domluví parta fotografů a zaplatí si vlak výhradně za účelem focení, pak je logické, že kdo neplatí, ať si ho teda nefotí.
Člověk ale musí vědět, že se za to platí. Mám kamaráda fotografa (nešotouš), který mi mimo jiné ukazoval fotky hurvínka, o kterém jsem vúbec nevěděl, že u nás jede-prostě šel kolem nádraží a vyfotil zajímavý vlak. Už ho vidím jak posílá někoho do patřičných míst, pokud by po něm něco chtěl.
A asi bych taky někoho poslal k šípku, kdyby se třeba v Třebové (jelikož v blízkosti nebydlím, tam bych se tam byl opravdu náhodou jen při cestě kolem) objevilo nějaké šestikolo, já si ho vyfotil v domění, že ho prostě vystavili jen tak a někdo po mě chtěl 1200.

Vím že taková sranda není zadarmo a částka má hodně nul, ale možná by stálo za uvážení změnu systému financování, kdy by to nebylo jen na bedrech šotouštva a případný sponzor by částečně sponzoroval šotosocky.
Prográmky pro BAHN
Vikijous
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 566
Registrován: 4-2003
Odesláno Sobota, 21. dubna 2007 - 20:52:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo ještě, abych tu nebyl za šotosocku, tak pokud jedu na akci, zaplatím za sebe i svoji polovičku, která se šocením nemá nic společného a tyhle věci jsou ji v podstatě někde.
Prográmky pro BAHN
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3511
Registrován: 8-2003
Odesláno Sobota, 21. dubna 2007 - 20:55:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

možná by stálo za uvážení změnu systému financování, kdy by to nebylo jen na bedrech šotouštva a případný sponzor by částečně sponzoroval šotosocky

To je sice hezká myšlenka, ale obávám se, že v reálu narazí na jeden zásadní problém - kde sehnat onoho sponzora, aneb kdo je ochoten sponzorovat šotovlak (je vůbec někdo takový)?
Osobně mi totiž vůbec není jasné, kdo a proč by do takovéhoto sponzoringu šel.
Neroňte slzy do piva, život je kabaret
Vikijous
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 567
Registrován: 4-2003
Odesláno Sobota, 21. dubna 2007 - 23:17:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Osobně mi totiž vůbec není jasné, kdo a proč by do takovéhoto sponzoringu šel.
No u osobních "šotovlaků" se sponzoři najdou, ale v podstatě se vlak stává veřejný. U nákladního to bude asi větší problém, ale taky by to šlo. Co takhle oslovit nějakáho stálého zákazníka dráhy, že při nějaké vhodné příležitosti (třeba 1000000. vagón) nechá náklad odtáhnou historickou mašinou a přitom si udělá nějakou propagaci (ekologická přeprava, tradice, plán na 120%,....). Šotouši si zafotí a mašinka se podívá z depa. Ikdyž takových firem a příležitostí bude poskrovnu.

Jinak se totiž taková akce v podstatě stává, organizátoři mi to snad prominou, "milionářskou" libůskou s hořkou chutí šotopasu. Tímto ale neobhajuju různé stíhače, kteří by stejnak nezaplatili a akorát se tu kvůli nim vylévá žluč.
Prográmky pro BAHN
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6655
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 22. dubna 2007 - 01:26:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, chlapci, zběžně jsem si to tu pročetl a skvěle se bavím. Na focení vláčků v současnosti moc času nemám a šotoakce veřejné ani soukromé navštěvuju velmi výjimečně, nějak mi nevyhovuje ten způsob focení, kdy padesát fotografů udělá rojnici, aby měli všichni stejný záběr, případně kdy padesát fotografů jede vlakem po nějaké zrušené a neprovozované trati, fotí si ten vlak na každém rohu a běžný člověk z těch fotek stejně nepozná, kde je to foceno a že jde o unikátní záběry, protože po té trati už půl roku nic nejelo.

Vlaky fotím obvykle tehdy, když jdu kolem trati a ono zrovna náhodou něco jede (nejsem vybíravej, beru všechno, od MUVky až po Pendolino) a nebo když mám (z úplně jiného důvodu, než je focení) cestu na nádraží a zrovna tam náhodou něco zajímavého a nebo neobvyklého potkám.

A za těchhle vstupních předpokladů by se mi ani trošku nelíbilo, když by po mě chtěl někdo peníze za focení a nebo mi to focení zakazoval.

Je to asi něco podobného, jako když jedu po Pardubicích s historickým trolejbusem. Je rozdíl mezi tím, když se se mnou vezou známí a fotí si ten trolejbus pomalu na každé zastávce - a když si mě vyfotí náhodný kolemjdoucí, který prostě jen vidí historický trolejbus a vyfotí si ho třeba jen mobilem.

Tak, a teď se do mě pusťte
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 32516
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 22. dubna 2007 - 02:01:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ale tady snad nejde ani tak o jednu (náhodnou) fotku, ale zejména o experty, co sednou na bicykl/do auta a vlak stíhají a fotí na více místech. Zakazovat jim to samozřejmě nikdo nemůže (leda kazit „ohavením” vlaku).
1200 není cena konečná, ale počáteční, aby pokryla náklady (tedy více platících => nižší cena). A kdo ji zaplatí, poveze se ve vlaku a bude moci fotit dle libosti.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 749
Registrován: 6-2006


Odesláno Neděle, 22. dubna 2007 - 10:06:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin_j Tak jsi šotosocka, to je víc než jasný, protože nemáš zaplacený fofopas


brm brm brm brrrrrrm džžžžžžžžžž
Šumavák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 34
Registrován: 12-2006
Odesláno Neděle, 22. dubna 2007 - 10:12:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pánové, když tu čtu některé vaše příspěvky, nedá mi to, abych se ozval. Fotím sice jen příležitostně a nic moc. Co se Vás chci ale zeptat, kdo z Vás už organizoval nějaký zvláštní vlak? Kdo s tím má zkušenosti? Podle názorů některých z Vás o tom silně pochybuji. Já mám za sebou organizaci zatím 8 vlaků, kdy vlak byl tažený parničkou. Pravda je, že to nebyl žádný vlak pro fotografy, ale úplně pro jiné lidi (zdravotně postižení). Ano, museli se sehnat peníze na zaplacení, účastníci něco přispěli, sháněli se sponzoři. Nikdy mě ale nenapadlo běhat kolem trati, případně po stanicích a chtít vybírat příspěvek od lidí s foťáky kolem trati. Naopak jsem byl rád, že vlak jede, parnička se projede po kolejích a v konečné fázi uděláme i radost těm ostatním, kteří si vlak vyfotí, nebo nám jenom zamávají. Pokud si někdo chce zorganizovat svůj vlak, ať si ho objedná a zaplatí. Ať si ve vlaku vybírá jakýkoliv příspěvek. Pak ať si klidně domluví fotozastávky, opakované vjezdy a podobně. Budu-li mít zájem a budu si myslet. že mi to za tu cenu stojí, klidně se přidám. Ale NIKDO mi nebude určovat, kde já na veřejně přístupných místech si můžu fotit nebo ne. Chtěl by mi snad "pořadatel" obehnat dům vysokým plotem, abych si nemohl z balkonu vyfotit vlak, když mám kolej 12 metrů od domu? Chtěl by mě snad vyhánět z peronu va stanici nebo zabavit foťák? A pokud "experti" jezdí autem nabo na kolech kolem trati a fotí si, ať si fotí. Jak jim to chcete zakázat? Na závěr, fandím všem, kteří se snaží něco rozumného udělat i pro ostatní (a může to být i za peníze), ale nemám rád osočování a napadání.
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 750
Registrován: 6-2006


Odesláno Neděle, 22. dubna 2007 - 10:45:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Šumavák, přesně tak to je, souhlas. A kdyby jsi dal cenu 1200, asi bys v tom vlaku jel sám, že :-)) Nebo by maximálně přišli šotohorníkové boháči, co tuto cenu investují bez mrknutí okem :-)
Ústečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 914
Registrován: 3-2004


Odesláno Neděle, 22. dubna 2007 - 10:55:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Šumavák: Jak to tak nezúčastněně čtu, tak přesně k tomuhle názoru se přikláním. Vybírat za to, že si někdo bude fotit vlak, co jsem já objednal - to je pánové hamižnost typu "hele, pod tímhle baloňákem mám novou bundu a kdo mi dá pade, tomu ji ukážu". Když je na veřejným prostranství vlak, bicykl, víko od kanálu, největší mrkev na okrese nebo třeba Rumcajs se svojí bambitkou na žaludy, já si to vyfotit můžu a nikdo mi do toho nemůže kecat (samozřejmě když tím třeba toho Rumcajse nezesměšňuju apod.).
Fanclub 22Tr

Přes výhybky Esko
jezdí se nám těžko


Tož vašu p**u sem taky neviděl a věřim, že ju mate.
Kurt_mužík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 74
Registrován: 11-2005


Odesláno Neděle, 22. dubna 2007 - 11:14:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bkp ale blbina, hele, tady nějakej tydýt vypraví vláček a hned si stěžuje, jak moc je to drahý a na kolik ho to přišlo a všichni kolem něj, kdo by se snad chtěli jen podívat musí platit, tak ať si to nechá, kdo se mu o to prosil??
Pokud se mu o to někdo prosil, v pohodě, tak ať se složí prosící a fotí si svůj vlak a třeba u toho masturbují. Potom ale nechápu, proč to lepil někam na k report s nějakým debilním fotopasem mezi socky, který mu stejně nepřispějou a akorát musí svůj vlak chránit bandou blbečků??
Když budu něco takovýho pořádat, napřed si seženu lidi co to budou ochotni zaplatit a prostě si pojedu a ne, že něco zatáhnu za svýho a pak pojedu a na příchozí lidi s fotoaparátama budu házet kamení a řvát po nich něco o zk. sockách
A jako službu si opravdu představuju třebas jízdu s fotozastávkama a pod a ne nějaký, že za 1200 dostanu nějakou kartičku se kterou budu mávat aby nepřilít omylem uhrovatej debílek v brýlkách a nechtěl mně znemožnit vyfotografování právě projíždějícího vlaku, za který jsem zaplatil 12 stováků
Já v tom nevidím žádnou neúctu či cosi, ale pouze dovolení si nebýt blbem.


, no jo, starej dobrej Fýra.
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 751
Registrován: 6-2006


Odesláno Neděle, 22. dubna 2007 - 11:22:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kurt_mužík A proč jsi zvýraznil ta slova? Jako, že jsou vulgární? Masturbace je u tebe taky vulgární slovo? Asi cokoli sexu se týkající, že? No s tvým ksichtem se tomu nedivím, před tebou musí každá ženská utéct, možná že ti zbydou ti uhrovatí chlapečci
P_z
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 328
Registrován: 7-2006
Odesláno Neděle, 22. dubna 2007 - 12:15:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fýra: To bylo přesný
Lopik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 306
Registrován: 9-2004
Odesláno Neděle, 22. dubna 2007 - 12:16:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fýra: myslím, že každému slušnému diskutujícímu došlo, proč Kurt Mužík ty slova zvýraznil a co tím chtěl naznačit.

Zkus někdy napsat příspěvek bez osobních invektiv.
http://eso.ts-web.info
Peca
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 526
Registrován: 12-2006


Odesláno Neděle, 22. dubna 2007 - 12:23:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

koukám, že se to tady začíná pořádně rozjíždět , to zas bude mít Martin práci
Žabotlamy, to je prostě klasa!
Firefox rulezzz
ICQ: 268 125 722
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 752
Registrován: 6-2006


Odesláno Neděle, 22. dubna 2007 - 12:26:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Lopik masturbace je osobní invetiva? "budu házet kamení a řvát po nich něco o zk. sockách" je osobní invektiva?? Potažmo já jsem tu začal někoho nazývat sockama, že?
Tak si dej na hlavičku mokrej ručník a když to nepomůže, udeř s ní párkrát o nějaký tvrdý předmět
Adams
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 479
Registrován: 2-2006


Odesláno Neděle, 22. dubna 2007 - 12:28:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Obzvlášť ten tydýt, to je panečku ostrý výraz. Kdyby byl Mužík co k čemu, tak probere i vyjadřování druhé strany a pak to bude myslím přinejmenším remíza. To tvrdí Adams - vyžírka, parazit, lidská troska a spodina společnosti, která si za své názory zasluhuje opovržení a se níž se nedá vybudovat slušná a morální společnost.

(Příspěvek byl editován uživatelem Adams.)
Unipuls
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1509
Registrován: 5-2003


Odesláno Neděle, 22. dubna 2007 - 12:31:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Šumavák: jo, to je přesně ono:
Pravda je, že to nebyl žádný vlak pro fotografy, ale úplně pro jiné lidi (zdravotně postižení).
Ale když si ho organizuje někdo za účelem focení a nezbývá, než požadovanou cenu ze strany ČD a SŽDC zaplatit, tak se nedivte, že se platícím účastníkum nelíbí, že si to neplatící užívají za stejným účelem, čili si ho fotí zadara. A přitom bez těch platících by si vyfotili akorát prázdný koleje a pravidelný provoz.

Pan Pes: copak v tomhle státě i na ty nejelementárnější věci musí být nějaký obuškový zákon, aby vychcaní pochopili?
S Vaší přezdívkou mě napadá, co pro podporu rychlejšího chápání některých jedinců takový rottweiler, prostě se "náhodou" probíhá kolem trati :-))))) Třeba i s košíkem a na dlouhém vodítku.
ČD Cargo - první krok k samostatné nákladní železniční síti.
Lopik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 307
Registrován: 9-2004
Odesláno Neděle, 22. dubna 2007 - 12:33:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No nic, Fýra opět nic nepochopil. Nejde o zvýrazněné části, ale o celkový styl vyjadřování.

Tak si dej na hlavičku mokrej ručník a když to nepomůže, udeř s ní párkrát o nějaký tvrdý předmět hlavně bez osobních invektiv...

Konec, nemá to cenu.
http://eso.ts-web.info

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace