K-report
 

Archiv do 28.května 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » 180, 181, 182, 183 - šestikola » Staré archivy » Archiv do 28.května 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Ostradik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 160
Registrován: 1-2007
Odesláno Pátek, 25. května 2007 - 12:35:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ano myslim že je důležité si uvědomit že ne jen firmy typu KHKD nebo Posázavský Pacifik atd. pořádají takové akce ,ale občas i soukromé osoby které do toho investují svůj čas a peníze.No a pak se divte že se to tak tají že?Já se jim nedivím ani za mák.
Mudr_fšecko_ujelo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 160
Registrován: 4-2006


Odesláno Pátek, 25. května 2007 - 13:17:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jena, Ostradik: No a proč se třeba neudělá v sobotu třeba den otevřených dveří, tam jde vybírat vstupné, šestikola můžou jezdit hore dole po uzlu jak chtějí. V neděli dopoledne fotojízda třeba do Rudoltic nebo do Svitav a zpět za cenu, jejíž výše je mi bude tím pádem bagr. Když se to takhle udělá a vyhlásí dopředu, tak argument o "náhodných" šotouších neobstojí - každýmu můžete tvrdit, že na zadara fotky byla sobota Nějak takhle bych viděl kompromis mezi vším možným. A staří kamarádi se můžou klidně v sobotu večer v Třebové společnými silami opít a pořádně si pokecat

A speciálně pro Jenu: ano mám problém napsat mail někomu, kdo ode mě chce prachy a ani se pořádně nepředstaví. Považuju za základní slušnost sdělit aspoň to, jaká fyzická/právnická osoba je pořadatel. Tak čí je to problém? Jestli má o mě pořadatel skutečně zájem, může se ozvat on mně, mail mám pod nickem.
Zu Zeu!
Unipuls
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1573
Registrován: 5-2003


Odesláno Pátek, 25. května 2007 - 13:28:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MFU:
No a proč se třeba neudělá v sobotu třeba den otevřených dveří, tam jde vybírat vstupné, šestikola můžou jezdit hore dole po uzlu jak chtějí.
Výborný nápad, tak hurá do toho. Jediné na koho to čeká, jsou ti dva japonci (Samo a Seto)

Pokud dělá někdo něco jiného, tak jsou asi tyhle přijatelné možnosti:
- přizpůsobit se a aktivně se zajímat
- v tichosti ignorovat
- sám zorganizovat něco jiného
Jako podivné mi připadá třískat kyblíčkem a lopatičkou a volat "já chci aby ... nebo se s váma nebavím"
ČD Cargo - první krok k samostatné nákladní železniční síti.
Ostradik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 161
Registrován: 1-2007
Odesláno Pátek, 25. května 2007 - 13:45:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Budu první kdo se takové akce zúčastní.Když si nedokážete udělat pořádek mezi šotoušema tak si taky musíte zvyknout na to že holt budete muset někam napsat nějaký mail aby jste se něco dověděl.
Honza_z_kv
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 246
Registrován: 4-2004


Odesláno Pátek, 25. května 2007 - 14:55:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad MFU:
a) dobrej nápad, tak až nějakou takovouhle akci uděláte, dejte vědět sem na "káčko" a určitě nebudu sám kdo rád přijede...

b) když si chci něco zjistit, tak mi nečiní problém někomu napsat "mejla", to je asi to opravdu nejmenší. Další informace jsem tak pak vždy získal. Nevidím potřebu v tom, že by tady někde musel být nutně kontakt na pořadatele se všemi údaji, vždyť vy taky pod nickem nemáte své jméno, že?
Se 749 102-0 na věčné časy a nikdy jinak!!

www.kzm-kv.cz
Ostradik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 162
Registrován: 1-2007
Odesláno Pátek, 25. května 2007 - 15:28:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No a je tady ještě druhá stránka věci.Ono to vypadá blbě když clovek kontaktuje pořadatele-řekne jo takhle jste to vymysleli,hm tak do toho nejdu-a pak stojí v řadě spolu s dalšími vyžírky kousek od kolejí.ANO jednodušší je plakátek kde si to pěkně anonymně přečtu.
Jena
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4149
Registrován: 11-2002
Odesláno Pátek, 25. května 2007 - 21:51:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MUDr:
a) zajímavý nápad (a nehledejte za tím ironii), tak to zkuste zorganizovat. Rád přijedu..

b) pro setkání starých kamarádů netřeba vypravovat zvláštní vlak, do hospody lze zajít i tak. I takové akce se konávají. Možná Vás to překvapí, řadu přihlášených lidí na akci znám jen okrajově, případně vůbec..

c) no, kritika mé osoby jakožto anonymní a nedůvěryhodné od Vás skutečně sedí. Jediné, co možná trochu závání anonymitou je používání přezdívky, ale nevidím důvod proč bych ji nepoužíval. Za svou pravou identitu se ale rozhodně nestydím a už jsem ji zde nesčetněkrát uvedl. Zkuste si třeba najet do profilu a zjistíte o mě lecco zajímavého a rozhodně věrohodněji vypadajícího, než třeba, že se ve skutečnosti jmenuju Fšecko Ujelo a že bydlím v Moři, kuřeti, stavení...

S pozdravem - Jan Šantrůček

PS: Tu větu Jestli má o mě pořadatel skutečně zájem, může se ozvat on mně, mail mám pod nickem. jistě nemyslíte vážně, že?? Nebo máme podle Vás obeslat víceméně spamem celou zeměkouli??
Ostradik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 163
Registrován: 1-2007
Odesláno Pátek, 25. května 2007 - 22:10:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No a ono taky poslat to jen tak někomu neznámému kdo se ani neumí představit.......co dělají směrovky? :-)
Jena
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4150
Registrován: 11-2002
Odesláno Pátek, 25. května 2007 - 22:18:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ostradík: zatím "nic", ještě musím zvlátnot několik mejlů, ale neboj. A budou jistě tak krásné, jako ty Tvé...

(Příspěvek byl editován uživatelem jena.)
Ostradik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 164
Registrován: 1-2007
Odesláno Pátek, 25. května 2007 - 22:32:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak jo držím ti palce!
Peter140001
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 232
Registrován: 1-2007


Odesláno Sobota, 26. května 2007 - 11:42:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes sa v Ziline zriad.stanici objavila 182.010 v cierno - striebornom kabate, je to po 182.120 druhy sestkolak v tomto natere a v tychto dnoch prebiehaju skusky dalsieho sestkolaka 182.037
 
 
 
ICQ - 441 546 338
Skype - Peter140001
Peta303
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 395
Registrován: 6-2005
Odesláno Sobota, 26. května 2007 - 14:20:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Si v tom někdo, jak pozoruju, suší prádlo... ;-)
Peter140001
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 234
Registrován: 1-2007


Odesláno Sobota, 26. května 2007 - 14:24:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad: Peta303
Ano, na masinke bol doprovod az do Prerova. Pradlo nesusia, chrania sa pred slnkom
ICQ - 441 546 338
Skype - Peter140001

www.railpage.net
Vláďa_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 414
Registrován: 2-2004
Odesláno Sobota, 26. května 2007 - 14:31:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co to je teď za divnou módu ve Vrútkách nenatírat šrouby na čelních oknech, stejně "postižená" je i 362.010.
Garfield
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4687
Registrován: 10-2004


Odesláno Sobota, 26. května 2007 - 14:33:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Taky sem si toho všiml, ale je to celkem hezké
Peter140001
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 235
Registrován: 1-2007


Odesláno Sobota, 26. května 2007 - 14:38:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mozno je to novy prvok na zvyraznenie okien
 
ICQ - 441 546 338
Skype - Peter140001

www.railpage.net
Ostradik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 165
Registrován: 1-2007
Odesláno Sobota, 26. května 2007 - 14:42:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jestli jste potom někdo zkusili sundat rám okna ze škodovácké mašiny když jsou ty šrouby zatřené tak by se tomu nedivil.
Vláďa_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 415
Registrován: 2-2004
Odesláno Sobota, 26. května 2007 - 14:47:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Takhle alespoň provozem lépe zareznou.
Alorovec
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 199
Registrován: 3-2007


Odesláno Sobota, 26. května 2007 - 15:19:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To jo, pak uz to nesunda vubec nikdo. Je to hnus...
A.Jirgl
http://www.zeleznicehb.ic.cz
Peto5220
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1281
Registrován: 5-2005


Odesláno Sobota, 26. května 2007 - 18:05:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No mne sa to celkom pači.
ICQ 199-295-438
e-mail: peto5220@zoznam.sk
Moja stránka: http://www.kemhd.wbs.cz/ --> hlasujte v ankete
Statistik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 921
Registrován: 6-2004


Odesláno Sobota, 26. května 2007 - 20:53:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Alorovec: To jo, pak uz to nesunda vubec nikdo. Je to hnus...

Ale že se ta okna z té mašiny za jejího života tak často sundávají, co? Nebo taková lepená okna, ta ještě častěji
Ostradik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 166
Registrován: 1-2007
Odesláno Sobota, 26. května 2007 - 21:09:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No jo to víš tady jsou všichni mechanici a inženýři kteří takové práce dělají denně a rozumí tomu.Není to proti statistikovi!
Ostradik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 167
Registrován: 1-2007
Odesláno Sobota, 26. května 2007 - 21:16:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No zase diskuze na úrovni na téma šrouby na okenním rámu.
Manemb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3470
Registrován: 3-2005


Odesláno Sobota, 26. května 2007 - 23:28:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, nemám vůbec čas to tady procházet, ale jsem na Vás zítra kluci zvědavý..Dneska v České Třebové byla děsná průtrž mračen, celý den počasí na...Takovou průtrž tady v ČT nepamatuji.

Tak hodně zdaru do zítřejšího počasí
Holky, mašinky a zelená, to jsou naše koníčky:-) MBŽKF
Ostradik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 168
Registrován: 1-2007
Odesláno Sobota, 26. května 2007 - 23:48:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bohužel větru dešti ani mrakům poručit nelze.Ale když se dneska dělala akce na nečisto tak to vyšlo ;-)
Past
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 271
Registrován: 11-2005
Odesláno Neděle, 27. května 2007 - 07:00:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Manemb: Vždyť tady nejseš tak dlouho, abys pamatoval horší počasí. Byla to běžná bouřka.
Peter140001
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 237
Registrován: 1-2007


Odesláno Neděle, 27. května 2007 - 12:11:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Este nejaky clanok a foto 182.010 su aj TU
ICQ - 441 546 338
Skype - Peter140001

www.railpage.net
Manemb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3471
Registrován: 3-2005


Odesláno Neděle, 27. května 2007 - 19:39:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No dnešní počasí Vám všem fotičům řady 180 docelo vyšlo..jen škoda té drobné odpolední přeháňkyDoufám, že se tu ukáže aspoň pár foteček z Bezpráví
Ad Past
No, Já tady od roku 1998 nic takového nezažilAle tak v tom případě jsem rád, pač tady, co na světelné bylo vody...no, když auta už i nemohla jezdit, tak bylo co říci.
Holky, mašinky a zelená, to jsou naše koníčky:-) MBŽKF
Luboš_ct
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3843
Registrován: 9-2002


Odesláno Neděle, 27. května 2007 - 20:01:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Past:
A já si troufnu tvrdit za Maneho, že ta bouřka tady včera byla snad jedna z nejhorších co se hromů týče každopádně, světelná křižovatka byla celá zaplavená téměř...byla to pěkná smršt a to už tady nějakej ten pátek bydlim, ale je pravda že na Tebe nemam to je fakt...:-)

Jinak k té akci, jak chcete zabránit někomu ikdyby nejen kolemjdoucímu aby si nevyfotil vaši objednanou akci??chcete po něm střílet??dál nemam slov...
Atb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 203
Registrován: 9-2004
Odesláno Neděle, 27. května 2007 - 20:49:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Luboš_ct: nezabrání neboť na Bezpráví bylo fotičů celkem požehnaně. A nikde nikdo, kdo by to rozháněl. Celý den celkem slunečno až na průjezd onoho vlaku kdy se přihnal odpoledne snad jedinej mrak . Až bych řekl, že si jej taky někdo zaplatil
Past
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 272
Registrován: 11-2005
Odesláno Neděle, 27. května 2007 - 21:26:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Luboši průtrž byla docela solidní, ale už tu bylo několikrát něco většího, zhruba před 5 roky padaly kroupy, že ještě večer asi 4 hodiny po bouřce byly místama pěkný kupky a v podchodu naproti červeňáku druhý den ráno ještě hromádka byla. A taky někdy v polovině 80.let byla taková průtrž, že samka na novém náměstí plavala. Takže páteční bouřka byla trochu lepší letní bouře.
Ty hvězdy na "Albatrosech" dodali depáci nebo organizátoři?
informátor
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.70.55.225
Odesláno Neděle, 27. května 2007 - 23:45:45   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Depáci? No to mě teda fakt rozesmálo, že tohle může napsat "náhodný kolemjdoucí", a ještě člověk, který se fakt hodně vyzná, jak to chodí...
Depáci měli bohužel problém vydodat i samotný jezdící stroj.
Past
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 273
Registrován: 11-2005
Odesláno Pondělí, 28. května 2007 - 06:41:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já jen položil kontrolní otázku a na 99 procent jsem si byl jist, že hvězdy dodal pořadatel. Ale zeptat se snad můžu. Jinak problémy s mašinou jsem docela čekal, co chcete od lokomotivy, která stála už několik let a bez jakékoliv starostlivosti (část svého odstavení bylo také pod širým nebem). Ale to je celé DKV ČT.
Jena
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4152
Registrován: 11-2002
Odesláno Pondělí, 28. května 2007 - 07:42:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Past: hvězdy byly "naše", stejně jako cedulky. Originály, které mašiny při opravě dostaly jsou někde "fuč"...

Problémy se strojem 180.002 po ránu byly nepříjemné, naštěstí se mašinku podařilo dát rychle do "rychtyku". Ale ono se dalo čekat, že nepůjde vše úplně hladce, schválně jsem se díval do předávkové knihy a poslední záznam vybledlým písmem je tuším z 28.1.2003!! Takže ta mašina více než 4 roky stála. Po delší době tak šlo o její první pořádný výkon, který byl bohužel asi na ještě delší dobu zároveň vykonem posledním. O cestě do Chomutova je víceméně definitivně rozhodnuto...

Naštěstí, stroj 180.001 (které je obecně v lepším stavu) by mohl v brzé době rozšířit stavy plně provozních historických elektrických lokomotiv...
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 816
Registrován: 6-2006


Odesláno Pondělí, 28. května 2007 - 09:42:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ATB tak sem hoď nějaký fotky ne, ať se fotopasáci s ti stovkovým pasem poserou
Past
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 274
Registrován: 11-2005
Odesláno Pondělí, 28. května 2007 - 10:07:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Originály třeba na E 669.0001 (lité, originály tedy přímo ne!!) zmizely ještě za dob, kdy byla odstavena z provozu a to už stála několik let za depem. Čísla E 669.0002 byla sundána před odchodem lokomotivy na znovuzprovoznění do Vrůtek, kde dostala celou sadu nových a ty se během návratu z Vrůtek ještě za přepravy ztratily. pak byla lokomotiva odeslána bez čísel na garančku, kde ji snad udělali další sadu čísel, které zmizely steně jako ty první. Pak jezdila nějaký čas bez čísel na Dispečerce, pak čas s barvou namalovaným na skříni a před mnou připravené fotojízdě (někde mylně uváděné, že ji pořádala Krajská sekce Vědecko technické společnosti - čož tehdy byl předchůdce Mužíkovy společnosti železniční) ji kamarád udělal alespoň na plechu malovaná čísla. Tu fotojízdu vlastně pořádal Klub železničních modelářů Svitavy ve spolupráci s VTS žst Česká Třebová, já jsem to vlastně vydržkoval a oběhal. S namalovanými čísly pak ještě dlouho jezdila. Když se připravovaly oslavy Olomoucko-pražské dráhy a obě lokomotivy vstaly vlastně z mrtvých, měly být udělána také původní čísla a ty by měla být v depu. Ty nechala udělat Společnost železniční v DKV ČT. Ale protože jsem byl odejit z této společnosti, respektive jsem "nebyl nikdy" členem, nevím kde jsou. Ale v tom bordelu, který tam panuje je má někdo určitě doma a já to bohužel nejsem.
Ostradik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 171
Registrován: 1-2007
Odesláno Pondělí, 28. května 2007 - 11:12:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

fýra:tykev tykví zůstane.
Past
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 275
Registrován: 11-2005
Odesláno Pondělí, 28. května 2007 - 11:25:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

180.001 je pochopitelně v lepším stavu, protože po opravě (údajně v roce 2005 stála oprava 8 milionů) téměř nejezdila a stojí pod plachtou ve výtápěném stání velké rotundy, zatímco 180.002 většinou hnije venku. Jenže 180.001 potřebuje pružnice do podvozků, bez nich asi papíry nedostane.
Lokomotivy určené k muzejním účelům (nemyslím tím zrova loko NTM) by měly obecně více jezdit. Nesmí se to přehánět, viz např.182.168, která nahrazuje provozní lokomotivy. Ale alespoň jeden den v týdnu (nebo 2-3 dny za měsíc) nasadit na pravidelný vlak z bodu A do bodu B místo turnusové loko. Ale to bychom chteli po naší ČD moc.V Rakousku to tak praktikují několik let a třeba lokomotivy řad, které se již běžně nevyskytují vozí o víkendech tzv. "Erlebniszug", turistické vlaky. O něco podobného se pokusili před několika lety Leohradští se sergejem, popř. Bohumín se 140.004.
A tak by mohly jezdit i 180.001, 002 a 181.001, které v ČT jen stojí. Nějaký vhodný vlak by se okolo našel.
Bafy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 177
Registrován: 9-2006


Odesláno Pondělí, 28. května 2007 - 11:32:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Past:
180.001 bude mít papíry, ikdyž nemá originál podvozky (některé díly). Neboj, .... už jsou na cestě....
Ostradik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 174
Registrován: 1-2007
Odesláno Pondělí, 28. května 2007 - 12:16:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A bafy je zkušební komisař a zároveň úředník drážního úřadu že to ví tak jistě.
Ostradik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 176
Registrován: 1-2007
Odesláno Pondělí, 28. května 2007 - 13:59:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A když tak jedna ochutnávka.Ano stála mě sice dost peněz ,ale rozhodně to stálo za to.(v češtině rozhodně lepší než čekat až vyjede fýra s šestikolem odosu)
 
Bafy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 178
Registrován: 9-2006


Odesláno Pondělí, 28. května 2007 - 14:13:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Ostradik: Musíš vědět kam zajít a kde se ptát.....zadarmo ti nikdo nic nedá...
Ostradik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 177
Registrován: 1-2007
Odesláno Pondělí, 28. května 2007 - 14:18:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ale to víš že dá.Jenom to nesmí být pořád tak jak si to někteří představujete.
Luboš_ct
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3844
Registrován: 9-2002


Odesláno Pondělí, 28. května 2007 - 14:38:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To je vážně úžasný za tohle dát takových peněz a ještě se z toho tady rozčilovat že to někdo jinej, kdo nepřispěl ani kačku, fotil...

Tohle mohl udělat jen člověk co skutečně neví kam vyhodit prachy...

Just bych si to šel taky schválně vyfotit, ale ne kvůli těm mašinkám, to ani náhodou...
Ostradik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 178
Registrován: 1-2007


Odesláno Pondělí, 28. května 2007 - 14:45:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Milý Luboši.Já rozhodně vím co s penězi (bylo by fajn si to vyfotit zdarma),ale nejsem ani vychcaný (zaplatili jeden fotoflek ale pak se tam motali celý den např Jakuza,čočkin,nanemb zbytek má smůlu neznám jména ani přezdívky ale ty ksichty jsou notoricky známé), a nebo úplně sprostý jako někteří co nedali ani kačku (třeba Kalousek ale ten jel asi jenom náhodou okolo žé?).Taky se nepodivuju nad tím kolik necháš v hospodě a na diskotékách....Prostě pro někoho je to moc ,pro jiného tak akorát.
Past
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 276
Registrován: 11-2005
Odesláno Pondělí, 28. května 2007 - 14:47:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad: Jena- jak jsem si prohlídl cedulky na fotce Ostradíka, řekl bych, že to jsou ty depácký.Ale ty to budeš vědět líp.
Jena
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4157
Registrován: 11-2002
Odesláno Pondělí, 28. května 2007 - 14:56:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Past: nejsou... Ty "origoš" smaltovaný se bohužel u někoho asi schovávají ve skříni. Tohle jsou "makety", staré v době akce cca 24hodin. Ale ze vzdálenosti větší než 3 metry jsou od originálu k nerozeznání.
Ostradik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 181
Registrován: 1-2007


Odesláno Pondělí, 28. května 2007 - 15:14:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jena:doporučuji tuhle diskuzi ../28/45781.html
Luboš_ct
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3845
Registrován: 9-2002


Odesláno Pondělí, 28. května 2007 - 19:30:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ostradik:
No jak je vidět tak asi nevíš když vkládáš takových penez do něčeho podobného...
A co to meleš za kravinu, jaký že někdo zaplatil jeden fotoflek a někdo nedal ani kačku??zakaž někomu at tam fotí...fakt postavený na hlavu, prostě se to dozvěděli a tak si to jeli vyfotit proboha, jakápak vychcanost??vaše blbost že vy ste byli ti co to zaplatili...ste si měli objednat tunel, a z obou stran vybírat vstupný, když tě to tak žere...

Taky se nepodivuju nad tím kolik necháš v hospodě a na diskotékách
V hospodě a na diskotékách opravdu nenechávám 30tisíc...
Luboš_ct
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3846
Registrován: 9-2002


Odesláno Pondělí, 28. května 2007 - 19:35:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ostradik:
Prostě pro někoho je to moc ,pro jiného tak akorát
No jako za to abych si mohl někde něco vyfotit vyplácnout takových peněz, tak to se mi zdá teda opravdu moc...ale je to tvá věc...jen se tady pak nerozčiluj...
Ostradik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 188
Registrován: 1-2007


Odesláno Pondělí, 28. května 2007 - 20:24:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No jasně znám tě a vím že nejsi ani tak fotič jako spíš statistik.Tady jde spíš o to že ty dvě mašiny prostě jinak než takhle fotit nejde.A za měsíc to už bude prakticky nemožné jakkoliv.O tohle jde,to co se dělo včera rozhodně nebyl normální provoz který si vyfotím když budu nahánět okolo trati každodenní vlak červenou šunkou s pěti lidma.
Halbstadt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 233
Registrován: 9-2006


Odesláno Pondělí, 28. května 2007 - 20:27:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jé Tady už jsou zakázaný fotky
Statistik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 929
Registrován: 6-2004


Odesláno Pondělí, 28. května 2007 - 20:31:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ostradik: statistik jsem já!
Čouda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2
Registrován: 5-2007


Odesláno Pondělí, 28. května 2007 - 20:38:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Halbstadt: proč jsou zakázaný? Dyť si každej může fotit co chce a dávat kam chce nebo ne?
Luboš_ct
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3847
Registrován: 9-2002


Odesláno Pondělí, 28. května 2007 - 20:41:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ostradik:
Já ti rozumim, vim že to co ste si objednali byla skutečně rarita, aspon teda na dnešní dobu, proto to asi taky stálo nemalý kačky, tady jde o to, jak se rozčilujete nad tím, že si to někdo dovolil vyfotit...s tím ste prostě museli počítat, nezlob se na mě..

Statistik:
On to pravděpodobně myslel trochu jinak, ale je fakt, že ted už o statistice vim skoro prd, neni čas se tomu věnovat...myslel sem si že ikdyž čuchnu k dráze, že mě to bude dál bavit a bude na to spousta času, ale už to tak prostě není...a ti fírové s kterýma jsem se vozíval na praxích a tak, jak mi tvrdili, jak to jednou budeš dělat tak tě to přejde, tak ted už nějakej pátek zjištuju že měli pravdu...třeba brejlovce beru jako stroj, na kterým trávim svou pracovní dobu s velkou odpovědností...ale kdyby mě to nebavilo tak to nedělám...
Sorry za OT
Halbstadt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 235
Registrován: 9-2006


Odesláno Pondělí, 28. května 2007 - 20:50:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Čouda přečti si starší příspěvky a příjdeš na to sám
Ostradik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 191
Registrován: 1-2007


Odesláno Pondělí, 28. května 2007 - 21:07:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Myslel jsem statistik a né Statistik.
Jena
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4160
Registrován: 11-2002
Odesláno Pondělí, 28. května 2007 - 21:15:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Luboš_ct: asi jsme se trochu nepochopili. Nejde o to, že si ten vlak někdo "dovolí vyfotit", pro jednu, dvě fotky se svět nezboří. Jde o to, že nemálo jedinců prostě předpoládá (oni to dokonce považují za své "svaté právo"), že dostanou stejnou "porci" jako ti, kdož si ji také řádně zaplatili. A když jim někde řekne, "tak tohle teda ne pánové", tak je kravál.. Je to o smutnější, že to jsou nejčastěji právě tzv. "příznivci železnice", kteří by měli nejlépe vědět, jak to chodí...

Pokud někteří blázni zakazují focení i lidem, kteří si chtějí blejsknout na památku nějaký nezvyklý vlak jedoucí třeba kolem jejich chalupy nebo když jej někde náhodou potkají, tak to říkám i já, že to jsou blbci. Ale o tom je snad debata zbytečná...
Statistik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 930
Registrován: 6-2004


Odesláno Pondělí, 28. května 2007 - 21:16:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Luboš: to jsme na tom asi dost podobně - akorát já teda nejezdim na brejlovci A s tím, že tě to přejde, když se tomu začneš věnovat profesionálně, to je naprostá pravda. Proto taky nemám takovou práci, která by zároveň byla mým koníčkem... Je to jen "práce".
Ostradik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 193
Registrován: 1-2007


Odesláno Pondělí, 28. května 2007 - 21:36:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No koukám svůj účel to splnilo trošku se tady o tom pokecalo víme kdo,kdy,kde a co a můžeme se zase bavit o šroubech na okenních rámech co říkáte?

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace